Tregtimi i AI për Fillestarët: Gjeni Platformën më të Mirë të Tregtisë së Inteligjencës 2021
Gjeni platformat më të mira të tregtisë së inteligjencës për fillestarët, filloni me më pak se 250 dollarë dhe lini robotin e inteligjencës artificiale të tregtojë për ju, lexoni raportin tonë të vitit 2021.

Tregtimi i AI për Fillestarët: Gjeni Platformën më të Mirë të Tregtisë së Inteligjencës 2021
Gjeni platformat më të mira të tregtisë së inteligjencës për fillestarët, filloni me më pak se 250 dollarë dhe lini robotin e inteligjencës artificiale të tregtojë për ju, lexoni raportin tonë të vitit 2021.

Bashkohuni me ne dhe filloni të pasuroheni me MediaRave!

Kur dy vëllezër bëhen bashkë, dhe njëri pëlqen algoritmet dhe statistikat ndërsa tjetri është një tregtar profesionist në internet, ju merrni një përzierje cilësore. Të dyve na pëlqente tregtia në internet, por ishte pasioni im. Doja një mënyrë më të mirë dhe më të lehtë për të bërë tregti, kështu që ne përfunduam në krijimin e MediaRave.

Vlerësimi L2T

 • E thjeshtë dhe e thjeshtë për t’u përdorur
 • Performanca e Besuar
 • Të sigurta dhe private
Inteligjenca artificiale (AI) është një teknologji në zhvillim e sipër që ende nuk ka arritur potencialin e saj të plotë. Në fakt, mundësitë e asaj që AI do të arrijë një ditë janë praktikisht të pafundme. Me sa u tha, AI ende luan një rol të madh në një numër të industrive kryesore.

Nëse është Facebook që sugjeron përmbajtje që përputhet me aktivitetin tuaj historik ose Amazon që rekomandon produkte të bazuara në blerjet e mëparshme - AI ka aftësinë të tejkalojë trurin e njeriut në një farë distance.

Me sa u tha, variante të AI janë përdorur gjithashtu në tregjet financiare për gati tre dekada. Bankat e mëdha dhe institucionet e tjera financiare mbështeten në këto algoritme për të dalë më mirë se tregjet mbi një bazë të qëndrueshme. Si i tillë, ishte vetëm çështje kohe para se fenomeni i tregtimit të AI të arrinte hapësirën me pakicë.

Nëse dëshironi të mësoni hollësitë e asaj që është tregtia e AI, si funksionon dhe cilat platforma ju lejojnë të blini dhe shisni asete në një mënyrë autonome - sigurohuni që të lexoni udhëzuesin tonë në Tregtimi i AI për fillestarët.

Shënim: Softueri i tregtimit të AI është aq i mirë sa algoritmi themelor. Me fjalë të tjera, nëse softueri është i dizajnuar keq, mund të përfundoni duke humbur para.

Tabela e Përmbajtjes

  Farë është tregtimi i AI?

  Termi 'Tregtim i AI' është disi i gjerë, jo më pak sepse mund të mbulojë aspekte të shumta të tregtisë së automatizuar. Në formën e tij më themelore, tregtia e AI zakonisht i referohet blerjes dhe shitjes së aseteve pa ndonjë ndërveprim njerëzor. Në vend të kësaj, softueri themelor do të tregtojë në emrin tuaj - bazuar në kushtet që është programuar të ndjekë.

  Për ata që nuk janë në dijeni, koncepti gjithëpërfshirës i UA është se ai ka aftësinë për të analizuar miliona skenarë të mundshëm në një pjesë të sekondës. Ajo e bën këtë duke vlerësuar pjesë të mëdha të të dhënave historike, dhe pastaj merr një vendim bazuar në informacionin që ka në dispozicion të tij.

  Megjithëse institucionet e mëdha financiare kanë qasje në disa nga robotët më të përparuar të tregtimit të AI, ata e mbajnë softverin themelor shumë të mbrojtur në çdo kohë. Kjo parandalon që 'Salca e tyre e Fshehtë' të mos futet në duar të gabuara. Si të tillë, tregtarët me pakicë kanë pak akses në të njëjtin nivel të algoritmeve të tregtimit të AI si kolegët e tyre institucionalë.

