5 aplikacionet më të mira të tregtimit Forex 2021!

5 aplikacionet më të mira të tregtimit Forex 2021!

Aplikacionet më të mira të tregtimit të Forex dhe peisazhi i blerjes dhe shitjes së pasurive kanë ndryshuar jashtëzakonisht që kur ajo hyri në hapësirën në internet. Deri atëherë, krijimi tradicional i tregtisë kërkonte që ju të telefononi ndërmjetësin tuaj për të hyrë në pozicione në emrin tuaj. Që atëherë përparimet në teknologji e kanë bërë të përshtatshme përtej imagjinatës për të ekzekutuar zgjedhjet tuaja tregtare vetëm me disa klikime. 

Sot, sektori i investimeve ka bërë një hap më shumë përpara me fillimin e aplikacioneve të tregtisë. Aplikacionet më të mira të tregtimit ju lejojnë të grumbulloni informacion në lidhje me pasuritë tuaja, të gjurmoni lëvizjen e tyre, të bëni porositë tuaja dhe t'i menaxhoni ato - pa marrë parasysh se ku jeni. 

Pavarësisht se në cilën vend jeni të përqendruar, qoftë në stoqe, indekse, Forex, mallra ose kriptomonedha - ju mund të gjeni një aplikacion që shërben në të gjitha fushat ose ka karakteristika ekskluzive për një instrument specifik financiar. Interneti ka një mori zgjedhjesh, të përshtatshme për interesat personale dhe profesionale të tregtarëve të të gjitha niveleve. 

Tani, pyetja kritike është cila aplikacion i tregtimit në Forex është e përshtatshme për ju? Në këtë udhëzues, ne synojmë ta zbulojmë!

Tabela e Përmbajtjes

   

  eToro - Bleni dhe Investoni në Asete

  Vlerësimi ynë

  • Bleni mbi 2,400 aksione
  • Tregtoni mijëra CFD
  • Depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti, portofol elektronik, ose llogari bankare dhe PayPal
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Vetëm kriptot e vërteta janë në dispozicion për përdoruesit e SH.B.A.
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

  Cilat janë aplikacionet e tregtimit?

  Me qindra mijëra aplikacione mobile të dedikuara tani në dispozicion për të shkarkuar dhe instaluar me një klikim të një butoni - ka kuptim që kjo që prej asaj kohe është shtrirë në arenën e investimeve. Aplikacionet e tregtimit janë pikërisht ato që sugjeron emri. Ato ju mundësojnë të bëni zgjedhje investimesh dhe t'i kryeni ato përmes një pajisjeje mobile. 

  Në ditët e sotme, ju do të gjeni praktikisht çdo mjet dhe tipar tregtar në një aplikacion tregtar që përndryshe do ta gjeni në një faqe në internet. Sidoqoftë, duhet të keni parasysh gjithashtu që ato nuk janë krijuar për të funksionuar si mjete të pavarura. Përkundrazi, ka disa aspekte që, si investitorë, do t'ju duhet të përdorni nga një shërbim brokerimi plotësisht i plotë. 

  Për më tepër, cilat aktivitete mund të kryeni me një aplikacion tregtar do të varen nga faqja e tregtimit të aplikacionit, politikat, madje edhe nga termat dhe kushtet e tyre. Për shembull, le të themi se jeni duke bërë tregti përmes një platforme brokerimi në internet. Ju gjithashtu përdorni aplikacionin e tyre të tregtisë për lehtësi të shtuar. Kjo ju jep përfitimin e qasjes në opsionet e tregtimit përmes aplikacionit. Sidoqoftë, nëse keni nevojë të bëni një analizë të plotë teknike të performancës së një aktivi, mund të jetë më së miri ta bëni këtë përmes faqes kryesore të desktopit. 

  Aplikacionet e tregtimit janë veçanërisht të dobishme nëse nuk keni qasje në një desktop gjithnjë, pasi ato janë krijuar për t'ju ndihmuar të lundroni lehtësisht në numrin e madh të pasurive të tregtueshme të ndërmjetësit. Edhe pse do të jeni në gjendje të përdorni faqen e tregtimit përmes smartphone-it tuaj, madhësia më e vogël e ekranit mund ta bëjë disi sfiduese kryerjen e hulumtimeve dhe analizave më të hollësishme. 

