fbpx
Sinjalet më të mira Forex

ZHBllokoni sinjalet e përditshme të Forex

Mbi 18,000+ tregtarë u besojnë sinjaleve të drejtpërdrejta Forex të Mësoni 2 Trade. Sinjalet tona të sakta Forex sigurohen nga tregtarë profesionistë - të cilët kanë mbi 15+ vjet përvojë secili në treg, duke përfituar nga abonentët tanë 1000 pips çdo muaj në fitim. Blini sinjalet tona ditore Forex sot, ose provoni sinjalet tona falas Forex në telegram!

Plani Premium

ZHBllokoni sinjalet e përditshme të Forex

Dëshironi të mësoni më shumë rreth asaj që janë sinjalet Forex, si funksionojnë ato dhe pse janë të rëndësishëm për qëllimet tuaja afatgjata të investimeve? Nëse po, sigurohuni që të lexoni udhëzuesin tonë në Shërbimin e Sinjaleve Falas Forex të ofruar nga

Faturuar MUAJ
£ 35

 • 3-5 sinjale të dërguara çdo ditë
 • 76% e suksesit
 • Hyrja, Merr Fitimin & Ndalo Humbjen
 • Shuma e rrezikut për tregti
 • Raporti i Shpërblimit të Rrezikut
FATUROHET TREMUJOR
£ 65

 • 3-5 sinjale të dërguara çdo ditë
 • 76% e suksesit
 • Hyrja, Merr Fitimin & Ndalo Humbjen
 • Shuma e rrezikut për tregti
 • Raporti i Shpërblimit të Rrezikut
PUBRSHKRIMI I JETETS
£ 250

 • 3-5 sinjale të dërguara çdo ditë
 • 76% e suksesit
 • Hyrja, Merr Fitimin & Ndalo Humbjen
 • Shuma e rrezikut për tregti
 • Raporti i Shpërblimit të Rrezikut
GRUPI I Veçantë i Tregtimit të SWING-ut
£ 50

 • 1-2 sinjale çdo ditë
 • Analizë ditore e videos
 • Webinare javore
 • 84% e suksesit
 • Vetëm sinjale tregtare
OR
Merrni Hyrjen Përgjithmonë në Sinjalet tona VIP Forex Falas! Regjistrohuni dhe depozitoni minimumin me ndërmjetësin tonë të rregulluar FX / CFD të rregulluar dhe merrni aksesin gjatë gjithë jetës në sinjalet tona VIP Forex FALAS!

Bëhuni një tregtar profesionist!

Zgjidhni ndërmjetësin më të mirë në vendin tuaj

Tregtarët nga e gjithë bota

Platforma kryesore tregtare e botëve, tregton mijëra CFD dhe lehtësira të levave në dispozicion. Indekset, FX, Crypto dhe më shumë në një vend. Ne kalojmë një milje shtesë duke siguruar një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe karakteristika inovative.

Tregtarët nga SH.B.A.

Përjetoni tregtinë me një ndryshim me LonghornFX. Merrni akses në mbi 180 pasuri duke përfshirë Forex, Crypto dhe më shumë CFD me levë deri në 1: 500, Mbështetje për Klientin 24/7 dhe transaksione të shpejta!

Tregtarët nga Singapori

Platforma kryesore tregtare e botëve, tregton mijëra CFD dhe lehtësira të levave në dispozicion. Indekset, FX, Crypto dhe më shumë në një vend. Ne kalojmë një milje shtesë duke siguruar një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe karakteristika inovative.

Çfarë përfshihet në çmimin tonë fitues të Grupit Falas të Telegramit

Nëse jeni i ri në tregun Forex dhe dëshironi të shijoni se si janë sinjalet tona Forex, atëherë bashkohuni në grupin tonë falas të Telegramit më poshtë!

