Çfarë është tregtia me Scalping: Brokeri më i mirë Forex për Scalping 2021

Çfarë është tregtia me Scalping: Brokeri më i mirë Forex për Scalping 2021

Në mënyrë që të keni sukses në tregtinë e huaj Forex në planin afatgjatë, do të duhet të keni një strategji të njohur që e njihni mirë. Jo-dy strategji janë të njëjta - kështu që ajo që funksionon për një tregtar mund të mos funksionojë domosdoshmërisht për ju. Me sa u tha, Scalping është një nga strategjitë më të përdorura në hapësirën e tregtimit në internet.

Me pak fjalë, tregtia me shkallëzim është procesi i shënjestrimit të fitimeve të shpeshta, ultra-të vogla gjatë gjithë ditës. Tregtari do të kërkojë të hapë dhe mbyllë tregtitë me rrezik minimal, me synimin për të përfituar nga lëvizjet ultra të vogla të çmimeve. Si i tillë, tregtari ka të ngjarë të përdorë tabelat 1 minutëshe, pasi ata duhet të kenë një pamje të tregjeve në kohë reale për të skalpuar me sukses.

Nëse dëshironi të zbuloni nëse kjo strategji e veçantë tregtare është apo jo e përshtatshme për ju - sigurohuni që të lexoni udhëzuesin tonë në vazhdim Çfarë është Tregtimi i Scalping? Jo vetëm që do t'ju japim hollësitë e asaj që është skalpizimi dhe si funksionon, por ne gjithashtu do të diskutojmë ndërmjetësit më të mirë të Forex për të përdorur strategjinë në të.

Shënim: Tregtimi me shkallëzim - ose ndonjë strategji tregtare për atë çështje, nuk është diçka që thjesht mund ta zotëroni brenda ditës. Përkundrazi, duhen shumë muaj për të përsosur një strategji me sukses.

Tabela e Përmbajtjes

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  Çfarë është Tregtimi i Scalping?

  Në formën e tij më themelore, skalpimi është një strategji tregtare që synon fitime të vogla, mbi një bazë të shpeshtë gjatë gjithë ditës. Si i tillë, tregtari rrallë do të mbajë një tregti të hapur për më shumë se disa minuta. Kjo është në kontrast të plotë me një tregtar tradicional ritëm, i cili mund të shohë tregtarët që mbajnë pozicionet për disa ditë ose javë.

  Edhe pse tregtia me shkallëzim mund të përdoret praktikisht në çdo klasë të aseteve, ajo është më e zakonshme në hapësirën e Forex. Kjo është për shkak se çiftet e monedhës - sidomos diplomat, lëvizin mbi një bazë ultra të vogël gjatë gjithë kohës. Për më tepër, çiftet kryesore të monedhës janë mjaft likuide, duke i bërë ato të përsosura për një strategji tregtimi me përvoja.

  Për sa i përket bazave, skalpimi mund të jetë një fushë beteje shumë intensive, jo më shumë sepse investitorit i kërkohet të kushtojë 100% të kohës dhe energjisë së tij në një tregti të mundshme. Kjo është për shkak se tregtari duhet të jetë i gatshëm të hapë një mundësi të veçantë dhe të shohë tregtinë me dorë.

  Me tha se, skalpimi shpesh shihet si me rrezik të ulët strategji, pasi tregtarët do të instalojnë porosi të humbjeve të ndalimit për të mbajtur humbjet e mundshme në minimum. Në fakt, kjo është thelbësore. pasi një humbje e konsiderueshme mund të zhdukë dhjetëra tregti të suksesshme skalping që investitori bëri më parë gjatë ditës.

  Cilat janë Pro dhe kundër të Scalping?

  Pro

  • Strategji me rrezik të ulët kur instalohen humbjet e ndjeshme të ndalimit
  • Aftësia për të bërë fitime të shpeshta
  • Në përputhje me çiftet kryesore Forex që përfitojnë nga likuiditeti i lartë
  • Më efektive kur tregtari ka ekspertizë në një palë të veçantë monedhash

  të Cons

  • Merr kohë për të zotëruar strategjinë
  • Fitimet janë ultra të vogla

  Si funksionon tregtia me skalpim?

  Nëse kurrë më parë nuk keni kryer një tregti përvëluese, ndoshta është më së miri që t'ju japim disa shembuj për të pastruar mjegullën.

