Udhëzuesi Mësoni 2 Trade 2021 mbi tregtinë algoritmike!

Udhëzuesi Mësoni 2 Trade 2021 mbi tregtinë algoritmike!

Tregtimi algoritmik - ose thjesht 'tregtia e algos', është procesi i lejimit të një kompjuteri para-programuar të hulumtojë dhe tregtojë në emrin tuaj. Koncepti gjithëpërfshirës është që algoritmi themelor ka kapacitetin për të përpunuar të dhënat e tregut me një shpejtësi shumë më të shpejtë se ju ose unë.

Si rezultat, programet e tregtimit algoritmik janë shumë të kërkuara nga investitorët e të gjitha formave dhe madhësive.

Me atë që tha, algoritmi që mbështet softuerin e tregtimit është po aq i mirë sa personi që e ndërtoi atë. Me fjalë të tjera, nëse programi kompjuterik është dizajnuar dobët, gjasat janë që ai t'ju humbasë para.

Dëshironi të zbuloni se si funksionon në të vërtetë tregtia e algos? Nëse është kështu, sigurohuni që të lexoni Udhëzuesin Mëso 2 Tregtinë 2021 mbi Tregtinë Algoritmike.

Shënim: Nëse nuk ndiheni rehat që lejoni një program të vendosë tregti në emrin tuaj, mund të jetë me vlerë të konsideroni një shërbim sinjali. Kjo është ajo ku algoritmi i automatizuar sugjeron tregti bazuar në kushtet e tregut - për të cilat më pas duhet të veproni manualisht.

Tabela e Përmbajtjes

   

  eToro - Bleni dhe Investoni në Asete

  Vlerësimi ynë

  • Bleni mbi 2,400 aksione
  • Tregtoni mijëra CFD
  • Depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti, portofol elektronik, ose llogari bankare dhe PayPal
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Vetëm kriptot e vërteta janë në dispozicion për përdoruesit e SH.B.A.
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

   

  Çfarë është tregtia algoritmike?

  Në formën e tij më themelore, tregtia algoritmike është një strategji e automatizuar e tregtisë që mbështetet ekskluzivisht te kompjuterët. Më konkretisht, teknologjia themelore do të skanojë mijëra tregje në çdo kohë, duke kërkuar vazhdimisht mundësi të mundshme tregtimi. Kur softueri beson se po bëhet një tregti e favorshme, atëherë do të vendosë porositë përkatëse të tregut në mënyrë autonome. Si i tillë, ju qëndroni për të fituar para pa pasur nevojë të ngrini një gisht të vetëm.

  Me sa u tha, pjesa e vështirë është hartimi dhe ndërtimi i një programi tregtar algoritmik që ka kapacitetin për të tejkaluar tregun. Në fund të fundit, softueri nuk ka aftësinë për të 'menduar' për të thënë, pasi thjesht udhëzohet të ndjekë një sërë kushtesh të paracaktuara. Ky është i njëjtë me çdo program softuer që bazohet në algoritme ose teknologji të të mësuarit makinerik.

  Për shembull, le të themi se softueri tregtar algoritmik është krijuar për të blerë një palë kryesore monedhe kur çmimi i tij bie me më shumë se 5% në një periudhë 12-orëshe. E dyta që ky kusht i paracaktuar është përmbushur, boti i tregtimit të algos do të vazhdojë të vendosë një urdhër hyrje - së bashku me disa urdhra të ndjeshëm të ndaljes dhe marrjes së fitimit. Ky është vetëm një shembull shumë themelor, pasi potencialet e softuerit tregtar të mbështetur nga një algoritëm janë praktikisht të pakufizuara.

  Për shembull, jo vetëm që softueri do të ketë potencialin për të skanuar mijëra instrumente financiarë mbi baza 24/7, por ai mund ta bëjë këtë pa përjetuar lodhje, irracionalitet ose emocione njerëzore. Për më tepër, nuk ka asnjë kufizim në numrin e strategjitë tregtare që bot algoritmik mund të udhëzohet të ndiqet. Kjo mund të përfshijë strategji të përqendruara në tregtinë e arbitrazhit, tregtimin e kthimit të mesëm, tregtimin e momentit, dhe madje ndjekjen e porosisë.

