Brokerat më të mirë të së ardhmes - Lexoni këtë udhëzues të plotë për vitin 2021!

Brokerat më të mirë të së ardhmes - Lexoni këtë udhëzues të plotë për vitin 2021!

Futures Brokers, Nëse jeni duke kërkuar të fitoni akses në skenën e tregtimit të të ardhmes me shumë trilion paund - mendoni përsëri. Ky segment i veçantë i hapësirës financiare është i rezervuar për para institucionale. Me atë që tha, lajmi i mirë është se ju ende mund të investoni në të njëjtat pasuri që ndjekin të ardhmen - por në formën e CFD-ve.

Mendoni përgjatë vijave të vaj dhe gaz, flori, grurë, dhe madje edhe kriptovaluta si Bitcoin. Përbërja themelore e CFD operon saktësisht në të njëjtën mënyrë si një kontratë e ardhshme, por me një ndryshim kryesor - nuk ka datë skadence. Si i tillë, përsëri mund të shkoni gjatë dhe shkurtër në instrumentin tuaj të zgjedhur, si dhe të aplikoni levave.

Sidoqoftë, në këtë artikull, ne shqyrtojmë Brokerët më të mirë të së Ardhmes të vitit 2021. Të gjitha platformat tona të rregulluara merren me hapësirën e klientit me pakicë përmes CFD-ve, kështu që ju do të jeni në gjendje të tregtoni nga komoditeti i shtëpisë tuaj me lehtësi.

Tabela e Përmbajtjes

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  Çfarë janë të ardhmet?

  Në formën e tij më themelore, e ardhmja ju lejon të spekuloni mbi çmimin e ardhshëm të një aktivi pa pasur nevojë të merrni pronësinë. Pjesa më e madhe e hapësirës për të ardhmen dominohet nga mallra të tilla si nafta, gazi natyror, ari, gruri dhe misri. Arsyeja kryesore për këtë është se tregtia e mallrave në kuptimin tradicional do të ishte një makth logjistik.

  Më e rëndësishmja, përpjekja për të tregtuar fuçi vaji fizik me vlerë 5,000 £ dhe më pas shitja e tyre disa orë më vonë thjesht nuk do të funksiononte. Në vend të kësaj, një investitor i zgjuar do të fillonte tregtinë e mësipërme duke blerë ose shitur një kontratë të ardhme. Siç kemi aluduar, kontratat e së ardhmes ju japin mundësinë të shkoni 'gjatë' ose 'të shkurtër'.

  Pra, nëse do të ndjeni se çmimi i aktivit tuaj të zgjedhur - të themi, gruri - do të rritet në ditët, javët ose muajt e ardhshëm, do të shkonit "gjatë". Nëse keni menduar të kundërtën - atëherë do të shkonit 'të shkurtër' duke vendosur një porosi të shitjes. Kjo ju jep shumë më shumë fleksibilitet sesa asetet konvencionale si aksionet dhe aksionet, jo më pak sepse investoni zakonisht në një kompani sepse dëshironi që ajo të rritet në vlerë.

  Me sa u tha, kontratat e së ardhmes janë mjete të sofistikuara të rezervuara për hapësirën e investimeve institucionale. Kjo sepse ofruesit e së ardhmes përcaktojnë madhësitë minimale të loteve, që shpesh është tepricë e 6-shifrave. Për fat të mirë, ka një numër ndërmjetësish të ardhmes që janë aktivë në hapësirën në internet që ju japin mundësinë e hyrjes në të njëjtat tregje, megjithëse, në formën e CFD-ve.

  Pro dhe kundër të Kontratave të së Ardhmes së CFD

  Pro

  • Investoni në një aktiv pa pasur nevojë të merrni pronësinë
  • I përkryer i përshtatshëm për asete të forta si vaji, ari dhe gruri
  • Ju keni mundësinë të shkoni gjatë ose shkurtër
  • Shumica e ndërmjetësve të së ardhmes ju lejojnë të aplikoni levave
  • Ju mund të mbroni pasuritë me lehtësi
  • Brokerat e së ardhmes shërbejnë hapësirën me pakicë përmes CFD-ve
  • Treg i rregulluar rëndë

  të Cons

  • Kontratat tradicionale të së ardhmes janë të rezervuara për hapësirën institucionale
  • Shumë më komplekse se pasuritë tradicionale si aksionet dhe aksionet

  Si funksionojnë të Ardhmen?

