Grupet më të mira falas të sinjaleve kripto 2021

Grupet më të mira falas të sinjaleve kripto 2021

Skena e tregtisë së kriptomonedhave tani është një fushë beteje me shumë miliardë dollarë. Kjo jo vetëm që përfshin monedhat dixhitale të njohura si Bitcoin, Ethereum dhe Ripple - por edhe shumë kriptomonedha më pak të lëngshme.

Sidoqoftë - dhe ashtu si çdo tregtare online arena, blerja dhe shitja e kriptomonedhave me synimin për të fituar para nuk është e lehtë. Përkundrazi, duhet të keni një kuptim super të thelluar të analizës teknike.

Lajmi i mirë është se ekziston një alternativë ndaj nevojës për të kaluar muaj dhe muaj duke mësuar se si të lexoni grafikët e monedhave dixhitale - sinjalet kripto të Telegramit. E thënë thjesht, duke u bashkuar me një shërbim të vlerësuar me sinjal si Mëso 2 Tregtinë - do të marrësh sugjerime të tregtisë së kriptomonedhave direkt përmes aplikacionit Telegram.

Dëshironi të zbuloni më shumë rreth asaj se si sinjalet kripto të Telegramit mund t'ju lejojnë të qëndroni përpara kurbës në këtë sferë inovative tregtare? Nëse është kështu - ky udhëzues do të shpjegojë gjithçka që duhet të dini në lidhje me shërbimin e sinjalit të kriptomonedhës Mësoni 2 Tregtisë Telegram!

Tabela e PĂ«rmbajtjes

   

  Mësoni 2 Shërbimin e Sinjaleve Tregtare Falas

  Vlerësimi LT2

  • Merrni 3 sinjale falas nĂ« javĂ«
  • Nuk kĂ«rkohen pagesa ose detaje tĂ« kartĂ«s
  • Testoni Efektivitetin e Sinjaleve tona tĂ« Nivelit tĂ« LartĂ«
  • Mbulohen çiftet kryesore, tĂ« vogla dhe ekzotike

  Cilat janë sinjalet kripto të Telegramit?

  Para se të arrijmë tek nit-gritty, së pari duhet të shpjegojmë se cilat janë sinjalet e kriptovalutave. Në formën e tij më themelore, sinjalet janë sugjerime tregtare që ju dërgohen në kohë reale.

  Kjo mund të vijë përmes mesazhit SMS, email ose një aplikacioni për mesazhe të çastit si Telegram. Vetë sinjali do të përmbajë një seri udhëzimesh që ju lejojnë të përfitoni nga kërkimi i një tregtari ekspert.

  • PĂ«r shembull, sinjali mund t'ju thotĂ« tĂ« blini BTC / USD me 14,500 dollarĂ« sepse treguesi RSI po sinjalizon se çifti Ă«shtĂ« shitur tej mase.
  • NĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« ngjashme, njĂ« sinjal mund t'ju thotĂ« tĂ« shesni me tĂ« shkurtĂ«r ETH / EUR sepse njĂ« linjĂ« kryesore e mbĂ«shtetjes sapo Ă«shtĂ« prishur.

  PĂ«rveç çmimit tĂ« çiftit dhe hyrjes, sinjalet mĂ« tĂ« mira tĂ« kriptomonedhĂ«s Telegram do t'ju tregojnĂ« se çfarĂ« urdhrash pĂ«r humbjen dhe humbjen e fitimit duhet tĂ« vendosni. E thĂ«nĂ« thjesht, kjo siguron qĂ« ju tĂ« mund tĂ« tregtoni kriptovaluta ndĂ«rsa nĂ« tĂ« njĂ«jtĂ«n kohĂ« zbutni rreziqet tuaja.  

  Për kë janë të përshtatshëm sinjalet kripto të Telegramit?

  Sinjalet e kriptos së Telegramit janë të përshtatshme për një larmi qëllimesh financiare dhe profile përvojë. Me fjalë të tjera, pavarësisht nëse jeni një fillestar i plotë i tregtimit të kriptovalutave ose një investitor me përvojë me pak kohë në duart tuaja - sinjalet mund të jenë zgjidhja që ju po kërkoni.

  Ja pse:

  Ju nuk keni ide se si të tregtoni kripto

  Goesshtë e vetëkuptueshme që sinjalet kripto të Telegramit janë mjaft të favorshme për tregtinë aktive, pa pasur ndonjë përvojë. Kjo sepse nuk keni nevojë të bëni ndonjë hulumtim ose analizë. Përkundrazi, shërbimi i sinjalit të kriptomonedhës Telegram do t'ju japë të gjitha çmimet e hyrjes dhe daljes që duhet të vendosni në ndërmjetësin tuaj të zgjedhur.

  Kjo është absolutisht thelbësore, pasi të qenit në gjendje të përcaktoni se në cilin drejtim një çmim i kriptovalutës ka gjasa të shkojë në një periudhë afatshkurtër është një cookie e vështirë për tu thyer. Mbi të gjitha, të mësosh hollësitë e analizave teknike, mjeteve të vizatimit dhe tendencave të tregut mund të duhen vite për tu zotëruar. Kjo është arsyeja pse shumë tregtarë të kriptovalutave të reja shpesh nuk arrijnë të zhyten.

