Vlerësimet më të mira Forex 2021

Vlerësimet më të mira Forex 2021

Forex EAs duket se janë në të gjitha mediat sociale për momentin - me pretendime të famshëm të ndryshëm që i mbështesin ato. Nëse nuk e keni menduar vetë të përdorni një EA, ato ofrojnë një kalim në të ardhurat pasive.

Në thelb, një Forex EA vepron si një Asistent Personal i tregut të Forex. Duke përdorur rregulla, parametra dhe analiza teknike të paracaktuara - EA mund të blejë / shesë Forex në emrin tuaj. Disa tregtarë zgjedhin një përvojë gjysmë të automatizuar, që do të thotë të rregulloni disa nga cilësimet e filtrit dhe funksionit të EA dhe më pas ta lini atë të funksionojë.

Investitorë të tjerë duan një përvojë nga një fund në fund dhe zgjedhin një EA Forex plotësisht të automatizuar. Kjo është e shkëlqyeshme për tregtarët me përvojë të cilët thjesht nuk kanë aq kohë për të tregtuar sa të dëshironin. Për më tepër, ky cilësim është ideal për të sapoardhurit që nuk dinë nga të fillojnë në botën e paqëndrueshme të tregtisë së huaj.

Në këtë udhëzues, ne kemi vendosur së bashku një udhëzues gjithëpërfshirës për EA të Forex. Kjo përfshin të gjitha aspektet siç janë mënyra e funksionimit të tyre, përfitimet, çfarë duhet të shikoni para se të ndaheni me paratë tuaja, dhe së fundmi - një përmbledhje e 5 EA-ve më të mira Forex të vitit 2021

Tabela e Përmbajtjes

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  Çfarë janë Forex EAs?

  Një pjesë e madhe e tregtisë në Forex treg (dhe çdo sektor tjetër investimesh) është hulumtim dhe vëzhgim i vëmendjes. Kjo do të thotë t’i kushtoni shumë kohë vëzhgimit të ndryshimeve në tregun e monedhës dhe të mbani të azhurnuar lajmet ekonomike dhe financiare.

  Shumë investitorë Forex tregtojnë me kohë të plotë, dhe secili ka planin e tij të veprimit. Për shembull, një tregtar mund të kushtojë 7 orë në ditë për të bërë lëvizje në tregun e Forex përmes hulumtimit.

  Në skajin tjetër të shkallës, ka tregtarë që thjesht nuk kanë kohë për të mësuar në mënyrë efektive tregun e Forex. Ne jetojmë në një botë të zënë dhe këtu hyn teknologjia e automatizuar EA.

  Vit pas viti më shumë tregtarë Forex po përdorin këto sisteme shumëplanëshe. Ato janë të dizajnuara për të ekzekutuar një tregti Forex nga një skaj në tjetrin pa pasur nevojë të ngresh një gisht.

  E tëra çfarë ju duhet të bëni është të depozitoni disa fonde në llogarinë tuaj të brokerimit, të ngarkoni robotin dhe mund të vazhdoni jetën tuaj. Si i tillë, Forex EA do të menaxhojë gjithçka për ju.

  Si funksionojnë Forex EAs?

  Në thelb, një Forex EA është një sistem tregtar që përdor analiza teknike dhe algoritme të paracaktuara. EA kërkon tregun e Forex-it duke kërkuar tregti potencialisht fitimprurëse.

  Ndërsa prekëm, kjo mund të jetë gjysmë e automatizuar, ose plotësisht e automatizuar dhe e bazuar në një strategji të paraprogramuar. Përfitimet e qarta të përdorimit të një Forex EA për të tregtuar është aftësia e tij për të hyrë në pozicionet e blerjes dhe shitjes 24/7. Për të mos përmendur, mungesa e dukshme e emocioneve tregtare. Më shumë për atë tjetër.

  Cilat janë përfitimet e Forex EAs?

  Në këtë pikë, ju e dini që Forex EA ju lejon të tregtoni Forex pa qenë e nevojshme të bëni ndonjë gjë. Nëse nuk jeni shitur tashmë në përfitimet e mundshme të përdorimit të një Forex EA, atëherë lexoni më tej.

  E dobishme për tregtarët e papërvojë

  Siç e përmendëm, një nga përfitimet më të mëdha të përdorimit të një EA për të tregtuar është se investitorët kanë qasje në një treg masiv global të Forex-it. Si pasojë, kjo shmang nevojën për të mësuar se si të tregtoni dhe lexoni tabela të çmimeve dhe të dhëna teknike.

  Për këtë arsye, procesi mund të marrë shumë kohë. Mbi të gjitha, të kalosh muaj me radhë për të mësuar se si të tregtosh nga e para është një detyrë shumë e kërkuar. Forex EA më të mira do t'ju mundësojë të kapërceni nevojën për të kuptuar trendet e çmimeve, grafikët dhe treguesit.

