5 agjentët kryesorë të kriptomonedhës - Cili ndërmjetës është më i miri? 2021

5 agjentët kryesorë të kriptomonedhës - Cili ndërmjetës është më i miri? 2021

Nëse jeni një tregtar i ri që kërkon të investojë në dixhital

monedhat për herë të parë, ose një profesionist i kalitur në kërkimin e një platforme më konkurruese, agjentët e kriptomonedhave janë me qindra. Megjithëse kjo ju lejon të zgjidhni një ndërmjetës që plotëson më mirë nevojat tuaja, të dini se me cilën platformë të regjistroheni nuk është një arritje e lehtë.

Në këtë artikull, ne diskutojmë pesë agjentët më të mirë të kriptovalutave aktualisht në tregun e Mbretërisë së Bashkuar. Ne gjithashtu eksplorojmë shumë faktorë që duhet të shikoni kur zgjidhni një ndërmjetës të ri - të tilla si rregullimi, tarifat, spread-et, mbështetja ndaj klientit dhe metodat e pagesës.

Shënim: Agjentët e kriptomonedhës ende veprojnë kryesisht të parregulluar në MB. Me atë që tha, nëse po kërkoni të investoni në kriptovaluta përmes produkteve CFD, ndërmjetësit shpesh do të mbajnë një licencë me FCA ose CySEC.

Tabela e Përmbajtjes

   

  eToro - Bleni dhe Investoni në Asete

  Vlerësimi ynë

  • Bleni mbi 2,400 aksione
  • Depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti, portofol elektronik, ose llogari bankare dhe PayPal
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Vetëm kriptot e vërteta janë në dispozicion për përdoruesit e SH.B.A.
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

   

  Çfarë është një ndërmjetës Cryptocurrency?

  Me pak fjalë, një ndërmjetës kriptomonedhash është një platformë brokerimi në internet që ju lejon të blini dhe shisni monedha të njohura dixhitale si Bitcoin, Ethereum, dhe Ripple. Procesi funksionon njësoj si një ndërmjetës tradicional aksionesh, për aq sa do t'ju duhet të hapni një llogari, të depozitoni fonde dhe të vendosni se në cilën aktiv dëshironi të investoni. Pastaj do të duhet të përcaktoni se sa dëshironi të investoni dhe ndërmjetësin do të lehtësojë blerjen në emrin tuaj.

  Me sa u tha, ekzistojnë dy lloje të ndërmjetësve të kriptomonedhave aktive në hapësirën në internet, dhe ai që zgjidhni do të varet nga kërkesat tuaja personale. Kjo përbëhet nga një ndërmjetës kriptomonedhash që ju lejon të blini monedha dixhitale në formën e tyre më të vërtetë, që do të thotë që do të duhet të ruani monedhat tuaja në një portofol privat.

  Përndryshe, disa tregtarë preferojnë të përdorin ndërmjetësues kriptomonedhash që lehtësojnë produktet CFD. Kjo ju lejon të investoni në kriptovaluta pa zotëruar asetin themelor, që do të thotë se nuk keni nevojë të shqetësoheni për ruajtjen. Për më tepër, ndërmjetësit e CFD ju lejojnë të shkurtoni monedhat kriptomonedhë, kështu që mund të spekuloni se vlera e aktivit do të ulet.

  Në një natyrë të ngjashme me ndërmjetësit tradicionalë, do t'ju duhet të paguani një tarifë për të investuar në monedhat e kriptuara. Kjo zakonisht vjen në formën e një komisioni, i cili llogaritet përkundrejt vlerës së investimit tuaj. Ju duhet ta paguani këtë në të dy skajet e tregtisë suaj. Nëse përdorni një ndërmjetës të kriptomonedhave CFD, atëherë ka të ngjarë të jeni në gjendje të tregtoni në baza pa komision. Megjithatë, do t'ju duhet të paguani një tarifë në formën e përhap.

