Rishikimi i StormGain: Tarifat e Platformës, Përhapjet, Pasuritë e Tregtueshme dhe Rregullorja 2021

Rishikimi i StormGain: Tarifat e Platformës, Përhapjet, Pasuritë e Tregtueshme dhe Rregullorja 2021

Rishikimi i StormGain 2021, A po kërkoni një platformë në internet të tregtimit të kriptovalutave që ofron nivele të larta të levave? Nëse është kështu, ju mund të dëshironi të merrni parasysh StormGain - jo më pak sepse mund të tregtoni kriptovaluta me levë deri në 200x.

Ndërsa ka qindra platforma të shkëmbimit kripto atje, StormGain rekomandohet shumë nga tregtarët me përvojë. Ju nuk duhet të jeni një burrë i fshehtë kripto për të kuptuar këtë platformë, megjithëse është i përshtatshëm për tregtarët e të gjitha grupeve të aftësive.

Çdo tregtar i suksesshëm e di që shansi juaj më i mirë për sukses është të keni mjetet e duhura, dhe StormGain me të vërtetë nuk zhgënjen në këtë drejtim.

Por, para se të hapni një llogari me platformën, ne do të sugjeronim të lexoni rishikimin tonë të thelluar StormGain. Ne gjithçka që duhet të dini - përfshirë tarifat, levat, sigurinë, pagesat dhe komisionet. 

Tabela e Përmbajtjes

   

  StormGain - Tregtoni kriptovalutat me levë 200x

  Vlerësimi ynë

  • Aksesi në objektet e mëdha të huasë prej 200x
  • Grumbuj të çifteve kripto të mbështetura
  • Pa përhapje dhe komisione të ulëta
  • Blini Bitcoin / Ethereum me një kartë debiti / krediti

  Çfarë është StormGain?

  StormGain u krijua në 2019 dhe e konsideron veten të jetë një platformë e tregtisë së kriptovalutave për tregtarë të të gjitha formave dhe madhësive. Levave po fiton popullaritet në mesin e shkëmbimeve kripto, por mjetet dhe fleksibiliteti e bëjnë StormGain të dallohet nga turma.

  Disa platforma mund të jenë mjaft konfuze për tregtarët e rinj të kripto, por StormGain ka punuar shumë për ta bërë shkëmbimin e tyre një ndërfaqe të thjeshtë. Në fakt, ne në Mëso 2 Trade e shohim atë shumë më pak të komplikuar në krahasim me platformat e tjera të tregtimit të kriptove atje.

  Nëse doni të provoni dhe të bëni një fitim nga rënia ose rritja e tregut gjithnjë të njohur të kripto tregtare, atëherë mund të keni gjetur platformën tuaj

  Kjo i vendos përdoruesit për një përvojë shumë më pak të frikshme, veçanërisht nëse jeni i ri në skenë. Më e mira nga të gjitha, StormGain ofron një bollëk karakteristikash dhe freebies të dobishme, të cilat do t'i trajtojmë më vonë.

  Produktet StormGain në Ofertë

  Nëse jeni duke përdorur platformën e shfletuesit të internetit ose aplikacionin celular - do të shihni se StormGain ka katër produkte kryesore në dispozicion të klientëve të saj.

  Kur të regjistroheni me StormGain, produktet e mëposhtme janë të arritshme për ju:

  • Shkëmbimi i menjëhershëm: Ndërroni kripton tuaj menjëherë me çmimin e tregut. 
  • Shkëmbim i rregullt: Tregtoni kripton tuaj me lloje të avancuar të porosive, si dhe me mjete më të sofistikuara.
  • Shkëmbimi i marzhit: (ose tregtimi duke përdorur një shumëzues) me shkëmbim marzhi ju tregtoni kripto me leva deri në 200x.
  • Crypto Wallet: Ju mund të dërgoni, merrni ose ruani kriptovalutat tuaja këtu - më shumë për këtë më poshtë në këtë faqe.

  Produktet kryesore të mësipërme sigurojnë që të keni të gjitha mjetet dhe tiparet e kërkuara për të tregtuar kriptovaluta në një mënyrë efektive.