  Ju nuk keni kohë të hulumtoni në mënyrë aktive trendet e kriptos

  Duke udhëhequr nga seksioni më sipër, sinjalet kripto të Telegramit janë gjithashtu ideale për ata që nuk kanë kohë për të tregtuar në mënyrë aktive. Sigurisht, do t'ju duhet akoma të bëni porositë përkatëse të blerjes dhe shitjes që sinjalet ju udhëzojnë të veproni. Por, ju do të jeni në gjendje të shkurtoni orë kërkimesh të përditshme që kërkohen përndryshe për të patur sukses në skenën e tregtimit të kriptove.

  Kjo është për shkak se procesi i hulumtimit dhe analizës është kujdesur nga ofruesi juaj i zgjedhur i kripto sinjalit Telegram. Për shembull, ne në Learn 2 Trade kemi një ekip tregtarësh me përvojë në shtëpi që kryejnë analiza të thelluara teknike gjatë gjithë javës. Sapo të gjejmë një mundësi tregtimi, një anëtar i ekipit do të azhurnojë anëtarët tanë të sinjalit përmes aplikacionit Telegram.

  Ju dëshironi të diversifikoni në disa tregje tregtare

  Le të supozojmë se ju jeni një tregtar ekspert me një histori të shkëlqyeshme në bërjen e fitimeve të qëndrueshme. Nëse ky është rasti, atëherë do ta dini nga dora e parë se ka vetëm kaq shumë pasuri financiare në të cilat mund të përqendroheni.

  Për shembull, ju mund të dini hollësitë e një numri të zgjedhur të çifteve të kriptovalutave - por nuk mund të bëheni ekspert në të gjitha ato.

  Me këtë në mendje, sinjalet e kriptos së Telegramit ju lejojnë të diversifikoheni në shumë tregje të ndryshme. Edhe një herë, kjo është për shkak se udhëtimi kërkimor nuk është diçka për të cilën duhet të shqetësoheni.

  Në vend të kësaj, ofruesi juaj i sinjalit i zgjedhur do të ketë aftësi, përvojë dhe ndihmë teknologjike për të skanuar grumbuj asetesh dhe instrumentesh financiarë.

  Për shembull, jo vetëm që Mëso 2 Tregtinë ka përvojë në tregtarët e brendshëm që janë specialistë të kriptomonedhave - por edhe pasuri të tjera. Kjo përfshin Forex, stoqe, indekse, dhe madje edhe mallra si ato flori vaj.

  Ju dëshironi hyrjen në një komunitet të tregtisë së kriptomonedhave

  Përfitimet e të qenit pjesë e një komuniteti të plotë të tregtisë së kripto nuk duhet të nënvlerësohen. Kjo është për shkak se ju do të keni qasje te njerëzit me të njëjtin mendim që të gjithë dëshirojnë të arrijnë të njëjtin qëllim - për të fituar para nga tregjet e kriptovalutave me shumë miliardë dollarë.

  Kur përdorni një shërbim kripto sinjali Telegram si Mësoni 2 Trade, do të keni qasje në pothuajse 5,000 anëtarë. Ndërsa disa do të jenë të papërvojë (mbase si vetvetja), të tjerët do të kenë vite përvojë në hapësirë. Kjo, sigurisht, përfshin gjithashtu ekipin tonë të tregtarëve të brendshëm.

  Duke qenë pjesë e komunitetit tonë të kriptos tregtare, ju do të jeni në gjendje të thithni njohuritë e tregut nga anëtarët tuaj të tjerë, të jeni në gjendje të bëni pyetje, ose thjesht të rrini ulur dhe të prisni që të vijë sinjali tjetër!

  Si funksionojnë sinjalet kripto në Telegram?

  Kështu që tani që kemi shpjeguar se për kë mund të jenë të përshtatshme sinjalet kripto Telegram, tani duhet të zhytemi pak më thellë në mënyrën se si funksionon në të vërtetë kjo zonë e skenës tregtare.

  Në fund të fundit, ju do të rrezikoni kapitalin tuaj tregtar kur veproni në një sinjal, prandaj është e rëndësishme për ju të kuptoni se si funksionojnë gjërat në të vërtetë përpara se të zhyteni.

  Janë dhënë të gjitha detajet e urdhrit të tregtimit

  Kur të merrni një sinjal nga Mëso 2 Trade, do të merrni gjithçka që ju nevojitet për të vepruar sipas tij. Kjo do të thotë, ne nuk ndalemi vetëm se ju provojmë me palën e kriptomonedhave dhe çmimin e hyrjes. Përkundrazi, do të pajiseni me çmimin e synuar të daljes dhe nivelin e humbjes së ndalimit.

  Këtu keni një shembull se si do të dukej një sinjal kripto i Telegramit Mëso 2 Tregtisë:

  • Pair: XRP / USD
  • MĂ«nyrĂ«: Shes
  • Renditja Kufitare: $ 0.2890
  • Merrni-Fitimi: $ 0.2689
  • Ndalo humbjen: $ 0.2970
  • Rreziku i rekomanduar: 1%

  Siç mund ta shihni nga sa më sipër, ka gjashtë pjesë të të dhënave që gjithmonë do të merrni nga sinjalet tona kripto të Telegramit. Në krye të kësaj është çifti i kriptovalutave që duhet të tregtoni dhe nëse duhet të zgjidhni një urdhër blerjeje ose shitjeje.

  Dhe sigurisht - kjo gjithashtu përfshin çmimin e kërkuar të hyrjes. Në këtë rast, kjo është një urdhër kufiri blerjeje për XRP / USD në 0.2890 $. Ajo që mund të gjeni me shumë ofrues kripto sinjali në hapësirë ​​është se kjo është gjithçka që do të merrni. Me fjalë të tjera, ndërsa keni sugjerimin e tregtimit dhe çmimin e rekomanduar të hyrjes - duhet të krijoni strategjinë tuaj të daljes.