Analiza teknike ditore & Webinare javore

Paralajmërime për ngjarjet ekonomike

Hape Hyrjen
Çmimi

Njoftimet për celularë dhe sinjalizimet e telegramit në të gjitha sinjalet

3 sinjale VIP në javë

Mësoni 2 Video Hyrëse e Tregtisë

Ofruesi më i mirë i sinjalit Forex 2021

Shikoni pak platformën Mëso 2 Trade, si dërgohen sinjalet tona përmes Telegramit, çfarë përfshihet në anëtarësimin VIP dhe si arrijmë mbi 76% në muaj.

Njihuni me Tregtarët Tanë Profesionistë

Orlando është tregtari kryesor në Learn 2 Trade dhe ai thotë se tregjet që tregtojmë janë jashtëzakonisht të lëngëta dhe ne (tregtarët me pakicë) jemi me të vërtetë peshq të vegjël, kështu që gjithashtu kuptimi se ku para të mëdha po vendosin porositë e tyre është thelbësore dhe ju jep përparësi. Në një treg jo të centralizuar është e vështirë të dihet se ku vendosen bastet e mëdha, por nëse studion veprimin historik të çmimeve, ti e di se ku janë vendosur bastet e mëdha në të kaluarën. Këto janë nivelet kryesore dhe këtu do të gjeni një probabilitet të lartë të porosive të mëdha.

  • Bisedoni 24/7 me Pro Tregtarët tanë
  • Ekspertë në tregjet kryesore financiare
  • Çdo pyetje do të përgjigjet

Çfarë përfshihet në Grupin tonë të Telegramit VIP të Sinjalit Forex

Bashkohuni me 18,000 + anëtarët tanë ekzistues nga e gjithë bota që kanë përfituar nga sinjalet tona VIP Forex dhe bëhen tregtarë profesionistë.

3-5Sinjalet Forex në ditë
76%Shkalla e suksesit
10k+Anëtarët e Telegramit
Anëtarësohuni në Grupin tonë VIP të Telegramit

A jeni gati të bëheni një tregtar i suksesshëm?

Me garancinë tonë 30-ditore të kthimit të parave nuk keni asnjë arsye për të mos na provuar. Ju nuk do të pendoheni.

Tregtimi vetëm është i mërzitshëm ...

Lexoni vlerësimet tona pilot të besimit

Dëshironi të zbuloni më shumë rreth asaj se cilat janë sinjalet Forex, si funksionojnë dhe pse janë të rëndësishëm për qëllimet tuaja të investimit afatgjatë? Nëse po, sigurohuni që të lexoni udhëzuesin tonë në Shërbimin e Sinjaleve Falas Forex të ofruar nga

anëtarët e grupit tonë të telegramit

Këtu ka më shumë prova të rezultateve tona

Vlerësime origjinale nga anëtarët e mirëfilltë. Sinjalet tona Forex votohen nga përdoruesit më të mirët në botë!

Ne dërgojmë analiza të plota teknike me çdo tregti, shih shembujt e tregtive tona më poshtë!

Tregtarët tanë janë kërkuar nga katet e tregtimit me bazë në të gjithë botën!

Ju mund të bashkoheni në grupin VIP falas më poshtë me klikimin e një butoni për të parë shembuj të tregtisë sonë.

Shihni rritjen!
Shihni rritjen!

Cilat janë Sinjalet Forex?

Në formën e tij më themelore, një sinjal Forex është një këshillë tregtare që kërkon të spekulojë se në cilën mënyrë ka të ngjarë të shkojë një palë e veçantë monedhash në të ardhmen shumë të afërt. Sugjerimi - i cili ose do të sigurohet nga një shërbim i automatizuar i sinjalit ose nga një analist njerëzor - do të sugjerojë një kohë dhe çmim që duhet të bëhet tregtia. Koncepti gjithëpërfshirës i sinjaleve Forex është se ato janë krijuar për t'ju njoftuar kur lind një mundësi e mundshme tregtare.

Për shembull, le të themi se shërbimi i sinjalit Forex po ndjek EUR / USD. Softueri themelor vëren se EUR / USD është shumë e blerë - domethënë çifti ka të ngjarë të kalojë një periudhë korrigjimi. Softueri themelor vlerëson se një pikë e shkëlqyeshme hyrëse në tregti është 1.21, gjë që beson se është e afërt.

