Aplikacionet më të mira të tregtimit 2021 - Cili aplikacion tregtar është më i miri për ju?

Aplikacionet më të mira të tregtimit 2021 - Cili aplikacion tregtar është më i miri për ju?

eToro - Platforma më e Mirë e Tregtimit për Fillestarët

Vlerësimi ynë

 • Mbështet mënyra të shumta pagese duke përfshirë edhe kuletat elektronike
 • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
 • Vetëm Cryptos të vërtetë janë në dispozicion në SH.B.A.
75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

Hapësira e investimeve në internet është rritur në lartësi eksponenciale në vitet e fundit. Së pari, ne bëmë kalimin nga një ndërmjetës tradicional i bazuar në telefon në atë të një platforme tregtare online që ju lejon të blini dhe shisni asete nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Dhe tani? Aplikacione për tregtimin e celularëve.

Duke përdorur një ndërmjetës në internet që ofron një aplikacion të plotë të tregtisë së lëvizshme, mund të përdorni mijëra instrumente financiare me një klikim të një butoni. Pavarësisht nëse janë stoqe dhe aksione, Forex, mallra, indekse ose kriptomonedha - tregtia në lëvizje nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

Me atë që tha, ka qindra aplikacione tregtare në treg aktive, kështu që të dish se me cilin ndërmjetësues duhet të shkosh nuk është diçka e lehtë. Si i tillë, ne do të sugjeronim të lexoni udhëzuesin tonë të thelluar në internet Aplikacionet më të mira të tregtimit të vitit 2021.

Shënim: Nëse po kërkoni të përfshiheni në një analizë teknike të nivelit të lartë, mund të jetë më së miri ta bëni këtë në një platformë tregtare për desktop, në krahasim me një ekran të vogël celular.

Tabela e Përmbajtjes

  Cilat janë aplikacionet e tregtimit?

  Me pak fjalë, aplikacionet e tregtimit ju lejojnë të tregtoni në një pajisje të lëvizshme. Si e tillë, shumica e veçorive të disponueshme në një faqe standarde të tregtimit në desktop do të jenë gjithashtu të arritshme përmes aplikacionit tuaj të tregtimit. Importantshtë e rëndësishme të theksohet se aplikacionet e tregtisë nuk janë platforma të pavarura investimesh. Me këtë, nënkuptojmë që aplikacioni do të jetë pjesë e një shërbimi brokerimi shumë më të gjerë.

  Për shembull, ju do të përdorni akoma një ndërmjetës tradicional në internet, megjithëse, ndërmjetësi do të ofrojë gjithashtu një aplikacion tregtar të plotë së bashku me platformën e tij desktop. Kjo ju jep më të mirën nga të dy botët. Ndërsa do të keni gjithmonë mundësinë e tregtimit në lëvizje, nëse keni nevojë të bëni analiza të thelluara teknike, mund ta bëni këtë në një ekran shumë më të madh përmes faqes së desktopit.

  Cilat janë pro dhe kundrat e përdorimit të një ndërmjetësi MT4?

  Pro

  • Tregtoni në lëvizje 24/7
  • Mos e humb kurrë një mundësi tregtare
  • Dilni menjëherë nga një tregti kur tregjet po depërtojnë
  • Optimizuar plotësisht për madhësi më të vogla të ekranit
  • Ofron të gjitha tiparet e njëjta siç gjenden në faqen kryesore të desktopit
  • Depozitoni dhe tërhiqni fondet me klikimin e një butoni

  të Cons

  • Vështirë për të kryer analiza të thelluara teknike në një ekran më të vogël
  • Vetëm në përputhje me pajisjet Android dhe iOS

  Si funksionojnë aplikacionet e tregtimit?

  Nëse nuk keni përdorur kurrë një aplikacion tregtimi më parë, duhet të dini se procesi është kryesisht i njëjtë me një standard tregtare online platformë Me atë që thashë, më poshtë ne kemi renditur hapat kryesorë që do të duhet të ndiqni për të hequr karrierën tuaj të tregtisë mobile në këmbën e djathtë.

