fbpx
  • Hingga 10 Sinyal anu Tepat, Nguntungkeun Per dinten
  • Aksés gampang kana Sinyal Forex sareng Crypto
  • Analisis téhnis sareng tips dagang unggal dinten
  • Komunitas langkung ti 1,000 padagang aktip
  • Tanda waktu nyata, sadayana ngalangkungan Telegram!
Miluan Grup Telegram

bewara

Gera langsung kana email anjeun

Anjog Pasar

Antara 4-5 Sinyal anu Akurat, Nguntungkeun Per dinten!

Ahli Forex

Analisis Téknis Daily sareng Tip Dagang

Maca Tinjauan Pilot Amanah Kami

Mathew Joy
Mathew Joy
2020-09-22
Nalika L2T mangrupikeun layanan sinyal paling luhur anu sayogi ayeuna, anu ngadorong kuring ninggalkeun ulasan ieu nyaéta layanan palanggan aranjeunna. Kuring jarang nampi réspon anu gancang sareng éta ogé, pikaresepeun ti perawatan pelanggan, nawiskeun klarifikasi pikeun sadaya pamundut anjeun. Salain ti éta, L2T parantos janten jasa sinyal kuring pikeun forex. Kuring ngamimitian jasa gratis aranjeunna, anu kuring mendakan lumayan mangpaat. Sakali kuring ngamimitian ngiringan langkung seueur sareng dagang forex, kuring ngalih kana langganan Premium. Kuring mendakan yén nampi peringatan biasa ampir diperyogikeun upami anjeun investor pinuh. Ogé, kuring henteu kedah nyéépkeun sadaya waktos pikeun nalungtik kaayaan pasar, sabab L2T ngalaksanakeun sabagian ageung pikeun kuring. Tangtosna, naon anu anjeun lakukeun ku sinyal sareng kumaha anjeun nganggo éta gumantung kana anjeun. Janten anjeun moal tiasa sering nyalahkeun L2T pikeun gerakan dagang anu goréng, sabab situs éta nekenkeun yén dina waktos ieu aranjeunna nyatet tingkat kauntungan 76%, anu ngamungkinkeun sababaraha kasalahan kadang-kadang. Acan, sacara umum, kuring langkung resep pikeun terus ngarujuk kana sinyal L2T.
S Vijayakumar
S Vijayakumar
2020-09-21
Diajar 2 Dagang mangrupikeun sababaraha layanan sinyal anu mimiti kuring nyobian pikeun forex. Sareng tina pangalaman kuring, sigana kuring bakal tetep L2T. Kuring parantos nguntungkeun, sareng kuring resep pisan ngeunaan transparansi éta. Platform parantos ngajantenkeun jelas kumaha aranjeunna sumping kana sinyal, nganggo tingkat pangrojong sareng résistansi, Fibonacci mundur. Pita bollinger sareng rata-rata pindah. Akibatna, algoritma éta ngalakukeun pagawéan anu hadé pikeun ngalakukeun panilitian, sareng sinyalna ogé ngabantuan pisan. Layanan gratis bakal masihan anjeun 3 sinyal per minggu, sareng premium bakal ngajantenkeun anjeun dugi ka 5 per dinten. Upami anjeun padagang profesional, maka paket Premium sia artos anjeun, anjeun ogé bakal nampi bewara ngalangkungan Telegram. Lumayan pikeun nyatakeun yén L2T mangrupikeun salah sahiji layanan pangsaéna di luar dinten ayeuna pikeun tetep aya dina kaayaan pasar anu turun naek.
Mariyathasan Maccimas
Mariyathasan Maccimas
2020-09-20
Pikeun anu peryogi sakedik perkenalan, Diajar 2 Dagang utamina mangrupikeun platform pendidikan perdagangan. Nanging, hiji fitur anu tiasa dianggo pikeun L2T nyaéta layanan sinyalna, anu ngagabungkeun Ai sareng mesin diajar masihan anjeun inpormasi nalika kasempetan pop-up di pasar. Kuring parantos nganggo L2T kanggo nampi saran dagang ngeunaan dagang cryptocurrency. Aranjeunna ngagaduhan sadayana pilihan utama pasangan mata uang, sareng upami anjeun parantos daptar pikeun layanan premiumna, aranjeunna ogé bakal ngirim sinyal dagang sacara real-time ngalangkungan aplikasi Telegram. Anjeun bakal nampi tip pikeun harga asupna, sareng perkiraan ogé pikeun nyetél pesenan stop-loss sareng trade-profit. Dina total, kuring bungah yén kuring ngadaptarkeun sinyal L2T. Tulisan pendidikanna dina mata pelajaran perdagangan anu béda ogé nawiskeun wawasan anu penting kana strategi kuring.
Leven
Leven
2020-09-19
Lorem ipsum dolor diuk amet, consectetur adipiscing elit.
Akhil Babu
Akhil Babu
2020-09-17
Kuring mendakan Diajar 2 Dagang ngalangkungan tulisan anu hadé ngeunaan perdagangan, sareng teu lami deui kajiret ku kabeungharan informasi anu ditawarkeunana. Kuring mangrupikeun pamula dina perdagangan sareng hoyong diajar langkung seueur ngeunaan kumaha lebet kana niche. Sareng kuring kedah ngaku yén L2T parantos ngabantosan kuring pisan dina kéngingkeun kayakinan pikeun dagang. Ti saprak éta, kuring nuturkeun jasa sinyalna, anu nganteurkeun anjeun inpormasi ngeunaan harga asup, stop-loss, sareng target take-profit. L2T cukup transparan sareng bakal ngagambarkeun kumaha pasar anu saéstuna sareng sigana bakal dilakukeun. Kuring ogé mendakan yén tim dukungan lumayan ngabantosan, sareng senang ngajawab pamundut anjeun. Upami anjeun diajar di sapanjang jalan, laporan aranjeunna Pangalaman kuring dina situs parantos lumayan nyugemakeun yén kuring atos ngaganti jasa premium aranjeunna.

