Mësoni 2 Rishikime të Tregtisë 2021 Forex Robots

Mësoni 2 Rishikime të Tregtisë 2021 Forex Robots

Për ata prej jush që nuk e keni konsideruar një robot Forex, është një mënyrë e shkëlqyeshme për të krijuar të ardhura pasive. Robotët Forex janë pak si një ndihmës personal, duke përdorur parametra, rregulla dhe analiza teknike të paracaktuara për të blerë dhe shitur në emrin tuaj.

Nëse jeni lloji i investitorit që nuk dëshiron të ngrejë gishtin, atëherë robot do të bëjë të gjithë kërkimin dhe analizën për ju. Kjo njihet si 'plotësisht e automatizuar' dhe do të kryejë tregtinë e tregut automatikisht.

Disa robotë Forex ju lejojnë t'i përdorni si një sistem gjysmë-automatizuar. Kjo mund të nënkuptojë që platforma funksionon mirë, ju dërgon një sinjal të blerjes ose shitjes dhe më pas vendosni se çfarë të bëni përpara.

Ne kemi bashkuar një udhëzues të plotë për robotët Forex, duke mbuluar atë që ata bëjnë, përfitimet dhe grackat. Ne gjithashtu kemi përfshirë 5 nga robotët më të mirë Forex të vitit 2021 që ju të konsideroni sot.

Tabela e Përmbajtjes

   

  Robot FX Fury Forex - Automatizoni tregtinë tuaj të valutave

  Vlerësimi ynë

  • Shumë i vendosur dhe i besuar në skenën e robotëve Forex
  • Rezultate të verifikueshme në Myfxbook
  • Shkalla e fitimit prej 93%
  • Tarifë e njëhershme - nuk ka kërkesë për pagesa të vazhdueshme mujore

  Çfarë janë Robotët Forex?

  Kur është fjala për Forex Trading, një pjesë e madhe e procesit po i kushton kohë monitorimit të zhvendosjeve në lëvizjet e tregut të valutave. Për të mos përmendur mbajtjen e azhurnuar me lajmet globale dhe ekonominë.

  Disa investitorë bëjnë një jetë të plotë nga tregtia dhe mund të kushtojnë 8 orë në ditë në hulumtime dhe duke bërë lëvizje brenda tregut. Nga ana tjetër, disa njerëz nuk kanë tregtuar kurrë në Forex.

  Të tjerëve thjesht u mungon koha për të mësuar hollësitë e tabelave dhe duke u përpjekur të qëndrojnë në rregull me lajmet e fundit. Këtu hyjnë robotët Forex. Mbi të gjitha, ne jetojmë në një botë të shpejtë dhe të zënë - kështu që sistemet e automatizuara po fitojnë shpejt popullaritet.

  Një numër në rritje i tregtarëve të Forex-it po përfitojnë nga këto sisteme të sofistikuara, pasi ata janë të aftë të ekzekutojnë një tregti Forex nga fillimi në fund pa pasur nevojë të bësh një gjë.

  E tëra çfarë ju duhet të bëni është të siguroni fonde me anë të një depozite, dhe ju jeni në gjendje të vazhdoni jetën tuaj të përditshme. Roboti juaj Forex ka gjithçka nën kontroll.

  Si funksionojnë robotët Forex?

  Me pak fjalë, një robot Forex është në thelb një mjet tregtar që përdor algoritme së bashku me analizën teknike. Roboti kërkon tregun e Forex në kërkim të tregtive potencialisht fitimprurëse.

  Siç e përmendëm kjo mund të bazohet në paracaktuar strategjitë tregtare ose mund të jetë gjysmë-automatizuar për tregtarët më me përvojë të Forex-it.

  Ndërsa do të flasim pak më vonë, një nga përfitimet e dukshme të përdorimit të një roboti Forex për të tregtuar është mungesa e emocioneve tregtare dhe aftësia për të qenë në top 24/7.

  Përfitimet e Robotëve Forex

  Siç jeni tashmë të vetëdijshëm, robotët Forex ju mundësojnë të tregtoni automatikisht. Nëse nuk po kruheni tashmë për të filluar, atëherë më poshtë kemi renditur disa nga përfitimet kryesore të përdorimit të një roboti Forex.

  Kërkime pafund

  Një përfitim i madh i përdorimit të një roboti Forex është aftësia e tij për të kryer një sasi të pafund kërkimesh pa pasur nevojë të ngresh një gisht. Shumë nga investitorët më me përvojë priren të përqendrohen në vetëm disa klasa të aseteve. Ndjenja e përgjithshme është se është më mirë të fitosh një kuptim të arsimuar të disa të zgjedhurve.

  Kjo është kryesisht për shkak se duke u zhytur në një shumëllojshmëri të ndjekjeve nuk ka gjasa që ju të keni ndonjëherë kohë të mjaftueshme për të hulumtuar plotësisht secilën pasuri. Ç'është më e rëndësishmja, përfshirja e diversifikimit të aseteve në bazë manuale do të jetë një proces i vështirë për t'u zotëruar.