  Prandaj, Forex EA lejon tregtarët të marrin pjesë në investime në Forex, dhe sepse është i automatizuar, ju thjesht mund të rrini të qetë dhe të relaksoheni.

  Aftësitë Tregtare 24/7

  Forex EAs shkëlqen shkëlqyeshëm edhe këtu. Një sistem kompjuterik kompleks nuk ka nevojë për 8 orë gjumë për të funksionuar si njerëzit.

  Për shembull:

  • Le të themi që ju tregtoni Forex me kohë të plotë dhe strategjia juaj përfshin kushtimin e 6 orëve në ditë duke hulumtuar tregjet, dhe 3 orë duke vepruar sipas gjetjeve tuaja
  • Ndërsa 9 orët që keni shpenzuar për të vënë në veprim strategjinë tuaj mund të jenë fitimprurëse - parashikoni sa fitim mund të fitoni nëse mund të hulumtoni 24 orë çdo ditë?

  Ne kemi nevojë për pushim dhe gjumë për të funksionuar si duhet në jetën tonë të përditshme, ndërsa një Forex EA mund të plotësojë nevojat tuaja tregtare 24/7.

  Ky është ideal për njerëzit që punojnë me kohë të plotë, por nuk duan të humbin mundësitë e tregtimit. Mund të veprojë gjithashtu një shtesë në një strategji të tregtisë me kohë të plotë.

  Nuk ka emocione tregtare

  Shumica e tregtarëve me përvojë janë vetëm shumë të vetëdijshëm për tre emocionet tregtare: shpresa, lakmia dhe frika.

  Një vendim i gabuar i bazuar në secilën nga këto emocione mund të ketë një efekt katastrofik në portofolin e një investitori. Lënia e emocioneve të tregtisë me ju mund të çojë në vendime të paarsyeshme tregtare.

  Një Forex EA nuk e ka atë problem. Një nga përparësitë e shumta të përdorimit të një produkti si ky është se ato janë logjike dhe të sakta sipas modelit - marrja e vendimeve tregtare dhe drejtimi i numrave pa frikë, shpresë apo lakmi aspak. Softueri është programuar që të ndjekë kushtet teorike.

  Kërkime të Pafundme

  Ne e kemi thënë tashmë, por Forex EAs nuk kanë nevojë për gjumë. Kjo do të thotë që EA është në gjendje të kryejë një sasi të pafund kërkimesh, pa pasur nevojë të bësh një gjë.

  Një numër i madh i tregtarëve me sezon të mirë përqendrojnë vëmendjen e tyre në një numër të vogël të klasave të aseteve. Kjo është për shkak se është më efektive të mësosh hollësitë e disa të zgjedhurve sesa të përmbytësh veten me më shumë informacion sesa mund të përpunosh.

  It'sshtë pak si thënia 'jack of all tregtitë - master of no'. Do të ishte praktikisht e pamundur të hulumtohet në mënyrë efektive një numër i madh i pasurive dhe të bëhet i suksesshëm. Imperativisht, integrimi manual i një diversifikimi të tillë të aseteve është një proces shumë sfidues për tu zotëruar.

  Për më tepër, Forex EAs nuk janë të kufizuara në të njëjtën mënyrë siç janë tregtarët njerëzorë. Ky softuer i sofistikuar mund të skanojë mijëra tregje të ndryshëm në të njëjtën kohë me pak vështirësi në kapacitetin e tij të përpunimit.

  Sa do të kushtojë një Forex EA?

  Nuk ka një përgjigje të qartë për çmimet, pasi asnjë-dy EA Forex janë të njëjta. Disa ofrues të Forex EA punojnë në një strukturë të bazuar në komisione. Si rezultat, platforma do të marrë një komision të paravendosur (në formën e një përqindjeje) nga çdo tregti e suksesshme e bërë në emrin tuaj.

  Le t'ju japim një shembull; imagjinoni që ofruesi i Forex EA që keni zgjedhur kërkon një normë komisioni prej 10%:

  • Ne do të themi se ju depozitoni 1,500 dollarë në platformën Forex EA
  • 80 tregti bëhen gjatë muajit
  • Roi është 12% - që është 180 dollarë
  • Tjetra, ofruesi merr komision prej 10% që është ekuivalente me 18 $
  • Do të mbeteni 162 dollarë fitime

  Një nga gjërat e mira në lidhje me këtë lloj strukture komisioni është se platforma EA do të bëjë fitim vetëm kur tregtitë tuaja të jenë të suksesshme.

  Siç mund ta shihni, është në interesin më të mirë të zhvilluesve të EA të bëjnë tregti të kujdesshme për të rritur ROI tuaj.