Laporan Grayscale Nomer Rékam-Ngarecah dina Q4 2020 Hatur nuhun ka Investor Bitcoin

Grayscale ngarékam taun pangsaéna di 2020 tapi ku alokasi anu masif, kalolobaanana ti investor institusional, sanaos kajadian dramatis anu ngaganggu taun éta. Dana inpormasi cryptocurrency masang angka anu ngarekam dina tilu kuartal kahiji taun 2020 sareng laporan anu langkung saé dina Q4. Perusahaan éta ngalaporkeun yén total investasi dina tilu bulan terakhir […]

Warta Perdagangan

Dolar sareng Yen Ngarah Salaku Katangtuan Ngatur Pasar sanés

Sterling réngsé saminggu kalayan hasil anu pangsaéna. Tapi jual telat sareng panolakan tahan kana dolar sareng yen nunjukkeun yén anu kadua nyaéta pamimpin. Kalemahanana katingali dina euro, dolar Selandia Anyar, sareng, ka tingkat anu langkung alit, dolar Australia. Dolar tiasa janten argumen tambahan dina […]

5 hs

GBPUSD Bias mundur mundur di handapeun tingkat 1.3600 Ditengah COVID-19 Lockdown

Analisis Harga GBPUSD - 17 Januari GBPUSD diperdagangkan dina tanda 1.3500 saatos pasanganna kaleungitan tarikan dina sési sateuacana. Sentimen anu nyebarkeun nunjukkeun yén masih aya sababaraha gerakan downside sateuacan pasanganna maju deui. PM Inggris Boris Johnson ngumumkeun larangan perjalanan anyar dimimitian dina Senén. Tingkat KeyTingkatan Résistansi: 1.3800, 1.3700, […]

6 hs

US Wall Street 30 (US30USD) Niagara Saatos Nguji Ulang Level 31200 Dua kali

Zona Résistansi Konci: 28500, 29000, 29500Konci Pendukung Utama: 26000, 25500, 25000 US Wall Street 30 (US30USD) Tren Jangka Panjang: BullishUS Wall Street 30 masih maju. Ayeuna, indéks ragrag saatos ngahontal tingkat 31200. Harga parantos murag sareng tés dina SMA 21 dinten. Indéks bakal dilanjutkeun ka luhur upami ayeuna […]

7 hs

Harga XRPUSD Nyaéta Perjoangan Ngabobol $ 0.28 Tingkat

Pasar XRP / USD 17 Januari Kanaékan tekanan banténg tiasa ngadorong harga pikeun nembus tingkat résistansi level $ 0.28; hargana tiasa ningkat janten $ 0.39 sareng $ 0.49. Upami tingkat résistansi tina $ 0.28 nahan, hargana tiasa dibalikkeun sareng tingkat pangrojong $ 0.21, $ 0.17, sareng $ 0.15 tiasa diuji. Konci […]

7 hs

FTSE 100 (UKX) Aya dina Downtrend, Drop to Level 6633.60 Kamungkinan

Tingkat Résistansi: 7500, 7600, 7700 Level Dukungan: 7300, 7200, 7100 FTSE 100 (UKX) Trend jangka panjang: BullishFTSE 100 mundur deui saatos ditolak ti luhur anyar. Bagikeunana parantos mundur ka tingkat 6735.70. Aya kamungkinan langkung maju ka handap. RSI aya di zona uptrend di tingkat 58. UKX sigana bakal mundur ka […]

8 hs

NZD / USD Aya dina Downtrend, Mei Ngahontal Low tina 0.6979

Tingkat Résistansi konci: 0.7000, 0.7200, 0.7400Tingkatan Dukungan Key: 0.6200, 0.6000, 0.5800 Harga NZD / USD Trend jangka panjang: BearishThe Kiwi parantos neraskeun jurus ka handap saatos ditolak ti tingkat 0.7300. Pasangan éta murag kana tingkat 0.7100 sareng dilereskeun ka luhur. Gerak ka handap parantos dilanjutkeun saatos ngarobih handapeun tingkat 0.7200. Harga parantos rusak di handapeun SMA 21 dinten sareng […]

12 hs

Sateuacan anjeun muka perdagangan éta…

"Tapi anjeun henteu pernah terang! Éta tiasa janten perdagangan hébat. " - Joe Ross Sateuacan muka perdagangan éta, naon tujuan sareng cita-cita anjeun salaku padagang? Sanaos pasar henteu nawiskeun jaminan, naha anjeun nempatkeun perdagangan ieu? Sateuacan muka perdagangan éta, perhatoskeun yén sistem perdagangan anjeun henteu sampurna. […]

1 d

Bitcoin Slides ku $ 3k salaku Bulls See Liquidations Massive

Industri cryptocurrency henteu istirahat dina gerakan anu teu leres na. Sababaraha minggu ka pengker mangrupikeun kasaksian pikeun kanyataan ieu. Salami sababaraha jam ka pengker, Bitcoin (BTC) -na seueur altcoin - parantos nyatet sési anu teu leres deui, ngarah ka likuidasi anu penting di saluareun dewan. Laporan nunjukkeun yén sakitar $ 400 juta tina posisi panjang sareng pondok ngagaduhan […]