  Aplikacionet e tregtimit janë thelbësore 

  Në të gjithë instrumentet financiare të disponueshëm për tregtim, Forex konsiderohet si një nga tregjet më likuide në botë. Paqëndrueshmëria, duke qenë një nga matjet më interesante që sundojnë tregjet e investimeve, favorizon shumë Forex.

  Ju mund të prisni të shihni një lëvizje të vazhdueshme në treg në çdo palë kryesore monedhe në çdo ditë të caktuar. Këto pasuri janë shumë të prekshme nga ngjarjet dhe lajmet e tjera ekonomike - pasi tregtarët janë gjithmonë në kërkim të ndryshimit të shpejtë të tregjeve. Si i tillë, Forex preferohet shumë nga ata që duan të blejnë në mënyrë aktive dhe instrumente financiarë. 

  Për shkak të kësaj paqëndrueshmërie të lartë, tregtarët e Forex duhet të kërkojnë vazhdimisht për ndryshime në treg. Ata kanë nevojë për qasje në tabela, citate dhe mbi të gjitha, llogaritë e tyre tregtare me një klik të një butoni. Prandaj, gjetja e aplikacionit më të mirë të tregtimit të Forex është me rëndësi të madhe. 

  Pothuajse të gjitha platformat dhe ndërmjetësit kryesorë të tregtimit në Forex ofrojnë një aplikacion ekskluziv të tregtisë. Disa gjithashtu ju lejojnë të përdorni aplikacionin pa pasur një llogari në platformën e tyre të tregtimit. Megjithatë, kjo do t'ju lejojë të shfletoni arenën e tregtisë dhe të mos bëni porosi në të vërtetë. Kjo përfshin qasjen në informacion dhe burimet teknike të tilla si MT4

  Si të përdorni një aplikacion për tregtimin Forex?

  Përdorimi i një aplikacioni tregtar nuk është aq i ndryshëm nga përdorimi i një faqe tregtimi në internet. Ato përfshijnë të njëjtat karakteristika dhe të njëjtin proces të konfigurimit të llogarisë tuaj. Dallimi i vetëm i jashtëzakonshëm do të ishte në ndërfaqen dhe mënyrën sesi ju lundroni nëpër platformë. 

  Këtu kemi një udhëzues hap pas hapi se si mund të filloni karrierën tuaj të investimeve në Forex përmes një aplikacioni të tregtisë mobile. 

  1. Gjeni aplikacionin më të mirë të tregtimit të Forex 

  Çdo aplikacion tregtar mund të duket se ka të njëjtën grup funksionesh. Megjithatë, ato janë të gjitha unike, të ndryshme nga vlera dhe efikasiteti. Hapi juaj i parë është të identifikoni aplikacionin më të mirë të tregtimit të Forex që i përshtatet më shumë stilit tuaj individual të tregtimit. 

  Në seksionet e mëvonshme të këtij udhëzuesi, ne kemi dhënë një përmbledhje të thelluar të mënyrës se si të zgjedhni aplikacionin më të mirë të tregtimit të Forex. Ne do të diskutojmë më tej në detaje faktorët si rregullorja, komisionet, tarifat dhe performanca e përgjithshme.

  Të paktën, të duhet një aplikacion që është i pajtueshëm me pajisjen tënde mobile. Nëse po kaloni midis një tableti, një telefoni dhe një kompjuteri, keni nevojë për një aplikacion që mund të sigurojë një përvojë të përsosur në të gjithë mediumet. 

  2. Instaloni aplikacionin e tregtimit 

  Gjetja e aplikacionit më të mirë të tregtimit është pjesa më e vështirë e procesit. Pjesa tjetër funksionon pa probleme si instalimi i ndonjë aplikacioni tjetër të telefonit. Shumica e vendeve të tregtimit do të kenë lidhje direkte që ju ridrejtojnë në aplikacionet e tyre zyrtare. Nëse jo, mund t'i kërkoni gjithashtu përmes dyqaneve të aplikacioneve Android ose iOS. 

