Brokerat më të mirë të opsioneve binare - Rishikimi i plotë 2021!

Brokerat më të mirë të opsioneve binare - Rishikimi i plotë 2021!

Në një natyrë të ngjashme me tregtinë e opsioneve, opsionet binare ju lejojnë të spekuloni mbi asete si aksione, indekse, ari dhe nafta pa zotërimin e instrumentit themelor. Sidoqoftë - ndryshe nga kontratat e opsioneve tradicionale, opsionet binare ofrojnë vetëm dy rezultate.

Ju ose përfundoni në para kur opsionet binare skadojnë me një pagesë fikse, ose humbni të gjithë pjesën tuaj. Në këtë kuptim, opsionet binare janë po aq afër kumarit sa do të merrni në hapësirën e investimeve në internet.

Me këtë tha, ka shumë për të mësuar në lidhje me opsionet binare para se të ndaheni me paratë tuaja, prandaj sigurohuni që të lexoni udhëzuesin tonë të thelluar. Mbi shpjegimin e hollësive për mënyrën se si funksionon ky instrument i veçantë financiar, ne gjithashtu eksplorojmë ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare të vitit 2021

Shënim: Ju duhet të keni një zotërim të fortë të rreziqeve themelore që lidhen me tregtinë e opsioneve binare. Në të vërtetë, ju mund të jeni më të përshtatshëm për opsionet tradicionale ose edhe përhapjen e basteve nëse doni të përdorni instrumente të sofistikuar financiarë në një mënyrë më të rrezikshme.

Tabela e Përmbajtjes

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  Cilat janë Options Binary?

  Në formën e tij më themelore, opsionet binare janë një klasë aktive shumë spekulative që ju lejon të vini bast para në drejtimin e ardhshëm të një instrumenti financiar. Siç sugjeron emri, rezultatet e mundshme janë binare, për aq sa do të fitoni një shumë fikse fitimi, ose do të humbni të gjithë pjesën tuaj. Objektivi kryesor është të vlerësosh nëse mendon se aktivi në fjalë do të përfundojë mbi ose nën "çmimin e goditjes" të ofruar nga ndërmjetësi i opsioneve.

  Për shembull, le të themi që ndërmjetësi juaj i zgjedhur i opsioneve ofron një çmim greve prej 200 $ në aksionet e Apple, me një datë skadimi nesër në 10 të mëngjesit. Nëse ndiheni bullish në Apple, do të duhet të shkoni gjatë, që do të thotë se mendoni se çmimi i aksionit do të jetë më i lartë se 200 dollarë kur të skadojë nesër. Nëse po, do të fitonit një shumë fikse fitimi - thoni 80% e aksioneve tuaja. Nëse aksionet e Apple kanë çmim më të ulët se 200 dollarë në 10 të mëngjesit nesër, ju do të humbisni të gjithë pjesën tuaj.

  Si pjesa e parë ashtu edhe fitimi juaj i mundshëm do të ndryshojnë në varësi të një numri variablash. Në krye të kësaj është çmimi goditës në lidhje me vlerën aktuale të tregut të aktivit. Për shembull, nëse aksionet e Apple ishin me çmim 199 dollarë sot, atëherë ka një shans shumë të mirë që nesër të kapërcejë 200 dollarë. Sidoqoftë, nëse çmimi i grevës u rrit më pas në 210 dollarë, shanset që kjo të ndodhë janë më të ulëta dhe kështu - duhet të prisni një normë më të lartë kthimi.

  Raporti i aksioneve ndaj fitimit do të përcaktohet gjithashtu nga gjatësia e kontratës së opsioneve binare. Kjo mund të jetë aq e shkurtër sa 60 sekonda, deri në 365 ditë. Natyrisht, sa më e gjatë të jetë kontrata, aq më shumë shanse keni që të përfundoni në të holla. Si e tillë, kjo do të kishte një ndikim të drejtpërdrejtë në kthimet tuaja të mundshme.

  Për sa i përket tregtisë së opsioneve binare, ka shumë ndërmjetës aktivë në hapësirën në internet. Me këtë tha, ju duhet të siguroheni që ndërmjetësi juaj i zgjedhur është i rregulluar. Duke vepruar kështu, fondet tuaja do të mbeten të sigurta në çdo kohë.

  Pro dhe kundër të opsioneve binare

  • Përshtatur për ata me oreks më të lartë për rrezik
  • Tregton mijëra instrumente financiarë pa pasur pasurinë
  • Zgjidhni nëse mendoni se aktivi do të rritet ose zvogëlohet në çmim
  • Brokerat e opsioneve binare ofrojnë nivele të ndryshme rreziku për të zgjedhur
  • Disa platforma ju lejojnë të dilni nga tregtia e opsioneve tuaja binare përpara skadimit
  • Depozitoni dhe tërhiqni fondet me mënyrat e përditshme të pagesës
  • Shumica e industrisë është e rregulluar
  • Fitimet janë pa taksa në MB
  • Klasa e pasurive shumë spekulative
  • Një tregti e pasuksesshme do të rezultojë në humbjen e të gjithë aksioneve

  Kuptimi i opsioneve binare - termat kryesorë

  Opsionet binare janë instrumente financiare komplekse që mund të duken konfuze për tregtarët e rinj. Ç'është më e rëndësishmja, ekzistojnë një numër termash kyç për të cilët duhet të bëheni të vetëdijshëm para se të zbulojmë disa shembuj të opsioneve binare në botën reale.

