fbpx
Sinjalet më të mira kripto

ZHBllokoni sinjalet e përditshme të kriptos

Mbi 10,000+ tregtarë u besojnë sinjaleve të drejtpërdrejta Crypto të Mësoni 2 Trade. Sinjalet tona të sakta Crypto sigurohen nga tregtarë profesionistë - të cilët kanë mbi 15+ vjet përvojë secili në treg, duke fituar abonentët tanë 1000 pips çdo muaj në fitim. Blini sot sinjalet tona të përditshme Crypto, ose provoni sinjalet tona falas Crypto në telegram!

Plani Premium

ZHBllokoni sinjalet e përditshme të kriptos

Dëshironi të mësoni më shumë rreth asaj që janë sinjalet Crypto, si funksionojnë ato dhe pse janë të rëndësishme për qëllimet tuaja afatgjata të investimeve? Nëse është kështu, sigurohuni që të lexoni udhëzuesin tonë në Shërbimin e Sinjaleve Falas Crypto të ofruara nga

Faturuar MUAJ
£ 35

 • 3-5 sinjale të dërguara çdo ditë
 • 76% e suksesit
 • Hyrja, Merr Fitimin & Ndalo Humbjen
 • Shuma e rrezikut për tregti
 • Raporti i Shpërblimit të Rrezikut
FATUROHET TREMUJOR
£ 65

 • 3-5 sinjale të dërguara çdo ditë
 • 76% e suksesit
 • Hyrja, Merr Fitimin & Ndalo Humbjen
 • Shuma e rrezikut për tregti
 • Raporti i Shpërblimit të Rrezikut
Faturohet çdo vit
£ 175

 • 3-5 sinjale të dërguara çdo ditë
 • 76% e suksesit
 • Hyrja, Merr Fitimin & Ndalo Humbjen
 • Shuma e rrezikut për tregti
 • Raporti i Shpërblimit të Rrezikut
PUBRSHKRIMI I JETETS
£ 250

 • 3-5 sinjale të dërguara çdo ditë
 • 76% e suksesit
 • Hyrja, Merr Fitimin & Ndalo Humbjen
 • Shuma e rrezikut për tregti
 • Raporti i Shpërblimit të Rrezikut
OR
Merrni hyrjen gjatë gjithë jetës në sinjalet tona kripto VIP falas! Regjistrohuni dhe depozitoni minimumin me ndërmjetësin tonë të rregulluar FX / CFD të rregulluar dhe merrni aksesin gjatë gjithë jetës në sinjalet tona VIP Crypto FALAS!

Bëhuni një tregtar profesionist!

Zgjidhni ndërmjetësin më të mirë në vendin tuaj

Tregtarët nga e gjithë bota

500: 1 Levave, MT4 & Gjithçka që ju duhet të dini për të pushtuar botën e tregtisë - dorëzuar në kafshime të thjeshta, të shkurtra. Përfitoni nga mjetet tona falas të klasifikimit në klasë, mbi 70 tregues teknikë.

Tregtarët nga SH.B.A.

Përjetoni tregtinë me një ndryshim me LonghornFX. Merrni akses në mbi 180 pasuri duke përfshirë Forex, Crypto dhe më shumë CFD me levë deri në 1: 500, Mbështetje për Klientin 24/7 dhe transaksione të shpejta!

Tregtarët nga Singapori

Platforma kryesore tregtare e botëve, tregton mijëra CFD dhe lehtësira të levave në dispozicion. Indekset, FX, Crypto dhe më shumë në një vend. Ne kalojmë një milje shtesë duke siguruar një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe karakteristika inovative.

Çfarë përfshihet në çmimin tonë fitues të Grupit Falas të Telegramit

Nëse jeni i ri në tregun e Crypto dhe dëshironi të shijoni se si janë sinjalet tona Crypto, atëherë bashkohuni në grupin tonë falas të Telegramit më poshtë!

Analiza teknike ditore & Webinare javore

Paralajmërime për ngjarjet ekonomike

Hape Hyrjen
Çmimi

Njoftimet për celularë dhe sinjalizimet e telegramit në të gjitha sinjalet

3 sinjale VIP në javë

Mësoni 2 Video Hyrëse e Tregtisë

Ofruesi më i mirë i sinjalit Crypto 2021

Shikoni pak platformën Mëso 2 Trade, si dërgohen sinjalet tona përmes Telegramit, çfarë përfshihet në anëtarësimin VIP dhe si arrijmë mbi 76% në muaj.

Njihuni me Tregtarët Tanë Profesionistë

Orlando është tregtari kryesor në Learn 2 Trade dhe ai thotë se tregjet që tregtojmë janë jashtëzakonisht të lëngëta dhe ne (tregtarët me pakicë) jemi me të vërtetë peshq të vegjël, kështu që gjithashtu kuptimi se ku para të mëdha po vendosin porositë e tyre është thelbësore dhe ju jep përparësi. Në një treg jo të centralizuar është e vështirë të dihet se ku vendosen bastet e mëdha, por nëse studion veprimin historik të çmimeve, ti e di se ku janë vendosur bastet e mëdha në të kaluarën. Këto janë nivelet kryesore dhe këtu do të gjeni një probabilitet të lartë të porosive të mëdha.