  🥇 Shembull 1: Scalping GBP / USD

  Le të themi që ju po kërkoni të tregtoni GBP / USD me strategjinë tuaj të përvëlimit. Bilanci juaj fillestar është 1,000 £, dhe vendosni të përmbaheni nga huazimi.

  1. GBP / USD aktualisht është me çmim 1.3104
  2. Kur studioni grafikët, mendoni se GBP ka të ngjarë të rritet në minutat e ardhshme
  3. Si i tillë, ju bëni një porosi blerjeje £ 1,000
  4. Ju vendosni një porosi përfitimi në 1.3169, e cila arrin në një rritje prej 65 pips ose 0.5%
  5. Ju gjithashtu vendosni një urdhër stop-humbje për të zbutur humbjet tuaja. Në 1.3077, kjo do të përbënte një humbje prej 27 pips ose 0.2% 
  6. GBP / USD godet 1.3169, kështu që pozicioni juaj i përvëlimit mbyllet automatikisht me një fitim prej 0.5% ose 5 £.

  Siç mund ta shihni nga shembulli i mësipërm, përvëlimi ka të bëjë vetëm me fitime vërtet të vogla. Në fakt, vetëm një nga dy gjërat mund të kishte ndodhur në shembullin e dhënë. Nëse tregtia ishte e suksesshme, investitori do të kishte bërë 0.5% fitim, i cili arriti në 5.

  Megjithëse kjo tingëllon si një sasi ultra-e vogël fitimi që duhet synuar, është e rëndësishme të theksohet se tregtari do të kërkojë të përsërisë shembullin e mësipërm dhjetra, apo edhe qindra herë gjatë gjithë ditës. Përndryshe, nëse tregtia do të ishte e pasuksesshme, investitori do të kishte kufizuar humbjet e tyre në vetëm 0.2% ose 2 £.

  Le të hedhim një vështrim në një shembull të dytë për të siguruar që ju të kuptoni se si funksionon tregtia me përvoja.

  🥇 Shembull 2: Scalping EUR / USD me levave

  Edhe pse tregtia me shkallëzim ka të bëjë me lëvizje ultra-të vogla të çmimeve, fitimet duhet të shihen në terma të pips ose përqindjeve - dhe jo fitimet monetare për të thënë. Si i tillë, është plotësisht e mundshme që tregtarët të përdorin leva në kërkimin e tyre për lëvizje të vogla çmimesh.

  Kjo në mënyrë efektive i lejon tregtarit të rrisë madhësinë e pozicionit të tyre të skalitjes, pa pasur nevojë të depozitojë shuma të mëdha kapitali. Në këtë shembull, ne do të shikojmë në rezultatin e një tregtie përvëluese në EUR / USD kur aplikojmë levë prej 10: 1 te tregtari.

  1. EUR / USD aktualisht është me çmim 1.1389
  2. Tregtari i scalping mendon se EUR do të rritet në vlerë kundrejt USD në minutat e ardhshme, kështu që ata vendosin një urdhër blerjeje
  3. Tregtari gjithmonë kërkon të bëjë 0.3% fitim nga tregtia e tyre, kështu që ekzekutohet një urdhër përfitimi prej 1.1423
  4. Për të zbutur humbjet e tyre në 0.1%, vendoset gjithashtu një urdhër stop-humbje prej 1.1377
  5. Tregtari gjithashtu aplikon levë prej 10: 1, duke marrë pjesën e përgjithshme të aksioneve nga to 1,000 në 10,000
  6. Tregtia e shkallëzimit është e suksesshme, pasi EUR / USD godet çmimin e synuar prej 1.1423 disa minuta më vonë

  Si për shembullin e mësipërm, një fitim 0.3% me £ 1,000 arrin në 3. Sidoqoftë, ndërsa tregtari aplikoi levë në pozicionin 10: 1, fitimet u përforcuan në 30. Nga ana tjetër, nëse tregtia do të mbyllej me humbje, kjo do ta çonte humbjen në 10. Si e tillë, çdo tregti që bën tregtari i skalpingut ose do të rezultojë në një fitim prej 30 £, ose një humbje prej 10. Kjo do të thotë që tregtari duhet të vendosë një tregti të suksesshme nga çdo tre në mënyrë që të shkëputet.