  Me sa u tha, ka një numër platformash në internet që ju lejojnë të tregtoni në një mënyrë të automatizuar. Megjithëse nuk janë aq të përparuara sa robotët e AI të mbajtura nga institucionet financiare, këto të paktën ju lejojnë të tregtoni automatikisht - praktikisht pa asnjë kërkesë për të blerë dhe shitur asete në baza manuale.

  Cilat janë pro dhe kundër të tregtisë së AI?

  Pro

  • AI ka aftësinë të tejkalojë trurin e njeriut
  • Asnjë mbështetje në emocionin njerëzor ose ndjenjën e zorrëve
  • Tregtia 24/7 - AI kurrë nuk has lodhje
  • Kapaciteti për të tregtuar tregje të shumëfishta njëkohësisht
  • Tregtoni me kohë të plotë në një mënyrë autonome

  të Cons

  • Softueri i tregtimit të AI është aq i mirë sa algoritmi themelor
  • Një element i aktivitetit manual që kërkohet për të vendosur parametrat tuaj të tregtisë

  Si funksionon tregtia e AI?

  Kështu që tani që keni një përmbledhje të asaj që është në të vërtetë tregtia e AI, le të shqyrtojmë se si funksionon fenomeni. Me pak fjalë, tregtia e AI është përqendruar në një algoritëm të paracaktuar që ka aftësinë për të vendosur tregti në një mënyrë autonome - me vendime të bazuara në të dhëna historike. Siç e kemi vërejtur shkurtimisht në seksionin e mësipërm, institucionet financiare kanë disa nga botët më të përparuara të tregtisë së inteligjencës në industri dhe kështu - në mënyrë të vazhdueshme i tejkalojnë tregjet.

  Sidoqoftë, në hapësirën e tregtisë me pakicë, nuk do të keni qasje në një robot aq kompetent sa ajo që zotëron arena institucionale. Në vend të kësaj, ju do të blini një algoritëm tregtar të bazuar në softuer që dikush tjetër ka krijuar. Softueri themelor do të projektohet mbi bazën 'çfarë-nëse', që do të thotë se teknologjia do të kryejë tregti kur plotësohen disa kushte.

  Le të shohim një shembull të shpejtë për të pastruar mjegullën.

  Shembull i një Tregtie të UA

  Le të themi se keni blerë një robot AI që specializohet në tregtimi i Forex. Softueri është programuar për të vendosur një urdhër blerjeje në një palë të mëdha Forex kur niveli i Fibonacci Retracement godet 61.8%.

  Më poshtë kemi renditur disa nga proceset 'çfarë-nëse' që mund të marrë robot AI.

  1. GBP / USD arrin një nivel Fibonacci Retracement prej 61.8%.
  2. Kjo do të thotë se kushti robot AI 'çfarë-nëse' është përmbushur.
  3. Si i tillë, bot vendos një urdhër blerje në GBP / USD.
  4. Bot gjithashtu instalon disa porosi të ndalimit dhe humbjes.
  5. Bot është udhëzuar të mbyllë tregtinë nëse GBP / USD rritet me 45 pips.
  6. Udhëzohet gjithashtu të mbyllni tregtinë nëse GBP / USD zvogëlohet me 10 pips.
  7. 2 orë pas vendosjes së tregtisë së tij, GBP / USD rritet me 45 pips, kështu që tregtia është e mbyllur.

  Siç mund ta shihni nga shembulli i mësipërm, boti i tregtimit të AI ishte në gjendje të bënte një numër porosish pa ju dashur të bëni ndonjë punë të vështirë. Në fakt, jo vetëm që skanimi i botit ishte duke grumbulluar të dhëna historike mbi GBP / USD, por ishte gati të 'hidhej' të gjithë monedhat kryesore. Si i tillë, ky shembull ilustron se sa i aftë mund të jetë një bot i programuar mirë nëse projektohet si duhet.

  Cilat janë përfitimet e tregtisë së AI?

  Kështu që tani që keni një zotërim të fortë të asaj që është tregtia e AI dhe si mund të funksionojë në praktikë softueri themelor, le të shohim disa nga shembujt kryesorë që paraqet tregtia e AI.

  . Analiza e pakufizuar e të dhënave

  Një nga përfitimet më të spikatura të përdorimit të një roboti tregtar të AI është aftësia e tij për të kryer një sasi të pakufizuar të hulumtimit të të dhënave. Nëse jeni një tregtar me përvojë, do të dini se sa e rëndësishme është analiza teknike në rastin e tregtare online. Pa të, ju nuk do të ishit të armatosur me mjetet e kërkuara për të vendosur tregti të suksesshme mbi një bazë të qëndrueshme.