  Si i tillë, sigurohuni që të lexoni në vijim:

  ✔️ E gjatë vs e shkurtër

  Dyjor ndërmjetësit e opsioneve gjithmonë do t'ju japë mundësinë për të shkuar gjatë ose shkurtër. Në termat e Layman, kjo i referohet drejtimit që mendoni se do të shkojë pasuria. Për shembull, le të themi që ju po kërkoni të tregtoni opsione binare në FTSE 100.

  Nëse ndiheni të sigurt në indeks, do të shkonit gjatë. Kjo nuk ndryshon nga vendosja e një opsioni thirrjeje në hapësirën e opsioneve tradicionale, ose një porosi blerjeje në botën e CFD dhe tregtimit të Forex

  Në skajin tjetër të spektrit, do të kërkohej që të shkonit pak nëse do të dilnit keq me FTSE 100. Me fjalë të tjera, do të spekulonit se çmimi do të përfundojë më i ulët kur skadon kontrata e opsioneve binare. Kjo nuk ndryshon nga vendosja e një opsioni të shitjes ose porosisë së shitjes në arenën tradicionale të investimeve.

  ✔️ Çmimi i goditjes

  Çmimi i goditjes në opsionet binare është një term i rëndësishëm për të cilin duhet të keni një zotërim të fortë. Nëse më parë keni tregtuar kontrata të opsioneve tradicionale, atëherë do të jeni të kënaqur të dini se çmimi i grevës funksionon saktësisht në të njëjtën mënyrë kur spekuloni mbi opsionet binare. Për ata që nuk janë në dijeni, çmimi i goditjes i referohet 'pikës së mesit' të tregtisë së opsioneve binare. Atëherë duhet të vendosni nëse doni të shkoni gjatë ose gjatë në aktiv, në lidhje me çmimin e grevës.

  Për shembull, le të themi që rezervat e Nike aktualisht kanë çmim 75 dollarë dhe ndërmjetësi po ofron një çmim grevë prej 80 dollarë. Nëse mendoni se çmimi i rezervave të Nike do të kushtojë më shumë se 80 dollarë kur skadon opsioni binar i kontratës, do të duhet të shkoni gjatë. Nëse keni menduar të kundërtën, do të duhet të shkoni shkurt.

  Në shumicën e rasteve, ndërmjetësit e opsioneve binare do të ofrojnë çmime të ndryshme goditjeje në një aktiv të vetëm. Kjo pastaj ju lejon të zgjidhni nivelin e preferuar të rrezikut. Për shembull, çmimet alternative të grevës në aksionet e Nike mund të qëndrojnë në 85 dhe 90 dollarë. Sa më i lartë të jetë çmimi i grevës, aq më shumë do të merrni në një porosi të suksesshme për një kohë të gjatë (dhe anasjelltas, kur shkoni shkurt). Kjo sepse duhet të prisni një shpërblim më të lartë pasi shanset e tregtisë bëhen më pak të mundshme.

  Date Data dhe Koha e Skadimit

  Në një natyrë të ngjashme me kontratat e opsioneve tradicionale, opsionet binare do të kenë gjithmonë një datë dhe kohë skadence. Kjo është pika në kohë kur zgjidhen opsionet binare, dhe ju ose fitoni ose humbni tregtinë tuaj. Siç e theksuam shkurtimisht më parë, ndërmjetësit e opsioneve binare zakonisht ofrojnë data të skadimit të ndryshme për të zgjedhur. Kjo mund të jetë aq e shkurtër sa 60 sekonda, deri në një vit të plotë.


  Siç pritet, sa më e shkurtër të jetë afati, aq më pak efektive bëhet kërkimi dhe analiza. Me fjalë të tjera, nuk ka tregues teknikë ose ngjarje thelbësore të lajmeve në botë që mund të na ndihmojnë të parashikojmë drejtimin e ardhshëm të një aktivi nga një minutë në minutë. Në fakt, investitorët me përvojë rrallë shikojnë ndonjë kornizë kohore teknike prej më pak se 4 orë.

  Sidoqoftë, data e skadimit të opsioneve tuaja binare mund të ndikojë në kthimin tuaj në tregti. Për shembull, nëse spekuloni mbi çmimin e një kontrate opsionesh binare që skadon çdo 60 sekonda, do të merrni një kthim shumë më të lartë në krahasim me një opsion që skadon në tre muaj.

  ✔️ Piketat

  Kur bëhet fjalë për aksione, shuma që vendosni të spekuloni nuk ka asnjë lidhje me vlerën themelore të aktivit. Ç'është më e rëndësishmja, nëse çmimi i asetit është 20 dollarë, 500 dollarë ose 10,000 dollarë për fuçi, ons ose stok - ju mund të spekuloni sa më shumë ose aq pak sa dëshironi - brenda kufijve të vendosur nga ndërmjetësi i opsioneve binare.

  Për shembull, le të themi që ju dëshironi të spekuloni mbi vlerën e S&P 500 që përfundon mbi një çmim goditje prej 3,000 pikësh kur opsionet binare skadojnë nesër pasdite. Ndërsa opsionet binare paguajnë një kthim fiks të përqindjes, ju mund të vendosni vetë aksionet tuaja. Kjo do të thotë që ndërmjetësit e opsioneve binare janë të përshtatshme për të dy të ultë tregtarët e aksioneve të larta.

