fbpx

Rishikimi i Tregjeve Botërore Rishikim

Vlerësimi
$ 2500 Depozita Minimale
Llogaria e hapur

Rishikimi i plotë

World Markets është një platformë globale investimesh fituese e çmimeve që u mundëson njerëzve të arrijnë kthime të pakorretizuara duke tregtuar metale të çmuar dhe aktive dixhitale. Kompania ka filluar në 2003 si një tregtar i metaleve të çmuara. Pas viteve të rritjes dhe njohjes, kompania ndryshoi strategjinë e saj për të ofruar llogari të menaxhuara në internet të Inteligjencës Artificiale (AI). Ai gjithashtu shtoi asete dixhitale të tilla si Bitcoin dhe Ethereum. Kompania administron më shumë se 30 milion dollarë për investitorë me pakicë, individë me vlerë të lartë neto dhe investitorë institucionalë. Ajo ka më shumë se 50,000 klientë në të gjithë botën.

Avantazhet dhe disavantazhet e lehjeve botërore

Përparësitë

 • Pothuajse dy dekada në industrinë financiare.
 • Kthime të pakorreluara.
 • Kombinon si inteligjencën artificiale ashtu edhe aftësitë njerëzore.
 • Tarifa të ulëta.
 • Pa depozitë dhe pagesa tërheqjeje
 • Menaxherë rajonalë të dedikuar për llogaritë Gold Premier.
 • Klientët mund të ndjekin performancën.
 • Klientët mbajnë pronësinë e llogarive

Disavantazhet

 • Nuk është i rregulluar, gjë që është pak e rrezikshme.
 • Dihet pak për kompaninë dhe menaxhimin e saj.
 • Shumica e informacionit në sit nuk mund të verifikohet.
 • Në faqen e internetit nuk ka mjete të tregut.
 • Nuk ka aplikacione për celularë.

Asetet e mbështetura

World Markets nuk është si ndërmjetësit tradicionalë. Produkti kryesor i kompanisë janë llogaritë e menaxhuara nga UA. Kjo do të thotë që ju të depozitoni para dhe algoritmet e kompanisë do të bëjnë tregtinë për ju. Produktet që tregton janë argjend ari, cryptocurrencies , dhe metalet ekzotike si bakër dhe rodiumi. Sipas faqes së saj të internetit, kompania pretendon se ju mund të tregtoni monedha të tjera në platformën e saj. Sidoqoftë, një vështrim nga afër i faqes së tij të tregtimit tregon se kjo nuk është e saktë. Në vend të kësaj, kompania ju ridrejton në HYCM, e cila është një platformë e pavarur tregtare.

Udhëzues: Si të Regjistroheni dhe Tregtoni me Tregje Botërore

Nënshkrimi

Procesi i regjistrimit në Tregjet Botërore është relativisht i thjeshtë. Së pari, rekomandohet që të familjarizoheni me platformën. Vizitoni faqen e internetit dhe lexoni sa më shumë informacione për kompaninë. Gjithashtu, lexoni termat dhe kushtet, të cilat do t'ju ndihmojnë të dini të drejtat tuaja kur përdorni kompaninë.

Pasi të njiheni me kompaninë, duhet ta vizitoni këtë faqe. Rekomandohet që të zgjidhni opsionin e parë, ku të krijoni një llogari demo falas $ 2,500. Ju duhet të merrni kohë me këtë llogari demo për të parë se si po performon platforma.

Pasi të jeni kënaqur me llogarinë, duhet të zgjidhni llojin e llogarisë që dëshironi. Ekzistojnë dy lloje të llogarive. Llogaria standarde ka një shumë minimale prej $ 5,000 ndërsa llogaria Kryeministri i arit ka një bilanc minimal prej $ 25,000.

Pas zgjedhjes së llogarisë, do t'ju kërkohet të jepni adresën tuaj të postës elektronike dhe fjalëkalimin tuaj. Kjo do t'ju çojë në faqen tjetër, ku do t'ju kërkohet më shumë informacion. Ky informacion është emri juaj i dhënë, emri i familjes, adresa, qyteti, kodi postar, shtetësia, data e lindjes dhe numri i telefonit celular. Ju gjithashtu do t'ju kërkohet të paraqisni pasaportën ose ID tuaj dhe një faturë të shërbimeve. Këto përdoren për qëllime verifikimi. Gjithashtu, do t'ju kërkohet të shënoni disa kuti. Këto janë mohimet, nëse doni një llogari islamike, nëse keni një llogari vetë-tregtimi të Tregjeve Botërore, nëse jeni të interesuar për shufra ari dhe argjendi me zbritje, dhe vërtetimi juaj me dy faktorë. Pas gjithë kësaj, ju do të merreni në llogarinë tuaj personale.

