fbpx
  • Nganti 10 Sinyal sing Akurat, Nguntungake Saben Dina
  • Akses gampang menyang Sinyal Forex lan Crypto
  • Analisis teknis lan tips dagang saben dina
  • Komunitas luwih saka 1,000 pedagang aktif
  • Tandha wektu nyata, kabeh liwat Telegram!
Gabung karo Grup Telegram

kabar

Tandha langsung menyang email sampeyan

Anjog Pasar

Antarane 4-5 Sinyal sing Akurat, Nguntungake Saben Dina!

Ahli Forex

Analisis Teknis Saben Dina lan Tips Dagang

Waca Ulasan Pilot Trust Kita

Mathew Joy
Mathew Joy
2020-09-22
Nalika L2T minangka layanan sinyal paling dhuwur sing kasedhiya saiki, apa sing nyebabake aku ninggalake review iki yaiku layanan pelanggan. Aku arang nampa tanggepan cepet lan uga sing nyenengake saka perawatan pelanggan, menehi klarifikasi kanggo kabeh pitakon sampeyan. Kajaba iku, L2T dadi layanan sinyal pilihan kanggo forex. Aku miwiti karo layanan gratis, sing dak anggep migunani banget. Sawise miwiti luwih akeh babagan dagang forex, aku pindhah menyang langganan Premium. Aku ngerti manawa nampa tandha-tandha rutin meh perlu yen sampeyan dadi investor full-time. Kajaba iku, aku ora kudu nglampahi kabeh wektu kanggo riset kahanan pasar, amarga L2T nindakake tugas utama kanggo aku. Mesthi wae, apa sing sampeyan tindakake karo sinyal lan cara nggunakake, sampeyan kudu rampung. Dadi, sampeyan ora mesthi bisa nyalahake L2T amarga pamindhahan perdagangan sing ora apik, amarga situs kasebut negesake manawa ing wektu iki nyathet tingkat laba 76%, sing bisa uga ana kesalahan. Nanging, umume, aku luwih seneng terus ngrujuk marang sinyal L2T.
S Vijayakumar
S Vijayakumar
2020-09-21
Sinau 2 Dagang kalebu sawetara layanan sinyal pisanan sing aku nyoba kanggo forex. Lan saka pengalamanku, bisa uga aku tetep ing L2T. Aku wis entuk bathi sing cukup, lan aku seneng banget karo transparansi. Platform kasebut wis jelas kepiye carane entuk sinyal, nggunakake level dhukungan lan resistensi, Fibonacci retribusi. Pita Bollinger lan rata-rata obah. Kasunyatane, algoritma nindakake tugas ing riset gedhe, lan sinyal uga migunani. Layanan gratis bakal menehi 3 sinyal saben minggu, lan premi bakal nganti 5 saben dina. Yen sampeyan dadi pedagang profesional, mula paket Premium regane dhuwit, Sampeyan uga bakal nampa kabar liwat Telegram. Cukup wajar yen L2T minangka salah sawijining layanan paling apik ing saiki sing tetep ana ing kahanan pasar sing fluktuasi.
Mariyathasan Maccimas
Mariyathasan Maccimas
2020-09-20
Kanggo sampeyan sing butuh pitepangan, Sinau 2 Perdagangan utamane minangka platform pendhidhikan perdagangan. Nanging, siji fitur sing bisa digunakake ing L2T yaiku layanan sinyal, sing nggabungake Ai lan machine machine kanggo menehi informasi nalika pop-up kesempatan ing pasar. Aku wis nggunakake L2T kanggo entuk saran dagang babagan dagang cryptocurrency. Dheweke entuk kabeh pilihan utama pasangan mata uang, lan yen sampeyan wis ndhaptar layanan premium, dheweke uga bakal ngirim sinyal dagang wektu nyata liwat aplikasi Telegram. Sampeyan bakal nampa tips babagan rega mlebu, lan uga kisaran kira-kira kanggo nyetel pesenan mandeg-mandeg lan untung-dagang. Secara total, aku seneng amarga wis mlebu sinyal L2T. Artikel pendhidhikan babagan subyek dagang sing beda uga nyedhiyakake strategi babagan strategi aku.
Leven
Leven
2020-09-19
Fitur sit amet, consectetur ngawasi trek.
Akhil Babu
Akhil Babu
2020-09-17
Aku nemokake Sinau 2 Dagang liwat artikel sing apik babagan dagang, lan ora suwe aku entuk akeh informasi sing ditawakake. Aku dadi pamula dagang lan pengin sinau luwih lengkap babagan cara mlebu ceruk. Lan aku kudu ngakoni manawa L2T wis nulungi aku kanthi tenanan supaya bisa percaya ing perdagangan. Wiwit kuwi, aku wis ngetutake layanan sinyal, sing menehi info babagan rega mlebu, stop-loss, lan target laba. L2T cukup transparan lan bakal nggambarake kepiye pasar sejatine lan kemungkinan kinerja. Aku uga ngerti manawa tim dhukungan cukup mbiyantu, lan seneng njawab pitakon sampeyan. Yen sampeyan lagi sinau, lapuran Pengalaman saya ing situs iki wis cukup marem amarga aku arep pindhah menyang layanan premium.