  Përfitimet e tregtisë me skalping

  Nëse e keni lexuar udhëzuesin tonë deri në këtë pikë, atëherë do të dini që tregtia me shkallëzim ka një mendim krejtësisht të ndryshëm nga ai i ritëm tregtare. Në fakt, përvëlimi është shumë më i kontrolluar dhe sistematik, jo vetëm për shkak se vetëm një nga dy rezultatet do të paraqitet ndonjëherë vetë. Përkundrazi, tregtia me ritëm shpesh merr një qasje "le të shohim se si reagojnë tregjet".

  Këtu janë disa nga përfitimet më të dukshme të tregtisë me përvoja.

  ✔️ Më pak ekspozim ndaj rrezikut

  Një nga përfitimet thelbësore të përdorimit të një strategjie tregtimi skalping është se gjithmonë keni një plan zbutës të rreziqeve. Kjo vjen në formën e një urdhri ndalje-humbje, që do të thotë që ju kurrë nuk do të humbni më shumë sesa çmimi i shkaktarit të daljes.

  Shënim: Porositë e humbjeve të ndaluara nuk janë asnjëherë 100% pa mashtrim - veçanërisht tregtia në kushte të paqëndrueshme. Ju keni mundësinë e vendosjes së një humbjeje të garantuar të ndalimit, megjithatë, pagesa shtesë me të cilën mund të vijë mund ta bëjë tregtinë me skalitje të padobishme.

  ✔️ Madhësia e tregtisë

  Nëse keni një pasion të fortë për tregjet financiare, atëherë tregtia me përvoja është ideale. Kjo është për shkak se nga ju do të kërkohet të vendosni dhjetra - nëse jo qindra të tregtisë në ditë.

  Mos harroni, do të kërkoni vetëm të bëni disa pips në fitime për tregti, kështu që duhet të përsërisni procesin gjatë gjithë ditës për ta bërë skalpimin fitimprurës. Si e tillë, tregtia me shkallëzim është më e përshtatshme për ata prej jush që dëshirojnë të tregtojnë me kohë të plotë.

  ✔️ Fitimi Kur Tregjet Konsolidohen

  Kur një aktiv i veçantë konsolidohet - kjo do të thotë që ai tregton brenda një diapazoni të caktuar për disa orë ose ditë, përpara se tregjet të vendosin se në cilën mënyrë shkon më pas aktivi.

  Për shembull, një periudhë konsolidimi në GBP / USD mund të shohë tregtinë e çiftit të monedhës në një interval të ngushtë prej 1.3001 dhe 1.3050. Kjo paraqet kushte mjaft të favorshme për tregtinë e kokës.

  Number Një numër i madh i mundësive të tregtimit

  Tregtimi me shkallëzim mund të përdoret praktikisht në çdo klasë të aseteve. Kjo është veçanërisht rasti kur tregtoni çifte të mëdha Forex, pasi tregjet veprojnë mbi baza 24/7. Për më tepër, çiftet kryesore përfitojnë nga grumbujt e likuiditetit dhe nivelet e paqëndrueshmërisë janë zakonisht të ulëta - duke e bërë atë të përsosur për skalitjen.

  ✔️ Shmang Kërcënimet e Lakmisë

  Lakmia është shpesh ndryshimi midis një tregtari që bën fitime të qëndrueshme dhe një tregtari që djegiet bankroll i tyre përmes pozicioneve irracionale. Me atë që u tha, përvëlimi ka të bëjë vetëm me bërjen e fitimeve ultra të vogla - megjithëse, të shpeshta gjatë gjithë ditës. Kjo siguron që tregtari të përmbahet nga bërja e tregtive irracionale, pasi një strategji efektive e përvëlimit do të ketë gjithmonë urdhrat e kërkuara të humbjes dhe fitimit.

  Këshilla të tregtisë me djegie

  Ekzistojnë një numër konsideratash që duhet të bëni para se të filloni karrierën tuaj të tregtisë përvëluese. Duke ndjekur këshillat e përshkruara më poshtë, ju keni shansin më të mirë të mundshëm për të mbrojtur bankroll tuaj nga djegia.

  🥇 Këshillë 1: Qëndro rehat me tabelën 1 minutëshe

  Ata që merren me tregti tradicionale të ritmit nuk do të kenë interes në tabelat 1 minutëshe. Kjo është për shkak se tregtarët ritëm po shikojnë pamjen më afatgjatë, kështu që diagrami 1 minutësh është i padobishëm në këtë drejtim.

