NA KONTAKTONI

NA KONTAKTONI

Merrni në kontakt

Mëso 2 Trade është një emër tregtar i Gadget Geek Online Ltd


    Autori: Michael Fasogbon

    Avatar

    Michael Fasogbon është një tregtar profesionist Forex dhe analist teknik i kriptomonedhës me mbi pesë vjet përvojë tregtare. Vite mbrapa, ai u bë i apasionuar pas teknologjisë blockchain dhe kriptomonedhës përmes motrës së tij dhe që prej asaj kohe ka ndjekur valën e tregut.