  Për shembull, le të themi që ju jeni një tregtar i mprehtë i mallrave. Kjo mund të përfshijë gjithçka, nga ari, argjendi, platinia, nafta, gazi natyror, gruri, dhe shumë, shumë më tepër. Në realitet, do të ishte praktikisht e pamundur të kalohej koha e nevojshme për të analizuar të dhëna historike të gjithë të mallrave të sipërpërmendur. Përkundrazi, tregtarët me përvojë zakonisht do të arrijnë deri në një aktiv të vetëm.

  Nga njëra anë, kjo është e dobishme pasi ju lejon të fitoni ekspertizë në një klasë të caktuar asetesh, në vend që të përpiqeni të jeni një 'Jack of All Trade'. Sidoqoftë, kjo gjithashtu do të thotë që ju ka të ngjarë të humbni sasi të mëdha të mundësive të tregtisë.

  Me sa u tha, një program softuer i mirë-programuar i AI ka aftësinë për të kryer kërkime teknike të avancuara në sa më shumë klasa të aseteve që dëshironi. Si i tillë, bot bën gjithë punën e vështirë për ju, duke ju lejuar më pas të merrni përsipër frenat pasi të keni përpara gjetjet e nevojshme të të dhënave!

  🥇 Asnjëherë mos e ndaloni tregtinë

  Pavarësisht nëse jeni një tregtar i ri apo një investitor me përvojë me vite përvojë nën rripin tuaj - ka vetëm kaq shumë kohë që ju mund t'i kushtoni përpjekjeve tuaja tregtare. Kjo jo vetëm që përfshin fazën e mbledhjes së të dhënave, por edhe procesin aktual të vendosjes së tregtisë. Ata që përpiqen të djegin motorin në fund të fundit do të zbulojnë se tregtia po vendoset në një mënyrë irracionale.

  Kjo nuk ndryshon nga kontrolluesit e trafikut ajror që u kërkohet të bëjnë një pushim pas çdo ore vendosjeje, jo më pak sepse roli kërkon përkushtim ekstrem mendor dhe fizik. Me sa u tha, përdorimi i një programi tregtar të UA do t'ju lejojë të tregtoni 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Ç'është më e rëndësishmja, ajo mund ta bëjë këtë pa hasur në kërcënime shumë reale të lodhjes dhe irracionalitetit.

  🥇 Tregtoni çdo treg

  Në një natyrë të ngjashme me lodhjen nga tregtia, ju do të keni aftësinë të tregtoni vetëm një numër të caktuar të tregjeve në çdo kohë të caktuar. Për shembull, nuk do të jeni në gjendje të tregtoni si Bursën e Tokios NASDAQ, jo më pak për shkak të një ndryshimi në kohë prej 14 orësh.

  Ky është gjithashtu rasti për tregtimin e Bursës së Londrës dhe Bursës Australiane të Letrave me Vlerë. Si i tillë, do t'ju duhet të tregtoni sheshe që pasqyrojnë zonën tuaj lokale të orës.

  Sidoqoftë, duke shfrytëzuar aftësitë e një roboti tregtar të UA, ju mund të përdorni sa më shumë tregje të dëshironi - 24 orë në ditë, 7 ditë në javë!

  🥇 Një fund i tregtisë emocionale

  Një nga arsyet kryesore që afër 75% e të gjithë tregtarëve në internet humbin para në planin afatgjatë është sepse individët nuk mund të trajtojnë efektet emocionale të ngritjeve dhe ngritjeve. Me fjalë të tjera, kur një tregti e menduar mirë shkon në drejtim të gabuar, tregtarët e rinj fillojnë të përpiqen të pranojnë se kjo është vetëm pjesë dhe parcelë e tregtisë. Si përgjigje, shpesh do të gjesh tregtarë të papërvojë të bëjnë tregti të paarsyeshme me synimin e "fitimit të asaj që kanë humbur". Kjo në fund të fundit rezulton në një spirale në rënie që e sheh tregtarin të humbasë të gjithë bankroll.

  Edhe një herë, robotët tregtarë të AI nuk pengohen nga rollercoasteri emocional i tregjeve financiare, jo më pak sepse programi themelor bazohet në kushte të paracaktuara. Softueri AI do të bëjë porosi të blerjes dhe shitjes bazuar në këto kushte, kështu që nuk ka aftësi të veprojë jashtë këtyre parametrave. Si i tillë, nga shfrytëzuar një robot tregtar i AI ju mund të lehtësoni një nga kërcënimet më të mëdha për bankroll tuaj afatgjatë - emocionet!