  Pro dhe kundër të tregtisë algoritmike

  • Algoritmet mund të përpunojnë shumë më shumë të dhëna sesa një tregti njerëzore
  • Softueri themelor skanon mijëra tregje në çdo kohë të dhënë
  • Tregton 100% në mënyrë anonime
  • Vendos porosi në shpejtësinë e rrufesë
  • Operon 24/7 pa lodhje ose irracionalitet
  • Asnjë kufizim në numrin e strategjive tregtare që teknologjia mund të përdorë


  • Ju do të humbni para nëse algoritmi është dizajnuar dobët
  • Disa ofrues të tregtisë algoritmike në hapësirën në internet janë mashtrime

  Si funksionon tregtia algoritmike?

  Në mënyrë që të kuptojmë se si funksionon në të vërtetë tregtia algoritmike, duhet të ndajmë të dy termat - 'algoritmikë' dhe 'tregtim'. Duke vepruar kështu, ne mund të zbulojmë bazat e mënyrës se si qeveriset softueri.

  Algoritmike

  Siç nënkupton vetë emri, tregtia algoritmike mbështetet nga një algoritëm. Për ata që nuk janë në dijeni, algoritmet janë prezent në pothuajse çdo ecuri të jetës në arenën online. Për shembull, kur shfletoni Amazon dhe shihni se faqja e internetit po sugjeron produkte dhe shërbime që ju interesojnë, kjo bazohet në një algoritëm që shikon të dhëna historike.

  Këto mund të jenë kërkime ose blerje të mëparshme që keni bërë në sit, apo edhe kohëzgjatja e kohës që keni kaluar në faqe specifike të produktit. Sido që të jetë, është gjë tjetër veçse një koincidencë që artikujt e sugjeruar që shihni të jenë në përputhje të ngushtë me dëshirat dhe nevojat tuaja personale.

  Pra, si lidhet kjo me tregtinë algoritmike? Epo, në vend që të analizojë preferencat tuaja të blerjes, teknologjia themelore do të skanojë statistikat historike në tregjet financiare. Dhe kur themi 'skanim'. ne nënkuptojmë kërkime të nivelit të lartë mbi trendet historike të çmimeve, dhe se si këto trende lidhen me aktivitetin aktual të tregut.

  Në krye të kësaj janë metrikat si vëllimet e tregtisë, nivelet e paqëndrueshmërisë, likuiditetin dhe ndjenjat e tregut. Teknologjia më pas është mbështetur nga një bollëk mjetesh të avancuara të leximit të diagrameve - të tilla si RSI (Indeksi i Relacionit të Forcës), MACD (Divergence Moving Average Convergence) dhe Bollinger Bands.

  Tregti

  Segmenti i dytë i fenomenit përqendrohet te 'tregtia'. Kjo do të thotë, pasi programi tregtar algoritmik të ketë shënjuar një pikë potenciale hyrëse në një aktiv që po ndjek, sistemi do të vazhdojë të veprojë sipas tij. Në rastin e një tregtari njerëzor, kjo do të kërkonte një proces të menduar të gjatë dhe të përpiluar për të përcaktuar se cilat çmime të hyrjes dhe daljes duhet të fillojnë.

  Për shembull, tregtari do të duhet të vlerësojë çmimin më të mirë për të ekzekutuar porosinë, si dhe një pikë shkas për t'u caktuar urdhrave të ndalimit të humbjes dhe përfitimit.

  Përkundrazi, softueri tregtar algoritmik ka kapacitetin për të përcaktuar çmimet shumë të rëndësishme të hyrjes dhe daljes brenda milisekondave. Kjo sepse gjithçka bazohet në të dhëna historike dhe se si këto të dhëna lidhen me aktivitetin aktual të tregut.

  Çfarë do të thotë kjo për ju si investitor është që një protokoll i dëshmuar i tregtisë me algo ka për detyrë t'ju bëjë para në një mënyrë autonome. Si i tillë, ju keni shansin të bëni fitime afatgjata pa pasur nevojë të keni ndonjë përvojë se si funksionojnë tregjet financiare.

