Mësoni 2 Udhëzues për Tregtinë 2021 mbi Tregtimin Automatik!

Mësoni 2 Udhëzues për Tregtinë 2021 mbi Tregtimin Automatik!

Fenomeni i tregtimit automatik ju lejon të blini dhe shisni asete me ndihmën e një algoritmi. Në disa raste, roboti i tregtimit automatik mund të skanojë tregjet financiare duke kërkuar mundësi tregtimi dhe më pas t'ju dërgojë një sinjal me informacion se çfarë porosie duhet të vendosni.

Në raste të tjera, platforma e tregtimit automatik mund të ofrojë një shërbim autonom me 360 ​​gradë - që do të thotë se algoritmi do të tregtojë në emrin tuaj. Me cilin opsion ndiheni më rehat, është e rëndësishme që të bëni disa hulumtime mbi ofruesin e tregtimit të automjeteve përpara se të ndaheni me paratë tuaja.

AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

Vlerësimi ynë

 • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
 • Tregtoni mijëra CFD
 • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
 • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
 • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

Mbi të gjitha, pjesa më e madhe e industrisë dominohet nga artistë mashtrues që bëjnë pretendime super të guximshme për sasinë e fitimeve të 'garantuara' që mund të bëni. Në këtë udhëzues, ne shqyrtojmë hollësitë e mënyrës se si funksionon tregtia automatike dhe çfarë duhet të bëni për të gjetur ofruesit më të mirë të vitit 2021.

Shënim: Gjëja më e rëndësishme është që ju të jeni në gjendje të vlerësoni pretendimet për normën e fitimit të ofruesit tuaj të zgjedhur të tregtimit të automjeteve. Kjo mund të vijë në formën e një llogarie demo, provë falas ose garanci për kthimin e parave.

Tabela e Përmbajtjes

  Çfarë është Auto Trading?

  Me pak fjalë, tregtimi i automjeteve është procesi i blerjes dhe shitjes së instrumenteve financiare në një mënyrë të automatizuar. Në shumicën dërrmuese të rasteve, ju do të mbështeteni në një algoritëm të para-programuar që mbështetet nga UA ose të mësuarit në makinë. Algoritmi më pas do të ketë për detyrë të skanojë tregjet financiare - qoftë kjo Forex, aksione, mallra ose kriptomonedha - duke kërkuar mundësi të mundshme tregtare. Nëse dhe kur softueri i tregtimit automatik e bën atë vetëm, atëherë do të kërkojë të përfitojë duke krijuar një tregti të paqartë ndaj rreziqeve.

  Për shembull, le të themi që boti i tregtimit automatik ka për detyrë të hulumtojë palë të mëdha Forex si EUR / USD. Me ndihmën e treguesve kryesorë teknikë si Bollinger Bands dhe RSI, bot bot mund të programohet për të vendosur një porosi blerjeje kur çifti shitet më shumë. Kjo me qëllim të blerjes së aktivit kur - në bilancin e gjasave, një korrigjim i tregut është i pashmangshëm. Kur algoritmi aktivizohet, atëherë konstaton se EUR / USD duhet të tregtohet me një çmim hyrje prej 1.105.

  Në varësi të llojit të ofruesit të tregtimit automatik me të cilin regjistroheni, bot mund t'ju dërgojë një sinjal në kohë reale me detaje të gjetjeve të tij, si dhe çmimet e urdhrit të hyrjes dhe daljes që duhet të vendosen. Ju atëherë keni aftësinë për të studiuar sinjalin vetë, ose thjesht vazhdoni të bëni porositë. Përndryshe, ofruesi i tregtimit automatik mund të ofrojë një shërbim gjithëpërfshirës, ​​që do të thotë që porositë përkatëse të hyrjes dhe daljes do të vendosen në emrin tuaj.

  Nëse është kështu, ju do të merrni tregti në një mënyrë plotësisht pasive - pa ndonjë kërkesë për të pasur ndonjë aftësi ose përvojë në tregjet financiare. Sado të shkëlqyera mund të jenë botët e tregtimit automatik për qëllimet tuaja afatgjata të investimeve, është e rëndësishme të theksohet se shumica e hapësirës dominohet nga ofruesit e mashtrimit. Kjo do të thotë, ndërsa ofruesi mund të premtojë kthime të "garantuara" prej 90% ose më shumë, kjo rrallë ndodh. Si i tillë, është e rëndësishme që ju të bëni detyrat e shtëpisë tuaj përpara se të blini një robot tregtimi automatik për herë të parë.