  Cilat Çifte Valuta mund të tregtohen?

  Si dhe BitcoinCash / Bitcoin dhe Litecoin / Bitcoin më të njohur, ka një sasi të madhe palë në StormGain.

  Disa nga çiftet më të tregtuara renditen më poshtë.

  • DASH / BTC (Dash / bitcoin)
  • BTG / USDT (Bitcoin) Gold/ Lidhëse)
  • ETC / USDT (Ethereum Classic / Lidhës)
  • ZEC / USDT (Zcash / Lidhës)
  • ADA / USDT (Cardano / Tether)

  Çiftet e reja dixhitale po shtohen nga StormGain rregullisht, prandaj vazhdoni të kontrolloni përsëri.

  Tarifat dhe kufijtë në StormGain

  StormGain e bën me të vërtetë të lehtë regjistrimin në një llogari. Ata gjithashtu kanë tarifa të ulëta konkurruese. Kjo varet nga ato mjete financiare me të cilat dëshironi të tregtoni. 

  Ashtu si shkëmbimet e tjera të njohura të kriptave, tarifat e StormGain ju lënë shumë hapësirë ​​për të fituar një fitim. Duke pasur këtë në mendje, ne do t'ju japim disa shembuj. Në këtë mënyrë, ju mund ta shihni vetë se çfarë lloj tarifash duhet të prisni.

  Të gjitha tarifat korrekte që nga korriku 2021.

  komisionet

  Në fund të ulët, StormGain akuzon një normë komisioni prej 0.095%. BCH / BTC është pak më e shtrenjtë me 0.25%. Sidoqoftë, në skemën e madhe të gjërave, kjo në të vërtetë është shumë konkurruese.

  Si nje shembull. Le të themi se dëshironi të tregtoni 10,000 BCH / USDT, kjo do t'ju kushtojë 10 njësi në komision. Me një komision prej 0.095% dhe një madhësi minimale shkëmbimi prej 0.0001 BCH.

  Nëse dëshironi të tregtoni 10,000 BCH / BTC, sidoqoftë - kjo do t'ju kushtojë 25 për tregtinë pasi tarifa e komisionit është 0.25%

  Komisioni mesatar i ndërrimit për BCH / USDT, LTC / USDT, ETH / USDT, BTC / USDT është 0.04% për të blerë dhe 0.004% për të shitur.

  Përhapet

  StormGain është një 0% përhap ndërmjetësi Në vend të kësaj, ju thjesht duhet të paguani një tarifë komisioni deri në 0.25% për porosi. Siç u përmend më lart, te tij varet tërësisht nga cila palë valutë jeni duke tregtuar dhe konsiderohet ende shumë e ulët.

  Depozitat dhe tërheqjet

  Isshtë falas të depozitoni në StornGain kur financoni llogarinë tuaj me një monedhë dixhitale. Depozita minimale e kërkuar do të varet nga monedha juaj e zgjedhur.

  Për shembull, 1 USDT, 0.0002 BTC ose 0.01 ETH. Me një tarifë tërheqje prej 0.01%, shuma minimale e parave në StormGain është 50.0 USD, 0.0059 BTC dhe 0.3 ETH.

  Kur bëhet fjalë për depozitat në karta bankare, do të tarifoheni me një komision prej 5%. Ka edhe depozita minimale fiat, me shumën që varet nga zgjedhja e monedhës suaj. Për shembull, ka një depozitë minimale prej 50 USD, EUR dhe CHF, 70 AUD, 1000 CZK.

  Përsëri, vetëm disa shembuj të secilit. Të gjitha tarifat mund t’i gjeni në faqen e internetit. Duke kaluar te transferimet SEPA, komisioni i tërheqjes është 0.1% në BTC dhe ETH. Tërheqja minimale është 150 EUR me SEPA, me një maksimum prej 10,000 EUR.