  Çfarë-Nëse Skenarët

  Nëse e keni përdorur më parë Microsoft Excel në një mjedis të bazuar në punë, atëherë mund të keni një njohuri të fortë se si funksionojnë skenarët. Nëse e bëni, kjo është e shkëlqyeshme - pasi kjo qëndron në thelbin e mënyrës se si funksionojnë platformat tregtare algoritmike.

  Për ata që nuk janë në dijeni, funksioni what-if kërkon të 'veprojë' diçka kur plotësohet një kusht i paracaktuar. Në një shembull të botës reale, le të themi që ju pini një markë të caktuar të ujit në shishe çdo ditë. Sapo të jeni në shishen tuaj të fundit, ju vozisni në dyqanin tuaj më të afërt dhe blini dy kuti të tjera.

  Pjesa 'çfarë' e ekuacionit do të blini më shumë ujë në shishe - gjë që e bëni kur të aktivizohet pjesa 'nëse' e ekuacionit. Në këtë shembull, 'nëse' lidhet me rezervat tuaja të ujit në shishe që zbresin në vetëm një njësi.

  Në kontekstin e tregtimit algoritmik, 'çfarë' i referohet aktit të vendosjes së një tregtie. Kjo ekzekutohet automatikisht kur aktivizohet 'nëse', i cili mund të jetë një tregues teknik që vë në dukje një mundësi të mundshme tregtare.

  Për të siguruar që të kuptoni se si funksionon funksioni what-if kur tregton përmes një algoritmi të parakushtëzuar, shikoni shembullin më poshtë.

  • Softueri i tregtimit të algos është programuar për të analizuar aksionet e listuara në NYSE
  • Një nga kushtet e tij të para-programuara është të vlerësojë RSI, të cilën e bën 24 orë në ditë
  • Pjesa 'nëse' e algoritmit është një RSI prej 71
  • Pjesa 'çfarë' e algoritmit është të vendosni një porosi 'shitje'
  • Gjithashtu pjesë e funksionit 'çfarë' janë urdhrat e përshtatshëm të hyrjes dhe daljes

  Siç mund ta shihni nga sa më sipër, funksioni what-if i lejon investitorit të përfitojë nga aksionet e blu-chip kur RSI tejkalon 70. Pasi që kjo tregon se aktivi është i blerë më shumë, një urdhër 'shitje' është opsioni i arsyeshëm për të marrë.

  Përfitimet e tregtisë algoritmike

  Ende nuk jeni i bindur për potencialet e tregtisë algoritmike? Më poshtë do të gjeni disa nga arsyet kryesore pse algoritmat e parakushtëzuar vazhdimisht ua kalojnë tregtarëve njerëzorë.

  . Potenciali i Pafund i Kërkimit

  Përfitimi i parë që të shkon ndërmend kur mbështetesh te një protokoll tregtar algo është aftësia e tij për të kryer një sasi të pakufizuar kërkimesh. Siç e vërejmë shpesh në udhëzimet tona Mëso 2 Tregtisë, investitorët me përvojë shpesh do të arrijnë në një numër të zgjedhur të klasave të aseteve.

  Për shembull, duke u përqëndruar ekskluzivisht te flori argjend, kjo ju lejon të fitoni ekspertizë në hapësirën e metaleve të forta. Ç'është më e rëndësishmja, ne sugjerojmë që të zbritet, pasi është përtej sferave të mundësisë për të hulumtuar secilën klasë të aseteve në fushën e investimeve. Nëse do të provonit këtë, ju në thelb do të ishit një Jack i të gjitha tregtive dhe zotërues i asnjë.

  Me sa u tha, softueri tregtar algoritmik nuk është i detyruar nga të njëjtat kufizime si investitori njerëzor. Përkundrazi, ai mund të skanojë mijëra tregje individuale në çdo kohë - praktikisht pa asnjë kërcënim për 'mbingarkesë informacioni'.

