Platforma më e mirë e tregtimit për fillestarët në vitin 2021

Platforma më e mirë e tregtimit për fillestarët në vitin 2021

eToro - Platforma më e Mirë e Tregtimit për Fillestarët

Vlerësimi ynë

 • Mbështet mënyra të shumta pagese duke përfshirë edhe kuletat elektronike
 • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
 • Vetëm Cryptos të vërtetë janë në dispozicion në SH.B.A.
75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

Gjeni platformën më të mirë të tregtimit, pavarësisht nëse kërkoni të tregtoni aksione dhe aksione, Forex, mallra, norma interesi ose kriptomonedha - do t'ju duhet të gjeni një platformë tregtare online që plotëson nevojat tuaja. Me qindra platforma tregtare tani aktive në tregun e Mbretërisë së Bashkuar, të dish se cilin ndërmjetës të zgjedhësh mund të jetë sfiduese.

Ndërsa disa platforma ju lejojnë të blini dhe shisni mijëra pasuri, të tjerët përqendrohen në tarifat udhëheqëse të industrisë. Sido që të jetë, duhet të siguroheni që platforma në fjalë plotëson kërkesat tuaja individuale të tregtisë.

Si i tillë, ne kemi krijuar Udhëzuesin Ultimate më Si të gjeni platformën më të mirë të tregtimit për fillestarët në Mbretërinë e Bashkuar. Brenda tij, ne do t'ju tregojmë shumë faktorë që duhet të shikoni kur zgjidhni një platformë të re, të ndjekur nga 5 zgjedhjet tona më të mira të ndërmjetësuesve të vitit 2021

Shënim: Sigurohuni që të keni një kuptim të vendosur të rreziqeve themelore para se të filloni të tregtoni me para të vërteta. Shumica e tregtarëve në internet do të humbasin para, prandaj sigurohuni që të pastroni aftësitë tuaja përpara se të vazhdoni.

Tabela e Përmbajtjes

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e platformave të tregtimit në internet?

  Pro

  • Qindra platforma tregtare për të zgjedhur
  • Brokerat në Mbretërinë e Bashkuar duhet të rregullohen nga FCA
  • Tarifat e tregtimit po bëhen gjithnjë e më konkurruese
  • Bleni dhe shisni asete nga desktopi ose pajisja juaj mobile
  • Mbështet metodat e përditshme të pagesave të tilla si një kartë debiti / krediti

  të Cons

  • Mund të humbni para nëse nuk instaloni humbje të ndjeshme të ndalimit

  Çfarë është Platforma e Tregtisë?

  Në formën e saj më themelore, një platformë tregtare është një ndërmjetës në internet që ju lejon të blini dhe shisni një sërë klasash të aseteve. Në një kohë jo shumë kohë më parë, do të të duhej të telefononit një ndërmjetës aksionesh për të bërë një investim. Jo vetëm që ishte ky një proces i rëndë, por tarifat shpesh ishin shumë të larta. Me sa tha, epoka e dixhitalizimit tani lejon tregtinë nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

  Koncepti gjithëpërfshirës i një platforme tregtare është i thjeshtë. Ju hapni një llogari, verifikoni identitetin tuaj, depozitoni fonde dhe më pas tregtoni. Shumica e platformave në Mbretërinë e Bashkuar do të ofrojnë grumbuj të klasave të aseteve, të cilat zakonisht përfshijnë aksione të aksioneve, Forex dhe mijëra CFD. Ju do të keni në kontroll të plotë tregtinë që bëni, kështu që nuk ka mbështetje te një këshilltar i palës së tretë për t'ju drejtuar.

  Si i tillë, është e rëndësishme që ju të keni një kuptim të vendosur se si funksionon në të vërtetë tregtia online. Sidoqoftë, platformat e tregtimit në internet i bëjnë paratë e tyre duke ju tarifuar sa herë që bëni një porosi. Kjo zakonisht vjen në formën e një komisioni, i cili llogaritet si përqindje përkundrejt madhësisë së porosisë tuaj. Për më tepër, platformat e tregtimit në internet gjithashtu fitojnë para nga përhapur.

  Ky është ndryshimi midis çmimit "blej" dhe "shes". Importantshtë e rëndësishme të theksohet se të gjitha platformat tregtare që veprojnë në MB duhet të rregullohen nga Autoriteti i Sjelljes Financiare (FCA). Nëse nuk është kështu, atëherë platforma tregtare po funksionon ilegalisht.