  Ka shumë për të mësuar në lidhje me të ardhmen, kështu që është më mirë që ne të thyejmë bazat pak nga pak.

  Date Data e skadimit

  E para dhe më e rëndësishmja, e ardhmja tradicionale do të ketë gjithmonë një datë skadence. Ndërsa kjo nuk është vendosur gjithmonë në gur, në shumicën dërrmuese të rasteve një kontratë e ardhshme do të ketë një skadim prej 3 muajsh.

  Megjithatë, në rastin e CFD të ardhmen, nuk ka kurrë një datë skadence. Kjo ju jep shumë më shumë fleksibilitet, pasi nuk jeni të detyruar të shkarkoni investimin tuaj kur skadon kontrata.

  ✔️ E gjatë vs e shkurtër

  Pavarësisht nga aktivi themelor, ndërmjetësit e së ardhmes gjithmonë ju lejojnë të shkoni shumë ose gjatë. Kjo e bën të ardhmen një opsion ideal nëse jeni duke kërkuar të spekuloni për një aktiv që bie në vlerë.

  Agreement Marrëveshja Kontraktuale

  Kur lidhni një kontratë të ardhme, ju jeni duke rënë dakord të blini aktivin dhe më pas ta shisni atë në një datë të mëvonshme. Në mënyrë të ngjashme, nëse po shkoni shkurt, atëherë jeni duke rënë dakord ta shisni atë, dhe pastaj ta blini përsëri në një moment në të ardhmen.

  Ja ku gjërat bëhen interesante. Ju, si pronar i kontratës së ardhshme, mund të dilni nga tregtia juaj në çdo kohë të caktuar - për sa kohë që kjo nuk është më vonë se data e skadimit të kontratës.

  Për shembull, nëse keni vazhduar gjatë me një kontratë të ardhme të naftës me një afat skadimi prej tre muajsh, pavarësisht nëse jeni ose jo në fitim, do të jeni të detyruar të shesni kontratën sapo të përfundojë periudha tremujore.

  ✔️ Piketat

  Kur bëhet fjalë për aksione, të ardhmet operojnë në një mënyrë krejtësisht të ndryshme nga pasuritë tradicionale. Kjo sepse agjentët e së ardhmes jo vetëm që ju kërkojnë të blini kontrata të tëra, por gjithashtu do t'ju duhet të plotësoni një madhësi minimale të lotit.

  Për shembull, le të themi se jeni duke investuar në një kontratë të ardhme Bitcoin. Ofruesi mund të vendosë një kontratë të vetme në 10,000 £, dhe të kërkojë nga ju që të blini një minimum prej 25 kontratash. Kjo do të thotë që ju do të duhet të investoni 250,000 £ vetëm për t'u parë.

  Edhe një herë, nuk do të keni nevojë të shqetësoheni për këtë si një tregtar me pakicë, pasi ndërmjetësit e së ardhmes që ju rekomandojmë në këtë faqe ju lejojnë të investoni me aksione të vogla përmes CFD-ve.

  Si ndërmjetësit e së ardhmes llogaritin fitimet dhe humbjet

  Për të pastruar mjegullën, le të shohim një shembull se si mund të duket një tregti e së ardhmes. Ne kemi vendosur të përdorim figura arbitrare për ta mbajtur shembullin themelor.

  1. Le të themi që ju doni të shkoni gjatë në çmimin e naftës, kështu që vendosni të investoni në një kontratë të ardhme.
  2. Kontrata e së ardhmes ka një çmim të hapjes prej 29 dollarë për fuçi dhe një datë skadimi tre muajsh. Ndërsa mendoni se çmimi i naftës do të rritet, ju vendosni një porosi 'blerje'.
  3. Për të përmbushur shumën minimale të investimit të ndërmjetësit, ju blini 100 kontrata. Kjo arrin në 2,900 $ (100 kontrata x 29 $).
  4. Dy muaj pas kontratës, çmimi i naftës u rrit në 40.60 dollarë, kështu që ju vendosni të arrini fitimet tuaja duke vendosur një porosi 'shitje'.
  5. Ndërsa keni shitur çdo kontratë për 40.60 dollarë, por keni paguar vetëm 29 dollarë, kjo arrin në një fitim prej 11.60 dollarë për kontratë. Ndërsa ju është dashur të blini 100 kontrata të ardhshme, fitimi juaj i përgjithshëm është $ 1, 160 ($ 11.60 x 100 kontrata).