  Sidoqoftë, grafiku 1 minutësh është një kërkesë minimale kur tregtoni me përvoja, jo më pak sepse do të kërkoni të lëvizni me lëvizje ultra të vogla çmimesh. Si i tillë, është thelbësore që të ndiheni mirë me tabelën 1 minutëshe para se të vini në praktikë strategjinë tuaj të skalitjes.

  🥇 Këshillë 2: Ulja e pikave në çiftet specifike të valutave

  Tregtimi me skalp nuk është vetëm rreth tabelave. Përkundrazi, ka të bëjë me një kuptim të prerë të asaj që e bën një palë të caktuar monedha të 'godasin'. Për shembull, a përjeton çifti i monedhës lëvizje më të paqëndrueshme gjatë pjesëve të caktuara të ditës? Apo, është likuiditeti disi i hollë në ditë të caktuara? Sido që të jetë, këto janë metrika kryesore për të cilat duhet të jeni të vetëdijshëm si një tregtar përvëlues.

  Si i tillë, ia vlen të merret në konsideratë zbritja në vetëm disa çifte Forex. Duke vepruar kështu, ju do të keni njohuri të përparuara për një numër të vogël të çifteve të zgjedhura, dhe kështu - jepni vetes shansin më të mirë të mundshëm për të bërë tregti më të suksesshme sesa humbjen e tregtisë.

  Ip Këshillë 3: Zgjidhni Parametrat tuaj të Fitimit dhe Rrezikut

  Para se të mendoni të vendosni tregtinë tuaj të parë të skalpimit, është e rëndësishme që të mendoni për parametrat tuaj të tregtisë. Së pari, duhet të mendoni se sa fitim keni ndërmend të bëni për tregti. Kjo shifër duhet të mbetet konstante në çdo kohë për të siguruar që përvëlimi juaj të bëhet një proces sistematik pa irracionalitet.

  Për shembull, nëse vendosni të synoni 0.2% të fitimeve për pozicion, kjo është ajo që urdhri juaj i fitimit duhet të mbetet. Në mënyrë të ngjashme, ju gjithashtu duhet të mendoni për atë që jeni gati të humbni për tregti. Ngjashëm me porositë tuaja për marrjen e fitimit, porositë tuaja për humbje duhet të mbesin konstante.

  Ip Këshillë 4: Ju Duhet Një Raport i Lartë i Fitimit për të Pasuar

  Tregtarët tradicionale të ritmit shpesh mund të kalojnë me një raport fitimi prej më pak se 50% dhe përsëri të bëjnë fitime afatgjata. Për shembull, investitori mund të humbasë 5% në tre tregti të pasuksesshme, por më pas të bëjë 25% në një tregti që ata e mbajtën të hapur për disa muaj. Sidoqoftë, ky luks nuk është në dispozicion për tregtarët që përvëlohen.

  Përkundrazi, duhet të keni një raport të lartë fitimi për ta bërë skalpimin të suksesshëm. Për shembull, le të themi që ju vendosni porositë tuaja të marrjes së fitimit në 0.6%, dhe porositë tuaja të humbjes në 0.4%. Kjo do të thotë që ju duhet të keni një raport fitimi prej të paktën 66% për të bërë fitime afatgjata, e cila arrin në 2 tregti fituese nga çdo 3.

  🥇 Këshillë 5: Ju nuk keni nevojë të përdorni levave për të pasur sukses

  Shpesh ekziston një keqkuptim nga investitorët e rinj se tregtia me shkallëzim ia vlen të bëhet vetëm nëse aplikoni fuqi për tregtinë tuaj. Ndërsa huazimi mund të amplifikojë fitimet tuaja të vogla, ai mund të bëjë të njëjtën gjë për humbjet tuaja. Me atë që tha, koncepti gjithëpërfshirës i shkallëzimit është se ju doni të bëni fitime të vogla në qindra tregti, kështu që leva nuk është e domosdoshme nëse keni një raport të lartë fitimi.

  Për shembull, le të themi se jeni duke tregtuar me një gjendje llogarie prej 2,000. Nëse niveli juaj i fitimit të fitimit do të ishte vendosur në 0.2%, kjo do të thotë që ju do të bënit 2 £ për tregti të suksesshme. Sidoqoftë, nëse do të ishit në gjendje të bënit 100 tregti në ditë - dhe 75% e tyre ishin të suksesshme, do të fitonit të ardhura të mira - ndërsa në të njëjtën kohë do të ndërtonit bankrollin tuaj të tregtisë në një mënyrë sistematike.

