Brokerat më të mirë Forex me llogari Mini dhe Mikro 2021

Brokerat më të mirë Forex me llogari Mini dhe Mikro 2021

Pothuajse të gjithë në planetin tokë e dinë se çfarë është tregtia e Forex. Por, me kaq shumë lloje llogarish që ofrohen, të dish se ku të fillosh mund të jetë konfuze. 

Nëse sapo keni filluar në botën e tregtimit të valutave, mund të dëshironi të merrni parasysh llogarinë mini ose mikro Forex. Siç sugjeron emri, kjo ju lejon të tregtoni me sasi shumë më të vogla. 

Me fjalë të tjera, nuk ju nevojitet më një sasi e madhe parash për të filluar tregtimin në tregun e Forex, Në fakt, tregtarët zakonisht mund të tregtojnë për sa më pak 50 $.

Llogaritë e mikro Forex merren në njësi të vogla prej 1,000 njësish, kështu që ato zakonisht janë më të thjeshtat për të filluar - veçanërisht për tregtarët e rinj. Llogaritë Forex mini tregtojnë edhe në sasi të vogla, zakonisht 10,000 njësi.

Nëse tregtimi mikro ose mini Forex tingëllon si diçka që ju intereson, atëherë keni ardhur në vendin e duhur. Ne do të shqyrtojmë gjithçka që ju duhet të dini për të dy llogaritë mini dhe mikro Forex, si funksionojnë ato dhe si të gjeni një ndërmjetës të mirë që i ofron ato.

Tabela e Përmbajtjes

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

  Çfarë është një llogari Forex Mini / Mikro?

  Në thelb, një llogari Forex mini është një llogari Forex e cila lejon fillestarët e investitorëve të tregtojnë në treg me shuma më të vogla tregtare dhe pozicione të madhësisë së pjesës. Tregtimi me një llogari mini ose mikro ul rrezikun dhe kufizon humbjet e mundshme. Siç e keni menduar pa dyshim, llogaria mikro është një pjesë me madhësi më të vogël se mini. Më shumë për këtë në një minutë.

  Në përgjithësi, llogaritë në Forex paraqiten në tre madhësi të ndryshme të kontratave: mikro, mini dhe standarde:

  • Llogaria mikro lejon investitorët të hyjnë në madhësi të kontratës prej 1,000 njësive bazë të aseteve.
  • Në rastin e një llogarie mini, dikush mund të tregtojë me 10,000 njësi bazë.
  • Ndërsa kontratat standarde punojnë në 100,000 njësi të monedhës bazë.

  Në të njëjtën mënyrë, shpërblimi i mundshëm i pipit (përqindje në pikë), ose çmimi i lëvizjes është më i ulët, me 10 cent për mikro dhe 1 $ për mini për tik-tak; në vend të 10 dollarëve standardë.

  Disa site tani ofrojnë një llogari edhe më të vogël 'nano', duke i lejuar njerëzit të tregtojnë shumë Forex prej vetëm 100 njësive bazë (0.01 $).

  Si funksionojnë llogaritë Forex Mini dhe Mikro?

  Duhet thënë që opsionet e llogarisë mikro dhe mini tërheqin kryesisht investitorë të rinj ose pa përvojë, për shkak të madhësisë më të vogël të kontratës. Kjo ka kuptim, pasi mund të tregtoni me pak ose aspak shanse për një humbje të madhe. Kjo mund të jetë vërtet e dobishme për tregtarët që ende po mësojnë se si të tregtojnë Forex.

  Në mënyrë tipike, të dy mbajtësit e llogarive mikro dhe mini kanë mundësinë të hyjnë në të njëjtat mjete tregtare dhe tregje si mbajtësit standard të llogarive (grafikët, analiza, mbështetja e klientëve, platformat, etj.). 

  Siç kemi thënë, llogaritë standarde të Forex rregullohen në tregtinë e shumave prej 100,000 njësive. Njëkohësisht, tregtarët e llogarive mikro duhet të fusin porosi në shumëfish të 1,000 njësive, dhe mini llogaritë duhet të futin porosi të 10,000 njësive.

  Madhësia më e vogël e lotit gjithashtu u mundëson tregtarëve me përvojë të mirë të bëjnë porosi më të ndryshme, përmes zgjerimit të numrit të fondeve të fshehta mbi një përzgjedhje të çifteve të monedhës. Për më tepër, investitorët e rinj mund të menaxhojnë më mirë rrezikun e tyre, për shkak të madhësisë më të vogël të basteve.