  Në këtë pikë, duhet të siguroheni që po shkarkoni versionin e licencuar dhe origjinal të aplikacioneve. Nuk është e pazakontë të hasni imitime ose versione false të aplikacioneve të tilla tregtare. Meqenëse në thelb po ia besoni kapitalin tuaj në duart e një firme brokerimi, duhet të siguroheni se po e bëni këtë përmes versionit autentik të aplikacionit. 

  Pasi të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin, hapi tjetër është të hapni llogarinë tuaj. 

  3. Vendosni llogarinë tuaj tregtare 

  Nëse tashmë keni një llogari në faqen përkatëse të tregtisë, atëherë do të duhet të hyni vetëm me kredencialet tuaja. Nëse jo, mund të kërkohet që së pari të hapni një llogari në faqen e ndërmjetësit. 

  Përveç adresës tuaj të postës elektronike dhe fjalëkalimit, platformat tregtare gjithashtu kërkojnë nga ju që të jepni informacione personale si emrin tuaj të plotë, adresën e shtëpisë, datën e lindjes dhe numrin e telefonit. Më e rëndësishmja, ju gjithashtu do të duhet të jepni një numër identifikimi tatimor. 

  Në varësi të faqes së tregtimit, përdoruesit do të duhet të japin detaje në lidhje me statusin e tyre të punës. Do të kërkohen gjithashtu informacione që mbulojnë diapazonin tuaj vjetor të pagave dhe industrinë tuaj.

  Ç'është më e rëndësishmja, faqet e ndërmjetësuesve gjithashtu duhet të dinë për përvojën tuaj paraprake në industrinë e investimeve. Kjo gjithashtu i jep ofruesit një përmbledhje të pasurive tuaja të preferuara, si dhe shumën e levave për të cilat jeni i përshtatshëm. 

  4. Verifikoni identitetin tuaj

  Procedura e verifikimit të identitetit varet nga vendi juaj. Për shembull, në Mbretërinë e Bashkuar, ndërmjetësit duhet të ndjekin procesin e detyrueshëm të quajtur Njohni Klientin tuaj (KYC) për të verifikuar identitetin dhe përshtatshmërinë e hyrjes në një marrëdhënie biznesi me një klient.

  Procesi është i lehtë dhe efikas. E tëra që ju pritet të bëni është të siguroni një ID të lëshuar nga qeveria që është e vlefshme në vendin në fjalë dhe të ngarkoni dokumentin. Ndërsa disa aplikacione tregtare gjithashtu duhet të verifikojnë adresën tuaj, mund t'ju duhet të siguroni dokumentacion shtesë si faturat e qirasë, faturat ose deklaratën bankare. 

  5. Shtoni fonde në llogarinë tuaj 

  Në mënyrë që të shfrytëzoni sa më shumë aplikacionet e tregtimit, duhet gjithashtu të keni kapital të depozituar në llogarinë tuaj tregtare. Ju mund ta bëni këtë vetëm kur llogaria juaj të verifikohet plotësisht nga platforma e tregtimit (kjo shpesh zgjat vetëm disa minuta). Pasi të jetë, atëherë mund të shtoni para me lehtësi. 

  Aplikacionet më të mira të tregtimit në Forex ofrojnë një larmi metodash pagese për përdoruesit. Kjo përfshin pagesa me kartë krediti ose debiti, kuleta elektronike, apo edhe një transferim telash. 

  6. Filloni tregtinë në aplikacion

  Me një bilanc të mjaftueshëm në llogarinë tuaj, tani gjithçka që ju mbetet është të filloni të blini dhe shisni çifte monedhash. Meqenëse aplikacionet e tregtimit sigurojnë qasje në më shumë se një pasuri, mund të gjeni preferencën tuaj duke përdorur funksionin e kërkimit. Për tregti specifike në Forex, mund të futni çifte monedhash si USD / EUR dhe do të ridrejtoheni në faqen përkatëse të tregtimit. 

  Nëse jeni fillestar, gjithmonë rekomandohet të filloni tregtimin në prerje të vogla përpara se të kaloni në tregti më të mëdha. Pasi të njiheni me aplikacionin dhe të keni përvojë në tregtinë e Forex, vetëm atëherë duhet të konsideroni rritjen e aksioneve tuaja. 

