fbpx

Lajmet e arta

Lajmet e arta

Ari - A mund ta marrin blerësit më lart?

Ari qëndron në nivelin 1,743 pasi regjistroi lëvizje të mprehta të Premten. Çmimi ka arritur një zonë të fortë rezistence, kështu që shitja pritej disi. Tani po lufton fort për të qëndruar më lart, ditët e ardhshme mund të jenë vendimtare. Ajo ka fshirë disa nga humbjet e së Premtes, por shkalla është ende e ndjeshme. Metal i verdhë […]

7 orë

Zhyt ari për të provuar përsëri 1745

Mbështetja kryesore: 1745 Rezistenca kryesore: 1760 - 1790 Ari është grumbulluar 4.80% që kur ra në nivelin 1678-1680 javën e kaluar. Ne jemi akoma metale të çmuar shumë të gjatë dhe shumë të fortë dhe dje çmimi u prish me nivelin kryesor masiv (1745) që ishte niveli që u kthye në qershor të vitit 2020 për të bërë ngritjet në të gjitha kohërat […]

2 ditë

Ari (XAUUSD) thyen rezistencën 1,750 dollarë, rinis trendin e sipërm

Nivelet kryesore të rezistencës: 1,900 $, 1,950 $, 2000 $ Nivelet kryesore të mbështetjes: 1,750 $, $ 1, 700, 1,650 dollarë ari (XAUUSD) Trendi afatgjatë: RangingGold po bën lëvizje pozitive ndërsa çmimi thyen rezistencën në 1,750 $. XAUUSD do të jetë jashtë zonës së kufizuar nëse vrulli bullish mbështetet. Lëvizja lart mund të përballet me rezistencë në $ 1,800 dhe $ 1,840. Në çmimin e mëparshëm […]

2 ditë

Ka mbaruar faza korrigjuese e arit?

Ari u mblodh në një periudhë afatshkurtër dhe tani ai qëndron në nivelin 1,729 pikërisht poshtë një niveli kritik të rezistencës. Siç e dini tashmë, metali i verdhë ishte në një fazë korrigjuese pasi arriti nivelin më të lartë të 2,075 të të gjitha kohërave në gusht të vitit 2020. Çmimi ka gjetur mbështetje të fortë dhe tani është kthyer në krye. Teknikisht, […]

1 w

Ari (XAUUSD) është në një kufij të kufizuar midis niveleve 1,680 dollarë dhe 1,750 dollarë

Nivelet kryesore të rezistencës: 1,900 $, 1,950 $, 2000 $ Nivelet kryesore të mbështetjes: 1,750 $, $ 1, 700, 1,650 $ ari (XAUUSD) Trendi afatgjatë: RangingGold është në një lëvizje të kufizuar. Që nga 5 Marsi, XAUUSD luhatet midis niveleve 1,675 dollarë dhe 1,750 dollarë. Gjatë muajit të kaluar, këto nivele kanë mbetur të pandërprera. Ari ka tregtuar pak. Sot, çmimi i Arit është në rritje për të rimestuar […]

1 w

Ari kthehet nga mbështetja masive

Mbështetja kryesore: 1684 Rezistenca kryesore: 1725 - 1750 Ari u zhyt këtë javë nga boshti javor për të rishikuar përsëri nivelin e 1680. Siç u diskutua më parë këtë javë, ky nivel është një mbështetje masive në ditën / javore dhe ka shumë të ngjarë ku paratë e mëdha do të futen. Në kornizat më të ulëta të kohës (1H) ne […]

1 w

Ari (XAUUSD) luhatet midis $ 1,720 dhe 1,750 $, mund të bjerë më tej

Nivelet kryesore të rezistencës: 1,900 $, 1,950 $, 2000 $ Nivelet kryesore të mbështetjes: 1,750 $, $ 1, 700, 1,650 $ ari (XAUUSD) Trendi afatgjatë: BearishGold është në një lëvizje të kufizuar. Sidoqoftë, që nga 17 Marsi, çmimi i Arit është luhatur nën rezistencën prej 1,750 dollarë. Ndërkohë, në 8 mars, trendi i rënies, XAUUSD ra në 1,676.86 $ të ulët. Një trup i qiriut të ritrahur testoi nivelin 61.8% të përmirësimit të Fibonacci. […]