  Në shembullin e mësipërm, ju vendosët të arrini kontratat tuaja të së ardhmes vetëm dy muaj pas marrëveshjes. Kjo është krejtësisht e mirë, pasi ju mund të dilni nga tregtia juaj në çdo moment para datës së skadimit. Nuk ka njohuri se çfarë kontrata e së ardhmes do të kishte mbyllur menjëherë termin tre-mujor të përfunduar, kështu që në këtë shembull, ishte e mençur të shitej.

  Brokerat e ardhshëm të CFD për tregtarët me pakicë

  Duke supozuar se jeni një tregtar me pakicë, do të duhet të investoni në CFD nëse dëshironi të fitoni ekspozim ndaj hapësirës së të ardhmes. Megjithëse CFD-të veprojnë saktësisht në të njëjtën mënyrë, ekziston një ndryshim kryesor - CFD-të nuk skadojnë kurrë. Si të tillë, tregjet funksionojnë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë dhe 12 muaj në vit.

  Më poshtë kemi renditur disa nga përfitimet e shumta që ofrojnë ndërmjetësit e ardhshëm të CFD.

  Min Minimumi i Llogarisë

  Së pari, ndërmjetësit më të mirë të së ardhmes në hapësirën CFD ju lejojnë të filloni me shuma vërtet të vogla. Kjo fillon që në fillim me procesin e depozitimit, pasi agjentët shpesh instalojnë minimume në intervalin 50-150 £.

  Për më tepër - dhe mbase më e rëndësishmja, nuk ka kërkesë për të blerë një sasi minimale të kontratave. Në vend të kësaj, ju zakonisht mund të investoni aq pak sa dëshironi.

  ✔️ Levave

  Të gjithë ndërmjetësit që ne rekomandojmë në këtë faqe ju lejojnë të aplikoni levave në të ardhmen e CFD. Shuma specifike me të cilën do të jeni në gjendje të tregtoni varet nga vendndodhja juaj dhe pasuria që dëshironi të tregtoni.

  Për shembull, nëse jeni i vendosur në MB ose një shtet anëtar i Bashkimit Evropian, do të jeni të detyruar nga rregulloret e vendosura nga ESMA. Për ata që nuk janë në dijeni, kjo qëndron në një sasi maksimale prej 30: 1 në Forex, dhe 20: 1 kur tregtoni ar ose indekse kryesore si S&P 500.

  Kjo pastaj zbret në 10: 1 për të gjitha mallrat e tjerë dhe indekset jo-kryesore. Në fundin e poshtëm të shkallës, kriptovalutat si Bitcoin dhe Ethereum vijnë me kufij të huasë prej 2: 1. Ju, sigurisht, do të jeni në gjendje të aplikoni shuma më të larta nëse jeni një tregtar profesionist.

  ✔️ Mijëra asete për të investuar

  Një nga pikat më të shitura të shitjes për të zgjedhur rrugën CFD është se ju do të keni qasje në mijëra instrumente financiarë nëpër grupe të klasave të aseteve.

  Kjo zakonisht përfshin:

  • Metalet e forta si ari, argjend, dhe platin
  • Energji si nafta dhe gazi natyror
  • Indekse të tillë si S&P 500
  • Cryptocurrency si Bitcoin dhe Ripple
  • Produkte bujqësore si gruri, misri dhe sheqeri
  • Çiftet e monedhave të tilla si GBP / USD dhe EUR / GBP
  • Normat e interesit dhe obligacionet qeveritare

  Shitje e shkurtër

  Zgjedhja e ndërmjetësuesve të së ardhmes që specializohen në CFD është mënyra më e mirë për të shitur një aktiv të shkurtër. Thjesht duhet të zgjidhni asetin mbi të cilin po dështoni, të futni kunjin tuaj dhe të vendosni një urdhër shitje.

  Brokerat e së ardhmes ju lejojnë gjithashtu të instaloni humbje të ndaluara, kështu që do të jeni në gjendje të zbutni rreziqet tuaja në rast se tregjet shkojnë kundër jush.

  Fe Tarifat e ulëta

  Industria tradicionale e të ardhmes është e mbushur me kosto operative, të cilat shpesh e bëjnë atë një proces të shtrenjtë për të investuar. Përkundrazi, ndërmjetësit e së ardhmes që operojnë në arenën CFD ju lejojnë të tregtoni me çmime super konkurruese.