  ✔️ Përqindja e Fitimit

  Për sa i përket përpunimit të fitimit tuaj të mundshëm, ndërmjetësit e opsioneve binare përcaktojnë se kjo është si një përqindje fitimi. Nëse tregtia është e suksesshme, atëherë do të duhet të shumëzoni normën e kthimit kundrejt kunjit tuaj.

  Për shembull, le të themi që tregtia juaj e opsioneve binare të zgjedhura paguan një kthim prej 90%, dhe ju vini 100 dollarë. Nëse spekuloni saktë, ju do të fitoni fitim prej $ 90 (100 dollarë kunji x 90%). Ju, sigurisht, do të merrni edhe shumën tuaj origjinale prej $ 100 prapa, duke marrë kthimin tuaj të përgjithshëm në 190 $.

  Madhësia e përqindjes së fitimit në fund të fundit do të varet nga shanset e rezultatit që do të realizohen. Për shembull, le të themi se ju po kërkoni të tregtoni opsione binare në naftën e papërpunuar. Në kohën e tregtisë, nafta ka çmim 25 dollarë për fuçi. Ndërmjetësi i opsioneve binare ofron gjithsej katër çmime greve - dy për ata që dëshirojnë të shkojnë shkurt, dhe dy për ata që shkojnë gjatë.

  Sa i përket zgjatjes së gjatë, ju mund të zgjidhni nga një çmim grevë prej 30 dollarë ose 50 dollarë. Në rastin e çmimit të grevës prej 30 $, ju mund të merrni vetëm një përqindje kthimi prej 60%. Meqenëse çmimi i grevës prej 50 $ ka shumë më pak gjasa të vijë, ju mund të merrni një kthim prej 95% nëse jeni të suksesshëm. Në skajin tjetër të spektrit, ndërmjetësi i opsioneve mund të ofrojë një çmim greve prej 20 $ dhe 10 $ për ata që dëshirojnë të shkojnë më shpejt. Përqindja e fitimit do të reflektojë në përputhje me rrethanat.

  🥇 Shembull i një tregtie të opsioneve binare të gjata

  Kështu që tani që i dini termat kryesorë që rrethojnë opsionet binare, tani mund të shikojmë një shembull në botën reale të mënyrës se si një tregti mund të funksionojë në praktikë. Le të themi që ju vendosni të tregtoni aksione të IBM.

  1. Ju zgjidhni një opsion binar të aksioneve IBM me një skadim prej 24 orësh
  2. Çmimi aktual i aksioneve të IBM është 120 dollarë
  3. Ndërmjetësi i opsioneve vendos një çmim të gjatë greve prej 124 $
  4. Përqindja e fitimit është 80%
  5. Ju po ndiheni bullish në IBM, kështu që vendosni të bëni një porosi të gjatë në një kunj prej 100 dollarësh
  6. Pas 24 orësh, kontrata e opsioneve binare skadon me një çmim prej 127 $
  7. Ndërsa keni shkuar gjatë, dhe opsioni binar përfundoi me një çmim më të lartë se çmimi i grevës prej 124 $, ju fituat tregtinë tuaj
  8. Kthimi juaj i përgjithshëm është 180 dollarë. Kjo përbëhet nga $ 80 fitim (100 $ aksione x 80%) dhe aksionet tuaja origjinale $ 100.

  Duke marrë parasysh një rezultat alternativ, le të themi që rezervat e IBM ishin me çmim 123 $ kur skaduan opsionet binare. Siç është kjo më pak sesa çmimi i grevës prej 124 $ që keni marrë, do të kishit humbur tregtinë. Si i tillë, ndërmjetësi do të mbante aksionin tuaj prej $ 100.

  🥇 Shembull i një tregtie të opsioneve të shkurtra binare

  Për të siguruar që e kuptoni se si funksionon tregtia e opsioneve binare të shkurtra, le të shohim një shembull të shpejtë. Ne do të themi se po ndiheni të dobët në çmimin e Bitcoin, kështu që vendosni të shkoni shkurt.

  1. Ju zgjidhni një opsion binar Bitcoin me një skadim prej 1 jave
  2. Çmimi aktual i Bitcoin është 6,500 dollarë
  3. Ndërmjetësi i opsioneve vendos një çmim të shkurtër greva prej $ 5,900
  4. Përqindja e fitimit është 95%
  5. Ju po ndiheni të dobët në Bitcoin, kështu që vendosni të bëni një porosi të shkurtër në 500 dollarë
  6. Pas 48 orësh, kontrata e opsioneve binare skadon me një çmim prej 5,850 $
  7. Ndërsa shkonit të shkurtër, dhe opsioni binar përfundoi me një çmim më të ulët se çmimi i grevës prej $ 5,900, ju fituat tregtinë tuaj
  8. Kthimi juaj i përgjithshëm është 975 dollarë. Kjo përbëhet nga $ 475 fitim (500 $ aksione x 95%) dhe aksionet tuaja origjinale $ 500.

