Rishikimi i EuropeFX: Përhapjet, Tarifat e Platformës, Pasuritë e Tregtueshme dhe Rregullorja 2021

Rishikimi i EuropeFX: Përhapjet, Tarifat e Platformës, Pasuritë e Tregtueshme dhe Rregullorja 2021

Ka miliona njerëz që tregtojnë Forex çdo ditë në hapësirën e investimeve në internet. Popullariteti i këtij tregu financiar ultra të lëngshëm nuk po tregon asnjë shenjë të ngadalësimit. Sigurisht, ka qindra platforma tregtare që u ofrojnë investitorëve përhapje të ngushtë dhe një bollëk asetesh të ndryshme - por sot ne po flasim për EuropeFX.

Siç mund ta keni menduar nga emri, kjo platformë përqendrohet në tregtinë e Forex. Sidoqoftë, faqja gjithashtu ofron një bollëk instrumentesh CFD. Ky ndërmjetës siguron 'Drejtpërdrejt përmes Përpunimit' (STP) për porositë e tij - që do të thotë mos ndërhyrje në tryezë.

Në këtë përmbledhje, ne do të shqyrtojmë gjithçka që mund të dimë për EuropeFX. Kjo përfshin matjet kryesore si komisioni dhe spread-et, instrumentet e tregtueshëm, siguria dhe mënyrën e regjistrimit.

Tabela e Përmbajtjes

   

  EuropeFX - Platforma Kryesore e Tregtimit të Forex dhe CFD

  Vlerësimi ynë

  • Tregtoni një larmi të gjerë të instrumenteve Forex dhe CFD
  • Struktura e shkëlqyeshme e çmimeve duke përfshirë spread-et shumë të ngushta
  • Lidhni llogarinë tuaj EuropeFX me MT4
  • Rregulluar plotësisht nga CySEC

  Çfarë është EuropeFX?

  Ndërsa prekëm, EuropeFX është një platformë tregtare e specializuar në Forex dhe CFD. Për më tepër, ne zbuluam se ka më shumë se 300 instrumente tregtare këtu - të tilla si CFD në aksione blu-chip, mallra, indekse globale dhe çifte FX si diploma, të mitur dhe palë kryq. Kjo do të thotë që ju jeni në gjendje jo vetëm të blini, por edhe të shisni shkurt.

  Kjo kompani ka qenë e pranishme vetëm në hapësirën e Forex që nga viti 2014, por kjo nuk e ka ndaluar atë të fitojë njohje pozitive nga tregtare online bashkësia. EuropeFX rregullohet plotësisht nga CySEC në Qipro (ku ndërmjetësi ka një zyrë). Përveç kësaj, zyrat mund të gjenden në Australi dhe Gjermani.

  Ne përmendëm që EuropeFX ofron një gamë të gjerë të aktiveve të tregtueshme - për të mos përmendur ekzekutimin e porosive STP, materialin edukativ dhe mjetet e tregtimit. Të gjithë sa më sipër do të flasim në seksionet më poshtë.

  Çfarë jam në gjendje të tregtoj në EuropeFX?

  Siç thamë se ka mbi 300 instrumente të tregtueshëm në këtë platformë. Për sa i përket Forex, EuropeFX ofron të mitur, të diplomuar dhe çifte kryq. Ndërmjetësi lejon madhësi të vogla shumë, të cilat mund të jenë veçanërisht të mira nëse po gjeni këmbët tuaja në tregti dhe thjesht dëshironi të provoni ujërat.

  Në rast se nuk jeni të vetëdijshëm, kështu funksionojnë shumë madhësi në Forex:

  • Madhësia mikro 1,000 njësi të monedhës bazë
  • Madhësia mini 10,000 njësi të monedhës bazë
  • Madhësia standarde 100,000 njësi të monedhës bazë

  Siç mund ta shihni, mikro do të thotë që ju mund të tregtoni një pjesë të madhësisë standarde të lotit.