  Nga ana tjetër, kur bëhet fjalë për robotët Forex, ata nuk janë të kufizuar në mënyrën se si do të ishte një investitor njerëzor. Një robot mund të vëzhgojë me mijëra tregje në të njëjtën kohë pa praktikisht asnjë tendosje në kapacitetin e tij të përpunimit.

  Mungesa e emocioneve tregtare

  Çdo tregtar me përvojë e di se tre emocionet e tregtisë - frika, lakmia dhe shpresa - janë diçka për të mbajtur një vigjilencë.

  Investimet së shpejti mund të marrin një kthesë për më të keqen nëse i lini emocionet të kalojnë më mirë. Duke vepruar kështu, ju mund ta gjeni veten duke marrë vendime irracionale. Kjo mund të ketë pasoja katastrofike në portofolin tuaj të investimeve. 

  Kjo është një mënyrë tjetër në të cilën një robot Forex mund të jetë i dobishëm, pasi ata janë të saktë dhe logjikë nga dizajni - thërrmimi i numrave dhe marrja e 'vendimeve' pa asnjë emocion. Sistemi është programuar të ndjekë kushtet hipotetike kështu që nuk mund të bëjë kurrë një tregti irracionale.

  Tregtimi 24 orë në ditë, 7 ditë në javë

  Robotët Forex shkëlqen edhe këtu. Sigurisht, ne njerëzit kërkojmë gjumë dhe pushim në mënyrë që të funksionojmë si duhet dhe të marrim vendime të shëndosha në jetën tonë të përditshme.

  • Le të themi se ju jeni një tregtar me kohë të plotë Forex i cili është strategjia ditore që të kushtoni 5 orë në hulumtimin e tregjeve përkatëse dhe 4 orë duke vepruar në zbulimet tuaja.
  • Ndërsa ajo ditë 9 orë mund të jetë fitimprurëse dhe ju jeni në gjendje të bëni një jetë mjaft të mirë. Imagjinoni sa mund të duronit të fitonit në të njëjtën ditë nëse do të ishit në gjendje fizikisht të bënit kërkime 24/7?

  Ndërsa ne kemi nevojë për të rivendosur dhe rinuar, robotët Forex mund të shohin për nevojat tuaja të investimeve në emrin tuaj - 24 orë në ditë, dhe 7 ditë në javë.

  Kjo nuk është e dobishme vetëm për tregtarët që kanë orë të tepërta në ditë, por edhe për njerëzit me jetë të zënë që nuk duan të rrezikojnë të humbin disa fitime të mëdha.

  E dobishme për tregtarët e rinj

  Një përfitim tjetër i përdorimit të një roboti Forex është që investitorët të kenë qasje në një treg të madh global, pa pasur nevojë të kalojnë muaj kërkime dhe të mësojnë se si të bëjnë tregti. Zakonisht, procesi mund të jetë shumë i kërkuar, ndonjëherë duhen disa muaj për të kuptuar plotësisht tregun.

  Roboti do t'ju lejojë jo vetëm të merrni pjesë në hapësirën e investimeve. Por, gjithashtu ju lejon të anashkaloni nevojën për të mësuar se si të lexoni dhe kuptoni trendet e çmimeve, treguesit teknikë dhe grafikët. Të gjitha këto janë jetike për tregtimin e Forex.

  Sidoqoftë, për shkak se teknologjia në fjalë ekzekutohet automatikisht, ju thjesht mund të uleni dhe të lini robot Forex të blejë dhe shesë asete në emrin tuaj.

  Sa kushtojnë robotët Forex?

  Përgjigja për këtë pyetje nuk është e thjeshtë, pasi robotët e tregtisë Forex ndryshojnë në çmim me mjaft diferencë. Disa nga këto sisteme funksionojnë në një kornizë të bazuar në komisione. Kjo do të thotë që platforma në fjalë do të marrë një përqindje të paracaktuar nga çdo tregti e suksesshme e bërë për ju.

  Për shembull, le të imagjinojmë që platforma që keni zgjedhur ka një normë të përcaktuar komisioni prej 12%:

  • Ne do të themi se ju investoni 3,000 dollarë në robotin Forex
  • 100 tregti bëhen gjatë muajit
  • Roi është 15% që është ekuivalente me 450 $
  • Tani platforma do të marrë komisionin e saj prej 12% që është 54 dollarë
  • Do të mbeteni 396 dollarë fitime

  Një nga gjërat më të mira në lidhje me këtë lloj modeli komisioni është që ofruesi të bëjë para vetëm kur gjërat shkojnë mirë.

  Kjo do të thotë që është në interesin më të mirë të ofruesit të përpiqet të rrisë Roi tuaj duke vendosur tregti të kujdesshme për ju. Sa më i madh të jetë fitimi që siguron roboti për ju, aq më shumë ata qëndrojnë për të fituar vetë.