  Duke marrë parasysh një rezultat alternativ, le të themi se Bitcoin ishte me çmim 5,901 $ kur skaduan opsionet binare. Megjithëse nuk keni arritur vetëm $ 1, ju do të kishit humbur tregtinë tuaj. Kjo sepse çmimi i Bitcoin ishte më i lartë se çmimi i grevës prej $ 5,900 kur skadoi kontrata e opsioneve binare. Si i tillë, ju do të kishit humbur aksionet tuaja prej $ 500.

  Çfarë asetesh mund të tregtoni në ndërmjetësit e opsioneve binare?

  Në një natyrë të ngjashme me platformat tradicionale të opsioneve, ndërmjetësit e opsioneve binare zakonisht ju japin akses në qindra, nëse jo mijëra të instrumenteve financiare. Për t'ju dhënë një ide të shumë klasave të aseteve që mund të spekuloni kur tregtoni opsione binare, shikoni listën më poshtë.

  • Aksionet dhe aksionet
  • Indekset e tregut të aksioneve
  • Vaj
  • Gazi Natyror
  • Gold
  • Ngjyrë argjendi
  • Bakër
  • Platin
  • Grurë
  • Misër
  • Sheqer
  • Normat e interesit
  • Çiftet e valutave Forex
  • cryptocurrencies

  A mund të heq një tregtar të opsioneve binare herët?

  Një nga përfitimet kryesore të investimit në kontratat e opsioneve tradicionale është se ju shpesh do të keni aftësinë të mbyllni fitimet tuaja herët. Ç'është më e rëndësishmja, nëse jeni duke tregtuar opsione amerikane, mund të dilni nga tregtia juaj në çdo moment midis kohës që paguani primin tuaj dhe datës në të cilën skadojnë opsionet.

  Për fat të keq, shumica dërrmuese e ndërmjetësve të opsioneve binare nuk ju lejojnë ta bëni këtë, kështu që do të duhet të prisni derisa të skadojë kontrata para se të dini rezultatin e bastit tuaj.

  Për shembull, le të themi që keni kaluar gjatë në një kontratë opsionesh binare të aksioneve të Apple. Ju morët një çmim greve prej 270 $ me skadimin e 7 ditëve. Edhe pse aksionet e Apple janë me para në ditën e 5-të, ju nuk mund ta realizoni fitimin tuaj. Nëse çmimi i Apple atëherë mbyllet me më pak se 270 dollarë në ditën 7, ju do të kishit humbur bastin tuaj. Kjo është vetëm natyra e hapësirës së opsioneve binare.

  Me sa u tha, një numër i vogël i ndërmjetësve të opsioneve binare ofrojnë kapacitetin për të dalë më herët nga një tregti. Nëse ata e bëjnë këtë, do t'ju ofrohet një çmim 'cash out', i cili ose do të jetë më shumë ose më pak sesa shuma juaj fillestare. Në fund të fundit, çmimi juaj i parave të gatshme do të bazohet në shanset në kohë reale të basteve të opsioneve tuaja binare që përfundojnë në para.

  Dobësitë e opsioneve binare

  Edhe nëse e keni zemrën të vendosur në tregtimin e opsioneve binare, ia vlen të merren parasysh disa nga anët e dobëta.

  Si i tillë, sigurohuni që të bëni konsideratat e mëposhtme përpara se të filloni karrierën tuaj të opsioneve binare:

  Pot Potencial i kufizuar i sipërm

  Në rastin e ndërmjetësve të opsioneve binare, ka vetëm dy rezultate të mundshme. Ju ose fitoni përqindjen tuaj të fitimit fiks, ose humbni pjesën tuaj. Për shembull, nëse merrni 100 $ me një normë fitimi prej 80%, ose do të bëni fitim prej $ 80 ose do të humbni 100% të aksioneve tuaja. Ndërsa kjo mund të jetë e mjaftueshme për shumë prej jush, është e rëndësishme të mbani mend se mund të humbni kthime më të mëdha.

  • Për shembull, le të themi që ju jeni shumë të sigurt në vlerën e GBP / USD që rritet gjatë 7 ditëve të ardhshme.
  • Për t'i mbajtur gjërat të thjeshta, le të themi që çmimi i grevës është 1.35, ju merrni 300 dollarë dhe përqindja e fitimit është 70%.
  • Pas 7 ditësh, GBP / USD tani është me çmim 1.40. Kjo do të thotë që ju keni fituar bastin tuaj, kështu që keni bërë 210 dollarë fitim (300 dollarë x 70%).

  Sado e shkëlqyeshme të jetë kjo, mendoni se sa mund të keni bërë duke zgjedhur një ndërmjetës bastesh përhapjeje? Për shembull, nëse keni grumbulluar 1 dollarë për pikë dhe ndryshimi midis çmimit të grevës prej 1.35 dhe çmimit mbyllës prej 1.40 është 500 pikë, atëherë do të kishit bërë 500 dollarë. Rritni aksionet për pikë në 2 $ dhe po shikoni $ 1,000.

  Me fjalë të tjera, opsionet binare kufizojnë kthimin tuaj në përqindjen e fitimit fiks, ndërsa ndërmjetësuesit e basteve të përhapura, CFD dhe opsionet tradicionale ofrojnë mundësinë për të bërë fitime të pashfrytëzuara.