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e tregtimit automatik?

  Pro

  • Tregtoni tregjet financiare pa njohuri të një mënyre se si funksionojnë investimet
  • E përsosur nëse thjesht nuk keni kohë për të bërë tregti
  • Ofron mundësinë për të fituar një rrjedhë pasive të të ardhurave
  • Automotizmat mund të tregtojnë praktikisht çdo klasë të aseteve
  • Disa ofrues ofrojnë një shërbim plotësisht të automatizuar
  • Teknologjia themelore shpesh është shumë më e lartë se tregtarët njerëzorë

  të Cons

  • Shumë pretendime hiperbolike të bëra nga ofruesit
  • Vetëm një numër i zgjedhur i platformave legjitime në hapësirë
  • Asnjë garanci se do të fitoni para

  Llojet e ofruesve të tregtimit automatik

  Deri tani që ju i dini bazat e asaj që është në të vërtetë tregtia e automjeteve, ne tani do të prishim llojet e ndryshme të ofruesve aktivë në treg.

  Tregtimi gjysmë-automatik përmes sinjaleve

  Kur u referohemi ofruesve të tregtisë gjysmë-automatike, këto janë platforma që automatizojnë një pjesë, por jo të gjitha, të procesit të investimit nga fundi në fund. Në shumicën dërrmuese të rasteve, gjysmë-automatike tregtare online platformat ofrojnë sugjerime tregtare përmes sinjaleve. Le të marrim algoritmin Mëso 2 Tregtisë si një shembull kryesor. Teknologjia themelore - e cila mbështetet nga një algoritëm shumë i përparuar, skanon Forex Trading dhe tregjet e kriptomonedhave në baza 24/7. Sapo algoritmi të gjejë një mundësi të mundshme për të bërë para, atëherë ai do t'u dërgojë një sinjal anëtarëve të shërbimit.

  Për shembull, sinjali mund të përmbajë informacionin e mëposhtëm:

  • Pasuria: BTC / USD
  • Sinjali: RSI sugjeron territorin e blerjes së tepërt
  • Mënyrë: Shes
  • Hyrja: $ 9,689
  • Ndalo humbjen: $ 9,980
  • Merrni-Fitimi: $ 9,410

  Siç mund ta shihni nga shembulli i mësipërm, 90% e procesit të investimit nga fundi në fund është automatizuar. Kjo sepse tregtarit nuk i kërkohej personalisht të hulumtojë tregjet financiare. Në vend të kësaj, kjo pjesë e procesit iu caktua një algoritmi të para-programuar.

  Pasi sinjali të merret nga tregtari, ata atëherë kanë tre mundësi. Tregtari mund të zgjedhë të hulumtojë gjetjet vetë para se të vendosë tregtinë; vendosni tregtinë menjëherë; ose thjesht mos vendosni tregti fare. Ç'është më e rëndësishmja, ky lloj shërbimi i tregtimit automatik është më i përshtatshmi për ata prej jush që duan të përfitojnë nga aftësitë e përparuara të UA dhe të mësuarit në makinë, por në të njëjtën kohë, kanë një element kontrolli mbi tregtinë tuaj.

  Tregtimi plotësisht i automatizuar

  Siç sugjeron edhe emri, ofruesit plotësisht të automatizuar kujdesen për të gjithë procesin e investimeve nga fundi në fund. Kjo do të thotë, pasi fondet tuaja të jenë investuar me ofruesin, nuk do të kërkohet të bëni asgjë tjetër.

  Sa i përket bazave, procesi i hulumtimit funksionon kryesisht i njëjtë me atë që diskutuam në seksionin e mësipërm, për aq sa teknologjia do të kërkojë të gjejë ditë tregtare mundësitë gjatë gjithë kohës. Sidoqoftë, ndryshimi kryesor është se pasi të jetë gjetur një mundësi nga algoritmi, ajo do të vazhdojë të vendosë tregtinë në emrin tuaj.

