Llogaritë më të mira të tregtisë së aksioneve në Mbretërinë e Bashkuar 2021

Llogaritë më të mira të tregtisë së aksioneve në Mbretërinë e Bashkuar 2021

AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

Vlerësimi ynë

 • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
 • Tregtoni mijëra CFD
 • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
 • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
 • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

 

Nëse jeni të vendosur në MB dhe dëshironi të investoni në bursa, do t'ju duhet të hapni një llogari të aksioneve. Ata janë pritur nga agjentët e aksioneve në internet që kanë qasje të drejtpërdrejtë në kompanitë e listuara publikisht. Në kthim, do të duhet të paguani një tarifë sa herë që bëni një investim.

Kjo zakonisht tarifohet kur blini ose shisni një aksion dhe mund të jetë e ndryshueshme ose fikse. Sidoqoftë, me qindra llogari të tregtisë së aksioneve tani të disponueshme në MB, ju duhet të zgjidhni një platformë që plotëson më mirë qëllimet tuaja për investime afatgjata.

Si i tillë, ne do të sugjeronim të lexonit udhëzuesin tonë në Llogaritë më të mira të tregtisë së aksioneve në Mbretërinë e Bashkuar të vitit 2021. Jo vetëm që zbërthejmë pesë platformat më të mira aktualisht në treg, por ne gjithashtu ofrojmë disa këshilla të dobishme për atë që duhet të merrni parasysh para se të hapni një llogari

Shënim: Nëse po kërkoni të investoni në aksione, atëherë duhet të jeni të përgatitur për të dalë nga disa valë me gunga. Rregulli i përgjithshëm është që të mbani investimin tuaj për të paktën pesë vjet.

Tabela e Përmbajtjes

  Çfarë janë llogaritë e tregtisë së aksioneve?

  Në mënyrë që të blini dhe shisni aksione në internet, do t'ju duhet të përdorni një ndërmjetës aksionesh. Kur hapni një llogari me një ndërmjetës aksionesh për këtë qëllim, do të hapni një llogari tregtimi aksionesh. Importantshtë e rëndësishme të theksohet se llogaritë e tregtisë së aksioneve nuk janë mësuar është vetëm blej dhe shes aksione. Përkundrazi, ato gjithashtu lejojnë investime në fonde të përbashkëta, bono, ETFs, dhe tregues.

  Si e tillë, llogaria juaj e tregtimit të aksioneve është një ndalesë për të gjithë portofolin tuaj të investimeve. Sa i përket bazave, shumica e llogarive të aksioneve veprojnë në të njëjtën mënyrë. Për shembull, do të duhet të hapni një llogari, të verifikoni identitetin tuaj dhe më pas të depozitoni fonde. Pas kësaj, nga ju do të kërkohet që të zgjidhni investimet tuaja mbi baza DIY.

  Kjo do të thotë që do të duhet të keni një element të njohurive në tregjet e aksioneve për të qenë në gjendje të identifikoni kompanitë e zbatueshme. Me atë që tha, tregtarët e rinj janë ndoshta më të mirët për t'u bashkuar me fonde të përbashkëta, pasi fondi do të zgjedhë dhe zgjedh se në cilat mjete do të investojë. Në kthim, ju do të paguani një tarifë vjetore të mirëmbajtjes, megjithëse investimi është 100% pasiv.

  Kur bëhet fjalë për tarifat, llogaritë e tregtisë së aksioneve zakonisht vijnë me një komision tregtar të ndryshueshëm ose fiks. Lidhur me të parën, ju do të paguani një përqindje të shumës që investoni. Për shembull, një investim prej 1,000 £ në aksionet e Apple me 1% do t'ju kushtonte një tarifë prej 10. Nëse është një tarifë fikse, komisioni do të mbetet i njëjtë, pavarësisht se sa investoni. Më shumë për këtë më vonë.