  • Bisedoni 24/7 me Pro Tregtarët tanë
  • Ekspertë në tregjet kryesore financiare
  • Çdo pyetje do të përgjigjet

Çfarë përfshihet në grupin tonë të telegramit VIP Crypto Signal

Bashkohuni me 10,000 + anëtarët tanë ekzistues nga e gjithë Bota që kanë përfituar nga Sinjalet tona Crypto VIP dhe bëhen tregtarë profesionistë.

3-5Crypto Sinjalet në ditë
82%Shkalla e suksesit
10k+Anëtarët e Telegramit
Anëtarësohuni në Grupin tonë VIP të Crypto Telegram

A jeni gati të bëheni një tregtar i suksesshëm?

Me garancinë tonë 30-ditore të kthimit të parave nuk keni asnjë arsye për të mos na provuar. Ju nuk do të pendoheni.

Tregtimi vetëm është i mërzitshëm ...

Lexoni vlerësimet tona pilot të besimit

Dëshironi të zbuloni më shumë rreth asaj se cilat janë sinjalet Forex, si funksionojnë dhe pse janë të rëndësishëm për qëllimet tuaja të investimit afatgjatë? Nëse po, sigurohuni që të lexoni udhëzuesin tonë në Shërbimin e Sinjaleve Falas Forex të ofruar nga

anëtarët e grupit tonë të telegramit

Këtu ka më shumë prova të rezultateve tona

Vlerësime origjinale nga anëtarët e mirëfilltë. Sinjalet tona Forex votohen nga përdoruesit më të mirët në botë!

Ne dërgojmë analiza të plota teknike me çdo tregti, shih shembujt e tregtive tona më poshtë!

Tregtarët tanë janë kërkuar nga katet e tregtimit me bazë në të gjithë botën!

Ju mund të bashkoheni në grupin VIP falas më poshtë me klikimin e një butoni për të parë shembuj të tregtisë sonë.

Shihni rritjen!
Shihni rritjen!

Cilat janë sinjalet e kriptomonedhës?

Sinjalet e kriptomonedhës ju japin mundësinë e sugjerimeve të tregtimit në kohë reale. Ofruesi ose do të bazojë këshillat e tyre të tregtisë në analizën njerëzore ose përmes një algoritmi të automatizuar. Lidhur me të parën, ky mund të jetë një kombinim i analizave themelore dhe teknike.

Kjo e fundit - dhe siç është rasti i Mëso 2 Trade, sinjalet identifikohen nga një algoritëm - i cili do të jetë ndërtuar nga themeli nga një ekip zhvilluesish. Ndërsa dhe kur analisti / algoritmi ka identifikuar një mundësi tregtimi, anëtarët e shërbimit të sinjalit do të marrin informacionin përmes postës elektronike, SMS ose Telegram.

Vetë sinjali do të përmbajë një grup të dhënash që lejojnë pajtimtarin të veprojë në informata përmes llogarisë së tyre të brokerimit. Kjo duhet të përfshijë të gjitha çmimet përkatëse të urdhrit të hyrjes dhe daljes, si dhe arsyen e sugjerimit.

Për të vendosur skenën, më poshtë do të gjeni një shembull në botën reale të asaj se si duket një paralajmërim i sinjalit kripto Mëso 2 Trade:

 • Çifti i kriptos: BTC / USD
 • Mënyrë: Bleni Rendin
 • Arsyeja: RSI tregon se BTC është shitur tej mase
 • Hyrja: $ 8,950
 • Ndalo humbjen: $ 8,802
 • Merrni Fitimi: $ 9,340

Siç mund ta shihni nga sa më sipër, pajtimtari ka të gjithë informacionin që u nevojitet për t'u transferuar në platformën e tyre të preferuar të tregtisë dhe pastaj të bëjë porositë e kërkuara.

Jo vetëm që kjo mbulon çmimin e porosisë së hyrjes dhe ndaljes së humbjes, por edhe çmimin e porosisë së përfitimit. Si i tillë, pajtimtarit nuk i kërkohet të bëjë asgjë tjetër pasi të jenë vendosur porositë.

Si funksionon Algoritmi Tregtisë Mëso 2?

Edhe pse nuk kërkohet të kuptoni teknologjinë themelore që qëndron pas sinjaleve tona kripto, ne në Mëso 2 Tregtisë mendojmë se është e rëndësishme të paktën të shpjegojmë bazat. Mbi të gjitha, duhet të keni një zotërim të fortë të metodave dhe proceseve që merr teknologjia përpara se të rrezikoni kapitalin tuaj.

Funksioni Çfarë-Nëse

Mënyra më themelore për të menduar në lidhje me teknologjinë që rregullon shërbimin e sinjalit kripto Mëso 2 Tregtisë është të imazhosh një funksion klasik Çfarë-Nëse. Për ata që nuk janë në dijeni, ky është një funksion i njohur që gjendet në programe si Microsoft Excel. Siç sugjeron emri, secili funksion do të ketë një 'çfarë' dhe një 'nëse'.