  Hapi 1: Zgjidhni një aplikacion për tregtimin e celularëve

  Së pari dhe më e rëndësishmja, do t'ju duhet të zgjidhni një ndërmjetës në internet që plotëson nevojat tuaja individuale. Të paktën, duhet të siguroheni që ndërmjetësi ofron një aplikacion tregtar që është i pajtueshëm me pajisjen tuaj celular. Në shumicën e rasteve, kjo do të mbulojë të dy modelet operative Android dhe iOS.

  Sidoqoftë, duhet të shikoni edhe faktorë të tjerë përveç vetëm aplikacioni celular. Kjo duhet të përfshijë metrika të tilla si rregullimi, tarifat e tregtisë, spread-et, pagesat dhe shërbimi ndaj klientit.

  Shënim: Ne kemi dhënë një seksion të thelluar se si të zgjedhim një aplikacion të tregtisë së lëvizshme më poshtë në udhëzuesin tonë. Ne gjithashtu kemi renditur 5 zgjedhjet tona kryesore në fund të kësaj faqe nëse nuk keni kohë për të kryer hulumtimin tuaj!

  Hapi 2: Shkarkoni dhe Instaloni Aplikacionin

  Pasi të keni zgjedhur një ndërmjetës që plotëson nevojat tuaja tregtare, do të duhet të shkarkoni aplikacionin në telefonin tuaj. Ju mund ta gjeni aplikacionin përmes faqes kryesore të internetit të ndërmjetësit në fjalë, ose duke e kërkuar atë përmes Google Play ose iTunes Store.

  Sidoqoftë. ne do të sugjeronim të bënit të parën, pasi dëshironi të siguroni që po shkarkoni aplikacionin zyrtar, në krahasim me një imitim. Pasi të përfundojë shkarkimi, instaloni aplikacionin dhe filloni procesin e hapjes së llogarisë.

  Hapi 3: Hapni një llogari

  Tani do të duhet të hapni një llogari me platformën tuaj të zgjedhur të tregtimit në internet. Kjo fillimisht do të kërkojë që ju të futni disa informacione personale në mënyrë që ndërmjetësi të dijë kush jeni.

  Kjo do të përfshijë:

  • Emri dhe mbiemri
  • Adresa e shtepise
  • Data e lindjes
  • Numri i Sigurimit Kombëtar ose Numri i Identifikimit të Taksave
  • Numri i telefonit
  • Email Adresa

  Ju gjithashtu do të duhet të jepni disa informacione në lidhje me statusin tuaj të punësimit. Kjo do të përfshijë bandën tuaj vjetore të pagave dhe llojin e industrisë në të cilën punoni. Ju gjithashtu do të duhet ta tregoni ndërmjetësin se çfarë mbulon përvoja juaj e mëparshme e tregtimit - të tilla si lloji i pasurive që keni tregtuar më parë dhe mesatarja madhësia e tregtisë suaj.

  Hapi 4: Verifikoni identitetin tuaj

  I njohur si KYC (Njihni Klientin Tuaj), të gjithë ndërmjetësit në Mbretërinë e Bashkuar kërkohet të verifikojnë identitetin tuaj para se t'ju lejojnë të përdorni shërbimet e tyre. Ky është një proces i përsosur - veçanërisht nëse po e bëni përmes aplikacionit të tregtisë së lëvizshme. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të bëni një foto të ID tuaj të lëshuar nga qeveria (pasaportë ose patentë shoferi) dhe ta ngarkoni atë në aplikacion.

  Disa aplikacione tregtare gjithashtu do t'ju kërkojnë të verifikoni adresën tuaj. Nëse ato ndodhin, ju thjesht duhet të bëni një foto të një dokumenti zyrtar që përmban emrin dhe adresën tuaj - të tilla si një deklaratë bankare ose faturë të shërbimeve.

  Hapi 5: Fondet e depozitave

  Në këtë fazë të procesit hap pas hapi, tani duhet të keni një llogari tregtare aktive që është verifikuar plotësisht. Si i tillë, tani mund të vazhdoni të depozitoni disa fonde. Në varësi të ndërmjetësit në fjalë, mund të jeni në gjendje ta bëni këtë përmes një karte debiti / krediti. Nëse po, ka të ngjarë që Google Pay ose Apple Pay të jenë në gjendje të përmirësojnë procesin për ju.