  ✔️ Tregtoni 24 orë në ditë

  Jo vetëm që tregtarët njerëzorë janë të kufizuar në një sasi të caktuar të orëve kërkimore në ditë, por kjo është gjithashtu rasti kur vendosni porosi. Për shembull, le të marrim një ditë tipike 8-orëshe për një tregtar Forex me kohë të plotë. Individi mund të kalojë një numër orësh duke skanuar tregjet, dhe pjesën tjetër të ditës duke vepruar në bazë të këtyre gjetjeve.

  Nga njëra anë, është e vërtetë që tregtarët e aftë dihet se bëjnë një jetë shumë bujare duke blerë dhe shitur pasuri. Nga ana tjetër, imagjinoni sa do të bënte një tregtar me përvojë nëse do të ishin në gjendje të hulumtonin dhe tregtonin 24 orë në ditë - 7 ditë në javë?

  Sigurisht, kjo është përsëri përtej sferave të mundësisë për trurin e njeriut - por jo një protokoll tregtar algoritmik i programuar mirë. Si i tillë, duke përdorur një bot tregtar algo që punon për nevojat tuaja personale të investimeve, ju mund të tregtoni në mënyrë efektive 24/7.

  ✔️Shmangni Irracionalitetin dhe Emocionin Njerëzor

  Një nga pengesat më të mëdha me të cilat përballen tregtarët njerëzorë është ajo e emocioneve. Edhe tregtarët me përvojë i lënë emocionet herë pas here të marrin më mirë, e cila nga ana tjetër mund të jetë katastrofike. Le të marrim pandeminë e koronavirusit si një shembull kryesor.

  Askush nuk mund ta parashikonte që llojet e S&P 500 do të kishin humbur gati 30% brenda 1-2 javësh. Nga ana tjetër, ata që mbajnë pozicione të mëdha mund të jenë tunduar të largohen nga qasja e tyre e zakonshme e disiplinuar në tregtinë dhe në vend të kësaj të bëjnë investime të paarsyeshme për t'u përpjekur të "fitojnë paratë përsëri".

  Më e rëndësishmja, një bot tregtar algoritmik është thjesht një pjesë e softuerit që është programuar për të ndjekur kushtet 'çfarë-nëse'. Si e tillë, nuk kujdeset për emocionet apo irracionalitetin.

  ✔️ Ideale për tregtarin e ri

  Një përfitim i mëtejshëm i tregtisë algoritmike është se ju lejon të angazhoheni me industrinë globale të investimeve pa pasur një ons njohuri ose përvojë. Zakonisht, do t'ju duhet të kaloni nëpër një proces të gjatë dhe të rëndë kërkimi, i cili mund të marrë shumë, shumë muaj për t'u zotëruar.

  Në krye të kësaj është të mësosh se si të lexosh dhe kuptosh grafikët, trendet e çmimeve dhe treguesit teknikë. Sidoqoftë, asgjë nga këto nuk kërkohet kur lejoni një tregtar algo të veprojë në emrin tuaj, pasi teknologjia funksionon në një mënyrë autonome. Kjo do të thotë që ju mund të rrini ulur dhe të lejoni botin të blejë dhe shesë asete pa pasur nevojë të ngrini gishtin.

  Strategjitë e Tregtimit Algoritëm

  Kështu që tani që keni kuptuar se si funksionon softveri i tregtisë algo, tani duhet të diskutojmë disa nga strategjitë që protokolli do të programohet të ekzekutojë.

  Megjithëse nuk ka asnjë kufizim në numrin e strategjive që mund të vendosen, më poshtë do të gjeni disa shembuj të përdorur zakonisht.

  . Tregtimi i momentit

  Tregtimi i momentit është një strategji popullore e përdorur nga tregtarët me përvojë, kështu që natyrshëm, ka kuptim që edhe sistemet algo ta përdorin atë. Për ata që nuk janë të vetëdijshëm, tregtimi i momentit është procesi i 'kërcimit në një trend' derisa tendenca të mos jetë më në lojë.

  Për shembull, le të themi se aksionet e Apple kanë qenë në një trajektore rritëse për katër javë rresht, pa ndonjë arsye të qartë për të besuar se tendenca do të ndalet së shpejti. Me këtë në mendje, protokolli tregtar algoritmik do të kërkojë të fusë pozicione kur ndodh një korrigjim i tregut.