 • Çfarë: 'Çfarë' dikton veprimin që algoritmi duhet të ndërmarrë kur aktivizohet 'nëse'.
 • Nëse: Tai 'nëse' është përgjegjës për shkaktimin e funksionit 'çfarë'.

I hutuar? Epo, le të themi që funksioni 'çfarë' po paguan faturën e energjisë elektrike. Para se të ndodhë kjo, ju duhet të aktivizoni "nëse", e cila është fakti që ju po merrni faturën në postim. Me fjalë të tjera, ju nuk do të paguani faturën e energjisë elektrike derisa të merret fatura.

Kjo është saktësisht se si funksionon algoritmi Mëso 2 Trade. Vetëm në vend të faturave të energjisë elektrike, 'çfarë' dhe 'nëse' bazohen në treguesit kryesorë teknikë.

Treguesit teknike

Mëso 2 Tregtia përdor më shumë se 90+ tregues teknikë që ndihmojnë algoritmin të identifikojë mundësi të përshtatshme tregtare.

Kjo përfshin si:

 • Treguesi i Plotësimit (FILL)
 • Vëllimi i Sesionit (S_VOL)
 • Sar parabolik (SAR)
 • Eksponenciale (EMA)
 • Ichimoku (ICH)
 • Keltner Channel (KC)
 • Divergjenca mesatare e konvergjencës në lëvizje (MACD)

Ndërsa dhe kur një tregues teknik identifikon një prirje të re, algoritmi do të vlerësojë se si të përfitojmë nga kjo. E bën këtë duke parë historikun tregtare cryptocurrency aktiviteti Kjo siguron që teknologjia Learn 2 Trade të jetë në gjendje të sugjerojë një çmim të përshtatshëm hyrje-dalje në mënyrën më të rrezikshme.

Marrja e një Sinjali Crypto Falas

Kështu që tani që keni një përmbledhje të mënyrës se si funksionon teknologjia Mëso 2 Trade, tani duhet të shpjegojmë se çfarë do të ndodhë më pas. Le të supozojmë se sistemi ka identifikuar një mundësi tregtare në BTC / ETH. Nëse jeni regjistruar në shërbimin tonë të sinjalit falas, atëherë do të merrni një njoftim në grupin tonë privat të Telegramit.

Siç u përmend më lart, ju do të merrni çmimin e hyrjes, çmimin e përfitimit, çmimin e humbjes së ndalimit dhe nëse është një urdhër blerje apo shitje. Ju gjithashtu do të merrni një shpjegim të shkurtër se pse po dërgohet sinjali.

Në këtë fazë, ju keni dy mundësi - të cilat i përshkruajmë më poshtë.

1. Vendosni Tregtinë menjëherë

Nëse dëshironi të tregtoni kriptovaluta në një mënyrë pasive, mund të drejtoheni drejt ndërmjetësit tuaj të preferuar ose të shkëmbeni dhe të tregtoni. E vetmja gjë që ju duhet të bëni është të vendosni një porosi të re, të futni në pikat e hyrjes dhe të daljes dhe të vendosni tregtinë.

Sugjerimet tona të sinjalit mund të qëndrojnë të drejtpërdrejta për disa minuta, orë apo edhe ditë. Kjo është arsyeja pse ju këshillohet më mirë të përdorni një kosto të ulët ndërmjetësi i kriptomonedhave. Për më tepër, është më mirë të përdorni një ndërmjetës që ofron njoftime në kohë reale.

Kjo do t'ju njoftojë pasi tregtia është ekzekutuar dhe kur tregtia është mbyllur. Kjo ose do të ndodhë sepse është shkaktuar çmimi i përfitimit ose i humbjes së ndalimit.

2. Kryeni kërkime shtesë

Disa nga pajtimtarët tanë këtu në Mëso 2 Trade u pëlqen të kryejnë hulumtimet e tyre pasi të jetë marrë një sinjal kripto. Kjo i lejon ata të marrin më të mirën e botëve më të mira.

Së pari, atyre nuk u kërkohet të kryejnë orë të panumërta të analizës teknike nëpër dhjetra çifte kriptovalutash. Në vend të kësaj, kjo është diçka që algoritmi do ta bëjë në bazë 24/7.

Sidoqoftë, pajtimtari mund të zgjedhë të kryejë kërkime shtesë pasi teknologjia të ketë identifikuar mundësinë e tregtimit.

Ç'është më e rëndësishmja, ndërsa ata ende mbajnë kontrollin e plotë të procesit të hulumtimit, atyre u kërkohet vetëm të hulumtojnë sinjale të besueshme kur dhe kur një tregues teknik është shkaktuar. Kjo në thelb lejon tregtarin të skanojë tregjet e kriptove gjatë gjithë kohës në një mënyrë super-efikase.

Cilat kriptovaluta synon shërbimi i sinjalit?