2 ds

Analisis Chainlink (LINK) Harga: LINK Lonjakan Payuneun, Targetkeun Luhungna $ 26

Sorotan konci Crypto ngagaduhan harga target $ 26. Banténg parantos ngarusak résistansi dina $ 17 Chainlink (LINK) Statistik Ayeuna Harga ayeuna: $ 19.75 Kapitalisasi Pasar: $ 19,637,590,383 Jilid Dagang: $ 6,365,489,134 Zona suplai utama: $ 18.00, $ 20.00, $ 22.00. Zona paménta utama: $ 8.00, $ 6.00, $ 4.00 Chainlink (LINK) Analisis Harga 15 Januari 2021 Chainlink parantos ngajantenkeun positip sabab rally ka $ 21. Dinten ayeuna, […]

2 ds

Dagang pasar sareng

TANDA FOREX PANGSAÉNA

Diajar Perdagangan Strategi Forex sareng Berita
BROKERS FOREX &
PLATFORMS TRADING

Pitunjuk Ultimate pikeun Calo Forex

Henteu diragukeun, calo ngagaduhan peran penting dina pasar Forex. Tapi salaku pamula, naha anjeun ngartos naon peran calo? Maca urang Pitunjuk calo Forex di dieu terang peran utami calo Forex.

Platform Perdagangan Forex Pangsaéna

Seueur perdagangan kedah dilakukeun salaku pemula dina pasar Forex, tapi teras (deui), anjeun peryogi platform dagang forex anu pangsaéna pikeun ngalakukeun perdagangan anjeun. Éta alesanana halaman kami didieu ngajelaskeun platform dagang forex anu pangsaéna pikeun anu ngamimitian.
Dagang FOREX
STRATEGI

Simpen Jurnal Perdagangan

Jurnal dagang mangrupikeun log tina sadaya kagiatan dagang anjeun. Ilaharna, jurnal nyayogikeun alat pikeun padagang anu parna anu peryogi pikeun meunteun dirina sacara obyéktif. Tapi naon pentingna ngajaga jurnal anu misah? Hayu urang ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang Ieuh.

Maca Tarif Minat

Parobihan tingkat bunga mangaruhan pasar forex sacara signifikan. Parobihan biasana tiasa dilakukeun ku salah sahiji tina dalapan bank sentral global. Parobihan ngajantenkeun dampak langsung ka padagang pasar, maka, ngartos kumaha réaksi ogé prédiksi langkah-langkah ieu bakal aya diantara anu munggaran léngkah pikeun ngahasilkeun kauntungan anu langkung luhur.

Kumaha Ieu Karya

Milih Paket

Lengkepan Pésér Anjeun

Wilujeng sumping Email

Suksés Ti Poé Kahiji

Diajar Perdagangan Upami anjeun nembé ngamimitian di dunya dagang online, anjeun parantos pasti sumping kana tempat anu leres. Halaman wéb kami bakal nyayogikeun anjeun sadaya pakakas anu diperyogikeun pikeun ngamimitian karir dagang anjeun dina beulah katuhu.

Kami nyayogikeun panduan komprehensif ngeunaan perdagangan sagala hal - sapertos kumaha industri forex multi-triliun pon tiasa dianggo, naon ari CFD sareng kunaon éta penting pisan pikeun tujuan investasi jangka panjang, pangungkit, panyebaran, pesenan pasar, sareng naon waé anu séjén. kami pikir anjeun kedah terang sateuacan anjeun ngamimitian résiko dana anjeun nyalira.

Krusial, nalika nyéépkeun waktos anu diperyogikeun pikeun browsing ngalangkungan seueur alat pendidikan urang, anjeun bakal ningal platform kami ku katerampilan sareng pengetahuan anu dibutuhkeun pikeun hasil tina usaha dagang online anjeun.

Dagang pikeun Pamula: Kumaha Cara Dagang Online?

Upami anjeun henteu kantos nempatkeun hiji perdagangan dina kahirupan anjeun, penting pikeun anjeun terang naon anu anjeun lakukeun sateuacan pisah sareng artos anjeun. Barina ogé, dagang online dibarengan ku seueur résiko - seueur anu tiasa ngahambat kamampuan anjeun pikeun ngahasilkeun kauntungan anu tetep. Sapertos kitu, hayu urang mimitian ku kéngingkeun tinjauan 360 derajat kumaha prosés perdagangan tungtung-ka-tungtung.

Milih Calo Online

Dina raraga dagang online, anjeun kedah nganggo calo. Lila pisan nyaéta dinten-dinten dimana anjeun kedah neundeun jual beuli ngalangkungan telepon ku pédah saham tradisional.

Sabalikna, sadayana ayeuna dilaksanakeun online. Nyatana, henteu ngan ukur anjeun tiasa dagang tina kanyamanan di bumi anjeun nyalira, tapi kaseueuran calo online ayeuna nawiskeun aplikasi dagang sapinuhna. Sapertos kitu, anjeun ayeuna tiasa dagang bari gerak.

Kalayan nyarios, aya rébuan calo online anu ngalayanan palanggan ritel sapopoé. Di hiji sisi, ieu nguntungkeun pisan tina sudut pandang anjeun salaku padagang, sabab langkung-jenuh platform hartosna yén calo kedah ante pikeun nolak persaingan.