Mulang Para remaja babagan Seni Dagang

“Bocah-bocah pancen larang regane. Wong tuwa uga peduli banget. Apa sampeyan ngerti iki? ” Umume wong tuwa pengin sing paling apik kanggo anake, lan dheweke ngupayakake nggayuh tujuwane, sanajan ana alangan lan alangan sing wangkal. Wong tuwa agama sing serius mulang marang dheweke / anak babagan iman nalika isih enom. Nyatane, […]

Warta Dagang

Analisis Rega Chainlink (LINK): LINK Rallies Stall ing $ 24 Resistensi, lan Bisa uga tren

Sorotan Utama Rega Crypto wis tekan $ 23.68 Dhuwit recehan kasebut dipeksa miring Chainlink (LINK) Statistik Saiki rega saiki: $ 21.53 Kapitalisasi Pasar: $ 21,347,234,938 Volume Dagangan: $ 4,181,742,578Zona pasokan utama: $ 18.00, $ 20.00, zona $ 22.00 , $ 8.00, $ 6.00 Analisis Chainlink (LINK) Rega 4.00 Januari 23Chainlink wis nggawe seri level paling dhuwur lan luwih dhuwur […]

1 d

Nominasi Sekretaris Keuangan AS Ngakui Kegunaan Bitcoin

Nominee Sekretaris Keuangan Presiden Joe Biden, Janet Yellen, katon nyengkuyung Bitcoin (BTC) lan industri cryptocurrency, sawise komentar negatif sadurunge babagan teknologi kasebut. Nominee Sekretaris Keuangan nyathet — ing tanggepan tertulis menyang Komite Keuangan Senat AS - manawa mata uang kripto duwe keuntungan gedhe sing kudu dimanfaatake. Dheweke nyathet yen teknologi […]

1 d

Dolar Pulih Akeh Minangka Bias Risiko Abates ing Metu Mingguan sing Tenanan

Dolar umume pulih saiki sawise napsu risiko mudhun. Investor kayane nyuda bathi ekuitas. Posisi paling kuat sabanjure diikuti karo franc Swiss lan euro, banjur yen. Saliyane, dolar Australia lan sterling duwe kinerja paling ala. Utamane, pound […]

1 d

Jepang 225 (JP225USD) Kasedhiya Jangkunge, Nolak Wajah ing Level 28850

Zona Resistensi Utama: 27200, 27600, 28000Zona Dhukungan Utama: 20800, 20400, 20000 Jepang 225 (JP225USD) Tren Jangka Panjang: BullishJapan 225 wis maju. Tren munggah ngadhepi resistensi ing level 29000. Wiwit tanggal 14 Januari, rega kasebut fluktuatif ing sangisore level 29000 resistensi. Yen rega ngilangi resistensi, kenaikan tren bakal terus. Tren mudhun bakal […]

1 d

BINANCE (BNBUSD) Nguji rega $ 44 kaping pindho, bisa tiba

Analisis Rega BNBUSD - 22 Januari Peningkatan tekanan para penjual bisa uga nyuda rega ing sangisore level dhukungan $ 36 lan candlestick saben dina bisa ditutup ing sangisore level, rega bakal mudhun luwih murah kanggo nyoba level dhukungan $ 31 lan $ 27. Ora bisa ngrusak level dhukungan saka $ 36, bullish […]

1 d

Shanghai SE Composite Index (SHCOMP) Fluktuasi Ing Ndhuwur Level 3600, Bisa Ditolak Wajah

Zona Resistensi Kunci: 3500, 3600, 3700Ng ndhukung Dhukungan: 2800, 2700, 2600 Shanghai SE Index Composite (SHCOMP) Tren Jangka Panjang: BullishSHCOMP lagi maju. Langkah pamindhahan kasebut diadhepi resistensi ing level 3600. Bantheng nggawe upaya panik kanggo ngilangi ndhuwur resistensi nanging ora berhasil. Indeks kasebut didol ing ngisor resistensi. […]