  Çfarë mund të tregtoj në një platformë tregtare online?

  Kështu që tani që e dini se çfarë është një platformë tregtare, tani duhet të mendoni për llojet e instrumenteve financiare në të cilat dëshironi të investoni. Para se ta bëjmë, është e rëndësishme të theksohet se platformat e tregtisë u përshtaten atyre që dëshirojnë të angazhohen në një strategjia afatshkurtër e investimeve. Me fjalë të tjera, nëse jeni duke kërkuar të investoni në pasuri në një bazë afatgjatë, do të jeni më mirë të përdorni një ndërmjetës në internet.

  Sidoqoftë, ekzistojnë zakonisht dy degë për t'u marrë parasysh kur shikoni llojet e instrumenteve që mbështet një platformë tregtare - CFD dhe Forex.

  Tregtimi i CFD-ve

  Nëse po kërkoni të angazhoheni ditë tregtare, shumica dërrmuese e tregtisë suaj do të strukturohet si CFD (kontrata për ndryshim). CFD-të ju lejojnë të investoni praktikisht në çdo klasë të aseteve pa zotëruar aktualisht aktivin themelor. Në vend të kësaj, ju thjesht po spekuloni nëse çmimi në botë i pasurisë do të rritet ose ulet në tregun e hapur.

  Për shembull, le të themi që keni dashur të tregtoni gaz natyror, kështu që blini një CFD me 50 £ për kontratë. Nëse çmimi i gazit natyror rritet në 70 £ në tregun global, CFD juaj do të vlerësohej gjithashtu në 70. Si të tilla, CFD thjesht ndjekin çmimin në botën reale të një aktivi, duke e bërë atë të përsosur për ata që dëshirojnë të tregtojnë në internet.

  Më poshtë kemi renditur disa nga klasat më të njohura të aseteve që do të jeni në gjendje të blini dhe shisni në formën e CFD.

  ✔️ Aksionet dhe aksionet

  ✔️ Indekset e tregut të aksioneve

  ✔️ ETFs

  ✔️ Metalet e çmuara

  ✔️ Energjitë

  ✔️ Normat e interesit

  ✔️ Ardhmes

  ✔️ cryptocurrencies

  Forex tregtare

  Klasa e dytë e madhe e aseteve që do të jeni në gjendje të blini dhe shisni në një platformë tregtare online është Forex. Forex (referuar gjithashtu si FX ose valutë e huaj) është një industri me shumë trilion paund që përfshin tregtimin e një monedhe për tjetrën. Koncepti kryesor është se ju do të përpiqeni të bëni një fitim nga lëvizja e çmimeve të dy monedhave. Çdo instrument tregtar në hapësirën e Forex-it njihet si një 'palë', e cila përbëhet nga dy monedha konkurruese.

  Për shembull, një nga çiftet më të lëngëta të tregtimit është GBP / USD. Nëse mendoni se GBP do të rritet në vlerë kundrejt USD, ju do të vendosni një urdhër blerje. Kjo sepse GBP është në anën e majtë të çiftit të monedhës. Përndryshe, nëse mendoni se USD do të rritet në vlerë kundrejt GBP, do të vendosni një urdhër shitje - pasi USD është në anën e djathtë të çiftit.

  Forex tregtare çiftet zakonisht ndahen në tre kategori kryesore - diploma të mëdha, të mitur dhe ekzotikë.

  ✔️ Majors

  Siç sugjeron emri, çiftet kryesore të monedhave përbëhen nga dy monedha kryesore. Kjo do të përfshinte vlerat si dollari amerikan (USD), Sterling paund (GBP), Jen japonez (JPY) dhe Euro (EUR). Meqenëse ekziston një kërkesë e madhe për monedhat kryesore, likuiditeti është gjithmonë i lartë.

  Si i tillë, ju do të përfitoni nga spread-et e shtrënguara dhe tarifat më të ulëta. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të merrni nivele më të larta të levave në çiftet kryesore, pasi paqëndrueshmëria është shumë më e ulët.

  ✔️ Të miturit

  Çiftet e vogla do të përfshijnë një monedhë kryesore dhe një monedhë që është e fortë, megjithëse, më pak likuide. NZD / JPY është një shembull kryesor i një çifti të vogël. Në anën e majtë të çiftit, keni dollarin e Zelandës së Re, i cili konsiderohet si një monedhë e vogël. Në anën e djathtë, ju keni Yen japonez, i cili është një monedhë kryesore.