Ieu tiasa sumping dina bentuk pangurangan biaya dagang sareng panyebaran anu langkung ketat, atanapi fitur inovatif sapertos 'Copy Trading'. Di sisi anu sanésna, ieu ngajadikeun hésé pisan pikeun terang mana platform dagang online pikeun didaptarkeun.

Kumaha anjeun Milih Platform Dagang Online?

Pikeun ngabantosan anjeun di sapanjang jalan, kami parantos ngadaptarkeun sababaraha faktor pangpentingna anu anjeun kedah nimbangkeun nalika milih calo online.

🥇 Peraturan

Dina raraga nawiskeun jasa dagang online ka klien ritel anu berbasis di Inggris, calo kedah diatur ku Otoritas Laku Keuangan (FCA). Sapertos kitu, ieu mangrupikeun sarat anu henteu tiasa dibahas nalika milih platform anu anyar.

Dina kaseueuran kasus, calo online bakal daptar nomer pendaptaran FCA na, anu teras anjeun tiasa kéngingkeun rujukan liwat halaman wéb régulator. Upami henteu, anjeun tiasa milarian nami calo sacara online ngalangkungan daptar FCA. Pamustunganana, upami calo henteu nampi lisénsi FCA, anjeun kedah nyingkahan platform sadayana.

🥇 Pamayaran

Anjeun ogé kedah nimbangkeun kumaha metode pamayaran anu anjeun pikaresep nganggo nalika nyayogikeun sareng narik dana. Cara panggampangna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngalangkungan kartu debit atanapi kiridit, sabab setoran biasana instan.

Sumawona, sababaraha calo ngamungkinkeun anjeun nganggo e-dompét sapertos PayPal atanapi Skrill, sanaos henteu sapertos kitu. Salaku tambahan, kaseueuran calo ngadukung transfer bank. Sanaos ieu biasana ngamungkinkeun wates anu langkung luhur, transfer bank mangrupikeun pilihan pambayaran anu paling laun.

🥇 Waragad sareng Sumebarna

Anjeun kedah mayar biaya sababaraha rupa pikeun nganggo platform dagang online, sabab calo dina usaha ngasilkeun artos. Anjeun panginten kedah mayar komisi variabel, mangrupikeun perséntase tina jumlah anu anjeun dagang. Salaku conto, upami anjeun nempatkeun perdagangan anu hargana £ 4,000, sareng calo ngeusi komisi 0.2%, maka anjeun bakal tungtungna mayar £ 8 dina biaya.

Di luhur komisi, anjeun ogé kedah ngémutan panyebaranana. Ieu anu ngabédakeun antara harga 'mésér' sareng harga 'ngajual'. Upami panyebaranana teuing, maka éta bakal mangaruhan langsung kana kamampuan anjeun pikeun ngahasilkeun kauntungan anu tetep. Salaku conto, upami sumebar jumlahna perséntase dunya nyata 1%, anjeun kedah ngadamel sahenteuna 1% ngan ukur pikeun ngarobih.

🥇 Instrumén Keuangan

Anjeun ogé kedah ngadamel sababaraha tinimbangan ngeunaan jumlah, sareng jinis, instrumen kauangan anu disayogikeun ku calo. Dina seuseueurna kasus, platform dagang online bakal nutupan forex sareng CFD. Ngeunaan tilasna, ieu dimana anjeun ngagaleuh sareng ngajual mata uang, kalayan pandangan nguntungkeun gerakan harga alit.

Dina kasus CFDs (kontrak-pikeun-bédana), ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun spekulasi kana ampir kelas kelas naon waé, tanpa kedah gaduh aset anu janten dasarna. Salaku conto, CFD ngamungkinkeun anjeun dagang naon waé tina saham sareng saham, emas, minyak, gas bumi, indeks pasar saham, tingkat suku bunga, futures, sareng bahkan cryptocurrency.

🥇 Parabot Pardagangan

Anjeun langkung saé ngagunakeun calo anu nekenkeun kuat kana indikator téknis. Alat sapertos kitu ngamungkinkeun anjeun nganalisis tren harga sajarah dina masalah anu maju. Ku ngalakukeun éta, anjeun nangtung kasempetan anu pangsaéna pikeun ngaevaluasi dimana arah ka hareup tina aset pilihan anjeun bakal balik.

Indikator téknis anu kawéntar kalebet osilator stokastik, rata-rata obah (MA), indéks kakuatan relatif (RSI), sareng bollinger band. Pamustunganana, anjeun kedah milih platform dagang online anu nawiskeun puluhan indikator téknis.

🥇 Panilitian

Akses kana alat panilitian ogé mangrupikeun faktor penting anu anjeun kedah diperhatoskeun nalika milih platform perdagangan anu énggal. Ieu kedah kalebet pembaruan berita real-time anu sigana bakal mangaruhan kana asét atanapi industri khusus.

Sumawona, éta ogé mangpaat nalika calo gaduh bagian analisis anu khusus. Ieu tempat para padagang ahli nyebarkeun sudut pandangna ngeunaan dimana aset tangtu sigana bakal ngalih di pasar dina jangka pondok.

Buka Akun Ku Platform Perdagangan Online

Sakali anjeun parantos milih calo online anu nyumponan kabutuhan anjeun, anjeun teras kedah muka akun. Prosés pendaptaran biasana henteu langkung ti 5-10 menit. Intina, calo peryogi terang saha anjeun, sareng naha anjeun ngagaduhan pangalaman anu diperyogikeun pikeun dagang online. Ieu pikeun mastikeun yén platformna tetep patuh kana peraturan anu ditetélakeun ku FCA.