  Pro dhe kundër të Llogarive Tregtare të Aksioneve

  Pro

  • Bleni dhe shisni aksione dhe aksione nga komoditeti i shtëpisë tuaj
  • Ju mund të investoni në pasuri të tjera si fondet e përbashkëta, obligacionet dhe indekset
  • Tarifat tani janë super-konkurruese për klientët me pakicë
  • Dividentët paguhen direkt në llogarinë tuaj të tregtimit të aksioneve
  • Lidhni llogarinë tuaj të tregtisë së aksioneve me një ISA
  • Nuk duhen më shumë se 10 minuta për të hapur një llogari
  • Depozitoni dhe tërhiqni fondet me një llogari debiti ose bankare
  • Llogaritë në Mbretërinë e Bashkuar rregullohen nga FCA

  të Cons

  • Pamundësia e shitjes së shkurtër të aktiveve ose aplikimi i levave
  • Ju duhet të zgjidhni investimet tuaja
  [/ su_note]

  Llojet e investimeve në një llogari tregtimi aksionesh

  Siç sugjeron emri, një llogari e tregtimit të aksioneve ju lejon të investoni në aksione. Sidoqoftë - dhe siç e theksuam më lart, ju gjithashtu mund të investoni në një sërë klasash të tjera të aseteve.

  Më poshtë kemi renditur llojet më të zakonshme të investimeve që lejojnë llogaritë e tregtisë.

  . Aksionet e listuara në Mbretërinë e Bashkuar

  Pika fillestare e dukshme janë kompanitë e listuara publikisht në MB. Nëse janë, ato ka të ngjarë të renditen në Bursën e Londrës. Mendoni përgjatë linjave të British American Tobacco, BP, Barclays dhe Lloyds. Shumica e llogarive të tregtisë së aksioneve do t'ju japin akses në të gjithë bibliotekën e kompanive FTSE 100, kështu që ka shumë mundësi për të diversifikuar.

  Në mënyrë të ngjashme, llogaritë e tregtisë së aksioneve shpesh ju japin akses në AIM. Për ata që nuk janë në dijeni, kjo është një bursë me bazë në Mbretërinë e Bashkuar që rendit ndërmarrjet e vogla deri në mesatare që nuk janë mjaft të mëdha për Bursën e Londrës. Aksionet në AIM janë shpesh të paqëndrueshme dhe vuajnë nga nivele më të ulëta të likuiditetit, prandaj mbaje këtë në mendje.

  . Aksionet ndërkombëtare

  Nëse po kërkoni të diversifikoheni në tregjet jo-britanike, do të jeni të kënaqur të dini se shumica e llogarive të aksioneve e lejojnë këtë. Në shumicën e rasteve, ndërmjetësi do t'ju japë juve akses në dy tregjet kryesore të aksioneve në SHBA - NASDAQ dhe Bursa e Nju Jorkut.

  Kjo është mënyra se si do të jeni në gjendje të investoni në kompani si Apple, Facebook, Ford Motors, Disney dhe Nike. Shtë e rëndësishme që të kontrolloni tarifat përreth investimeve ndërkombëtare të aksioneve. Ju gjithashtu mund të duhet të paguani një tarifë shtesë për të mbuluar kostot e investimit në një monedhë tjetër përveç GBP.

  ✔️ Indeksi (Indekset)

  Indekset (ose Indekset) ju lejojnë të investoni në tregjet më të gjera të aksioneve pa pasur nevojë të zgjidhni ndërmarrjet individuale. Në MB, indeksi kryesor është ai i FTSE 100. Për ata që nuk janë në dijeni, kjo përbëhet nga 100 kompanitë më të mëdha të listuara publikisht në Bursën e Londrës.

  Pra, në vend që të bleni 100 aksione individuale, ju mund të investoni në të gjitha 100 kompanitë përmes një tregtie të vetme. Indeksi më i lëngët në botë është S&P 500, i cili ndjek 500 kompanitë më të mëdha të listuara në SH.B.A. Pastaj keni Dow Jones, i cili ndjek 30 kompani të mëdha nga një sërë sektorësh të ndryshëm.

  Fund Fondet e Ndërsjella

  Nëse praktikisht nuk keni përvojë ose njohuri të investimeve, atëherë ne do të sugjeronim të konsideronit një fond të përbashkët. Me pak fjalë, fondet e përbashkëta blejnë dhe shesin asete në emër të investitorëve të tyre. Duke bashkuar paratë tuaja së bashku me mijëra investitorë të tjerë, kjo i jep fondit një arkë lufte me shumë miliardë paund.

