fbpx

Pyetjet e bëra më shpesh

P1. Çfarë është Learn 2 Trade?

Learn 2 Trade është një qendër arsimore për tregtarët që përqendrohet në sigurimin e tyre me cilësi të lartë të analizave të tregut Forex, udhëzues të hollësishëm si dhe azhurnimet e drejtpërdrejta të tregut.

Ne përqendrohemi në mallra, indekse, kriptovaluta dhe sigurisht në tregtinë e Forex. Tregtia Mëso 2 gjithashtu ofron në kohë reale sinjale tregtare për këto klasa të aseteve.

Përveç sinjaleve tona të besueshme të tregtisë, ne mburremi me një bazë të thelluar njohurish për tregtarët e të gjitha llojeve, që përfshin seksionin e gjerë të strategjive Forex, kursin më të mirë të tregtimit të Forex që mund të gjeni atje dhe Qendrën tonë të Mësimit shumë të dashur.

P2. Çfarë mjetesh arsimore ofron Mëso 2 Tregtinë për të ndihmuar në përmirësimin e tregtimit tim?
P3. A mund të përdor falas sinjalet tregtare të Learn 2 Trade dhe strategjitë e tregtimit Forex?
P4. A kam nevojë për ndonjë sfond specifik arsimor ose përvojë tregtare Forex për të shfrytëzuar arsimin tregtar të Mëso 2 Trade dhe për t'u bërë një tregtar fitues Forex?
P5. Unë do të doja të filloja tregtimin e Forex dhe të përdorja sinjalet tuaja tregtare. Ku ta filloj?
P6. Unë do të doja të isha një tregtar profesionist i Forex. Si mund të më ndihmojë Udhëzuesi i Tregtisë 'Mësoni 2 Tregtisë për Krijuesit e Parave' të bëhem një tregtar pro FX?
P7. Unë dua të filloj të tregtoj Forex dhe instrumente të tjerë si mallrat, indekset dhe kriptovalutat. Unë jam gjithashtu i interesuar në tregtinë sociale / kopje. Ju lutem më ndihmoni të gjej një ndërmjetës të besueshëm?
Pyetja 8 Unë tashmë kam një llogari tregtare Forex. Si mund t'i shfrytëzoj sa më shumë materialet dhe shërbimet në dispozicion nga Mëso 2 Trade?
P9. Nuk jam i sigurt se cilën platformë tregtare duhet të përdor. A keni ndonjë informacion të mirë për të më ndihmuar të zgjedh platformën e duhur tregtare?
P10. Cilat janë sinjalet tregtare të Learn 2 Trade?
P11. Si t’i përdor sinjalet tregtare të Learn 2 Trade?
Q12. Si përcaktohen sinjalet tregtare të Learn 2 Trade?
P13. Çfarë mund të bëj për të plotësuar përvojën time të përdorimit të sinjaleve tuaja tregtare? (A ka ndonjë gjë që duhet të mësoj për të më ndihmuar të përdor sinjalet tuaja në mënyrë më efikase?)
P14. Çfarë është tregtia shoqërore?
P15. Si mund të përfshihem në tregtimin ose investimin në tregun e tregut të huaj, tregun e aksioneve dhe mallrat? (Cilat janë qasjet e ndryshme për të fituar para nga këto klasa të aseteve?)
Q16. Çfarë lloj rezultatesh ka arritur Tregtia 2 me sinjalet e tyre të tregtimit në Forex?
Q17. Si mund të menaxhoj në mënyrë efektive rreziqet që lidhen me tregtinë në Forex?
P18. Sa para mund të bëj potencialisht duke tregtuar Forex, indekse aksionesh dhe mallra?
Q19. Nuk mund të kaloj orë të tëra duke parë tabela Forex çdo ditë. A është e mundur të tregtoni Forex me kohë të kufizuar në dispozicion?
Q20. A është e mundur të filloni tregtimin e Forex-it me një shumë të vogël parash ose ndoshta në një llogari praktike?
Q21. Çfarë është levave dhe si mund të ndikojë në fitimet ose humbjet e mia me tregtinë në Forex?
Q22. Cilat janë avantazhet e tregtisë së Forex në kohën e paqëndrueshmërisë politike dhe ekonomike?
Q23. Sa të paqëndrueshme janë monedhat dixhitale?
Q24. Çfarë levave duhet të përdor për të tregtuar kriptovaluta?
Q25. Cilat janë orët e tregtimit të tregut të kriptovalutave?
Q26. Çfarë mundësish ditore ofrojnë analistët e Tregtisë Mëso 2?
P27. A është i automatizuar sistemi juaj i sinjalit apo gjeneroni sinjale manualisht?
P28. A tregtoni Aussie (Dollar Australian) dhe Kivi (Dollar Zelanda e Re)?
P29. Cili është një tregues më i mirë, Indeksi i Relacionit të Forcës (RSI) apo stoshastics?
Q30. Si do të tregtonit EUR / USD? Cilat strategji do të përdorni? Do ta blinit apo shisnit atë?
P31. Në cilin drejtim mendoni se dollari amerikan do të shkojë në dy javët e ardhshme?
Q32. Cila është mënyra më e mirë për të tregtuar Bitcoin?
P33. Çfarë është blockchain? Si funksionon dhe pse është kaq e rëndësishme për kriptovalutat?
P34. Cila është qasja më e mirë për tregtinë e kriptovalutave? Cilat strategji do të rekomandonit?
P35. A mund të kriptomonedhat tregtohen me kopje? Dhe a dini për një ndërmjetës të mirë social të kriptomonedhave?
P36. A është e mundur të merrni njoftime nga ju kur lëshoni sinjale tregtare?

Autori: Michael Fasogbon

Avatar

Michael Fasogbon është një tregtar profesionist Forex dhe analist teknik i kriptomonedhës me mbi pesë vjet përvojë tregtare. Vite mbrapa, ai u bë i apasionuar pas teknologjisë blockchain dhe kriptomonedhës përmes motrës së tij dhe që prej asaj kohe ka ndjekur valën e tregut.