  Korrigjimet e tregut gjatë një tregu demash shpesh i atribuohen investitorëve që bllokojnë fitimet e tyre - gjë që rezulton në një lëvizje të lehtë në drejtim të kundërt. Sidoqoftë, nëse nuk ka asnjë arsye për të besuar se vrulli duhet të ngadalësohet, protokolli tregtar algoritmik do të kërkojë të 'blejë rënien'.

  Në mënyrë të ngjashme, kjo është gjithashtu rasti nëse aktivi është në një treg ariu, megjithëse, bot do të vendosë një urdhër shitje kur aktivi korrigjohet në një drejtim lart.

  . Tregtimi i Arbitrazhit

  Tregtimi i arbitrazhit është një strategji shumë e efektshme që në thelb garanton një fitim, pavarësisht nga mënyra në të cilën shkojnë tregjet. Koncepti gjithëpërfshirës është të përfitosh nga një aktiv që çmohet indiferentisht në dy ose më shumë shkëmbime.

  Për shembull, le të themi:

  • Çmimi i 'blerjes' së aksioneve të Nike në Exchange 1 është 85.00 $
  • Çmimi 'i shitur' i rezervave të Nike në Exchange 2 është 85.20 dollarë

  Në termat e Layman, kjo do të thotë që ju mund të vendosni një porosi blerjeje në aksionet e Nike në 85.00 dollarë, dhe më pas një urdhër shitje në 85.20 dollarë. Si i tillë, pavarësisht nga mënyra në të cilën lëvizin tregjet, ju po bëni një fitim ultra të vogël, por të garantuar prej 0.24%.

  Ka disa pika të rëndësishme për t'u shënuar në lidhje me tregtinë e arbitrazhit.

  Kufizimet në kohë

  Së pari, kur paraqiten mundësi - ato rrallë bëjnë për më shumë se disa sekonda. Ky është një kornizë kohore shumë e vogël për një tregtar njerëzor për të vendosur tregtinë e kërkuar.

  Në fakt, ju mund të përfundoni duke humbur para nëse jeni në gjendje të merrni vetëm një nga dy tregtitë e vendosura me çmimin e kërkuar. Përkundrazi, softueri tregtar algoritmik mund të vendosë porositë e nevojshme të blerjes dhe shitjes në një milisekonda.

  Likuiditetit

  Së dyti, do të ketë vetëm një sasi të caktuar të likuiditetit - në pikat e kërkuara të hyrjes, si në porosinë e blerjes në Exchange 1, ashtu edhe në urdhrin e shitjes në Exchange 2. Jo vetëm që do të thotë kjo që tregtari njerëzor duhet të llogarisë saktësisht se si shumë ata janë në gjendje të bëjnë në çdo tregti për të maksimizuar fitimin e tyre, por përsëri, ata do të duhet ta bëjnë këtë me shpejtësi rekord.

  Në kohën që tregtari njerëzor është në gjendje ta bëjë këtë, një pjesë e likuiditetit, ose e gjithë, do të jetë ngrënë. Me sa u tha, boti tregtar algoritmik do të jetë në gjendje të arrijë sa më sipër në milisekonda.

  🥇️ Tregtimi i rishikimit mesatar

  Një strategji shtesë tregtare që softueri algoritmik është në gjendje të vendosë me lehtësi është ajo e rishikimit mesatar. Përqendrohet në teorinë se një aktiv në një moment të caktuar do të kthehet në mesataren e tij historike të çmimit.

  Më konkretisht, edhe pse një aktiv mund të devijojë nga diapazoni i tij historik i çmimeve, statistikisht - një shkelje e madhe në ngritje ose në rënie duhet të kthejë prapa mesataren. Për shembull, le të themi se bot algoritmik është caktuar për të tregtuar Dow Jones. Për t'i mbajtur gjërat të thjeshta, do të themi që historikisht, Dow tregton brenda 5% të mesatares së saj lëvizëse 200 ditore.