  🥇 E përsosur për fillestarë dhe tregtarë të përparuar

  Botët e tregtimit të AI janë të përshtatshme për tregtarët e rinj dhe investitorët me përvojë. Lidhur me të parën, programi themelor ju lejon të hyni në tregjet financiare pa pasur nevojë për ndonjë përvojë paraprake. Në vend të kësaj, ju do të autorizoni botin tuaj të tregtimit të AI për të blerë dhe shitur asete në një mënyrë autonome.

  Kur bëhet fjalë për investitorë të stazhionuar, programet e tregtimit të AI ju lejojnë të çoni në nivelin tjetër përpjekjet tuaja të tregtimit në internet. Ju do të jeni në gjendje të analizoni një grup të konsiderueshëm më të madh historik të të dhënave, të tregtoni sa më shumë orë që ju duket e përshtatshme dhe të përdorni një numër të pakufizuar të vendeve të tregut.

  Cilat janë rreziqet e tregtisë së AI?

  Ndërsa përfitimet që kemi paraqitur në seksionin e mësipërm i bëjnë robotët një perspektivë tërheqëse, ju gjithashtu duhet të merrni parasysh disa nga rreziqet. Mbi të gjitha, nëse tregtia e AI do të ishte kaq e lehtë, a nuk do ta bënim të gjithë për të garantuar fitime të pacaktuara? Për fat të keq, tregtia e AI nuk është një fenomen 100% pa provë, prandaj sigurohuni që të rishikoni rreziqet e mëposhtme.

  ⚡ Vetëm aq i mirë sa softueri themelor

  Siç kemi vërejtur gjatë gjithë udhëzuesit tonë deri më tani, robotët janë po aq të mirë sa softueri themelor. Mos harroni, dikush duhet të hartojë, ndërtojë dhe trainojë manualisht softuerin për ta realizuar në treg të hapur.

  Si i tillë, nëse boti i tregtimit të AI nuk është dizajnuar në mënyrë efektive, ka të ngjarë që programi kompjuterik të të humbasë para.

  . Ofruesit e Tregtisë së Inteligjencës me hije

  Nëse përdorni Google termin 'Platforma më e Mirë e Tregtisë së Inteligjencës', do të paraqiteni me mijëra ofrues që ju premtojnë fitime të garantuara. Në fakt, këta ofrues të UA do të bëjnë pretendime hiperbolike që janë përtej sferave të realitetit. Si i tillë, duhet të shkelni me shumë kujdes para se të ndaheni me paratë tuaja.

  Ç'është më e rëndësishmja, ju duhet të pyesni veten pse ofruesi i tregtisë së AI do të ndante 'Salcën e Fshehtë' të tyre për publikun e gjerë nëse programi bazë ishte kaq fitimprurës?

  ⚡ Tregjet mund të ndryshojnë në çdo kohë të caktuar

  Nëse jeni me fat sa të blini një bot të suksesshëm të tregtimit të AI që ju ka bërë fitime të qëndrueshme për muaj me radhë, nuk ka asnjë garanci se kjo do të gjithmonë të jetë rasti. Përkundrazi, përbërja e tregjeve financiare mund të ndryshojë në çdo kohë të dhënë.

  Kjo është arsyeja pse ju kërkohet të përshtatni dhe ndryshoni robotin tuaj tregtar të AI mbi një bazë të qëndrueshme për të siguruar që strategjia e tij është akoma efektive. Në këtë kuptim, tregtia e AI nuk është 100% autonome, pasi ju ende duhet t'i kushtoni pak kohë mirëmbajtjes së vazhdueshme.

  Si mund të zgjedh një bot tregtar të AI?

  Deri tani që ju i dini përfitimet dhe rreziqet e përdorimit të një bot tregtimi të AI, ne tani do të shqyrtojmë se si mund të gjeni një ofrues për të përmbushur nevojat tuaja personale të investimeve. Në fund të fundit, asnjë nga dy programet e programeve tregtare të UA janë të njëjtë, kështu që duhet të kaloni ca kohë duke menduar se çfarë po kërkoni të arrini.