Verifikimi i llogarisë

Ashtu si me të gjitha llogaritë e tregtisë, verifikimi është shumë i rëndësishëm dhe i detyrueshëm. Verifikimi i parë që do të duhet të bëni është të verifikoni adresën tuaj të postës elektronike. Ju e bëni këtë thjesht duke klikuar në lidhjen që ju dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike pasi të keni krijuar llogarinë tuaj. Kompania gjithashtu do të verifikojë pasaportën ose kartën tuaj të identifikimit dhe një faturë të shërbimeve. Gjithashtu, do të kërkohet të paraqisni një fotografi të azhurnuar të vetes. Nëse jeni një investitor institucional, kompania do të kërkojë lloje të tjera të verifikimit. Përdor detajet e korporatës për verifikim.

Depozitat dhe tërheqjet

World Markets ofron një numër mënyrash për depozitimin e parave. Ju mund të depozitoni vetëm nëse keni një llogari aktive. Metodat e ndryshme që mund të depozitoni para janë transferimi i telave, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Depozitë e Tjera e Transferimit të Kriptimit të Valutave, Skrill, Neteller, RapidPay dhe Webmoney. Të gjitha këto kanë një tarifë depozite prej 0%. Ju gjithashtu mund të depozitoni fonde duke përdorur Visa dhe Mastercard por kjo ngarkon një tarifë depozite prej 7%. Depozitat e kriptomonedhës bëhen duke dërguar kripto te kuletat që janë siguruar.

Ju mund të tërhiqni fonde nga llogaria juaj duke përdorur Bitcoin, Transfertë Bankare dhe kartelë Debi. Nuk ka tarifa kur përdorni Bitcoin. Transferta bankare ngarkon një 35 $ të sheshtë ndërsa transferimet e kartave të debitit ngarkojnë 2% të tarifave tuaja. Ju tërheqni fondet tuaja duke plotësuar një formular këtë faqe ose dërgimin e një mesazhi email tek Payment@worldmarkets.com. Importantshtë e rëndësishme të theksohet se ju mund të tërhiqni fonde vetëm një herë në tremujor. Gjithashtu, duhet të tërheqni fonde në llogarinë tuaj. Kompania e bën këtë për të siguruar që ajo mbetet në përputhje me rregulloret e KYC dhe AML.

Si të investojmë

Ekzistojnë dy metoda të investimit në tregjet botërore. Së pari, nuk është vetë-tregtim llogari Kjo llogari ju lejon të tregtoni drejtpërdrejt në tregun financiar. Në këtë, ju mund të tregtoni të gjitha llojet e monedhave, kapitalit, indekseve dhe mallrave. Sidoqoftë, siç u përmend më lart, World Markets nuk e ofron këtë shërbim. Në vend të kësaj, ai punon si një ndërmjetës prezantues për HYCM, i cili është ai që siguron platformën. HYCM rregullohet nga CySEC, FCA dhe CIMA.

Metoda e dytë, e cila është buka dhe gjalpi i Tregjeve Botërore është krijimi i një llogarie të menaxhuar. Një llogari e menaxhuar funksionon si fonde mbrojtëse. Për këtë, kompania do t'ju marrë një tarifë administrimi 1% dhe një tarifë stimulimi 20%. Tarifa e stimulimit ngarkohet nga të gjitha fitimet që gjeneron. Për ta bërë këtë, thjesht duhet të zgjidhni llojin e llogarisë që dëshironi dhe të depozitoni fonde. Ju mund të monitoroni tregtinë tuaj nga fundi juaj.

Platforma e Tregjeve Botërore

Tregjet Botërore ofron një platformë të vetme tregtare. Kjo është platforma MQL Copy Trader. Pasi të krijoni një llogari, paneli do të ketë një numër miniaplikacionesh. Ekziston një libër i porosive tregtare që tregon tregtinë që janë të hapura dhe si po performojnë. Ekziston një tabelë e drejtpërdrejtë. Kjo tabelë sigurohet nga TradingView, e cila është një nga mjetet më të njohura të tregjeve në botë. Ka mjete të tjera që sigurohen nga TradingView në panelin e kontrollit. Si investitor, kjo panel do të përdoret për të parë performancën e tregtisë suaj dhe për të kontrolluar bilancet tuaja.