  Tregtimi i nivelit të kriptave në StormGain

  Nëse dëshironi të tregtoni kriptovaluta duke përdorur levave, atëherë StormGain ofron mjete të tregtisë me cilësi të lartë. Kjo qëndron në një levë marramendëse 200x në Litecoin, Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash dhe Ethereum për të përmendur disa. Për ta vënë këtë në perspektivë, kjo do të thotë që një depozitë $ 100 në StormGain do të lejonte një madhësi maksimale të tregtisë prej $ 20,000. 

  Nëse jeni veçanërisht të interesuar në tregtinë e kriptove, atëherë me siguri do të zbuloni se ndërmjetësit si StormGain janë opsioni më i mirë. Disa nga ndërmjetësit më të njohur të CFD-së në botë tani ofrojnë tregti të pasurive dixhitale të shfrytëzuara.

  Edhe pse vlen të përmendet se termat dhe kushtet e ofruara do të ndryshojnë shumë. Fakti që tregjet e valutave janë kaq të paqëndrueshme e bën një mjedis ideal për tregtimin e huazuar.

  StormGain krijoi një platformë shumë të aftë e cila ju mundëson të tregtoni shpejt dhe thjesht, pa shpenzuar kursimet e jetës duke bërë kështu. Një nga gjërat më të rëndësishme për t'u marrë parasysh kur jeni të interesuar të përdorni levave është të mësoni se si të menaxhoni rrezikun. 

  Para se të angazhoheni sigurohuni që të shikoni në të gjitha tiparet e StormGain për t'u siguruar që shkëmbimi është i përshtatshëm për ju personalisht.

  Crypto levave: Një treg i specializuar

  Siç kemi vërejtur, shumë agjentë të CFD tani ofrojnë produkte kripto të huazuara. Sidoqoftë, duhet thënë se StormGain ofron kushte shumë konkurruese. Shumica e ndërmjetësve të Fiat CFD nuk janë në gjendje të ofrojnë kufij kaq të lartë të huasë, jo më pak për shkak të organeve si ESMA.

  Për ata që nuk janë në dijeni, tregtarët në Mbretërinë e Bashkuar dhe Evropiane janë kufizuar në kufijtë maksimalë të levave prej 1:30. Sidoqoftë, ky nuk është rasti me StormGain. Siç e kemi përmendur, StormGain lejon pothuajse këdo që të hapë një llogari, për sa kohë që ai person ka zotërime kripto.

  Kufizoni porositë dhe levave të kombinuara

  Ju ndoshta keni një ide të qartë deri tani që tregtimi me levave vjen me shumë më tepër rrezik sesa thjesht duke përdorur një pozicion të parave të gatshme. Për shkak të faktit se StormGain ju lejon të ekzekutoni urdhra kufitar, përdorimi i levave të larta është dukshëm më i sigurt. Dy porositë e përdorura zakonisht në këtë fushë janë porositë e fitimit dhe urdhri i humbjes.

  Le të shkojmë në pak më shumë detaje për secilën.

  Ndalo humbjen

  Në thelb, huazimi shumëfishon kapitalin tuaj tregtar në mënyrë që të jeni në gjendje të mbani pozicionin tuaj. Për t'ju dhënë një shembull, duke përdorur levën prej 10x do të thotë që ju jeni në gjendje të përdorni 10 herë shumën e parave që keni pasur fillimisht.

  Kjo do të thotë që nëse tregtia shkon mirë, fitimet tuaja do të jenë 10 herë më të larta. Rreziku vjen kur mendoni se nëse nuk shkon aq mirë, humbjet tuaja gjithashtu zmadhohen me 10.

  Kjo është një nga arsyet kryesore që çdo tregtar me përvojë do t'ju tregojë se kur përdorni levave ju gjithashtu duhet të bëni një urdhër stop-humbje. Gjëja e fundit që dëshironi të bëni është të përdorni atë levë dhe të kaloni kufirin e disponueshëm në llogarinë tuaj tregtare.

  Duke pasur një urdhër ndalimi-humbjeje, nuk duhet të shqetësoheni për humbjet që shkojnë më larg sesa mund të përballoni.