  Mësoni 2 Tregtimi i Tregtisë së AI

  In Hyrja e kërkuar

  Së pari dhe më e rëndësishmja, ju duhet të vlerësoni se sa input do t'ju kërkohet të bëni për të vënë në funksionim botin tuaj të tregtimit të AI. Nga njëra anë, disa algoritme të programeve janë paketuar paraprakisht, që do të thotë që thjesht duhet të aktivizoni robotin dhe ai do të fillojë të tregtojë. Edhe një herë, duhet të pyesni veten nëse zhvilluesi do të lëshojë apo jo strategjitë e tyre të suksesshme nëse ata bëjnë fitime të qëndrueshme.

  Në skajin tjetër të spektrit, nga ju mund të kërkohet të vendosni kushtet tuaja tregtare për robotin AI që do të ndjekë. Megjithëse kjo do të kërkojë një element të njohurive në hapësirën e tregtimit në internet - siç janë kuptimi i treguesve teknikë dhe sinjaleve, ka të ngjarë të mos keni nevojë për ndonjë përvojë të kodimit. Përkundrazi, shumica e ofruesve të tregtisë së inteligjencës ofrojnë një proces dizenjimi tërheqës dhe rënieje.

  ✔️ Ku mund të funksionojë softueri juaj i tregtimit të AI?

  Tani duhet të merrni parasysh se ku mund të funksionojë në të vërtetë roboti juaj tregtar i AI, jo më pak sepse do t'ju duhet akoma një ndërmjetës i palës së tretë për të hyrë në tregjet financiare. Në një botë ideale, roboti tregtare AI do të jetë në përputhje me të dy MetaTrader 4 (MT4) dhe MetaTrader 5 (MT5).

  Kjo është për shkak se qindra ndërmjetës të vendosur në internet mbështesin këto platforma tregtare, që do të thotë se algoritmi juaj i AI mund të ketë qasje të pakufizuar në tregun tuaj të preferuar.

  Class Klasat e Aseteve të Mbështetura

  Përveç gjetjes së një bot tregtimi të AI që mbështetet nga platforma të njohura të brokerimit, duhet të merrni parasysh edhe llojet e pasurive që dëshironi të tregtoni. Mbi të gjitha, ndërsa një robot AI mund të jetë në gjendje të analizojë çiftet kryesore të Forex, ai mund të mos jetë i pajtueshëm me aksionet dhe aksionet tradicionale.

  Çmimi

  Nëse një zhvillues me të vërtetë është të përgatitur për të lëshuar 'Salcën e tyre të Fshehtë' në tregun e hapur, ata do t'ju marrin tarifa për privilegjin. Në fakt, ju do të prisnit që ofruesit më të mirë të tregtisë së AI-së të tarifojnë shumë për shërbimet e tyre nëse ata mund të provojnë se bot-i ka bërë fitime vazhdimisht.

  Nëse e bëjnë këtë, kjo zakonisht vjen si një pajtim mujor. Do të duhet të vazhdoni të paguani pajtimin për sa kohë që dëshironi të përdorni botin e tregtimit të AI në natyrë. Ne në të vërtetë preferojmë ofruesit që tarifojnë në baza mujore - në krahasim me një tarifë të sheshtë, pasi siguron që zhvilluesit të kryejnë mirëmbajtje të vazhdueshme të softuerit bazë.

  Reviews Shqyrtime Publike dhe Rezultate Historike të Tregtisë

  Kështu që, ju keni gjetur një bot të tregtimit të AI që ju pëlqen pamja - por si e dini nëse do të performojë apo jo në treg të hapur? Realiteti është që ju nuk e dini derisa bot-i të shkojë drejtpërdrejt. Sidoqoftë, ka disa gjëra që mund të bëni për të rritur shanset tuaj për të blerë një bot të ligjshëm.

  Së pari, kaloni ca kohë duke vlerësuar rishikimet e disponueshme në domenin publik. Nëse do të përdorni një platformë vlerësimi si TrustPilot, thjesht sigurohuni që vlerësimet të bazohen në mijëra përdorues të verifikuar. Së dyti, platformat e besueshme të tregtisë së AI do të publikojnë gjithmonë rezultate historike që mund të verifikohen. Si i tillë, sigurohuni që bot-i ka performuar mirë për disa muaj në minimum - por mundësisht, të paktën një vit.