  Nga njëra anë, ky opsion i veçantë është ideal nëse nuk keni ndonjë njohuri ose përvojë të tregjeve financiare. Kjo sepse nuk do të kërkohet nga ju të hulumtoni sinjalet e tregtisë që gjen algoritmi. Në vend të kësaj, ju po i besoni botit të bëjë porosi për të blerë dhe shitur për ju. Nga ana tjetër, ju me të vërtetë duhet të keni besim se shërbimi tregtar plotësisht i automatizuar është i ligjshëm. Në fund të fundit, ju nuk doni të jeni në një pozicion ku bot-i po vendos humbjen e tregtisë pasi ka humbur tregtinë.

  Tregtimi i Pasqyrave Automatike

  Opsioni i tretë që keni në dispozicion është të përdorni një shërbim të tregtimit të pasqyrave. Kjo është ajo ku ju zgjidhni një investitor me përvojë që ka një histori të verifikueshme në tregjet financiare dhe më pas kopjoni portofolin e tyre si-për-si.

  Ju gjithashtu do të pasqyroni çdo tregti të ardhshme që bën individi. Kjo ju lejon të përfitoni nga aftësitë e një tregtari shumë të kalitur, ndërsa në të njëjtën kohë nuk kërkohet të kuptoni se si funksionojnë investimet.

  Në këtë kuptim, tregtia e pasqyrave ende ndjek të njëjtat parime si tregtimi automatik i bazuar në AI, pasi i gjithë procesi është pasiv. Për sa i përket ofruesve, platformat si eToro ju lejojnë të kopjoni tregtinë me një investim minimal prej 200 $ dhe ju merrni një ndarje të plotë të historikut historik të tregtarit në këtë sit.

  Përndryshe, ju mund të dëshironi të merrni parasysh një ofrues të llogarisë PAMM. Kjo është ajo ku paratë tuaja bashkohen së bashku me një tregtar ekspert. Tregtari më pas do të blejë dhe shesë asete në emrin tuaj. Në këmbim, ata do të fitojnë një komision për çdo fitim që ata bëjnë për ju.

  Çfarë asetesh mund të tregtoj automatikisht?

  Pjesa më e madhe e hapësirës së tregtimit të automjeteve është e dominuar nga valutat e para dhe kriptomonedhat. Kjo sepse të dy klasat e aseteve tregtojnë në baza 24/7, dhe të dy përfitojnë nga grumbuj likuiditeti dhe vëllime tregtimi. Me atë që tha, ekzistojnë platforma të tregtimit automatik që mbulojnë shumicën e klasave të aseteve. Kjo përfshin gjithçka, nga aksionet, indekset, energjitë, metalet e forta, normat e interesit dhe obligacionet.

  Ç'është më e rëndësishmja, është më mirë të zgjidhni një bot tregtar automatik që është i përfshirë në një klasë asetesh për të cilën ndiheni rehat. Për shembull, nëse po kërkoni të ekspozoheni në hapësirën e Forex multi-trilion dollarësh, është më mirë të qëndroni me një ofrues që synon monedhat kryesore dhe të vogla.

  Si funksionojnë investimet e tregtimit automatik?

  Kur bëhet fjalë për procesin e investimit, e gjitha varet nga lloji i sistemit të tregtimit automatik që dëshironi të përdorni. Me sa u tha, shumica e lexuesve tanë preferojnë të përdorin një shërbim tregtar plotësisht të automatizuar, pasi nuk ka ndonjë kërkesë për të hulumtuar në mënyrë aktive ose për të bërë porosi.

  Si të tillë, hapat e mëposhtëm ju tregojnë se si do të funksiononte një investim kur përdorni një ofrues të tregtimit automatik që ofron një shërbim të plotë.

  . Shuma minimale e investimit

  Së pari dhe më e rëndësishmja, do të duhet të plotësoni një shumë minimale investimi për të aktivizuar shërbimin e tregtimit automatik. Shuma specifike mund të ndryshojë mjaft në varësi të ofruesit dhe llojit të llogarisë që zgjidhni. Në shumicën e rasteve, ne zbulojmë se depozitat minimale fillojnë me rreth 250 dollarë.

  ✔️ Aktivizoni Shërbimin e Automatizuar

  Siguruesi i tregtimit automatik do të duhet të marrë autorizim nga ju. Kjo konfirmon që ju jeni të lumtur që ofruesi të blejë dhe shesë asete në emrin tuaj. Nëse nuk e aktivizoni funksionin e automatizuar, atëherë thjesht do të merrni sinjalet Forex. Atëherë do të duhet të veproni vetë sipas sinjaleve.