  Si të gjeni aplikacionet më të mira të tregtimit Forex?

  Përgjigja se cila është aplikacioni më i mirë i tregtimit të Forex do të varet nga qëllimet dhe përvoja juaj tregtare. Ndërsa fillestarët mund të gjejnë aplikacione të drejtpërdrejta më tërheqëse, tregtari me përvojë mund të jetë në kërkim të sofistikimit që u ofron atyre depërtim të zgjeruar të tregut.  

  Nëse jeni duke luftuar për të gjetur një aplikacion që plotëson nevojat tuaja, këtu janë disa atribute që duhet të merrni parasysh dhe krahasuar. Për ata që nuk kanë lirinë e kohës, ne gjithashtu diskutojmë tonë aplikacionet e preferuara të tregtimit të Forex drejt fundit të kësaj faqe. 

  1. A është aplikacioni i pajtueshëm?

  Siç e përmendëm më parë, një nga arsyet kryesore pse me siguri po kërkoni një aplikacion tregtimi është për shkak të komoditetit. Si i tillë, përveç nëse është i pajtueshëm me pajisjen që keni në dispozicionin tuaj, do t'ju duhet të qëndroni në versionin e internetit të ndërmjetësit tuaj të zgjedhur në Forex.

  Nga ana e ndritshme, faqet më të vendosura të tregtisë do të zhvillojnë aplikacione që janë në përputhje me të dy pajisjet Android dhe iOS. Sidoqoftë, nëse jeni duke përdorur një sistem operativ alternativ - mund të keni fat. 

  2. A është i rregulluar aplikacioni?

  Për çdo tregtar, metrika e parë që duhet të merret parasysh kur zgjedh një faqe tregtare është besueshmëria. Në krye të kësaj janë organet e licencimit nga të cilat ndërmjetësuesi rregullohet. Për shembull, platformat në MB duhet të rregullohen nga FCA. Në Australi, është ASIC, CySEC në Qipro, BaFin në Gjermani, etj. 

  Nëse aplikacioni i tregtimit nuk nxjerr në pah organet e tyre të licencimit, ky duhet të jetë flamuri juaj i parë i kuq. Me fjalë të tjera, kur jeni duke tregtuar me shuma të mëdha përmes këtyre platformave, është përgjegjësia juaj të siguroheni që paratë dhe interesat tuaja të mbrohen. Nëse nuk jeni në gjendje të gjeni këtë informacion në aplikacionin e tregtimit, regjistri i rregullatorit do të jetë në gjendje ta konfirmojë këtë përmes një kërkimi të shpejtë. Nëse jo, është më mirë të shmangni platformën dhe aplikacionin përkatës. 

  3. Cilat politika pagese ekzistojnë?

  Faqet dhe aplikacionet e tregtimit kanë politika individuale mbi shumën fillestare të depozitës dhe mënyrën se si mund t'i bëni ato. Sot, ndryshe nga faqet e desktopit, aplikacionet e telefonit pranojnë pagesa përmes Google dhe Apple pay - gjë që vlen të merret në konsideratë. 

  Disa përdorues preferojnë këtë sesa kartat e kreditit ose depozitat e llogarisë bankare - pasi nuk ka ndonjë kërkesë për të futur informacione të ndjeshme financiare në aplikacion. Opsionale, disa faqe tregtimi gjithashtu ofrojnë mbështetje për kuletat elektronike si PayPal ose Neteller. Ju gjithashtu duhet të kontrolloni nëse aplikacioni ju tarifon tarifat për bërjen e një depozite. 

  4. Çfarë asetesh mund të tregtoni?

  Aplikacionet e tregtimit janë në dispozicion jo vetëm për Forex por edhe për çdo instrument tjetër financiar. Do të zbuloni se aplikacionet e tregtisë së moshës së re zakonisht adresojnë disa klasa të pasurive në krahasim me qëndrimin ekskluzivisht në Forex. Ju mund të kërkoni për secilën klasë të aseteve dhe çfarë shërbimesh ofron platforma tregtare përpara se të merrni vendimin tuaj. 