  Alwaysshtë gjithmonë më mirë kur një platformë ndërmjetësimi ofron lloje të shumta të pasurive për klientët, kryesisht kështu që nëse ndryshoni mendim për atë që dëshironi të tregtoni - ose thjesht dëshironi të diversifikoni portofolin tuaj - nuk keni nevojë të gjeni një ndërmjetës të ri.

  EuropeFX ofron shumë aktive si CFD, që do të thotë që ju mund të hipotezoni mbi çmimet luhatëse të instrumentit financiar (ose tregjeve) që ndryshojnë shpejt.

  Ne kemi bashkuar një listë të pasurive të tregtueshme, në të cilat do të keni qasje kur të regjistroheni në EuropeFX.

  Forex

  Forex është një nga tregjet financiare më likuide në të gjithë botën. Në fakt, mbi 5 trilionë dollarë tregtohet në mënyrë aktive çdo ditë. Kjo është 25 herë më shumë se shuma e tregtuar në aksione globale. Megjithëse EUR / USD është çifti i monedhës më i tregtuar në botë, ka shumë më shumë për të zgjedhur në EuropeFX.

  Këtu janë vetëm disa nga çiftet e Forex që mund të prisni të shihni në platformën Europe FX:

  • Çiftet e vogla: EUR / GBP, CAD / JPY, GBP / JPY, GBP / AUD, EUR / JPY, EUR / AUD, GBP / CHF
  • Çiftet kryesore: EUR / USD, GBP / USD, USD / CHF, USD / JPY, NZD / USD 
  • Çiftet ekzotike: AUD / JPY, EUR / AUD, CAD / JPY, EUR / RUB, USD / SEC, EUR / SEK, USD / HKD, EUR / TRY

  Kjo kompani është një ndërmjetës me 5 shifra, që do të thotë se të gjitha çmimet do t'ju citohen duke iu referuar shifrës së pestë. Arsyeja që EuropeFX jep për citimin në këtë mënyrë është t'ju ofrojë spread më të ngushtë. Do të flasim më shumë për përhapjet së shpejti.

  Niveli 'stop out' kur tregtoni Forex në EuropeFX është 50%. Kjo do të thotë që kur nivelet e marzhin tuaj bien nën 50%, ndërmjetësi do të fillojë të mbyllë automatikisht pozicionet. Ky do të jetë rasti derisa të ketë mjaft fonde në llogarinë tuaj për të hapur pozicione më të huazuara.

  CFD mbi indekset

  Vlen të përmendet se EuropeFX gjithashtu ofron tregtimi i indeksit përmes CFD-ve. Nëse ju pëlqen të tregtoni në një mënyrë të ngadaltë dhe të qëndrueshme me më pak rrezik sesa format e tjera të tregtimit, atëherë indekset mund të jenë instrumenti i duhur financiar për ju.

  E para për t’u përmendur është FTSE-100, e cila replikon 100 kompanitë me performancën më të lartë në Bursën e Londrës (LSE). Indekse të tjerë që ofrohen përmes kësaj platforme janë Indeksi Industrial Dow Jones (DJIA), Japonezi Nikkei 225 (NI225), Standard & Poor's 500 (S&P 500), dhe më shumë.

  Ju mund të tregtoni të gjithë indekset e lartpërmendur në EuropeFX duke përdorur platformën MT4 - të cilën ne e mbulojmë më vonë.

  Aksionet CFD

  Kur bëhet fjalë për aksione dhe tregti të aksioneve, nuk do të zhgënjeheni me ato që janë në dispozicion në EuropeFX. Ne gjetëm disa nga kompanitë më të mëdha të aksioneve blu-chip në botë në këtë platformë - të tilla si Facebook, Google, Apple dhe Nike.

  Platforma gjithashtu ka disa rezerva të shkëlqyera të farmacisë si Dynavax Technologies Inc, Merck KGaA, Gilead Sciences Inc, Amgen Inc, Moderna Inc, dhe më shumë.