  Softueri Meta-Tregtar

  Në shumicën e rasteve, thjesht do të duhet të paguani një tarifë të njëhershme për të marrë një EA Forex në formën e softuerit. Platforma dërgon me email një lidhje aktivizimi për ju. Pastaj ju duhet të instaloni sistemin EA përmes një platforme tregtare të palëve të treta si MetaTrader4 ose MetaTrader 5. Në rastin e një produkti me tarifë të sheshtë, nuk do të ketë komision pasi që ju zotëroni produktin themelor.

  E vetmja negative e mundshme këtu është se nuk do të përfitoni nga mirëmbajtja. Sidoqoftë, gjithçka nuk është e humbur, pasi EA-të më të mira Forex vijnë me azhurnime falas dhe mbështetje 24/7 për klientët.

  A janë Forex EAs të sigurt për t’u përdorur?

  Ka qindra në mos mijëra ofrues të cilët garojnë për vëmendjen e tregtarëve, duke ofruar rezultate që ata nuk mund të japin, të tilla si fitime të mëdha dhe norma fitimi prej 90%.

  Shanset janë që këto faqe të jenë false. Çdo ofrues që ofron rezultate kaq të largëta është pothuajse me siguri duke provuar fatin e tyre tek tregtarët e pafajshëm. Mjerisht, disa tregtarë nuk e zbulojnë se këto pretendime janë të pabazuara derisa të jetë tepër vonë dhe ata kanë puthur paratë e tyre lamtumirë.

  Disa këshilla të shëndosha do të ishin nëse nuk jeni të sigurt për një ofrues, bëni disa hulumtime. Bashkimi me një platformë që ofron një periudhë prove falas ose garanci për kthimin e parave është një ide e shkëlqyeshme në këtë drejtim. Të paktën në atë mënyrë, mund të largohesh nëse nuk është gjithçka që është thyer. Duke vepruar kështu, ju do të hyni me sytë hapur, dhe nuk do ta lini veten, dhe paratë tuaja, të pambrojtura.

  Si të zgjidhni një Forex EA të përshtatshme?

  Vazhdoni me vëmendje, jo më pak sepse duke ditur që mashtruesit Forex EA janë atje mund të kursejnë tregtarët duke u thumbuar për mijëra dollarë. Gjithmonë do të ketë faqe interneti të paskrupullta që thjesht presin të përfitojnë. Importantshtë e rëndësishme të jesh i kujdesshëm.

  Me këtë mendje, ne do të sugjeronim të bënit konsideratat e mëposhtme përpara se të blini një EA Forex.

  A janë pretendimet e Forex EA origjinale?

  Easyshtë e lehtë të bësh premtime për 90% kthime mujore. Mbi të gjitha, kushdo që dëshiron mund të krijojë një faqe në internet që ofron hënën në një shkop. Një rregull i mirë është 'nëse duket shumë mirë për të qenë e vërtetë - atëherë ndoshta është'.

  Nëse platforma Forex EA që po shikoni premton fitime të mëdha mujore me rrezik të ulët - kjo duhet të ngrejë këmbanat e alarmit. Ndërsa kemi trajtuar, është një ide e mirë të zgjidhni Forex EAs që siguron vërtetim për rezultatet e pretenduara.

  Llogaritë demo të tregtimit të Forex EA janë një mundësi e arsyeshme për tregtarët me përvojë dhe të rinj. Në këtë mënyrë, ju mund të provoni sinjalet e automatizuara dhe rregullimet e filtrit. Kur bëhet fjalë për qëndrueshmërinë e tij, ju mund të kontrolloni rezultatet e drejtpërdrejta të tregtisë së kompanisë dhe rikthimin e provave.

  Këto statistika ilustrojnë se si performon Forex EA për një periudhë kohe. Një platformë e mirëfilltë do të sigurojë akses në të gjithë këtë informacion të dobishëm, për të provuar se ato janë legjitime dhe jo vetëm të mira në marketing.

  Cila është depozita minimale?

  Disa ofrues të Forex EA specifikojnë një shumë minimale depozite përpara se t'ju lejojnë të përdorni sistemin EA. Duke pasur parasysh këtë, gjithmonë duhet të kontrolloni termat dhe kushtet e faqes për të kontrolluar depozitën minimale të kërkuar.

  Do të ishte demoralizuese të investonit $ 1,500 të parave tuaja të fituara me vështirësi, për të zbuluar më vonë se ishte një platformë EA mashtruese. Më shpesh sesa jo, depozita minimale do të jetë rreth 200 dollarë, edhe pse në disa faqe ky është vetëm një sugjerim. Nëse ofruesi u ofron klientëve një garanci për kthimin e parave, kjo është një shenjë pozitive. 

  Në anën tjetër, nëse jeni duke përdorur softuer Forex EA që është i pajtueshëm me të MT4/ 5, atëherë depozita minimale do të varet nga zgjedhja juaj e ndërmjetësit.