Si i tillë, shërbimi i sinjalit Forex do të paralajmëronte pajtimtarët e tij. Kjo ose mund të jetë në formën e një emaili, SMS ose mesazhi Telegram. Në disa raste - ofruesi i sinjalit Forex mund të vazhdojë të kontaktojë pajtimtarët e tyre VIP përmes telefonit.

Sidoqoftë, çdo shërbim i sinjalit Forex që ia vlen pesha e tij në ar gjithashtu do të ofrojë një pikë daljeje. Për shembull, ndërsa pika e hyrjes është deklaruar në 1.21, tregtarët duhet të vendosin një urdhër stop-humbje në rast se furnizuesi i sinjalit e gabon. Për më tepër, ofruesi ka të ngjarë të fusë një urdhër përfitimi gjithashtu, i cili lejon pajtimtarët të bllokojnë automatikisht fitimet kur plotësohet një pikë e caktuar çmimi.

Si funksionon shërbimi i sinjalit Forex Learn 2 Trade?

Ne ofrojmë dy mundësi sinjali Forex - një shërbim falas dhe një plan abonimi premium - më shumë për këtë më vonë.

Pavarësisht nga cili plan jeni, teknologjia jonë e automatizuar do të zhvillojë analiza të përparuara teknike në shumicën e çifteve të monedhave kryesore dhe të vogla, së bashku me një numër ekzotikësh gjithashtu.

Sapo të identifikohet një sinjal, atëherë ne do të njoftojmë anëtarët tanë përmes grupit Telegram Tregtisë Mëso 2.

Kështu mund të duket sinjali juaj:

 • Çifti i valutës: GBP / USD
 • Sinjali: GBP është tepër i blerë në RSI
 • Porosia: Shitet Porosia
 • Çmimi i hyrjes: 1.3560
 • Stop-Humbja: 1.3600
 • Merrni-Fitimi: 1.3500

Siç mund ta shihni nga sa më sipër, sinjalet tona Forex gjithmonë do të përmbajnë gjashtë pjesë kryesore të informacionit.

Le të shqyrtojmë disa nga këto pjesë thelbësore të të dhënave në më shumë detaje.

P Çifti i valutës

Kjo thjesht i referohet palës së monedhës me të cilën lidhet sinjali Tregtisë Mëso 2. Në shumicën e rasteve, kjo ose do të jetë një çift i madh ose i vogël. Sidoqoftë, nëse algoritmi gjen një mundësi nga brenda hapësirës së monedhës ekzotike, ai gjithmonë do të sigurojë që anëtarët të njoftohen.

Sinjali

Sinjali ofron një përmbledhje të shkurtër të asaj që ka gjetur algoritmi. Me fjalë të tjera, kjo formon bazën e sinjalit të Tregtisë Mëso 2 që më pas do të vazhdoni të tregtoni. Në shembullin e mësipërm, sinjali vëren se GBP është tepër i blerë në RSI.

Për ata që nuk janë në dijeni, RSI (Indeksi i forcës relative) është një tregues kryesor teknik i përdorur nga tregtarët. Kjo, së bashku me dhjetëra mjete të tjera të avancuara të skicimit, ndihmon algoritmin kur po skanon tregjet për mundësi tregtare.

Çmimi i hyrjes

Algoritmi Tregtisë Mëso 2 do të identifikojë gjithashtu pikën më efektive të hyrjes në tregti. Në këtë shembull, sinjali sugjeron vendosjen e një porosie të shitjes në GBP / USD në 1.3560. Nëse çmimi shkaktohet, tregtia vazhdon.

📌 Çmimi i Stop-Humbjes

Ky është një nga dy çmimet e daljes që sinjali i Tregtisë Mëso 2 do të sigurojë. Çmimi i humbjes së ndalimit i referohet çmimit në të cilin tregtia do të mbyllet automatikisht nëse parashikimi i sinjalit nuk realizohet.

Në mënyrë thelbësore, siguron që humbjet tuaja të zbuten gjithmonë. Mbi të gjitha, sinjali i automatizuar nuk do të jetë i saktë 100% të kohës.