  Për shembull, disa nga ndërmjetësit e ardhmërisë të listuara në këtë faqe ju lejojnë të blini dhe shisni asete pa paguar ndonjë komision. Për më tepër, nëse jeni duke tregtuar një aset mjaft likuid si S&P 500 ose ari, do të jeni mësuar me përhapje me të vërtetë të ngushtë.

  Pagesat në Futures Brokers

  Kur bëhet fjalë për financimin e llogarisë tuaj, ndërmjetësit e së ardhmes zakonisht mbështesin një numër opsionesh pagese të përditshme.

  Metodat e depozitave

  Metoda më e lehtë e financimit është një kartë debiti ose krediti, pasi depozita juaj do të kreditohet menjëherë. Ky është gjithashtu rasti me kuletat elektronike të njohura si Paypal dhe Skrill, edhe pse mbështetja është më pak e zakonshme në të ardhmen.

  Përndryshe, ju gjithashtu mund të depozitoni fonde me një llogari bankare. Megjithëse mund të duhen 1-3 ditë pune që fondet të kreditohen, juve ju ofrohen zakonisht kufij më të lartë.

  Tarifat e depozitave

  Ndërsa agjentët e ardhshëm që ju rekomandojmë ju lejojnë të depozitoni fonde pa paguar asnjë tarifë, disa platforma do të vendosin një tarifë transaksioni. Nëse e bëjnë, kjo është zakonisht një përqindje e shumës që dëshironi të depozitoni.

  Për shembull, nëse ndërmjetësi i të ardhmes kërkon 1.5% nga depozitat në Visa - dhe ju e financoni llogarinë tuaj me 1,000 £ - do t'ju duhet të paguani një tarifë prej 15. Kjo zakonisht zbritet nga shuma që depozitoni, kështu që në këtë shembull, do të mbeteni me një bilanc prej 985.

  tërheqjet

  Në kushtet e marrjes së parave tuaja nga një ndërmjetës i ardhshëm, do t'ju duhet të tërhiqni fondet përsëri në të njëjtën metodë që keni përdorur për të depozituar. Kjo është për të siguruar që ndërmjetësi është në përputhje me ligjet kundër pastrimit të parave.

  Para se të kërkoni një tërheqje, do të duhet të anashkaloni një proces të KYC (Njohni klientin tuaj). Kjo kërkon që ndërmjetësi i të ardhmes të verifikojë identitetin tuaj. Ju mund ta bëni këtë duke ngarkuar një kopje të pasaportës ose patentës tuaj.

  Pasi ta bëni këtë, ndërmjetësit e së ardhmes zakonisht përpunojnë kërkesat e tërheqjes brenda 24-48 orëve. Pastaj do të duhet të prisni që lëshuesi i kartelës përkatëse, ofruesi i kuletës elektronike ose banka të kreditojë fondet e tërhequra.

  Ku mund t’i gjej ndërmjetësit më të mirë për të ardhmen?

  Kështu që tani që keni njohur hollësitë për mënyrën se si funksionojnë të ardhmes tradicionale - dhe se si një tregtar me pakicë do t'ju duhet të investoni përmes CFD, tani duhet të filloni të mendoni për ndërmjetësin tuaj të zgjedhur.

  Nëse po kërkoni të hulumtoni një ndërmjetës mbi baza DIY, ne do t'ju sugjerojmë të bëni konsideratat e mëposhtme para regjistrimit.

  ⚠️ Rregullorja dhe licencimi

  Asnjëherë, dhe duam të themi asnjehere regjistrohuni me një ndërmjetës të ardhmes që nuk është i rregulluar. Në fakt, edhe nëse rregullohet, përsëri duhet të vlerësoni besueshmërinë e lëshuesit të licencës. Për shembull, ne rekomandojmë vetëm ndërmjetësues që rregullohen nga organet e nivelit të parë.

  Kjo përfshin llojet e Britanisë së Madhe FCA, si dhe organet rregullatore në Australi (ASIC), Singapori (MAS) dhe Qipro (CySEC). Kjo do të thotë që fondet tuaja do të qëndrojnë të sigurta në çdo kohë, jo më pak sepse ndërmjetësi do të duhet t'i përmbahet një vargu kushtesh licencimi.

  Method Metodat e Pagesave të Mbështetura

  Shtë e rëndësishme për ju të vlerësoni se cilat metoda depozitimi mbështet ndërmjetësi i së ardhmes. Në fund të fundit, nuk ka asgjë më të keqe sesa të kalosh procesin e regjistrimit dhe verifikimit vetëm për të zbuluar se mënyra juaj e pagesës një dhe vetëm nuk është e disponueshme.