  Sa Automatizim Doni?

  Siç jeni tashmë të vetëdijshëm, ka shumë ndryshime në lidhje me atë se sa i automatizuar mund të jetë një EA. Si i tillë, duhet të keni parasysh se sa do të dëshironit të ishit në procesin e tregtimit.

  • A do të dëshironit të kishit një sasi të caktuar kontrolli? Disa tregtarë favorizojnë përdorimin e Forex EA për të ekzekutuar hulumtime të tregut Forex, por më pas manualisht hyjnë vetë në pozicionet e blerjes dhe shitjes. 
  • Ndoshta do të preferonit të vendosni para dhe të linit që EA të bëjë të gjithë punën? Kjo do të thotë që ju mund të shfrytëzoni maksimalisht një shërbim të skajshëm, duke mos bërë asgjë.
  • Kur bëhet fjalë për blerjen dhe shitjen, disa tregtarëve u pëlqen të kenë një fjalë për të vepruar ose jo në bazë të gjetjeve të EA. Pra, në vend se të lini që EA të vendosë, mund të prisni për një sinjal dhe më pas të futni kushtet tuaja të blerjes / shitjes dhe ndalimit të humbjes / marrjes së fitimit.

  Në fund të fundit, është zgjedhja juaj - dhe do të varet nga stili dhe përvoja juaj e tregtimit në tregtinë e Forex. Vlen të shikoni në faqen e internetit të ofruesit të EA për të parë se çfarë modeli dhe strategjie tregtare përdor softueri.

  Cilat opsione pagese janë në dispozicion?

  Në temën e opsioneve të pagesës, të gjitha platformat e Forex EA janë të ndryshme. Për shembull, disa mund të pranojnë vetëm kriptovaluta ose PayPal. Pastaj do të jenë ofruesit që do të pranojnë një sërë metodash më të zakonshme pagese (të tilla si karta debiti / krediti).

  Nëse ekziston një metodë specifike pagese që duhet të përdorni, është e rëndësishme të kontrolloni se çfarë është në dispozicion para se të bëni hulumtime me orë të tëra dhe të ndërtoni shpresat tuaja.

  A ka ndonjë periudhë shëlbimi?

  Të qenit i paaftë për të hyrë në fondet tuaja mund të jetë një copëz e vërtetë në forca të blinduara. Ashtë një ide e mirë të kontrolloni termat dhe kushtet e ofruesit të Forex EA për t'u siguruar që nuk ka periudhë shlyerjeje ose kufizime tërheqjeje.

  Sigurisht, kjo konsideratë e veçantë është e rëndësishme vetëm nëse zgjedhni një proces të automatizuar 100% - që do të thotë që ofruesi do të vendosë robotin në faqen e tyre të zgjedhur të brokerimit. 

  Cilat palë valutë jam në gjendje të tregtoj?

  Disa EA Forex tregtojnë të gjitha çiftet e monedhës nën diell. Ndërsa të tjerët specializohen në disa grupe, apo edhe vetëm në një.

  Ky është veçanërisht informacion i rëndësishëm në lidhje me vendin ku po investohen paratë tuaja të çmuara.

  Konsiderata të mëtejshme

  Ka disa gjëra të tjera për t'u marrë parasysh kur jeni duke kërkuar për Forex EA tuaj të përshtatshme në mënyrë të përkryer. Duke mbajtur në mendje se do të rrezikoni paratë tuaja të fituara me vështirësi, ne do t'ju sugjerojmë të lexoni në pikat vijuese. 

  A ka kufizime të madhësisë së porosisë?

  Një tjetër përdorim i shkëlqyeshëm për llogaritë demo të EA është vlerësimi i performancës së EA kur ndryshoni madhësinë e porosisë tuaj. Disa platforma mund të performojnë mirë vetëm me porosi të vogla dhe të mos trajtojnë ndryshimet.

  Forex EA më të mira do të kryejnë të njëjtën gjë pavarësisht nga këta faktorë.

  A janë të disponueshme rezultatet e tregtisë së drejtpërdrejtë?

  Ne ju kemi paralajmëruar për rreziqet e EA Forex mashtruese. Platformat më të mira ofrojnë në kohë reale rezultatet e tregtimit, sepse rezultatet e simuluara mund të kontrollohen. Tregtimi i simuluar nuk është në gjendje të tregojë likuiditet, i cili është thelbësor për tregtinë e drejtpërdrejtë të Forex.

  A është rikthyer në provë ofruesi i EA?

  Testimi i rikthimit nuk është informacioni më i rëndësishëm në lidhje me një EA Forex. Por, do t'ju japë një ide të mirë se si funksionon softueri EA në kushte të ndryshme të tregut. Kjo përfshin metrika si paqëndrueshmëria e lartë dhe ndryshimet ekonomike.