  Meqenëse përdorimi rekreativ i kanabisit u legalizua sipas Aktit Federal të Kanabisit të vitit 2018 (në mbi 30 shtete në SH.B.A.), ka pasur një efekt të dukshëm në stoqet që lidhen me këtë mall. Gjithnjë e më shumë investitorë po interesohen në tregjet e kanabisit - rrjedhimisht, një numër në rritje i platformave të tregtimit si EuropeFX po ofrojnë rezerva kanabisi.

  EuropeFX ofron tre nga rezervat kryesore të kanabisit në platformën që janë Scotts Miracle-Gro, GW Farmaceutikë dhe AbbieVie Inc. Të gjitha rezervat e sipërpërmendura të kanabisit janë në dispozicion si CFD.

  Cryptocurrency CFD

  Interesante, kriptomonedha e parë e decentralizuar në botë u prezantua mbi një dekadë më parë nga Satoshi Nakamoto (një zhvillues pseudonim). Në rast se nuk e dini, ajo kriptomonedha e parë që po ju referohemi është Bitcoin. Shpejt përpara në vitin 2020 dhe mendohet se ekzistojnë gati 5,000 kriptovaluta të ndryshme - nëse jo më shumë.

  Kur përdorni EuropeFX, kriptovalutat mund të tregtohen në platformën MT4. Kjo do të thotë që ju gjithashtu mund të përdorni mjetet dhe veçoritë fantastike të disponueshme. Ne do të hedhim dritë më shumë mbi mjetet ku mund të përdorni së shpejti.

  Pra, duhet të pyesni se cilat monedha kripto do të jeni në gjendje të tregtoni? Në kohën e shkrimit, EuropeFX ofron Bitcoin, Ripple, Litecoin, Dashcoin dhe Ethereum CFD - të gjitha kundrejt USD.

  Mallra

  Nëse keni fantazuar ndonjëherë asete tregtare të tilla si nafta dhe ari, atëherë EuropeFX ju ka mbuluar. Qëllimi i blerjes ose shitjes së mallrave është të përfitosh nga luhatjet e çmimeve dhe ndryshimet në ofertën dhe kërkesën globale.

  Në EuropeFX ju jeni në gjendje të tregtoni mallra të forta dhe të buta. Më poshtë kemi renditur disa nga mallrat në dispozicion për ju në EuropeFX.

  • Bakër, Ari, Bakër
  • Gruri, misri, pambuku
  • Gaz natyror, naftë e papërpunuar dhe më shumë

  Tarifat e EuropeFX

  Edhe pse ndërmjetësit janë në biznesin e fitimit të parave - do të dëshironi të qëndroni në platformat që mbajnë tarifat dhe komisionet në një minimum absolut.  

  Për të krijuar një pamje të qartë të asaj që mund të prisni në këtë platformë, ne kemi hyrë në pak më shumë detaje për tarifat që mund të tarifoheni në EuropeFX.

  Përhapet

  Përhapjet në EuropeFX janë deri në 0.1 pips. Siç e përmendëm, kjo platformë citon çmimet duke përdorur shifrën e 5-të, duke lejuar çmime të pjesshme si mikro dhe mini pjesë.

  0.1 pips është super konkurrues edhe pse mos harroni se secili instrument do të ndryshojë kur bëhet fjalë për përhap në ofertë. Duke iu referuar minimum përhapja - EuropeFX ofron një 'shpërndarje të papërpunuar' në të gjitha Forex, indekset, aksionet, kriptovalutat dhe mallrat.

  komisionet

  Komisioni për EuropeFX ngarkohet me një përqindje fikse prej 7% - e cila më pas shumëzohet me madhësinë e lotit.

  Si nje shembull:

  • Le të themi se çmimi i hapjes së aksioneve të Amazon është 1749.45
  • Ju dëshironi të tregtoni 0.1 (madhësia e lotit)
  • Komisioni është 7%
  • Ju paguani 12.24 € (1749.45 x 7% x 0.1 = 12.24)

  EuropeFX gjithashtu ofron një zbritje për tarifat e komisionit për klientët. Për më shumë informacion ose për të bërë një kërkesë zyrtare - kontaktoni ekipin e mbështetjes së klientit dhe ata me kënaqësi do t'ju konsiderojnë një ulje të tarifës. Çdo zbritje komisioni e dhënë do të ofrohet për një periudhë të kufizuar prej 14 ditësh.