  Në vend të kësaj, duhet ta kontrolloni këtë para se të hapni një llogari. Mos harroni, ju gjithashtu duhet të eksploroni se cila është shuma minimale e depozitës, si dhe nëse zbatohen ndonjë tarifë.

  ⚠️ Të listuara të Ardhmen e CFD

  Kur bëhet fjalë për vetë departamentin e tregtisë, duhet të vlerësoni se çfarë pasurish rendit ndërmjetësi i të ardhmes. Në shumicën dërrmuese të rasteve, ndërmjetësit e së ardhmes që ofrojnë CFD do të presin mijëra instrumente financiarë. Si i tillë, duhet të jeni në gjendje të tregtoni shumicën e klasave të aseteve.

  Issions Komisionet dhe Përhapjet e Tregtisë

  Ne preferojmë ndërmjetësuesit e të ardhmes që ju lejojnë të tregtoni në bazë të komisioneve. Kjo është e mundur për shkak të përbërjes së CFD-ve. Me fjalë të tjera, pasi CFD thjesht ndjekin çmimin e tregut në botën reale të një aktivi, ndërmjetësi në fjalë nuk kërkohet të marrë pronësinë.

  Në mënyrë të ngjashme, duhet të përdorni vetëm ndërmjetësues të ardhmes që ofrojnë spread të ngushtë. Ky është ndryshimi midis çmimit të blerjes dhe shitjes së një aktivi dhe do të ndryshojë në varësi të asaj që tregtoni. Në fund të fundit, duke përdorur një ndërmjetës të ardhmes pa komision që ofron përhapje konkurruese, do të arrini të minimizoni kostot tuaja të tregtimit.

  Support Mbështetja e klientit

  Ju gjithashtu duhet të siguroheni që ndërmjetësi i të ardhmes ofron një departament të mjaftueshëm të shërbimit ndaj klientit. Kjo duhet të përfshijë bisedë të drejtpërdrejtë, email dhe mbështetje telefonike - mundësisht gjatë gjithë kohës.

  Tools Mjetet e Kërkimit dhe Analiza Themelore

  Duke përdorur mjete kërkimore në ndërmjetësin tuaj të ardhshëm të zgjedhur, do të keni shansin më të mirë të mundshëm për të bërë fitime afatgjata. Kjo zakonisht vjen në dy segmente - teknik analiza dhe themelor Analiza.

  I pari përpiqet të analizojë modelet historike të skemave dhe se si kjo mund të ndikojë në drejtimin e ardhshëm të aktivit. Si i tillë, do të dëshironi të përdorni një ndërmjetës të ardhmes që ofron shumë tregues teknikë. Në skajin tjetër të spektrit, analiza themelore bazohet në ngjarje të lajmeve në botën reale.

  Për shembull, nëse njoftohet në SH.B.A. se ka një furnizim të madh të grurit, prisni që çmimi i aktivit të bjerë. Prandaj, zgjidhni një ndërmjetës që ofron lajme themelore në kohë reale.

  Futures Brokers: Si të filloni

  Tani që kemi shpjeguar se si funksionojnë ndërmjetësit e së ardhmes, tani do t'ju japim një udhëzues hap pas hapi se si të filloni me një llogari sot.

  Hapi 1: Zgjidhni një ndërmjetës të së ardhmes

  Ka qindra ndërmjetës të ardhmes aktiv në hapësirën e tregtisë me pakicë. A ofrojnë të gjithë ata një shërbim të nivelit të lartë? Absolutisht jo. Si i tillë, ne do të sugjeronim të rishikoni këshillat e përshkruara në seksionin më sipër për të gjetur një ndërmjetës që plotëson më mirë nevojat tuaja.

  Nëse nuk keni kohë për këtë, do të gjeni pesë ndërmjetësit tanë të vlerësuar me të ardhme të vlerësuarat në fund të kësaj faqe. Çdo ndërmjetës është rregulluar shumë dhe ofron mijëra instrumente financiarë për ju që të zgjasni ose shkurtoni.

  Hapi 2: Hapni një llogari

  Të gjithë ndërmjetësit online të së ardhmes do t'ju kërkojnë të hapni një llogari para se të filloni të tregtoni. Si i tillë, do të duhet të siguroni disa informacione themelore personale.