  Nëse Doe Jones hyri në një treg aksionesh afatshkurtra - më pas humbi 20% brenda dy muajve, protokolli i tregtimit algoritmik mund të vendosë të vendosë një urdhër blerjeje. Do ta bënte këtë sepse statistikisht, gjasat janë që Dow Jones të kthehet në +/- 5% të mesatares së lëvizjes 200-ditore.

  Si të gjeni një ofrues të tregtisë algoritmike?

  Nëse e keni lexuar udhëzuesin tonë deri në këtë pikë, mund të jeni duke menduar se tregtia algoritmike është një mënyrë e sigurt për të arritur fitime të garantuara. Fatkeqësisht, nuk është aq drejt sa përpara. Arsyeja për këtë është se programi themelor është po aq i mirë sa personi, ose grupi i njerëzve, që e ndërtuan atë.

  Për shembull, nëse boti algo është programuar të vendosë një strategji tregtare nën nivelin e duhur, kjo është saktësisht ajo që do të bëjë. Në fund të fundit, softueri është thjesht në vend për të ndjekur kushtet e paracaktuara që janë instaluar në softuer. Duke pasur parasysh këtë, më poshtë do të gjeni disa këshilla se si të gjeni një ofrues të ligjshëm të tregtisë algoritmike.

  Shënim: Nëse nuk keni kohë për të kryer kërkime vetë, do të gjeni tre ofruesit tanë të tregtisë algoritmike me vlerësim të lartë në fund të kësaj faqe.

  ✔️ reputacion

  Një pikë fillestare logjike është të bësh disa detyra shtëpie mbi kredencialet e ofruesit të tregtisë algo. Interneti është i mbushur me vlerësime dhe vlerësime, kështu që ia vlen të shihni se çfarë thonë pajtimtarët e kaluar dhe aktualë për ofruesin.

  ✔️ Çmimi

  Kur bëhet fjalë për çmimet, kjo është një metrikë e vështirë për t'u vlerësuar. Për shembull, do të preferonit të shpenzonit $ 100 në një ofrues tregtar algo që ju humb para, ose $ 2,000 në një platformë që bën kthime mujore prej 60%? Ç'është më e rëndësishmja, nëse mund të verifikoni që pretendimet e ofruesit janë të vlefshme, duhet të jeni të përgatitur të paguani një çmim më të lartë.

  ✔️ Demo Facility

  Ne do të argumentonim që prania e një strukture demo është potencialisht metrika më e rëndësishme për të parë. Duke vepruar kështu, do të keni mundësinë të provoni softuerin algoritmik të tregtimit përpara se ta dërgoni atë në natyrë. Ç'është më e rëndësishmja, nëse zbuloni se bot-i nuk performon siç dëshironi, ju mund ta prisni kordonin duke u siguruar që nuk do të tregtojë me paratë tuaja të fituara me vështirësi.

  ✔️ Falas Gjyq

  Në krye të një strukture demo, ne gjithashtu preferojmë faqet e tregtimit të algos që ofrojnë një provë falas të një lloji. Për shembull, nëse platforma ofron një garanci 30-ditore të kthimit të parave, kjo do t'ju lejojë të merrni një rimbursim për pajtimin tuaj.

  ✔️ Abonimi mujor

  Pa dyshim, ju këshillohet më së miri të zgjidhni një ofrues tregtar algoritmik që operon në një model abonimi mujor. Arsyeja për këtë është se ofruesi do të jetë i motivuar të bëjë rregullimet dhe përmirësimet e nevojshme mbi një bazë të qëndrueshme.

  Nëse jo, atëherë ofruesi e di se do të humbasë pagimin e klientëve. Ç'është më e rëndësishmja, nëse përdorni një ofrues që ngarkon një tarifë të madhe për një herë, ju në thelb jeni mbërthyer në harresë nëse rezulton se boti i algos është nën nivelin e duhur.

  Pajtueshmëria e tregtisë së algos ose e ndërmjetësit

  Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme të kaloni ca kohë duke menduar se si do të vendosen aktualisht tregtitë tuaja. Mbi të gjitha, mënyra e vetme për të tregtuar pasuritë në internet është përdorimi i një ndërmjetësi.

  Në këtë kuptim, ju keni dy mundësi - një ofrues që vendos tregti në shtëpi, ose një që ju lejon të lidhni botin me llogaritë tuaja personale të tregtisë.