  Edhe pse do të kërkohet të paguani një tarifë të vogël mirëmbajtjeje kur investoni me një fond të përbashkët, ia vlen shumë çmimi. Për shembull, fondi do të përbëhet nga një ekip investitorësh me përvojë, të cilët do të mbështeten plotësisht nga teknologjitë më të fundit. Për më tepër, fondi menaxhohet në mënyrë aktive, kështu që ju të shijoni frytet e të ardhurave pasive.

  ✔️ Bono & Gilts

  Një rrjedhë shtesë e të ardhurave pasive që një llogari e aksioneve mund të lehtësojë është ajo e bonove dhe Gilts. Obligacionet kërkojnë një investim në shumë të madhe dhe në këmbim, ju do të merrni pagesa fikse interesi deri në maturimin e obligacioneve. Kur ta bëjnë këtë, ju do të merrni investimin tuaj fillestar të plotë.

  Gilts punojnë saktësisht në të njëjtën mënyrë si obligacionet, megjithëse ato emetohen nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar. Si të tilla, megjithëse janë praktikisht pa rreziqe, rendimentet e ofruara janë shumë të ulta.

  Si funksionojnë llogaritë e tregtisë së aksioneve?

  Procesi i zotërimit të aksioneve nuk është aq i thjeshtë sa hyrja në llogarinë tuaj të brokerit në internet dhe bërja e një blerjeje. Epo, është për ju - por jo për vetë ndërmjetësin. Kjo sepse shumë gjëra vazhdojnë në prapaskenë. Në krye të kësaj është marrëdhënia e ndërmjetësit me tregjet primare.

  • E shihni, në mënyrë që të jetë në gjendje të shesë aksione në bazë të aksioneve nga aksionet, ndërmjetësi do të duhet të plotësojë një madhësi minimale të lotit.
  • Për shembull, le të themi që ndërmjetësi dëshiron të shpërndajë aksione British American Tobacco për klientët e saj.
  • Ndërmjetësit mund të kërkohet të blejë 500,000 £ aksione në mënyrë që të ketë qasje në tregun primar dhe kështu - të paguajë të njëjtat tarifa si hapësira institucionale.
  • Ata më pas do të jenë në gjendje të shesin aksione British American Tobacco përmes llogarive të saj të tregtimit, duke shtuar një rritje të lehtë përgjatë rrugës.

  Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme të theksohet se një numër ndërmjetësish të moshës së re tani ju lejojnë të blini aksione të pjesshme. Kjo jo vetëm që ju lejon të bëni një investim pa prishur bankën, por kjo e bën procesin e diversifikimit shumë më të lehtë.

  Llogaritë e ndarjes së aksioneve: Tarifat dhe komisionet

  Agjentët e llogarive që merren me aksione janë në biznesin e fitimit të parave, kështu që do të duhet të paguani një tarifë kur bëni një investim. Kjo zakonisht vjen në formën e një komisioni të ndryshueshëm ose të një pagese të sheshtë. Shtë e rëndësishme që ju të dini ndryshimin midis të dyjave, jo më pak sepse kjo duhet të diktojë llojin e aksioneve që kanë të bëjnë llogari për të cilën regjistroheni.

  Commission Komision i ndryshueshëm

  Nëse ndërmjetësi i llogarisë që merret me aksione ngarkon një komision të ndryshueshëm, atëherë tarifat tuaja do të llogariten përkundrejt madhësisë së investimit tuaj. Për shembull, le të themi që ndërmjetësi kërkon 2% për tregti dhe ju dëshironi të investoni në aksionet e PB.

  1. Ju blini aksione me vlerë 5,000 £ në BP
  2. Në një komision prej 2%, kjo arrin në një tarifë prej 100 £
  3. Katër vjet më vonë investimi juaj 5,000 £ BP tani vlen 7,500 £, kështu që ju vendosni të shisni aksionet
  4. Në një komision prej 2%, një shitje 7,500 £ do të arrinte në një tarifë prej 150

  Siç mund ta shihni nga sa më sipër, komisionet e ndryshueshme ngarkohen në të dy skajet e tregtisë - kur jeni ju blej dhe kur ti shes. Ç'është më e rëndësishmja, duhet të zgjidhni një strukturë të tarifës së ndryshueshme nëse planifikoni të tregtoni sasi të vogla. Përndryshe, investimet më të mëdha do të penalizohen me tarifa super të rënda.

