fbpx
Po kërkoni një llogari të financuar në Forex? nuk është sekret që tregtia është biznes i rrezikshëm, veçanërishtpër investitorët pa përvojë. Ky është gjithashtu rasti për tregtarët e sezonit me kapital të ulët.

Kur bëhet fjalë për tregtinë e Forex, në veçanti, ajo është e njohur për të qenë disi më sfiduese për të parashikuar sesa të thuash - aksionet. Kjo sepse ka shumë më tepër në mënyrën e vendosjes së faktorëve kur bëhet fjalë për vlerësimin e një çifti valutash - siç janë trazirat gjeopolitike, tregjet e tjera të kapitalit dhe borxhi publik.

Po sikur të ju tregonim se mund të blini dhe shisni valuta në tregun valutor - pa rrezikuar kapitalin tuaj të fituar me vështirësi? Epo, mundeni, duke hapur një llogari të financuar nga Forex me Mësoni 2 Trade.

Nëse nuk jeni ende të sigurt për atë që është një llogari e financuar nga Forex, atëherë qëndroni aty ku jeni. Ne do të mbulojmë gjithçka që ju duhet të dini në lidhje me llogaritë e tregtimit të financuara nga Forex Mësoni 2 Tregtisë, duke përfshirë mënyrën e regjistrimit për një vlerësim, udhëzimet e përgjithshme dhe nivelet e llogarive të ofruara.

Mësoni 2 Tregtinë e Plotë Çmimet e Tregtisë

ZGJIDH PROGRAMIN TUAJ T FINANCIMIT

Arritni lartësi të reja si kurrë më parë!

FONDUAR FOREX LLOGARIA

$ 52,000

Vlerësimi i madhësisë së llogarisë $ 13,000
Kërkesa për leje vlerësimi
 • Synimi i Fitimit: 910 $ | 7%
 • Tërheqja maksimale 520 dollarë | % 4
 • Ekspozimi Maksimal 0.85 Shumë
Skema e Rritjes
 • x4 Në përfundim të vlerësimit
 • x2 Për çdo 10% më pas

Pagesa një herë: 700 £

FONDUAR FOREX LLOGARIA

$ 20,000

Vlerësimi i madhësisë së llogarisë $ 5,000
Kërkesa për leje vlerësimi
 • Synimi i Fitimit: 300 $ | 6%
 • Tërheqja maksimale 200 dollarë | % 4
 • Ekspozimi Maksimal 0.25 Shumë
Skema e Rritjes
 • x4 Në përfundim të vlerësimit
 • x2 Për çdo 10% më pas

Pagesa një herë: 350 £

Provoni se mund të tregtoni

SKEMA E RRITJES S F FINANCIMIT

Kuptoni rregullat themelore se si funksionon një llogari e tregtarit të financuar më poshtë dhe kaloni përmes skemës për t'u bërë një tregtar milioner!