  Tarifat e ndërrimit

  Nëse vendosni të lini një pozicion brenda natës kur tregtoni përmes EuropeFX, ju tarifohet një tarifë swap (tarifë brenda natës). Me pak fjalë, kjo është një normë interesi e cila është e ngarkueshme bazuar në kontrastin midis 2 monedhave.

  Nëse doni të llogaritni këtë normë shkëmbimi për veten tuaj, platforma ka një llogaritje të dobishme:

  • Për tarifat e Forex-it brenda ditës llogaritja shkon: (Madhësia e Kontratës * Madhësia e Lotit * Shkalla e këmbimit / 100) / 360
  • Për gjithçka tjetër: (Madhësia e Kontratës * Madhësia e Lotit * Çmimi i tregut * Shkalla e këmbimit / 100) / 360

  Tarifat shtesë

  Kur bëhet fjalë për tarifa shtesë, duhet të përmendim se ekziston një tarifë pasiviteti prej 50 EUR / USD / GBP nëse nuk bëni tregti për 3 muaj kalendarikë. Pas kësaj, tarifa do të ngarkohet në baza mujore.

  Shtesa të përputhshme me Platformën e Tregtimit

  Në lidhje me platformat e pajtueshme tregtare, EuropeFX sigurisht nuk i mungon shumëllojshmëria. Këtu mund të shfrytëzoni maksimalisht MT4, eFXGO, RoboX ose veçorinë e Tregtarit të Pasqyrave.

  Ne kemi bashkuar një listë të platformave më të dobishme të tregtisë të cilat janë në përputhje me një llogari EuropeFX.

  MetaTrader4

  MT4 është pa dyshim një nga platformat më të suksesshme dhe më të njohura të tregtisë në hapësirë. Ka kaq shumë mjete për tregtarët që të përfitojnë nga ky aplikacion tregtar. Jo vetëm që mund të tregtoni llogari të shumëfishta në MT4, por mund të përdorni një EA për të ekzekutuar tregti automatikisht në emrin tuaj.

  Më poshtë janë disa nga pikat kryesore të tregtisë përmes MT4:

  • Tregues të dobishëm teknikë si Indeksi i Rrjedhës së Parave (MFI), ZigZag, Indeksi i Lehtësimit të Tregut, Oshilatori i Akseleratorit, Trendline, Fibonacci, Zarfat, Treguesi i Vëllimit On Balance (OBV), Stochastic - dhe shumë më tepër
  • Mjete si: Përmbledhja Xandra, vlerat SL & TP, Zonat e Breakout, Kanali SHI True, Autofibo, Llogaritësi i Madhësisë së Pozicionit, NewsCal, Grafiku Undock, Gjurmuesi i i-Fitimit, Treguesi i Porosive dhe shumë më shumë
  • Treguesit më të njohur të trendit përfshijnë Bollinger Bands, Ichimoku, Exponential Moving Average (EMA), The Moving Average Convergence Divergence (MACD). Të tjerët janë në dispozicion
  • Ton opsionesh të porosisë së tregut që i përshtaten investimeve të ndryshme /strategjitë tregtare
  • Tregtim pasiv me një robot të automatizuar

  eFXGO

  Ky aplikacion është i disponueshëm si për ioS ashtu edhe për Android dhe ju mundëson të tregtoni CFD, kriptovaluta dhe Forex nga pëllëmba e dorës. Ju jeni në gjendje të depozitoni në llogarinë tuaj me lehtësi, të ekzekutoni urdhra në instrumente të shumta tregtare - dhe madje të shikoni të rejat më të fundit financiare dhe ekonomike.

  eFXGO u ofron tregtarëve mbi 100 aktive financiare, një suitë të pavarur tregtare, karakteristika të përparuara të analizës dhe mjete të personalizueshme të skicimit. Përveç kësaj, ka qasje brenda aplikacionit në analizën e vetë EuropeFX, tarifat e drejtpërdrejta në kohë reale, modifikimin e lehtë të tregtisë dhe ekzekutimin e porosisë super të lehtë.