  🥇 Pamundësia për të dalë herët nga një tregti

  Në shumicën dërrmuese të rasteve, opsionet binare veprojnë ashtu si kontratat e opsioneve evropiane. Në termat e Layman, kjo do të thotë që ju nuk jeni në gjendje të dilni nga një tregti para kohës dhe datës kur skadojnë opsionet binare. Kjo mund të jetë problematike për dy arsye kryesore - të dyja përqendrohen në menaxhimin e rrezikut.

  Së pari, ju nuk do të keni aftësinë për të arkëtuar opsionet tuaja binare kur jeni në të holla derisa të skadojnë kontratat. Për shembull, le të themi se ju jeni duke shkurtuar një çmim goditje prej $ 200, dhe aktivi aktualisht është me çmim 195 $. Me vetëm 2 ditë për të mbetur deri në skadimin e kontratave, ju mund të tundoheni të bllokoni fitimet tuaja në një përqindje fitimi pak më të ulët. Sidoqoftë, ndërmjetësit e opsioneve binare rrallë ju lejojnë ta bëni këtë.

  Së dyti - dhe mbase më e rëndësishmja, ndërmjetësit e opsioneve binare nuk ofrojnë shumë në formën e zbutjes së rrezikut. Për shembull, le të themi që ju vendosni të shkoni gjatë në naftë me 29 dollarë për fuçi. Në mënyrë që të zbutni humbjet tuaja në rast se tregjet shkojnë kundër jush, një urdhër i humbjes do t'ju lejojë të dilni automatikisht nga tregtia juaj kur shkaktohet një çmim i caktuar (thoni 27 dollarë për fuçi). Sidoqoftë, kjo nuk është diçka që mund ta bëni kur tregtoni opsione binare.

  🥇 Aftësia për të Humbur Kthimin e Plotë

  Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme të mbani mend se një tregti e pasuksesshme e opsioneve binare do të rezultojë në humbjen e të gjithë aksioneve. Për shembull, nëse i kushtoni pak naftës në një kunj prej 200 dollarësh dhe nuk përfundoni në para, do të humbni 200 dollarë.

  Ndërsa ky është gjithashtu rasti kur tregtoni opsione tradicionale amerikane - për aq sa do të humbni premiumin tuaj nëse nuk shkelni çmimin e grevës, ju së paku keni zgjedhjen e arkëtimit të tregtisë tuaj me një humbje të vogël - në krahasim me të për të humbur gjithçka.

  Me atë që tha, zgjedhja e një platforme CFD ofron mbrojtje edhe më të madhe mbi ndërmjetësit e opsioneve binare, pasi mënyra e vetme që do të humbni të gjithë pjesën tuaj është nëse aplikoni levë - ose aktivi shkon në zero. Për shembull, nëse blini aksione me vlerë 1,000 dollarë IBM përmes CFD dhe çmimi bie me 10%, ju do të humbni vetëm 10% të aksioneve tuaja. Ky do të ishte rasti kur tregtoni opsione binare, pasi në të vërtetë është një rezultat 'gjithçka ose asgjë'.

  Brokerat dhe taksat e opsioneve binare

  Në varësi të vendit ku jetoni, mund të jeni në gjendje të përfitoni nga fitimet pa taksa kur tregtoni opsione binare. Për shembull - dhe ashtu si hapësira e basteve të përhapura, investitorët në Mbretërinë e Bashkuar përjashtohen nga taksa e opsioneve binare, jo më pak sepse HMRC e sheh sektorin si lojëra të fatit.

  Kjo ju lejon të mbani 100% të fitimeve tuaja, e cila është në kontrast të plotë me tregtinë në një platformë CFD ose Forex. Sidoqoftë, ky nuk do të jetë rasti në çdo juridiksion, prandaj këshillohet që së pari të flisni me një llogaritar të kualifikuar tatimor.

  Tarifat në ndërmjetësit e opsioneve binare

  Kur bëhet fjalë për tarifat, shumica e ndërmjetësve të opsioneve binare ju lejojnë të tregtoni në bazë të komisioneve. Arsyeja për këtë është se ju në mënyrë efektive po vini bast me ndërmjetësin, në krahasim me ndeshjen me tregtarët e tjerë.

  Si i tillë, nëse humbni një tregti të opsioneve binare, ndërmjetësi do të mbajë pjesën që keni humbur. Për më tepër, ju nuk e zotëroni asetin themelor kur tregtoni opsione binare, kështu që nuk ka asnjë kërkesë që ndërmjetësi të blejë ose shesë instrumentin financiar në emrin tuaj.

  Tarifat e vetme që duhet të kërkoni kur zgjidhni një ndërmjetës opsionesh binare janë në lidhje me depozitat dhe tërheqjet. Ndërsa shpresohet se platforma ju lejon të financoni llogarinë tuaj pa u tarifuar, kjo nuk është gjithmonë rasti. Në mënyrë të ngjashme, duhet të vlerësoni se cilat janë shumat minimale të depozitave dhe tërheqjeve.

  Si të gjeni ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare?

  Kështu që tani që keni njohur hollësitë për mënyrën se si funksionon sektori i opsioneve binare, tani duhet të filloni të mendoni se cilin ndërmjetës dëshironi të përdorni. Kjo për shkak se asnjë-dy ndërmjetësues të opsioneve binare janë të njëjtë.

  Për shembull, ndërsa një ndërmjetës mund t'ju japë juve akses në mijëra instrumente financiare, nuk do të jetë i përshtatshëm nëse nuk mbështet mënyrën tuaj të preferuar të pagesës.