  Merrni-Fitimi

  Nëse gjërat shkojnë mirë kur tregtoni duke përdorur levave, fitimet tuaja mund të jenë të jashtëzakonshme dhe së shpejti mund të ndërtojnë vrull. Gjithmonë keni në pjesën e pasme të mendjes tuaj se edhe nëse gjërat po shkojnë mirë për ju, tregu mund të jetë jashtëzakonisht i paqëndrueshëm. Këto fitime mund të hahen sa hap e mbyll sytë.

  Marrja e fitimit është 'ying' për të ndaluar 'humbjen' e 'yang'. Kur hapni një tregti rekomandohet të kuptoni se çfarë niveli fitimi duhet të synoni. Pastaj, nëse dhe kur shkaktohet çmimi juaj i synuar, tregtia juaj do të mbyllet automatikisht.m  

  Ekzistojnë disa platforma të shkëmbimit kripto që nuk ofrojnë porosi kufitare. Nëse planifikoni të përdorni levave, ju këshillojmë të shmangni ato platforma pasi humbjet tuaja mund të dalin jashtë kontrollit.

  Si mund ta di nëse Crypto levave është i përshtatshëm për mua?

  Siç kemi thënë, nuk është e lehtë të përdorësh levave pasi rrit rrezikun tuaj. Ajo që është e mirë për një tregtar mund të mos jetë e mirë për ju. Kushtojini vëmendje disa konsideratave para se të zhyteni dhe të filloni tregtinë me levave. Ky duhet të jetë rasti, pavarësisht se sa e njohur është platforma.

  Menaxhimi i rrezikut në StormGain

  Nuk ka rëndësi se çfarë jeni duke tregtuar, menaxhimi i rrezikut është një nga gjërat më të rëndësishme për të cilën duhet të keni një kuptim të mirë.

  • Le të imagjinojmë se jeni duke përdorur levën prej 40x. Ju jeni duke përdorur të gjithë bilancin e llogarisë tuaj për të siguruar pozicionin tuaj në treg.
  • Duke folur hipotetikisht, llogaria juaj vlen 200 USDT. Pozicioni juaj në këtë skenar do të vlente 4,000 USDT.
  • Megjithatë, 200 USDT juaj tani është vendosur si diferencë. Meqenëse kjo shumë arrin në 2.5% të madhësisë totale të porosisë suaj (4,000 USDT), një humbje prej 2.5% do të likuidonte pozicionin tuaj.
  • Në terma të thjeshtë, kjo do të thotë që tregtia do të mbyllet dhe ju do të humbni të gjithë marzhin tuaj.

  Si rezultat i sa më sipër, të paturit e një strategjie të administrimit të rrezikut do të jetë një pjesë shumë e rëndësishme e përvojës suaj tregtare StormGain. Ky është veçanërisht rasti nëse dëshironi të tregtoni duke përdorur levave.

  Për shembull, pavarësisht nga sa levë aplikoni, vendosja e një urdhri për humbjen e ndalimit me 1% do të sigurojë që të mos humbni më shumë se 1% të aksioneve tuaja totale. Nëse dhe kur tregtia juaj shkon me të kuqe me 1%, pozicioni juaj do të mbyllet automatikisht nga StormGain.

  Një urdhër i ndalimit të humbjes është një mënyrë e shkëlqyeshme për të menaxhuar rrezikun tuaj kur përdorni levave. Gjithmonë përpiquni të zgjidhni nivelet që do t'ju ndihmojnë të ruani llogarinë tuaj të marzhit. Kjo do t'ju ndihmojë të mbani vrullin tuaj të tregtisë.

  Legging në në StormGain

  'Legging in' është një strategji e përdorur për të krijuar një pozicion të huazuar. Pra, në vend se të përdorni të gjithë kapitalin në llogarinë tuaj të marzhit, në vend të kësaj do të hapni një i vogël pozicioni Kjo ju jep një shans për të parë se në cilin drejtim po shkon tregu.

  Nëse gaboni që parashikoni se në cilën drejtim do të shkojë tregu, humbjet tuaja do të jenë shumë më të vogla në krahasim. Kjo është thelbësore kur përdorni një ndërmjetës të lartë të ndikimit si StormGain, jo më pak sepse do të keni qasje në shumëfisha prej 200x. 