  RoboX

  RoboX është një makinë e zgjuar tregtare e cila është përshtatur për të kombinuar stilin tuaj të tregtisë me pasuritë tuaja të preferuara. Në thelb, RoboX krijon një algoritëm i cili përbëhet nga strategji të personalizuara dhe menaxhim i rrezikut.

  Për të filluar, thjesht duhet të plotësoni një pyetësor pasi të keni ndjekur lidhjen RoboX. Softueri do të përdorë menjëherë përgjigjet tuaja për të skanuar mbi një miliard strategji tregtare dhe për të ndërtuar një paketë / strategji të personalizuar tregtare për nevojat tuaja.

  Tregtar pasqyrash

  Një tjetër shtesë e platformës EuropeFX është funksioni 'Mirror Trader'. Ngjashëm me tregtinë e automatizuar, kjo u mundëson klientëve të bëjnë tregti pasive.

  Pasqyrimi i një tregtari me përvojë me një histori të suksesshme do të thotë që ju të mund të rrini të qetë dhe të relaksoheni ndërsa dikush kryen tregti. Thjesht bëni disa kërkime, gjeni një tregtar që ju pëlqen dhe shikoni portofolin e tyre. Çfarëdo që tregton personi, do të pasqyrohet në portofolin tuaj - por, natyrisht, do të jetë në proporcion me investimin tuaj.

  Kjo veçori nuk është e përshtatshme vetëm për të sapoardhurit që duan të tregtojnë por nuk dinë nga të fillojnë - por edhe investitorët që nuk kanë kohë të mbajnë sytë në kushtet e tregut 24/7. Nëse nuk jeni të sigurt për të lejuar që dikush të kryejë tregti automatikisht pa thënë këtë, mos u shqetësoni - pasi EuropeFX gjithashtu ju lejon të pasqyroni një tregtar manualisht.

  Mjetet e Tregtimit dhe Përmbajtja Arsimore

  Për sa i përket mjeteve dhe materialit arsimor, EuropeFX është vërtet mbresëlënëse. Më poshtë do të gjeni një listë të veçorive të dobishme të disponueshme për ju në këtë faqe ndërmjetësi

  • Program kompjuterik i automatizuar i tregtimit
  • Gjeneruesit e Strategjisë
  • Rishikimi i Tregut
  • Lajme të tregut
  • Webinars
  • Kalendarë Ekonomikë
  • fjalorë
  • TipRanks
  • Tregtimi Qendror
  • Sinjalet Trading
  • Akademia e Videove

  Depozitat e EuropeFX

  Si një klient i ri në EuropeFX, ju mund të regjistroheni dhe të depozitoni midis 200 € (minimumi) dhe 2,000 €. Sidoqoftë, ju lutemi vini re se duhet të përfundoni regjistrimin tuaj të KYC (ta njihni klientin tuaj) dhe të paraqisni të gjithë identifikimin e kërkuar brenda 25 ditësh.

  Nëse dështoni të përfundoni këtë proces dhe të dërgoni kopje të dëshmisë së adresës etj - të gjitha tregtitë do të mbyllen. Fondet tuaja do t'ju kthehen dhe llogaria juaj do të përfundojë. Kjo ilustron se EuropeFX i merr shumë seriozisht përgjegjësitë e tij rregullatore. 

  Metodat e depozitave të pranuara nga EuropeFX përfshijnë të gjithë ofruesit kryesorë të shërbimeve të pagesave si Visa, Mastercard, e-kuletat dhe transferin bankar.

  Platforma nuk ngarkon asnjë tarifë transaksioni dhe sa më shpejt që të keni përfunduar KYC-në tuaj, ju mund të depozitoni deri në 50,000 €. Importantshtë e rëndësishme të mbani mend se nëse doni të filloni tregtimin në këtë faqe menjëherë, atëherë do të jeni më mirë të përdorni një kartë krediti / debiti ose një portofol elektronik. Arsyeja është se një transfer bankar mund të kërkojë ditë për të arritur në llogarinë tuaj.