  Përndryshe, nga ju mund të kërkohet të depozitoni fonde përmes një transferi bankar. Nëse është kështu, mund të duhet të prisni disa ditë që fondet të pastrohen. Në disa raste, ju mund të jeni në gjendje të depozitoni fonde përmes një portofoli elektronik si PayPal ose Skrill, i cili zakonisht është i menjëhershëm.

  Hapi 6: Filloni tregtimin

  Pasi depozita juaj të jetë përpunuar, atëherë jeni gati të bëni porosinë tuaj të parë. Shumica e aplikacioneve të tregtimit ju lejojnë të kërkoni për aktivin ose instrumentin financiar që dëshironi të tregtoni. Për shembull, nëse doni të tregtoni GBP / USD, thjesht kërkoni për çiftin e monedhës dhe duhet të dërgoheni drejtpërdrejt në faqen e tregtimit.

  Si një shënim anësor, mund të jetë më së miri të filloni me madhësi më të vogla tregtare derisa të bëheni më të qetë me aplikacionin tuaj të zgjedhur të tregtisë. Kjo sepse do të tregtoni në një ekran shumë më të vogël se sa jeni mësuar.

  Çfarë asetesh ofrojnë aplikacionet e tregtimit celular?

  Aplikacionet e tregtimit celular ju lejojnë të tregtoni të njëjtat pasuri siç gjenden në platformën kryesore të desktopit të ndërmjetësit. Për shembull, nëse jeni duke përdorur një ndërmjetës specialist Forex që rendit 100+ çifte monedhash, të gjitha këto çifte do të jenë në dispozicion për tu tregtuar përmes aplikacionit celular.


  Sidoqoftë, më poshtë kemi renditur llojet kryesore të aseteve që do të jeni në gjendje të blini dhe shisni në një aplikacion të tregtisë së lëvizshme.

  ✔️ Aksionet dhe aksionet

  Shumica e aplikacioneve tregtare do të rendisin mijëra aksione dhe aksione nga tregjet e shumta. Minimalisht, kjo duhet të përfshijë bursat kryesore të aksioneve si NASDAQ, Bursa e Nju Jorkut, Bursa e Londrës dhe Bursa e Tokios.

  Disa nga aplikacionet më të mira të tregtisë së lëvizshme do të presin gjithashtu bursa nga tregje më pak të lëngshme. Kjo mund të përfshijë shkëmbime në Australi, Kanada, Singapor ose Hong Kong.

  ✔️ Forex

  Shumica dërrmuese e aplikacioneve tregtare do të ofrojnë gjithashtu një departament gjithëpërfshirës të Forex-it. Kjo do t'ju lejojë të blini dhe shisni grumbuj çiftesh monedhash nga diplomat, të miturit dhe ekzotikët.

  Vetëm sigurohuni që të mbani një vëzhgim të spread-eve kur tregtoni Forex përmes aplikacionit tuaj celular - veçanërisht jashtë orëve standarde të tregut.

  ✔️ Mallrat

  Nëse jeni të etur të spekuloni në hapësirën e mallrave me shumë trilion paund, shumica e aplikacioneve tregtare do të presin dhjetëra tregje. Në departamentin e energjisë, kjo duhet të përfshijë të ndryshme vaj tregjet, si dhe gazi natyror.

  Ju ka të ngjarë të gjeni shumë tregje edhe në sektorin e metaleve të çmuar - të tilla si flori, argjend, dhe platin.

  ✔️ ETF-të

  Fondet e tregtuara në shkëmbim (ETF) ju lejojnë të spekuloni mbi një aktiv ose një grup aktivesh, pa e zotëruar atë në të vërtetë. ETF thjesht ndjek çmimin në botën reale të asetit në fjalë, i cili më pas ju lejon të shkoni gjatë të dyve të shkurtër.

  Tregjet më të njohura të ETF të gjetura në aplikacionet e tregtisë së lëvizshme përfshijnë S&P 500, ari dhe Indeksin Russell 2000.

  ✔️ Indekset

  Nëse jeni të etur për tregti aksionet dhe aksionet, por nuk keni përvojën e kërkuar për të blerë dhe shitur kompani individuale, pse të mos merrni parasysh indekset e tregut të aksioneve? Kjo është ajo ku ju spekuloni në tregjet më të gjera të aksioneve duke investuar në qindra kompani.