  Sigurisht, të dish nëse tregjet do të rriten ose do të bien është praktikisht e pamundur. Kur shikoni porositë tuaja të humbjes, mund të bëhet e qartë që keni gabuar në drejtim të drejtimit të tregut.

  Ju mund të shikoni në pozicionin fillestar që merrni kur futni në këmbë si një provë e teorisë suaj të tregtisë kripto. Pra, edhe nëse e merrni drejtimin e tregut të gabuar, duke hyrë në një pozicion të vogël në fillim keni një shans për të provuar hipotezën tuaj.

  Nëse e hap pozicionin tënd dhe shkon aq mirë sa pritej, atëherë gjithmonë mund ta shtosh atë. Në fund të fundit, wju rekomandojmë që të keni planin tuaj tregtar. Ashtë një ide e mirë të dini se sa ose pak do të donit të shtonit në pozicion.

  Mos harroni të përdorni edhe porositë e fitimit, në mënyrë që kur një pozicion i huazuar të shkojë në favorin tuaj, fitimet tuaja të mbyllen.

  StormGain: Platforma

  Një shumë e shkëmbimeve kripto hartojnë platformën e tyre tregtare. StormGain nuk është ndryshe. Ndërsa kemi mbuluar mjetet dhe produktet më herët, ju tashmë e dini që kjo vjen me disa karakteristika të shkëlqyera për tregtarët.

  Platforma e StormGain është e paraqitur mirë dhe e lehtë për t’u përdorur. Në anën e majtë, do të shihni të gjitha çmimet e fundit. Në mes, ju keni instrumentin tuaj të zgjedhur tregtar. Në të djathtë, do të shihni ekuilibrat e portofolit tuaj.

  Nën vendin ku është tabela juaj kryesore do të shihni tregtinë tuaj. Dhe nën këtë, ju mund të shihni një 'matës të ndjenjës', i cili tregon tregti aktive të blerjes dhe shitjes.

  Në mënyrë që të bëni një tregti, thjesht duhet të klikoni 'hap një tregti të re'. Pastaj do të hapet një dritare ku mund të instaloni humbje të ndalimit dhe levave, etj.

  StormGain ka një veçori unike në platformën e saj - 'sinjalet tregtare' të integruara. Ju do të bëheni të vetëdijshëm për çdo mundësi të re tregtare përmes alarmeve automatike të tregtisë. Kjo falë teknologjisë algo shumë të sofistikuar të AI.

  Megjithëse mund të përdorni shërbimet algo përmes faqeve të internetit të palëve të treta, në StormGain është plotësisht falas për t'u përdorur. Për më tepër, ju do të merrni tabela interaktive për të studiuar. Sinjalizimet e tregut gjithashtu mbështeten, kështu që ju do të jeni në rregull me çdo lajm financiar që mund të ndikojë në tregtinë tuaj.

  Mjete inovative për tregtarët pro

  A jeni lloji i tregtarit që pëlqen të përdorë levave, si dhe mjete të larta të specifikimit? Nëse është kështu, StormGain ka një grup të dobishëm mjetesh brenda tij platformë tregtare

  StromGain ofron derivate të kriptovalutave të cilat sigurohen nga USDT (Tether). Ju thjesht depozitoni 50 njësi të çdo monedhe në llogarinë tuaj StormGain dhe më pas mund të aplikoni levë nga kudo deri në 200x.

  Nuk mund të mohohet që përdorimi i levave rrit rrezikun e humbjes. Por çdo fitim i mundshëm nga një tregti do të amplifikohet gjithashtu. Një depozitë prej 200 $ potencialisht mund të huazohet në asete financiare në shumën 40,000 $.

  Nuk rekomandohet përdorimi i levave në mënyrë të lirshme, pasi kjo lehtë mund të jetë rënia e tregtarëve të papërvojë. Kur keni një njohuri të mirë të tregut dhe keni bërë disa tregti; atëherë, me të gjitha mjetet, zhytuni në levave. Sidoqoftë, është shumë e rëndësishme që së pari të keni një strategji të fortë për menaxhimin e rrezikut për t'ju ndihmuar të qëndroni tretës.