  Tërheqjet e EuropeFX

  Metodat e tërheqjes në EuropeFX janë kartat e kreditit / debitit, transferimi i telave dhe kuletat elektronike. Në çfarëdo monedhe në të cilën keni konfiguruar llogarinë tuaj, do të përdoret për tërheqje nga platforma.

  Tarifa e tërheqjes për çdo mënyrë pagese aktualisht është 25 EUR / USD / GBP. Nëse përfundoni duke kërkuar një tërheqje në një mënyrë pagese në një monedhë tjetër, EuropeFX do t'ju tarifojë një tarifë të kursit të këmbimit dhe mund të duhet të paktën një ditë për të arritur në llogarinë tuaj.

  Sa i përket afatit kohor të tërheqjes, platforma shprehet se mund të zgjasë diku nga 1 deri në 5 ditë pune - në varësi të mënyrës së pagesës që përdorni.

  levave

  Leva e ofruar në EuropeFX varet nga instrumenti në fjalë. Ne kemi renditur më poshtë kufijtë e levave që gjetëm në platformë për të pastruar mjegullën:

  • Leva e kriptomonedhave deri në 1: 2
  • Ndan deri në 1: 5
  • Indekset deri në 1:20
  • Ari deri në 1:20
  • Mallra jo të arta deri në 1:10
  • Monedhat kryesore deri në 1:30

  Importantshtë e rëndësishme të theksohet se kufijtë e mësipërm janë për ata me seli në Evropë. Nëse banoni jashtë BE - mund të merrni deri në 1: 200. Pavarësisht se ku jeni bazuar, nëse klasifikoheni si a profesional tregtar - do të keni gjithashtu mundësinë të merrni deri në 1: 200.

  Mbështetja e klientit

  24 orë në ditë, nga e hëna në të shtunë, mund të kontaktoni ekipin e mbështetjes së klientit përmes metodave të mëposhtme:

  • Bisedë drejtpërdrejt në internet
  • telefon
  • Email

  Platforma gjithashtu ka një seksion gjithëpërfshirës FAQ. Kjo mund të ju kursejë duke pritur rreth një përgjigjeje që mund të jetë përpara jush.

  Llogaritë

  Le të fillojmë duke thënë se të gjitha llogaritë në EuropeFX përfshijnë një strukturë demo falas. Përveç kësaj, të gjitha llogaritë përfshijnë: ekzekutimin e porosisë STP, levën maksimale prej 1:30 (1: 200 për profesionistët), nivelin e ndalimit prej 50%, seminaret, përhapjet e ndryshueshme prej 0.1 pips dhe webinaret.

  Nëse nuk jeni i sigurt se çfarë lloj llogarie ju nevojitet për përpjekjet tuaja tregtare, ju lutem shikoni listën e llogarive të disponueshme EuropeFX më poshtë.

  Llogari Demo Pa Rrezik

  Sipas platformës, specifikimet në llogarinë demo janë të ndryshme nga ato të 'llogarive reale' - deri në 75% më pak në këmbimet dhe komisionet.

  Ne nuk e kemi problem aspak - llogaritë demo janë të paçmueshme për tregtarët e rinj dhe gjithashtu me përvojë. Kjo lloj llogarie ju mundëson të tregtoni me fonde demo në një treg i cili reflekton kushtet e tregut të drejtpërdrejtë.

  Vlen të përmendet megjithëse llogaria juaj demonstruese do të mbyllet automatikisht pas 30 ditësh. Tani, le të përdorim metrikat kryesore të llojeve të tjerë të llogarive që ofrohen përmes EuropeFX.