  Në raste të tjera, do t'ju duhet të paguani një tarifë të sheshtë për të marrë në robot Forex. Pastaj do të duhet të instaloni robotin në një platformë tregtare të palëve të treta si MT4 ose MT5. Nuk do të ketë pagesa ose komisione të vazhdueshme, pasi ju keni blerë tashmë programin themelor.

  Pengesa kryesore këtu është se ju nuk do të përfitoni nga mirëmbajtja e vazhdueshme. Kjo do të thotë, tregjet e Forex mund të ndryshojnë me një ritëm të shpejtë, që do të thotë që ofruesit më të mirë të Forex do të azhurnojnë vazhdimisht kodin themelor.

  A janë Forex Robots një mashtrim?

  Ka mijëra ofrues robotësh Forex atje. Pjesa më e madhe e ofruesve 'ofrojnë' norma të jashtëzakonshme fitimesh ndërmjet 80% dhe 90%, si dhe kthime të mëdha mujore.

  Këta janë ofruesit për të cilët duhet të keni kujdes, pasi mund të jenë mashtrues. Këta mashtrues ofrojnë robotë të cilët funksionojnë, por të ofrosh një garanci kaq të largët të suksesit është thjesht e pamundur.

  Fatkeqësisht për disa, ata vetëm zbulojnë se premtimet për norma kaq të larta fitimi janë të pabazuara, pasi të ndahen me paratë e tyre të fituara me vështirësi. Disa këshilla do të ishin - nëse duket shumë mirë për të qenë e vërtetë - ndoshta është. Sidoqoftë, nuk keni nevojë ta shkruani menjëherë.

  Një ide e mirë është të bashkoheni me ofruesit që ofrojnë demo falas, prova ose një garanci për kthimin e parave nëse jeni të pakënaqur. Të paktën në këtë mënyrë, ju nuk po e hapni veten ndaj rrezikut të humbjes së një shume të konsiderueshme të parave tuaja të fituara me vështirësi, vetëm për të zbuluar se ishte një robot fals Forex.

  Si të zgjidhni një robot Forex

  Ju duhet të vazhdoni me kujdes kur zgjidhni një robot Forex, jo më pak sepse ka pasur shumë raste kur pretendimet e bëra nga ofruesi i robotëve rezulton të jenë të rreme. Ka mijëra prej tyre atje, por më shumë për këtë më vonë.

  Në këtë seksion, ne mbulojmë atë që duhet të dini kur zgjidhni një shërbim "të gjitha-në". Kjo do të thotë, nga ju nuk do të kërkohet të shkarkoni ose instaloni MT4 / MT5 dhe pastaj vendosni vetë robotin. Në vend të kësaj, këta ofrues thjesht ju kërkojnë të bëni një depozitë dhe pjesa tjetër kujdeset. 

  Sa automatizim ju nevojitet?

  Siç e dini tani, ekziston mjaft spektër kur bëhet fjalë për mënyrën automatizuar një robot Forex mund të jetë. Ju duhet të keni një mendim se si dëshironi të tregtoni, domethënë sa të përfshirë dëshironi të jeni në procesin e vendimmarrjes nga fillimi në fund.

  • Dëshironi të depozitoni dhe pastaj t'ia dorëzoni frenat robotit Forex? Ju mund të rrini të qetë dhe të lejoni që roboti Forex të bëjë absolutisht gjithçka që ka të bëjë me tregtinë - një fund për t'i dhënë fund shërbimit për të thënë.
  • Apo ndoshta do të preferonit të mbani një kontroll? Disa investitorë pëlqejnë të përdorin një robot Forex për të hulumtuar automatikisht dhe për të bërë punën e këmbëve në atë drejtim.
  • Më vonë, kur bëhet fjalë për vendosjen në të vërtetë të një tregti, ju mund të prisni për një sinjal dhe më pas vendosni vetë nëse do të shkoni përpara dhe të veproni sipas tij. Me fjalë të tjera, hapni ose mbyllni një pozicion, ose ndryshoni fitimin e marrjes ose ndaloni humbjen e një pozicioni ekzistues në tregti.

  Në fund të fundit, është gjithmonë e këshillueshme të kontrolloni në platformën e një ofruesi të veçantë për të parë se cilat modele tregtare përdor robot Forex.

  Cila është depozita minimale?

  Disa ofrues të robotëve Forex përcaktojnë një depozitë minimale përpara se t'ju lejojnë të përdorni shërbimin.  Duke pasur parasysh këtë, është një ide e mirë të kontrolloni se cila është depozita minimale, dhe ndoshta të zgjidhni një me një shumë modeste fillestare.

  Do të ishte shumë dëshpëruese të investonit 3,000 dollarë nga paratë tuaja, për të zbuluar më vonë se ishte një ofrues mashtrues i robotëve. Në përgjithësi, duhet të prisni një depozitë minimale prej rreth 250 $. Nëse gjeni një platformë me një garanci për kthimin e parave nëse duhet të jeni të pakënaqur brenda 30 ditësh, atëherë kjo është një shenjë e mirë.