  Si i tillë, ne do të sugjeronim të bënim konsideratat e mëposhtme para hapjes së një llogarie me një platformë të re.

  ✔️ Rregullorja dhe licencimi

  Faktori më i rëndësishëm që duhet të vlerësoni është nëse rregullohet ose jo ndërmjetësi i opsioneve binare. Disa pjesë të hapësirës i ngjajnë asaj të Perëndimit të Egër, kështu që me të vërtetë duhet të keni kujdes me çfarë platforme regjistroheni.

  Kjo sepse në disa raste, ndërmjetësit e opsioneve binare nuk janë të rregulluara fare, prandaj ky duhet të veprojë si një flamur i kuq kryesor. Edhe nëse ndërmjetësi është i rregulluar, duhet të gjykoni për besueshmërinë e lëshuesit të licencës.

  Për shembull, një ndërmjetës që zgjedh një licencë në Ishujt Marshall mbi FCA të Mbretërisë së Bashkuar ose CySEC në Qipro duhet të bjerë këmbanat e alarmit. Në fund të fundit, aty ku rregullohet ndërmjetësi i opsioneve binare mund të ketë një rol kryesor në sigurinë e investimit tuaj.

  Method Metodat e Pagesave të Mbështetura

  Pastaj duhet të eksploroni se cilat mënyra pagese mbështet platforma. Ndërsa ndërmjetësi i opsioneve binare zakonisht kujdeset për shërbimet e tyre për tregtarët me pakicë, ju shpesh do të zgjidhni të zgjidhni një gamë të gjerë të opsioneve të përditshme të pagesës.

  Kjo duhet të përfshijë një debit ose kartë krediti tradicionale, një transfer bankar, ose një portofol elektronik si Paypal, Skrill ose Neteller. Mos harroni të kontrolloni se cilat tarifa zbatohen në mënyrën tuaj të zgjedhur të pagesës - si dhe ato minimale të llogarisë që duhet të përmbushni.

  . Opsione Binare të Tregtueshme

  Allshtë gjithçka mirë dhe mirë duke përdorur një ndërmjetës të rregulluar të opsioneve binare që mbështet mënyrën tuaj të preferuar të pagesës, por do të mbeteni të zhgënjyer nëse mungon në tregjet e tregtueshme.

  Lajmi i mirë është që normalisht mund të shikoni se cilat opsione binare ofron ndërmjetësi para se të regjistroheni. It'sshtë më mirë të zgjidhni platforma që ofrojnë një gamë të plotë të klasave të aseteve - përfshirë por pa u kufizuar në stoqe, indekse, mallra dhe kriptovaluta.

  . Pikët minimale

  Siç kemi diskutuar gjatë gjithë udhëzuesit tonë, opsionet binare janë një klasë e pasurive shumë spekulative. Si i tillë, basti juaj më i mirë është të filloni me aksione vërtet të ulta derisa të filloni të ndiheni më rehat.

  Shumica e ndërmjetësve të opsioneve binare ju lejojnë të merrni vetëm $ 1 për kontratë, gjë që është ideale. Sidoqoftë, ne gjithashtu kemi hasur në platforma që instalojnë një madhësi minimale tregtare prej 100 $. Ndërsa kjo mund t'u pëlqejë rrotulluesve të lartë të hapësirës binare, kjo nuk do të vlejë për tregtarët e rinj.

  ✔️ Fitoni Normat e Përqindjes

  Ju gjithashtu duhet të keni një mirëkuptim të vendosur se cilat janë përqindjet e fitimit që ofrohen. Për shembull, standardi i industrisë në hapësirën e opsioneve binare është një fitim maksimal prej 95%. Pra, një bast prej $ 1,000 do të jepte një pagim maksimal prej 950 $. Sidoqoftë, disa ndërmjetës të opsioneve binare do të ofrojnë norma më të ulëta të fitimit - potencialisht në intervalin 70% -80%.

  Në skajin tjetër të spektrit, ne gjithashtu kemi hasur në ndërmjetësues të opsioneve binare që ofrojnë një përqindje fitimi që tejkalon 100%. Mos harroni, ndërsa përqindja e fitimit rritet, shanset e uljes së bastit tuaj në para zvogëlohen.

  ✔️ Konkurrenca e Tarifave të Grevës

  Duke u nisur nga seksioni më sipër, ju gjithashtu duhet të vlerësoni aftësinë konkurruese të niveleve të grevës që ofrohen nga ndërmjetësi. Për shembull, le të themi se jeni duke tregtuar opsione binare në aksionet e Facebook, të cilat aktualisht kanë çmim 129 dollarë.

  • Dy ndërmjetës individual ofrojnë një përqindje fitimi prej 80%
  • Broker A ka një çmim greve të gjatë prej 134 $ dhe një çmim të shkurtër greve prej 124 $
  • Broker B ka një çmim greve të gjatë prej 138 $, dhe një çmim të shkurtër greve prej 120 $.

  Cili nga dy ndërmjetësit e opsioneve binare mendoni se është më konkurrues? Epo, kjo do të ishte Broker A. Arsyeja për këtë është se megjithëse po merrni një përqindje fitimi prej 80% në të dy platformat, Broker B kërkon që aksionet e Facebook të tejkalojnë në 138 $ kur shkojnë gjatë, dhe 120 $ kur janë të shkurtra. Sidoqoftë, Broker A kërkon vetëm një çmim goditje prej 134 $ / 124 $ për të qenë në para, gjë që do të jetë shumë më e lehtë.