  Kjo shkon në kundërshtim me natyrën e asaj që duhet të duket një shërbim i sinjalit kripto i Telegramit, e cila është arsyeja pse ne gjithmonë ofrojmë një çmim të ndaljes dhe humbjes së fitimit me të gjitha sugjerimet tona.

  • Siç mund ta shihni nga shembulli i mĂ«sipĂ«rm, ne sugjerojmĂ« njĂ« çmim tĂ« humbjes prej 0.2970 $.
  • NĂ«se tregtia mĂ« pas shkonte kundĂ«r nesh dhe XRP / USD arrinte $ 0.2970 - pozicioni do tĂ« mbyllej automatikisht.

  Kjo siguron që ne t'i mbajmë nivelet e rrezikut në minimum.

  • PĂ«r mĂ« tepĂ«r, ne kemi zgjedhur njĂ« çmim pĂ«rfitimi prej 0.2689 $.
  • NgjashĂ«m me porosinĂ« e lartpĂ«rmendur tĂ« ndalimit tĂ« humbjes, nĂ«se ky çmim arrihet nĂ« treg, atĂ«herĂ« tregtia jonĂ« do tĂ« mbyllet automatikisht.

  Vetëm këtë herë, me çmimin tonë të synuar të fitimit. Ndërsa zbulojmë më në detaje së shpejti, sinjalet tona kripto të Telegramit gjithmonë mbajnë një raport rreziku dhe shpërblimi. Për shembull, ne mund të rrezikojmë 1% për të bërë një fitim 4%, ose rrezikojmë 2% për të bërë një fitim 5%. Sido që të jetë, kjo do të pasqyrohet në nivelet e ndalimit të humbjes dhe përfitimit të përfitimit që vijnë me sinjalin përkatës të kriptos Telegram.

  Si e tejkalojmë tregun e kriptovalutave

  Ju mund të pyesni veten se si ne në të vërtetë nxjerrni sinjalet tona kripto të Telegramit. Në fund të fundit, gjithçka është mirë dhe dërgon sugjerime tregtare - çdokush mund ta bëjë këtë. Por, ne në Learn 2 Trade kemi mbrojtur historikisht një raport fitimi prej 76% - që do të thotë që me kalimin e kohës ne japim më shumë tregti fituese sesa humbje.

  E thënë thjesht, sinjalet tona kripto të Telegramit gjenerohen në anën e pasme të hulumtimit të thelluar nga ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm. Pjesa më e madhe e kësaj është e dominuar nga analiza teknike, megjithëse ekipi ynë gjithashtu mban shënime mbi bazat.

  Siç kemi diskutuar më parë, udhëtimi i kërkimit teknik nuk është një arritje e lehtë për tu zotëruar. Për shembull, tregtarët tanë me përvojë do të përdorin dhjetra tregues teknikë gjatë gjithë ditës së tregtimit. Ata gjithashtu përdorin multi-ekranet për të siguruar që ata gjithmonë të kenë një pamje të plotë të zogjve të gjendjes aktuale të tregjeve të kriptove.

  Për më tepër, nuk ka të bëjë vetëm me gjetjen e trendeve. Kjo sepse ekipi ynë i tregtarëve gjithashtu punon shumë për të gjetur çmimet më të mira të hyrjes dhe daljes. Në fund të fundit, kjo siguron që ne të kufizojmë humbjet tona në rast se një sinjal kripto nuk shkon për të planifikuar. Kjo është e domosdoshme, pasi jo të gjitha sinjalet tona do të kthejnë një fitim. Çdo ofrues që ju tregon ndryshe nuk është thjesht të jeni i sinqertë.

  Pse përdoret Telegrami për sinjalet kripto?

  Sinjalet e tregtisë kanë ekzistuar për dekada - shumë përpara moshës së platformave në internet të brokerimit. Në atë kohë, sinjalet jepeshin në formën e një thirrje telefonike. Siç mund ta imagjinoni, kjo nuk ishte asgjë më pak e rëndë dhe e kushtueshme. Pastaj ofruesit e sinjalit bënë një herë kalimin në email tregtare online u bë një gjë.

  Ndërsa kjo përdoret ende nga shumë platforma kripto sinjali sot, është ende disi joefikase. Në fund të fundit, ekziston çdo mundësi që ju nuk e shihni emailin në kohë për të vepruar në sinjal dhe kështu - të humbisni mundësinë. Kjo është arsyeja pse shërbimi i kriptës Mëso 2 Tregtinë përdor Telegramin.

  Sapo një nga tregtarët tanë të brendshëm të dërgojë një sinjal, ai do t'ju dërgojë një njoftim në aplikacionin tuaj Telegram. Për sa kohë që keni të aktivizuara njoftimet e zërit, nuk do të humbni kurrë një sinjal. Përveç kësaj, Telegram na lejon të bëhemi më interaktivë me sinjalet tona.

  Për shembull, ne shpesh do të dërgojmë imazhe të gjetjeve tona të analizës teknike në mënyrë që anëtarët tanë të mund të shohin procesin tonë të mendimit. Dhe sigurisht - siç e përmendëm më parë, Telegram është i shkëlqyeshëm për krijimin e një komuniteti tregtar. E vetmja gjë që duhet të bësh është të bashkohesh me grupin tonë dhe do të kesh mundësinë të diskutosh njohuritë e tregut me pothuajse 5,000 anëtarë të tjerë të Tregtisë 2

  Menaxhimi i rrezikut 

  Mos gabo në lidhje me këtë - të gjitha format e tregtisë vijnë me një element të rrezikut. Pavarësisht nëse jeni duke blerë kapital tradicional, duke blerë obligacione ose duke tregtuar çifte Forex - ekzistojnë të gjitha mundësitë që të humbni para. Kjo nuk ndryshon nga blerja dhe shitja e kriptomonedhave - pasi një veprim i pasaktë i tregut do të rezultojë në humbje.