  Pro dhe kundër të agjentëve të kriptomonedhës

  Pro

  • Ju jep akses në skenën e kriptovalutave me shumë miliardë paund
  • Mblidhen grumbuj mënyrash të përditshme pagese
  • Aftësia për të kriptuar monedhat e shkurtra përmes CFD
  • Agjentët e kriptomonedhës veprojnë mbi baza 24/7
  • Platformat drejtuese ju lejojnë të verifikoni identitetin tuaj në pak minuta
  • Tarifat e investimeve po bëhen gjithnjë e më konkurruese
  • Disa ndërmjetës të kriptovalutave rregullohen nga FCA

  të Cons

  • Cryptocurrency janë një klasë e pasurive me rrezik të lartë
  • Një numër ndërmjetësish janë hakuar në vitet e fundit
  • Disa ndërmjetës të kriptovalutave veprojnë në një mënyrë të parregulluar

  Llojet e agjentëve të kriptomonedhës

  Ekzistojnë dy lloje të ndërmjetësve të kriptomonedhave aktive në hapësirën e Mbretërisë së Bashkuar - ndërmjetësuesit që ju lejojnë të zotëroni kriptovaluta 100% të plotë, dhe ndërmjetësues që lehtësojnë investimet e kriptomonedhave përmes CFD.

  Më poshtë ne shpjegojmë se si ndryshojnë dy llojet e ndërmjetësve.

  🥇 Krijoni në tërësi kriptovalutat

  Nëse po kërkoni të investoni në kriptovaluta të njohura si Bitcoin dhe dëshironi të zotëroni pasurinë 100% të plotë, atëherë do t'ju duhet të përdorni një ndërmjetës specialist të kriptovalutave. Koncepti kryesor është që ju personalisht do të merrni pronësinë e monedhave dhe kështu - do t'ju duhet t'i ruani ato në një portofol privat. Kjo vjen si me të mirat, ashtu edhe me të këqijat e saj.

  Nga njëra anë, duke ruajtur monedhat në një portofol privat, ato do të qëndrojnë gjithmonë në zotërimin tuaj, pavarësisht se çfarë. Si i tillë, ju nuk jeni të ndjeshëm ndaj shembjes së një ndërmjetësi. Nga ana tjetër, ruajtja e monedhave vetë vjen me rreziqet e saj. Kjo është për shkak se aktorët e këqij kanë kapacitetin për të hakuar kuletat private në distancë kur përdoruesi nuk ka arritur të instalojë masat mbrojtëse të sigurisë.

  Ç'është më e rëndësishmja, mënyra më e sigurt për të ruajtur monedhat tuaja është t'i mbani ato në një portofol hardware, jo më pak sepse nuk është i lidhur kurrë në internet. Kjo e bën procesin e transferimit të monedhave disi të vështira, megjithëse ky është shkëmbimi që ju duhet të bëni kur zotëroni kriptovaluta plotësisht.

  🥇 Investimi me një ndërmjetës të Cryptocurrency CFD

  Opsionet e dyta në dispozicion për ju është të përdorni një ndërmjetës CFD të kriptomonedhave. Siç është rasti me produktet e tjera CFD si rezervat, indekset dhe mallrat, ju nuk do të zotëroni pasurinë themelore të kriptomonedhës. Në vend të kësaj, ju thjesht po spekuloni se në cilën rrugë do të shkojnë tregjet.

  Për shembull, nëse ju pëlqen pamja e Bitcoin dhe mendoni se është për shkak të rritjes së vlerës gjatë ditëve ose javëve të ardhshme, CFD-të janë një mënyrë e shkëlqyeshme për ta lehtësuar këtë. Më e rëndësishmja, CFD-të ju lejojnë të investoni në Bitcoin me lehtësi dhe shpejt. Për më tepër, CFD-të ju japin mundësinë e aplikimit të levave, si dhe të angazhohen në shitje të shkurtër.

  Lidhur me të parën, kjo do të thotë që ju mund të investoni më shumë sesa keni në llogarinë tuaj. Dhe kjo e fundit - kjo është ajo ku ju spekuloni për vlerën e një monedhe kriptomonedhe poshtë. Një përfitim i mëtejshëm i përdorimit të një ndërmjetësi kriptomonedhash CFD është se platformat shpesh rregullohen nga FCA e Mbretërisë së Bashkuar ose CySEC në Qipro.