Në të vërtetë nuk ka kufizime kur bëhet fjalë për tregje të tregtueshme. Mbi të gjitha, funksioni themelor çfarë-nëse që ndjek algoritmi është efektiv në të gjitha monedhat dixhitale. Kjo përfshin çiftet kryesore fiat-në-kriptë si BTC / USD dhe ETH / USD.

Për më tepër, shërbimi i sinjalit Mëso 2 Tregtisë do të synojë gjithashtu çiftet kripto-kripto. Kjo mund të përfshijë si BTC / ETH, ETH / XRP dhe ETH / EOS.

A është Shërbimi Crypto Signal vërtet falas?

Me pak fjalë - po, shërbimi i sinjalit kripto falas 2 Mëso Tregtinë mund të merret pa paguar asnjë qindarkë të vetme. Arsyeja që ne e bëjmë këtë është sepse ne duam që anëtarët tanë të rinj të testojnë shërbimin përpara se të marrin një zotim. Para se të arrijmë tek kjo, le të shpjegojmë se çfarë ofrojnë shërbimet falas të kriptove.

E para dhe më e rëndësishmja, secili dhe çdo sinjal që ju merrni vjen me të njëjtin informacion që do të merrni me shërbimin Premium. Kjo do të thotë çmimi përkatës i hyrjes, çmimi i fitimit, çmimi i humbjes së ndaluar dhe urdhri i blerjes / shitjes. Për më tepër, ju do të merrni edhe arsyetimin prapa sinjalit kripto.

Kjo është diçka që ju do të përpiqeni të gjeni në hapësirën online. Me këtë, nënkuptojmë që megjithëse ka shumë ofrues të shërbimeve të sinjalit kripto aktiv në hapësirën që ofrojnë sugjerime 'falas', ato shpesh do të duken si më poshtë:

 • Pair: XRP / USD
 • Hyrja: $ 0.2265
 • Mënyrë: Blej
 • Ndalo humbjen: $ 0.xx5x
 • Humbja: 0,x3 dollarë

Siç mund ta shihni nga sa më sipër, sinjali i kripto falas ju jep çiftin (XRP / USD), porosinë (blerjen) dhe çmimin e hyrjes (0.2265 $). Shkëlqyeshëm! Por, ajo që do të vëreni gjithashtu është se çmimet e kërkuara të humbjes dhe marrjes së fitimit janë 'thinjur'. Si rezultat, kjo e bën sinjalin kripto praktikisht të pavlefshëm.

Sigurisht, ju mund të merrni porosinë të vendosur, por pa rrjetin e sigurisë së menaxhimit të rrezikut si të porosive të ndalimit ashtu edhe të marrjes së fitimit, ju në thelb po shkoni në treg të verbër. Sigurisht, do të duhet të paguani një tarifë shtesë për të marrë këtë informacion.

Në rastin e Mësoni 2 Trade, sinjalet tona falas nuk nxjerrin në hije asnjë nga informacionet që ju nevojiten për të vepruar sipas sugjerimit në një mënyrë që shmang rrezikun.

3 sinjale në javë

Pra, çfarë është kapur? Epo, nuk ka një. Shërbimi ynë falas i sinjalit kripto do t'ju ofrojë tre sugjerime për javë. Nëse jeni të kënaqur me këtë, mund të qëndroni në planin falas për sa kohë që ju duket e arsyeshme.

Por, nëse vendosni që sinjalet tona kripto po i çojnë përpjekjet tuaja tregtare atje ku duhet të jenë, ju keni zgjedhjen e azhurnimit në shërbimin tonë Premium, Nëse e bëni, do të merrni tre sinjale për dite - pesë ditë në javë.

Shënim: Edhe pse shërbimi Premium vjen me një kosto mujore, ekziston një mënyrë që ju të azhurnoheni FALAS. E vetmja gjë që duhet të bësh është të regjistrohesh me ndërmjetësin tonë të rekomanduar përmes lidhjes sonë të regjistrimit dhe të plotësosh pragun minimal të depozitës së platformës. Më pas do të merrni qasje në shërbimin tonë Premium për një vit pa qenë e nevojshme të paguani një pajtim mujor!

Grupet e tjera të telegramit të sinjaleve kripto

Megjithëse jemi të sigurt në shërbimin që ne ofrojmë, në emër të drejtësisë duam që ju të merrni një vendim të informuar përpara se të vazhdoni me sinjalet tona.

Si i tillë, më poshtë ne diskutojmë një numër të grupeve të tjera kripto sinjal Telegram aktualisht në treg.

MonedhaSignals

CoinSignals është një ofrues sinjali me një fokus ekskluziv në monedhën e kriptuar. Ajo ka një anëtarësim prej gati 10,000 abonentësh, edhe pse nuk ka qenë në veprim për një kohë të gjatë. Ky ofrues i sinjalit të kriptomonedhës punon kryesisht në çifte me çmim kundër Tether, Dollar Amerikan dhe Bitcoin.