  Si mund të zgjedh një ndërmjetës Forex për tregtimin e skalpit?

  Kështu që tani që keni njohur hollësitë e asaj që është tregtia me përvoja dhe si funksionon zakonisht procesi, tani duhet të filloni të mendoni për zgjedhjen e një ndërmjetësi. Në mënyrë që të gjeni ndërmjetësin më të mirë për nevojat tuaja tregtare, duhet të bëni një varg konsideratash për të siguruar që platforma të jetë e favorshme për skalpimin.

  Kjo duhet të përfshijë:

  Përhapja

  Së pari dhe më e rëndësishmja, duhet të vlerësoni llojet e spread-eve që komisioneri akuzon. Për ata që nuk janë të vetëdijshëm, ky është ndryshimi midis çmimit 'blej' dhe 'shitur' të një çifti të veçantë Forex. Për shembull, le të themi se çmimi i blerjes në GBP / USD është '1.3117', dhe çmimi i shitjes është '1.3120'.

  Me diferencën midis dy çmimeve të vendosura në 3 pips, kjo do të thotë që do të duhet të bëni të paktën 3 pips vetëm për t'u barazuar. Sa më i madh të jetë përhap, aq më shumë që duhet të bëni për të bërë tregtinë tuaj në të gjelbër, kështu që është thelbësore që të shkoni me një ndërmjetës që ofron spread të ngushtë.

  Kjo nuk mund të jetë më e rëndësishme në rastin e përvëlimit, pasi do të kërkoni të bëni fitime ultra të vogla. Përhapjet e ngarkuara nga ndërmjetësit mund të ndryshojnë shumë në varësi të llojit të çiftit Forex që tregtoni. Për shembull, drejtimet kryesore do të vijnë gjithmonë me spread-et më të ngushta - pasi nivelet e likuiditetit dhe paqëndrueshmërisë janë të ulëta, dhe vëllimet e tregtisë janë të larta.

  Komisionet e Tregtisë

  Në krye të përhapjes, ju gjithashtu duhet të bëni disa konsiderata në lidhje me komisionet e tregtimit. Edhe një herë, kjo do të ketë një ndikim të drejtpërdrejtë në aftësinë tuaj për të bërë fitime të vogla gjatë gjithë ditës, kështu që duhet të eksploroni strukturën themelore të tarifave të përdorura nga ndërmjetësi. Kjo zakonisht ngarkohet si përqindje e tregtisë madhësi, dhe akuzohet në të dy skajet e tregtisë.

  Për shembull, le të themi që ju vendosni një tregti me vlerë 2,000 £ dhe ndërmjetësi kërkon 0.1% në komision. Kjo do të thotë që do të duhet të paguani 2 £ për të bërë tregtinë. Nëse më pas e shisni porosinë kur vlen 2,200 £, ju do të paguani një tarifë prej 2.20. Në fund të fundit, duhet të shkoni me një ndërmjetës që ngarkon komisione të ulta tregtare.

  Shënim: Edhe pse një numër ndërmjetësish aktivë në hapësirën në internet të Forex-it ofrojnë tregti pa komision, duhet të shkelni me kujdes. Kjo është për shkak se ndërmjetësi mund të mos kërkojë asnjë komision për të thënë, por ata ka të ngjarë të kërkojnë një përhapje vërtet të lartë.

  🥇 Ekzekutimi i urdhrave

  Ndërsa përhapjet e ngushta dhe komisionet e ulëta janë po aq metrike thelbësore për të kërkuar kur zgjidhni një ndërmjetës Forex për skalping - siç është procesi i ekzekutimit të porosisë. Kjo është koha që zakonisht i duhet një ndërmjetësi Forex për të ekzekutuar porosinë tuaj nga koha kur u vendos.

  Ju duhet të zgjidhni një ndërmjetës që ka aftësinë për të ekzekutuar porosinë tuaj të skalitjes në mikro sekonda - pasi kjo do t'ju sigurojë që të merrni porosinë tuaj me çmimin e kërkuar. Brokerat zakonisht e publikojnë këtë informacion në faqen e tyre të internetit, krahas procesit aktual të përdorur kur përputhen blerësit dhe shitësit.