  Cilat metoda pagese mbështesin ndërmjetësit e kriptomonedhës?

  Në një kohë jo shumë kohë më parë, blerja e kriptovalutave me para të botës reale ishte një detyrë e vështirë, jo më pak sepse agjentët nuk ishin në gjendje të merrnin dritën e kërkuar të gjelbër nga lëshuesit e pagesave. Kjo do të thoshte se do të duhej të transferonit para në një ndërmjetës të parregulluar - shumë prej të cilëve nuk ishin asgjë më shumë se një mashtrim.

  Sidoqoftë, me industrinë e kriptovalutave tani një treg me shumë miliardë paund, ka shumë agjentë kriptomonedhash që mbështesin metodat e përditshme të pagesës. Kjo përfshin si:

  🥇 Visa

  🥇 MasterCard

  🥇 Maestro

  🥇 Paypal

  🥇 Skrill

  🥇 Neteller

  Fer Transferimi i Bankës Lokale

  Wire Tela ndërkombëtare

  Ndërsa diskutojmë në seksionin tjetër, ndërmjetësit e kriptomonedhave ndonjëherë do t'ju marrin një tarifë gjatë depozitimit dhe tërheqjes së fondeve. Për më tepër, ka të ngjarë që do të duhet të plotësoni një shumë minimale depozite.

  Tarifat e ndërmjetësit të kriptomonedhave

  Agjentët e kriptomonedhës janë në biznesin e fitimit të parave, kështu që ekziston një varg tarifash për të cilat duhet të ndërgjegjësoheni para se të bëni një investim. Tarifat specifike do të ndryshojnë nga ndërmjetësi në ndërmjetës, prandaj sigurohuni që ta kontrolloni vetë.

  Tarifat e depozitimit dhe tërheqjes

  Nëse keni nevojë të paguani ndonjë depozitë dhe tarifë tërheqje do të varet nga dy gjëra - ndërmjetësi dhe lloji i mënyrës së pagesës që dëshironi të përdorni.

  Për shembull, disa nga ndërmjetësit që ne ju rekomandojmë në këtë faqe ju lejojnë të depozitoni fonde falas, megjithëse ata zakonisht kërkojnë një metodë shumë të vogël tërheqjeje.

  Brokerat që kërkojnë një tarifë pagese zakonisht e bëjnë këtë në bazë të përqindjes. Për shembull, nëse ndërmjetësi i kriptovalutave kërkon 4% për të depozituar fonde me një kartë debiti dhe ju dëshironi të depozitoni 1,000 £, ju do të paguani një tarifë prej 40.

  Komisionet e tregtimit

  Disa ndërmjetësues të kriptomonedhave do t'ju tarifojnë një komision tregtar kur të bëni një investim. Nëse e bëjnë këtë, kjo do të tarifohet në të dy skajet e tregtisë. Për më tepër, kjo zakonisht llogaritet si përqindje kundrejt shumës që investoni.

  Për shembull:

  • Le të themi se ndërmjetësi i kriptovalutave ngarkon një komision tregtar 1%
  • Ju dëshironi të blini Bitcoin me vlerë 500 £
  • Do të tarifohet një komision prej 5 £ (1% e 500)
  • Ju dëshironi të shisni Bitcoin tuaj kur vlen 750
  • Do të tarifohet një komision prej 7.50 £ (1% e 750)

  Siç mund ta shihni nga shembulli i mësipërm, do të duhet të paguani një komision kur fillimisht investoni në një kriptovalutë, si dhe kur vendosni të shisni.

  Përhapet

  Përhapja është e rëndësishme vetëm nëse planifikoni të përdorni një ndërmjetës kriptomonedhash që specializohet në CFD. Për ata që nuk janë në dijeni, përhapja është diferenca midis çmimit të blerjes dhe shitjes, kështu që është një tarifë që ju paguani indirekt.