  Portofoli i kriptomonedhës StormGain: I integruar

  Teknologjia po ecën shpejt. Ky është një portofol me shumë monedha që është ekskluziv për platformën StormGain. Portofoli ju lejon të shkëmbeni ose transferoni fonde dhe të menaxhoni llogarinë tuaj në mënyrë të sigurt gjatë lëvizjes.

  Portofoli i ftohtë konsiderohet të jetë një nga mënyrat më të sigurta për të ruajtur monedhat tuaja të kriptos. Me depo të ftohtë, paratë tuaja ruhen dhe qasen jashtë linje, veçanërisht çelësat privatë. Çelësi privat kontrollon kalimin në portofolin tuaj të kriptos, i cili duhet të jetë gjithmonë jashtë linje.

  Secili dhe çdo portofol do të ketë çelësin privat dhe atë publik:

   

  • Çelësi privat: Kjo ju lejon të përdorni monedhat tuaja kur dëshironi t'i shpenzoni ato, ose t'i tërhiqni ato nga portofoli juaj.
  • Çelësi publik: Kjo është në thelb 'adresa' juaj. Kur njerëzit ju dërgojnë monedha ata do ta përdorin këtë informacion.

   

  Siç mund ta shihni, ka kuptim të mbani monedhat tuaja në depo të ftohta (jashtë linje). Nëse nuk është në internet, ju e dini që nuk është në një pozitë të prekshme kur bëhet fjalë për hakerë ose malware.  

  Llojet e magazinimit të ftohtë

  Në thelb depozitimi i ftohtë mund të bëhet në shumë mënyra, por thelbi është se gjithçka që mbahet jashtë linje mund të klasifikohet si depo e ftohtë. Këtu janë disa mënyra të tjera për ta bërë këtë.

  • Mbajtja e çelësit tuaj privat në një USB.
  • Shtypni çelësin tuaj privat në formë numri ose si një kod QR.
  • Shkruani çelësin tuaj privat në letër.
  • Ruani çelësin tuaj privat në një portofol jashtë linje.
  • Ruajeni në një portofol harduerik.

  StormGain gjithashtu ka protokollet e sigurisë dhe vërtetimin me dy nivele. Kuletat e nxehta dhe të ftohta u ofrojnë tregtarëve më të mirën nga të dy botët. Kur dëshironi të zhvendosni pasuritë dixhitale, atëherë nuk ka problem, ju keni një gamë të plotë të shërbimit.

  6 Kuleta të kriptovalutave

  Ka gjashtë kuleta të ftohta kriptovalutash në platformën StormGain dhe ato janë për monedhat e listuara më poshtë:

  • Litecoin (LTC)
  • Bitcoin (BTC)
  • Eter (ETH)
  • Bitcoin Cash (BTH)
  • Tether (USDT)
  • Ripple (XRP)

  Portofoli i Ftohtë Versus Hot Wallet

  Ne e kemi bërë të qartë se një portofol i ftohtë është mënyra më e sigurt për të ruajtur monedhat tuaja të kriptos. Meqenëse i ftohti është i kundërt me të nxehtin, atëherë ju me siguri keni menduar se një portofol i nxehtë është ai i cili is e lidhur ne internet. Por pyetja është nëse një portofol i ftohtë është kaq i sigurt, pse do të mendonit të përdorni edhe një portofol të nxehtë për të ruajtur bitcoin tuaj?

  Epo, vendoseni në këtë mënyrë - rreziku që shkon krah për krah me një portofol të nxehtë është i përshtatshëm për lehtësinë që ju jep.