Sinjalet e dhëna zakonisht përdoren në Binance. Duke qenë platforma në të cilën do të shihni vëllimet më të mëdha të tregtisë, është e drejtë që shumë prej sinjaleve të përdoren atje. Sidoqoftë, kjo nuk ju përjashton që të përdorni sinjalet e tregtisë në çdo shkëmbim kripto të zgjedhur nga ju.

Rishikimi i monedhave monetare

CoinSignals jep sinjale falas gjatë gjithë javës, por siç mund ta keni menduar, këto janë zgjedhur pasi ato janë kryesisht çifte Bitcoin. Për qasje të pakufizuar në të gjitha sugjerimet që ofron platforma, duhet të blini në një paketë premium.

Tani për kostot shoqëruese, të cilat nuk janë të lira. Për një pajtim mujor në këtë ofrues sinjali, do të shpenzoni deri në 0.01BTC, që është rreth 260. Një pajtim 90-ditor kushton tre herë më shumë se 780. Abonimi i një viti heq koston e dy muajve nga shuma eventuale që ju paguani, duke ju lënë me një tarifë totale prej 0.1BTC.

AltSignals

AltSignals është një nga ofruesit më të bazuar të sinjaleve kripto që do të gjeni. Numri i anëtarëve në grupin e telegramit tani i kalon 56,000. Ky ofrues kryen hulumtime të hollësishme të tregut dhe analiza gjithëpërfshirëse për të dalë me sinjalet e tij.

Një sinjal nga ky ofrues nuk lë detaje të rëndësishme, që do të thotë se ato vijnë me çiftin përkatës të kriptos për të tregtuar, si dhe çmimin për të filluar tregtinë. Plus, do të merrni një çmim të sugjeruar të humbjes dhe të fitimit. Kjo është e thjeshtë për tu kuptuar, edhe pse disa tregti në këtë ofrues janë disi komplekse.

rishikimi i altsignals

Një tipar i dukshëm i këtij ofruesi është se sugjerimet e tyre ju lejojnë të vendosni pozicione të përparuara. Ashtu si ofruesi paraardhës, gjithashtu ka një përqendrim në Binance si shkëmbim. AltSignals sugjeron gjithashtu një madhësi kunji për të ndihmuar në zbutjen e rrezikut tuaj. Kjo zakonisht varet nga madhësia e bilancit tuaj tregtar. Isshtë një përqindje, shpesh ndërmjet 0.5% dhe 2%

Sidoqoftë, nuk janë të gjitha pozitive pasi pajtimi në këtë ofrues bie në anën e shtrenjtë. Do të duhet të shpenzoni deri në 99 £ për të marrë sinjale Binance çdo muaj. Nëse tregtoni edhe Forex, do të duhet të paguani një shumë të barabartë për atë veç e veç.

Sinjalet MYC

Ashtu si AltSignals, ju mund të bëni tregti të avancuara kripto me ndihmën e MYC Signals. Ky ofrues ka një shtrirje të gjerë, me grupin Telegram që servison më shumë se 13,000 anëtarë. Ngjashëm me të tjerët, përqendrimi është në të ardhmen e Bitcoin. Ka një fokus shtesë në çiftin Bitcoin / Tether (BTC / USDT) i cili mund të tregtohet në platforma të tjera përveç Binance, si Bitmex dhe Bybit

Sinjalet MYC gjithashtu ofrojnë sugjerime për pozicione të shkurtra dhe të gjata me të cilat mund të tregtohet kjo palë. Kjo është e mirë sepse ju merrni disa hua - me platforma si Bitmex që ofrojnë 1: 100 në të ardhmen e BTC / USDT. Kur regjistroheni për sinjale nga ky ofrues, ju paraqitet mundësia e një plani ekskluziv të sinjaleve Binance.

Rishikimi i sinjaleve MYC

Kjo vjen me një kosto mjaft të shtrenjtë prej 120 dollarësh. Një plan 3-mujor kushton 300 $, i cili siguron një kursim të lehtë. Ju gjithashtu mund të vendosni të bëni gjithçka për një plan anëtarësimi gjatë gjithë jetës me $ 1,500.

Përveç planit të dedikuar Binance, ju mund të zgjidhni të merrni sinjale për platforma të tjera - që mbulon Bitmex, Deribit dhe Bybit. Përmes një pakete të vetme, kostoja është e njëjtë me planin e Binance. Nëse po kërkoni të merrni gjithçka që MYC ka për të ofruar, do të duhet të konsideroni nënshkrimin për të dy planet.

Sinjalet FXPro

Sinjalet FX Pro, ashtu si ne në Mëso 2 Tregtinë, zhyt duart e tyre në tregtinë e Forex dhe Crypto. Ato janë diversifikuar në pasuri të tjera, përfshirë arin. Grupi i krijuar për tregtinë e kriptovalutave quhet 'The Coin King'.

Ata pretendojnë një shkallë suksesi aq të lartë sa 82% të sinjaleve që ato ofrojnë. Nuk ka asnjë garanci të vërtetë për pretendime të tilla, kështu që ashtu si me të gjithë ofruesit e sinjalit, duhet të keni kujdes. Kushdo që futet në këtë grup do të fillojë duke u regjistruar në faqen kryesore të internetit. Siç kanë për sinjalet Forex, ekziston një mundësi për një plan javor që kushton 7 dollarë.