📌 Çmimi i fitimit

Kjo operon shumë si një urdhër i ndaljes së humbjes, por anasjelltas. Për shembull, sinjali ju lejon të dini se me çfarë çmimi duhet të mbyllet tregtia kur plotësohet një pikë e caktuar fitimi. Kjo siguron që ju të mos keni nevojë të uleni në kompjuterin tuaj për orë të tëra në pritje për të mbyllur automatikisht tregtinë.

A është vërtet falas shërbimi i sinjalit?

Edhe pse është e saktë që Mëso 2 Tregtinë gjithashtu ofron një shërbim premium, ne ofrojmë një numër sinjalesh falas për ata që janë ende për t'u abonuar. Por pse? Epo, ne e kuptojmë që hapësira e sinjaleve Forex është e mbushur me platforma jo të këndshme që pretendojnë kthime super të larta.

Por në realitet, shumë nga këta ofrues nuk arrijnë të përmbushin pretendimet e tyre të guximshme. Fatkeqësisht, pajtimtarët e kuptojnë këtë vetëm pasi të kenë paguar një pajtim ose më keq - një shumë të njëhershme.

Duke pasur këtë në mendje, ne i lejojmë anëtarët tanë falas të marrin 3 sinjale në javë pa ju kërkuar që të regjistroheni. Ju do të jeni në gjendje të merrni sinjalet tona nga grupi i telegramit Mëso 2 Tregtisë dhe natyrisht - provojini vetë para se të merrni një zotim.

Nëse atëherë vendosni që dëshironi të azhurnoni në planin premium, do të keni qasje në dhomën tonë të anëtarëve të plotë. Kjo do të thotë që ju do të merrni 3 sinjale në ditë, 5 ditë në javë.

Shënim: Mësoni 2 Trade gjithashtu ofron një mënyrë që ju të bashkoheni në shërbimin tonë premium falas. Thjesht bashkohuni në një nga ndërmjetësit tanë të rekomanduar të listuar në këtë faqe në internet përmes lidhjes së regjistrimit, plotësoni shumën minimale të depozitës së ndërmjetësit dhe ne do t'ju azhurnojmë. Duke vepruar kështu, do të keni qasje në 3 sinjale Forex në ditë mbi baza 24/5.

Në çfarë bazohen sinjalet Forex?

Siç kemi vërejtur në seksionin e mësipërm, shërbimi i sinjalit Mëso 2 Tregtisë bazohet ekskluzivisht në analizën teknike. Teknologjia e automatizuar do të përdorë grumbuj treguesish të njohur teknikë dhe mjete të përparuara të skicimit.

Kjo perfshin:

Leve Nivelet e Rikthimit të Fibonacit

Nivelet e përmirësimit të Fibonacci janë gjithashtu të rëndësishme në hapësirën e sinjaleve Forex. Treguesi teknik përpiqet të gjejë një prirje afatmesme dhe afatgjatë, të ndjekur nga një pikë hyrëse e synuar. Më posaçërisht, duket se hyn në trend kur tregjet kalojnë një fazë të shkurtër korrigjimi.

Shënim: Një korrigjim i tregut është kur një aktiv përkohësisht kthehet në drejtim, përpara se të rifillojë trendin e tij lart ose poshtë. Kjo zakonisht sepse tregtarët vendosin të arkëtojnë fitimet e tyre - gjë që ka një ndikim jetëshkurtër në trend.

Për shembull, le të themi që USD / CAD ka qenë në një aksion pesë-ditor. Siç është rasti me çdo klasë pasurie, një veprim i demave nuk mund të zgjasë përgjithmonë. Përkundrazi, tregjet gjithmonë do të duhet të korrigjohen në një moment - gjë që zakonisht është rezultat i mbylljes së fitimeve të investitorëve.

Kur korrigjimi ndodh, kjo është kur treguesi Fibonacci do të përpiqet të gjejë një pikë hyrëse. Kur ta bëjë këtë, sinjali Forex do t'ua përcjellë anëtarëve të saj mundësinë e tregtimit.