  EA-të më të mira Forex testohen duke përdorur një larmi kushtesh të tregut dhe çifteve të monedhës. Këto rezultate zakonisht tregojnë fitime dhe humbje të mundshme, tërheqje minimale dhe maksimale, dhe raportin e rrezikut ndaj shpërblimit. Disa ndërmjetës Forex do të jenë të gatshëm ta bëjnë këtë test për ju.

  Cila është përqindja e tërheqjes së Forex EA?

  Tërheqja është diferenca midis pikës më të afërt të çmimit të ulët dhe pikës së lartë. Kontrasti midis bilancit të llogarisë suaj tregtare tregon fitimin e humbur nga tregtia e humbur.

  Disa tregtarë pëlqejnë një tërheqje maksimale të kujdesshme prej 5%, ndërsa disa janë të lumtur të shkojnë deri në 15%. Kjo varet plotësisht nga zgjedhja personale. Ky informacion do të jetë në dispozicion si për tregtinë nga tregtia, ashtu edhe për atë radhazi. 

  Si të filloni me një Forex EA

  Ashtu si tingulli se si funksionojnë Forex EAs dhe doni të vendosni një robot tuajin? Po të jetë kështu, ne tani do të shpjegojmë se si të regjistrohemi në një ofrues Forex EA për t'ju filluar në rrugën e duhur.

  Hapi 1: Zgjidhni një Ofrues të Forex EA

  Për të filluar, duhet të zgjidhni një EA Forex që dëshironi të përdorni për të tregtuar. Nëse jeni duke luftuar për të gjetur një të tillë, ne kemi përfshirë EA-të më të mira Forex të vitit 2021 më poshtë në këtë faqe.

  Hapi 2: Vendosni për Preferencat tuaja të Tregtisë

  Disa EA Forex ofrojnë një përzgjedhje të mundësive të tregtimit siç janë aktive të ndryshme, marrin opsione fitimi dhe humbje të ndalimit. 

  Nëse nuk keni përvojë në tregun e Forex, atëherë një EA plotësisht i automatizuar ndoshta do të jetë rruga më e mirë për ju. Duke e lënë EA të bëjë të gjithë punën, ju mund të filloni tregtinë menjëherë.

  Përsëri, të përfitosh nga një provë falas ose llogari demo është një mënyrë e mirë për të gjetur këmbët me platformën.

  Hapi 3: Bëni një depozitë dhe filloni tregtimin

  Pasi të keni i zgjedhur llogaria Forex EA dhe ose ka marrë ose shkarkuar softuer - ju mund të depozitoni disa fonde. Siç kemi thënë, gjithmonë kontrolloni se cilat mënyra pagese pranohen.

  Sigurohuni të shikoni nëse ka një depozitë minimale në mënyrë që të dini se për çfarë synoni. 

  Nëse zgjidhni një llogari manuale, do t'ju duhet të tregtoni veprime vetë. Nëse keni vendosur të qëndroni 100% të automatizuar, mund të rrini të qetë dhe të relaksoheni. Shumica e ofruesve të Forex EA do t'i lejojnë tregtarët të ndryshojnë këto cilësime në një datë të mëvonshme.

  Bleni një Forex EA për MetaTrader 4 / MetaTrader 5

  Në rastin e blerjes së një EA nga një platformë online dhe shkarkimin e tij - procesi është i thjeshtë. E vetmja gjë që ju duhet të bëni është të ngarkoni skedarin në MetaTrader 4 ose MetaTrader 5 dhe Forex EA do të fillojë tregtinë pothuajse menjëherë. Uebfaqja përkatëse gjithmonë do të tregojë se cila platformë është e nevojshme.

  Mund të vendosni përsëri madhësinë tuaj minimale dhe maksimale të porosisë, si dhe rregullime të ndryshme të tjera që i përshtaten strategjisë suaj. Kur përdorni këtë opsion, ne rekomandojmë ta ekzekutoni në llogarinë demo për t'u siguruar që po funksionon siç duhet.

  Si të dalloni një ndërmjetës të akredituar Forex

  Kur të keni blerë një Forex EA që kërkon MT4 / MT5 - do të duhet të regjistroheni në një ndërmjetës të njohur Forex për ta përdorur atë. Në fund të fundit, softueri ka nevojë për një platformë që të jetë në gjendje të bëjë tregti për ju!

  Gjithmonë kontrolloni që ndërmjetësi i Forex-it është mbi bord, i licencuar plotësisht dhe i rregulluar nga organi përkatës. Çdo ndërmjetës i ligjshëm i Forex-it duhet t'i përmbahet rregullave të rrepta të licencimit - siç është ndarja e fondeve. Në thelb, brokerimi duhet të mbajë fondet e klientëve larg nga të vetat për ta mbrojtur atë nga çdo borxh biznesi, etj.