Nivelet e rritjes Madhësia e llogarisë Maksimumi relativ i DD $ Synimi i fitimit $ Ndalesa maksimale $ Madhësia Maksimale e Lotit
Vlerësimi / Sfida 17,500 700 | 4% 1,225 | 7% 262.5 | 1.5% 0.85 Shumë
Drejtori i Portofolit të Ri I 70,000 2,800 | 4% 7,000 | 10% 1,050 | 1.5% 3.40 Shumë
Menaxheri i Portofolit I 140,000 5,600 | 4% 14,000 | 10% 2,100 | 1.5% 6.80 Shumë
Menaxher i Lartë i Portofolit I 280,000 11,200 | 4% 28,000 | 10% 4,200 | 1.5% 13.60 Shumë
Menaxher i Lartë i Portofolit II 560,000 22,400 | 4% 56,000 | 10% 8,400 | 1.5% 27.20 Shumë
Tregtari i Milionerëve I 1,120,000 44,800 | 4% 112,000 | 10% 16,800 | 1.5% 54.40 Shumë
Tregtari i Milionerit II 2,200,000 80,000 | 4% 200,000 | 10% 30,000 | 1.5% 96.00 Shumë
Nivelet e rritjes Madhësia e llogarisë Maksimumi relativ i DD $ Synimi i fitimit $ Ndalesa maksimale $ Madhësia Maksimale e Lotit
Vlerësimi / Sfida 17,500 700 | 4% 1,225 | 7% 262.5 | 1.5% 0.85 Shumë
Drejtori i Portofolit të Ri I 70,000 2,800 | 4% 7,000 | 10% 1,050 | 1.5% 3.40 Shumë
Menaxheri i Portofolit I 140,000 5,600 | 4% 14,000 | 10% 2,100 | 1.5% 6.80 Shumë
Menaxher i Lartë i Portofolit I 280,000 11,200 | 4% 28,000 | 10% 4,200 | 1.5% 13.60 Shumë
Nivelet e rritjes Madhësia e llogarisë Maksimumi relativ i DD $ Synimi i fitimit $ Ndalesa maksimale $ Madhësia Maksimale e Lotit
Menaxher i Lartë i Portofolit II 560,000 22,400 | 4% 56,000 | 10% 8,400 | 1.5% 27.20 Shumë
Tregtari i Milionerëve I 1,120,000 44,800 | 4% 112,000 | 10% 16,800 | 1.5% 54.40 Shumë
Tregtari i Milionerit II 2,200,000 80,000 | 4% 200,000 | 10% 30,000 | 1.5% 96.00 Shumë
Çfarë është një llogari e financuar nga Forex?

Me pak fjalë, llogaritë e financuara nga Forex u mundësojnë tregtarëve që të rrisin llogaritë e tyre të tregtisë - e rëndësishme, pa rrezikuar paratë e tyre. Ne duam t'ju fuqizojmë dhe t'ju japim mundësinë për të krijuar një të ardhur të qëndrueshme, me kohë të plotë nga tregtia e Forex. Buxheti i vogël? Nuk ka problem

Duke hapur një llogari tregtare të financuar nga Forex, ju do të tregtoni në emër të Mësoni 2 Trade, duke përdorur licencën tonë të korporatës dhe një bilanc më të lartë të kapitalit, përndryshe mund të keni pasur qasje. Në thelb, nëse nuk bëni para - as ne. Me këtë në mendje, është shumë në interesin tonë që të sigurohemi se keni të gjitha mjetet dhe ndihmën e nevojshme për të rritur përfitimin tuaj të tregtimit në Forex - në një mënyrë të qëndrueshme.

Ne mendojmë se të gjithë meritojnë një shans në suksesin e tregtimit në Forex. Me këtë në mendje, ne po kërkojmë të përkushtuar, të organizuar

Çfarë përfshihet? Aksesi i sinjalit VIP gjatë gjithë jetës!

Kur bashkoheni në programin tonë të financuar të tregtarit, ne ju japim akses gjatë gjithë jetës në sinjalet tona VIP Forex për t'ju ndihmuar në tregtinë tuaj!

4-5

Sinjalet në ditë

76%

Shkalla e suksesit

9.5k+

Anëtarët e Telegramit

Ne gjithashtu përfshijmë Mësoni 2 Kurs Tregtisë Forex!

Hyrja gjatë gjithë jetës në kursin tonë fitues të çmimeve Forex është përfshirë gjithashtu për t'ju ndihmuar të arrini kthime maksimale!

11

kapitujt

100%

Përmirësimi i tregtisë

9.5k+

Anëtarët e Telegramit

Fazat e llogarisë së financimit Forex

Le të thellohemi në llogaritë e financuara nga Forex në disa detaje, duke filluar me fazat e vlerësimit dhe duke u bërë një menaxher i llogarisë së portofolit.

Faza e Vlerësimit

Kjo është faza e parë e pjesëmarrjes në një llogari të financuar nga Forex Mëso 2 Tregti. Ju do të testoheni mbi aftësitë tuaja tregtare - të cilat ne do t'i trajtojmë më hollësisht së shpejti.