  ✔️ Vendosni Parametrat e Tregtisë 

  Atëherë do të duhet të vendosni disa parametra të tregtisë. Mbi të gjitha, ju nuk do të dëshironi që bot-i të tregtojë të gjithë bilancin tuaj me një porosi të vetme. Si e tillë, futni shumën maksimale që dëshironi të vendosni në secilin sinjal. Për shembull, le të themi që ju keni depozituar $ 1,000 në platformë. Nëse nuk doni të rrezikoni më shumë se 5% të bilancit tuaj për tregti, sigurohuni që ta specifikoni këtë.

  Ju gjithashtu do të keni lirinë e hyrjes në disa objektiva të ndalimit dhe humbjes. Për shembull, ju mund të mos dëshironi të humbni më shumë se 3% në çdo tregti. Në mënyrë të ngjashme, ju mund të dëshironi të synoni fitime prej 5% për tregti dhe të mbyllni pozicionin kur kjo të shkaktohet. Me sa u tha, do të ishte më së miri të lini algoritmin e çmimeve të sugjeruara të hyrjes dhe daljes.

  ✔️ Zogjtë-Pamja e syve 

  Secila dhe çdo tregti që bot boti i tregtimit automatik vendos në emrin tuaj do të jetë plotësisht transparente nga brenda portalit të llogarisë tuaj. Kjo jo vetëm që ju lejon të vlerësoni se sa para po fitoni ose po humbni, por thelbësore - nëse bot-i është apo jo i duhur për kërkesat tuaja personale. Edhe nëse bot is duke ju bërë para të mira, mund të kuptoni se strategjitë e saj janë shumë të rrezikshme për pëlqimin tuaj.

  ✔️ tërheqjet 

  Shumica e platformave të tregtimit automatik në hapësirë ​​ju lejojnë të tërhiqni paratë tuaja kur dhe kur e shihni të arsyeshme. Reallyshtë me të vërtetë e rëndësishme që ta vendosni këtë para se të regjistroheni, pasi nuk doni që fondet tuaja të mbyllen për një periudhë minimale shpengimi.

  Pasi të kërkoni një tërheqje, fondet do të dërgohen përsëri në mënyrën tuaj të pagesës brenda disa ditësh.

  Bërja e parave në një platformë tregtare automatike

  Kur bëhet fjalë për të fituar para në platformën tuaj të zgjedhur të tregtimit të automjeteve, kjo varet nga ROI (kthimi i investimit). Nuk është aq e thjeshtë sa shumëzimi i investimit tuaj të përgjithshëm me normën e fitimit, pasi kjo varet edhe nga sa vërehet bast për tregti. Me fjalë të tjera, nëse depozitoni 250 dollarë në platformë, bot nuk do të vendos 250 dollarë për secilën tregti që bën. Në vend të kësaj, ai mund të caktojë 1-2% në një tregti me rrezik mesatar në të lartë dhe 3-5% në një tregti me rrezik të ulët deri në mesatar.

  Për shembull, le të themi që ju depozitoni 5,000 dollarë në një platformë që ofron një shërbim tregtar plotësisht të automatizuar.

  • Bot-i rrezikon 5% në tregtinë 1, e cila arrin në 250 $. Tregtia bën një fitim prej 4% ($ 10)
  • Bot-i rrezikon 2% në tregtinë 2, e cila arrin në 100 $. Tregtia bën një fitim prej 30% ($ 33)
  • Bot-i rrezikon 1% në tregtinë 3, që arrin në 50 $. Tregtia humbet 1.5% ($ 0.75)

  Siç mund ta shihni nga sa më sipër, bot fitoi $ 10 dhe $ 33 nga tregtia 1 dhe 2, dhe pastaj humbi 0.75 $ në tregtinë 3. Kjo e çon fitimin e përgjithshëm në dollarë dhe cent në 42.25 $. Sa i përket ROI tuaj, kjo arrin në 0.845%. Edhe pse ky numër mund të tingëllojë i vogël, është e rëndësishme të mbani mend se kjo lidhet me vetëm tre tregti.

  Robotët e tregtimit automatik shpesh do të vendosin dhjetra tregti në ditë, kështu që fitimet tuaja me të vërtetë mund të fillojnë të shtohen. Në mënyrë thelbësore, shembujt e mësipërm nxjerrin në pah një strategji të ndjeshme ndaj aksioneve ndaj rrezikut, ku jo më shumë se 5% e portofolit ishte bërë në një tregti të vetme. Nëse doni të bëni edhe më konservatorë me këtë, ju zvogëloni përqindjen maksimale të alokimit edhe më tej.