  Ju mund ta bëni këtë përmes një tregti të vetme, kështu që nuk ka nevojë të kaloni orë të tëra duke vendosur qindra porosi. Indekset më të njohura të tregut të aksioneve përfshijnë FTSE 100, NASDAQ 100 dhe Dow Jones.

  ✔️ Monedhat kriptomonedhe

  Aplikacionet e tregtimit tani ju lejojnë të spekuloni për çmimin e ardhshëm të kriptomonedhave të njohura si Bitcoin. Ju shpesh do të keni mundësinë e tregtimit të çifteve kripto-fiat si BTC / USD, ose çifteve të kryqëzuara si BTC / ETH.

  Vetëm mos harroni, nëse jeni duke përdorur një ndërmjetës tradicional për të investuar në kriptovaluta, është gjithsesi e sigurt që do ta bëni këtë përmes një CFD. Kjo do të thotë që ju nuk do të zotëroni pasurinë themelore, përkundrazi, thjesht po spekuloni për çmimin e ardhshëm të monedhës dixhitale.

  Si mund të zgjedh një aplikacion për tregti me celular?

  Nëse ende nuk keni gjetur një aplikacion të tregtisë së lëvizshme që plotëson nevojat tuaja të investimeve, lajmi i mirë është se keni qindra ndërmjetës për të zgjedhur. Sidoqoftë, kjo gjithashtu e bën të vështirë të dihet se me cilën platformë duhet përdorur - jo më pak sepse dy aplikacione tregtare nuk janë të njëjta.

  Si i tillë, ne do të sugjeronim të lexonit faktorët e mëposhtëm para se të shkarkoni dhe instaloni një aplikacion të ri për tregtimin e celularëve.

  Shënim: Nëse nuk keni kohën e nevojshme për të lexuar matjet e mëposhtme dhe për të kryer hulumtimin tuaj, mund ta kaloni këtë seksion dhe të shkoni drejtpërdrejt në listën tonë të aplikacioneve të rekomanduara të tregtisë mobile.

  . Përputhshmëria

  Së pari dhe më e rëndësishmja, duhet të siguroheni që aplikacioni i tregtisë së lëvizshme është i pajtueshëm me pajisjen tuaj përkatëse. Në shumicën e rasteve, ndërmjetësit në internet do të zhvillojnë një aplikacion tregtar për të dy pajisjet Android dhe iOS, megjithëse nuk është gjithmonë kështu.

  Në fund të fundit, nëse jeni duke përdorur një pajisje që bie jashtë spektrit Android / iOS, ju mund të mos jeni në gjendje të tregtoni përmes një aplikacioni celular.

  Rregullorja

  Pasi të keni vlerësuar nëse aplikacioni është i pajtueshëm me pajisjen tuaj. atëherë duhet të eksploroni kredencialet e ndërmjetësit. Në krye të kësaj duhet të jetë pozicioni rregullator i ndërmjetësit. Nëse platforma është e vendosur në MB, atëherë do të duhet të licencohet nga Autoriteti i Sjelljes Financiare (FCA).

  Nëse nuk jeni i sigurt nëse ndërmjetësi mban një licencë FCA, ju mund të kërkoni në regjistrin online të rregullatorit. Nëse duket se ndërmjetësi po tregton pa miratimin e kërkuar rregullator, shmangni platformën në tërësinë e saj.

  🥇 Depozitat dhe Tërheqjet

  Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh se si do të funksionojë procesi i financimit kur bëni një depozitë përmes telefonit tuaj celular. Mënyra më e lehtë për ta bërë këtë do të jetë përmes Google Pay ose Apple Pay. Kjo sepse detajet e kartës suaj të debitit / kreditit do të mbushen automatikisht, ndërsa në të njëjtën kohë mbrojnë informacionin tuaj të ndjeshëm financiar nga futja në duar të gabuara.

  Përndryshe, ndërmjetësi mund të mbështesë një portofol elektronik si PayPal, ose një transfer bankar tradicional. Sigurohuni që të vlerësoni nëse aplikacioni i tregtimit ngarkon ose jo ndonjë tarifë për të depozituar fonde, dhe nëse kërkohet ndonjë bilanc minimal.