  A janë të vlefshme pretendimet e ofruesit?

  Bërja e premtimeve me kthim 80% në baza mujore është e lehtë. Mbi të gjitha, pothuajse çdokush mund të krijojë një faqe në internet duke bërë pretendime të rreme këto ditë. Nëse çmimi duket çmendurisht i lirë dhe shumë i mirë për të qenë i vërtetë, atëherë shanset janë që është.

  Nëse një ofrues Forex po ofron 95% 'kthime të garantuara' dhe deklarata madhore të fitimeve të mëdha me rrezik të ulët - kjo është një tjetër alarm i kuq për dyshim.

  Siç kemi trajtuar shkurtimisht më parë, është gjithmonë mirë të shkoni me robotë Forex të cilët ofrojnë vërtetimin e rezultateve. Disa platforma janë të gatshme të ofrojnë një garanci për kthimin e parave, të tjerët mund t'ju ofrojnë një provë falas 7-ditore ose një demonstrim.

  Demot janë një mundësi e mirë si për të sapoardhurit ashtu edhe për tregtarët me përvojë, sepse jeni në gjendje të provoni sinjalet e automatizuara para se të keni shpenzuar ndonjë gjë. Ju gjithashtu mund të kontrolloni qëndrueshmërinë e ofruesit duke studiuar rezultatet e testimit.

  Këto tregojnë se cilat metoda të tregtisë janë përdorur me sukses ose ndryshe për një periudhë kohe. Më shumë rreth kësaj më vonë. Një kompani e ligjshme do të jetë në gjendje të bëjë të disponueshëm për klientët numra dhe rezultate, në vend se ta rritë atë me marketing të zgjuar dhe premtime të mëdha të pasurisë së shpejtë.

  A mund të përdorni fondet tuaja?

  Gjëja e fundit nga e cila doni të tronditeni është një periudhë e gjatë shpengimi. Alwaysshtë gjithmonë një ide e mirë të siguroheni që ofruesi i robotëve Forex do t'ju mundësojë të fitoni qasje në fondet tuaja sa herë që dëshironi, pa asnjë kufizim tërheqjeje. Gjithmonë kontrolloni termat dhe kushtet. 

  Cilat janë opsionet e pagesës?

  Jo të gjithë robotët Forex janë njësoj. Disa, për shembull, lejojnë vetëm depozitat / tërheqjet nga kriptovalutat. Sidomos nëse keni një metodë specifike pagese në mendje (të tilla si Visa), gjithmonë duhet të siguroheni që të kontrolloni këtë informacion për t'u siguruar që platforma do të jetë e përshtatshme.

  Cilat monedha jam në gjendje të tregtoj?

  Robotë të ndryshëm Forex specializohen në çifte të ndryshme monedhash. Ju mund të zbuloni se ai shqyrton shumë çifte si të mitur, të diplomuar dhe ekzotikë. Ndërsa disa mund të skanojnë vetëm disa çifte.

  Shtë e rëndësishme të keni një pasqyrë të plotë kur bëhet fjalë për fondet tuaja dhe ku ato janë duke u vendosur investuar

  Konsiderata të tjera

  Ka disa gjëra të tjera që mund të vlerësoni në përpjekjen tuaj për të gjetur robotin tuaj të përsosur Forex.

  A është testuar përsëri robot Forex?

  Testimi i rikthimit do t'ju japë një tregues të mirë se si funksionon sistemi dhe një larmi situatash të ndryshme të tregut siç janë lajmet e rëndësishme, paqëndrueshmëria e ulët dhe e lartë dhe njoftimet.

  Dora robot, duke porositur në një tastierë laptop, një tregti shkëmbimi. Sistemi i tregtimit të robotëve është një program tregtar kompjuterik që automatikisht dorëzon tregti në një shkëmbim pa ndonjë ndërhyrje njerëzore. Thellësia e fushës me fokus në gisht.

  Platformat më të mira testohen përsëri në çifte të ndryshme monedhash si dhe kushte të tjera të tregut. Këto teste shpesh ilustrojnë tërheqjen minimale dhe maksimale, fitimet dhe humbjet e mundshme dhe raportet e shpërblimit të rrezikut. Disa ndërmjetës do ta kryejnë këtë provë për ju.

  Informacione të Tregtisë së Drejtpërdrejtë

  Shumë ofrues të robotëve Forex bëjnë premtime të raporteve fituese 90 - 99%. Sidoqoftë, nuk është gjithmonë kështu. Ne do të rekomandojmë vetëm kompani që janë legjitime në hapësirën e robotëve Forex.