  ✔️ Exotics

  Çiftet ekzotike gjithmonë do të përmbajnë një monedhë kryesore dhe një monedhë nga një ekonomi në zhvillim. Për shembull, nëse do të tregtonit euros me Lirinë Turke, EUR / TRY do të konsiderohej si një palë ekzotike. Nëse vendosni të tregtoni çifte ekzotike, përhapja do të jetë shumë më e lartë në krahasim me diplomat dhe të miturit.

  Kjo është për shkak se ka më pak kërkesë për monedhat në zhvillim, që do të thotë që ju duhet të paguani një çmim më të lartë për të hyrë në treg. Për më tepër, çiftet ekzotike përjetojnë nivele shumë më të larta të paqëndrueshmërisë.

  Shënim: Në shumicën dërrmuese të rasteve, platformat e tregtimit në internet do të ofrojnë të dy CFD-të Forex Si i tillë, rrallë ekziston kërkesa për të hapur llogari të ndara brokerimi për të hyrë në të dy tregjet.

  Si të zgjidhni një platformë tregtare në Mbretërinë e Bashkuar?

  Deri tani që ju e dini se cilat instrumente financiarë mund të përdorni në një platformë tregtare online, ne tani do t'ju tregojmë se cilët faktorë duhet të shikoni kur zgjidhni një ndërmjetës të ri. Kjo do t'ju lejojë të kryeni kujdesin tuaj të duhur para hapjes së një llogarie.

  Rregullorja

  Pa dyshim, faktori më i rëndësishëm që duhet të shikoni është nëse rregullohet apo jo platforma tregtare. Në Mbretërinë e Bashkuar, të gjithë ndërmjetësit e CFD dhe Forex duhet të jenë të licencuar nga FCA. Si i tillë, duhet të jeni në gjendje të gjeni numrin e regjistrimit të FCA të ndërmjetësit të shënuar në platformë.

  Nëse nuk mund ta gjeni, duhet të kontrolloni regjistrin FCA, të cilin mundeni hyrja ketu. Ç'është më e rëndësishmja, nëse platforma juaj e zgjedhur tregtare nuk rregullohet nga FCA, atëherë ajo nuk ka përgjegjësinë ligjore për të pranuar klientë në Mbretërinë e Bashkuar.

  🥇 Pagesat

  A keni menduar se si keni ndërmend të depozitoni dhe tërheqni fonde në platformën tuaj të zgjedhur tregtare? Shumica e ndërmjetësve në hapësirën e MB ju lejojnë të transferoni fonde nga llogaria juaj bankare. Me atë që tha, ju do të duhet të prisni disa ditë para se të kreditohen fondet.

  Si i tillë, nëse po kërkoni të depozitoni fonde menjëherë, zgjidhni një platformë tregtare që mbështet karta debiti / krediti, ose një portofol elektronik si PayPal ose Skrill.

  🥇 Tarifat

  Tregtimi online platformat janë në biznesin e fitimit të parave, kështu që do të duhet të paguani një tarifë për të shfrytëzuar shërbimet që ofron ndërmjetësi. Tarifat që ju paguani do të varen nga lloji i aktivit që dëshironi të tregtoni. Për shembull, Forex zakonisht tërheq një komision të ndryshueshëm, i cili llogaritet kundrejt madhësisë së tregtisë suaj.

  Nëse tregtoni CFD, shumica e ndërmjetësve e ofrojnë këtë mbi një bazë pa tarifa. Sidoqoftë, do të duhet të shikoni edhe madhësinë e përhapjes. CFD të caktuara - të tilla si aksionet dhe aksionet, shpesh vijnë me përhapje të lartë, prandaj sigurohuni që ta kontrolloni këtë përpara se të regjistroheni.

  R Instrumente të tregtueshëm

  Ju gjithashtu duhet të eksploroni arenën tregtare të ndërmjetësit përpara se të regjistroheni. Kjo është për të vlerësuar se cilat instrumente financiarë do të jeni në gjendje të tregtoni. Në shumicën e rasteve, platformat e tregtimit në internet do të ofrojnë midis 50 dhe 100 çifte Forex. Kjo do të mbulojë shumicën e drejtimeve të mëdha dhe të mitur, dhe një numër ekzotikësh.