Kieu inpormasi anu anjeun kedah lebetkeun nalika muka akun sareng situs dagang.

✔️ Inpo pribadi

Anjeun kedah ngalebetkeun inpormasi pribadi anjeun. Ieu bakal kalebet nami lengkep, alamat bumi, tanggal lahir, nomer asuransi nasional, sareng detil kontak.

✔️ Émbaran pagawean

Calo kedah terang status padamelan anjeun sareng penghasilan taunan anjeun saatos pajak.

✔️ Nangtung Keuangan

Anjeun kedah ngantepkeun calo terang perkiraan nilai net anjeun, sareng naha anjeun pelanggan ritel atanapi institusional.

✔️ Pangalaman Trading Saméméhna

Calo bakal naroskeun patarosan ngeunaan pangalaman dagang sateuacanna. Ieu bakal kalebet jinis asét anu anjeun tuang baheula, sareng ukuran perdagangan rata-rata.

Verifikasi Identity

Pikeun tetep patuh sareng hukum anti pencucian artos, sadaya platform dagang anu diatur ku FCA kedah mastikeun idéntitas anjeun. Prosésna relatif langsung sareng ngan saukur meryogikeun anjeun unggah salinan KTP anu dikaluarkeun ku pamaréntah, ogé mangrupikeun bukti alamat.

Sanaos sababaraha calo ngamungkinkeun anjeun neundeun dana sateuacan prosés verifikasi réngsé, anjeun moal tiasa mundur nalika dokumén anjeun dikonfirmasi. Sapertos kitu, pangsaéna pikeun ngaleungitkeun prosés KYC (Terang Palanggan Anjeun) pas anjeun muka rekening.

Deposit na Withdrawals

Nalika ngeunaan pembiayaan akun brokerage anjeun, anjeun kedah ditawarkeun sajumlah metode pamayaran anu béda. Sanaos ieu bakal bénten-bénten sareng calo-ka-calo, kami parantos ngadaptarkeun metode setoran sareng penarikan paling umum di handap ieu.

🥇 Kartu debit sareng kiridit

Nyéépkeun artos ngalangkungan kartu debit / kiridit biasana ngahasilkeun dana anu dikredit langsung. Tingali kana biaya - utamina upami nganggo kartu kiridit. Sedengkeun calo henteu tiasa ngeusi batre anjeun naon waé per-say, anu ngaluarkeun kartu kiridit tiasa ngajantenkeun setoran salaku uang muka. Upami éta leres, ieu tiasa narik biaya 3%, kalayan bunga dilarapkeun sacara instan.

🥇 Transfer Bank

Seuseueurna platform perdagangan online bakal nampi transfer bank. Prosésna langkung laun tibatan pamayaran kartu debit / kiridit, sanaos wates biasana langkung luhur. Upami setoran didamel ngalangkungan UK Payment Fast, dana tiasa dikredit dina dinten anu sami.

🥇 E-Dompet

Sanaos kirang umum tibatan kartu debit / kiridit atanapi transfer bank, sajumlah calo yuswa énggal ayeuna nampi e-dompet. Ieu kalebet resep PayPal, Skrill, sareng Neteller. Deposit E-Wallet henteu ngan gratis, tapi dina kaseueuran kasus, éta ngamungkinkeun anjeun mundur dana anjeun dina jangka waktu anu paling gancang.

Diajar Perdagangan Forex

Upami anjeun resep nguntungkeun tina ruang forex multi-triliun pon, maka anjeun bakal janten jual beuli mata uang. Konsép anu overarching nyaéta nguntungkeun nalika iraha nilai tukeur mata uang ngalih.

Sapertos kitu, anjeun bakal dagang 'pasangan' forex, anu diwangun ku dua mata uang anu béda. Salaku conto, upami anjeun hoyong dagang pound sterling ngalawan euro, maka anjeun kedah dagang GBP / EUR.

Kalayan nyarios yén, sababaraha calo bakal daptar langkung ti 100 pasangan mata uang anu béda. Pasangan mata uang ieu dibagi jadi tilu kategori utama - jurusan, budak leutik, sareng eksotis.

🥇 Jurusan

Sakumaha namina nunjukkeun, pasangan utama diwangun ku dua mata uang 'utama'. Ieu bakal kalebet mata uang tina perekonomian panggedéna di dunya, sapertos dolar AS, pon Inggris, euro, yen Jepang, sareng franc Swiss.

Upami anjeun nembé ngamimitian dina dunya dagang forex, bakal disarankeun tetep sareng pasangan utama. Ieu kusabab jurusan ngagaduhan tingkat volatilitas anu handap, panyebaran langkung ketat, sareng tumpukan likuiditas.

🥇 Bawah umur

Pasangan minor bakal diwangun ku hiji mata uang utama sareng hiji mata uang langkung cair. AUD / USD mangrupikeun conto anu utami pikeun pasangan anu alit. Dolar AS ngagambarkeun mata uang utama pasangan, sedengkeun dolar Australia mangrupikeun mata uang anu kirang ditungtut.

Sanaos budak leutik masih nguntungkeun tina jumlah likuiditas anu penting, sumebar sering langkung ageung tibatan jurusan. Ieu ngandung harti yén dagang budak leutik langkung mahal dina jangka panjang. Kalayan nyarios yén, volatility rada luhur dina pasangan minor, janten aya langkung seueur kasempetan pikeun ngahasilkeun langkung ageung.