  Fe Tarifë e sheshtë

  Nëse ndërmjetësi i llogarisë që merret me aksione ngarkon një tarifë të sheshtë, atëherë tarifa nuk do të ndryshojë kurrë. Nëse investoni 1 ose 10,000 £ - gjithmonë do të paguani të njëjtën gjë. Kjo mund të jetë diçka nga £ 5- £ 12 për tregti, kështu që është më mirë të bëni blerje. Zakonisht zbulojmë se ndërmjetësit me tarifë të ulët zakonisht ofrojnë një shërbim të lëkurës dhe kockave.

  Me fjalë të tjera, ju do të jeni në gjendje të blini aksionet në të cilat dëshironi të investoni, megjithëse nuk do të merrni asgjë në formën e kërkimit, mjeteve arsimore ose mbështetjes së nivelit të lartë të klientit. Një strukturë e tarifës së sheshtë është më e përshtatshme për ata prej jush që planifikoni të investoni shuma të mëdha. Kjo do të mbajë tuajat tregtare online kostot në një përqindje minimale absolute absolute.

  Tarifat e tjera për t'u marrë parasysh

  • Tarifa vjetore e mirëmbajtjes: Nëse vendosni të ndiqni të ardhurat pasive përmes një fondi të përbashkët, gjithsesi do të duhet të paguani një tarifë vjetore. Kjo rrallë është më shumë se 1% në vit, dhe ngarkohet kundrejt vlerës totale të investimit tuaj.
  • Tarifa e platformës: Një tarifë e platformës është e ndryshme nga një tarifë e mirëmbajtjes së fondit të përbashkët, pasi është një tarifë e ngarkuar direkt nga ndërmjetësi. Kjo është një tarifë që duhet të paguani për të përdorur platformën dhe zakonisht tarifohet në baza tremujore ose vjetore.
  • Tregjet ndërkombëtare: Ndryshe nga platformat CFD, ndërmjetësit e llogarive të tregtisë së aksioneve me gjasë do t'ju marrin një tarifë për të hyrë në tregjet ndërkombëtare si Bursa e Nju Jorkut ose NASDAQ.
  • Konvertimi i valutës:  Nëse vendosni të investoni në një klasë të aseteve që nuk është e shprehur në GBP, atëherë do të duhet të paguani një tarifë konvertimi valutor.

  Si të hapni një llogari të aksioneve

  Nëse jeni gati të filloni udhëtimin tuaj të investimit duke hapur një llogari sot, ne tani do t'ju tregojmë se çfarë duhet të bëni

  Hapi 1: Zgjidhni një ndërmjetës të llogarive të tregtisë së aksioneve

  Së pari do të duhet të zgjidhni një ndërmjetës në internet që ofron llogari të aksioneve për investitorët në Mbretërinë e Bashkuar. Nëse nuk keni kohë të hulumtoni vetë një ndërmjetës, ne do t'ju sugjerojmë të zgjidhni një nga pesë platformat që kemi renditur më poshtë në udhëzuesin tonë.

  Nëse keni kohë, duhet të merrni parasysh një sërë faktorësh përpara se të regjistroheni. Kjo duhet të përqendrohet në rregullimin, tarifat, komisionet, mënyrat e pagesës dhe llojet e pasurive në të cilat mund të investoni.

  Hapi 2: Hapni një llogari të shitjes me aksione

  Tani do të duhet të hapni një llogari tregtimi aksionesh me ndërmjetësin tuaj të zgjedhur. Në mënyrë që të pajtohet me ligjet e Mbretërisë së Bashkuar kundër pastrimit të parave, ndërmjetësi do të duhet të mbledhë disa informacione personale nga ju.