  Rezultatet mund të ndryshojnë kur bëhet fjalë për 'tregtim në kohë reale' dhe 'tregtim të simuluar', pasi parametrat e fundit mund të kontrollohen me përpikëri. Kjo do të thotë se nuk ilustron gjithashtu likuiditet, i cili mund të jetë thelbësor për tregtimin në kohë reale.

  A ka kufizime të rendit?

  Një konsideratë tjetër është se si performon robot Forex kur ndryshoni madhësinë e porosisë tuaj. Një mënyrë e shkëlqyeshme për ta provuar këtë është të provoni një demo ose provë falas.

  Disa platforma funksionojnë më mirë kur mbani një porosi të ngjashme, por mund të zvogëlojë përfitimin tuaj kur ka një ndryshim në madhësinë e porosisë. Robot ideal Forex është ai që performon mirë pavarësisht.

  Tërheqjet e Robotëve Forex

  Tërheqja është kontrasti midis pikës tjetër të ulët në bilancin e llogarisë suaj tregtare dhe pikës së lartë. Në thelb ndryshimi në bilancin e llogarisë suaj ilustron të ardhurat e humbura nga humbja e tregtisë.

  Asnjë tregtar nuk është i njëjtë, pasi disa njerëz pëlqejnë një tërheqje maksimale prej 15%, ndërsa të tjerët mund të favorizojnë një tërheqje më konservatore prej vetëm 5%.

  Kjo varet plotësisht nga ju. Ju mund ta kontrolloni këtë si në tërheqjet e njëpasnjëshme, ashtu edhe në bazë të tregtisë sipas tregtisë.

  Si të filloni me një robot Forex

  Tani do të shqyrtojmë gjithçka që duhet të dini para se të regjistroheni në një ofrues të robotëve Forex. Ky informacion do t'ju dërgojë në rrugën e duhur nga fillimi.

  Hapi 1: Zgjidhni një Ofrues të Robotit Forex

  Për të marrë topin, do të duhet të zgjidhni cilin robot Forex dëshironi të përdorni. Nëse nuk jeni në gjendje të gjeni një ofrues që plotëson më mirë nevojat tuaja, ne diskutojmë më tej robotët më të mirë Forex të vitit 2021 në këtë udhëzues.

  Hapi 2: Vendosni mbi paragjykimet tuaja të tregtisë

  Në disa platforma robotësh Forex, ka një shumëllojshmëri opsionesh tregtare për të zgjedhur. Këto variojnë nga llojet e aktiveve financiare që mund të dëshironi të keni, deri te depërtimet në porositë e fitimit dhe humbjes së ndalimit.

  Nëse jeni të ri në botën e tregtare online atëherë shërbimi plotësisht i automatizuar ndoshta do të jetë një mundësi më e mirë për ju. Roboti Forex do të tregtojë kështu që nuk keni pse të bëni.

  Dhe ndërsa prekëm më herët, përdorimi i një llogarie demo ose edhe i një prove falas është një mënyrë e shkëlqyeshme për t'u njohur me cilësimet.

  Hapi 3: Depozitoni disa para dhe filloni të tregtoni

  Tani jeni regjistruar, mund të shkoni përpara dhe të depozitoni disa para. Siç thamë, platforma të ndryshme pranojnë mënyra të ndryshme pagese.

  Duke supozuar se keni kontrolluar tashmë atë që është në dispozicion për ju. Ju gjithashtu do të duhet të siguroheni se jeni në dijeni të asaj që është depozita minimale. Sapo të jeni të lumtur dhe të keni bërë depozitimin tuaj të parë, do të filloni të merrni sinjalet Forex.

  Ju lutemi vini re se nëse keni vendosur të shkoni me një llogari manuale, do të pritet që t'i bëni vetë tregtitë. Nëse vendosni të shkoni plotësisht të automatizuar, nuk keni pse të bëni asgjë tjetër.

  Blerja e një Robot Forex për MT4 / MT5

  Alsoshtë gjithashtu e mundur që thjesht të blini një robot Forex nga një ofrues në internet, dhe më pas të shkarkoni softuerin në kompjuterin tuaj. Pastaj, thjesht duhet të ngarkoni skedarin e softuerit në MT4 / MT5. Duke vepruar kështu, robot do të fillojë tregtinë menjëherë.

  Ju, sigurisht, mund të vendosni parametra specifikë të tregtisë. Kjo do të përfshijë metrika të tilla si madhësia minimale dhe maksimale e tregtisë suaj. Nëse vendosni për këtë metodë, duhet të ekzekutoni MT4 / MT5 në modalitetin demo për disa javë për t'u siguruar që roboti është i përshtatshëm për qëllime.

  Si të dalloni një ndërmjetës të ligjshëm Forex

  Në shumicën dërrmuese të rasteve, do të duhet të regjistroheni në një ndërmjetës të besueshëm Forex nëse dëshironi të përdorni një robot. Mbi të gjitha, robotit do t'i duhet një platformë për të ekzekutuar tregtinë e tij!