  Kjo perfshin:

  • Emri i plotë
  • kombësi
  • Adresa e shtepise
  • Data e lindjes
  • Numri i Sigurimit Kombëtar (ose Numri i Identifikimit të Taksave)
  • Kontaktoni Details

  Do t'ju kërkohet gjithashtu të verifikoni llogarinë tuaj. Edhe një herë, kjo është për të kundërshtuar kërcënimet e pastrimit të parave dhe për të siguruar që ndërmjetësi përputhet me organet e tij të licencimit. Si i tillë, do të duhet të ngarkoni një kopje të pasaportës ose patentës tuaj. Shumica e ndërmjetësve të së ardhmes mund të verifikojnë dokumentet menjëherë.

  Hapi 3: Fondet e depozitave

  Tani do të duhet të depozitoni disa fonde në llogarinë tuaj të ndërmjetësit. Mënyrat e pagesës në dispozicionin tuaj do të varen nga ndërmjetësi që përdorni, për këtë arsye ju këshillojmë ta kontrolloni këtë para se të hapni një llogari.

  Sidoqoftë, ndërmjetësit zakonisht ofrojnë mbështetje për opsionet e mëposhtme të pagesës:

  • Kartë debiti
  • Kartë krediti
  • Paypal
  • Skrill
  • Neteller
  • Transferte bankare

  Hapi 4: Gjeni një Treg të Ardhshëm CFD

  Si një tregtar me pakicë, ju do të investoni në kontrata të së ardhmes përmes një CFD. Mos harroni, CFD-të nuk skadojnë kurrë, kështu që ju mund të hyni dhe të dilni nga tregu sa herë që ju duket e përshtatshme.

  Për ta marrë topin, drejtohuni te departamenti CFD i faqes së ndërmjetësit dhe zgjidhni klasën e aseteve që ju intereson të tregtoni. Për shembull, nëse doni të tregtoni të ardhme ari, shikoni për seksionin "metalet e çmuara".

  Hapi 5: Bëni një investim

  Tani duhet të jeni në faqen e tregtimit për tregun tuaj të ardhshëm të zgjedhur. Ndërsa CFD-të e ardhshme janë produkte të sofistikuara tregtare, do t'ju jepet një sërë opsionesh investimi. Kjo do të thotë që do të duhet të plotësoni një formular porosie.

  Kjo mund të jetë frikësuese në shikim të parë, prandaj sigurohuni që t'i referoheni pikave të përshkruara më poshtë.

  • Bleni / Shisni Porosinë: Së pari, duhet të zgjidhni se në cilën mënyrë mendoni se do të shkojnë tregjet. Nëse dëshironi të shkoni gjatë - do të thotë që mendoni se aktivi do të rritet në vlerë, zgjidhni një 'urdhër blerje'. Nëse mendoni të kundërtën, zgjidhni një 'porosi të shitjes'.
  • Kunji: Ju duhet të tregoni madhësinë e investimit tuaj. Merrni parasysh, ju nuk keni nevojë të fusni shumën tuaj sipas numrit të kontratave që dëshironi të blini ose shisni. Në vend të kësaj, thjesht shtoni shumën në paund dhe pendë (ose monedhën tuaj vendase).
  • Rendi i Tregut / Kufirit: Nëse po planifikoni të hyni në tregun e së ardhmes kur aktivi shënon një çmim të caktuar, zgjidhni një 'porosi kufiri'. Për shembull, nëse vaji është me çmim 25 $, por ju doni të shkoni gjatë kur të kapë $ 24, një urdhër limit mund ta lehtësojë këtë. Përndryshe, një 'urdhër tregu' thjesht do të ekzekutojë tregtinë tuaj me çmimin tjetër të disponueshëm.
  • Levave: Nëse keni një tolerancë pak më të lartë për rrezikun, ndërmjetësit e së ardhmes ju lejojnë të aplikoni levave. Thjesht zgjidhni shumën që dëshironi të aplikoni - të tilla si 2x, 3x, 4x, etj.
  • Urdhri i Ndalimit të Humbjes: Një nga segmentet më të rëndësishme të formularit tuaj të porosisë është të siguroni që të zbutni humbjet tuaja. Kjo mund të bëhet duke vendosur një urdhër stop-humbje. Vendosni çmimin që dëshironi të mbyllet tregtia nëse tregjet shkojnë kundër jush. Për siguri të shtuar, paguani një tarifë shtesë për të instaluar një urdhër ndalimi të 'garantuar'.