  Mini Llogari dhe Pips Forex

  Tregu i këmbimit valutor tregton monedhat me një të kuotuar përhap vlera, për shembull, EUR / USD 1.200. Çdo investim parashikon që monedha do të zhvendoset (në lidhje me marrëdhënien e çiftit të monedhës). Ndërrimi është i njohur si lëvizja e pipit.

  Në shembullin e mësipërm, investitori parashikon që monedha bazë (euro) do të rritet në vlerë kundrejt monedhës së kuotës (dollari amerikan në këtë rast). Çmimi i kuotimit paraqet 4 presje dhjetore (.2000). Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për Yen japonez, norma tregohet në 2 presje dhjetore, për shembull, 123.62.

  Universalisht, tregu i Forex mat ndryshimet e çmimeve duke përdorur pips, në vendin e katërt dhjetor. Pip përfaqëson edhe ndryshimin më të vogël të mundshëm të çmimit të një monedhe. Ndryshimet në çmim maten në fraksione, domethënë shuma e fituar ose e humbur në tregtinë e një çifti monedhe do të jetë zakonisht e vogël në mënyrë thelbësore. Prandaj, përcaktimet e sasisë 100, 1,000, 10,000 dhe 100,000 (blloku minimal i monedhës).

  Si rezultat, agjentët e Forex llogariten për këtë duke llogaritur njësitë e monedhës në madhësi shumë, e cila gjithashtu siguron investitorët levave. Shkalla e një pip do të ndryshojë bazuar në çiftet e monedhës që tregtoni dhe çmimin bazë të monedhës.

  Nëse një llogari tregtare Forex po përdor USD - një pip është 0.10 dollarë për një mikro llogari, 1 dollarë për një llogari mini dhe 10 dollarë për një llogari standarde. Nëse për shembull, monedha e kuotës është Yen japonez, tubacioni do të ndryshojë në përputhje me atë normë.

  Shembuj Forex Mini dhe Mikro Llogari

  Një madhësi standarde e lotit për një tregtar është 100,000 njësi. Kjo do të thotë që për të bërë një blerje pa hua investitori ka nevojë për një shumë të konsiderueshme fondesh.

  Për shembull, le të themi në shembullin tonë të mëparshëm të tregtisë prej EUR / USD në 1.2000, euro shkon deri në 1.2075 në kohën kur mbyllet tregtia. Tubacioni në këtë rast është 75 njësi (1.2000 - 1.2075 = .0075).

  • Llogari mikro Forex: 1,000 x .0075 = 7.50 $ fitime
  • Llogari mini Forex: 10,000 x .0075 = 75 $ fitime
  • Llogaria standarde e Forex: 100,000 x .0085 = 750 $ fitime

  Tjetra, le të imagjinojmë tregtimin e euros zbret në 1.1990, kjo ilustron një humbje prej 10 pips.

  • Llogaria mikro në Forex 1,000 x .0010 = 1 $ humbje
  • Llogari mini Forex 10,000 x .0010 = 10 $ humbje
  • Llogaria standarde Forex 100,000 x .0010 = 100 $ humbje

  Zakonisht ndërmjetësit kanë tendencë t'u ofrojnë tregtarëve levave në të gjitha llogaritë e Forex, kryesisht për të mundësuar investitorët të marrin pjesë në tregtinë me rrezik më të lartë me shpenzime më të vogla parash.

  Në temën e levave, ndërmjetësi i Forex-it do t'i kreditojë investitorit fonde të mjaftueshme për të marrë një pozicion më të madh. Në këtë rast, tregtari zakonisht nuk do të ishte në gjendje të merrte atë pozicion me shumën në llogarinë e tyre.

  Për shembull, një ndërmjetës Forex që jep leva prej 100: 1 do të linte që një investitor me një llogari mini të komandonte një pjesë të vetme me madhësi 100,000 me një shpenzim parash prej 1,000 njësive të monedhës. Mos harroni, huamarrja jo vetëm që amplifikon fitimet, por edhe humbjet.

