Mësoni 2 Termat dhe Kushtet e Tregtisë

Mësoni 2 Termat dhe Kushtet e Tregtisë

Duke përdorur Mësoni 2 Tregtisë faqen në të cilën ju pranoni dhe kuptoni kushtet e përdorimit dhe deklaratën e privatësisë në këtë faqe.

Everyshtë bërë çdo përpjekje për të shkëmbyer informacion vetëm nga burime të ligjshme. Sidoqoftë, Learn 2 Trade nuk është në gjendje të garantojë që të gjitha detajet dhe informacionet e disponueshme nga shërbimi i tij janë plotësisht të sakta. Si i tillë, Mëso 2 Tregtia nuk mund të konsiderohet përgjegjës për çdo humbje të pësuar.

Për më tepër, Mëso 2 Trade ka të drejtën të bëjë ndryshime në faqen e anëtarëve të saj, strukturën e tregtisë ose faqen e internetit në përgjithësi sipas gjykimit të vet, pa ofruar njoftim paraprak.

Për shkak të kompleksitetit të teknologjisë, mund të ketë raste kur mosfunksionimi i komunikimeve ose uebfaqja Mëso 2 Trade është jashtë funksionit. Si i tillë, Mëso 2 Trade nuk do të marrë asnjë përgjegjësi për përpjekjet e dështuara të postës elektronike, gjerësinë e bandës ose çështjet e sinjalit ose ndonjë dështim të pajisjes. Tregtia Mëso 2 nuk mund dhe nuk do të garantojë që struktura ose platforma të jetë gjithmonë në gjendje të përsosur pune.

Mëso 2 Tregtia nuk do të mbahet përgjegjëse për neglizhimet ose dështimet e ndonjë pale të tretë, për sa i përket mbikëqyrjeve të njoftimeve, postave elektronike që nuk merren në kohë, ose vonesës me sinjalizime ose sinjalizime kalendarike. Asnjë supozim nuk duhet të bëhet që treguesit, metodat e tregtimit, azhurnimet e skemave ose teknikat do të rezultojnë në përfitime. As nuk mund të supozohet se rezultati nuk do të jetë një humbje financiare. Rezultatet nga historia nuk janë demonstruese të asaj që do të ndodhë në të ardhmen.

Çdo shembull i ofruar në faqet Mëso 2 Trade janë për përfitime akademike dhe nuk janë tregues i udhëzimeve për të blerë ose shitur. Si të tillë, bashkëpunëtorët, shkrimtarët dhe autorët nuk marrin asnjë faj për ndonjë fitim ose humbje të pësuar gjatë përpjekjeve tuaja tregtare. Blerja dhe shitja e indekseve, kriptovalutave, aksioneve, mallrave, Forex dhe të gjithë instrumenteve të tjerë të tregtueshëm sjell një madhësi rreziku

Nuk ka asnjë siguri ose garanci që rezultatet hipotetike të tregtisë të paraqitura do të rezultojnë në fitime nga një tregti reale. Ekziston një kontrast thelbësor midis një prezantimi teorik dhe rezultatit të botës reale në një platformë tregtare. Për më tepër, çdo shembull i ofruar i tregtisë financiare nuk është një përfaqësim i qartë i rrezikut real të humbjes që mund të përjetohet kur tregtohet me të vërtetë. Rezultatet e marra nga blerja dhe shitja do të varen nga një larmi faktorësh që ndikojnë dhe dominojnë tregun.

Linqe Online

Mëso 2 Tregtia nuk është në asnjë mënyrë përgjegjëse për materialin që përmban lidhje nga ose drejt nesh - megjithëse një bord ose faqe në internet. Çdo lidhje e paraqitur do të përdoret sipas gjykimit të lexuesit dhe ofrohet vetëm për qëllime të hyrjes. Ne nuk kemi kontroll mbi përmbajtjen e faqes në internet të ndonjë faqeje që keni hyrë përmes Mëso 2 Tregtisë. Për më tepër, një lidhje me një platformë tjetër nuk tregon në asnjë mënyrë që ne jemi përgjegjës për përmbajtjen e përfshirë, dhe as nuk do të thotë se e mbështesim atë.