  Për shembull:

  • Ju përdorni një ndërmjetës të kriptomonedhave CFD për të investuar në Bitcoin
  • Çmimi i 'blerjes' së Bitcoin është 10,000 dollarë
  • Çmimi 'i shitur' i Bitcoin është 10,100 dollarë
  • Diferenca midis dy çmimeve arrin në 1%
  • Kjo do të thotë që ju duhet të bëni të paktën 1% në fitime për t'u barazuar

  Në thelb, do të dëshironi të përdorni një ndërmjetës që ofron përhapje super të ngushtë, pasi kjo do t'ju ndihmojë të mbani kostot tuaja të tregtimit në minimum.

  Shënim: Shumica dërrmuese e agjentëve CFD të kriptomonedhave ju lejojnë të tregtoni në bazë pa komision. Si e tillë, e vetmja tarifë që duhet të paguani është spread-i.

  Monedhat dixhitale të mbështetura në agjentët e kriptomonedhës

  Edhe pse shumica dërrmuese e investitorëve për herë të parë kërkojnë blej Bitcoin, tani ka mijëra kriptovaluta të tjera aktive në treg. Zakonisht referohen si 'monedha alt', këto janë shumë më të paqëndrueshme se Bitcoin dhe vuajnë nga nivele shumë më të ulëta të likuiditetit.

  Monedhat Alt gjithashtu vijnë me më shumë rrezik sesa Bitcoin. Nga ana tjetër, monedhat alt kanë një potencial më të madh të ngritjes. Sidoqoftë, megjithëse renditja e secilës dhe secilës monedhë dixhitale që mbështetin ndërmjetësit e kriptomonedhave është përtej fushës së këtij neni, më poshtë do të gjeni monedhat më të tregtuara në hapësirë.

  ItBitcoin

  🥇 Ethereum

  Gurgullimë

  🥇 Bitcoin Cash

  Um Lumens Yjor

  🥇 Cardano

  🥇 Monero

  🥇 Litecoin

  EOS

  In Monedhë Binance

  Cryptocurrency me shitje të shkurtër

  Shitja e shkurtër i referohet procesit të spekulimit se një aktiv do të bjerë në vlerë. Për shembull, nëse mendoni se Bitcoin aktualisht është i mbivlerësuar dhe kështu - çmimi i tij do të ulet në javët e ardhshme, do t'ju duhet të shesni shkurtimisht asetin.

  Mënyra e vetme që mund ta bëni këtë është të përdorni një ndërmjetës kriptomonedhash që specializohet në CFD. Procesi funksionon kryesisht njësoj si të bësh një investim standard të tregut, por anasjelltas. Me fjalë të tjera, fillimisht do të duhet të vendosni një urdhër shitje dhe më pas një urdhër blerje kur vendosni të dilni nga tregtia juaj.

  Shikoni shembullin më poshtë se si do të funksiononte një investim me shitje të shkurtër në një ndërmjetës kriptomonedhash.

  • Ju nuk jeni një tifoz i Bitcoin, kështu që vendosni të përdorni një ndërmjetës CFD për të shitur shkurtimisht asetin
  • Bitcoin aktualisht ka një çmim prej 5,000 £ për monedhë
  • Ju vendosni një porosi 'shitje' në një pjesë totale prej 1,000 £
  • Disa ditë më vonë, Bitcoin fillon të depozitohet në tregje dhe tani vlen 4,000 £ për monedhë
  • Kjo paraqet një ulje të vlerës prej 20%
  • Ju vendosni të mbyllni fitimet tuaja, kështu që më pas vendosni një urdhër 'blerje' për të dalë nga tregtia
  • Keni bërë gjithsej 200 £ fitim, bazuar në 20% të aksioneve tuaja 1,000 £

  Levave në agjentët Cryptocurrency

  A keni një tolerancë më të lartë për rrezikun dhe dëshironi të aplikoni levave në tregtinë tuaj të kriptomonedhës? Nëse është kështu, ju jeni me fat, pasi tani ka dhjetëra ndërmjetës kriptomonedhë aktive në hapësirën online që ju lejojnë të aplikoni levave. Edhe një herë, do të duhet të përdorni një ndërmjetës CFD për këtë.