  Tregtimi në shtëpi i Algos

  Disa platforma tregtare algoritmike ofrojnë një paketë gjithçka. Me këtë, nënkuptojmë që ofruesi do të sigurojë që tregtitë e automatizuara të vendosen me llogaritë e veta të brokerimit. Duke vepruar kështu, atëherë do të keni të drejtë për pjesën tuaj të fitimeve - pa komision.

  Për shembull, le të themi që ju investoni 5,000 dollarë me ofruesin në një normë komisioni prej 10%. Nëse në muajin maj, programi algo bën një kthim prej 45%, kjo arrin në një fitim prej 2,250 $. sapo të hiqni komisionin prej 225 $, kjo ju lë me një fitim të rregullt prej 2,025 $.

  Përputhshmëria e ndërmjetësit

  Disa tregtarë preferojnë të kenë më shumë kontroll mbi investimet e tyre në softuerin algo. Si të tillë, ata zgjedhin të përdorin një ofrues që ofron pajtueshmëri ndërmjetësi. Në termat e Layman, kjo do të thotë që boti algoritmik mund të lidhet me llogaritë tuaja personale të brokerimit.

  Në shumicën e rasteve, softueri do të jetë i pajtueshëm me njërën ose tjetrën MT4 ose MT5, që do të thotë që mund ta përdorni në qindra ndërmjetës në internet. Për më tepër, ju do të keni kontroll të plotë mbi të gjithë procesin e investimeve - kështu që të merrni një pamje të plotë të asaj që bën bot.

  Ofruesit më të mirë të tregtisë algoritmike të vitit 2021

  Nëse ju pëlqen tingulli i blerjes së një tregu algo në emrin tuaj 24/7, më poshtë do të gjeni tre zgjedhjet tona kryesore të ofruesve të vitit 2021. Si gjithmonë, sigurohuni që të kryeni studimin tuaj para se të ndaheni me paratë tuaja.

  1. Pro-të e fitimit bëjnë 1,500 deri në 4,200 dollarë çdo ditë me softuerin më inteligjent të tregtisë në botë

  Teknologjia jonë e specializuar e tregtimit monitoron kripton dhe fitimet e botës në 24/7

  Kryesoret tona mashtruese të të dhënave zbulojnë modele në tregje

  Algoritmi ynë i patentuar i tregtisë 'Profit Pro' garanton që përdoruesit tanë të fitojnë mbi $ 2000 në ditë

  Mësoni 2 Vlerësimi i Tregtisë

  • 88% e pretenduar për fitimin
  • $ / 250 £ Depozitë Min
  • Pranon Kartën e Debitit dhe Kreditit
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  2. Avantazhi i Kryeministrit - Fitoni Deri në 3,000 dollarë në ditë duke filluar nga sot
  Me softuerin tonë FALAS të tregtimit automatik

  Prime Advantage pretendon se boti i tij i tregtimit me algo mund të sigurojë mikro fitime 3 të miliontat e sekondës më shpejt sesa tregtarët institucionalë. Ekipi ofron mbështetje të plotë teknike për të siguruar që ju keni një avantazh ndaj tregjeve në çdo kohë.

  Vlerësimi L2T

  • Teknologjia e Edge Cutting
  • Mbështetje për klientin me 5 yje
  • 100% Logjistikë e Brendshme
  • Vetëm tregtimi i kriptovalutave - pa CFD ose Forex
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  3. Tregtari i CFD - Bëhuni i pavarur financiarisht me tregtinë në internet

  Tregtari CFD është i përshtatshëm për ata prej jush që duhet të provojnë një sistem tregtimi algoritmik. Me një investim të nivelit fillestar prej vetëm 250 €, platforma përdor një strategji të tregtisë së brendshme. Kjo do të thotë që të gjitha tregtitë do të ekzekutohen në emrin tuaj. Më e rëndësishmja, ju mund të tërhiqni investimin tuaj në çdo kohë.