  Në departamentin e CFD, platformat tregtare zakonisht mbajnë mijëra instrumente. Të paktën kjo duhet të mbulojë aksionet dhe aksionet, ETF-të, të ardhmen, mallrat, indekset dhe kriptovalutat.

  Tools Mjetet e Analizës Teknike

  Nëse jeni duke kërkuar të angazhoheni në tregtinë ditore, është e rëndësishme që të përdorni një platformë që ofron shumë tregues teknikë. Kjo do t'ju lejojë të bëni një analizë të thelluar të tendencave historike të çmimeve, dhe sesi këto tendenca mund të ndikojnë në çmimin e ardhshëm të aktivit.

  Disa nga treguesit më të njohur teknikë përfshijnë Stochastic Oscillator, Moving Average Convergence Divergence (MACD), Bollinger Bands. dhe Indeksi i Forcës relative (RSI).

  . Kërkime

  Ju gjithashtu duhet të qëndroni në platformat e tregtimit në internet që ofrojnë mjete të nivelit të lartë të hulumtimit. Kjo do t'ju lejojë të vlerësoni ngjarjet themelore të lajmeve në kohë reale dhe kështu të përcaktoni se si ngjarja do të ndikojë në çmimin e ardhshëm të aktivit.

  Për shembull, nëse Rezerva Federale njofton se do të rrisë normat e interesit, do të dëshironi të bëheni të vetëdijshëm për këtë sa më shpejt që vendimi të dalë publik.

  Si të regjistroheni me platformën më të mirë të tregtimit?

  Nëse jeni të sigurt se keni mjetet e kërkuara për të filluar karrierën tuaj të tregtimit në internet, ne tani do t'ju japim një përmbledhje hap pas hapi të asaj që duhet të bëni. Hapat e mëposhtëm zakonisht qëndrojnë konstante, pavarësisht me cilën platformë tregtare shkoni.

  Hapi 1: Zgjidhni një Platformë Tregtare

  Së pari dhe më e rëndësishmja, ju duhet të zgjidhni një platformë tregtare që plotëson kërkesat tuaja individuale. Ju duhet të ndiqni udhëzimet që renditëm më lart dhe më pas të kryeni një kujdes të duhur për ndërmjetësin. Kjo përfshin faktorët kryesorë siç janë tarifat, rregulloret, pagesat dhe mjetet kërkimore.

  Nëse nuk keni mjaft kohë për të kryer kërkime të pavarura, ne do t'ju sugjerojmë të kontrolloni pesë platformat e rekomanduara të tregtisë që rendisim më poshtë në udhëzuesin tonë.

  Hapi 2: Hapni një llogari

  Siç ndodh me çdo platformë investimi në internet, tani do t'ju duhet të hapni një llogari me ndërmjetësin tuaj të zgjedhur. Fillimisht do të duhet të jepni disa informacione personale, të tilla si emri juaj i plotë, adresa e shtëpisë, data e lindjes dhe numri i sigurimit kombëtar.

  Pas kësaj, do t'ju duhet të siguroni disa informacione mbi përvojën tuaj të investimit paraprak. Kjo duhet të përfshijë llojin e instrumenteve financiare që keni tregtuar në të kaluarën, kohëzgjatjen e kohës që keni tregtuar në internet dhe madhësinë mesatare të tregtisë suaj.

  Hapi 3: Verifikoni identitetin tuaj

  Në mënyrë që të qëndrojnë në përputhje me FCA, platformat e tregtimit në internet do të duhet të verifikojnë identitetin tuaj. I njohur si KYC (Njihni Klientin Tuaj), procesi thjesht kërkon që ju të ngarkoni disa dokumente mbështetëse. Nëse jeni një tregti e përditshme me pakicë që kërkon të depozitojë shuma më të vogla, atëherë një pasaportë ose patentë shoferi do të mjaftojë.

  Disa platforma tregtare online do t'ju kërkojnë gjithashtu të ngarkoni një dokument që vërteton se jetoni në adresën tuaj të deklaruar. Nëse po, do të duhet të ngarkoni një kopje të fundit të një deklarate bankare, deklarate tatimore ose fature shërbimi.