Rishikimi i sinjaleve FXPro

Kjo ju ndihmon të provoni ujërat me një kosto të kufizuar kështu që do të jeni më të bindur të vazhdoni me shërbimin e tyre të sinjaleve kripto. Më pas mund të regjistroheni për një plan afatgjatë, nëse dëshironi. Abonimi kushton njësoj si për sinjalet e tyre Forex.

Kjo do të thotë që një plan 3-mujor kushton $ 120 dhe një plan 6-mujor shkon për 380 $. Ju paraqitet gjithashtu një mundësi prej 500 $ për qasje të pakufizuar. Në çdo plan, ju mund të prisni të merrni deri në 3 sinjale çdo ditë në të gjitha ditët e javës.

Si të testoni sinjalet në një mënyrë pa rrezik

Ekipi ynë i zhvilluesve u ka kushtuar shumë vite dizajnimit, ndërtimit dhe rregullimit të algoritmit Trade 2 Trade. Duke pasur këtë në mendje, ne jemi krenarë që mburremi me një normë fitimi prej 82%. Kjo është përqindja e sinjaleve kripto që rezultojnë në një fitim. Për sa i përket fitimeve mujore, algoritmi ynë mesatarisht është 30-40%.

Ne e kuptojmë atë bërë pretendimet është e lehtë. Pjesa e vështirë është mbështetja e tyre. Si rezultat, ne do të shpjegojmë se si mund të provoni sinjalet tona kripto pa rrezikuar asnjë qindarkë.

Hapi 1: Regjistrohuni në Shërbimin e Tregtisë së Sinjalit Falas 2

Porta juaj e parë e thirrjes është të regjistroheni në shërbimin e sinjalit falas Mësoni 2 Tregtisë. Ju nuk keni nevojë të paguani asgjë paraprake - as nuk keni nevojë të jepni ndonjë detaj pagese. Shërbimi falas është vërtet FALAS.

Hapi 2: Anëtarësohuni në Grupin e Sinjalit Falas të Telegramit

Tjetra, do të duhet të shkarkoni aplikacionin Telegram në telefonin tuaj. Pasi të jeni regjistruar, atëherë do të duhet të bashkoheni në grupin Tregtisë Mëso 2. Ky është një grup i dedikuar për shërbimin e sinjalit falas, prandaj do të merrni vetëm tre sugjerime në javë.

Hapi 3: Anëtarësohuni në një ndërmjetës që ofron një llogari demo

Faza tjetër do t'ju kërkojë të bashkoheni me një ndërmjetës në internet. Megjithëse duhet të shikoni edhe metrika të tjera - të tilla si tarifat, komisionet, spread-et dhe pagesat - në këtë pikë të procesit duhet të përqendroheni në dy gjëra në veçanti:

 • Një ndërmjetës që ju lejon të përdorni çifte kriptovalutash
 • Një ndërmjetës që ofron një lehtësi të llogarisë demo

Pasi të keni gjetur një ndërmjetës të përshtatshëm, do të duhet të hapni një llogari. Më pas do të keni qasje në pajisjen e tyre të llogarisë demo.

Hapi 4: Vendosni sinjalet kripto

Sapo të merrni sinjalet tuaja të para kripto nga grupi i Telegramit Tregtisë Mësoni 2, atëherë do t'ju kërkohet të veproni sipas tij. Thjesht duhet të ngarkoni llogarinë demo në ndërmjetësin tuaj të zgjedhur dhe të futni pikat e hyrjes dhe daljes që ofron sinjali.

Pasi të jetë shkaktuar çmimi i humbjes së ndalimit ose fitimit - do të thotë që pozicioni është mbyllur, futni rezultatet e sinjalit në një fletëllogaritëse. Kjo përfshin detajet e sinjalit dhe ROI (kthimi i investimit) në përqindje.

Hapi 5: Përsëriteni për 1 Muaj

Ju nuk mund të gjykoni një shërbim të sinjalit kripto pas një ose dy tregtive. Si i tillë, ne do t'ju këshillonim që të veproni në të tre sinjalet javore për një periudhë prej një muaji. Ndërsa do të futni rezultatet e secilit sinjal në fletën tuaj, mund të merrni një vendim të informuar sapo të përfundojë prova njëmujore.

Ç'është më e rëndësishmja, i gjithë procesi i përshkruar më sipër u arrit pa rrezikuar asnjë qindarkë! Pastaj, nëse zbuloni se jeni të kënaqur me rezultatet, ju keni mundësinë e azhurnimit në shërbimin Premium. Nëse jo, ju jeni më se i mirëpritur të qëndroni me shërbimin falas për tre sinjale në javë!

Përfitimet e përdorimit të sinjaleve kripto

Akoma, i ulur në gardh nëse duhet ose jo të përdorni një shërbim kripto sinjali? Nëse është kështu, më poshtë kemi renditur disa nga shumë arsyet pse mendojmë se mund të vendosni të zhyteni.