  Për më tepër, ju gjithashtu duhet të shikoni në larminë e pasurive në dispozicion në secilin instrument financiar. Për shembull, ndërsa disa aplikacione të tregtimit të Forex ofrojnë mbështetje vetëm për çifte të mëdha, të tjerët ju japin mundësi të përdorni dhjetëra të mitur dhe ekzotikë. 

  5. Çfarë tarifash duhet të paguani?

  Platformat e tregtimit bëjnë para nga komisionet dhe përhap dhe kështu - një segment i vogël i secilës porosi të blerjes dhe shitjes shkon në platformën përkatëse. Si i tillë, iinvestitorët duhet të kërkojnë aplikacione tregtare që ofrojnë spread të ngushtë. Ky është hendeku midis çmimit të kërkuar dhe çmimit të shitjes. Sa më i ulët të jetë përhapja, aq më shumë fitim merrni për të mbajtur. 

  Disa platforma tregtare nuk ofrojnë komisione por shkojnë pak më lart në spread. Prandaj është thelbësore që të vlerësohen dhe të krahasohen normat e përhapjes dhe nëse ato kërkojnë apo jo një komision. Përveç kësaj, ju gjithashtu do të duhet të paguani tarifa brenda natës për çdo ditë që mbani të hapur pozicionin Forex. 

  6. Sa përdorues është aplikacioni?

  Për shumë përdorues, ndërfaqja e aplikacionit luan një rol të rëndësishëm në procesin e vendimmarrjes. Edhe pse aplikacionet më të mira të tregtimit të Forex mund të vijnë të mbushura me karakteristika dhe mjete të përparuara, nëse nuk është i përshtatshëm për përdoruesit, mund të jetë me vlerë të shmanget. Në vend të kësaj, do të jeni të detyruar të humbni kohë duke mësuar se si funksionon aplikacioni - në vend që të kaloni kohën tuaj duke përmirësuar strategjitë tuaja të investimeve. 

  Në mënyrë të ngjashme, nëse aplikacioni ju lejon të shikoni vetëm çmimet aktuale të tregut - që do të thotë që duhet të përdorni faqen e internetit të desktopit për të bërë një tregti, aplikacioni mund të mos përshtatet me kriteret tuaja. Në fund të fundit, nëse jeni duke kërkuar për një ndërfaqe që funksionon mirë me ekranin e telefonit tuaj dhe ju jep një tranzicion të përsosur nga aktivi në aset - sigurohuni që aplikacioni të jetë miqësor për përdoruesit! 

  7. Sa e besueshme është mbështetja ndaj klientit?

  Nëse faqja e tregtimit ka një ekip të besueshëm për mbështetjen e klientit, duhet të prisni të njëjtin nivel shërbimi përmes aplikacionit. Në krye të kësaj është të jesh në gjendje të flasësh me një agjent mbështetës në kohë reale përmes një strukture bisede të drejtpërdrejtë. Kjo shmang nevojën për të thirrur ndërmjetësin. 

  Pse duhet të përdorni një aplikacion MT4 Trading?

  MetaTrader4 ka evoluar për t'u bërë mjeti më i mprehtë në kutinë e tregtarëve më të stazhionuar. Megjithëse është i zbatueshëm për tregtimin në të gjithë instrumentet financiare, funksionon jashtëzakonisht mirë me Forex. MT4 është jashtëzakonisht popullor pasi lejon përdoruesit të përdorin preferencat e tyre tregtare me lehtësi. Softueri gjithashtu lejon përdoruesit të automatizojnë tregtinë e tyre bazuar në algoritme dhe robotë autonomë. Në këtë mënyrë, softueri automatikisht do të hapë dhe mbyllë pozicionet sipas grupit të parametrave që vendosni përmes MT4. 

  Për më tepër, ju mund të analizoni luhatjet e çmimeve dhe të interpretoni grafikët e tregtimit. MT4 është një mjet i domosdoshëm që mund të ndihmojë në lehtësimin e të gjitha strategjive të investimeve në distancë - kështu që kjo diçka që vlen të merret në konsideratë.  