  Ofruesit më të mirë të tregtisë së inteligjencës 2021

  Nëse e keni lexuar udhëzuesin tonë deri në këtë pikë, tani duhet të keni një zotërim të qartë të asaj që është një robot tregtar i UA dhe si funksionojnë, si dhe përfitimet dhe rreziqet e përdorimit të një. Nëse ju pëlqen tingulli i asaj që ofron një aplikacion i automatizuar i softuerit për nevojat tuaja tregtare afatgjata, ne tani do të rendisim platformat tona të rekomanduara të tregtimit të AI për vitin 2021.

  Shënim: Lista e mëposhtme e ofruesve të rekomanduar përfshin tregtimin e aksioneve të UA, tregtimin e tregut të aksioneve të UA, tregtimin e Forex të AI dhe tregtimin e kriptovalutave të AI.

  1. Shkathtësia - Platforma më e mirë e tregtimit Forex për fillestarët

  Ne jemi në një mision për të krijuar një platformë unike tregtare të krijuar për t'u kujdesur për tregtarët e të gjitha niveleve, nga fillestarët që nuk kanë tregtuar kurrë te profesionistët e kalitur. Ne duam të krijojmë një platformë që lidh të gjithë me tregjet financiare të botës dhe tregon potencialin e saj para tyre.

  Vlerësimi L2T

  • Një platformë tregtare e pronarit e krijuar për tregtarët e të gjitha niveleve, nga fillestarët te profesionistët e provuar.
  • Depozitë minimale 100 $, pa tarifa të fshehura dhe të gjitha tarifat e shfaqura qartë në monedhën e llogarisë tuaj.
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Llogaritë shprehen vetëm në USD
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  2. Tregtari i CFD - Bëhuni i pavarur financiarisht me tregtinë në internet

  Nëse po e lexoni këtë, do të thotë se na kanë mbetur akoma disa pika. Kjo do të thotë që ju do të keni një përpjekje për të arritur fitimet më të shpejta që do të shihni ndonjëherë, dhe për të mbledhur fitime prej 261 €, 7,541 € dhe madje deri në 67,454 € tregti pas tregtisë. Dhe mund të filloni sapo të vendosni emrin tuaj, postën elektronike, fjalëkalimin dhe numrin e telefonit në kasafortën në krye të kësaj faqe.

  Dhe gjithçka që duhet është minimumi 250 € për të filluar. Ju gjithashtu mund të tërhiqni kapitalin tuaj kur të doni sepse tashmë do të keni një llogari depozite të vendosur!

  Vlerësimi ynë

  • Hyrja e drejtpërdrejtë falas në ndërmjetësin # 1 më të mirë CFD të MB
  • 1 thirrje falas për trajnim 1on1 brenda 48 orëve të para të regjistrimit
  • Një mentor personal që do t'ju ndihmojë javë pas jave
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  3. Pro-të e fitimit bëjnë 1,500 deri në 4,200 dollarë çdo ditë me softuerin më inteligjent të tregtisë në botë

  Teknologjia jonë e specializuar e tregtimit monitoron kripton dhe fitimin e profesionistëve në botë 24/7

  Kryesoret tona mashtruese të të dhënave zbulojnë modele në tregje

  Algoritmi ynë i patentuar i tregtisë 'Profit Pro' garanton që përdoruesit tanë të fitojnë mbi $ 2000 në ditë

  Mësoni 2 Vlerësimi i Tregtisë

  • 88% e pretenduar për fitimin
  • $ / 250 £ Depozitë Min
  • Pranon Kartën e Debitit dhe Kreditit
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. Avantazhi i Kryeministrit - Fitoni Deri në 3,000 dollarë në ditë duke filluar nga sot
  Me softuerin tonë FALAS të tregtimit automatik

  Serverët tanë lejojnë softuerin tonë të tregtimit të dallojë ndryshime të vogla në kushtet e tregtisë 3 të miliontat e sekondës përpara tregtarëve më të shpejtë të Wall Street

  Ekipi ynë i mbështetjes teknike do të krijojë dhe monitorojë softuerin tuaj të tregtimit për t'ju filluar dhe për t'ju dhënë një përparësi kulmore mbi çdo tregtar dhe investitor tjetër. Infrastruktura jonë e gjerë garanton përgjigje të shpejta në tregjet nëse ato janë të larta apo të ulëta ... të paqëndrueshme .. ose të qetë. Softueri ynë përshtatet dhe mëson vazhdimisht, duke galvanizuar në platformën tonë tregtare për të mos humbur kurrë një tregti.