🥇 24/7 Kërkime

Ju mund të jeni një tregtar jashtëzakonisht i suksesshëm që ka fituar para nga tregjet e kriptovalutave për një numër vitesh. Por, ju do të keni vetëm kapacitetin për të shpenzuar kaq shumë orë duke studiuar teknikat. Sapo të filloni në pllajë, efektiviteti i gjetjeve tuaja ka të ngjarë të vuajë gjithsesi, prandaj tregtarët njerëzorë janë jashtëzakonisht të kufizuar.

Algoritmi Tregtisë Mëso 2 nuk vuan nga lodhja ose mbingarkesa. Përkundrazi, teknologjia themelore thjesht udhëzohet të ndjekë kushtet e paracaktuara. Si i tillë, ai mund të hulumtojë tregjet globale të kriptovalutave mbi një bazë 24/7 - më pas duke siguruar që të mos humbisni kurrë një mundësi tregtare përsëri!

🥇 Tregtoni monedha të shumëfishta kriptomonedhe

Nëse më parë keni hasur në udhëzuesit tanë arsimorë, atëherë do të dini nga dora e parë që ne gjithmonë sugjerojmë të specializoheni në një ose dy kriptovaluta. Duke vepruar kështu, ju keni shansin më të mirë të mundshëm për t'u bërë ekspert në një vend specifik të industrisë.


Edhe pse kjo është një strategji shumë e efektshme për tu marrë si një tregtar njerëzor, ky nuk është rasti me algoritmet e automatizuar. Në vend të kësaj, teknologjia Mëso 2 Trade ka aftësinë për të analizuar dhjetra çifte kriptovalutash njëkohësisht. Kjo ju lejon të fitoni ekspozim në tregjet më të gjera të kriptomonedhave pa u bërë një 'Jack of All Trades and Master of Asone'!

🥇 Tregtoni në mënyrë pasive

Jo vetëm që tregtia e kriptomonedhave kërkon një kohë të paparë për të studiuar grafikët, por më pas duhet të jeni ulur në pajisjen tuaj duke monitoruar aktivisht tregjet. Duke u regjistruar për një shërbim sinjali, e vetmja punë që duhet të vendosni është vendosja e porosisë aktuale.

Kjo do të thotë, pasi të keni vendosur porositë e kërkuara, ndalimin e humbjeve dhe marrjen e fitimit, nuk keni nevojë të bëni asgjë tjetër. Kjo është perfekte nëse dëshironi të ekspozoheni në tregjet e tregtisë së kriptovalutave, por thjesht nuk keni kohë.

🥇 Nuk kërkohet asnjë njohuri

Mund të duhen shumë muaj - nëse jo vjet për të mësuar hollësitë tregtare online. Ky është veçanërisht rasti në botën e kriptovalutave - jo më pak sepse fenomeni është thjesht një dekadë i vjetër.

Me këtë në mendje, sinjalet kripto ju lejojnë të tregtoni në mënyrë aktive hapësirën e monedhës dixhitale pa pasur një inç njohuri. Në vend të kësaj, thjesht duhet të prisni që një sinjal të vijë dhe më pas të bëni porositë e kërkuara!

Çfarë duhet të shikoni kur Zgjedhja e një Ofruesi të Sinjaleve Crypto?

Ne në Learn 2 Trade jemi besimtarë të vendosur të zgjedhjes së konsumatorit. Sigurisht, ne jemi super të kënaqur me atë që teknologjia jonë ka arritur deri më tani - dhe mund të vazhdojmë të bëjmë në planin afatgjatë, por nëse vendosni ose jo të përdorni shërbimin tonë të sinjalit është vendimi juaj

Ç'është më e rëndësishmja, nëse vendosni të bëni konsiderata diku tjetër, më poshtë kemi përshkruar disa nga shumë faktorë që duhet të shikoni para se të bashkoheni me një ofrues të ri të sinjaleve kripto.

Çfarë Ofron Shërbimi 'Falas'?

Së pari, duhet të eksploroni se çfarë ofron në të vërtetë shërbimi falas i sinjalit. Më konkretisht, a do t'ju japin sinjalet të gjitha çmimet e kërkuara të hyrjes dhe daljes - apo keni nevojë të paguani para për këtë? Ky është një dredhi e zakonshme e marketingut me ofruesit e sinjalit 'falas', prandaj sigurohuni që ta kontrolloni këtë para se të regjistroheni!

A keni nevojë të siguroni detajet e pagesës?

Një hile shtesë që hasim është ajo e a sinjale kripto falas ofruesi që ju kërkon të futni detajet e pagesës në pikën e regjistrimit. Kjo është tipike me shpresën se do të harroni të anuloni gjykimin fillestar sapo të skadojë.

Kur ta bëjë këtë, do të zbuloni se karta juaj e debitit / kreditit ose llogaria juaj në Paypal është tarifuar plotësisht. Sipas mendimit tonë, kjo nuk është asgjë më pak e shijshme.