2 ws

Këmba e artë e mbuluar nga rezistenca masive

Rezistenca kryesore: 1740 - 1745 Mbështetja kryesore: 1720 - 1700 Ari ka tregtuar në një strukturë tërheqëse që nga fillimi i marsit me arritjet në nivelin më të lartë të javës së kaluar rreth nivelit 1755. Tani çmimi ka shtypur 2 ulje të reja të ulëta, por duke bërë ngritje më të larta. Kjo do të thotë që çmimi po kontraktohet brenda […]

2 ws

Ari vazhdon me strukturën e tij bullish

Mbështetja kryesore: 1734 Rezistenca kryesore: 1742 - 1745 - 1752 Pamja Afatmesme Ne vazhdojmë të kërkojmë gjatë në Ar pasi struktura afatmesme vazhdon të shtypë nivele më të larta dhe më të ulëta. Nga të ultat prapa në Mars 08 rreth 1675 Analiza e Grafikut 1H Pasi bëri një të lartë më të lartë dje, çmimi u ul përsëri […]

3 ws

Ari (XAUUSD) përballet me refuzim në nivelin 1,760 $, mund të rifillojë në rënie

Nivelet kryesore të rezistencës: 1,900 $, 1,950 $, 2000 $ Nivelet kryesore të mbështetjes: 1,750 $, $ 1, 700, 1,650 $ ari (XAUUSD) Trendi Afatgjatë: BearishGold aktualisht është në një lëvizje në rënie. Lëvizja aktuale në rënie ishte një refuzim nga 1,950 dollarë. Në 8 Mars trendi i rënies; një trup qiri i ritrahur testoi nivelin 50% të Fibonacit. Ndryshimi tregon që Ari pritet të bjerë në […]

3 ws
Liderët e FX Forex News & Strategjitë

Gjithë sa ju nevojitet në një Platformë Lajmesh Forex

Learn 2 Trade është një sit i destinuar për të pajisur tregtarët dhe investitorët me fakte dhe detaje të kërkuara për t'u bërë një person i suksesshëm në botën e tregtisë. Për të pasur sukses në sektorin e tregtisë financiare, supozohet se dikush ka një kuptim të thellë të tregjeve financiare në fusha të shumta.

Këtu në Mëso 2 Tregtinë, ne kemi një ekip ekspertësh që kanë përvojë tregtare në lidhje me të gjitha tregjet kryesore financiare si kriptovaluta, mallra, monedha dhe indekse që synojnë t'u japin tregtarëve dhe investitorëve njohuri të ekspertëve të tregtimit të faktorëve themelorë dhe teknikë të tregut. Ekipi që qëndron prapa Mëso 2 Trade është i vetëdijshëm për domethënien e një ndërmjetësi Forex, i cili do të ndihmonte përdoruesit tanë të arrijnë sukses në botën e tregtisë financiare. Dhe, ne e konsiderojmë përgjegjësinë tonë që t'ju ofrojmë këshilla të ekspertëve që do t'ju ndihmojnë të merrni ndonjë vendim.

Nuk ka rëndësi nëse sapo jeni bashkuar në tregun Forex ose nëse jeni njohur me botën e tregtisë, padyshim që do të përfitonit nga këshillat tona të shëndosha që do t'ju ndihmonin të merrni një vendim pa sherr.

Të gjitha gjërat FX, 24/5

Ne marrim përgjegjësinë për t'ju dhënë këshillat më të mira të ekspertëve për ta bërë procesin e zgjedhjes së një ndërmjetësi të përshtatshëm shumë më të lehtë dhe shumë më pak problematik. Ne u kushtojmë njohurive, përvojave dhe aftësive tona të tregut financiar për përfitimin tuaj; për t'ju ofruar një përvojë pa sherr kur bëhet fjalë për vlerësimin dhe vlerësimin e secilit prej ndërmjetësve Forex për t'ju ndihmuar të fitoni vrull në sipërmarrjen tuaj tregtare në mënyrë drastike, në të njëjtën kohë duke ju ndihmuar të shmangni ndonjë gabim që do t'ju kushtonte një krah ose një këmbë krahas duke ju ofruar të gjitha të rejat më të fundit të FX.

Autori: Michael Fasogbon

Avatar

Michael Fasogbon është një tregtar profesionist Forex dhe analist teknik i kriptomonedhës me mbi pesë vjet përvojë tregtare. Vite mbrapa, ai u bë i apasionuar pas teknologjisë blockchain dhe kriptomonedhës përmes motrës së tij dhe që prej asaj kohe ka ndjekur valën e tregut.