✔️ Nivelet e Mbështetjes dhe Rezistencës

Nivelet e mbështetjes dhe rezistencës janë thelbësore në botën e tregtisë së huaj. Lidhur me të parën, ky është një çmim i veçantë që një palë valutash po gjen 'mbështetje' nga tregjet.

Për shembull, një linjë mbështetëse historike në BTC / USD ishte marka $ 6,000. Për sa i përket nivelit të rezistencës, kjo është pika e çmimeve që arinjtë e tregut janë në gjendje të pengojnë një prirje në rritje.

Një sinjal i çmimit Forex do të shikojë për të vlerësuar se ku janë nivelet kryesore të mbështetjes dhe rezistencës dhe si anëtarët e saj duhet të tregtojnë kur një nga këto nivele prishet.

✔️ Bandat Bollinger

Ndërsa treguesit e Fibonacci kanë të bëjnë me kapjen e një korrigjimi të tregut, Bollinger Bands analizojnë marrëdhëniet midis çmimit dhe paqëndrueshmërisë. me pak fjalë, ky sinjal i veçantë Forex na lejon të dimë kur një palë valutash po përjeton nivele të mëdha të paqëndrueshmërisë. Mund të përdoret gjithashtu për të përcaktuar nëse një palë e veçantë Forex është në territorin e tepërt të blerë ose të shitur.

A Mesataret lëvizëse

Një nga treguesit më të zakonshëm të përdorur nga ofruesit e sinjalit Forex është ai i mesatareve lëvizëse. Për ata që nuk janë në dijeni, ky tregues i veçantë kërkon të llogarisë çmimin mesatar të një palë Forex gjatë një numri të caktuar të ditëve historike. Në krye të kësaj janë mesataret lëvizëse 100 ditore dhe 200 ditore, pasi ato mbulojnë një kornizë kohore shumë më të gjerë për të vlerësuar ndjenjat e tregut.

Në shumicën e rasteve, nëse çmimi aktual i një palë Forex është mbi mesataren 100 ose 200 ditore (ose të dyja), atëherë kjo tregon se ndjenja e tregut është jashtëzakonisht pozitive. Përkundrazi, kur çmimi aktual bie nën mesataren e lartpërmendur, një treg ariu është potencialisht në proces.

Çfarë të merrni parasysh kur zgjedhni një Ofrues të Sinjaleve Forex?

Kështu që tani që e dini se çfarë janë sinjalet Forex, si funksionojnë ato dhe llojet e treguesve teknikë që ndihmojnë algoritmin themelor - ju mund të jeni duke kërkuar të bashkoheni me një ofrues të sinjalit Forex tani. Merrni shënim, ka mijëra të ashtuquajtur sigurues të sinjaleve ekspertë aktivë në treg. Sidoqoftë, shumë pak janë në gjendje të përmbushin pretendimet hiperbolike që ata shpesh bëjnë.

Mos harroni, sinjalet janë po aq të mira sa personi ose kompania që i siguron ato. Ndërsa ofrues të caktuar të sinjaleve do të kenë një normë suksesi shumë më të mirë se të tjerët, nuk ka asnjë garanci se do të fitoni para. Në fund të fundit, askush nuk mund ta parashikojë të ardhmen - pasi tregjet e Forex-it shpesh operojnë në një mënyrë irracionale.

Me këtë, më poshtë do të gjeni disa nga konsideratat që duhet të bëni para se të regjistroheni për një shërbim të sinjalit Forex.

✔️ Tarifat

Së pari dhe më kryesorja, duhet të vlerësoni se sa do t'ju kushtojë ofruesi i sinjaleve Forex. Ne jemi shumë të shpejtë në lidhje me tarifat tona këtu në Mëso 2 Tregtisë. Anëtarët tanë kanë zgjedhjen e anëtarësimit në shërbimin tonë falas të sinjalit - i cili lejon 3 sugjerime tregtare në javë.

Përndryshe, shërbimi premium - i cili fillon me pak më shumë se 14 dollarë në muaj në një plan 6-mujor, do t'ju japë juve akses në 3-5 sinjale në ditë - nga e hëna në të premte. Ju kurrë nuk jeni nën asnjë detyrim për të azhurnuar, kështu që nëse 3 sinjale në javë janë gjithçka që dëshironi - kjo është gjithçka që do të merrni!