  Nëse jeni të vendosur në MB, ju fuqi të jetë i detyruar nga rregulloret e vendosura nga Autoriteti Evropian i Letrave me Vlerë dhe Tregjeve (ESMA). Nëse jeni, kjo do të thotë që do të kapeni në levën e 2: 1 kur tregtoni kriptovaluta. Kufijtë janë vendosur për të mbrojtur investitorët joprofesionistë nga humbjet e mëdha.

  • Me një hyrje prej 2: 1, ju mund të tregtoni dyfishin e shumës që keni në llogarinë tuaj
  • Pra, një bilanc prej 500 £ do t'ju lejojë të blini ose shisni kriptomonedha me vlerë 1,000
  • Nëse tregtia juaj bie me më shumë se 50% (1/2), tregtia juaj do të likuidohet
  • Kjo do të thotë që ju do të humbisni të gjithë marzhin tuaj prej 500

  Nëse niveli prej 2: 1 nuk është i mjaftueshëm për nevojat tuaja tregtare, do t'ju duhet të merrni në konsideratë një ndërmjetës të derivateve të kriptomonedhave si Crypto Rocket. Ndërmjetësues të tillë veprojnë në një mënyrë të parregulluar, prandaj duhet të shkelni me kujdes. Nëse e zhytni, mund të tregtoni kriptovaluta me leva deri në 500: 1, e cila është e madhe.

  • Me një fuqi prej 500: 1, ju mund të investoni 500 herë më shumë sesa keni në llogarinë tuaj të ndërmjetësit të kriptovalutave
  • Pra, një bilanc prej 500 £ do t'ju lejojë të blini ose shisni kriptomonedha me vlerë 250,000
  • Kjo do të amplifikonte fitimet tuaja me 500x
  • Sidoqoftë, nëse tregtia juaj bie me më shumë se 0.2% (1/500), tregtia juaj do të likuidohet.

  Shënim: Levave është një mjet tregtar me rrezik të lartë që duhet të shmanget nëse jeni një investitor i ri. Ky është veçanërisht rasti në një industri të kriptovalutave që është mësuar me paqëndrueshmëri të lartë.

  A janë të sigurtë ndërmjetësit e kriptomonedhave?

  Ju me siguri keni dëgjuar histori horror të agjentëve të kriptovalutave duke u hakuar, me klientët që më pas kanë humbur të gjithë ekuilibrin e tyre. Ndërsa një numër i ndërmjetësve më parë i kanë mbuluar këto humbje, shumë nuk i kanë mbuluar. Shqetësimi kryesor është se shumica e hapësirës së ndërmjetësit të kriptomonedhave funksionon e parregulluar.

  Si i tillë, nuk keni ku të ktheheni nëse gjërat shkojnë keq. Lajmi i mirë është se disa ndërmjetës kanë në të vërtetë një licencë me Britaninë e Madhe FCA ose CySEC në Qipro. Të tjerët gjithashtu mbajnë një licencë me ASIC në Australi, do të thotë që ju do të keni mbikëqyrje rregullatore në fronte të shumëfishta.

  Me sa u tha, ne do të sugjeronim të bënit konsideratat e mëposhtme kur zgjedhni një ndërmjetës të ri të kriptomonedhës për të siguruar që fondet tuaja të mbeten të sigurta.

  🥇 frigorifer: Nëse jeni duke përdorur një ndërmjetës tradicional të kriptomonedhave që ju lejon të blini dhe zotëroni monedha dixhitale plotësisht, atëherë duhet të kontrolloni nëse platforma përdor apo jo hapësirën e ftohjes. Kjo është ajo ku fondet ruhen jashtë linje, kështu që shanset për një sulm të jashtëm praktikisht nuk ekzistojnë.