  Po të kthehemi te shembulli që përdorëm më lart (75 fitime pip), ai investim prej $ 1,000 do të bënte $ 750 me levën 100: 1. Pra, do të bënte një lëvizje 10 pip në kundërshtim me tregtarin kushton 1,000 dollarë. Siç mund ta shihni, kjo e vë shpenzimin tuaj fillestar në një rrezik më të lartë.

  Si të zgjidhni një llogari të ndërmjetësit Mini ose Micro Forex

  Me gjithnjë e më shumë njerëz që zgjedhin të tregtojnë në tregun e Forex, skena e brokerimit në internet është bërë jashtëzakonisht konkurruese. Si e tillë, tani ka qindra kompani që bëjnë oferta për të ofruar shërbimin e tyre të ndërmjetësimit në komunitetin tregtar.

  Një larmi e tillë e madhe është një lajm i mirë për ju si investitor, pasi ju lejon të zgjidhni një ndërmjetësues mini ose mikro Forex të përshtatshëm për stilin tuaj të tregtimit. Problemi është që të kesh kaq shumë zgjedhje në majë të gishtave tuaj mund ta bëjë edhe më të vështirë zgjedhjen e ndërmjetësit të duhur.

  Duke pasur këtë në mendje, ne kemi përpiluar një listë të konsideratave më thelbësore kur zgjedhni një ndërmjetës mini ose mikro Forex për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

  Licenca dhe Rregullorja

  Rregullorja ekziston për mbrojtjen tuaj dhe është një faktor shumë i rëndësishëm në kërkimin tuaj për një ndërmjetës Forex. Për shembull, të gjithë ndërmjetësit e ligjshëm të Mbretërisë së Bashkuar janë të detyruar ligjërisht të kenë një licencë tregtare nga FCA.

  FCA është jetike kur bëhet fjalë për rregullimin dhe mbrojtjen e parave tuaja të fituara me vështirësi nga ndërmjetësit mashtrues. Ata sigurohen që ndërmjetësit e Forex-it janë të sinqertë, transparent dhe administrojnë tregtinë në mënyrë të drejtë.

  Kur një ndërmjetës rregullohet nga një rregullator i madh si FCA, ASIC (Australi) ose CySEC (Qipro) - ju si investitor mund të jeni i sigurt që privatësia dhe fondet tuaja po respektohen. Kjo gjithashtu do të thotë që ju mund të jeni pjesë e një skeme të kompensimit të tregtarit. Si rezultat, fondet tuaja do të ndahen dhe mbrohen.

  Depozitat dhe mundësitë e tërheqjes

  Një konsideratë tjetër është procesi i depozitimit dhe tërheqjes. Sigurisht, kur regjistroheni tek ndonjë ndërmjetës, porti i parë i thirrjes është të financoni llogarinë tuaj të re tregtare.

  Shumica dërrmuese e ndërmjetësve të mini dhe mikro Forex do t'ju lejojë tregtarëve të depozitojnë para përmes një transferimi bankar tradicional, megjithëse kjo nuk i përshtatet të gjithëve. Në fakt, kjo metodë e depozitimit ndonjëherë mund të kërkojë disa ditë pune për tu përpunuar.

  Përkundrazi, nëse shpresoni të filloni tregtinë menjëherë, opsioni më i mirë është të gjeni një ndërmjetës mini / mikro me mundësi si karta debiti / krediti dhe kuleta elektronike si Skrill, Neteller dhe PayPal.

  Përhapet

  Përhapjet janë një tjetër gjë e rëndësishme për të menduar. Në thelb, është kontrasti midis çmimit të blerjes dhe shitjes së çdo çifti të monedhës Forex. Numri i pikave ndërmjet atyre çmimeve përcakton përhapjen. Si rezultat, përhap mund të bëjë një ndryshim të madh kur bëhet fjalë për aftësinë tuaj për të bërë disa fitime.

  Nëse përhapja e GBP / USD ishte 3 pips, kjo do të nënkuptojë që investimi juaj do të duhet të rritet me të paktën 3 pips në mënyrë që ju të rikuperoni shpenzimin tuaj. Si e tillë, përhapja është një nga kriteret më të rëndësishme për të parë kur kërkoni një mikro / mini ndërmjetës të ri.

  Këtu është një shembull i përhapjes vetëm për të sqaruar.