  Karakteristikat e përdorimit të aplikacionit të tregtimit Forex MT4 përfshin: 

  • Qasja në të dhëna nga kudo 
  • Ju lejon të hyni dhe të dilni nga tregtitë menjëherë 
  • Shkarkoni historikun e çifteve të monedhës
  • Dizajn i përgjegjshëm për ekranet e telefonit
  • Përfshin të gjitha tiparet e theksuara të versioneve në desktop 
  • Menaxhoni fondet tuaja direkt nga aplikacioni i telefonit 
  • Mjete të tilla si grafikët dhe grafikët për të kuptuar lëvizjen e monedhave

  Në mënyrë thelbësore, aplikacioni MT4 siguron që procesi i tregtimit dhe kryerjes së analizave teknike të mos pengohet nga madhësia më e vogël e ekranit. 

  Llojet e pasurive të disponueshme në një aplikacion tregtar

  Aplikacionet e tregtimit celular mund t'ju lidhin me të njëjtin rrjet të gjerë të instrumenteve financiare të disponueshëm përmes faqeve përkatëse të brokerimit. Megjithëse klasa juaj e preferuar e aseteve mund të jetë Forex, ia vlen të eksploroni se cilat instrumente të tjerë financiarë do të keni në dispozicion. 

  Kapitali dhe aksionet

  Kapitali individual është në thelb aksione që përfaqësojnë pronësinë në kompanitë e mbajtura publikisht. Tregtimi i këtyre aksioneve lehtësohet përmes bursave në të gjithë botën. Ju fitoni kur ka një vlerësim ose zhvlerësim të vlerës së këtyre aksioneve.

  Kapitali neto është gjithashtu i prirur ndaj ngjarjeve dhe lajmeve që do të ndikonin në pozicionin e kompanisë themelore.  Nëse dëshironi të investoni në aksione ndërkombëtare, duhet të siguroheni që platforma e tregtisë mobile t'ju japë qasje në shkëmbimin specifik. 

  Tregues 

  Nëse nuk keni përvojën e kërkuar për të spekuluar individual kapitalit, atëherë alternativa tjetër më e mirë janë indekset. Këto janë aksione të kompanive të ndryshme të shporta si një grup. Secili grup do të ketë disa kompani kryesisht të klasifikuara së bashku bazuar në industrinë e tyre.

  Duke tregtuar indekse, kështu që në thelb jeni duke tregtuar në tregun e brendshëm të aksioneve sesa në një kompani vetë. Sidoqoftë, vini re se një ndryshim i rëndësishëm në pjesën e një sektori mund të ndikojë në pjesën tjetër të indekseve - veçanërisht nëse është i teknologjisë së tij. 

  ETFs

  Fondet e tregtuara në këmbim tregtohen ngjashëm me aksionet, por zakonisht në një grup aktivesh të ndryshme. Vlera e ETF-ve ndryshon gjatë ditës, në varësi të aktiveve themelore që po ndjek. Si i tillë, ka shumë mundësi për të shkuar gjatë ose gjatë gjatë ditës së tregtimit. Përdorimi i një aplikacioni tregtimi për këtë qëllim do të ishte një zgjedhje e dukshme pasi mund të monitoroni vazhdimisht se si po funksionojnë pasuritë. 

  Mallra 

  Mallrat klasifikohen në tre sektorë - energjia, metali dhe produktet bujqësore. Çmimet e këtyre do të ndryshojnë ndjeshëm gjatë gjithë ditës. Shumica e aplikacioneve të tregtimit ju japin akses në dhjetëra instrumente të mallrave. Kjo mund të përfshijë flori, vaj, gaz dhe grurë.

  cryptocurrencies 

  Popullariteti i kriptovalutave në arenën tregtare globale është rritur në vitet e fundit. Sot, të dy zhvilluesit dhe investitorët janë të etur për të hartuar aplikacione që i përkasin ekskluzivisht industrisë së tregtisë kripto. 

  Jo çdo faqe tregtare ka hyrë ende në këtë fushë. Agjentët tradicionalë shpesh mbështeten në CFD për të kryer tregti në monedhat dixhitale. Si i tillë, nëse dëshironi të hyni tregtare cryptocurrency, ju do të keni qasje në huadhënien dhe objektet e shitjes së shkurtër. 

