fbpx

Çmimet & Tabelat e Drejtpërdrejta të Forex-it

Mësoni 2 Normat e tregtisë dhe tregtia e tabelave është burimi përfundimtar për çmimet e tregut në të gjitha çiftet e tregut, indekset, mallrat dhe kriptovalutat. Klikoni një instrument për analizën më të azhurnuar dhe çojeni atë në nivelin tjetër duke parë se cilat aktive të tjera të tregtueshme janë të ndërlidhura me këtë çift.

ÇMIMET & CHARTS
RRETH ÇMIMEVE T L JETUARA

Një One-Stop-Shop për të gjitha nevojat tuaja të Informacionit të Tregut

Portali Mëso 2 Tregtinë e Çmimeve të Drejtpërdrejta është një mjet i përparuar për tregtarin e informuar. Pavarësisht nëse jeni të interesuar të angazhoheni në Forex, indekse, të ardhme ose tregje kripto-valutash, të gjitha informacionet kritike janë në majë të gishtave tuaj. Nga ndryshimet më të fundit në normat e drejtpërdrejta të Forex-it te analiza e tregut nga tregtarët veteranë në të gjithë globin, portali i Çmimeve të Tregtisë Mëso 2 mund të ndihmojë që tregtia juaj të shkojë në nivelin tjetër.

Mësoni 2 Çmime të Tregtisë Forex Live

Mëso 2 Tregtia publikon norma ofertash dhe kërkesa në kohë reale për të gjitha çiftet e tregtisë, indekset, mallrat dhe kriptovalutat. Normat e drejtpërdrejta të Forex-it monitorohen nga afër nga ekipi i Tregtisë Mëso 2 dhe përdoren për analiza, si dhe për zhvillimin e sinjaleve tregtare. Për të qëndruar aktual, tarifat e drejtpërdrejta transmetohen drejtpërdrejt nga tregu, azhurnohen çdo pesë sekonda. Një kombinim i të dhënave nga ofruesit kryesorë të likuiditetit në botë, normat e drejtpërdrejta të Forex janë një vend i shkëlqyeshëm për të filluar kur kërkoni një vlerësim të saktë.

Aksesi në treg: Grafikimi, Sinjalet dhe Tarifat e Drejtpërdrejta

Qasja në skedarë dhe të dhënat e tregut të drejtpërdrejtë është thelbësore për të mbijetuar në tregun dixhital - pa të, tregtari aktiv është në një disavantazh të rëndë. Duke klikuar mbi çdo instrument, do të dërgoheni në një tabelë interaktive, një minutëshe që tregon çmimet aktuale të tregut dhe tarifat e drejtpërdrejta. Grafikët mund të personalizohen sipas specifikave tuaja. Zgjidhni llojin tuaj të preferuar të grafikut, kornizën kohore ose madje shtoni një simbol të dëshiruar për të krahasuar produktet në kohë reale. Përveç të dhënave të grafikimit dhe normave të drejtpërdrejta të Forex, do të shihni nëse ka sinjale aktive për aktivin e zgjedhur. Përfshihen specifikimet e sinjalit të tilla si blerja / shitja dhe marrja e nivelit të humbjes së fitimit / ndalimit. Anëtarët Premium kanë mundësinë të shikojnë çmimin e hyrjes për të gjitha sinjalet e drejtpërdrejta të tregtisë.

Autori: Michael Fasogbon

Avatar

Michael Fasogbon është një tregtar profesionist Forex dhe analist teknik i kriptomonedhës me mbi pesë vjet përvojë tregtare. Vite mbrapa, ai u bë i apasionuar pas teknologjisë blockchain dhe kriptomonedhës përmes motrës së tij dhe që prej asaj kohe ka ndjekur valën e tregut.