Sjellja e faqes në internet

Asnjë sjellje e keqe në internet nuk do të tolerohet në Learn 2 Trade. Kjo përfshin përcjelljen përmes faqes së internetit ose shërbimeve të mesazheve të çdo materiali ngacmues, të pahijshëm, të paligjshëm, racor, të qartë seksual, profan, kërcënues, vulgar, të dëmshëm, shpifës, abuziv, urrejtës, kërcënues ose ofendues.

Kjo është gjithashtu përfshirëse e përmbajtjes që synon motivimin ose veprimin e mashtrimit, duke shkaktuar përgjegjësi civile, veprimtari kriminale, abuzim me ligjin federal, lokal, ndërkombëtar ose shtetëror. Kur përdorni faqen në internet të mësoni 2 Trade, ju pranoni të mos jeni abuziv në asnjë mënyrë ose të ngacmoni ndonjë subjekt ose person. Të gjithë personat e kuptojnë se është rreptësisht e ndaluar të postosh ose të ndash ndonjë mesazh komercial të pa aprovuar (që do të thotë spam).

Learn 2 Trade ka të drejtë të zbulojë çdo komunikim elektronik ose përmbajtje përdoruesi që e konsideron të nevojshme (i) për të akomoduar kërkesat, rregulloret ose ligjet e qeverisë; (ii) nëse zbulimi i sipërpërmendur është thelbësor ose i nevojshëm për funksionimin e faqes në internet, ose për të ruajtur pronën ose të drejtat e Learn 2 Trade dhe klientëve të saj.

Ne rezervojmë të drejtën për të ndaluar çdo material, komunikim ose sjellje në përgjithësi që ne e konsiderojmë të jetë, sipas gjykimit tonë, të dëmshëm ose të paligjshëm, për ju, klientët tanë, faqet e palëve të treta, bashkëpunëtorët dhe përdoruesit e Learn 2 Trade . Përkundër sa më sipër, as bashkëpunëtorët tanë dhe as Mëso 2 Tregtinë nuk mund të garantojnë heqjen e menjëhershme të materialit të papërshtatshëm të postuar në internet.

Asnjë këshillë për investime ose rekomandime profesionale

Strategjitë dhe udhëzimet nuk duhet të merren si një lutje ose sugjerim për të blerë, as një propozim për të shitur. Çdo rekomandim i përfshirë nuk është i përshtatur për një lexues dhe përkundrazi është i përgjithësuar. Mëso 2 Tregtia nuk është një këshilltar investimesh. Si i tillë, çdo këshillë, sinjal dhe ide nuk ka për qëllim të përdoret si këshillë për investime. Lexuesit janë plotësisht përgjegjës për çdo tregti ose investim që ata zgjedhin të marrin pjesë.

Për më tepër, përdoruesit duhet të marrin një kuptim të qartë të detyrimeve ligjore dhe të lidhura me taksat duke kërkuar këshilla ose nga një avokat ose nga një specialist i taksave.

Politika rimbursimi

Shërbimi Premium i ofruar në Mëso 2 Trade vjen me një garanci 30-ditore për kthimin e parave, kjo nuk vlen nëse një kod zbritjeje është përdorur në arkë, me një kod zbritjeje nuk ka asnjë rimbursim të lëshuar për asnjë prej produkteve të Learn 2 Trade . Ju duhet të kërkoni një rimbursim me shkrim brenda 30 ditëve. Kjo mund të bëhet duke u identifikuar Llogaria juaj. Pasi të keni futur detajet e hyrjes, mund të hyni në faqen e anulimit duke klikuar Anulimi.