  Siç e përmendëm më herët, jo gjithmonë e kuptojmë si duhet. Por, me kalimin e kohës, një normë fitimi prej 76% i ka shërbyer shumë mirë komunitetit tonë të sinjalit. Me sa u tha kjo, të kesh më shumë tregti fituese sesa të humbasësh nuk do të të garantojë fitime të qëndrueshme, afatgjata. Kjo sepse ende duhet të keni të vendosur një strategji sistematike të menaxhimit të rrezikut.

  Më poshtë ne mbulojmë bazat e mënyrës se si mund të përdorni sinjalet kripto të Telegramit në një mënyrë që shmang rrezikun.

  Menaxhimi i Bankroll

  Menaxhimi i bankroll është një teori e përdorur në të gjithë sektorët e tregtisë. Thjesht i referohet procesit të mbrojtjes së kapitalit tuaj tregtar nga humbjet e mëdha. Mënyra më efektive dhe e përdorur gjerësisht për ta bërë këtë është të kufizoni sasinë që ju merrni në një pozicion. Kjo arrihet më së miri në përqindje - përkundrejt asaj të bilancit të llogarisë tuaj aktuale.

  • PĂ«r shembull, le tĂ« supozojmĂ« qĂ« ju vendosni tĂ« kapni shumat tuaja nĂ« 1.5%.
  • NĂ«se kapitali juaj tregtar aktualisht qĂ«ndron nĂ« 4,000 dollarĂ« - kjo do tĂ« thotĂ« qĂ« ju nuk mund tĂ« rrezikoni mĂ« shumĂ« se 60 dollarĂ« nĂ« njĂ« tregti tĂ« vetme.

  Por sigurisht - vlera e bilancit tuaj tregtar do të rritet dhe ulet në secilën dhe çdo pozicion që ju mbyllni.

  • PĂ«r shembull, deri nĂ« fund tĂ« muajit 1, ju mund tĂ« keni rritur kapitalin tuaj tregtar nĂ« $ 5,000.
  • Si i tillĂ«, aksioni juaj maksimal tani qĂ«ndron nĂ« 75 dollarĂ«.
  • Kjo sepse kufiri juaj prej 1.5% tani bazohet nĂ« $ 5,000, nĂ« krahasim me $ 4,000 me tĂ« cilin keni filluar.

  Duke marrë një qasje të tillë, nuk ka shumë të ngjarë që ju të digjni kapitalin tuaj tregtar. Edhe nëse po kaloni një rezultat të keq, madhësia juaj maksimale e tregtisë do të bjerë ndërsa bilanci juaj bie.

  • PĂ«r shembull, le tĂ« themi se keni njĂ« muaj tĂ« dytĂ« tĂ« tmerrshĂ«m tĂ« tregtimit.
  • Nga ana tjetĂ«r, bilanci i llogarisĂ« suaj tregtare tani qĂ«ndron nĂ« vetĂ«m 3,200 dollarĂ«
  • Kjo do tĂ« thotĂ« qĂ« ju jeni $ 800 poshtĂ« nga bilanci fillestar prej $ 4,000
  • Por, bazuar nĂ« njĂ« aksion maksimal prej 1.5%, pjesa mĂ« e madhe qĂ« ju do tĂ« rrezikoni nĂ« njĂ« bilanc prej $ 3,200 Ă«shtĂ« 48 $
  • Siç mund ta shihni, kjo Ă«shtĂ« shumĂ« mĂ« pak se aksionet prej $ 75 qĂ« keni qenĂ« nĂ« gjendje tĂ« rrezikoni nĂ« muajin e kaluar kur bilanci juaj qĂ«ndronte nĂ« $ 5,000

  Në fund të fundit, duke përdorur një strategji të menaxhimit të rrezikut së bashku me sinjalet tona kripto të Telegramit, ju mund të siguroheni që të qëndroni në lojë për një periudhë afatgjatë. Në skajin tjetër të spektrit, dështimi për ta bërë këtë mund dhe do të rezultojë në humbje të mëdha financiare.

  Raporti i rrezikut vs shpërblimit

  Siç e theksuam shkurtimisht më parë, të gjitha sinjalet tona kripto të Telegramit vijnë me një raport rreziku dhe shpërblimi. Edhe një herë, kjo është shuma maksimale që ne jemi të përgatitur të rrezikojmë në një sinjal specifik tregtar, së bashku me fitimet që ne po synojmë të synojmë.

  Në shumicën e rasteve, ne zgjedhim një raport rrezik / shpërblim prej 1: 3. Kjo do të thotë që ne synojmë të bëjmë 3% fitim, por në të njëjtën kohë, do ta mbyllim pozicionin tonë nëse na del kundër me 1%. Kjo do të pasqyrohet në humbjet e ndalimit dhe fitimit të fitimit që vijnë me sinjalet tona kripto të Telegramit.