Faza e Menaxherit të Portofolit

Kjo është faza e parë e pjesëmarrjes në një llogari të financuar nga Forex Mëso 2 Tregti. Ju do të testoheni mbi aftësitë tuaja tregtare - të cilat ne do t'i trajtojmë më hollësisht së shpejti.

Pagesat dhe Tërheqjet

Ja se çfarë duhet të dini për pagesa dhe tërheqje kur këndoni në programin e llogarisë së financuar në Forex Mëso 2 Tregti.

1
Pagesa e fitimit: Faza e vlerësimit

Kur të arrini fundin e fazës suaj të vlerësimit, duke supozuar se keni arritur objektivin e përcaktuar për ju, ne do t'ju paguajmë 50% të fitimit tuaj në një shumë të madhe.

2
Llogaritja e pjesës së fitimit

Siç u përmend më herët - ne do të ndajmë fitimet 50/50. Importantshtë e rëndësishme të theksohet se çdo pozicion që është ende i hapur në ditën e fundit të muajit nuk do të llogaritet në fitime. Nëse nuk bëni ndonjë fitim, nuk do të merrni një pagesë nga ne.

3
Përpunimi i Pagesave

Në ditën e fundit të çdo muaji kalendarik, ne do të vlerësojmë aktivitetet tuaja tregtare dhe llogarinë tuaj plotësisht. Ne do të dërgojmë një raport të detajuar të informacionit tuaj personal të ndarjes së fitimit - dhe kjo do të dërgohet në adresën e emailit që na keni dhënë.

4
Vlera e Ndalimit të Vështirë

Si një tregtar i financuar nga Forex, ju jeni të detyruar të aplikoni një humbje të ndaluar për çdo urdhër tregu në pritje, urdhër ndalimi dhe urdhër kufizimi. E njëjta gjë vlen për çdo lloj tregtie të hapur.

 • + Goditja e shumës tuaj maksimale të tërheqjes
 • + Abuzimi me llogarinë tuaj
 • + Skadimi i llogarisë
 • + Përdorimi i llogarisë tuaj për ndonjë gjë tjetër përveç tregtimit
 • + Mosrespektimi i rregullave të menaxhimit të rrezikut
Njoftimi i Përfundimit

Në një rast të pafat që llogaria juaj të përfundojë, procedura është si më poshtë:

 • + Ju do të merrni një njoftim përfundimi përmes adresës së postës elektronike që na keni dhënë
 • + Çdo leje tregtare dhe qasje në platformë e lidhur me llogarinë tuaj do të çaktivizohet
 • + Llogaria juaj e tregtisë do të ngrihet
 • + Tjetra, do t'ju dërgohet një raport i plotë i hollësishëm i tregtisë përmes emailit
 • + Nëse llogaria juaj ndodh të jetë në të gjelbër (keni bërë një fitim) - do të paguheni një shumë e llogaritur brenda të njëjtit muaj
Reapplying pas përfundimit

Ne nuk duam të shohim që tregtarët e mirë largohen - megjithatë rregullat duhet të ndiqen. Thënë kjo, nëse më parë keni përfunduar llogarinë tuaj të financuar nga Forex, nuk ka asgjë për t'ju ndaluar të aplikoni përsëri.

Këshillohet fuqimisht që çdo tregtar që dëshiron të aplikojë sërish për një llogari studion njoftimin e përfundimit dhe raportin e tregtimit. Jo vetëm kaq, por rilexoni të gjitha rregullat që lidhen me këtë lloj llogarie.

Ka vetëm dy pjesëmarrës në marrëveshjen tonë të llogarisë së financuar nga Forex - ne jemi këtu në Mëso 2 Trade, dhe ju - tregtari. Kur bëhet fjalë për llogarinë tuaj të tregtisë, do t'ju duhet të kaloni nëpër faza të ndryshme.