  . Vegla të avancuara të skicimit

  Tregtimi me shkallëzim kërkon kërkime dhe analiza të nivelit të lartë për të pasur sukses. Mbi të gjitha, ju po kërkoni të parashikoni se në cilën mënyrë tregjet do të shkojnë pothuajse një minutë pas minute. Mënyra e vetme për ta bërë këtë në mënyrë efektive është të keni një zotërim të fortë se si funksionojnë mjetet e avancuara të skicimit dhe treguesit teknikë.

  Pa to, nuk do të keni mjetet e nevojshme për të përcaktuar se në cilën rrugë do të shkojnë tregjet. Si i tillë, duhet të përdorni një ndërmjetës Forex që ofron dhjetëra tregues të njohur. Kjo duhet të përfshijë nivele të tilla si Mesataret Lëvizëse Eksponenciale, Bandat Bollinger, Indeksi i Forcës relative dhe Nivelet e Riparimit të Fibonacit.

  Rregullorja

  Ju gjithashtu duhet të vlerësoni gjendjen rregullatore të ndërmjetësit tuaj të zgjedhur në Forex. Në një minimum absolut, ndërmjetësi duhet të ketë një licencë nga një organ i respektuar financiar. Për shembull, nëse jeni të vendosur në MB. ndërmjetësi duhet të autorizohet dhe rregullohet nga Autoriteti i Sjelljes Financiare (FCA).

  Në krye të licencës aktuale, duhet të kaloni ca kohë duke eksploruar reputacionin e ndërmjetësit. Ju mund ta bëni këtë duke lexuar përmes rishikimeve në internet që janë në dispozicion në domenin publik.

  Brokeri më i mirë Forex për Scalping 2021

  Duke ndjekur udhëzimet e mësipërme se si të zgjidhni një ndërmjetës Forex për skalping, do të keni mjetet e kërkuara për të gjetur një platformë që plotëson më mirë nevojat tuaja. Sidoqoftë, nëse nuk keni kohë për të kryer vëzhgimin tuaj të duhur, ne kemi renditur më poshtë zgjedhjet më të mira të ndërmjetësve tanë.

  1. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  2. Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Capital.com është një ndërmjetës në internet i rregulluar nga FCA që ofron shumë instrumente financiarë. Të gjitha në formën e CFD - kjo mbulon aksione, indekse, mallra, madje edhe kriptovaluta. Ju nuk do të paguani asnjë qindarkë të vetme në komision, dhe përhapjet janë shumë të shtrënguara. Objektet e levave janë gjithashtu në ofertë - plotësisht në përputhje me kufijtë e ESMA-s.

  Edhe një herë, kjo qëndron në 1:30 për diplomat dhe 1:20 për të miturit dhe ekzotikët. Nëse jeni të vendosur jashtë Evropës ose vlerësoni se jeni një klient profesionist, do të merrni kufij edhe më të lartë. Marrja e parave në Capital.com është gjithashtu një fllad - pasi platforma mbështet karta debiti / krediti, kuleta elektronike dhe transferime të llogarive bankare. Më e mira nga të gjitha, mund të filloni me vetëm 20 £ / $.

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  3. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Ekipi në AVATrade tani po ofron një bonus të madh Forex me 20% deri në 10,000 dollarë. Kjo do të thotë që do të duhet të depozitoni 50,000 dollarë për të marrë alokimin maksimal të bonusit. Merrni parasysh, do të duhet të depozitoni një minimum prej 100 $ për të marrë bonusin, dhe llogaria juaj duhet të verifikohet para se të kreditohen fondet. Në kushtet e tërheqjes së bonusit, ju do të merrni $ 1 për çdo 0.1 lot që tregtoni.

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  Siç sugjeron emri, EuropeFX është një ndërmjetës specialist i Forex-it. Me atë që tha, platforma gjithashtu mbështet CFD-të në formën e aksioneve, indekseve, kriptovalutave dhe mallrave. Ju do të jeni në gjendje të tregtoni përmes MT4, kështu që mund të zgjidhni nga softueri desktop, ose një aplikacion celular / tablet. Nëse dëshironi të tregtoni përmes shfletuesit tuaj standard të internetit, ndërmjetësi gjithashtu ofron platformën e vet amtare - EuroTrader 2.0. Për sa i përket tarifave, EuropeFX ofron përhapje super të ngushtë në çiftet kryesore. Paratë tuaja janë të sigurta në çdo kohë, jo më pak për faktin se ndërmjetësi është i autorizuar dhe licencuar nga CySEC.