  Ja një shembull se si duket një raport rreziku / shpërblimi 1: 3:

  • Sinjali ynĂ« tregtar sugjeron vendosjen e njĂ« porosie blerjeje nĂ« BTC / ETH nĂ« 38.50
  • 1% e çmimit tonĂ« tĂ« sugjeruar tĂ« hyrjes Ă«shtĂ« 0.38. Si i tillĂ«, urdhri ynĂ« i humbjes sĂ« ndalimit Ă«shtĂ« caktuar nĂ« 38.12
  • 3% e çmimit tonĂ« tĂ« sugjeruar tĂ« hyrjes Ă«shtĂ« 1.15. Si i tillĂ«, urdhri ynĂ« i fitimit Ă«shtĂ« vendosur nĂ« 39.65.

  Sa më sipër, nuk ka rëndësi se çfarë ndodh me BTC / ETH veprimit të çmimeve - pasi vetëm një nga dy gjërat mund të ndodhë. Nëse sinjali ynë kripto i Telegramit rezulton i suksesshëm, atëherë porosia jonë do të mbyllet me një fitim prej 3% kur çifti të arrijë 39.65. Por, nëse tregjet lëvizin kundër nesh, ne i kufizojmë humbjet tona në 1% kur çifti godet 38.12.

  levave

  Duke udhëhequr nga seksioni më lart, fitimi prej 3% në një tregti që mund të mbetet në lojë për jo më shumë se disa orë është i madh. Mbi të gjitha, do të duhet të prisni vite dhe vite për të fituar kaq shumë duke depozituar paratë tuaja në një llogari tradicionale kursimesh!

  Sidoqoftë, duhet të theksohet se ju mund të përpiqeni të bëni fitime të mjaftueshme çdo muaj nëse kapitali juaj tregtar është disi i vogël. Për shembull, le të supozojmë se keni rrezikuar $ 500 në një nga sinjalet tona kripto që kthyen fitime prej 3%. Kjo do të rezultojë në një kthim financiar super të vogël prej vetëm 15 dollarësh.

  Si i tillë, shumë prej anëtarëve të sinjalit të Tregtisë Mëso 2 do të përdorin fuqi në pozicionet e tyre. Shuma e huasë që jeni në gjendje të merrni do të varet nga ndërmjetësi me të cilin regjistroheni dhe nga vendi juaj i qëndrimit. Kjo sepse ekzistojnë kufizime të caktuara - veçanërisht në Evropë dhe Australi.

  Sidoqoftë, nëse faqja juaj e zgjedhur tregtare e kriptos ju lejon të aplikoni levë, të themi 1:10 - kjo do të thotë që fitimet tuaja zmadhohen me një faktor 10. Nga ana tjetër, një fitim i vogël prej 15 $ do të përkthehej në kthime shumë më të mëdha prej $ 150.

  Cilat Çifte Crypto mbulojnë sinjalet tona në Telegram?

  Duke kaluar në vitin 2021, tani ekzistojnë mijëra kriptovaluta. Sa i përket çifteve aktuale të tregtimit, ju mund ta shumëzoni këtë numër me shifra të dyfishta.

  Kjo është për shkak se secila monedhë dixhitale mund të tregtohet kundër shumë monedhave individuale. Për shembull, Bitcoin mund të tregtohet kundër Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash, EOS dhe mijëra të tjera. Cryptocurrency gjithashtu mund të tregtohet kundër monedhave fiat si dollari amerikan.

  Këtu në Mëso 2 Tregtinë, sinjalet tona kripto të Telegramit mbulojnë dy degë të ndryshme të hapësirës - çiftet kryq fiat-në-kriptë dhe kriptë.

  • Fiat nĂ« Crypto: Siç sugjeron emri, çiftet fiat deri nĂ« kripto pĂ«rmbajnĂ« njĂ« monedhĂ« dixhitale dhe njĂ« monedhĂ« fiat. Çifti mĂ« i tregtuar i kĂ«tij lloji Ă«shtĂ« BTC / USD - i cili do t'ju shohĂ« tĂ« spekuloni mbi kursin e kĂ«mbimit midis Bitcoin dhe dollarit amerikan.
  • KryqĂ«zimet krypto: Ky lloj çifti kripto do tĂ« pĂ«rmbajĂ« dy monedha dixhitale konkurruese. PĂ«r shembull, BTC / ETH dhe EOS / XRP janĂ« çifte krypto kryq.

  Në fund të fundit, ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm ka të gjitha mjetet e kërkuara për të skanuar tregjet e kriptomonedhave gjatë gjithë kohës. Kjo do të thotë që ata janë vazhdimisht në vëzhgim të mundësive të tregtimit dhe kështu - sinjalet kripto të Telegramit që merrni do të jenë shumë të ndryshme.

  Duke vepruar në sinjalet tona kripto të Telegramit

  Nëse e keni lexuar udhëzuesin tonë deri në këtë pikë, atëherë tani duhet të keni një zotërim të fortë të mënyrës se si funksionojnë sinjalet kripto të Mësoni 2 Trade Telegram. Ju gjithashtu duhet të keni mjetet për të vendosur në mënyrë efektive një strategji mospërfillëse të rrezikut - përfshirë menaxhimin e bankroll dhe kuptimin e raporteve të shpërblimit të rrezikut.

  Si e tillë, faza tjetër e udhëtimit të sinjalit kripto në Telegram është gjetja e një platforme të përshtatshme tregtare. Në fund të fundit, do të duhet të përdorni një ndërmjetës në internet nëse dëshironi të vendosni urdhërat e hyrjes dhe daljes që japin sinjalet tona.

  Lajmi i mirë është se ka qindra e qindra platforma tregtare kripto në hapësirën në internet. Lajmi i keq është se vetëm një numër i zgjedhur vlen të merret në konsideratë.