  Kjo perfshin:

  • Emri dhe mbiemri
  • Data e lindjes
  • Adresa e tanishme
  • kombësi
  • Numri i Patentë Shoferit (Nëse Zbatohet)
  • Numri i Sigurimit Kombëtar
  • Kontaktoni Details

  Nëse po pyesni pse ndërmjetësi kërkohet të mbledhë kaq shumë informacion, kjo sepse ata do të përpiqen të verifikojnë identitetin tuaj në mënyrë elektronike. Nëse ata nuk janë në gjendje ta bëjnë këtë përmes burimeve të palëve të treta, mund t'ju kërkohet të ngarkoni një kopje të pasaportës ose patentës tuaj, si dhe një vërtetim të adresës.

  Hapi 3: Financoni llogarinë tuaj të veprimit të aksioneve

  Pasi të keni konfiguruar llogarinë tuaj të tregtimit të aksioneve, atëherë do t'ju duhet ta financoni atë. Disa ndërmjetës në internet do t'ju kërkojnë të depozitoni një shumë të vogël përmes llogarisë tuaj bankare. Kjo është për të verifikuar që ju jeni pronari i vërtetë i llogarisë dhe për të shmangur çdo vonesë kur bëhet fjalë për të bërë një tërheqje më tej.

  Nëse ky është rasti, ndërmjetësi do të sigurojë detajet e llogarisë bankare në të cilat duhet të transferohen fondet. Përndryshe, disa ndërmjetës në internet do t'ju lejojnë të depozitoni fonde me kartën tuaj të debitit. Kjo zakonisht rezulton që fondet të kreditohen në llogarinë tuaj menjëherë, megjithëse kufijtë janë zakonisht shumë më të ulëta në krahasim me një transfer bankar.

  Hapi 4: Zgjidhni Klasën tuaj të Preferuar të Investimeve

  Tani që keni një llogari brokerimi të financuar plotësisht, tani do të duhet të mendoni se çfarë investimesh dëshironi të shtoni në portofolin tuaj.

  Nëse po kërkoni të zgjidhni kompanitë tuaja për të investuar, thjesht kërkoni për kapitalin specifik në kutinë e kërkimit.

  Përndryshe, nëse doni të investoni në produkte të tjerë investimesh - të tilla si bono, indekse ose fonde të përbashkëta, kaloni në seksionin përkatës të faqes në internet të ndërmjetësit.

  Hapi 5: Bëni një investim

  Pasi të keni identifikuar një investim që dëshironi të bëni, thjesht duhet të futni shumën që dëshironi të injeksioni në paund dhe pendë. Për shembull, nëse doni të blini aksione të Barclays me vlerë 1,000 £, futni 1,000 £ në kutinë e porosisë dhe konfirmoni tregtinë.

  Nëse keni investuar në pasuri që krijojnë të ardhura - të tilla si aksione ose obligacione që paguajnë dividend, pagesat tuaja përkatëse do të shpërndahen drejtpërdrejt në llogarinë tuaj të parave të brokerimit. Ju mund ta tërhiqni këtë në çdo kohë të dhënë.

  Hapi 6: Paratë e gatshme në llogarinë tuaj të veprimit të aksioneve

  Nëse mund të arrini ose jo investime, do të varet nga aktivi. Për shembull, aksionet dhe aksionet mund të tërhiqen në çdo kohë gjatë orëve standarde të tregut. Fondet e ndërsjella janë gjithashtu mjaft likuide, megjithëse mund t'ju duhet të plotësoni një afat minimal të shlyerjes.

  Në skajin tjetër të spektrit, mund ta keni të vështirë të arrini një investim në bono. Kjo sepse normalisht nga ju kërkohet të prisni derisa të maturohen bonot. Mënyra e vetme rreth kësaj është nëse ndërmjetësi i llogarisë që ka të bëjë me aksionet ka qasje në tregjet dytësore.

  Si të zgjidhni një llogari të aksioneve të shitësit?

  Me qindra llogari të tregtisë së aksioneve tani aktive në tregun e Mbretërisë së Bashkuar, të dish se me cilin ndërmjetës të regjistrohesh mund të jetë sfiduese. Si i tillë, ne do të sugjeronim të bënit pyetjet vijuese para se të hidheni në të.