  Aplikacionet më të mira të tregtimit Forex të vitit 2021

   

  Deri në këtë pikë të udhëzuesit tonë të thelluar, ne kemi mbuluar në detaje se çfarë të kërkojmë në një aplikacion Forex. Sidoqoftë, jo të gjithë janë në gjendje të investojnë kohë të mjaftueshme për të gjetur atë të duhur. 

  Pas rishikimit të aspekteve të aktiveve të tregtueshme, tarifave dhe veçorive - ne kemi mbledhur një listë të pesë aplikacioneve të tregtisë të rrumbullakosura mirë që do të adresojnë të gjitha nevojat tuaja për investime.

  1. eToro - Aplikacioni më i mirë i tregtimit për fillestarët

  Rregulluar plotësisht nga FCA, ASIC dhe CySec - eToro është një tjetër platformë shumë e përshtatshme për tregtarët e Forex. eToro është veçanërisht miqësor për tregtinë e amatorëve - dhe ofron një proces të lehtë regjistrimi. Vetëm Cryptos të vërtetë janë në dispozicion në SH.B.A.

  Platforma ju jep juve akses në një koleksion të gjerë të instrumenteve financiare, që ndryshojnë nga Forex, aksione, indekse, CFD dhe kriptovaluta, përfshirë pronësinë në botën reale. Aplikacioni celular eToro është gjithashtu i mbushur me karakteristika inovative, duke ju dhënë mundësinë e hyrjes së plotë për të gjitha burimet e saj.

  Një tipar unik i eToro është mundësia për të ndjekur investitorët më të suksesshëm. Duke përdorur tiparin Copy Trade, përdoruesit mund të kopjojnë strategjitë e tregtimit të përdoruesve të tjerë të eToro dhe kështu të përfitojnë nga njohuritë e tyre të tregut. Duke vendosur caktimin e të paktën $ 200 në tregtarin tuaj të zgjedhur, eToro do të ekzekutojë urdhra të ngjashëm në emrin tuaj.

  Vlerësimi ynë

  • Mbështet të gjitha llojet e kartave të debitit / kreditit
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Llogaritë shprehen vetëm në USD
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

  2. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  3. Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Capital.com është një ndërmjetës në internet i rregulluar nga FCA që ofron shumë instrumente financiarë. Të gjitha në formën e CFD - kjo mbulon aksione, indekse, mallra, madje edhe kriptovaluta. Ju nuk do të paguani asnjë qindarkë të vetme në komision, dhe përhapjet janë shumë të shtrënguara. Objektet e levave janë gjithashtu në ofertë - plotësisht në përputhje me kufijtë e ESMA-s.

  Edhe një herë, kjo qëndron në 1:30 për diplomat dhe 1:20 për të miturit dhe ekzotikët. Nëse jeni të vendosur jashtë Evropës ose vlerësoni se jeni një klient profesionist, do të merrni kufij edhe më të lartë. Marrja e parave në Capital.com është gjithashtu një fllad - pasi platforma mbështet karta debiti / krediti, kuleta elektronike dhe transferime të llogarive bankare. Më e mira nga të gjitha, mund të filloni me vetëm 20 £ / $.

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. AVATrade - 2 x 200 $ Bonuse Mirëseardhje

  Nëse po kërkoni një ndalesë për të gjitha nevojat tuaja për investime, AVATrade përshtatet në mënyrë të përsosur me nevojat tuaja me licenca rregullatore në shumë juridiksione. Platforma e tregtimit është një nga ndërmjetësit më të vendosur në hapësirën në internet, dhe më pas operon që nga viti 2006. Faqja ju jep mundësinë e përdorimit të mbi 250 instrumenteve financiare - duke përfshirë një arenë të plotë Forex.

  AVATrade është i disponueshëm në të gjithë desktopin, tabletën dhe pajisjet mobile, secila me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe karakteristika inovative. Ju mund të përdorni MT4 dhe MT5, së bashku me tregtuesin ekskluziv të AVATrade, në të cilin mund të përdorni përmes telefonit tuaj celular. Platforma shkëlqen në të gjitha fushat, veçanërisht kur bëhet fjalë për një përvojë pa ndërprerje të tregtisë në celular.