  Në seksionet më poshtë ne shpjegojmë faktorët thelbësorë që duhet të merrni në konsideratë në zgjedhjen e një ndërmjetësi tregtimi kripto. Nëse nuk keni kohë të hulumtoni vetë një platformë, mund të lexoni udhëzuesin tonë gjithëpërfshirës për më të mirët agjentë të kriptomonedhave të vitit 2021 e më tej.

  A është e rregulluar faqja e tregtisë me kripto?

  Ju ndoshta e dini që hapësira e tregtisë së kriptovalutave është ende duke gjetur hapat e saj. Me këtë, ne nënkuptojmë që herë pas here dëgjojmë mediat të raportojnë mbi sulmet e shkëmbimit të valutave në shkallë të gjerë. Kjo është arsyeja pse shumë tregtarë të rinj janë tërhequr nga industria, pasi ekziston gjithmonë shqetësimi i ngurtë që platforma tregtare në fjalë do të hasë në probleme.

  Duke pasur këtë në mendje, ne do të sugjeronim me forcë që të përdorni vetëm ndërmjetësues të rregulluar të kriptomonedhave. Kjo duhet të vijë në formën e një organi të licencuar licencimi si CySEC ose FCA. Sidoqoftë, duhet të vërejmë se për të përfituar nga këto organe rregullatore, do t'ju duhet të tregtoni kripto CFD.

  Kjo thjesht do të thotë që ju të mund të veproni në sinjalet tona kripto të Telegramit pa pasur nevojë të zotëroni pasurinë themelore. CFD-të në të vërtetë janë të dobishme për disa arsye, pasi ato ju lejojnë të shkoni shkurt dhe madje të aplikoni levave. Për më tepër, shumica e platformave kripto CFD që ju rekomandojmë ju lejojnë të tregtoni në një mënyrë pa komision.

  Çfarë palë mbështet Platforma?

  Siç e kemi vërejtur më parë, ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm do të dërgojë sinjalet tona kripto në një shumëllojshmëri çiftesh. Nga ana tjetër, do të duhet të siguroheni që ndërmjetësi juaj i zgjedhur ofron një gamë të mirë të tregjeve të tregtisë së kriptomonedhave.

  Në fund të fundit, ju nuk doni të hapni llogari me shumë ofrues të ndryshëm, pasi ky mund të jetë një makth logjistik. Në vend të kësaj, është më mirë të qëndrosh me një platformë të vetme të rregulluar që ofron një numër shumë të gjerë të çifteve kripto.

  Çfarë komisionesh ngarkon ndërmjetësi?

  Të gjithë ndërmjetësit e kriptomonedhave dhe platformat e tregtisë janë në biznesin e gjenerimit të një fitimi. Ata e bëjnë këtë duke akuzuar tarifa të lidhura me tregtinë. Disa gjithashtu do të fitojnë para kur depozitoni ose tërheqni fonde, së bashku me financimin brenda ditës dhe tarifat e pasivitetit.

  Por, tarifat më të rëndësishme për të cilat duhet të shikoni është komisioni i tregtisë i ngarkuar nga ndërmjetësi krahas shpërndarjes mesatare. E para është shpesh një përqindje që shumëzohet me pjesën tuaj.

  Për shembull, Coinbase akuzon 1.5% për tregti, e cila është e madhe. Në fakt, kjo do të bënte që sinjalet tona kripto të Telegramit të mos jetonin, pasi synimet tona të fitimit do të hiqeshin nga norma e komisionit. Siç e kemi vërejtur vetëm një moment më parë, kjo është arsyeja pse ne zakonisht rekomandonim vetëm ndërmjetësues pa komision.

  Përveç kësaj, të gjitha çiftet e kripto do të vijnë me një përhapje. Ky është ndryshimi midis çmimit të blerjes dhe shitjes që shihni në ekran. Hendeku midis dy çmimeve është mënyra se si ndërmjetësi në fjalë garanton një fitim të bërë, pavarësisht se çfarë ndodh në tregje.

  Si i tillë, në krye të ndërmjetësuesve pa komision, ne gjithashtu përqendrohemi në platforma që ofrojnë përhapje të ngushtë. Kjo është veçanërisht e rëndësishme kur merrni parasysh natyrën e sinjaleve tona kripto të Telegramit. Kjo do të thotë, ne zakonisht zgjedhim një objektiv fitimi në rajonin prej 3%, i cili nuk do të ishte i përshtatshëm për një ndërmjetës kriptomonedhash që ngarkon tarifa të larta.

  A e mbështet Ndërmjetësi Tregtimin e Lëvizjes?

  Ne gjithashtu duhet të vërejmë rëndësinë e zgjedhjes së një ndërmjetësi kriptomonedhash që mbështet tregtinë e celularëve. Në një botë ideale, kjo duhet të vijë në formën e një aplikacioni celular që është i pajtueshëm me sistemin tuaj operativ përkatës.

  Ta themi thjesht, duke pasur qasje në një aplikacion të tregtimit celular ju gjithmonë do të jeni në gjendje të veproni në sinjalet tona kripto të Telegramit - sa më shpejt që njoftimi të shpërndahet.

  Mbi të gjitha, mund të vijë një kohë kur merrni një sinjal, por jeni larg pajisjes tuaj. Nëse është kështu, ofruesi juaj i aplikacioneve tregtare do t'ju lejojë të bëni porositë e kërkuara, pavarësisht se ku ndodheni!