  • Le të imagjinojmë se jeni duke tregtuar EUR / USD në mikro / mini ndërmjetësin tuaj.
  • Çmimi i blerjes është 1.2100
  • Çmimi i shitjes është 1.2106
  • Siç thamë, përhapja ilustrohet në pips, kështu që duhet të mbani shënim shifrat e fundit të secilit prej çmimeve.

  Në shembullin tonë, ndryshimi është 6. Kjo do të thotë që përhapja në EUR / USD është e barabartë me 6 pips.

  Komisionet e tregtimit të ndërmjetësve

  Meqenëse jemi duke diskutuar çështjen e tarifave, duhet të flasim për komisionet e tregtisë. Asnjë ndërmjetës nuk është i njëjtë, kështu që secila platformë do të ketë tarifa të ndryshme (nëse ka).

  Ndërsa disa ndërmjetës do t'i lejojnë tregtarët të blejnë dhe shesin çifte Forex pa ndonjë komision, disa do të përcaktojnë një përqindje për secilën tregti të bërë. Kur përdorni një ndërmjetës të njohur Forex, shanset janë që ju do të duhet të paguani një normë të ndryshueshme për secilën tregti që bëni.

  Për shembull:

  • Nëse brokerimi tarifon 0.4% në komisionin e tregtimit në Forex dhe bleni EUR / USD me vlerë 2,000 €, do të paguani 8 € në komision.
  • Le të themi se keni mbyllur që EUR / USD tregtohet në një vlerë prej 2,400 € - kjo do të ishte e barabartë me 9.60 € komision.

  Për fat të mirë, shumica e ndërmjetësve të mini / mikro Forex që ne rekomandojmë nuk ngarkojnë fare komisione tregtare.

  Numri i çifteve të valutave

  Nëse jeni lloji i tregtarit që preferon të përqendrohet në vetëm një nga dy palë Forex si EUR / USD dhe GBP / USD, atëherë kjo mund të mos jetë aq e rëndësishme për ju.

  Nga ana tjetër, nëse preferoni një portofol Forex më të larmishëm dhe ju pëlqen të tregtoni shumë pasuri të ndryshme financiare në të njëjtën kohë - atëherë shumëllojshmëria e ofruar është e rëndësishme. Disa ndërmjetës kanë një përzgjedhje shumë më të gjerë se të tjerët.

  Pra, kur jeni duke kërkuar për një ndërmjetës të përshtatshëm mikro / mini forex, duhet të gjeni një me një përzgjedhje të shkëlqyeshme, duke përfshirë ekzotikët, të miturit dhe diplomat. I gjithë ky informacion do të jetë i disponueshëm në platformën e brokerimit dhe mund të jetë shumë e dobishme të dihet para se të kryhet plotësisht.

  Mjetet e disponueshme të tregtimit

  Çdo tregtar Forex e di rëndësinë e të qenit i azhurnuar në lajmet e fundit ekonomike dhe financiare. Në këtë hapësirë ​​ndonjëherë të paqëndrueshme, është me rëndësi jetike të jesh i vetëdijshëm për gjithçka që mund të ndikojë në tregun e Forex.

  Një shembull i kësaj është vota famëkeqe e Brexit e cila çoi në votimin e shumicës për të dalë nga Bashkimi Evropian. Kjo kishte një efekt negativ në vlerën e GBP.

  Përveç analizës themelore të lajmeve, studimi i trendeve historike të çmimeve dhe të dhënave mund të jenë po aq thelbësore për suksesin e Forex. Ju duhet të zgjidhni një ndërmjetës Forex me një larmi treguesish teknikë në platformën e tij.

  Disa nga më të dobishmit në këtë drejtim janë:

  • Ichimoku Kinko Hyo (Re AKA Ichimoku)
  • Indeksi mesatar i drejtimit (ADX)
  • Divergjenca mesatare e konvergjencës në lëvizje (MACD)
  • Bollinger Bands.
  • Indeksi Relativ i Forcës (RSI)
  • Ndalimi dhe kthimi parabolik (SAR)
  • Stochastic

  Mbështetja e klientit

  Rëndësia e të pasurit të një ekipi të mirë për mbështetjen e klientëve shpesh neglizhohet. Mbi të gjitha, mund të ketë një kohë kur keni shumë nevojë për mbështetje në llogarinë tuaj mikro ose mini në Forex.