  Një mënyrë e mirë për të kontrolluar legjitimitetin e një kompanie brokerimi Forex është të siguroheni që ajo është regjistruar në një autoritet rregullator.

  Kompanitë origjinale duhet të veprojnë sipas rregullave të rrepta të licencimit dhe të sigurojnë që ndërmjetësit të ndajnë fondet e tregtarëve. Kjo është praktikë e zakonshme në shumë sektorë dhe do të thotë që një kompani duhet t'i mbajë paratë tuaja të ndara nga paratë e vetë biznesit.

  Sipas ligjit, agjentët janë të detyruar të paraqesin raporte në mënyrë periodike ku thuhet aktiviteti i tyre. Organet rregullatore më pas monitorojnë dhe shqyrtojnë me kujdes këto të dhëna. Në rastin e lojës së gabuar, këto organe janë brenda ligjit për të zbatuar pasojat në ndërmjetësin në fjalë.

  Ka rreth 20 rregullatorë të Forex në të gjithë botën. Disa nga më të njohurit janë:

  • FCA: Autoriteti i Sjelljes Financiare (Mbretëria e Bashkuar)
  • CFTC: Mallrat dhe Tregtimi i të ardhmes Komisioni (Shtetet e Bashkuara)
  • ASIC: Komisioni Australian i Letrave me Vlerë dhe Investimeve
  • CySec: Komisioni i Letrave me Vlerë të Qipros dhe Komisioni i Shkëmbimit
  • BaFIN: The Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (Gjermani)

  Ne në Mëso 2 Tregtinë rekomandojmë vetëm ndërmjetësues të rregulluar shumë të Forex-it.

  Robotët më të mirë Forex të vitit 2021

  Ka qindra nëse jo mijëra ofrues që ofrojnë robotë Forex - shumica e tyre me me sa duket rezultate mahnitëse.

  Me atë që tha, ne ju kemi paralajmëruar gjerësisht për grackat e mundshme të zgjedhjes së robotit të gabuar Forex, kështu që tani do të rendisim 5 robotët më të mirë Forex për shqyrtimin tuaj në 2021.

  1. FX Fury

  Ky duhet të jetë një nga robotët më të njohur në Forex në listën tonë. Bën tregti të përditshme me rrezik të ulët dhe një strategji shumë metodologjike. Tregtitë maksimale në çdo kohë janë 7 dhe tregtitë do të mbahen të hapura vetëm për një kohë të shkurtër.

  FX Fury është një djegës me kufizime kohore dhe funksionon sipas një orari M15. Sidomos në vitet e fundit, ky robot ka treguar aftësinë për t'u përshtatur me çiftet më të fundit të monedhës.

  Në kohën e shkrimit, platforma ka mbi gjashtëdhjetë azhurnime automatike, të cilat vazhdojnë të rriten. Ofruesi i robotëve ofron demonstrime të pakufizuara me secilën licencë, që do të thotë që ju mund të provoni sa të doni ose keni nevojë.

  Ju thjesht mund të dëshironi që një robot Forex të veprojë si një 'kontrollues i fakteve' në përpjekjet tuaja tregtare. Por disa nga gjërat e tjera që mund të prisni nga roboti FX Fury janë si më poshtë:

  • Përqindja mesatare e fitimit prej 93%
  • Fitimet 15-vjeçare të kthimit të parave prej 466,725%
  • 10 tregti ose nën
  • Në përputhje me ndërmjetësin MT4
  • Zhvillimi për 5 vjet
  • Llogaritë e verifikuara 100% të drejtpërdrejta të Myfxbook

  Më shumë se 2,500 njerëz drejtojnë FX Fury në llogaritë e tyre çdo ditë, dhe si ofruesit më të njohur të robotëve Forex ka më shumë azhurnime të shtuara nga viti në vit.

  Vlerësimi ynë

  • I pajtueshëm me MT4
  • Shkalla e pretenduar e fitimit prej 93%
  • Rezultatet verifikohen përmes Myfxbook
  Nuk ka garanci se do të fitoni para me këtë ofrues

  2. Rryma Forex 10

  Forex Steam 10 është plotësisht i automatizuar. Ju jeni në gjendje të shkarkoni robot Forex dhe pothuajse shumë le ta fillojë tregtinë për ju direkt nga kutia.
  Nëse jeni pak më i avancuar në tregun e tregtisë Forex, ju mund ta konfiguroni dhe optimizoni lehtësisht robotin për të tregtuar në kushtet tuaja specifike. Kjo ju mundëson të mbani pak kontroll, por përdorni robotin Forex vetëm atje ku keni nevojë.

  Roboti Forex Steam duket se po rritet vazhdimisht në llogari dhe konsiderohet të jetë shumë i besueshëm dhe i besueshëm. Sigurisht, me tregtinë në Forex, nuk ka kurrë ndonjë garanci, por të kesh një bazë besnike të klientëve është një shenjë e mirë e çdo biznesi.