🥇 Éksponika

Pasangan mata uang anu aheng bakal diwangun ku mata uang anu muncul sareng mata uang utama. Ieu tiasa kalebet dolar AS sareng dong Vietnam, atanapi pound sterling ngalawan lira Turki.

Jalan anu mana waé, pasangan anu aheng tiasa rongkah pisan, sareng panyebaranana sering pisan lega. Ieu sababna anjeun paling hadé nyingkahan eksotis dugi ka diajar dagang forex dina tingkat anu langkung maju.

Kumaha Perdagangan Forex Gawé?

Sakali anjeun parantos milih pasangan mata uang anu anjeun pikahoyong, anjeun kedah nangtoskeun ka mana jalan pasar. Sateuacan urang ngagali dasar-dasarna, penting pikeun netelakeun bédana antara urutan 'mésér' sareng 'ngajual' urutan dina kontéks perdagangan forex.

🥇 Upami anjeun yakin yén mata uang diposisikan dina sisi kénca tina pasangan badé ka naékkeun dina nilai, maka anjeun kedah nempatkeun a meser mesen.

🥇 Upami anjeun yakin yén mata uang diposisikan dina sisi-katuhu tina pasangan badé ka naékkeun dina nilai, maka anjeun kedah nempatkeun a ngajual urutan.

Salaku conto, hayu urang sebutkeun yén anjeun dagang GBP / USD. Upami anjeun ngaraos yén GBP sigana bakal ningkat dina nilaina ngalawan USD, maka kami bakal mesen mésér. Nya kitu, upami anjeun ngaraos yén USD bakal ningkat ngalawan GBP, anjeun bakal nempatkeun pesenan jual.

Conto Pesenan 'Mésér' dina Forex Trading

Lengkep sareng téma GBP / USD, hayu 'sebutkeun yén anjeun nempatkeun pesenan' mésér '£ 500. Ieu ngandung harti yén anjeun yakin yén GBP bakal ningkat harga dibandingkeun USD.

  • Harga GBP / USD ayeuna 1.32
  • Anjeun nempatkeun pesenan mésér £ 500
  • GBP / USD naék kana 1.34, hartosna GBP beuki kuat ngalawan USD
  • Ieu ngagambarkeun paningkatan 1.51%
  • Keuntungan anjeun bakal dugi ka £ 7.55 (£ 500 x 1.51%)

Conto Pesenan 'Jual' dina Forex Trading

Dina conto ieu, urang ogé bakal tetep nganggo GBP / USD. Ngan ukur waktos ieu, urang badé nempatkeun pesenan 'jual'. Ieu ngandung harti yén anjeun yakin yén USD bakal ngungkulan GBP.

  • Harga GBP / USD ayeuna 1.32
  • Anjeun nempatkeun pesenan jual £ 1,500
  • GBP / USD turun ka 1.29, hartosna yén USD janten langkung kuat ngalawan GBP
  • Ieu ngagambarkeun panurunan 2.27%
  • Keuntungan anjeun bakal dugi ka £ 34.05 (£ 1,500 x 2.27%)

Diajar Dagang CFD

Bagean utama kadua rohangan dagang online nyaéta tina CFD. Sakumaha urang sakedap disebatkeun tadi, CFD ngamungkinkeun anjeun mésér sareng ngajual sacara praktis unggal kelas aset anu tiasa dibayangkeun. Ieu kusabab anjeun henteu diperyogikeun kanggo gaduh atanapi nyimpen aset anu mendasar pikeun nanem modal di dinya.

Sabalikna, CFD ngan ukur ngalacak harga dunya nyata asét anu dimaksud. Sapertos kitu, CFDs pisan kondusif pikeun ngakses pasar anu bakal sesah ngahontal.

Di handap ieu kami parantos ngadaptarkeun kelas asét utami anu diliput ku CFDs.

✔️ Saham sareng Saham

✔️ Indéks

✔️ Tarif Bunga

✔️ Logam Keras

✔️ énergi

✔️ Futures

✔️ Pilihan

✔️ Cryptocurrency

Kumaha Cara Dagang CFD?

Dina watesan kumaha perdagangan CFD leres-leres jalan, ieu mirip pisan sareng jual beuli pasangan forex. Beda konci anu anjeun kedah diperhatoskeun dina tahap ieu nyaéta terminologi. Sedengkeun dina forex kami biasana nangtoskeun perdagangan salaku jual beuli atanapi ngajual, dina rohangan CFD kami nganggo istilah 'panjang' sareng 'pondok'.

Sumawona, CFD henteu datang sapasang sapertos forex. Sabalikna, anjeun dagang hiji aset ngalawan nilai dunya nyata tina mata uang anu dominan, anu biasana dolar AS. Salaku conto, naha anjeun dagang CFD dina bentuk saham, minyak, gas bumi, atanapi emas - aset biasana dibanderol ngalawan USD.

🥇 Upami anjeun yakin yén aset bakal naékkeun dina nilai, maka anjeun kedah nempatkeun a panjang urutan.

🥇 Upami anjeun yakin yén aset bakal ngurangan dina nilai, maka anjeun kedah nempatkeun a pendek urutan.

Ieu mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling pikaresepeun pikeun dagang CFD, sabab anjeun bakal ngagaduhan pilihan tina jual-pondok. Ieu dimana anjeun spekulasi ngeunaan nilai kaleungitan aset. Ieu mangrupikeun hal anu sesah bakal hésé ditiru dina rohangan investasi tradisional salaku klien ritel.