  Sa kushtojnë robotët e tregtimit automatik?

  Edhe një herë, me të vërtetë nuk ka një rregull të shpejtë dhe të shpejtë se sa do t'ju kushtojë një sistem tregtimi automatik, pasi ai mund të ndryshojë kaq shumë. Me sa u tha, shumica e ofruesve që ne rekomandojmë veprojnë në një model të bazuar në komisione. Kjo do të thotë që platforma do të fitojë një përqindje të secilës tregti fituese që ata bëjnë në emrin tuaj.

  Për shembull, le të themi që ofruesi juaj i zgjedhur ka një normë komisioni prej 10%:

  • Ju investoni 2,000 dollarë në platformën e tregtimit automatik
  • Platforma bën 100 tregti gjatë gjithë muajit
  • Roi arrin në 15%, që është e barabartë me 300 $
  • Platforma do të marrë komisionin e saj prej 10%, e cila është 30 dollarë
  • Kjo ju lë me 270 dollarë fitime

  Ne do të argumentonim që një strukturë komisioni siç është detajuar më lart është modeli më i mirë i çmimit në dispozicion për ju. Arsyeja kryesore për këtë është se platforma bën para vetëm kur ato janë fitimprurëse. Si i tillë, ofruesi është i motivuar financiarisht për të vendosur tregti që shmangin rreziqet në emrin tuaj, me synimin për të maksimizuar ROI tuaj. Ç'është më e rëndësishmja, sa më shumë që bën platforma e tregtimit automatik për ju, aq më shumë ato bëjnë për veten e tyre.

  Si të zgjidhni një faqe tregtare automatike

  Pa asnjë hije dyshimi, pjesa më e vështirë e procesit të tregtimit automatik është gjetja e një ofruesi të besueshëm. Siç e kemi vërejtur gjatë gjithë udhëzuesit tonë, shumica e ofruesve në hapësirë ​​do të pretendojnë të bëjnë kthime të garantuara dyshifrore. Nuk ka diçka të tillë si fitim i garantuar në tregjet financiare, pasi edhe shtëpitë më të suksesshme tregtare në botë do të kenë muajin e rastit të humbjes. Kjo është vetëm natyra e lojës.

  Si të tillë, ka një numër faktorësh që duhet të shikoni kur zgjidhni një platformë tregtare automatike.

  Rezultate të verifikueshme

  Metrika më e rëndësishme që duhet të shikoni është nëse keni apo jo aftësinë për të vërtetuar raportin e fitimit që ofruesi reklamon. Për shembull, nëse do t'ju tregonim se mund t'ju bënim një RI të garantuar prej 40% në muaj, si do ta kuptonit nëse do të thonim të vërtetën? Në shumicën dërrmuese të rasteve, ju nuk e bëni - pasi nuk do të keni qasje në robotin e tregtimit automatik derisa të bëni një investim.

  Nga njëra anë, ne e kuptojmë pse ofruesit nuk publikojnë rezultatet e tyre historike të tregtimit në domenin publik. Mund të duhen shumë vite për të përsosur algoritmin themelor, kështu që është e drejtë që platforma nuk dëshiron që ky informacion të shpërndahet lirshëm. Nga ana tjetër, ofruesi duhet të instalojë një numër masash mbrojtëse që ju lejojnë të verifikoni efektivitetin e shërbimit para se të kryeni shuma të mëdha kapitali.

  Për shembull, nëse platforma ofron një llogari demo, kjo do t'ju lejojë të provoni çdo sinjal para se të rrezikoni fondet tuaja. Notshtë gjithashtu e dukshme nëse ofruesi ofron një provë falas ose garanci për kthimin e parave, pasi kjo do t'ju lejojë të tërhiqni investimin tuaj direkt në rast se nuk jeni të kënaqur.

  Reputacioni dhe Besimi

  Një nga mënyrat më të mira për të vlerësuar besueshmërinë e një roboti tregtar automatik është të bëni disa detyra shtëpie. Interneti është i mbushur plot me vlerësime dhe vlerësime të shërbimeve të tregtimit automatik, kështu që do të ushqeheni me përvojat e përdoruesve aktualë dhe të kaluar. Nëse konsensusi i përgjithshëm është që roboti tregtar po funksionon mirë, kjo është një pikë e mirë fillestare.