  Platforma ofron azhurnime të rregullta falas që do të thotë më shumë përfitim i mundshëm për klientët. Disa nga tiparet më të mira të avullit Forex të përfshira me këtë robot Forex janë:

  • Rregullimet në rrezik-shpërblim
  • Rezultatet e verifikuara
  • Një çmim - versione të ndryshme
  • Më shumë se 3,000 klientë aktivë në ditë
  • Shkalla mesatare e fitimit 75%
  • Shmangia e tregtisë së keqe duke përdorur 'përhapjen maksimale'
  • Rritja e ndalesës zvarritëse për një drejtim më të mirë
  • Rishikimet kryesore të Tregut për vitin 2021 e tutje

  Ekziston edhe mundësia e një versioni të lehtë të robotit Forex, për ata që preferojnë të rrisin portofolin e tyre në mënyrë të qëndrueshme për një periudhë më të gjatë kohore. Kjo platformë është një nga më të lira në treg.

  Vlerësimi ynë

  • Shkalla mesatare e fitimit prej 75%
  • Pretendimet për të tërhequr 3,000 klientë të rinj çdo ditë
  • Struktura e thjeshtë e çmimeve
  Nuk ka garanci se do të fitoni para me këtë ofrues

  3. Strategjia Binare Robot Forex

  Interesante, krijuesit e Strategjisë Binary Forex Robot janë kodues dhe tregtarë të jetës reale. Siç sugjeron emri, ky robot Forex përqendrohet në tregun e opsioneve binare. Ky është një treg i cili duket se ka një numër veçanërisht të madh të mashtruesve ndërmjetësues.

  Sidoqoftë, ky robot Forex ofron 2 strategji të cilat janë ndërtuar rreth divergjencës - këto strategji janë 'trimëri' dhe 'frymë'. Në vend që të shesin dy produkte të ndara, ato janë dyfishuar.

  Në përgjithësi, këto strategji janë në përputhje me shumicën dërrmuese të ndërmjetësve. Megjithëse mund të zbuloni se kur bëhet fjalë për opsione binare, shumë zhvillues të produkteve neglizhojnë të bëjnë të disponueshme rezultatet e tregtisë. Kështu që faqet e internetit të palëve të treta si Myfxbook mund të mos jenë në gjendje të mbajnë këto rezultate.

  Nga ana tjetër, roboti Forex Strategjia Binary siguron rezultate çdo ditë përmes një grafiku në faqen e tyre të internetit. Ata gjithashtu përdorin teknika të hollësishme të rikthimit të provave te meta-tregtari 4. Kjo do të thotë se sistemi është testuar plotësisht për vite me radhë para se të fillonin tregtimin.

  Këtu është një ndarje e vogël e asaj që mund të prisni nga ky robot Forex:

  • Lloji i robotit Forex: Opsione binare
  • Çmimi: Nën 200 dollarë
  • Të gjitha çiftet në dispozicion
  • Afati kohor M15 (koha e skadimit 15 minuta)
  • Shkalla mesatare e fitimit 70-95%

  Vlerësimi ynë

  • Çmimi më pak se 200 dollarë
  • Mund të tregtojë ndonjë palë aktuale
  • Shkalla mesatare e fitimit ndërmjet 70% -95%
  Nuk ka garanci se do të fitoni para me këtë ofrues

  4. Astrobot Forex

  Ky robot Forex është 100% i automatizuar dhe pretendon se tregtarët janë në gjendje të fitojnë deri në 16,000 dollarë brenda një muaji. Forex Astrobot u krijua nga një tregtar i njohur Forex i quajtur Rita Lasker.

  Ky robot Forex MT4 ju lejon të tregtoni përmes afateve kohore H1, M30 dhe M15 dhe përfshin të gjitha çiftet e monedhës.
  Ju do të njoftoheni për çdo perspektivë të re tregtare përmes 3 opsioneve: një lajmërim popup MT4, njoftim i shtytjes së celularit ose email.

  Ekziston gjithashtu një veçori e menaxhimit të parave që ju lejon të ndryshoni madhësinë e lotit tuaj kur kushtet e tregut vlerësohen të favorshme.
  Në rast të një ndryshimi drastik në vlerën e çmimit, ekziston një algoritëm i integruar i quajtur 'rrëshqitje'. Rrëshqitja mund t'ju parandalojë të hyni në një tregti me parametra të pasaktë.

  Në varësi të tregut aktual, teknologjia TakeProfit në këtë robot ofron diku deri në 3 marrin nivele fitimi. Disa nga gjërat e tjera që duhet të prisni nga Forex Astrobot janë:

  • Shkalla mesatare e fitimit deri në 80%
  • Afati kohor M15, M30 dhe H1
  • Të gjitha çiftet në dispozicion
  • Kostoja - nga 100 dollarë në rreth 230 dollarë (për 'versionin përfundimtar')
  • Strategjia e ndalimit zvarritës
  • 24 / 7 Suport

  Kjo platformë gjithashtu ofron një garanci 30-ditore të kthimit të parave, nuk ka rëndësi arsyeja juaj për të dëshiruar të lënë.