  Për t'ju dhënë një pamje më të qartë të dy kuletave të kundërta në StormGain - këtu është një krahasim i thjeshtë:

  Portofolin e nxehtë

  • Lidhshmëria: Në linjë
  • Lloji i llogarisë: Llogaria kontrolluese
  • Më e dobishme për: Shpenzimet

  Kuletë e Ftohtë

  • Lidhshmëria: Jashtë linje
  • Lloji i llogarisë: Llogari kursimi
  • Më e dobishme për Holding

  Portofoli i nxehtë është i dobishëm për të shfrytëzuar në maksimum të gjitha lehtësitë në bankimin në internet, të cilit të gjithë jemi mësuar. Të tilla si transferimet, shkëmbimet, depozitimet dhe çdo lloj menaxhimi i parave me të vërtetë. Mund ta siguroni portofolin tuaj të nxehtë në StormGain duke përfshirë vërtetimin me 2 faktorë, kodet PIN dhe fjalëkalimet etj.

  Sigurisht, ekziston një shans i vogël që masa e sigurisë mund të infiltrohet nga hakera dhe mashtrues jashtëzakonisht të vendosur. Forshtë për këtë arsye që StormGain përdor si kuletat e ftohta ashtu edhe kuletat e nxehta.

  Aplikacioni celular për portofolin e ftohtë në StormGain është i disponueshëm për ju që ta shkarkoni në iOS Apple Store dhe gjithashtu Google Play Store për përdoruesit e Android.

  Përdorimi i aplikacionit ju mundëson të tregtoni, blini dhe shkëmbeni valuta 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë nga telefoni juaj. Siç kemi thënë më herët, shumica e monedhave tuaja garantohet të mbahen në depo të ftohta (jashtë linje) për t'ju mbrojtur nga hakerat dhe keqbërësit.

  Depozitat dhe Tërheqjet në StormGain

  Ju jeni në gjendje të tërhiqni dhe depozitoni këtu duke përdorur kriptovalutat e mëposhtme:

  • BCH (Bitcoin Cash)
  • BTC (Bitcoin)
  • LTC (Litecoin)
  • ETH (Ethereum)
  • USDT (lidhje)
  • XRP (Ripple)

  Për të depozituar ose tërhequr me StormGain, zgjidhni aktivin që dëshironi dhe shtypni fondin "dërgo" në adresën tuaj të portofolit. Nëse dëshironi të tërhiqni, thjesht shtypni 'pranoj'.

  Si një alternativë, ju mund të financoni llogarinë tuaj duke përdorur një kartë krediti dhe debiti. Sidoqoftë, vlen të kihet parasysh se depozitimi në këtë mënyrë do t'ju kushtojë. Kjo është për shkak se ka tarifa përpunimi për t'u marrë parasysh.

  A është StormGain i Sigurt dhe i Sigurt?

  Po kjo është. Ky ndërmjetësues kripto ka një shumëllojshmëri të elementeve shtesë të sigurisë në shkëmbim, rezervave të rishikuara të koduara dhe transparencës së moderuar. Si i tillë, StormGain konsiderohet të jetë një platformë e sigurt për t'u përdorur kur shkëmben kriptovaluta.

  Siç kemi thënë, StormGain ofron një larmi karakteristikash sigurie për llogarinë tuaj të shkëmbimit kripto, të cilat i diskutojmë më hollësisht më poshtë.

  2FA: Vërtetimi me dy faktorë

  Në thelb, kjo është një shtresë shtesë e sigurisë së bashku me fjalëkalimin tuaj. Pra, kur kjo të jetë e aktivizuar, do të duhet të futni kodin 2FA që i dërgohet telefonit tuaj celular kur kryeni funksionet kryesore të llogarisë.

  TOTP: Fjalëkalimi një herë i bazuar në kohë

  StormGain përdor TOTP për vërtetimin me dy faktorë. E thënë thjesht, do të gjenerohet një kod unik dhe i përkohshëm me 6 shifra. Kjo do të jetë e përdorshme vetëm për 30 sekonda. Për të ekzekutuar çdo gjë që ka të bëjë me pasuritë tuaja, duhet të siguroni këtë kod si dhe fjalëkalimin tuaj të zakonshëm.

  Veprimet që fillojnë startin 2FA janë tërheqjet e kriptove, lista e bardhë e portofolit dhe dërgimi i kriptove te përdoruesit e tjerë të aplikacionit. 2FA është në dispozicion si për Google Authenticator ashtu edhe për SMS.