  Ju gjithashtu duhet të vlerësoni besueshmërinë e vetë ofruesit. Për shembull, kush qëndron pas robotit të tregtimit të automjeteve, dhe sa kohë ka platforma në biznes? A ka ndonjë mënyrë për të folur me ofruesin në telefon, apo gjithçka duhet të kalojë përmes postës elektronike?

  Transparenca

  Shumica e ofruesve të tregtimit të automjeteve në hapësirë ​​ofrojnë një shërbim plotësisht transparent. Me këtë, nënkuptojmë që ju duhet të shihni çdo tregti që platforma bën në emrin tuaj. Ç'është më e rëndësishmja, kjo ju jep një pamje të plotë të llojit të rreziqeve dhe strategjive që boti po ndërmerr. Me atë që tha, disa ofrues thjesht shfaqin shifrat tuaja të fitimit dhe humbjes, pa e ditur se ku po shkojnë fondet tuaja të investuara. Ne do të sugjeronim shmangien e platformave si kjo.

  Kostot dhe Komisionet

  Ju gjithashtu duhet të vlerësoni koston e përdorimit të shërbimit të tregtimit automatik. Ne do të sugjeronim të bënim një hap mbrapa në këtë drejtim, pasi ju kurrë nuk duhet ta bazoni vendimin tuaj thjesht në çmim. Për shembull, le të marrim dy platforma të ndara të tregtimit automatik - një që tarifon një komision prej 30% dhe një që kërkon 5%.

  Mendimi juaj i parë mund të jetë të zgjidhni platformën që ofron një komision super-konkurrues 5%, pasi mendoni se ofron një vlerë të jashtëzakonshme. Sidoqoftë, nuk mund të jetë domosdoshmërisht kështu. Për shembull, çfarë nëse ofruesi më i shtrenjtë bën një kthim mesatar prej 20% në muaj, ndërsa platforma më kosto-efektive mesatarisht 3%?

  Epo, le të bëjmë një përmbledhje të numrave - bazuar në një investim prej $ 10,000

  • Ofruesi 1 bën një kthim prej 3%, që do të thotë se investimi juaj prej $ 10,000 jep 300 $ në muaj. Ofruesi kërkon 5% në komision, kështu që ju largoheni me 285 dollarë fitim.
  • Ofruesi 2 bën një kthim prej 20%, që do të thotë se investimi juaj prej $ 10,000 jep 2,000 $ në muaj. Ofruesi kërkon një dajak 30% në komision, kështu që ju largoheni me 1,400 dollarë fitim.

  Siç mund ta shihni nga shembulli i mësipërm, ju jeni shumë më mirë të zgjidhni një ofrues që tarifon një komision të lartë në këmbim të fitimeve mbi mesataren. Me fjalë të tjera, duhet të prisni të paguani më shumë për një sistem të provuar që vazhdimisht jep një Roi tërheqëse.

  Klasat e aseteve

  Pastaj ju duhet të vlerësoni llojet e aktiveve që ofruesi tregton. Për shembull, a po kërkoni një robot tregtimi automatik që blen dhe shet monedha, apo jeni më të interesuar për mallra si flori, vaj, dhe gazit? Me atë që tha, mund të jetë me vlerë të zgjidhni një ofrues që ju jep ekspozim ndaj klasave të shumta të aseteve. Duke vepruar kështu, ju do të keni shansin më të mirë të mundshëm për krijimin e një portofoli shumë të larmishëm.

  Faqet më të mira të Ofruesve të Automjeteve të vitit 2021

  Po kërkoni platformat më të mira të tregtimit të automjeteve të vitit 2021, por jo shumë i sigurt se ku të filloni? Më poshtë do të gjeni ofruesit tanë më të vlerësuar aktualisht në treg. Si gjithmonë, sigurohuni që të kryeni studimin tuaj para se të regjistroheni!

  përfundim

  Ofruesit e tregtimit automatik ju lejojnë të hyni në tregjet financiare në një mënyrë plotësisht pasive. Duke lejuar një algoritëm shumë të përparuar të hulumtojë dhe të vendosë tregti në emrin tuaj, ju keni shansin të bëni një fitim pa pasur nevojë të bëni ndonjë nga punët. Kjo është veçanërisht e dobishme nëse keni pak ose aspak përvojë në hapësirën e investimeve, ose thjesht nuk keni kohë për të bërë tregti.