  . Mjetet edukative dhe kërkimore

  Megjithëse mjetet e kërkimit do të kenë përdorim të kufizuar kur tregtojnë opsione binare me data skadimi super të shkurtër, ato mund të jenë shumë efektive me tregti më të gjata. Për shembull, nëse jeni duke tregtuar opsione binare me një datë skadimi 6-mujore, do të dëshironi të keni qasje në një sërë treguesish teknikë dhe mjeteve të analizës së grafikëve.

  Do të ishte gjithashtu e dobishme nëse ndërmjetësi i opsioneve binare ofron lajme themelore në kohë reale, si dhe analiza të vazhdueshme të tregut. Për sa i përket arsimimit, ne preferojmë ndërmjetësuesit e opsioneve binare që u shërbejnë tregtarëve të rinj. Kjo duhet të përfshijë një numër videosh dhe blogësh të dobishëm, udhëzues hap pas hapi, madje edhe uebinar të rregullt.

  Support Mbështetja e klientit

  Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme të zgjidhni një ndërmjetës që ofron mbështetje të klasit të lartë. Ndërsa opsionet binare zakonisht tregtojnë në baza 24/7, do të dëshironi të përdorni një ndërmjetës që ofruesit mbështesin gjatë gjithë kohës. Kjo duhet të vijë në formën e bisedës së drejtpërdrejtë, postës elektronike dhe mbështetjes telefonike.

  Brokerat e opsioneve binare: Si të filloni sot

  Nëse e keni gishtin në puls dhe dëshironi që të filloni tregtimin e opsioneve binare tani, më poshtë kemi renditur një udhëzues të thjeshtë hap pas hapi që ju të ndiqni. Kjo përfshin procesin nga fundi në fund të hapjes së një llogarie, depozitimin e fondeve dhe vendosjen e një tregtie të opsioneve binare.

  Hapi 1: Gjeni ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare për nevojat tuaja

  Porta juaj e parë e thirrjes do të jetë gjetja e një ndërmjetësi opsionesh binare që plotëson kërkesat tuaja të tregtisë. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të ndiqni këshillat që përshkruam në seksionin e mësipërm. Pikat kryesore të fokusit duhet të jenë rregullimi, tregjet e tregtueshme dhe mënyrat e pagesës.

  Nëse nuk keni kohë të gjeni vetë një ndërmjetës opsionesh binare, lëvizni poshtë në fund të kësaj faqe për të shqyrtuar tre zgjedhjet tona kryesore të vitit 2021. Të gjithë ndërmjetësit tanë të rekomanduar të opsioneve binare vijnë të verifikuar paraprakisht, kështu që sigurohuni që paratë tuaja janë të sigurt në çdo kohë.

  Hapi 2: Hapni një llogari dhe verifikoni identitetin

  Nëse po përdorni një ndërmjetës të rregulluar të opsioneve binare (i cili duhet të jeni), tani do t'ju duhet të hapni një llogari. Kjo kërkon disa informacione themelore nga ju, siç janë:

  • Emri i plotë
  • Data e lindjes
  • Adresa e shtepise
  • Numri Kombëtar i Taksave
  • Statusi i qëndrimit
  • Numri i telefonit
  • Email Adresa

  Për të siguruar që ndërmjetësi përputhet me rregulloret kundër pastrimit të parave, ai gjithashtu do t'ju kërkojë të verifikoni identitetin tuaj. Shumica e ndërmjetësve të opsioneve binare ju lejojnë ta bëni këtë duke ngarkuar një kopje të ID tuaj të lëshuar nga qeveria. Kjo mund të jetë një pasaportë ose patentë shoferi.

  Hapi 3: Fondet e depozitave

  Pasi të keni ngarkuar ID tuaj, atëherë do të duhet të depozitoni disa fonde. Opsionet duhet të përfshijnë një portofol elektronik të një karte debiti / krediti, ose transfer bankar. Sigurohuni që të përmbushni shumën minimale të depozitës së ndërmjetësit.

  Hapi 4: Kërkoni për tregjet e opsioneve binare

  Tani do t'ju duhet të gjeni një treg opsionesh binare që dëshironi të tregtoni. Nëse po përdorni një ndërmjetës në internet që specializohet në një sërë klasash të aseteve, kaloni te seksioni i opsioneve binare.

  Pasi të keni arritur atje, shfletoni në tregjet e ndryshme të opsioneve binare që ndërmjetësi mbështet. Kjo duhet të përfshijë aksione dhe aksione, naftë dhe gaz, indekse, metale të forta dhe kriptovaluta.

  Pasi të keni gjetur aktivin që dëshironi të tregtoni, bëni kujdes më të madh për të vlerësuar metrikat e mëposhtme:

  • Cmim fiks
  • Data e skadimit dhe ora
  • Pikët minimale
  • Shkalla e fitimit të përqindjes

  Hapi 5: Vendosni tregtinë tuaj të opsioneve binare

  Tani duhet të vendosni tregtinë e opsioneve tuaja binare. Ju tashmë keni vlerësuar bazat, kështu që thjesht duhet të:

  • Futni aksionin tuaj. Mos harroni, nëse e humbni bastin, ju e humbni pjesën tuaj në tërësinë e saj
  • Vendosni nëse doni të shkoni gjatë ose shkurtër.