  Llogari bronzi: Depozitë minimale nga 1,000 €

  Kjo llogari përfshin:

  • Menaxheri i marrëdhënieve - periudha e provës
  • Tregtimi i periudhës qendrore ditore - provë
  • Tregtimi i sinjaleve premium qendror - periudha e provës
  • 1 seancë e një akademie private mbi një
  • Standardi i komisionit të tregtimit

  Llogari argjendi: Depozitë minimale nga 2,500 €

  Kjo llogari përfshin:

  • Menaxheri i marrëdhënieve
  • Buletini tregtar ditor i tregtisë
  • Tregtimi i sinjaleve premium qendror - periudha e provës
  • Akademi tregtare një mbi një - Gjithsej deri në 3 seanca
  • Investimet e EuropeFX (vetëm Mirror Trader)
  • Standardi i komisionit të tregtimit

  Llogari ari: Depozitë minimale 10,000 €

  Kjo llogari përfshin:

  • Menaxher i marrëdhënieve
  • Buletini Qendror Ditor i Tregtimit
  • Tregtimi i sinjaleve qendrorë premium
  • Akademia Tregtare Private One on One - Deri në 4 Seanca Gjithsej
  • Seanca Tregtare Private - 2 seanca çdo muaj
  • Aksesi në dhomën e ngjarjeve - 1 ngjarje në muaj
  • Njoftimet e Tregtimit me SMS
  • Investimet e EuropeFX - Tregtari me Pasqyra dhe RoboX
  • Komisionet e tregtimit - Deri në 10% zbritje

  Llogaria Platinum: Depozitë minimale 25,000 €

  Kjo llogari përfshin:

  • Menaxher i marrëdhënieve
  • Buletini Qendror Ditor i Tregtimit
  • Tregtimi i sinjaleve qendrorë premium
  • Akademia Tregtare Private One on One - Deri në 8 Seanca Gjithsej
  • Seanca Tregtare Private - 4 seanca në muaj
  • Aksesi në dhomën e ngjarjeve - 2 ngjarje në muaj
  • Njoftimet e Tregtimit me SMS
  • Investimet e EuropeFX - Tregtari me Pasqyra dhe RoboX
  • Komisionet e tregtimit - Deri në 25% zbritje

  Llogaria Premium: Depozita minimale 50,000 €

  Kjo llogari përfshin:

  • Menaxher i marrëdhënieve
  • Buletini Qendror Ditor i Tregtimit
  • Tregtimi i sinjaleve qendrorë premium
  • Akademia Tregtare Private One on One - Deri në 16 Seanca Gjithsej
  • Seanca Tregtare Private - 8 seanca në muaj
  • Aksesi në dhomën e ngjarjeve - 4 ngjarje në muaj
  • Njoftimet e Tregtimit me SMS
  • Investimet e EuropeFX - Tregtari me Pasqyra dhe RoboX
  • Komisionet e tregtimit - Deri në 50% zbritje
  • Shërbimet VIP - Periudha e provës

  EuropeFX: Vendet që nuk pranohen

  Për fat të keq, EuropeFX nuk ofron shërbimet e tij për një numër juridiksionesh, ne i kemi renditur për lehtësinë tuaj:

  • SHBA
  • Iran
  • Kubë
  • Crimea
  • Sudan
  • Siria
  • Zelanda e Re
  • Mbretëria e Bashkuar
  • Korea e Veriut

  Sipas faqes së internetit EuropeFX, ka edhe disa vende të tjera që nuk janë të përshtatshme për një llogari, por ne nuk mund ta gjenim atë informacion.

  Si të hapni një llogari me EuropeFX

  Deri tani ju i dini të gjitha metrikat kryesore të platformës tregtare EuropeFX dhe ndoshta jeni të etur për të filluar.

  Lajmi i mirë është që është shumë e lehtë për tu konfiguruar dhe mund të tregtoni në 3 hapa të thjeshtë

  Hapi 1: Regjistrohuni

  Për të filluar, drejtohuni në faqen e internetit të EuropeFX dhe klikoni 'regjistrohu'.

  Siç mund ta shihni, në këtë pikë duhet të plotësoni emrin dhe mbiemrin tuaj, adresën e postës elektronike, fjalëkalimin unik, vendin dhe numrin e telefonit.