  . Vërtetimi me dy faktorë: Vërtetimi me dy faktorë (2FA) siguron një shtresë shtesë sigurie në llogarinë tuaj të brokerimit. Me pak fjalë, do t'ju kërkohet të futni një kod unik që i dërgohet telefonit tuaj celular sa herë që kryeni një funksion të llogarisë kryesore. Kryesisht, kjo përfshin hyrjen dhe tërheqjen e fondeve.

  Wal Kuleta multi-Sig: Nëse ndërmjetësi i kriptovalutave përdor kuleta me shumë sig, kjo do të thotë se kërkohen shumë nënshkrime që platforma të procesojë tërheqjet. Edhe një herë, kjo vepron si një mbrojtje kryesore kundër hakerave të palëve të treta

  Data Të dhëna të koduara: Nëse po planifikoni të depozitoni fonde me një kartë debiti ose krediti tradicionale, atëherë duhet të siguroheni që faqja e internetit e ndërmjetësit të kriptojë të dhënat. Kjo do të parandalojë që detajet e kartës suaj të futen në duar të gabuara.

  Si të përdorni një shkëmbim të kriptovalutave: Udhëzues hap pas hapi

  Kështu që tani që keni njohur hollësitë për mënyrën se si veprojnë ndërmjetësit e kriptovalutave, tani do të diskutojmë për procesin e investimeve nga fundi në fund. Duke ndjekur udhëzimet hap pas hapi të përshkruara më poshtë, do të jeni në gjendje të investoni në një ndërmjetës kriptomonedhe brenda disa minutave.

  Hapi 1: Zgjidhni një ndërmjetës Cryptocurrency

  Porta juaj e parë e thirrjes do të jetë të zgjidhni një ndërmjetës kriptomonedhash që plotëson më mirë nevojat tuaja. Do të duhet të merrni në konsideratë faktorët kryesorë të tillë si nëse doni të blini monedha kriptomonedha ose të investoni në CFD, si dhe tarifat, metodat e pagesës, mbështetjen e klientit dhe spread-et.

  Ne do të sugjeronim rishikimin e seksionit më poshtë si të zgjidhni një ndërmjetës të kriptomonedhave nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme. Nëse nuk keni kohë të hulumtoni vetë një ndërmjetës kriptomonedhash, pse të mos merrni parasysh meritat e njërës prej platformave të para-verifikuara të listuara në këtë faqe?

  Hapi 2: Hapni një llogari

  Pavarësisht nëse jeni duke përdorur një ndërmjetës tradicional ose një platformë CFD, do të duhet të hapni një llogari. Sasia e informacionit të mbledhur nga ju do të varet nga lloji i ndërmjetësit të kriptovalutave që zgjidhni.

  Me këtë tha, nëse jeni duke kërkuar të depozitoni fonde me para të botës reale, atëherë kjo ka të ngjarë të përfshijë sa vijon:

  • Emri dhe mbiemri
  • Adresa e shtepise
  • kombësi
  • Data e lindjes
  • Kontaktoni Details

  Hapi 3: Verifikoni identitetin tuaj

  Tani do të duhet të verifikoni identitetin tuaj. Kjo për të siguruar që ndërmjetësi mbetet në përputhje me lëshuesin e licencës, si dhe me ligjet e brendshme për pastrimin e parave.

  Procesi kërkon që ju të ngarkoni një kopje të qartë të letërnjoftimit tuaj të lëshuar nga qeveria (pasaportë ose patentë shofer) dhe një dëshmi të adresës. Kjo duhet të jetë një deklaratë bankare ose faturë e shërbimeve që datohet brenda tre muajve të fundit.

  Hapi 4: Fondet e depozitave

  Pasi të keni verifikuar llogarinë tuaj nga ndërmjetësi i kriptovalutave, do të duhet të depozitoni disa fonde. Mënyra specifike e pagesës në dispozicionin tuaj do të varet nga ndërmjetësi, megjithëse kjo zakonisht përfshin një kartë debiti / krediti ose transfer bankar.

  Disa ndërmjetës gjithashtu mbështesin e-kuletat elektronike si Paypal dhe Skrill. Në qoftë se nuk jeni duke përdorur një transfer bankar, të gjitha metodat e tjera të depozitave janë të menjëhershme.