. Provë Falas

Crucshtë e rëndësishme që të zgjidhni një ofrues të sinjaleve Forex që ju lejon të provoni produktin së pari. Na kap vërtet kur ofruesit ju kërkojnë të paguani një tarifë paraprake, pa patur mundësinë të provoni më parë efektivitetin e sinjaleve.

Me këtë në mendje, kjo është arsyeja pse Mëso 2 Trade ofron një shërbim falas të sinjalit Forex. Duke vepruar kështu, ne jemi të sigurt që ju do të merrni vendimin për të azhurnuar në planin tonë premium pasi të keni pasur rastin të vlerësoni rezultatet tona të tregtisë.

✔️ Llojet e Çifteve Forex

Disa ofrues të sinjaleve Forex do të specializohen në çifte të caktuara tregtare - si GBP / USD ose EUR / USD. Në rastin e Mëso 2 Trade, algoritmi ynë ka aftësinë për të analizuar dhjetra diploma të mëdha, të mitur dhe ekzotikë - më pas duke ju dhënë numrin më të madh të mundësive të tregtimit gjatë gjithë javës.

Për më tepër, algoritmi ynë gjithashtu analizon klasat e tjera të aseteve të tilla si kriptovalutat, indekset dhe mallrat.

✔️ Sinjalizime dhe njoftime

Ju shpesh nuk do të keni shumë kohë për të përfituar nga një sinjal i ardhshëm Forex, prandaj është e rëndësishme që të njoftoheni sa më shpejt që të krijohet një mundësi. Kjo është arsyeja pse ne ju paralajmërojmë kur është identifikuar një sugjerim tregtar.

Ju do të merrni një njoftim përmes Telegram në kohë reale. Pasi të keni marrë informacionin e kërkuar, mund të bëni menjëherë tregtinë tuaj.

✔️ Teknikat, Bazat, ose Të dyja

Ndërsa shumica dërrmuese e ofruesve të sinjaleve Forex përqendrohen në teknikat, disa do të eksplorojnë gjithashtu ngjarje themelore të lajmeve. Kjo është ajo ku sinjalet bazohen në çështjet aktuale të botës reale.

Në rastin e Learn 2 Trade, ne specializohemi vetëm në teknike.

✔️ Ndiqni Regjistrin dhe Reputacionin

Siç e kemi përmendur gjatë gjithë udhëzuesit tonë deri më tani, një sinjal Forex është po aq i mirë sa personi ose kompania që e siguron atë. Nga njëra anë, nuk ka njohuri se sa i suksesshëm është një ofrues i sinjalit Forex derisa t'i provoni ato vetë.

Edhe një herë, kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një shërbim falas të sinjalit Forex këtu në Learn 2 Trade. Me atë që tha, niveli ynë i suksesit në tregtinë fituese deri më sot është 82%. Në terma realë, kjo arrin në një fitim mesatar mujor ndërmjet 30-40%.

ofertë e kufizuar

Asnjëherë mos humbisni asnjë ritëm në tregti

Të gjitha sinjalet tona dërgohen drejtpërdrejt përmes Telegramit, ato mund të shkarkohen në çdo telefon inteligjent dhe desktop, thjesht ndizni njoftimet tuaja në Telegram dhe merrni sinjalet tona drejtpërdrejt!

  • Sinjalet dërgohen drejtpërdrejt përmes Telegramit
  • Telegram punon në të gjitha telefonat inteligjentë dhe desktopët
  • Duhet më pak se një minutë për t'u konfiguruar.
  • Bashkohuni në grupin tonë falas të Telegramit për ta provuar.
Anëtarësohuni në Grupin tonë VIP të Telegramit

A jeni gati të bëheni një tregtar i suksesshëm?

Me provën tonë 30-ditore të kthimit të parave nuk ka asgjë që t'ju ndalojë të bashkoheni me grupin më të mirë të sinjalit Forex në botë.