  Duke pasur këtë në mendje, ju duhet të zgjidhni një ndërmjetës që u ofron klientëve një sërë kanalesh kontakti. Format më të përdorura të kontaktit janë telefoni, emaili, forma e kontaktit dhe biseda e drejtpërdrejtë.

  Nëse ndërmjetësi juaj i Forex i zgjedhur ka shërbim ndaj klientit 24/7 - duke pasqyruar natyrën e Forex treg, atëherë kjo është një shenjë e mirë.

  Gjetja e një firme brokerimi me një prani të rëndë në mediat sociale është qershia mbi tortë. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të lexuar në lidhje me përvojat e tregtarëve të tjerë, si dhe për të marrë lajmet e fundit ekonomike dhe financiare. 

  Si të regjistroheni me një ndërmjetës Forex

  Nëse keni gjetur një ndërmjetës Forex që ofron llogari mini dhe mikro, do t'ju duhet të regjistroheni para se të filloni të tregtoni.

  Nëse nuk keni arritur ende në fazën e regjistrimit, atëherë ju lutemi kaloni përpara në 'Brokerat më të mirë Forex me llogari Mini & Mikro 2021'. Këtu ju kemi dhënë një dorë ndihme duke renditur disa me reputacion dhe agjentë të besueshëm Forex që ofrojnë llojin e dëshiruar të llogarisë tuaj.

  Përndryshe, nëse e keni gjetur tuajin, ju lutemi gjeni më poshtë udhëzuesin tonë për 4 hapa se si të regjistroheni në një ndërmjetës Forex.

  Hapi 1: Hapni një llogari

  Gjëja e parë që duhet të bëni pasi të vendosni për një ndërmjetës të përshtatshëm është të shkoni në platformë dhe 'të regjistroheni'. Për të filluar, do t'ju duhet të siguroni disa informacione themelore. Kjo është praktikë standarde kur regjistroheni për shumicën e llogarive të ndërmjetësuesve Forex.

  Fillimisht, duhet të futni emrin tuaj të plotë, adresën e banimit, datën e lindjes, detajet e kontaktit dhe statusin e taksës. Pas kësaj, do t'ju kërkohet të dorëzoni disa detaje financiare. Përsëri, nevoja për të siguruar këtë informacion është praktikë standarde.

  Në përgjithësi, kjo do të përfshijë sa fitoni, statusin tuaj të punësimit dhe një vlerësim të vlerës neto. Të gjitha këto informacione janë për të ndihmuar ndërmjetësin që të rregullojë produktin e duhur për nevojat tuaja.

  Hapi 2: Përvoja e Tregtimit Paraprak

  Si dhe gjendjen tuaj financiare, ndërmjetësit duhet të dinë se çfarë eksperience tregtare keni (nëse ka). Tregtimi në Forex përfshin përdorimin e instrumenteve financiare, kështu që ndërmjetësit duhet të vlerësojnë këtë informacion.

  Shkalla e pyetjeve që duhet të përgjigjeni do të varet nga ndërmjetësi dhe çfarë lloj investimesh planifikoni të bëni

  Hapi 3: Njihni klientin tuaj

  E njohur gjithashtu si KYC, kjo është pjesa ku tregtarët duhet të verifikojnë identitetin e tyre tek ndërmjetësi. Ky proces do të jetë i ngjashëm në shumicën e ndërmjetësve. Zakonisht përfshin ngarkimin e një kopje të pasaportës ose patentës tuaj. Në raste të tjera, gjithashtu nevojitet një faturë e shërbimeve ose deklarata bankare.

  Hapi 4: Depozitoni fondet në llogarinë tuaj Forex

  Sapo identiteti dhe llogaria juaj të jenë konfirmuar nga ndërmjetësi, ju mund të financoni llogarinë tuaj tregtare.

  Ndërsa prekëm më herët, ndërmjetës të ndryshëm ofrojnë mundësi të ndryshme depozite. Dhe disa metoda pagese mund të kërkojnë më shumë kohë për t’u përpunuar se të tjerat, prandaj ki parasysh këtë kur zgjedh se si dëshiron të depozitosh.

  Si i vlerësojmë agjentët tanë Forex

  Po mendoni se si ne përpilojmë listën tonë të ndërmjetësve më të mirë të llogarive mini dhe mikro në Forex?

  Më poshtë do të gjeni kriteret tona të rrepta.