  Hapi 5: Investoni në kriptovalutën tuaj të zgjedhur

  Tani jeni gati të bëni një investim në monedhën kriptomonedhë. Së pari do të duhet të zgjidhni kriptovalutën specifike që dëshironi të blini (Bitcoin, Ethereum, etj.) Dhe më pas të futni shumën që dëshironi të investoni.

  Nuk ka ndonjë kërkesë për të blerë një Bitcoin të plotë, kështu që ju mund të blini sa më pak që dëshironi - për sa kohë që plotësoni shumën minimale të investimit të ndërmjetësit. Më pas fondet do të debitohen nga bilanci juaj i parave të gatshme dhe do të shihni kriptovalutat të shtuara në llogarinë tuaj.

  Shënim: Procesi i investimit në një ndërmjetës të kriptomonedhave CFD mbetet kryesisht i njëjtë, megjithëse, nuk do të duhet të ndiqni hapin më poshtë për tërheqjen e monedhave tuaja. Kjo pasi monedhat nuk ekzistojnë, pasi thjesht po spekuloni për çmimin e ardhshëm të aktivit.

  Hapi 6: Tërhiqni monedhat nga ndërmjetësi i kriptomonedhës

  Tani do t'ju duhet të tërhiqni monedhat tuaja të kriptovalutave të blera rishtas nga ndërmjetësi. Edhe pse shumica e platformave ju lejojnë të ruani monedhat tuaja në faqen e internetit të ndërmjetësit, ne do të këshillonim fuqimisht kundër kësaj. Ç'është më e rëndësishmja, nëse ndërmjetësi u hakua nga një palë e tretë me qëllim të keq, ju rrezikoni të vidhni monedhat tuaja.

  Si e tillë, duhet të tërhiqni monedhat tuaja në një portofol privat të kriptomonedhës. Për ta bërë këtë, drejtohuni te portofoli juaj dhe kopjoni adresën e portofolit tuaj. Zgjidhni të bëni një tërheqje në ndërmjetës duke ngjitur në adresën e portofolit tuaj dhe duke futur shumën që dëshironi të arrini. Monedhat duhet të mbërrijnë në portofolin tuaj brenda 1 ore - varet nga sa kohë duhet ndërmjetësi për ta përpunuar atë.

  Si të zgjidhni një ndërmjetës kriptomonedhe?

  Para se të regjistroheni me një ndërmjetës kriptomonedhash, ne do të sugjeronim të bëni pesë pyetjet e mëposhtme.

  ✔️ A është i rregulluar ndërmjetësi i kriptovalutave?

  ✔️ A e mbështet ndërmjetësi i kriptomonedhës mënyrën tuaj të preferuar të pagesës?

  ✔️ Çfarë pagese depozite, tërheqjeje dhe tregtimi kërkon ndërmjetësi i kriptomonedhës?

  ✔️ A ju lejon ndërmjetësi të blini Bitcoin plotësisht, apo po investoni në CFD?

  ✔️ A liston ndërmjetësi i kriptomonedhave monedhat tuaja të preferuara dixhitale - të tilla si Bitcoin dhe Ethereum?

  5 agjentët kryesorë të kriptovalutave - cili ndërmjetës është më i miri?

  Kështu që tani që keni një zotërim të fortë të asaj që duhet të kërkoni në një ndërmjetës kriptomonedhash, tani do të rendisim pesë platformat tona kryesore të vitit 2021. Të gjithë këta ndërmjetësues janë verifikuar paraprakisht nga ekipi ynë i brendshëm vlerësuesit, kështu që të jeni të sigurt se platformat e mëposhtme plotësojnë kriteret tona të rrepta.

  1. eToro - Ndërmjetësi më i mirë i kriptomonedhës për fillestarët

  Nëse jeni një fillestar i plotë në botën e investimeve të kriptovalutave, atëherë ne do t'ju sugjeronim të kontrolloni eToro. Platforma është shumë e thjeshtë për t’u përdorur dhe mund të hapni një llogari brenda pak minutash. Vetëm Cryptos të vërtetë janë në dispozicion në SH.B.A.