  ✔️ A rregullohet ndërmjetësi i aksioneve nga FCA?

  ✔️ Çfarë investimesh mund të shtoni në llogarinë tuaj të tregtimit të aksioneve?

  ✔️ A mund ta lidhni llogarinë tuaj të tregtimit të aksioneve me një ISA?

  ✔️ A kërkon ndërmjetësi një tarifë të ndryshueshme apo të sheshtë? Sa janë komisionet?

  ✔️ A ka ndonjë tarifë për të hyrë në tregjet ndërkombëtare si NYSE ose NASDAQ?

  5 top llogaritë e tregtisë së aksioneve në MB - Cili ndërmjetës është më i miri?

  Nuk keni kohë për të hulumtuar një ndërmjetës vetë? Shikoni më poshtë 5 llogaritë tona kryesore të tregtisë së aksioneve në Mbretërinë e Bashkuar.

  1. eToro - Brokeri më i mirë Forex për fillestarët

  eToro bën vendin tonë numër një sepse platforma është përshtatur për ata me pak përvojë në hapësirën e tregtimit të Forex. Së pari, procesi i regjistrimit zgjat më pak se 5 minuta, dhe ju mund të depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti, portofolin elektronik ose llogari bankare. Tjetra, ndërmjetësi nuk ngarkon asnjë komision, kështu që duhet të shqetësoheni vetëm për përhapjen.

  Ç'është më e rëndësishmja, platforma e tregtimit është shumë e lehtë për t'u përdorur, dhe madje mund të angazhoheni edhe në "Kopjimin e Tregtisë". Kjo është ajo ku ju kopjoni porositë e blerjes dhe shitjes së tregtarëve me përvojë të huaj që janë regjistruar në eToro. Ju merrni për të zgjedhur se sa dëshironi të interesit kur kopjoni tregtarët, kështu që ju do të keni mundësinë të fitoni pa pasur nevojë të ngrini gishtin.

  Vetë departamenti i Forex-it rendit grumbujt e çifteve të valutave nëpër diploma të mëdha, të mitur dhe ekzotikë. Megjithëse eToro është pak e shkurtër në departamentin e treguesve teknikë, platforma ju lejon të aplikoni levave. Kjo është e kufizuar në 30: 1 për diploma dhe 20: 1 për të mitur / ekzotikë - sipas rregulloreve të ESMA.

  Vlerësimi ynë

  • Mbështet të gjitha llojet e kartave të kreditit
  • Asnjë tarifë tregtare përveç përhapjes
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Llogaritë shprehen vetëm në USD
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  2. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  3. Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Capital.com është një ndërmjetës në internet i rregulluar nga FCA që ofron shumë instrumente financiarë. Të gjitha në formën e CFD - kjo mbulon aksione, indekse, mallra, madje edhe kriptovaluta. Ju nuk do të paguani asnjë qindarkë të vetme në komision, dhe përhapjet janë shumë të shtrënguara. Objektet e levave janë gjithashtu në ofertë - plotësisht në përputhje me kufijtë e ESMA-s.

  Edhe një herë, kjo qëndron në 1:30 për diplomat dhe 1:20 për të miturit dhe ekzotikët. Nëse jeni të vendosur jashtë Evropës ose vlerësoni se jeni një klient profesionist, do të merrni kufij edhe më të lartë. Marrja e parave në Capital.com është gjithashtu një fllad - pasi platforma mbështet karta debiti / krediti, kuleta elektronike dhe transferime të llogarive bankare. Më e mira nga të gjitha, mund të filloni me vetëm 20 £ / $.

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Ekipi në AVATrade tani po ofron një bonus të madh Forex me 20% deri në 10,000 dollarë. Kjo do të thotë që do të duhet të depozitoni 50,000 dollarë për të marrë alokimin maksimal të bonusit. Merrni parasysh, do të duhet të depozitoni një minimum prej 100 $ për të marrë bonusin, dhe llogaria juaj duhet të verifikohet para se të kreditohen fondet. Në kushtet e tërheqjes së bonusit, ju do të merrni $ 1 për çdo 0.1 lot që tregtoni.