  .

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  Siç sugjeron emri, EuropeFX është një ndërmjetës specialist i Forex-it. Me atë që tha, platforma gjithashtu mbështet CFD-të në formën e aksioneve, indekseve, kriptovalutave dhe mallrave. Ju do të jeni në gjendje të tregtoni përmes MT4, kështu që mund të zgjidhni nga softueri desktop, ose një aplikacion celular / tablet. Nëse dëshironi të tregtoni përmes shfletuesit tuaj standard të internetit, ndërmjetësi gjithashtu ofron platformën e vet amtare - EuroTrader 2.0. Për sa i përket tarifave, EuropeFX ofron përhapje super të ngushtë në çiftet kryesore. Paratë tuaja janë të sigurta në çdo kohë, jo më pak për faktin se ndërmjetësi është i autorizuar dhe licencuar nga CySEC.

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim 

  Aplikacionet e tregtimit kanë hapur fushën e Forex për një audiencë më të gjerë. Forex treg mund të jetë akoma e re për shumë tregtarë, dhe për të njëjtat arsye, bollëku i burimeve të ofruara nga këto aplikacione tregtare ka shumë të ngjarë të nxisin interesin. 

  Nëse ju kanë lexoni udhëzuesin tonë në mënyrë të plotë - tani duhet të jeni në gjendje të gjeni aplikacionet më të mira të tregtimit të Forex që ju lejojnë të tregtoni në lëvizje. Në fund të fundit, duhet të siguroheni që secili aplikacion punon për kërkesat tuaja personale dhe që platforma juaj e zgjedhur të jetë e licencuar, ofron tarifa të arsyeshme dhe mbështetje të besueshme për klientët. 

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  FAQs

  Si mund të depozitoj para në aplikacionin tim të tregtisë?

  Faqet dhe aplikacionet e tregtimit pranojnë pagesa përmes një numri opsionesh. Pothuajse çdo aplikacion i shquar do të ketë mundësi për të transferuar para përmes kartave bankare, kuletave elektronike ose një transferimi bankar direkt. Nëse përdorni një aplikacion celular për të depozituar, mund të gjeni gjithashtu integrime pagese të Google dhe Apple.

  Cila është leva maksimale që mund të merrni në aplikacionet e tregtisë mobile?

  Levave që ofrohen nga aplikacionet e tregtimit do të ndryshojnë nga një ndërmjetës në tjetrin. Në mënyrë tipike, kufijtë e levave varen nga vendndodhja, përvoja juaj tregtare dhe politika e vendeve të tregtimit për menaxhimin e rrezikut.

  Cili është bilanci minimal që duhet të mbaj në një aplikacion tregtar?

  Shumica e vendeve të tregtimit u kërkojnë përdoruesve të mbajnë një bilanc minimal të llogarisë. Kjo mund të jetë diku nga 100 dollarë ose më shumë.

  Deri më tani, aplikacionet e tregtisë janë zhvilluar vetëm duke pasur parasysh pajisjet Android dhe iOS.

  Si mund të arrij shërbimin ndaj klientit përmes një aplikacioni të tregtisë së lëvizshme?

  Unë tashmë përdor një faqe tregtare, si mund ta gjej aplikacionin e tyre celular?

  Nëse ndërmjetësi juaj i zgjedhur tashmë ka një aplikacion për tregtimin e celularëve, me gjasë do të gjeni një lidhje përmes faqes së saj kryesore të desktopit. Nëse jo, mund të kërkoni për aplikacionin në dyqanin e aplikacioneve, por sigurohuni që ai të jetë versioni zyrtar i aplikacionit dhe jo një imitim.

  A mund të marr bonuse përmes aplikacioneve të tregtisë mobile?

  Faqet e tregtimit herë pas here shfaqin bonuse të regjistrimit. Nëse firma e brokerimit ofron promovime ose shpërblime të mirëseardhura, aplikacioni me siguri do t'ju ofrojë të njëjtën veçori gjithashtu.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.