  Vlerësimi ynë

  • Hyrja e drejtpërdrejtë falas në ndërmjetësin # 1 më të mirë CFD të MB
  • 1 thirrje falas për trajnim 1on1 brenda 48 orëve të para të regjistrimit
  • Një mentor personal që do t'ju ndihmojë javë pas jave
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. Bashkohuni me ne dhe filloni të bëheni të pasur me Crypto Tregtar!

  Tregtari i Crypto është një grup i rezervuar ekskluzivisht për njerëzit që kërcejnë në kthimet e çmendura që ofron Bitcoin dhe kanë grumbulluar në heshtje një pasuri duke bërë kështu. Anëtarët tanë shijojnë tërheqjet nëpër botë çdo muaj ndërsa ata bëjnë para në laptopin e tyre me vetëm disa minuta "punë" çdo ditë

  • Depozitë minimale prej 100 $
  • Mbi 2,000 instrumente tregtare
  • Aplikacioni celular në dispozicion

  përfundim

  Nuk mund të mohohet që softueri algoritmik mund të tejkalojë tregtinë njerëzore në shumicën e zonave. Pavarësisht nëse po skanon mijëra tregje në baza 24/7, duke vendosur qindra tregues teknikë në çdo kohë të caktuar, ose vendosjen e tregtive të automatizuara në një çështje të milisekondave - me të vërtetë nuk ka asnjë kufizim në atë që mund të bëjnë botët algo.

  Mbi të gjitha, teknologjia themelore është thjesht kryerja e detyrave - nëse keni potencial për të bërë fitime të qëndrueshme pa ngritur gishtin. Sidoqoftë, ju ende keni nevojë të kaloni kohë të bollshme duke hulumtuar kredencialet e ofruesit tuaj të zgjedhur të tregtimit të algos, jo më pak sepse industria është e mbushur me mashtrime.

  Për t'ju ndihmuar gjatë rrugës, ne kemi diskutuar tre nga rekomandimet tona të para-verifikuara të tregtimit të algos - të gjitha këto kanë një histori të gjatë në hapësirë.

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  FAQs

  A duhet të përdor softuer algoritmik të tregtisë falas?

  Me siguri jo. Kjo do të thotë, do të kalonit vite duke ndërtuar një bot algoritmik të nivelit të lartë që mund të tejkalojë tregun financiar, për ta dhënë më pas falas?

  Si mund ta di nëse një ofrues tregtar algoritmik është i ligjshëm?

  Nuk mund të mohohet që hapësira tregtare e algoritmave është e mbushur me ofrues të mashtrimit që bëjnë pretendime të guximshme. Si i tillë, duhet të kryeni shumë kërkime para se të regjistroheni.

  Sa kushton softveri tregtar algoritmik?

  Kjo mund të ndryshojë shumë në varësi të rezultateve të provuara historike të tregtarit të tregtarit. Për shembull, ju do të paguani shumë më tepër për një bot që ka kthime mesatare mujore prej 70%, sesa do të bëni me pak që bën vetëm 2%.

  Si mund ta bëj robotin tim tregtar algoritmik të ndjekë strategjitë e mia personale?

  Ju mund ta bëni këtë vetëm nëse ofruesi i tregtimit algoritmik ju lejon të fitoni qasje në kodin burimor të softuerit. Nuk ka gjasa që kjo të jetë kështu, pasi kjo do t'u lejojë abonentëve të ndajnë kodin me palët e treta.

  A mund ta provoj softuerin tregtar algoritmik pa rrezikuar paratë e mia?

  Në disa raste, po. Në fakt, ne preferojmë ofruesit që ofrojnë një strukturë demonstrimi brenda shtëpisë, pasi kjo ju lejon të provoni drejtimin e botit përpara se të rrezikoni fondet tuaja.

  Cilat klasa të aseteve synojnë programet e tregtimit algoritmik?

  Pothuajse çdo klasë e aseteve të imagjinueshme! Ç'është më e rëndësishmja, nuk ka asnjë kufizim në numrin e tregjeve që mund të analizojnë botët tregtarë algoritmikë.

  Si mund të paguaj për softuerin tregtar algoritmik?

  Shumica e ofruesve ju lejojnë të paguani përmes një karte debiti / krediti ose portofolit elektronik.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.