  Hapi 4: Financoni llogarinë tuaj të tregtimit

  Pasi platforma e tregtimit të ketë verifikuar ID tuaj, do të duhet të depozitoni disa fonde. Shumica e ndërmjetësve ju lejojnë të depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti ose transfer bankar, dhe disa madje lejojnë edhe kuleta elektronike. Thjesht sigurohuni që të kontrolloni nëse mënyra juaj e zgjedhur e pagesës tërheq apo jo tarifa dhe sa kohë duhet që platforma e tregtisë të kreditojë fondet.

  Hapi 5: Filloni tregtimin

  Tani që keni financuar llogarinë tuaj të brokerimit, ju jeni gati të filloni tregtinë. Nëse nuk keni tregtuar kurrë më parë, keni një numër opsionesh për t'ju ngritur në zeroja. Ju mund të vendosni të përdorni platformën e llogarisë demo të ndërmjetësit, e cila do t'ju lejojë të praktikoni pa rrezikuar para.

  Me sa u tha, llogaritë demo nuk ju përgatisin për anën emocionale të fitimit dhe humbjes. Si i tillë, mund të jetë më mirë të tregtosh me para të vërteta, megjithëse me shuma shumë të vogla.

  Platformat më të mira tregtare në MB

  Kështu që tani që keni një zotërim të fortë të asaj që duhet të shikoni kur zgjidhni një platformë tregtare, si dhe hapat që duhet të ndërmerrni për të filluar, tani jeni të armatosur me mjetet e kërkuara për të filluar tregtimin.

  Sidoqoftë, nëse nuk keni mjaft kohë për të gjetur një ndërmjetës në mënyrë të pavarur, ne kemi renditur më poshtë pesë zgjedhjet tona kryesore të platformës tregtare në Mbretërinë e Bashkuar.

  1. eToro - Broker Superior i Tregtisë për Fillestarët

  eToro është një zgjedhje e shkëlqyeshme është se sapo keni filluar në botën e tregtisë në internet. Platforma është hartuar për të shërbyer si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët me përvojë dhe departamenti i pagesave mbështet metoda të shumta depozitash. Kjo përfshin kartat e debitit / kreditit, kuletat elektronike dhe një transfer bankar. Vetëm Cryptos të vërtetë janë në dispozicion në SH.B.A.

  eToro rendit mijëra pasuri, duke përfshirë CFD, Forex, madje edhe pronësinë e botës reale të aksioneve dhe kriptovalutave. Ju gjithashtu mund të tregtoni përmes aplikacionit celular eToro nëse keni një tendencë për të blerë dhe shitur asete gjatë lëvizjes.

  Së fundmi, eToro është gjithashtu i përshtatshëm për tregtarët e rinj për shkak të karakteristikës së tij të Tregtimit të Kopjimit. Kjo ju lejon të pasqyroni tregtinë e tregtarëve me përvojë që përdorin sitin. Ju mund të zgjidhni se sa dëshironi të investoni në një tregtar të veçantë, dhe eToro do të vendosë porositë tuaja në një nivel proporcional me kunjin tuaj

  Vlerësimi ynë

  • Të ndryshme mënyra pagese të pranuara
  • E shkëlqyeshme për të sapoardhurit dhe regjistrimin e thjeshtë
  • 0.5% tarifë konvertimi nëse nuk depoziton në USD
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

  2. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  3. Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Capital.com është një ndërmjetës në internet i rregulluar nga FCA që ofron shumë instrumente financiarë. Të gjitha në formën e CFD - kjo mbulon aksione, indekse, mallra, madje edhe kriptovaluta. Ju nuk do të paguani asnjë qindarkë të vetme në komision, dhe përhapjet janë shumë të shtrënguara. Objektet e levave janë gjithashtu në ofertë - plotësisht në përputhje me kufijtë e ESMA-s.

  Edhe një herë, kjo qëndron në 1:30 për diplomat dhe 1:20 për të miturit dhe ekzotikët. Nëse jeni të vendosur jashtë Evropës ose vlerësoni se jeni një klient profesionist, do të merrni kufij edhe më të lartë. Marrja e parave në Capital.com është gjithashtu një fllad - pasi platforma mbështet karta debiti / krediti, kuleta elektronike dhe transferime të llogarive bankare. Më e mira nga të gjitha, mund të filloni me vetëm 20 £ / $.