Për të hedhur një dritë të mëtejshme mbi këtë, ju lutem shikoni më poshtë:

Tregtari i vlerësimit:

Kjo është faza e parë e udhëtimit tuaj. Ju do të tregtoni brenda rregullave dhe kufijve të përcaktuar për ju në mënyrë që të kualifikoheni

Menaxheri i Portofolit:

Kur arrini statusin e menaxherit të portofolit, ju keni kaluar fazën tuaj të vlerësimit me ngjyra fluturuese. Tani mund të tregtoni duke përdorur plotësisht

Kapital tregtar i financuar nga Forex

Siç e dini, ne u japim tregtarëve kapital për të tregtuar. Nëse, kur jeni duke përdorur një llogari të financuar plotësisht, ju përjetoni ndonjë humbje nuk do të jeni personalisht përgjegjës për këto humbje

Kjo tha, ju duhet të ndiqni parimet e mëposhtme:

 • + Ju jeni të detyruar të përdorni të gjitha masat e menaxhimit të rrezikut
 • + Ju duhet të silleni në një mënyrë të përgjegjshme për të provuar dhe anashkaluar humbjet e mëdha
 • + Llogaria juaj nuk duhet të përdoret kurrë nga askush tjetër përveç vetes
 • + Nëse mendoni se detajet e llogarisë suaj tregtare janë vjedhur ose gabuar - duhet të kontaktoni menjëherë ekipin tonë të mbështetjes së klientit
Kush mund të tregtojë llogari të financuara nga Forex?

Ne kemi përpiluar një listë të personave që kanë të drejtë për një llogari tregtare të financuar nga Forex më poshtë:

 • + Tregtarët mbi moshën 18 vjeç
 • + Personat që mbajnë prova të identifikimit
 • + Tregtarë të vetëm - nuk ka kompani ose tregtarë të kopjuar
 • + Tregtarët duhet të shfaqin të paktën njohuri themelore të tregut të Forex dhe kushteve të tregtisë. Kushtet e zakonshme të tregtimit të Forex, të cilave u referohemi përfshijnë; pips, tarifat e financimit brenda natës, ndalimin e porosive, përhapjet, tërheqjen, etj.
 • + Personat duhet të tregojnë vazhdimisht aftësi të kënaqshme tregtare - jo vetëm gjatë fazës së vlerësimit, por edhe më gjerë
 • + Tregtarët duhet të kenë një kuptim të qartë të të gjitha politikave tona në lidhje me kërkesat minimale dhe menaxhimin e rrezikut të detajuar në platformën tonë
Kuadri i Tarifave të Vlerësimit
 • + Ju do të tarifoheni për një tarifë të njëhershme për regjistrimin në fazën e vlerësimit të llogarisë suaj të tregtisë së financuar nga Forex
 • + Ne nuk marrim asnjë tarifë mujore për përdorimin e llogarisë tonë të financuar të tregtisë
 • + Tarifa juaj e hyrjes nuk duhet të ngatërrohet me një depozitë
 • + Nga momenti që llogaria juaj është konfirmuar - nuk do të keni të drejtë për rimbursim
 • + Nuk ju lejohet të ulni gradën ose të azhurnoni nga cilado fazë jeni

Përfitimet e llogarive të financimit të Forex

Si një tregtar i financuar nga Forex, ju jeni të detyruar të porosisni një humbje të ndaluar për çdo urdhër të vetëm në pritje të tregut, porosinë e ndalimit dhe urdhrin e kufizuar. E njëjta gjë vlen për çdo lloj tregtie të hapur.

Për t'ju dhënë një shembull tjetër:

 • Liria për të tregtuar pa rrezikuar kapitalin tuaj
 • Pagesat mujore në llogarinë tuaj të preferuar bankare
 • Ne ndajmë çdo fitim - 50% për ne, 50% për ju
 • Afati i llogarisë së vlerësimit super fleksibël
 • Vendosja e synimeve të ulta nën 10%
Filloni tregtimin Tani
Tregtimi vetëm është i mërzitshëm ...