Për të përfunduar anulimin tuaj do t'ju kërkohet të jepni emrin tuaj të përdorimit të Telegramit. Ju lutemi vini re se nëse ende nuk keni krijuar një emër përdoruesi në Telegram, do të duhet të plotësoni këtë hap para se të vazhdojmë me kërkesën tuaj. Thjesht shkoni në aplikacionin Telegram dhe klikoni në Cilësimet, ndjekur nga Emri i përdoruesit. Pastaj, krijoni një emër përdoruesi që nuk është marrë tashmë. ID-ja juaj do të fillojë me @:

Importantshtë e rëndësishme që të na jepni emrin tuaj të përdoruesit, pasi pa të Mësoni 2 Tregtia nuk mund t'ju heqë nga grupi Premium Telegram. Në mënyrë që ne të anulojmë pajtimin tuaj dhe të anulojmë pagesën e përsëritur, do t'ju duhet gjithashtu të na jepni adresën e postës elektronike që keni përdorur me regjistrimin në Mësoni 2 Trade.

Hyrja në Uebfaqe

Strictshtë rreptësisht e ndaluar të përdorni, kopjoni, kopjoni ose shfrytëzoni ndonjë pjesë të vetme të faqes në internet të mësoni 2 Trade për ndonjë qëllim komercial pa marrë më parë miratimin me shkrim. As nuk ju lejohet të përdorni kornizë ose mjete copëzuese për të marrë përmbajtje ekskluzive si marka tregtare, logot, format, teksti, faqosja ose imazhet pa fituar më parë lejen me shkrim.

Mëso 2 Tregtia nuk jep pëlqim për asnjë platformë të palës së tretë për të krijuar komanda të automatizuara. As nuk lejojmë ndonjë entitet tjetër të krijojë një strukturë ose sistem të automatizuar të bërë për të imituar sinjalet tona tregtare.

Mësoni 2 Politika Tregtare

Learn 2 Trade rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në politikat, kushtet e përdorimit dhe faqen e saj në internet në çdo kohë - pa njoftuar anëtarët e saj. Klientët janë të përgjegjshëm për kontrollimin e rregullt të politikës së privatësisë dhe termat dhe kushtet për çdo ndryshim të bërë së fundmi. Për më tepër, Mëso 2 Trade do të mbajë të dhënat tuaja vetëm për qëllime personalizimi. Nëse dëshironi që ne të heqim të gjithë informacionin tuaj - brenda 72 orëve, kontaktoni Mësoni 2 Trade mbështetjen e klientëve me një kërkesë me shkrim.

Llogaritë Premium

Duke u regjistruar në një llogari Premium në Mëso 2 Trade, ju jeni duke pranuar të paguani çdo tarifë të lidhur me shërbimin. Ju ndalohet rreptësisht të ndani me një palë të tretë çdo material që ju dërgohet si një anëtar Premium i Mësoni 2 Trade. Kjo përfshin, por nuk kufizohet në nivelet e vlerës së hyrjes, kalendarit dhe njoftimeve të sinjalit dhe të gjitha shërbimet ose raportet e tjera që ju janë dërguar. Nëse ka një shkelje të kushteve të përdorimit, Mëso 2 Trade mund të anulojë anëtarësimin Premium siç e gjykojmë të arsyeshme.

Zero diskriminuese

Mëso 2 Tregtia kurrë nuk diskriminon, në asnjë rrethanë. Ne kurrë nuk do të bëjmë një dallim paragjykues në bazë të fesë, moshës, origjinës kombëtare, seksit, gjinisë ose racës.

Markat tona tregtare

Të gjitha skriptet, logot, emrat e shërbimeve, ikonat e butonave, grafikë dhe kryefaqet e faqeve janë marka tregtare Mëso 2 Tregtisë. Markat e tilla tregtare nuk lejohen të përdoren së bashku me ndonjë shërbim ose faqe në internet që nuk është Mëso 2 Trade.

Kjo përfshin logon ose shërbimin që shfaqet në një mënyrë që mund të jetë mashtruese për klientët ose të ndikojë negativisht në sit. Markat tregtare që nuk i përkasin Learn 2 Trade i përkasin pronarëve përkatës, të cilët mund ose nuk mund të sponsorizohen, të jenë të lidhur ose të lidhur me faqen.

 

Autori: Samantha Forlow

Samantha Forlow

Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.