  Vlerësimi ynë

  • Në dispozicion mbështetje 24/7
  • Pretendon një normë mesatare fitimi deri në 80%
  • 30-ditor garanci para-mbrapa
  Nuk ka garanci se do të fitoni para me këtë ofrues

  5. Robomaster BE

  Ky grup ka 8 tregues dhe 3 robotë Forex, ata janë Big Fish, EA Trade Machine dhe Rocket EA. Të tre janë robot 'skalping' dhe kostoja varion nga 97 - 199 €.

  Nuk ka shumë informacion mbi këtë robot Forex, por ne do të bëjmë një ndarje të vogël të secilit prej 3 robotëve Forex, secili në të drejtën e tyre.

  Makinë e Tregtisë EA

  Ky ishte roboti i dytë Forex i krijuar nga ky grup dhe është gjithashtu një platformë përvëluese. Nuk ka shumë detaje mbi strategjinë e disponueshme për këtë robot Forex.

  Roboti Forex vjen me cilësime të paracaktuara, udhëzime dhe mbështetje hap pas hapi të përdoruesit. Çmimi për këtë platformë është 199 € për të pakufizuar, dhe 149 € për standardin.

  Karakteristikat e premtuara nga EA Trade Machine përfshijnë:

  • Afati kohor M5
  • Koha e tregtimit të sesioneve të Paqësorit, Azisë dhe Amerikës
  • Çifte 7 valutë
  • 20% - 50% fitim i mundshëm (në muaj)
  • Strategjia është deklaruar si 'tregtim në drejtim të trendeve globale'
  • (tregtimi i kanalit)

  Raketa EA

  Ky robot Forex rekomandohet nga ekipi i Robomaster EU për skalpimin profesional. Ju mund të blini një licencë të pakufizuar për 199 € ose një single për 149 €. Rocket EA përfshin një manual të thelluar, mbështetje 24/7 për klientët dhe skedarë cilësimesh të para-optimizuar.

  Roboti Forex Rocket EA do të tregtojë 12 çifte monedha në të njëjtën kohë, kjo u mundëson atyre që të diversifikojnë rrezikun. Kur bëhet fjalë për rezultatet e tregtimit, ka 12 prapavijë të ndara.

  Disa karakteristika të ofruara nga Rocket EA janë:

  • Tregton 24 orë në ditë, 5 ditë në javë
  • Koha e tregtimit aziatik
  • 10% - 20% fitim i mundshëm
  • 15 palë valutë për tregtim
  • Afati kohor M15

  Peshku i Madh EA

  Ky robot Forex u krijua për çdo kusht të tregut, ai synon të sigurojë një fitim të qëndrueshëm duke përdorur një algoritëm fleksibël.

  Kostoja e robotit Big Fish EA është 120 € për versionin e pakufizuar, dhe 97 € për single. Ashtu si 2 të tjerët nga ky grup, ai vjen me manuale të hollësishme, vendosjen e skedarëve dhe mbështetjen.

  Ofruesi ka përmbledhur atë që ofrohet dhe këtë po thonë:

  • Tregton 24 orë në ditë, 5 ditë në javë
  • Krijuar për të tregtuar USD / JPY
  • 10% - 50% potencial fitimi
  • Tregton në tërheqje (në varësi të drejtimit që po shkon trendi)
  • Afati kohor M5

  Për fat të keq, nuk ka ndonjë rezultat tregtar të disponueshëm për këtë robot Forex.

  Vlerësimi ynë

  • 3 robotë për të zgjedhur
  • Modeli i çmimeve të drejta
  • Të përfshira shumë strategji Forex
  Nuk ka garanci se do të fitoni para me këtë ofrues

  Mendime përfundimtare

  Siç kemi thënë, robotët Forex janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të tregtuar Forex pa pasur nevojë të kaloni muaj apo edhe vite duke mësuar se si të tregtoni. Teknologjia ka përparuar aq shumë sa që një robot Forex është në gjendje të blejë dhe shesë në emrin tuaj ndërsa vazhdoni jetën tuaj të zënë.

  Gjithmonë vazhdoni me kujdes megjithëse - pasi ka shumë ofrues mashtrimi aktiv në hapësirë. Për fat të mirë, të gjithë robotët Forex që kemi renditur në këtë faqe janë nga ofrues të ligjshëm. Por, nëse vendosni të dilni nga kjo listë - atëherë gjithmonë sigurohuni që së pari të bëni disa hulumtime.

  Ç'është më e rëndësishmja, përfitimi i llogarive demo, garancive të kthimit të parave dhe provave falas është një mënyrë e arsyeshme për të marrë një ndjenjë për robotin Forex para se të ndaheni me paratë tuaja të fituara me vështirësi.

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.