Politika e Privatësisë

Politika e Privatësisë

Politika e Privatësisë

Privatësia juaj është e rëndësishme. Ne kemi krijuar këtë Politikë të Privatësisë që të mund të kuptoni të drejtat tuaja si përdorues i faqes në internet të Tregtisë 2. Ne mund të bëjmë ndryshime në politikë. Ndryshimet do të përfshihen në këtë faqe. Varet nga ju që të rishikoni rregullisht këtë Politikë të Privatësisë dhe të qëndroni të informuar për çdo ndryshim të bërë në të. Ne ju inkurajojmë ta vizitoni shpesh këtë faqe. Duke përdorur faqen e internetit, ju pranoni kushtet e përcaktuara në këtë Politikë të Privatësisë dhe Kushtet e përdorimit. Kjo është politika jonë e plotë dhe ekskluzive e privatësisë dhe zëvendëson çdo version të mëparshëm.

Mbledhja e adresës tuaj të postës elektronike

Regjistrimi për në uebfaqe kërkon që të jepni një adresë emaili, ose informacione të tjera të nevojshme për t'ju kontaktuar në internet. Çdo adresë e-mail e dhënë mund të aksesohet, azhurnohet, modifikohet dhe fshihet më vonë. Ju lutemi vini re, ne mund të mbajmë një kopje të çdo adrese të mëparshme email për të dhënat tona.

Adresa e postës elektronike që jepni do të përdoret për t'ju dërguar gazetat ditore dhe azhurnimet e tregut dhe nuk do të përdoret për qëllime komerciale ose të shitura te palët e treta.

Ky informacion përdoret për të ndihmuar dhe përmirësuar përdorimin tuaj të faqes në internet, për qëllime komunikimi dhe për të qenë në përputhje me kërkesat e ligjit. Ne gjithashtu do ta përdorim këtë informacion për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni. Pa miratimin tuaj, adresa juaj e emailit nuk do të shitet ose zbulohet tek palët e treta, përveç sa përcaktohet në këtë Politikë të Privatësisë. përveç nëse ne jemi të detyruar ligjërisht ta bëjmë atë (për shembull, nëse kërkohet ta bëjmë atë me një urdhër gjykate ose për qëllime të parandalimit të mashtrimit ose ndonjë krimi tjetër).

Nëse është e nevojshme, ne mund të zbulojmë informacionin tuaj për të mbrojtur të drejtat tona ligjore. Për shembull, nëse informacioni ka të bëjë me veprime të dëmshme reale ose të kërcënuara, ose kemi një arsye të mirë për të besuar se zbulimi i informacionit është i nevojshëm në mënyrë që të përputhemi me kërkesat e ligjit ose të jemi në përputhje me urdhrat qeveritarë, urdhrat e gjykatës ose procesin ligjor të shërbyer mbi ne; ose për të mbrojtur dhe mbrojtur pronën tonë ose të drejtat e tjera, përdoruesit e faqes në internet ose publikun. Kjo përfshin shkëmbimin e informacionit me kompani dhe organizata të tjera për mbrojtjen e mashtrimit dhe mbrojtjen e rrezikut të kredisë. Nëse faqja në internet paraqet ndonjëherë falimentim, është pjesë e një riorganizimi, shet pasuritë e saj ose bashkohet me një kompani të veçantë, ne mund të shesim informacionin e dhënë për ne përmes faqes në internet te një palë e tretë ose të ndajmë informacionin tuaj me palën e tretë ose kompaninë që bashkojmë me

Lidhjet për faqet e internetit të palëve të treta mund të jenë të pranishme në këtë faqe në internet. Edhe nëse faqet e internetit mund të aksesohen përmes lidhjeve nga faqja jonë e internetit, ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e tyre të privatësisë ose përmbajtjen. Përdorimi i këtyre faqeve të internetit të palëve të treta bëhet tërësisht me rrezikun tuaj. Rekomandohet që të kontrolloni politikat e privatësisë dhe sigurisë së çdo faqe në internet që vizitoni. Klikimi në një lidhje të palës së tretë në thelb ju çon në faqen e internetit të një pale të tretë. Ne nuk bëjmë asnjë përfaqësim ose garanci për efektivitetin, cilësinë, legjitimitetin ose mbrojtjen e të dhënave të ndonjë faqe në internet të palës së tretë.

Nëse në çdo kohë dëshironi që Mësoni 2 Trade të fshijë informacionin tuaj personal nga baza e të dhënave për të dërguar një email në support@learn2.trade dhe detajet tuaja do të fshihen brenda 72 orësh.

biskota

Mësoni 2 Trade përdor cookies në faqen tonë të internetit për të kujtuar detajet tuaja të hyrjes. Përveç kësaj, ne përdorim cookies të palëve të treta si Google Analytics për të mësuar se si sillen përdoruesit në faqen e internetit dhe, përdorim MailChimp për korrespondencën tonë të postës elektronike. Të gjitha informacionet e mbledhura janë të grumbulluara dhe anonime dhe përdoren vetëm për të përmirësuar efikasitetin e faqes në internet. Cookies që përdorim nuk ruajnë informacione individuale ose personale dhe nuk mund të ndjekin aktivitetin tuaj të shfletimit.

Autori: Michael Fasogbon

Avatar

Michael Fasogbon është një tregtar profesionist Forex dhe analist teknik i kriptomonedhës me mbi pesë vjet përvojë tregtare. Vite mbrapa, ai u bë i apasionuar pas teknologjisë blockchain dhe kriptomonedhës përmes motrës së tij dhe që prej asaj kohe ka ndjekur valën e tregut.