  Të gjithë ndërmjetësit duhet të japin raporte vjetore që tregojnë aktivitetin e klientit. Organet rregullatore shqyrtojnë me hollësi të dhënat e dhëna. Në rastin e korrupsionit, rregullatori është brenda së drejtës së tij për veprim pasojat e duhura.

  Ka me dhjetra rregullatorë të ndërmjetësimit në Forex në të gjithë botën. Disa nga trupat më të njohur janë:

  • ASIC: Komisioni Australian i Letrave me Vlerë dhe Investimeve
  • FCA: Autoriteti i Sjelljes Financiare (Mbretëria e Bashkuar)
  • CFTC: Mallrat dhe Tregtimi i të ardhmes Komisioni (Shtetet e Bashkuara)
  • BaFIN: The Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (Gjermani)
  • CySec: Komisioni i Letrave me Vlerë të Qipros dhe Komisioni i Shkëmbimit

  Ç'është më e rëndësishmja, nëse ndërmjetësi juaj i zgjedhur në Forex nuk rregullohet nga një organ licensues i nivelit të parë - shmangni atë.

  EA-të më të mira Forex të vitit 2021

  Ka mijëra ofrues që ofrojnë robotë Forex 'të gjithë duke kënduar dhe të gjithë duke kërcyer'. Shumica e tyre u ofrojnë tregtarëve një alternativë 'të pasurohen shpejt' për tregtinë tradicionale. Por e vërteta është, ka shumë kompani false dhe të rremë që presin të hidhen mbi tregtarët që nuk dyshojnë.

  Duke thënë këtë, ne ju kemi paralajmëruar gjatë gjithë këtij udhëzuesi për rëniet e mundshme të zgjedhjes së gabuar të Forex EA. Si pasojë, tani e dini se çfarë të kërkoni.

  Këtu kemi vendosur së bashku një listë të 5 EA-ve më të mira për Forex që duhet të merren parasysh në vitin 2021.

  1. FX Fury

  Kjo duhet të jetë një nga EA-të më të njohura të Forex në listën tonë. Bën tregti çdo ditë duke përdorur strategji shumë metodologjike dhe një sasi të ulët rreziku. Kjo Forex EA mund të tregtojë deri në 7 çifte monedhash në çdo kohë, dhe tregtia mund të lihet e hapur për një kohë të gjatë. Për sa i përket strategjisë së saj të tregtisë - FX Fury është një skalitës që funksionon në një kornizë kohore M15 dhe zbaton kufizimet e kohës së tregtisë.

  Sidomos vitet e fundit, ky robot ka treguar aftësinë për tu përshtatur me trendet më të fundit në treg. Në këtë moment në kohë, FX Fury EA ka pasur mbi gjashtëdhjetë azhurnime automatike, gjë që është një shenjë e shkëlqyeshme. Ju mund të provoni sa më shumë teori që dëshironi me këtë ofrues robot EA, pasi ai ofron demonstrime të pakufizuara me çdo licencë.

  Edhe nëse thjesht po kërkoni të vendosni një robot për të bërë hulumtimin tuaj në Forex, ofruesi ju ka mbuluar. FX Fury EA ka edhe disa gjëra të tjera. Për shembull, mbi 2,500 njerëz përdorin FX Fury në llogaritë e tyre të tregtimit në Forex çdo ditë. Ky ofrues i mirënjohur i Forex EA po azhurnon dhe përmirëson vazhdimisht produktin e tij për tregtarët.

  Vlerësimi ynë

  • I pajtueshëm me MT4
  • Shkalla e pretenduar e fitimit prej 93%
  • Rezultatet verifikohen përmes Myfxbook
  Nuk ka garanci se do të fitoni para me këtë ofrues

  2. Rryma Forex 10

  Forex Steam 10 është 100% i automatizuar. Ju mund ta shkarkoni shumë këtë Forex EA dhe të filloni të tregtoni direkt nga kutia, për të thënë kështu. Nëse e konsideroni veten disi të papërvojë në tregun e tregtisë Forex, atëherë është mjaft e lehtë të zgjedhësh dhe konfigurosh këtë robot. Kjo do të thotë që ju mund të ndryshoni filtrat dhe cilësimet që të përshtaten me kushtet tuaja specifike.

  Si rezultat, ju mund të përdorni Forex EA aty ku keni nevojë për ndihmë dhe të mbani kontroll të tregtisë. Forex Steam EA duket se po fiton më shumë llogari çdo vit dhe konsiderohet gjerësisht në mesin e komunitetit tregtar të jetë i sigurt dhe i besueshëm. Me sa u tha, asgjë nuk është 100% e sigurt në tregun e huaj Forex shumë të ndryshueshëm.