  Metodat e mbështetura të pagesës përfshijnë karta debiti / krediti, kuleta elektronike dhe një transfer bankar lokal. Platforma rregullohet nga FCA, CySEC (Qipro) dhe ASIC (Australi) e MB.

  Ju do të jeni në gjendje të blini kriptovaluta 100% plotësisht në eToro, megjithëse nuk mund të tërhiqni monedhat tuaja në një portofol privat. Nëse dëshironi të aplikoni kriptomonedha të levave ose të shitjes së shkurtër.

  Vlerësimi ynë

  • Mbështet mënyra të shumta pagese duke përfshirë edhe kuletat elektronike
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Në pamundësi për të tërhequr monedhat në një portofol privat
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

  2. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  3. Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim

  Si përmbledhje, tani ka qindra ndërmjetës të kriptovalutave që operojnë në hapësirën në internet - me shumicën dërrmuese të tyre që shërbejnë klientë në Mbretërinë e Bashkuar. Duke lexuar të plotë udhëzuesin tonë, tani duhet të keni mjetet e kërkuara për të zgjedhur një ndërmjetës që plotëson më mirë nevojat tuaja.

  Kjo përfshin matjet kryesore si rregullimi, komisionet, mënyrat e pagesës dhe huatë. Me atë që tha, ne kemi renditur gjithashtu pesë ndërmjetësit tanë kryesorë të kriptovalutave të vitit 2021. Nëse nuk keni kohë për të kryer hulumtimin tuaj, ne do të sugjeronim përdorimin e një prej platformave tona të rekomanduara.

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

   

  FAQs

  Çfarë është një ndërmjetës kriptomonedhe?

  Një ndërmjetës kriptomonedhash është një platformë e palës së tretë që ju lejon të blini dhe shisni monedhat kryesore dixhitale si Bitcoin dhe Ethereum.

  Cila është depozita minimale në një ndërmjetës kriptomonedhash?

  Shumat minimale të depozitave do të ndryshojnë nga ndërmjetësi në ndërmjetës, kështu që duhet ta kontrolloni këtë para se të hapni një llogari. Disa ndërmjetës ju lejojnë të depozitoni shuma shumë të ulta, ndërsa të tjerët do të kërkojnë 200 £ ose më shumë.

  Çfarë tarifash marrin ndërmjetësit e kriptovalutave?

  Kjo do të ndryshojë në varësi të llojit të ndërmjetësit që përdorni. Nëse përdorni një ndërmjetës CFD, ju nuk do të paguani asnjë tarifë depozite ose tërheqjeje, as nuk do të paguani komisione. Nëse po kërkoni të blini kriptovaluta, do të duhet të paguani një tarifë depozite dhe një komision tregtar.

  A rregullohen ndërmjetësit e kriptovalutave?

  Jo gjithmone. Në fakt, një pjesë e madhe e industrisë operon e parregulluar. Sidoqoftë, atyre që shesin produkte të kriptovalutave CFD u kërkohet të mbajnë një licencë nga FCA nëse u shërbejnë klientëve në Mbretërinë e Bashkuar.

  Cilat mënyra pagese mbështesin ndërmjetësit e kriptomonedhës?

  Brokerat e kriptomonedhave shpesh ju japin mundësinë e depozitimit të fondeve me një kartë debiti / krediti, portofolin elektronik ose transferin bankar.

  A ju lejojnë ndërmjetësit e kriptovalutave të aplikoni levave?

  Nëse dëshironi të blini dhe shisni çifte kriptovalutash, do t'ju duhet të përdorni një ndërmjetës CFD ose një platformë kripto-derivative. Nëse vendosni për të parën, do të kufizoheni në ndërmjetësimin 2: 1 me ndërmjetësit britanikë.

  A mund të shes kriptovaluta në një ndërmjetës në internet?

  Ju mund të shisni kriptovaluta me lehtësi kur përdorni një ndërmjetës CFD.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.