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim

  Nëse e keni lexuar udhëzuesin tonë nga fillimi në fund, tani duhet të keni një kuptim vërtet të fortë se çfarë është tregtia me përvoja dhe si funksionon zakonisht procesi. Ne kemi prishur bazat e asaj që duhet të bësh për të hequr karrierën tënde tregtare në këmbën e djathtë. Kjo përfshin aftësinë për të lexuar tabelat 1 minutëshe, dhe nevojën për të vendosur urdhra të ndjeshëm dhe të qëndrueshëm të humbjeve dhe fitimeve. Duke vepruar kështu, ju do të keni shansin më të mirë të mundshëm për të zbutur rreziqet tuaja.

  Sidoqoftë, është gjithashtu e rëndësishme të mbani mend se do të duhet të posedoni një raport të lartë fitimi për të pasur sukses në tregtinë me përvoja. Kjo është për shkak se fitimet tuaja do të bazohen në përqindje ultra të vogla, kështu që duhet të bëni shumë prej tyre për ta bërë të vlefshme përvëlimin. Ne gjithashtu ju kemi dhënë një ndarje të plotë të asaj që duhet të shikoni për kur zgjidhni një ndërmjetës Forex për të lehtësuar tregtinë tuaj të përvojave. Në krye të përhapjeve të ulëta dhe komisioneve të tregtimit, ju gjithashtu duhet të zgjidhni një ndërmjetës që ka një rekord të shkëlqyeshëm në ekzekutimin e porosive në mikrosekonda.

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  FAQs

  Çfarë është tregtia me skalp?

  Scalping është një strategji tregtare që sheh investitorët 'skalp' fitime ultra të vogla. Këto fitime shpesh do të arrijnë në disa pips për pozicion, megjithëse, skalpers zakonisht kryejnë më shumë se 100 tregti në ditë. Si i tillë, shpresohet që këto fitime të vogla të kalojnë në shumë tregti fitimprurëse gjatë gjithë ditës.

  A duhet të krijoj porosi të ndalimit të humbjeve gjatë shkallëzimit të tregtisë?

  Shfrytëzimi i porosive të humbjeve është një kërkesë minimale kur tregtoni me shkallëzim. Kjo sepse strategjia synon të tregtojë në një mënyrë super të rrezikshme, me humbje të minimizuara. Kjo është e rëndësishme, pasi tregtia me shkallëzim kërkon një racion shumë më të lartë të fitimit në krahasim me tregtinë me ritëm.

  Cili është ndryshimi midis shkallëzimit dhe tregtimit të ritmit?

  Tregtimi i lëkundur mund të shohë që investitori të mbajë një pozicion të hapur për disa ditë, javë ose edhe muaj. Përkundrazi, tregtarët e lëkundur rrallë do të mbajnë një pozicion të hapur për më shumë se disa minuta.

  Sa duhet të shënjestroj në fitimet kur tregtoj me shkallëzim?

  Nuk ka përgjigje të një cilësie të plotë për pyetjen e tij, pasi asnjë tregtar nuk është i njëjtë. Gjëja më e rëndësishme për të parë është madhësia e porosisë tuaj të fitimit në lidhje me porositë tuaja të humbjes. Ju duhet të merrni drejt bilancin për t'u siguruar që mbroni kartëmonedhën tuaj.

  Cila është klasa më e mirë e aseteve për tregtimin e përvojave?

  Forex është shpesh shumë i favorshëm për tregtimin e përvojave - veçanërisht degët kryesore. Kjo është për shkak se çiftet kryesore të monedhës përfitojnë nga likuiditeti i lartë, paqëndrueshmëria e ulët dhe tregjet funksionojnë 24/7.

  A duhet të aplikoj levë gjatë shkallëzimit të tregtisë?

  Ju nuk kërkohet të aplikoni levave për ta bërë skalpimin të vlefshëm. Megjithëse do të synoni vetëm fitime super të ulta, shpresohet që të jeni në gjendje të vendosni dhjetra tregti të suksesshme në ditë.

  Me sa duhet të filloj me tregtimin e përvojave?

  Nëse nuk keni përvojë të vogël ose aspak të tregtisë me përvoja, ne do t'ju sugjeronim mbajtjen e aksioneve tuaja në shuma vërtet të vogla. Ju ka të ngjarë të bëni gabime kur të filloni për herë të parë, prandaj është më mirë të shmangni rrezikun shumë derisa të jeni më të kënaqur me skalitjen.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.