  Nuk ka shkop magjik pa rreziqe, por të kesh kaq shumë klientë besnikë është një shenjë e sigurt se kompania po i mban të lumtur tregtarët. Platforma rregullisht ofron azhurnime (të cilat janë të gjitha falas). Sa më i azhurnuar të jetë programi, aq më të mëdha janë shanset për sukses.

  Këtu janë disa nga faktet dhe tiparet e përfshira me Forex Steam 10 EA:

  • Rregullimet në rezultatet e verifikuara të shpërblimit të rrezikut
  • Një çmim - versione të ndryshme
  • Më shumë se 3,000 klientë aktivë në ditë
  • Shkalla mesatare e fitimit 75%
  • Shmangia e tregtisë së keqe duke përdorur 'përhapjen maksimale'
  • Rritja e ndalesës zvarritëse për një drejtim më të mirë
  • Rishikimet kryesore të Tregut për vitin 2021 e tutje.

  Për tregtarët që duan të rrisin portofolin e tyre të tregtisë ngadalë me kalimin e kohës, ekziston 'Forex Steam 10 EA light'. Ne e gjetëm këtë Forex EA të jetë një nga produktet me vlera më të mira për para në treg.

  Vlerësimi ynë

  • Shkalla mesatare e fitimit prej 75%
  • Pretendimet për të tërhequr 3,000 klientë të rinj çdo ditë
  • Struktura e thjeshtë e çmimeve
  Nuk ka garanci se do të fitoni para me këtë ofrues

  3. Strategjia Binare Robot Forex

  Tregtarët dhe koduesit e jetës reale krijuan këtë Strategji Binare Forex EA. Siç mund ta keni menduar, kjo Forex EA përqendrohet në tregun e opsioneve binare. Duhet thënë se tregu i opsioneve binare është veçanërisht i prirur për mashtrues. Pra, nëse ky është një treg i cili ju intereson, atëherë praktikoni kujdes para angazhimit. Kjo Forex EA ofron 2 opsione strategjike të cilat bazohen në divergjencë.

  Dy strategjitë janë 'trim' dhe 'shpirt'. Ndryshe nga disa ofrues të Forex EA, Strategjia Binary Forex ofron të dy produktet për çmimin e njërit. Në përgjithësi, shumica e ndërmjetësve do t'i pranojnë këto strategji. Megjithëse mund të zbuloni se për sa i përket opsioneve binare, disa dizajnerë të Forex EA nuk i bëjnë rezultatet të disponueshme. Në këtë rast, Myfxbook (një faqe e testimit të palëve të treta) nuk do të ketë qasje për të pritur këto rezultate.

  Strategjia Binare Forex EA ofron rezultate të përditshme të tregtimit të cilat të gjitha mund të gjenden në faqen e internetit. Platforma ofron teknika të hollësishme të rikontestimit në MT4. Kjo do të thotë që softueri është testuar plotësisht për vite dhe vite para se të fillonin tregtimin.

  Këtu janë disa karakteristika që duhet të prisni nga kjo Forex EA:

  • Lloji i robotit Forex: Opsione binare
  • Çmimi: Nën 200 dollarë
  • Të gjitha çiftet në dispozicion
  • Afati kohor M15 (koha e skadimit 15 minuta)
  • Shkalla mesatare e fitimit 70-95%

  Vlerësimi ynë

  • Çmimi më pak se 200 dollarë
  • Mund të tregtojë ndonjë palë aktuale
  • Shkalla mesatare e fitimit ndërmjet 70% -95%
  Nuk ka garanci se do të fitoni para me këtë ofrues

  4. Astrobot Forex

  Kjo Forex EA është plotësisht e automatizuar dhe thotë se tregtarët mund të bëjnë një fitim deri në $ 16,000 në një muaj. Rita Lasker (tregtar i njohur i Forex) krijoi Forex Astrobot. Kjo MetaTrader4 Forex EA ju lejon të tregtoni korniza kohore të ndryshme si M15, M30 dhe H1 - dhe mbulon shumicën e çifteve të monedhës. Ju do të bëheni të vetëdijshëm për çdo mundësi të re tregtare në një nga tre mënyrat: posta elektronike, paralajmërimi i shfaqjes MT4 ose njoftimi i shtytjes së lëvizshme.

  Kjo Forex EA ka një veçori të integruar të menaxhimit të parave. Kjo do të thotë që ju mund të ndryshoni madhësinë e lotit tuaj kur kushtet e tregut potencialisht po shkojnë në favorin tuaj. Në rast të një ndryshimi ekstrem të çmimit, Forex EA përdor një algoritëm të integruar me emrin 'rrëshqitje'. Ky mjet mund t'ju ndalojë të hyni në një tregti Forex me parametra të gabuar.