Diajar Perdagangan Saham

Upami anjeun milari dagang saham dina jangka panjang, maka anjeun bakal langkung saé mésér saham anu kapilih anjeun ti broker saham konvensional. Ieu kusabab anjeun bakal gaduh saham langsung, hartosna anjeun bakal biasa kana sababaraha perlindungan investor.

Krusial, ieu kalebet hak hukum pikeun mayar dividen anu didistribusikeun ku perusahaan anu dimaksud - saimbang sareng jumlah saham anu anjeun dicekel.

Nanging, upami anjeun hoyong diajar dagang saham dina jangka pondok, anjeun kedah nganggo platform CFD. Ieu kusabab biaya anu aya hubunganana sareng jual beuli dina hartos tradisional langkung luhur tibatan CFD. Sumawona - salaku klién ritel anjeun bakal ngagaduhan sakedik, upami aya, kasempetan pikeun tiasa ngajual-pondok saham anu anjeun pilih. Sakali deui, ieu mangrupikeun hal anu ditawarkeun ku ampir sadayana platform CFD.

Nanging, upami anjeun badé ngakses pasar saham global online, anjeun bakal ngagaduhan dua pilihan - mésér sareng ngajual saham masing-masing, atanapi nanem modal dina indéks.

✔️ Dagang Saham Individu

Upami anjeun gaduh katerampilan anu diperyogikeun pikeun investasi di perusahaan masing-masing, anjeun bakal ngagaduhan aksés kana rébuan ekuitas CFD. Ieu kalebet perusahaan chip-biru didaptarkeun di pasar populér sapertos NASDAQ sareng London Stock Exchange, ogé perusahaan cap alit-ka-tengah.

Upami milih rute CFD, nilai saham anu anjeun pilih bakal eunteung tina harga dunya nyata asét. Salaku conto, upami harga saham Amérika American Tobako naék janten 2.3% dina jangka waktu 24 jam, CFD masing-masing ogé bakal naék janten 2.3%.

✔️ Dagang Indéks Pasar Saham

Upami anjeun resep dagang saham sareng saham, tapi anjeun henteu gaduh pengetahuan anu diperyogikeun pikeun milih perusahaan masing-masing, panginten pantes dipertimbangkeun indéks pasar saham.

Disebut ogé salaku 'indéks', indéks pasar saham ngamungkinkeun anjeun ngaduga-duga kana ratusan perusahaan dina perdagangan tunggal - terasna ngabedakeun posisi anjeun dina sababaraha industri.

Salaku conto, ku nanem modal dina S&P 500, anjeun tiasa mésér saham tina 500 perusahaan anu didaptarkeun di AS panggedéna. Nya kitu, indéks FTSE 100 ngamungkinkeun anjeun nanem modalkeun 100 perusahaan panggedéna didaptarkeun di Bursa Saham London.

Sakali deui, upami milih indéks pasar saham dina bentuk CFD, anjeun bakal ngagaduhan pilihan badé panjang atanapi pondok. Sapertos kitu, anjeun masih bakal gaduh kasempetan pikeun nguntungkeun sanaos pasar saham anu langkung lega pareum.

Naon Sumebarna?

Henteu paduli naha anjeun dagang forex atanapi CFD - anjeun kedah gaduh pamahaman anu mantep ngeunaan panyebaran. Dina bentuk anu paling dasar, ieu anu ngabédakeun harga 'mésér' sareng harga 'ngajual'. Di luhur komisi dagang, sumebarna mastikeun yén calo online ngasilkeun artos.

Ukuran panyebaran penting pikeun anjeun salaku padagang, sabab nunjukkeun naon biaya anu anjeun sacara teu langsung mayar. Salaku conto, upami aya celah 0.5% dina panyebaran nalika dagang saham, ieu ngandung harti yén anjeun kedah ngahasilkeun sahenteuna 0.5% dina kamekaran ngan pikeun ngarobih.

Conto Sumebarna dina CFD

Cara panggampangna pikeun ngitung sumebar nalika dagang CFDs nyaéta kalayan gampang ngabéréskeun perséntase bédana antara harga jual beuli.

  1. Anjeun milari minyak 'lami'
  2. Calo anjeun nawiskeun harga 'mésér' $ 71
  3. Harga 'jual' nyaéta $ 69
  4. Ieu ngandung harti yén panyebaranna nyaéta bédana antara $ 69 sareng $ 71
  5. Dina perséntase istilah, ieu sumebarna 2.89%

Paduli naha anjeun mutuskeun badé panjang atanapi pondok tina minyak, anjeun bakal mayar sumebarna 2.89%. Ieu ngandung harti anjeun kedah ngadamel sahenteuna 2.89% dina kameunangan ngan pikeun ngarobih.

🥇 Upami anjeun angkat panjang dina minyak, anjeun kedah mayar $71. Upami anjeun langsung kaluar tina posisi anjeun, anjeun bakal ngalakukeun éta ku harga jual $69. Sapertos kitu, anjeun peryogi harga minyak pikeun naékkeun by 2.89% ngan ukur ngarusak.

🥇 Upami anjeun angkat pendek dina minyak, anjeun kedah mayar $69. Upami anjeun langsung kaluar tina posisi anjeun, anjeun bakal ngalakukeun éta ku harga mésér $71. Sapertos kitu, anjeun peryogi harga minyak pikeun ngurangan by 2.89% ngan ukur ngarusak.

Naon Pangungkit?