  Vlerësimi L2T

  • Teknologjia e Edge Cutting
  • Mbështetje për klientin me 5 yje
  • 100% Logjistikë e Brendshme
  • Vetëm tregtimi i kriptovalutave - pa CFD ose Forex
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim

  Në përmbledhje, nëse e keni lexuar udhëzuesin tonë mbi Tregtimin e UA gjatë gjithë rrugës, duhet të dini se keni një kuptim të vendosur se si funksionon fenomeni. Me pak fjalë, përdorimi i një algoritmi tregtar të drejtuar nga AI ofron një numër përfitimesh - të tilla si aftësia për të tregtuar në baza 24/7, për të hyrë në tregje të shumta, për të analizuar grupe të mëdha të të dhënave dhe për të tregtuar pa emocione. Me atë që tha, ju ende duhet të bëni disa konsiderata serioze në lidhje me rreziqet.

  Ç'është më e rëndësishmja, nuk ka asnjë garanci që ofruesi juaj i zgjedhur i tregtimit të AI është i përshtatshëm për qëllim. Përkundrazi, algoritmi themelor është po aq i mirë sa personi që e ka krijuar atë. Si i tillë, duhet të pyesni veten pse një zhvillues do të lëshojë sekretin e tyre strategjitë tregtare nëse do të bënte kaq shumë para. Në fund të fundit, thjesht sigurohuni që të kryeni kujdes të shtuar për ofruesin e tregtimit të AI para se të ndaheni me paratë tuaja.

  Bashkohuni me ne dhe filloni të pasuroheni me Prime Advantage!

  Vlerësimi L2T

  • Depozitë minimale prej 250 $
  • Mbi 2,000 instrumente tregtare
  • Aplikacioni celular në dispozicion

   

   

  FAQs

  A duhet të përdor softuer falas AI për tregtim?

  Ndërsa shpesh thuhet se gjërat më të mira në jetë janë falas - kjo sigurisht nuk është rasti në hapësirën e tregtimit të UA. Përkundrazi, një robot tregtar falas i AI do të jetë jashtëzakonisht i kufizuar në atë që ofron. Mbi të gjitha, pse zhvilluesi do të kalonte orë të panumërta në ndërtimin e një algoritmi tregtar të AI, për ta dhënë më pas falas?

  Si mund ta di nëse një kompani tregtare AI është e besueshme?

  Me mijëra programe tregtare UA aktive në treg - shumica e të cilave përfshihen në pretendime hiperbolike, ndarja e grurit nga kashta nuk është diçka e lehtë. Me atë që tha, ju duhet të kryeni kujdes të shtuar për ofruesin - dhe ç'është më e rëndësishmja, të përpiqeni të verifikoni rezultatet historike të robotit AI.

  Sa kushton softueri i tregtimit të AI?

  Nuk ka një përgjigje të vetme për këtë pyetje, pasi çmimi do të ndryshojë nga ofruesi në ofrues. Me atë që tha, shumica e platformave të tregtimit të UA-së marrin një tarifë mujore pajtimi.

  Si mund ta bëj robotin tim tregtar të AI të ndjek strategjitë e mia personale?

  Nëse keni strategjitë tuaja tregtare që dëshironi të automatizoni përmes AI, një numër ofruesish tani ofrojnë një sistem tërheqës-tërheqës të përshtatshëm për përdoruesit. Si i tillë, nuk keni nevojë të keni ndonjë përvojë paraprake të kodimit!

  A mund ta provoj robotin tim tregtar të AI pa rrezikuar paratë e mia?

  Disa platforma ofrojnë një strukturë të plotë të testimit të brendshëm. Kjo ju lejon të provoni strategjitë tuaja tregtare të AI në natyrë, pa rrezikuar ndonjë para.

  Cilat klasa të pasurisë mund të kenë softuerin tim të tregtimit të AI?

  Kjo do të ndryshojë nga ofruesi në ofrues. Nëse përdorni një ofrues tregtar të AI që është i pajtueshëm me MT4 ose MT5, do të keni mundësi të përdorni si Forex ashtu edhe CFD.

  Si mund të marr një program tregtimi të AI me strategji të integruara?

  Nëse po kërkoni të merreni me tregti të automatizuar, por nuk keni ndonjë strategji tuajën, disa ofrues ju lejojnë të blini një program të paketuar paraprakisht. Kjo ju lejon të blini një strategji që plotëson nevojat tuaja pa patur ndonjë përvojë paraprake tregtare.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.