  Pes Llojet e Pasurive

  Aplikacionet e tregtimit celular vijnë në një sërë formash dhe madhësish. Ndërsa disa përqendrohen ekskluzivisht në Forex, disa specializohen në kriptovaluta si Bitcoin dhe Ethereum. Sido që të jetë, duhet të eksploroni llojin e klasave të aseteve që ofron ndërmjetësi.

  Për më tepër, ju gjithashtu duhet të vlerësoni se sa e gjerë është lista e saj e instrumenteve financiare. Për shembull, gjithçka është mirë dhe mirë nëse aplikacioni celular mbështet Forex, por mund të mbeteni i zhgënjyer nëse mbështet vetëm çifte kryesore.

  Fe Tarifat dhe përhapjet e tregtisë

  Të gjitha aplikacionet e tregtisë së lëvizshme janë në biznesin e fitimit, kështu që duhet të eksploroni se si ndërmjetësi ju tarifon për të përdorur shërbimet e tij. Pavarësisht nga klasa e aseteve që keni ndërmend të tregtoni, gjithmonë do të ketë një përhapje të një lloji. Ky është ndryshimi midis çmimit 'blerje' dhe çmimit 'shitje'.

  Sa më i madh përhapja, aq më e shtrenjtë është aktivi për të tregtuar. Si të tilla, aplikacionet më të mira të tregtisë së lëvizshme do të ofrojnë përhapje super të ngushtë. Në mënyrë të ngjashme, sigurohuni që të kuptoni strukturën e komisioneve të ndërmjetësit. Ndërsa disa ndërmjetës ofrojnë tregti pa komision, të tjerët do t'ju marrin një tarifë të ndryshueshme bazuar në madhësinë e tregtisë suaj.

  -Mirëdashësi për përdoruesit

  Ndërsa një aplikacion për celularë mund të dallohet duke ofruar mijëra pasuri në përhapjet e nivelit të ulët, ju gjithashtu duhet të eksploroni se sa është përdorimi miqësor i aplikacionit. Në fund të fundit, ju do të tregtoni në një madhësi ekrani që është shumë më e vogël se një pajisje standarde desktop, kështu që është e rëndësishme që aplikacioni të ofrojë një përvojë tregtare pa ndërprerje.

  Kjo jo vetëm që duhet të përfshijë zonën kryesore të tregtimit, por edhe aftësinë për të kaluar nga aktivi në pasuri, si dhe fillimin e depozitave dhe tërheqjeve.

  Support Mbështetja e klientit

  Mund të vijë një kohë kur ju kërkoni ndihmë në kohë reale. Nëse po kërkoni të përdorni ndërmjetësin tuaj të zgjedhur kryesisht përmes telefonit tuaj celular, atëherë sigurohuni që të jeni në gjendje të kontaktoni mbështetjen përmes aplikacionit të tregtimit. Kjo duhet të vijë në formën e bisedës së drejtpërdrejtë ose postës elektronike.

  5 aplikacionet më të mira të tregtimit në vitin 2021

  Ndërsa ne do të sugjeronim përdorimin e seksionit të mësipërm për të hulumtuar ndërmjetësin tuaj të zgjedhur në mënyrë të pavarur, më poshtë ne kemi renditur 5 zgjedhjet kryesore të aplikacioneve të tregtisë të vitit 2021. Secili rekomandim synon një zonë të veçantë të hapësirës tregtare online - të tilla si aplikacioni më i mirë për fillestarët, aksionet, Forex, dhe Bitcoin.
  përfundim

  Nëse e keni lexuar udhëzuesin tonë për aplikacionet më të mira të tregtimit të vitit 2021 nga fillimi në fund, tani duhet të keni mjetet e kërkuara për të gjetur një ndërmjetës që plotëson nevojat tuaja. Siç kemi diskutuar në të gjithë udhëzuesin tonë, ju duhet të siguroheni që platforma të shkëlqejë në fusha të shumta - të tilla si rregullimi, tarifat, spread-et, instrumentet e tregtueshëm dhe mbështetja e klientit.

  Me sa u tha, ne gjithashtu kemi renditur 5 rekomandimet tona kryesore të aplikacioneve tregtare për ata prej jush që nuk kanë kohë për të gjetur një platformë në mënyrë të pavarur. Kjo përfshin një aplikacion tregtimi për investitorët e rinj, si dhe aplikacionin më të mirë për tregtimin e Forex, aksioneve dhe Bitcoin.