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Ekipi në AVATrade tani po ofron një bonus të madh Forex me 20% deri në 10,000 dollarë. Kjo do të thotë që do të duhet të depozitoni 50,000 dollarë për të marrë alokimin maksimal të bonusit. Merrni parasysh, do të duhet të depozitoni një minimum prej 100 $ për të marrë bonusin, dhe llogaria juaj duhet të verifikohet para se të kreditohen fondet. Në kushtet e tërheqjes së bonusit, ju do të merrni $ 1 për çdo 0.1 lot që tregtoni.

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  Siç sugjeron emri, EuropeFX është një ndërmjetës specialist i Forex-it. Me atë që tha, platforma gjithashtu mbështet CFD-të në formën e aksioneve, indekseve, kriptovalutave dhe mallrave. Ju do të jeni në gjendje të tregtoni përmes MT4, kështu që mund të zgjidhni nga softueri desktop, ose një aplikacion celular / tablet.

  Nëse dëshironi të tregtoni përmes shfletuesit tuaj standard të internetit, ndërmjetësi gjithashtu ofron platformën e vet amtare - EuroTrader 2.0. Për sa i përket tarifave, EuropeFX ofron përhapje super të ngushtë në çiftet kryesore. Paratë tuaja janë të sigurta në çdo kohë, jo më pak për faktin se ndërmjetësi është i autorizuar dhe licencuar nga CySEC.

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim

  Nëse e keni lexuar udhëzuesin tonë nga fillimi në fund, tani duhet të keni mjetet e kërkuara për të zgjedhur një platformë tregtare në MB që plotëson nevojat tuaja. Ne kemi përshkruar disa nga faktorët më të rëndësishëm që duhet të shikoni kur zgjidhni një ndërmjetës të ri, të tilla si tarifat, rregulloret dhe pagesat.

  Si i tillë, ju këshillohet më mirë të kryeni kujdes të shtuar të duhur në një platformë tregtare përpara regjistrimit. Me sa u tha, nëse nuk keni kohë për të kryer grumbuj kërkimesh, ne gjithashtu kemi renditur pesë nga platformat më të mira të tregtisë aktive në hapësirën e investimeve në Mbretërinë e Bashkuar.

  Në fund të fundit, thjesht sigurohuni që të keni një zotërim të fortë të rreziqeve të tregtisë në internet dhe mos investoni kurrë më shumë sesa keni mundësi të humbni.

   

  FAQs

  Si mund të depozitoj fonde në një platformë tregtare?

  Metodat specifike të pagesave do të ndryshojnë nga platforma në platformë. Shumica e platformave ju lejojnë të depozitoni fonde me një llogari bankare ose kartë debiti / krediti, dhe disa suporte elektronike.

  A ofrojnë të gjitha platformat tregtare levave?

  Shumica e platformave tregtare në MB do të ofrojnë levave. Sidoqoftë, ndërmjetësit britanikë u kërkohet të veprojnë në përputhje me kufijtë e levave të vendosura nga ESMA. Kjo vendos një kapak prej 30: 1 për çiftet kryesore Forex, dhe 20: 1 për të miturit dhe ekzotikët.

  Cila është depozita minimale e kërkuar në një platformë tregtare online?

  Shumica e platformave të tregtimit në internet kërkojnë që të depozitoni të paktën 100 £ për të filluar. Disa do të kërkojnë edhe më shumë, prandaj sigurohuni që ta kontrolloni këtë para se të regjistroheni.

  Kush rregullon platformat e tregtisë online në MB?

  Të gjitha platformat e tregtisë aktive në Mbretërinë e Bashkuar do të duhet të rregullohen nga FCA.

  A mbështesin platformat e tregtisë në Mbretërinë e Bashkuar shitjen e shkurtër?

  Nëse platforma tregtare pret CFD (të cilat shumica i bëjnë), atëherë do të jeni në gjendje të angazhoheni në shitjen e shkurtër.

  A do ta kem pasurinë kur blej CFD në një platformë tregtare në MB?

  CFD-të ju lejojnë të spekuloni mbi një aktiv, ose një grup aktivesh, pa zotëruar instrumentin. Si i tillë, ju thjesht po spekuloni për çmimin e ardhshëm të aktivit.

  A duhet të përdor një platformë tregtare pa tarifa?

  Platformat e tregtisë pa tarifa ju lejojnë të blini dhe shisni asete pa paguar një komision. Sidoqoftë, përsëri do të duhet të merrni parasysh madhësinë e spread-it, pasi kjo është një tarifë që do të paguani indirekt.

   

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.