Informacioni i Tregjeve Botërore

URL e faqes në internet: https://worldmarkets.com/
Gjuha: Anglisht Kompania ofron një veçori Google Translate
Llogaria demonstruese: Po
Opsionet e depozitave: Transfertë bankare, Skrill, Neteller, Webmoney, Rapid Money, karta debiti dhe kriptovaluta.
Opsionet e tërheqjes: Transferta bankare, Bitcoin, karta

Rregullorja dhe Siguria

Siguria është një nga gjërat më të rëndësishme që tregtarët dhe investitorët duhet të kenë gjithmonë në mendje. Tregjet Botërore nuk rregullohen nga asnjë rregullator si CySEC, FCA dhe ASIC. Sidoqoftë, kompania përdor rregulloret e ndërmjetësve që përdor. Në këtë drejtim, kompania përdor rregulloret e HYCM, e cila është një organizatë e rregulluar plotësisht. Prandaj, kur depozitoni para, ju mbuloheni nga rregulloret e HYCM. Sidoqoftë, World Markets akoma kryen KYC dhe AML.

Tarifat dhe kufijtë e tregjeve botërore

World Markets ngarkon dy tarifa për llogaritë e saj të menaxhuara nga UA. Llogaria standarde ka një depozitë minimale prej $ 5,000. Kompania ngarkon një tarifë menaxhimi prej 1% dhe një tarifë performance 20%. Prandaj, nëse keni një llogari prej $ 5,000, kompania do të marrë një tarifë administrimi prej $ 50. Nëse llogaria fiton me 20%, tarifat e kompanisë do të jenë 200 $. Llogaria Gold Premier ka një depozitë minimale prej 25,000 $. Kompania ngarkon një tarifë menaxhimi 1% dhe një tarifë performance 10%.

Tregjet Botërore nuk ngarkon tarifa të tjera. Nuk ka kufij në rritje për sasinë e parave që mund të investoni.

Tregjet Botërore Mbështetja për Klientin

Tregjet Botërore lejojnë një numër metodash të shërbimit ndaj klientit. Ajo ofron një metodë të mbështetjes me email, ku mund të dërgoni një mesazh me email. Kompania gjithashtu ka numra telefoni në 37 vende, të cilat mund të gjenden këtu. World Markets ka regjistruar zyra në Norvegji, Kinë, Zvicër dhe Islandë. Ka zyra përfaqësuese në Manama dhe Panama.

Si krahasohen tregjet botërore me ndërmjetësit e tjerë

World Markets nuk është një ndërmjetës. Ndryshe nga ndërmjetësit e tjerë, World Markets nuk ofron një platformë tregtare. Instrad, kompania vepron si një ndërmjetës prezantues në HYCM, i cili është një ndërmjetës i madh ndërkombëtar. Një ndryshim tjetër midis Tregjeve Botërore dhe ndërmjetësuesve të tjerë është se ajo është një tryezë pune. Kjo do të thotë që tregton drejtpërdrejt për klientë të tjerë me pakicë dhe institucionale. Një ndryshim tjetër është se shet metale të çmuara fizike si ari dhe argjendi.

Përfundim: A janë të sigurt tregjet botërore?

Tregjet Botërore janë të sigurta kur konsideroni se përdor platformë tregtare dhe shërbime të ofruara nga HYCM, e cila është një kompani tregtare e besueshme me më shumë se dy dekada në industri. Sidoqoftë, është e rëndësishme të kuptoni disa gjëra. Së pari, shumë pak, për sa i përket menaxhimit dhe selisë dihen për kompaninë. Shumica e pretendimeve në faqen e saj të internetit nuk mund të verifikohen. Së dyti, kompania pretendon se algoritmet e saj performojnë mirë. Sidoqoftë, kjo performancë nuk mund të verifikohet dhe nuk ka asnjë provë të performancës së saj në të ardhmen.

INFORMACIONI I BROKERIT

URL e faqes në internet:
https://worldmarkets.com/

Gjuha:
Anglisht Kompania ofron një veçori Google Translate

Llogaria Demo: Po

Opsionet e tërheqjes:
Transferta bankare, Bitcoin, karta

OPSIONET E PAGESS

 • Transferi bankar
 • Skrill,
 • Neteller,
 • Webmoney,
 • Para të Shpejtë,
 • Kartat e debitit,
 • cryptocurrencies