  Në varësi të gjendjes së tregut, tipari TakeProfit në këtë EA ofron deri në 3 nivele fitimi. Forex Astrobot EA gjithashtu ka karakteristikat e mëposhtme si pjesë e produktit:

  • Shkalla mesatare e fitimit deri në 80%
  • Afati kohor M15, M30 dhe H1
  • Të gjitha çiftet në dispozicion
  • Kostoja - nga 100 dollarë në rreth 230 dollarë (për 'versionin përfundimtar')
  • Strategjia e ndalimit zvarritës
  • 24 / 7 Suport

  Nëse e blini këtë Forex EA dhe nuk ju pëlqen për çfarëdo arsye, mund të përfitoni nga garancia 30-ditore e kthimit të parave dhe ta anuloni atë.

  Vlerësimi ynë

  • Në dispozicion mbështetje 24/7
  • Pretendon një normë mesatare fitimi deri në 80%
  • 30-ditor garanci para-mbrapa
  Nuk ka garanci se do të fitoni para me këtë ofrues

  5. Robomaster BE

  Vlerësimi ynë

  • 3 robotë për të zgjedhur
  • Modeli i çmimeve të drejta
  • Të përfshira shumë strategji Forex
  Nuk ka garanci se do të fitoni para me këtë ofrues

  Forex EAS më i mirë: Si përfundim

  Në fund të fundit është se Forex EAs janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të tregtuar pa ngritur gishtin, që do të thotë që ju mund të shmangni nevojën për të kuptuar grafikët dhe hulumtimet për muaj me radhë.

  Bërja e një tregtari Forex me përvojë të mirë mund të zgjasë me vite, prandaj nuk është çudi që më shumë të rinj po kthehen në EA Forex për qasje të lehtë në treg. Ju thjesht shkarkoni EA të zgjedhur nga ju dhe lejoni që të bëjë të gjitha analizat e blerjes, shitjes dhe teknike për ju.

  Dhe investitorëve profesionistë nuk u mungon as një hile. Duke ndryshuar disa cilësime dhe duke lejuar që EA të jetë gjysmë-automatizuar, ky softuer i zgjuar algoritmik është gjithashtu një shtesë e shkëlqyeshme për një strategji ekzistuese të tregtisë Forex.

  Ç'është e rëndësishmja, përfitimi i plotë nga të gjitha provat falas, garancitë e kthimit të parave dhe llogaritë demo është një mënyrë logjike për të gjetur këmbët tuaja në hapësirën e Forex EA para se të hidhni para në të verbërisht.

  Tabela e Përmbajtjes

    

   AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

   Vlerësimi ynë

   • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
   • Tregtoni mijëra CFD
   • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
   • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
   • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

    

   FAQs

   A mund të përdor më shumë se një Forex EA në të njëjtën llogari?

   Shumica e ndërmjetësve të Forex-it do t'ju lejojnë të përdorni më shumë se një Forex EA në të njëjtën llogari. Sidoqoftë, gjithmonë duhet të kontrolloni me platformën e veçantë.

   A do të ketë pagesa mujore kur përdorni një Forex EA?

   Përgjigja për këtë varet nga ajo Forex EA që zgjidhni. Disa EA tarifohen si një pagesë e vetme për produktin, përfshirë azhurnimet dhe mbështetjen ndaj klientit etj. Të tjerët bazohen në komision, kështu që do të tarifoheni për çdo tregti fitimprurëse.

   A kërkohet një depozitë minimale për të tregtuar me një llogari Forex EA?

   Shumica e ofruesve të Forex EA kanë një depozitë minimale nëse vendosni për një paketë plotësisht të automatizuar. Kontrolloni me ofruesin në fjalë. Nëse jeni duke blerë një Forex EA që është në përputhje me MT4 / 5, atëherë depozita minimale përcaktohet nga zgjedhja juaj e ndërmjetësit.

   Si mund ta di nëse një ndërmjetës Forex është i ligjshëm?

   Në Mbretërinë e Bashkuar, për shembull, të gjithë ndërmjetësit e Forex-it duhet të marrin një licencë nga Autoriteti i Sjelljes Financiare (FCA). Çdo ndërmjetës Forex që zotëron këtë licencë është rregulluar plotësisht. Për më tepër, kjo do të thotë që fondet tuaja tregtare mbrohen nga ndarja e fondeve. Jashtë Mbretërisë së Bashkuar, organet e tjera të licencimit për t'u kujdesur janë MAS, CySEC dhe ASIC.

   A jam në gjendje të anuloj një Forex EA nëse nuk më pëlqen?

   Kjo varet nga platforma Forex EA. Disa ofrues ofrojnë një garanci për kthimin e parave (zakonisht 30 ditë). Të tjerët ofrojnë prova demo falas vetëm pasi të kenë blerë EA.

   Autori: Samantha Forlow

   Samantha Forlow

   Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.