  • Të licencuar dhe të rregulluar - Ne kurrë nuk do të rekomandojmë një ndërmjetës i cili nuk rregullohet nga një organ i nivelit të parë. Kjo duhet të përfshijë një lëshues të licencës si ai FCA, ASIC, ose CySEC.
  • Komisione të ulëta - Brokerat Forex zero ose komision të ulët janë ato që ne po kërkojmë.
  • Përzgjedhja e indikatorëve teknikë - Sa më shumë mjete tregtare të disponueshme, aq më shumë do të mësoni.
  • Opsione të Shumëfishta Depozite dhe Tërheqjeje - Sa më shumë që merrier.
  • Përhapje të ngushta - Ne duam që ju të bëni sa më shumë para që të jetë e mundur.
  • Diversiteti i Çifteve Forex - Pasja e një përzgjedhje të gjerë të çifteve të monedhave për të zgjedhur u jep tregtarëve mundësinë për të diversifikuar portofolin e tyre
  • Uebfaqe tregtare e përshtatshme për përdoruesit - Një platformë e qartë, koncize, e cila është e lehtë për tu përdorur, e bën jetën më të lehtë për tregtarët
  • Mbështetje e shkëlqyeshme për klientët - Një ekip i mirë për mbështetjen e klientëve është i paçmuar. Kurrë nuk e dini kur do ta gjeni veten në rregullim.

  Brokerat më të mirë Forex me llogari Mini dhe Mikro 2021

  Kështu që, tani ju dini gjithçka që duhet të dini për llogaritë e tregtimit mini dhe mikro Forex, duhet të gjeni një ndërmjetës të përshtatshëm për ta realizuar atë.

  Ka me qindra për të zgjedhur në hapësirën e ndërmjetësuesve në internet Forex, kështu që ne kemi bashkuar disa nga ndërmjetësit më të mirë të Forex të vitit 2021 për t'ju kursyer disa punë në këmbë.

  Për të parandaluar ndonjë konfuzion, ju lutem vini re se disa nga ndërmjetësit e Forex-it në listën tonë nuk ofrojnë posaçërisht llogari mikro ose mini Forex për të thënë. Por, ato ju mundësojnë të tregtoni me aksione tepër të ulta. Si të tilla, ato janë llogari mikro / mini në të gjitha, përveç emrit.

  1. eToro - Brokeri më i mirë Forex për fillestarët

  Nëse dëshironi ta merrni topin në karrierën tuaj tregtare Forex, atëherë eToro është një mundësi e shkëlqyer për tregtarët e rinj. Ka mijëra instrumente financiare për të blerë dhe shitur. Depozita minimale është vetëm 200 dollarë. eToro rregullohet jo vetëm nga FCA por edhe nga ASIC dhe CySEC. Ju mund të depozitoni përmes transferit bankar, kartave të debitit / kreditit dhe PayPal. Vetëm kriptot e vërteta janë në dispozicion për përdoruesit e SH.B.A.

  Vlerësimi ynë

  • Mbështet të gjitha llojet e kartave të debitit / kreditit
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Llogaritë shprehen vetëm në USD
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

  2. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  3. Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Capital.com nuk ngarkon asnjë komision fare dhe ka shpërndarje vërtet të ngushtë. Ndërmjetësi ofron levave në përputhje me udhëzimet e ESMA. Ndërmjetësi rregullohet plotësisht nga FCA dhe ofron shumë aktive financiare.

  Në kohën e shkrimit, levave qëndrojnë në 1:20 për ekzotikët dhe të miturit dhe 1:30 për të gjitha drejtimet. Nëse banoni jashtë Evropës ose jeni disi një klient ekzekutiv, ka shumë mundësi që t'ju ofrohen kufij më të lartë. Depozitimi i fondeve në Capital.com është i thjeshtë. Më e mira nga të gjitha, ju mund të filloni me një depozitë më të ulët se 20 $ / The. Platforma pranon të gjitha metodat kryesore të pagesës si e-kuletat, karta krediti / debiti dhe transferimi bankar.

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Për momentin, platforma AVATrade u ofron klientëve një bonus masiv prej 20% në llogaritë në Forex deri në 10,000 dollarë. Për të marrë bonusin maksimal, do të duhet të financoni llogarinë tuaj me 50,000 dollarë. Nëse po kërkoni të tregtoni me shuma mikro, depozita minimale në AVATrade është vetëm 100 dollarë. Në çdo rast, llogaria juaj AVATrade duhet të verifikohet para se bonusi të futet në llogarinë tuaj.