  Telegrami falas i sinjaleve kripto

  Nëse jeni në kërkim të një grupi Telegram falas të sinjaleve kripto, mund të dëshironi të bëni një pauzë. Mendoni për këtë - siguruesi i sinjalit ka të ngjarë të skanojë tregjet e tregtimit të monedhës gjatë gjithë kohës. Jo vetëm që do të përdorin mjete të avancuara të leximit të grafikëve dhe tregues teknikë, por gjithashtu do të përfitojnë nga përvoja e viteve.

  Duke marrë parasysh këtë, a mendoni se ofruesi i sinjalit kripto do t’i bëjë të gjitha këto pa kërkuar para? Me siguri jo. Në fakt, ajo që zakonisht gjejmë me kripto sinjale falas në grupe të Telegramit është se ato do të mbulojnë pjesë të caktuara të sugjerimit të tregtisë.

  Për shembull, kripto sinjalet falas Grupi Telegram mund t'ju thotë që të shkoni gjatë në ETH / USD dhe të krijoni një urdhër stop-humbje në $ 750.67. Sidoqoftë, ky sinjal është i pavlefshëm, pasi nuk keni qasje në çmimin e sugjeruar të hyrjes, dhe as në rajonin e synuar të përfitimit.

  Mos gabo në lidhje me këtë - në mënyrë që të marrësh këto dy pjesë kryesore të të dhënave - do të duhet të paguash një tarifë!

  Sinjalet e kriptos në Telegram - Planet dhe Çmimet

  NĂ«se ju pĂ«lqen tingulli i asaj qĂ« ofron shĂ«rbimi i sinjalit tĂ« kriptĂ«s MĂ«soni 2 TregtinĂ« Telegram pĂ«r qĂ«llimet tuaja financiare afatgjata, ne tani do tĂ« diskutojmĂ« atĂ« metrikĂ« tĂ« rĂ«ndĂ«sishme - çmimet. 

  E thënë thjesht, ne në fakt ofrojmë dy plane të ndryshme që ju të merrni në konsideratë. Më poshtë ne shpjegojmë se si funksionon çdo plan kripto sinjali në më shumë detaje.

  Sinjale kripto falas përmes Telegramit

  Ne e kuptojmë se ekziston shumë skepticizëm në arenën e kripto sinjalit, prandaj ne ofrojmë një plan falas për të gjithë. Me pak fjalë, kjo nuk kërkon ndonjë informacion financiar nga ju. Në vend të kësaj, thjesht duhet të hapni një llogari dhe të bashkoheni në grupin e Telegramit të Tregtisë Mësoni 2.

  Duke vepruar kështu, do të merrni 3 sinjale në javë. Megjithëse kjo nuk do të jetë e mjaftueshme që ju të përfitoni sa më shumë nga shërbimi ynë i sinjalit kripto, ju lejon të paktën të na provoni. Ju do të shihni për llojet e tregtive të kripto që ne zakonisht vendosim dhe cilat janë strategjitë e rrezikut / shpërblimit që vendosen.

  Më e rëndësishmja, 3 sinjalet javore që merrni përmes aplikacionit Telegram janë të njëjtat sinjale të marra nga anëtarët tanë premium. Kjo do të thotë, ju do të merrni të gjitha informacionet e njëjta - të tilla si çmimi i hyrjes, çmimi i humbjes së ndaluar dhe çmimi i përfitimit.

  Sidoqoftë - dhe siç e shpjegojmë në seksionin më poshtë, plani premium vjen në mënyrë të konsiderueshme më shumë në mënyrën e sinjaleve gjatë gjithë ditës.

  Sinjalet kripto premium përmes Telegramit

  Duke u regjistruar në shërbimin tonë premium të sinjalit kripto, mesatarisht do të merrni 5 sugjerime në ditë përmes Telegram. Kjo do të thotë që ju do të merrni çdo sugjerim tregtar që ekipi ynë shpërndan. Kjo zakonisht përfshin të gjitha zonat kohore, kështu që ju nuk do të humbni pa marrë parasysh se në cilën pjesë të botës jeni të vendosur.

  Siç nënkupton vetë emri, llogaria premium vjen me një tarifë. Me këtë tha, ne besojmë se çmimet që ne ngarkojmë - në lidhje me shërbimin dhe rezultatet historike të arritura, ofron një vlerë të shkëlqyeshme. Ky është veçanërisht rasti kur merrni parasysh normën e fitimit prej 76% që ne kemi mbrojtur deri më sot.

  Ju lutemi gjeni më poshtë paketat e ndryshme që ne ofrojmë në shërbimin tonë premium të sinjalit kripto Telegram.

  • 35 ÂŁ nĂ« muaj - faturuar çdo muaj
  • 65 ÂŁ pĂ«r tre muaj (21.66 nĂ« muaj) - faturuar çdo tre muaj 
  • 95 ÂŁ pĂ«r gjashtĂ« muaj (15.83 ÂŁ nĂ« muaj) - faturuar çdo vit
  • 250 ÂŁ pĂ«r qasje gjatĂ« gjithĂ« jetĂ«s

  Duke marrë parasysh sa më sipër, ju në fakt keni disa opsione në dispozicionin tuaj nëse nuk jeni të sigurt për të qëndruar me ne në planin afatgjatë. Së pari, të gjitha planet tona vijnë me një garanci 30-ditore të kthimit të parave.

  Kjo do të thotë që ju mund të kërkoni një rimbursim të plotë nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimin që keni marrë. Shumë pak nga anëtarët tanë kanë përfituar ndonjëherë nga kjo, pasi nivelet e kënaqësisë së Tregtisë Mëso 2 historikisht kanë mbetur të larta.