Ngungkit mangrupikeun pakakas anu pikabitaeun sareng picilakaeun anu anjeun bakal mendakan di paling situs dagang online. Singketna, pangungkit ngamungkinkeun anjeun dagang dina tingkat anu langkung luhur tibatan anu anjeun gaduh dina akun brokerage anjeun. Jumlah khusus ditangtukeun ku faktor, sapertos 2: 1, 5: 1, atanapi 30: 1. Faktorna langkung luhur, langkung anjeun dagang sareng sahingga - langkung ageung kauntungan atanapi karugian anjeun.

Salaku conto, hayu urang sebutkeun yén anjeun ngan gaduh £ 300 dina akun anjeun. Anjeun hoyong lami-lami nganggo gas alam, sabab anjeun ngaraoskeun yén asétna seueur dipeunteun. Sapertos kitu, anjeun nerapkeun ngungkit 10: 1, hartosna anjeun leres-leres dagang sareng £ 3,000.

Dina conto ieu, £ 300 anjeun ayeuna margina. Upami nilai perdagangan anjeun turun ku faktor 10: 1 (100/10 = 10%), anjeun bakal kaleungitan margin anjeun. Ieu katelah 'dicairkeun'. Nya kitu, upami margin anjeun £ 300 sareng anjeun diperdagangkan dina 25: 1, anjeun bakal dibubarkeun upami aset turun ku faktor 25: 1 (100/25 = 4%).

Upami anjeun padagang ritel anu berbasis di Inggris (atanapi nagara anggota Éropa dina masalah éta), anjeun bakal katutup ku wates pangungkit anu dipasang ku European Securities and Markets Authority (ESMA).

Watesan Pangungkit ESMA

🥇 30: 1 pikeun pasangan forex utama
🥇 20: 1 pikeun pasangan forex sanés, emas, sareng indéks utama
🥇 10: 1 pikeun komoditi salian ti indéks emas sareng ekuitas non-utama
🥇 5: 1 pikeun saham individu
🥇 2: 1 pikeun cryptocurrency

Pesenan Pasar: Naon Éta sareng kumaha Aranjeunna Gawé?

Upami anjeun hoyong diajar dagang sacara online, penting pisan anjeun terang kumaha pesenan pasar jalan. Intina, ieu bakal ngamungkinkeun anjeun sacara otomatis nutup padagangan nalika titik harga anu tangtu pencét.

Salaku conto, upami perdagangan milih pikeun anjeun, anjeun tiasa ngajamin kauntungan ku nutup perdagangan sacara otomatis. Simiaillly, upami perdagangan ngalawan anjeun, urutan pasar tiasa kaluar tina perdagangan sahingga - ngirangan karugian anjeun.

Di handap ieu kami parantos ngadaptarkeun sababaraha pesenan pasar anu paling penting anu anjeun kedah diperhatoskeun.

✔️ Urutan Stop-Loss

Sakumaha namina nunjukkeun, urutan stop-loss bakal ngirangan paparan anjeun sacara umum ka perdagangan anu kaleungitan. Salaku conto, hayu urang sebutkeun yén anjeun spekulasi ngeunaan Bitcoin, sareng anjeun muka perdagangan anu artos £ 2,000 dina harga mésér $ 9,500.

Sapertos kitu, anjeun ngarepkeun harga Bitcoin naék. Nanging, anjeun ogé nempatkeun urutan mandeg-leungitna upami aya kajadian anu bertentangan sareng anjeun. Kusabab anjeun henteu hoyong kaleungitan langkung ti 5% tina nilai dagang anjeun, anjeun nempatkeun urutan stop-loss dina $ 9,025.

Ngan sababaraha dinten saatosna, Bitcoin ngepak sareng kaleungitan nilai 20%. Asalna, anjeun bakal kaleungitan £ 400 (20% tina perdagangan £ 2,000 anjeun). Nanging, nalika anjeun masang stop-loss anu masuk akal dina $ 9,025, anjeun ngirangan karugian janten ngan £ 100 (5% tina £ 2,000).

✔️ Urutan Dijamin-Rugi Dijamin

Sakumaha efektifna nyaéta order stop-loss tiasa, teu pernah aya jaminan yén order anjeun bakal dieusi. Salaku conto, upami anjeun nempatkeun urutan stop-loss dina GBP / USD salami hasil referendum Brexit, teu dipikaresep yén pesenan bakal mendakan anu ngagaleuh. Ieu kusabab GBP / USD ngaliwat jaman volatilitas ekstrim.

Sabalikna, paréntah eureun-rugi 'dijamin' bakal salawasna dicocogkeun, sabab sacara efektif perjanjian antara anjeun sareng calo. Catet, anjeun kedah mayar biaya anu langkung luhur pikeun ngaéksekusi order stop-loss dijamin, sanaos, éta ngan ukur pantes dibayar.

✔️ Candak Pesenan Untung

Sanaos penting pisan pikeun nangtayungan perdagangan anjeun tina teu kakeunaan karugian ageung, anjeun ogé kedah nyetél paréntah pikeun sacara otomatis nutup perdagangan nalika anjeun nguntungkeun. Upami teu kitu, anjeun tiasa sono kasempetan pikeun ngonci kauntungan upami anjeun henteu aya dina alat desktop anjeun. Sapertos kitu, pesenan nguntungkeun bakal nutup perdagangan kalayan harga anu tos ditangtoskeun.

Salaku conto, upami anjeun dagang pérak dina $ 18.24, sareng anjeun badé ngonci untung nalika aset naék ku 10%, anjeun tiasa nempatkeun pesenan kauntungan dina $ 20.06. Upami hargana pencét $ 20.06, perdagangan bakal ditutup sacara otomatis ku kauntungan 10%.