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  E keni marrë me mend, EuropeFX është e specializuar në ndërmjetësimin në Forex. Përveç kësaj, kompania mbështet CFD si kriptovaluta, mallra, aksione dhe indekse. Kjo platformë ju lejon të tregtoni duke përdorur MetaTrader4. Kjo ju mundëson të zgjidhni celularin / tabletën ose desktopin. Ky ndërmjetës ka platformën e vet të brendshme të quajtur Eurotrader 2.0, kështu që nëse preferoni të tregtoni duke përdorur një shfletues uebi, ju mund ta bëni lehtë. Ky ndërmjetës u ofron tregtarëve përhapje vërtet të ngushtë në çiftet kryesore. EuropeFX rregullohet dhe licencohet nga CySEC, kështu që ju mund të jeni të sigurt se paratë dhe informacioni juaj personal mbrohen.

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim

  'Pjesa' në një tregti Forex është thelbësore në krijimin e një gjuhe universale të tregtimit të Forex midis tregtarëve dhe ndërmjetësve njësoj. Nëse jeni fillestar kur bëhet fjalë për tregtinë në tregun e huaj, atëherë përdorimi i një llogarie mini ose mikro Forex do të zvogëlojë ndjeshëm faktorin e rrezikut për ju.

  Për tregtarët e Forex-it të stinuar mirë, një mini ose mikro lot mund të jetë një mënyrë e mirë për të diversifikuar një portofol Forex, një praktikë 'rreziku minimal' i drejtuar nëse dëshironi.

  Pavarësisht sa jeni me përvojë në tregun më likuid në botë, këto llogari mund t'ju ndihmojnë të fitoni më shumë përvojë tregtare me kapitalin minimal të kërkuar. Ashtu si me çdo investim, gjithmonë do të ketë një rrezik me pak ose pa garanci - kështu që mos bëni gabimin e pritjes i madh fitimet. 

  Para se të angazhoheni në një platformë ndërmjetësi, mund të jetë një ide e mirë të provoni disa llogari tregtie demo. Kjo është një mënyrë e dobishme që tregtarët të marrin një mendim për ndërmjetësimin dhe të shohin nëse do të funksionojë me stilin tuaj të tregtimit.

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

  FAQs

  A ka ndonjë ndryshim midis një llogarie mikro Forex dhe një llogarie mini Forex?

  Po. Ndërsa të dy lejojnë tregti të vogla, ekziston një ndryshim midis dy llogarive. E thënë thjesht, një pjesë e Mikros është 1,000 njësi - që do të thotë që 1 mikro lot është 0.10 dollarë për pip. Lotet mini janë 10,000 njësi, kështu që 1 mini lot është 1 $ për pip.

  A janë llogaritë mikro dhe mini Forex të mira për fillestarët?

  Po. Rreziku i ulët dhe madhësia e tregtisë së vogël i bëjnë llogaritë mikro dhe mini në Forex të mira për tregtarët e huaj pa përvojë.

  Gjeta një platformë ndërmjetësimi që më pëlqen, por nuk përmendet asnjë llogari mikro, a mund ta përdor akoma këtë ndërmjetës?

  Ndoshta Shumica e ndërmjetësve të Forex-it do t'u mundësojnë investitorëve të tregtojnë me llogari mikro dhe mini Forex, por disa nuk e reklamojnë në mënyrë specifike si të tillë. Për shembull, disa thjesht do të zvogëlojnë vëllimin standard të llogarisë tuaj në 0,1 pips. Ka edhe mënyra të tjera rreth tij, siç është ofrimi i depozitave minimale shumë të ulta.

  Si mund ta di nëse një ndërmjetës Forex është i ligjshëm?

  Çdo ndërmjetësim në Mbretërinë e Bashkuar kërkohet nga ligji për të marrë një licencë tregtare nga organi rregullues FCA. Kjo do të shfaqet me krenari në platformat legjitime që klientët të shohin. Nëse nuk jeni nga MB, rregullatorët e tjerë të nivelit më të lartë përfshijnë ASIC (Australi) dhe CySEC (Qipro).

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.