  Përveç garancisë së kthimit të parave, duhet të kemi parasysh se ju nuk jeni asnjëherë i mbyllur në planin tuaj të zgjedhur. Për shembull, nëse zgjedhni planin mujor, periudha më e gjatë për të cilën jeni mbyllur është një muaj.

  Në mënyrë të ngjashme, nëse vendosni të përfitoni nga planet tona pak më të gjata - të cilat vijnë me një normë më të ulët mujore, më e gjata për të cilën jeni mbyllur është ose 3 ose 6 muaj.

  Si të Anëtarësoheni në Grupin tonë të Telegramit të Crypto Signal

  Nëse jeni të etur të filloni të fitoni para nga sinjalet tona kripto të Telegramit, ne tani do të shpjegojmë se çfarë duhet të bëni për të filluar tani.

  Hapi 1: Hapni një Llogari Crypto Broker

  Porta juaj e parë e thirrjes është të gjeni një faqe tregtare kripto që është e favorshme për sinjalet tona. Kjo do të thotë që ndërmjetësi duhet të rregullohet dhe të ofrojë tarifa konkurruese.

  Disa nga platformat më të njohura në këtë drejtim janë Skilling dhe eToro. Të dy këta ndërmjetës ofrojnë tregti pa komision dhe mbështesin metodat e përditshme të pagesës si karta debiti / krediti dhe madje edhe kuleta elektronike.

  Hapi 2: Zgjidhni një Plan të Sinjalit Tregtar Mëso 2

  Për të filluar të merrni sinjalet tona kripto të Telegramit në kohë reale, së pari do të duhet të vendosni se me cilin plan dëshironi të filloni. Siç u përmend më lart, kjo është një zgjedhje midis planeve tona falas dhe premium.

  Hapi 3: Shkarkoni Telegramin dhe Bashkohuni 

  Pasi të zgjidhni planin me të cilin dëshironi të filloni, atëherë është thjesht një rast i bashkimit me grupin tonë të Telegramit. Nëse nuk e keni tashmë të instaluar aplikacionin në telefonin tuaj, mund ta shkarkoni nga Google Play ose App Store - pa pagesë.

  Pasi të jeni bashkuar në grupin tonë, mos harroni të siguroni që aplikacioni juaj Telegram të jetë i aktivizuar me njoftime zanore. Duke vepruar kështu, nuk do të humbni kurrë më një mundësi tregtare!

  Udhëzues për telegramin e sinjaleve kripto: Vendimi?

  Shpresojmë që duke lexuar këtë udhëzues të plotë tani të keni një kuptim të plotë të përfitimeve të shumta që ofrojnë sinjalet kripto të Telegramit.

  Nëse kjo është në gjendje të tregtojë valutat dixhitale në një mënyrë gjysmë pasive ose duke shmangur nevojën për të mësuar analiza teknike - sinjalet ju lejojnë të hyni në skenën e tregtisë së kriptovalutave me lehtësi.

  E vetmja gjë që duhet të bësh është të bashkohesh në grupin Mëso 2 Trade Telegram dhe një ndërmjetës të përshtatshëm për të vendosur sugjerimet tona të sinjalit!

  Mësoni 2 Shërbimin e Sinjaleve Tregtare Falas

  Vlerësimi LT2

  • Merrni 3 sinjale falas nĂ« javĂ«
  • Nuk kĂ«rkohen pagesa ose detaje tĂ« kartĂ«s
  • Testoni Efektivitetin e Sinjaleve tona tĂ« Nivelit tĂ« LartĂ«
  • Mbulohen çiftet kryesore, tĂ« vogla dhe ekzotike

   

  FAQs

  Çfarë është një grup i telegramit të sinjalit kripto?

  Sinjalet kripto janë sugjerime tregtare që ju tregojnë se cilat porosi të vendosni - bazuar në hulumtimin e thelluar të tregut. Duke marrë këto sinjale përmes Telegram, një njoftim do të shfaqet sa më shpejt që të dërgohet sugjerimi!

  Sa bën shërbimi i sinjalit kripto Mëso 2 Trade?

  Goesshtë e vetëkuptueshme që marzhet e fitimit do të ndryshojnë nga muaji në muaj. Me sa u tha, historikisht ne kemi mbrojtur një normë fitimi prej 76%. Kjo do të thotë që 76 tregti nga çdo 100 janë fitimprurëse.

  Cilat çifte kripto synojnë sinjalet tuaja?

  Ne kryesisht përqendrohemi në kriptovalutat kryesore që kanë çmim ndaj dollarit amerikan. Kjo sepse këto tregje përfitojnë nga nivelet më të mëdha të likuiditetit të vëllimeve të tregtisë. Me atë që u tha, ne herë pas here gjejmë mundësi tregtare në çifte më pak të lëngëta kriptomonedhash.

  Sa të rrezikshëm janë sinjalet tuaja kripto të Telegramit?

  Pavarësisht nëse përdorni ose jo shërbimin tonë të sinjalit të kriptës Telegram, të gjitha tregtitë mbartin një element rreziku. Me atë që tha, ne kurrë nuk rrezikojmë më shumë se 1% në një tregti të vetme, duke siguruar që ju të keni shansin më të mirë të mundshëm për të mbrojtur bankroll tuaj në afat të gjatë.

  A ofroni një provë falas?

  Ne u ofrojmë klientëve të rinj një garanci 30-ditore për kthimin e parave në të gjitha blerjet e planit tonë premium - pa pyetje. Përveç kësaj, ne gjithashtu ofrojmë një shërbim falas të sinjalit kripto që vjen me 3 sugjerime në javë.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.