  1. eToro - Platforma më e Mirë e Tregtimit për Fillestarët

  eToro është një zgjedhje e shkëlqyeshme është se sapo keni filluar në botën e tregtisë në internet. Platforma është hartuar për të shërbyer si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët me përvojë dhe departamenti i pagesave mbështet metoda të shumta depozitash. Kjo përfshin kartat e debitit / kreditit, kuletat elektronike dhe një transfer bankar. Vetëm Cryptos të vërtetë janë në dispozicion në SH.B.A.

  eToro rendit mijëra pasuri, duke përfshirë CFD, Forex, madje edhe pronësinë e botës reale të aksioneve dhe kriptovalutave. Ju gjithashtu mund të tregtoni përmes aplikacionit celular eToro nëse keni një tendencë për të blerë dhe shitur asete gjatë lëvizjes.

  Së fundmi, eToro është gjithashtu i përshtatshëm për tregtarët e rinj për shkak të karakteristikës së tij të Tregtimit të Kopjimit. Kjo ju lejon të pasqyroni tregtinë e tregtarëve me përvojë që përdorin sitin. Ju mund të zgjidhni se sa dëshironi të investoni në një tregtar të veçantë, dhe eToro do të vendosë porositë tuaja në një nivel proporcional me kunjin tuaj.

  Vlerësimi ynë

  • Mbështet mënyra të shumta pagese duke përfshirë edhe kuletat elektronike
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Përhapjet mund të jenë të larta në klasat e aktiveve më pak të lëngshme
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

  2. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  3 Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

   

  FAQs

  Cilat mënyra pagese ofrojnë aplikacionet e tregtimit celular?

  Kjo do të ndryshojë nga një aplikacion në tjetrin. Nëse ndërmjetësi në fjalë pranon karta debiti / krediti, atëherë duhet të jeni në gjendje të depozitoni përmes Google Pay ose Apple Pay. Përndryshe, ju mund të jeni në gjendje të depozitoni me një transfer bankar ose portofol elektronik.

  Sa leva ofrojnë aplikacionet e tregtisë mobile?

  Kjo do të varet nga vendi ku jeni bazuar, lloji i asetit që dëshironi të tregtoni dhe nëse jeni tregtar me pakicë apo profesionist. Në fund të fundit, nëse jeni një klient me pakicë me qendër në MB, atëherë do të kufizoheni nga kufijtë e vendosur nga EMSA.

  A kanë aplikacionet e tregtimit celular një kërkesë minimale të bilancit të llogarisë?

  Shumica e bëjnë. Kjo zakonisht arrin në një bilanc minimal prej 100, megjithëse mund të jetë shumë më i lartë.

  A ka ndonjë aplikacion të mirë për tregtimin e celularëve për telefonat Windows?

  Siç është rasti me shumicën e aplikacioneve për celularë në epokën moderne, ndërmjetësit zakonisht zhvillojnë aplikacione vetëm për pajisjet Android dhe iOS.

  Çfarë kanalesh për mbështetjen e klientëve ofrojnë aplikacionet e tregtisë mobile?

  Disa ndërmjetës do t'ju lejojnë të flisni me një agjent të mbështetjes së klientit përmes funksionit të bisedës së drejtpërdrejtë në aplikacionin tuaj të tregtisë. Përndryshe, do të duhet të dërgoni një email ose të telefononi direkt në qendrën e mbështetjes.

  Si mund ta gjej aplikacionin celular për ndërmjetësin tim të zgjedhur?

  Ne do të sugjeronim shkarkimin e aplikacionit celular direkt nga faqja e internetit e ndërmjetësit tuaj. Në këtë mënyrë, mund të jeni 100% i sigurt që po shkarkoni aplikacionin zyrtar.

  A ofrojnë bonuse aplikacionet e tregtisë së lëvizshme?

  Nëse ndërmjetësi në fjalë ofron një bonus në platformën e tij kryesore të desktopit, atëherë ka të ngjarë që bonusi të jetë gjithashtu i disponueshëm për ata që përdorin aplikacionin e tregtimit.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.