  Hapi 2: Depozitoni llogarinë tuaj

  Thjesht zgjidhni një nga mënyrat e pagesës që është në dispozicion në platformë dhe bëni një depozitë minimale prej 200 EUR / USD / GBP.

  Hapi 3: Filloni të Tregtisë

  Tani keni arritur hapin 3, mund të filloni të tregtoni në EuropeFX dhe të përfitoni nga shumë mjete dhe karakteristika për të cilat ju kemi thënë gjatë gjithë këtij rishikimi.

  Nëse nuk ndiheni mjaft të gatshëm të zhyteni, gjithmonë mund të përfitoni plotësisht nga llogaria e tregtisë demonstruese EuropeFX. 

  përfundim

  Në përgjithësi, EuropeFX është një platformë shumë e përshtatshme për përdoruesit, që u ofron klientëve një sasi të larmishme të instrumenteve financiare. Ky ndërmjetës është rregulluar plotësisht dhe mban një licencë nga CySEC, që do të thotë se fondet tuaja do të ndahen nga llogaria bankare e kompanisë. Kjo rregullore e rreptë gjithashtu do të thotë që ndërmjetësi kontrollohet rregullisht për t'u siguruar që ndjek rregullat e vendosura në vend.

  Sajti jo vetëm që është i lehtë për t’u naviguar për fillestarët, por gjithashtu ofron një sërë materiali arsimor, mjetesh dhe analize teknike që është e dobishme për tregtarët me përvojë të të gjitha niveleve të aftësive. Ne mendojmë se faqja është e thjeshtë për t'u përdorur dhe sasia e mjeteve dhe karakteristikave të disponueshme për tregtarët në të gjitha nivelet e përvojës është mbresëlënëse.

  Një plus i madh me këtë platformë është se ajo punon me MT4, e cila siç thamë është e mbushur me mahi me mjete të dobishme, tabela dhe analiza. Jo vetëm kaq por ndërmjetësi ofron një veçori të tregtisë së pasqyrave që do të thotë që ju mund të kopjoni një tregtar të suksesshëm si për like.

   

  EuropeFX - Platforma Kryesore e Tregtimit të Forex dhe CFD

  Vlerësimi ynë

  • Tregtoni një larmi të gjerë të instrumenteve Forex dhe CFD
  • Struktura e shkëlqyeshme e çmimeve duke përfshirë spread-et shumë të ngushta
  • Lidhni llogarinë tuaj EuropeFX me MT4
  • Rregulluar plotësisht nga CySEC

   

  FAQs

  A do të kem qasje në një llogari demo në EuropeFX?

  Po. EuropeFX përfshin një llogari demo me çdo lloj llogarie.

  A duhet të siguroj një ID fotografike për të hapur një llogari në EuropeFX?

  Po, por ju mund të filloni tregtinë menjëherë për sa kohë që dorëzoni ID-në tuaj të plotë brenda 15 ditëve.

  Cila është depozita minimale në platformën EuropeFX?

  200 € është depozita minimale për të filluar tregtinë në Europe FX.

  A është e sigurt të depozitoni fonde në EuropeFX?

  Të dhënat në këtë platformë sigurohen duke përdorur kriptimin 128-bit. Çdo Transaksion në sit ekzekutohet në serverat akomodues PCI - për të mos përmendur procesorët e pagesave që rregullohen dhe licencohen

  A ka EuropeFX një funksion të bisedës së drejtpërdrejtë?

  Po. Në faqen e EuropeFX, ju mund të flisni me ekipin e mbështetjes së klientit në bisedë të drejtpërdrejtë 24 orë në ditë, e hënë - e shtunë.

  A mund të tregtoj Forex EuropeFX dhe CFD në MT4?

  Po. Kjo platformë e njohur tregtare është në dispozicion në celularin tuaj (android dhe iPhone) dhe desktop dhe është plotësisht në përputhje me EuropeFX.

  A është e rregulluar platforma EuropeFX?

  Po, sigurisht që është. Kjo platformë tregtare rregullohet nga CySEC e Qipros.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.