  Në fund të fundit - në varësi të llojit të porosisë që po vendosni - klikoni në "blej" ose "shes" për të ekzekutuar tregtinë tuaj të së ardhmes.

  Hapi 6: Arritja e Tregtisë tuaj të së Ardhmes

  Siç kemi vërejtur gjatë gjithë udhëzuesit tonë, të ardhurat e CFD nuk kanë një datë skadence dhe kështu - ju lejojnë të hyni dhe të dilni nga tregu kur të doni. Kjo do të thotë që sapo porosia juaj të jetë e drejtpërdrejtë, mund të dilni nga ajo me një klikim të një butoni.

  Pra, nëse keni vendosur një urdhër blerjeje, do të duhet të vendosni një urdhër shitje për të mbyllur tregtinë tuaj - dhe anasjelltas, nëse shkoni pak. Pasi të keni arkëtuar investimin tuaj, fondet do të kreditohen menjëherë në llogarinë tuaj të parave të ndërmjetësit.

  Brokerat më të mirë të së ardhmes - 5 ndërmjetësit tanë më të mirë të vitit 2021

  Nëse nuk keni kohë të hulumtoni vetë një ndërmjetës të ardhmes, më poshtë do të gjeni top-pesë platformat tona më të vlerësuara të vitit 2021.

  Për të sqaruar, secili ndërmjetës:

  • Regshtë rregulluar nga të paktën një organ licencues
  • Ofron mijëra tregje të së ardhmes përmes CFD-ve
  • Mbështet grumbujt e mënyrave të pagesës
  • Lehtëson tregtinë e të ardhmes mbi një bazë me kosto të ulët

  1. eToro - Brokeri më i mirë i të ardhurave të CFD për fillestarët

  eToro është një ndërmjetës në internet që është më i përshtatshmi për ata prej jush me pak përvojë në të ardhmen e tregtimit. Kjo sepse platforma është krijuar për fillestarët. Për shembull, tiparet e tij të Tregtimit të Kopjimeve ju lejojnë të pasqyroni tregtinë e investitorëve të tjerë. Vetëm Cryptos të vërtetë janë në dispozicion në SH.B.A.

  Ju mund të depozitoni fonde në ndërmjetësi me një kartë debiti / krediti, portofol elektronik ose llogari bankare. Depozitat dhe tërheqjet minimale arrijnë përkatësisht 200 dollarë dhe 50 dollarë. Platforma pret mijëra CFD, duke filluar nga indekset, mallrat, energjitë, metalet e forta dhe dhjetëra kriptovaluta.

  eToro mban licenca rregullatore në disa vende, përfshirë MB, Australi dhe ASIC. Tregtarët amerikanë janë gjithashtu të mirëpritur, megjithëse nuk do të keni mundësinë e shitjes së shkurtër.

  Vlerësimi ynë

  • Mbështet të gjitha llojet e kartave të kreditit
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Llogaritë shprehen vetëm në USD
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

  2. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  3. Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Capital.com është një ndërmjetës në internet i rregulluar nga FCA që ofron shumë instrumente financiarë. Të gjitha në formën e CFD - kjo mbulon aksione, indekse, mallra, madje edhe kriptovaluta. Ju nuk do të paguani asnjë qindarkë të vetme në komision, dhe përhapjet janë shumë të shtrënguara. Objektet e levave janë gjithashtu në ofertë - plotësisht në përputhje me kufijtë e ESMA-s.

  Edhe një herë, kjo qëndron në 1:30 për diplomat dhe 1:20 për të miturit dhe ekzotikët. Nëse jeni të vendosur jashtë Evropës ose vlerësoni se jeni një klient profesionist, do të merrni kufij edhe më të lartë. Marrja e parave në Capital.com është gjithashtu një fllad - pasi platforma mbështet karta debiti / krediti, kuleta elektronike dhe transferime të llogarive bankare. Më e mira nga të gjitha, mund të filloni me vetëm 20 £ / $.

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Ekipi në AVATrade tani po ofron një bonus të madh Forex me 20% deri në 10,000 dollarë. Kjo do të thotë që do të duhet të depozitoni 50,000 dollarë për të marrë alokimin maksimal të bonusit. Merrni parasysh, do të duhet të depozitoni një minimum prej 100 $ për të marrë bonusin, dhe llogaria juaj duhet të verifikohet para se të kreditohen fondet. Në kushtet e tërheqjes së bonusit, ju do të merrni $ 1 për çdo 0.1 lot që tregtoni.