  Në platformën StormGain, ju do të shihni gjithashtu 'këshillat themelore të sigurisë'. Ne mendojmë se kjo nuk është vetëm përgjegjëse për platformën për ta siguruar këtë por edhe e dobishme për përdoruesit e rinj që gjejnë këmbët e tyre.

  Një fushë tjetër në të cilën StormGain trajton sigurinë dixhitale të aseteve është ruajtja e fondeve të ftohta për kripto-kuletat. Ne do të mbulojmë kuletat e kriptos në më shumë detaje më poshtë në udhëzuesin tonë.

  StormGain: Regjistrim i thjeshtë

  Përderisa KYC (Njihni Klientin Tuaj) është një gjë e mirë për tregtinë e kripto, duhet thënë se disa platforma u është dashur të largojnë klientët pasi ata nuk ishin në gjendje të përmbushnin kushtet e përcaktuara rregullatore.

  Me atë që tha, është me të vërtetë e thjeshtë të hapësh një llogari me StromGain. E tëra çfarë ju duhet të bëni për të filluar është të shkoni në faqen e saj të internetit dhe më pas të vendosni adresën tuaj të postës elektronike dhe një fjalëkalim unik për të krijuar llogarinë tuaj.

  Tani ju duhet të depozitoni duke përdorur një kriptovalutë. Pastaj, duhet të jeni në gjendje të tregtoni me levate deri në 200x në aktivin tuaj dixhital të zgjedhur.

  Hyni dhe mbajeni

  Çmimet e Bitcoin nuk ranë shumë poshtë $ 5k midis muajve prill dhe maj të vitit të kaluar (2019). As ato nuk u rritën me shumë (jo më shumë se $ 5.5k). Le të themi që keni blerë Bitcoin me 5,350 dollarë dhe i keni shtuar pozicionit pasi tregu ishte në rritje. E thënë thjesht, fitimet do të ishin të shkëlqyera.

  Sigurisht, nuk ka asnjë mënyrë për të ditur 100% kur tregjet do të rriten. Por një nga gjërat më të mira në lidhje me përdorimin e teknikës së këmbëve në StormGain është se për shkak se humbjet tuaja janë më të vogla, ju jeni në gjendje të shihni qartë kur tregu po rritet.

  Kur një pozicion rritet në vlerë, shuma e levave që ju lejohet të përdorni gjithashtu rritet gjithashtu.  StormGain ju lejon të shumëzoni deri në 200x të kapitalit të llogarisë tuaj. Pra, kjo do të thotë që për çdo 1 USDT pozicioni rritet, një shtesë prej 200 USDT mund të shtohet në pozicion.

  Për të përfunduar

  Ekziston vetëm një numër i vogël i agjentëve të kriptos që ofrojnë një sasi kaq të lartë të levave për tregtarët e kriptove. Në mënyrë thelbësore - nuk ka rëndësi se ku jetoni në botë, StormGain e bën procesin e regjistrimit të lehtë dhe të përsosur.

  Ndërmjetësi ofron një bollëk mjetesh dhe veçorish të sofistikuara tregtare. Kjo platformë ofron sinjale falas të tregut të gjeneruar nga AI dhe madje edhe më mirë mbështet porositë kufitare dhe porositë e përfitimit.  Kjo do t'ju ndihmojë të mbani kontroll mbi kapitalin e llogarisë suaj tregtare. 

  Ne mendojmë se portofoli i kriptos është gjithashtu një tipar shumë i dobishëm, dhe megjithëse StormGain nuk ka ekzistuar për aq kohë sa disa nga platformat e tjera të mëdha tregtare, ai ka shumë për të ofruar.

  StormGain - Tregtoni kriptovalutat me levë 200x

  Vlerësimi ynë

  • Aksesi në objektet e mëdha të huasë prej 200x
  • Grumbuj të çifteve kripto të mbështetura
  • Pa përhapje dhe komisione të ulëta
  • Blini Bitcoin / Ethereum me një kartë debiti / krediti

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.