Cilat palë synon shërbimi?

Pasi të keni kapërcyer bazat, atëherë duhet të eksploroni llojet e çifteve që do të synojë ofruesi i sinjaleve kripto. Për shembull, a do të hulumtojë vetëm çiftet fiat-kriptë, apo do të analizojë gjithashtu çiftet kripto-kripto? Sido që të jetë, duhet të siguroheni që sinjalet të pasqyrojnë atë të qëllimeve tuaja tregtare afatgjata.

Si dërgohen sinjalet?

Tregjet e kriptovalutave lëvizin me një ritëm të shpejtë, kështu që ju do të dëshironi të siguroheni që të njoftoheni sa më shpejt që teknologjia themelore të identifikojë një mundësi tregtare.

Mënyra më efektive për ta bërë këtë është që ofruesi t'ju dërgojë një sinjalizim në kohë reale. Në rastin e Mëso 2 Trade, sinjalet tona dërgohen përmes Telegramit. Kjo do të thotë që telefoni juaj do të tingëllojë një alarm në sekondën e postimit të sinjalit.

përfundim

Në përmbledhje, gjithnjë e më shumë tregtarë të kriptovalutave po kthehen drejt shërbimeve të sinjalit. Kjo jo vetëm që përfshin investitorët e rinj - por edhe tregtarët me përvojë. Arsyeja kryesore për këtë është se teknologjitë më të reja tani kanë aftësinë të tejkalojnë tregtarët njerëzorë në shumicën e zonave.

Nëse është aftësia për të tregtuar në baza 24/7 ose për të përdorur dhjetra tregues teknikë njëkohësisht - me të vërtetë nuk ka asnjë kufizim për atë që mund të bëjë algoritmi themelor.

Me atë që tha, hapësira në internet është e mbushur plot me ofrues të sinjaleve kripto që premtojnë kthime të papara - por rrallë kjo realizohet. Kjo është arsyeja pse ne në Mëso 2 Tregtisë ofrojmë një shërbim të plotë të kripto falas që vjen me tre sugjerime në javë.

Nëse zbuloni se sinjalet funksionojnë për qëllimet tuaja afatgjata të tregtimit, atëherë keni mundësinë e azhurnimit në shërbimin Premium - ku do të merrni tre sinjale për ditë.

1. Libertex– Platforma më e Mirë e Gjithë Raundit të Tregtisë

Libertex është një platformë e besuar tregtare online që ofron disa klasa asetesh. Kjo përfshin gjithçka, nga CFD-të e aksioneve, indekset, mallrat, kriptovalutat dhe natyrisht - Forex. Ky ndërmjetës i autorizuar ka ofruar shërbime të tregtisë në internet që nga fundi i viteve 1990 - duke e bërë më pas atë një shtëpi të besuar për investitorët e të gjitha formave dhe madhësive.

Ju do të keni qasje në pajisjet e levave në të gjitha instrumentet në Libertex. Kjo qëndron në 1:30 për klientët me pakicë dhe një të madhe 1: 600 për tregtarët profesionistë. Më e mira nga të gjitha, Libertex është një nga disa ndërmjetësit në internet që nuk akuzon përhapje. Kjo siguron që ju të jeni në gjendje të tregtoni në një mjedis me kosto efektive.

Nëse jeni një fillestar, do ta gjeni platformën e tregtimit të internetit Libertex të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë për t'u përdorur. Nëse jeni më shumë një tregtar me përvojë, do të jeni të kënaqur të dini se Libertex ofron mbështetje për MT4. Kjo do të thotë që ju mund të kryeni tregti të avancuara së bashku me shumë tregues teknikë dhe mjete për leximin e skemave.

Vlerësimi ynë

 • Tregtoni pa paguar asnjë spread
 • MT4 mbështetur
 • Grumbujt e mënyrave të pagesës të mbështetura
 • Nuk ofron aksione tradicionale ose ETF
83% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Libertex është një platformë tregtare e përdorur nga Indication Investments Ltd. një firmë investimesh e Qipros e cila rregullohet dhe mbikëqyret nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 164/12.

ofertë e kufizuar

Asnjëherë mos humbisni asnjë ritëm në tregti

Të gjitha sinjalet tona dërgohen drejtpërdrejt përmes Telegramit, ato mund të shkarkohen në çdo telefon inteligjent dhe desktop, thjesht ndizni njoftimet tuaja në Telegram dhe merrni sinjalet tona drejtpërdrejt!

  • Sinjalet dërgohen drejtpërdrejt përmes Telegramit
  • Telegram punon në të gjitha telefonat inteligjentë dhe desktopët
  • Duhet më pak se një minutë për t'u konfiguruar.
  • Bashkohuni në grupin tonë falas të Telegramit për ta provuar.
Anëtarësohuni në Grupin tonë VIP të Crypto Telegram

A jeni gati të bëheni një tregtar i suksesshëm?

Me provën tonë 30-ditore të kthimit të parave nuk ka asgjë që t'ju ndalojë të bashkoheni me grupin më të mirë të sinjalit Forex në botë.