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  Siç sugjeron emri, EuropeFX është një ndërmjetës specialist i Forex-it. Me atë që tha, platforma gjithashtu mbështet CFD-të në formën e aksioneve, indekseve, kriptovalutave dhe mallrave. Ju do të jeni në gjendje të tregtoni përmes MT4, kështu që mund të zgjidhni nga softueri desktop, ose një aplikacion celular / tablet. Nëse dëshironi të tregtoni përmes shfletuesit tuaj standard të internetit, ndërmjetësi gjithashtu ofron platformën e vet amtare - EuroTrader 2.0. Për sa i përket tarifave, EuropeFX ofron përhapje super të ngushtë në çiftet kryesore. Paratë tuaja janë të sigurta në çdo kohë, jo më pak për faktin se ndërmjetësi është i autorizuar dhe licencuar nga CySEC.

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim

  Në përmbledhje, edhe pse hapësira e së ardhmes është një fushë beteje me shumë miliardë paund, hyrja për tregtarët e përditshëm me pakicë është jashtëzakonisht e kufizuar. Sidoqoftë - dhe siç e kemi përshkruar në të gjithë udhëzuesin tonë, një zgjidhje e thjeshtë është të përdorni një ndërmjetës të ardhmes në internet që specializohet në CFD.

  Ju përsëri do të jeni në gjendje të spekuloni mbi mijëra instrumente financiarë dhe do të keni mundësinë e shitjes së shkurtër dhe aplikimit të levave. Dallimi i vetëm i madh është se të ardhurat e CFD nuk kanë një datë skadence.

  Me atë që u tha, ne do të argumentonim se ky është një përfitim - pasi nuk keni asnjë detyrim të shkarkoni investimin tuaj. Përkundrazi, ju mund ta mbani pozicionin tuaj të hapur për aq kohë sa dëshironi. 

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  FAQs

  Çfarë është një ndërmjetës i ardhshëm CFD?

  Një ndërmjetësues i të ardhmes CFD ju lejon të spekuloni mbi të njëjtat pasuri që të ardhurat zakonisht ndjekin, megjithëse, në formën e një CFD. Kjo do të thotë që kontrata e ardhshme nuk do të ketë një datë të skadimit.

  Cila është depozita minimale në ndërmjetësit e ardhshëm në internet?

  Kjo varet nga ndërmjetësi i të ardhmes në fjalë. Ndërsa disa ju lejojnë të filloni me një depozitë të thjeshtë prej 50 £, të tjerët kërkojnë 250 £ ose më shumë.

  Pse duhet të ngarkoj ID për të përdorur një ndërmjetës në internet për të ardhmen?

  Kjo është për të siguruar që ndërmjetësi i së ardhmes është në përputhje me ligjet që lidhen me pastrimin e parave. Një e tillë, do të duhet të ngarkoni një kopje të pasaportës ose patentës tuaj përpara se të lejohet tërheqja.

  Çfarë tarifash duhet të paguaj kur përdor ndërmjetësit e ardhshëm në internet?

  Minimalisht, do të duhet të paguani një tarifë indirekte në formën e 'spread-it'. Ky është ndryshimi midis çmimit të blerjes dhe shitjes së kontratës së ardhshme. Për më tepër, disa ndërmjetës do t'ju marrin një komision sa herë që bëni një tregti. Nëse e bëjnë, zakonisht është një përqindje e vogël e madhësisë totale të tregtisë.

  A rregullohen ndërmjetësit e ardhshëm në internet?

  Po, shumica e ndërmjetësve në internet të së ardhmes rregullohen nga organe si FCA ose CySEC. Ç'është më e rëndësishmja, nëse ndërmjetësi nuk është i rregulluar, duhet ta shmangni atë me çdo kusht.

  Çfarë asetesh ju lejojnë të tregtoni ndërmjetësit e ardhshëm të CFD?

  Për shkak të lehtësisë në të cilën CFD mund të gjurmojnë çmimet e së ardhmes, agjentët zakonisht ju japin akses në mijëra instrumente financiarë. Kjo përfshin gjithçka, nga mallrat, indekset, normat e interesit, çiftet e valutave të huaja dhe kriptovalutat.

  Çfarë do të thotë të shesësh shkurtimisht një kontratë të ardhshme?

  Nëse do të shisnit një kontratë të ardhme, kjo do të thotë që po spekuloni për çmimin e aktivit që do të ulet.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.