Lexoni vlerësimet tona pilot të besimit

Këtu nga anëtarët tanë të suksesshëm të cilët kanë arritur rrugën e tyre deri në radhët e llogarisë së financuar nga Tregtia 2!

Unë jam një përdorues i sinjalit falas dhe duhet të them se sa vlerësoj që L2T dërgon sinjale të plota për përdoruesit falas. Unë kam kontrolluar disa shërbime të tjera sinjali, dhe shumica e tyre gjithmonë maskojnë disa pjesë të sinjaleve duke i detyruar përdoruesit të regjistrohen për premium për të bërë ndonjë tregti. Jo L2T. Nëse regjistroheni, do të merrni të gjitha detajet, siç është çmimi i hyrjes, merrni fitimin dhe ndaloni humbjen. Unë kam tregtuar për një vit dhe kam përdorur L2T për gjashtë muajt e fundit. Nga përvoja ime, L2T ka një raport të mirë fitimesh.

Stephen Smith 2020-08-21

Unë jam një përdorues falas i sinjaleve Forex L2T. Dhe e vlerësoj shumë që ata dërgojnë kaq shumë informacione përmes Telegramit për përdoruesit falas. Ju mund të bashkoheni në grupin Telegram duke kërkuar në aplikacion, dhe shikoni vetë se sa informacion është në dispozicion. E vetmja gjë është, nëse keni nevojë të përdorni analizën e plotë të tregtisë, duhet të regjistroheni për primin. Por si një tregtar fillestar që kryesisht mbështetet në sinjale sesa në hulumtim, unë jam i gatshëm ta shikoj atë.

Mariyathasan Maccimas 2020-07-22

Unë kam tregtuar për 4 vjet dhe kam bërë disa dollarë këtu dhe atje. Unë u bashkova me Learn2trade dy javë më parë. Amazingshtë e mahnitshme për herë të parë që kam bërë më shumë se $ 3000. Sinjali GBPJPY që ata dërguan ishte në moment dhe sapo bëra $ 2000 dhe ende 1000 pips për të shkuar. Amazingshtë e mahnitshme për herë të parë që kam bërë më shumë se $ 3000. Sinjali GBPJPY që ata dërguan ishte në moment dhe sapo bëra $ 2000 dhe ende 1000 pips për të shkuar.

Gëzuar Mathew 2020-10-23

Ky rishikim është më shumë i përqendruar në kursin dhe materialet mësimore sesa në sinjalet. Megjithëse disa mund të mendojnë se kursi i Forex nuk ia vlen një plan 99 £, për një fillestar absolut si unë, ka shumë për të mësuar prej tyre. Unë nuk e gjej këtë shumë një investim të keq, duke marrë parasysh se ka të ngjarë të fitoj shumë më tepër me ato që kam mësuar. Ka edhe disa artikuj falas që mund t'ju tregojnë litarët në lidhje me tregtinë, kuptimin e tregut dhe mënyrën e leximit të sinjaleve.

James Chiswell 2020-12-24

Unë jam një përdorues i sinjalit VIP dhe ka disa arsye që preferoj L2T mbi shërbimet e tjera të sinjalit. Për një, ata nuk ju ofrojnë thjesht shkaktarë për blerjen dhe shitjen. Edhe sinjalet falas vijnë me humbjen e ndalimit, marrjes së fitimit dhe raportit të rrezikut-shpërblimit. Sinjalizimet për Telegramin gjithashtu përfshijnë vlerësime të tregut, azhurnime, analiza tregtare dhe më shumë. Për shembull, këtë të hënë ata dërguan një mesazh mbi faktorët lëvizës të tregut që po konsiderojnë, siç janë procesverbalet e takimit të FOMC

Olivia 2020-05-25
Bëhuni një tregtar për Tregtinë Mëso 2

A jeni gati?

Ju jeni vetëm një klik larg që të bëheni një nga tregtarët tanë të financuar, duke hapur mundësi të pafundme!

Llogari e financuar në Forex