  Pasi të jetë bërë porosia juaj, atëherë jeni në mëshirën e tregjeve financiare. Në shumicën e rasteve, do të duhet të prisni që opsionet binare të skadojnë për të vlerësuar nëse bast juaj ishte i suksesshëm.

  Brokerat më të mirë të opsioneve binare të vitit 2021 - 3 zgjedhjet tona kryesore

  Po kërkoni të filloni tregtimin e opsioneve binare tani, por nuk keni kohë të hulumtoni vetë një ndërmjetës? Më poshtë do të gjeni ndërmjetësit kryesorë të 3 opsioneve binare të vitit 2021.

  1. Tregtar Crypto– Bashkohuni me ne dhe filloni të pasuroheni me Crypto Trader!

  Tregtari i Crypto është një grup i rezervuar ekskluzivisht për njerëzit që kërcejnë në kthimet e çmendura që ofron Bitcoin dhe kanë grumbulluar në heshtje një pasuri duke bërë kështu. Anëtarët tanë shijojnë tërheqjet nëpër botë çdo muaj ndërsa ata bëjnë para në laptopin e tyre me vetëm disa minuta "punë" çdo ditë.

  • Depozitë minimale prej 250 $
  • Asnjë tarifë tregtare përveç përhapjes
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Nuk ka garanci se do të bëni para

  përfundim

  Në përmbledhje, opsionet binare ju lejojnë të spekuloni mbi pasuritë me klikimin e një butoni. Thjesht duhet të vendosni nëse aktivi do të mbyllet me një çmim më të lartë ose më të ulët se ai i deklaruar i grevës. Kontratat mund të zgjasin vetëm për 60 sekonda, deri në 365 ditë.

  Sidoqoftë, opsionet binare nuk do të jenë për të gjithë - veçanërisht nëse ju jeni lloji i tregtarit që pëlqen të përdorë një strategji të rrezikshme. Sidoqoftë, nëse ju pëlqen tingulli i opsioneve binare të tregtimit, ne kemi shpjeguar hollësitë e mënyrës se si funksionon kjo hapësirë ​​e veçantë për investime.

  Për t'ju ndihmuar të zgjidhni një platformë për të bërë tregti, ne gjithashtu kemi diskutuar tre ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare të vitit 2021. Në fund të fundit, thjesht sigurohuni që të keni një zotërim të fortë të rreziqeve të tregtimit të opsioneve binare, pasi do të humbni të gjithë pjesën tuaj të aksioneve nëse një bast është i pasuksesshëm.

  FAQs

  Cili është ndryshimi midis opsioneve tradicionale dhe opsioneve binare?

  Megjithëse për nga natyra disi e ngjashme, opsionet binare rrallë ju lejojnë të dilni nga një tregti para skadimit të kontratës, ndërsa opsionet tradicionale. Për më tepër, opsionet binare ju lejojnë vetëm të fitoni një shumë fikse parash, ndërsa opsionet tradicionale janë në thelb të pambuluara.

  Cila është depozita minimale në ndërmjetësit e opsioneve binare?

  Brokerat e opsioneve binare si Binary.com ju lejojnë të depozitoni vetëm 5 dollarë. Të tjerët kërkojnë shumë më tepër, sigurohuni që ta kontrolloni këtë përpara se të hapni një llogari.

  Cili është 'çmimi i grevës' në tregtimin e opsioneve?

  Çmimi i goditjes përcakton pikën e mesit në një tregti dhe vendos se çfarë çmimi duhet të godasë aktivi që ju të fitoni. Për shembull, nëse çmimi i grevës është 200 $ dhe doni të shkoni gjatë, ju do të fitoni bastin nëse kontrata mbyllet me një çmim prej 200.01 $ ose më shumë.

  A rregullohen ndërmjetësit e opsioneve binare?

  Po dhe jo. Shumica dërrmuese e ndërmjetësve të opsioneve binare janë të rregulluara. Sidoqoftë, një numër platformash funksionojnë pa kompetencat ligjore. Si i tillë, regjistrohuni vetëm me një ndërmjetës që rregullohet.

  A janë fitimet e opsioneve binare pa taksa?

  Kjo varet nga shteti në të cilin jetoni. Në Mbretërinë e Bashkuar, tregtimi i opsioneve binare shihet si lojëra fati nga HMRC, kështu që fitimet janë pa taksa. Sidoqoftë, kjo mund të mos ndodhë diku tjetër, prandaj sigurohuni që të kërkoni këshilla profesionale.

  Sa zgjasin kontratat e opsioneve binare?

  Opsionet binare fillojnë me një datë skadence prej vetëm 60 sekondash, deri në 1 vit.

  Sa mund të bëni kur tregtoni opsione binare?

  Ndërmjetësi i opsioneve binare do të përcaktojë një 'përqindje fitimi' në kontratën tuaj të zgjedhur. Nëse tregtia është e suksesshme, atëherë duhet të shumëzoni normën me kunjin tuaj. Për shembull, nëse norma e fitimit është 80% dhe keni 10 dollarë, do të fitoni $ 8.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.