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  Siç sugjeron emri, EuropeFX është një ndërmjetës specialist i Forex-it. Me atë që tha, platforma gjithashtu mbështet CFD-të në formën e aksioneve, indekseve, kriptovalutave dhe mallrave. Ju do të jeni në gjendje të tregtoni përmes MT4, kështu që mund të zgjidhni nga softueri desktop, ose një aplikacion celular / tablet. Nëse dëshironi të tregtoni përmes shfletuesit tuaj standard të internetit, ndërmjetësi gjithashtu ofron platformën e vet amtare - EuroTrader 2.0. Për sa i përket tarifave, EuropeFX ofron përhapje super të ngushtë në çiftet kryesore. Paratë tuaja janë të sigurta në çdo kohë, jo më pak për faktin se ndërmjetësi është i autorizuar dhe licencuar nga CySEC.

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim

  Nëse e keni lexuar udhëzuesin tonë gjatë gjithë rrugës, tani duhet të keni një kuptim të plotë të asaj që janë llogaritë e tregtimit të aksioneve, si funksionojnë ato dhe çfarë duhet të shikoni para se të bëni një investim.

  Kjo përfshin gjithçka, nga llojet e pasurive që ndërmjetësi ju lejon të investoni, pavarësisht nëse keni apo jo qasje në tregjet ndërkombëtare, dhe ç'është më e rëndësishmja - cilat tarifa do të duhet të paguani për të tregtuar.

  Me kaq shumë llogari të tregtisë së aksioneve tani në treg, ne e kemi bërë të lehtë procesin e hulumtimit për ju duke renditur 5 ofruesit tanë më të mirë të vitit 2021. Në fund të fundit, thjesht sigurohuni që të keni një zotërim të fortë të strukturës së tarifës së ndërmjetësit përpara se të zhyteni.

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  FAQs

  Çfarë është llogaria e tregtimit të aksioneve?

  Një llogari e aksioneve ju lejon të investoni në aksione, bono, fonde të përbashkëta, ETF dhe klasa të tjera të aseteve nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Vetë llogaria sigurohet nga një ndërmjetës i rregulluar i aksioneve.

  Cila është depozita minimale kur hapni një llogari tregtimi aksionesh?

  Kjo do të ndryshojë nga llogaria në llogari. Me këtë tha, të paktën një nga ndërmjetësit e renditur në këtë faqe ju lejon të filloni me vetëm 1.

  Çfarë tarifash ngarkojnë ndërmjetësit e llogarive të aksioneve?

  Tarifat e llogarisë së aksioneve vijnë në një sërë formash dhe madhësish - të tilla si tarifat mujore të llogarisë, tarifat e tregut ndërkombëtar dhe tarifat e konvertimit të monedhës. Sidoqoftë, pagesa kryesore që duhet të shikoni është tarifa e shitjes. Kjo tarifohet si një tarifë e ndryshueshme ose e sheshtë sa herë që blini ose shisni një aktiv.

  A rregullohen ndërmjetësit e llogarive që merren me aksione?

  Po, ndërmjetësit e llogarive të tregtisë së aksioneve në Mbretërinë e Bashkuar rregullohen nga FCA.

  Cilat mënyra pagese mbështesin ndërmjetësit e llogarive të tregtisë së aksioneve?

  Ju zakonisht merrni zgjedhjen e një karte debiti ose transfer bankar. Brokerat zakonisht ju lejojnë të vendosni një debit direkt mujor nëse dëshironi të bëni investime të rregullta gjithashtu.

  A ju lejojnë ndërmjetësit e llogarive të tregtisë së aksioneve të aplikoni levave?

  Jo, ju mund të aplikoni levë vetëm me një ndërmjetës CFD ose platformë financiare derivative.

  Çfarë duhet të bëj nëse nuk kam përvojë me llogaritë e tregtisë?

  Ju mund të jeni më së miri të merrni parasysh një fond të përbashkët nëse nuk keni përvojë paraprake të investimit në internet. Fondi do të menaxhojë paratë tuaja në emrin tuaj, që do të thotë që ju keni mundësinë të fitoni të ardhura pasive.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.