  Nga ana tjetër, pjesa e vështirë është gjetja e një platforme tregtare automatike që mund t'i besoni. Mbi të gjitha, është e lehtë të bësh pretendime të guximshme - kështu që duhet të jesh në gjendje të verifikosh legjitimitetin e ofruesit para se të ndahesh me paratë e tua. Për t'ju ndihmuar gjatë rrugës, ne kemi diskutuar platformat tona kryesore të tregtimit të automjeteve të vitit 2021. Si gjithmonë, sigurohuni që të bëni detyrat e shtëpisë para se të filloni - pasi kërkimet janë thelbësore!

   

  FAQs

  A janë të mira platformat falas të tregtimit të automjeteve?

  Procesi i dizajnimit dhe ndërtimit të një algoritmi tregtar të nivelit të lartë mund të zgjasë shumë vite për tu përsosur. Në fakt, teknologjia kërkon rregullim të vazhdueshëm për t'u siguruar që është në gjendje të tejkalojë tregjet mbi një bazë të qëndrueshme. Me këtë në mendje, pse një ofrues i tregtimit të automjeteve do ta jepte salcën e tyre të Fshehtë falas, kur kërkonte kaq shumë përpjekje për t'u ndërtuar? Kryesisht, ju merrni atë që paguani në hapësirën e tregtimit automatik.

  A duhet të përdor një ofrues të bazuar në komisione të tregtimit të automjeteve?

  Ofruesit e tregtimit të automjeteve me bazë komisioni janë ata që duhet të synoni. Kjo sepse ofruesi do të jetë i motivuar financiarisht për t'ju bërë sa më shumë para. Në të njëjtën kohë, ofruesit nuk i kërkohet të lëshojë kodin burimor të algoritmit të tij të tregtimit automatik, kështu që mund të sigurojë që strategjitë e tij të mbesin private.

  Çfarë është një platformë tregtare gjysmë-automatike?

  Platformat gjysmë-automatike të tregtisë zakonisht përqendrohen në pjesën kërkimore të procesit të tregtimit. Sapo një mundësi tregtare të jetë zbuluar nga algoritmi, atëherë do t'ju dërgojë çmimet e kërkuara të hyrjes dhe daljes. Ju atëherë do të jeni përgjegjës për vendosjen e tregtisë vetë, në ndërmjetësin tuaj të preferuar.

  A mund të tregtojnë robotët e tregtimit automatik për mua?

  Absolutisht. Nëse regjistroheni me një ofrues që ofron një shërbim të automatizuar gjithçka, të gjitha tregtitë do të vendosen në emrin tuaj.

  Si i hulumtojnë platformat e tregtimit të automjeteve tregjet financiare?

  Teknologjia themelore zakonisht mbështetet nga teknologjitë më të përparuara si AI dhe mësimi makinerik, së bashku me dhjetëra tregues teknikë.

  Cilat klasa të aseteve synojnë platformat e tregtimit automatik?

  Megjithëse shumica e robotëve të tregtimit automatik përqendrohen në tregjet e Forex dhe kriptovalutave, shumica e klasave vlerësuese mbështeten.

  Si mund të paguaj për një shërbim të tregtimit automatik?

  Kjo varet nga modeli i çmimit i përdorur nga ofruesi. Për shembull, nëse jeni duke përdorur një platformë që ngarkon një komision, atëherë thjesht do të duhet të plotësoni një shumë minimale depozite, e cila më pas do të shtohet në bilancin tuaj të tregtisë. nëse jeni duke blerë softuer të pronarit, atëherë zakonisht duhet të paguani një tarifë të njëhershme.

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Tregtari i Crypto është një grup i rezervuar ekskluzivisht për njerëzit që kërcejnë në kthimet e çmendura që ofron Bitcoin dhe kanë grumbulluar në heshtje një pasuri duke bërë kështu. Anëtarët tanë shijojnë tërheqjet nëpër botë çdo muaj ndërsa ata bëjnë para në laptopin e tyre me vetëm disa minuta "punë" çdo ditë

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Mijëra pasuri të CFD për të tregtuar
  • Objektet e levave në dispozicion

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.