1 d

USD / JPY Terus Munggah, Bisa Tekan Level 105.49

Tingkat Resistensi Utama: 111.000, 112.000, 113.000 Tingkat Dhukungan Utama: 104.000, 103.000, 102.000 Regane Jangka Panjang Harga USD / JPY: Bullish Pasangan kasebut nerusake langkah munggah. Tren munggah saiki Ing tren munggah 11 Januari; awak lilin sing dites maneh nyoba mundur tingkat 61.8% Fibonacci. Teguran kasebut nuduhake manawa USD / JPY bakal munggah lan tekan level 1.618 ekstensi Fibonacci utawa […]

1 d

Nasdaq 100 Lead Wall Street Mimpin, Minangka Biden Dadi Kekuwatan

Wall Street nyathet bathi pinunjul sewengi nalika transisi Presiden Joe Biden dadi luwih apik, prospek langkah stimulus fiskal tambahan lan kegiatan pamrentah liyane kanggo nglawan efek negatif saka pandemi virus corona. Sadurunge iki, nominasi Sekretaris Keuangan Janet Yellen nyebutake dhukungan kanggo rencana belanja stimulus fiskal $ 1.9 triliun lan […]

1 d

EURJPY Ngundhakake Pungkasan Saka Sisih Mingguan ngluwihi Level 126.00

Analisis Rega EURJPY - 22 Januari EURJPY tetep ditawar ing pucuk ndhuwur kisaran pungkasan ngluwihi level 126.00 nalika nganyari bias munggah menyang level 127.07. Gerakan munggah pasangan terus ing pungkasan minggu karo latar mburi tren napsu risiko sing ana ing pasar global. Tombol […]

1 d

Dagang pasar karo

SIGNAL FOREX TERBAIK

Sinau Dagang Strategi Forex lan Berita
BROKER FOREX &
PLATFORMS TRADING

Pandhuan Ultimate kanggo Broker Forex

Ora diraguhi, makelar duwe peran penting ing pasar Forex. Nanging minangka pamula, apa sampeyan ngerti apa peran para makelar? Waca kita Pandhuan makelar Forex ing kene kanggo ngerti peran utama broker Forex.

Platform Forex Trading Paling Apik

Akeh dagang sing kudu ditindakake minangka pemula ing pasar Forex, nanging banjur (maneh), sampeyan butuh platform dagang forex paling apik kanggo dagang. Makane kaca kita ing kene nerangake platform dagang forex paling apik kanggo pamula.
TRADING FOREX
STRATEGI

Tindakake Jurnal Perdagangan

Jurnal dagang minangka log saka kabeh kegiatan dagang sampeyan. Biasane, jurnal nyedhiyakake alat kanggo para pedagang abot sing kudu evaluasi kanthi objektif. Nanging apa pinemu jurnal sing kapisah? Ayo kita critakake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni kene.

Maca Tarif Bunga

Pangowahan tingkat suku bunga mengaruhi pasar forex kanthi signifikan. Pangowahan biasane bisa digawe dening salah siji saka wolung bank sentral global. Pangowahan kasebut nyebabake pengaruh langsung marang para pedagang pasar, mula, pangerten babagan reaksi lan prédhiksi gerakan iki bakal kalebu langkah kanggo entuk bathi sing luwih dhuwur.

Cara kerjane

Pilih Paket

Rampungake Tuku

Sugeng Rawuh Email

Sukses Saka Dina Pertama

Sinau Dagang Yen sampeyan lagi miwiti ing jagad perdagangan online, sampeyan mesthi wis teka ing papan sing bener. Situs web kita bakal nyedhiyakake sampeyan kanthi alat sing dibutuhake kanggo miwiti karir ing sikil tengen.

Kita nyedhiyakake pandhuan lengkap babagan dagang kabeh perkara - kayata cara kerja industri forex multi-triliun pound, apa CFD lan kenapa penting banget kanggo target investasi jangka panjang, pengaruh, panyebaran, pesanan pasar, lan liya-liyane. kita mikir sampeyan kudu ngerti sadurunge sampeyan miwiti nggawe risiko dana dhewe.

Sing penting, yen mbuwang wektu browsing kanthi prelu alat pendidikan, sampeyan bakal ninggalake platform kanthi katrampilan lan ilmu sing dibutuhake kanggo sukses ing upaya dagang online.

Dagang kanggo Pamula: Kepiye Cara Dagang Online?

Yen sampeyan ora nate nempuh perdagangan apa wae, sampeyan kudu ngerti apa sing sampeyan lakoni sadurunge pisah karo dhuwit. Nanging, perdagangan online kasedhiya kanthi akeh risiko - akeh sing bisa ngalangi kemampuan sampeyan kanggo bathi kanthi konsisten. Kaya ngono, ayo miwiti kanthi ikhtisar 360 derajat babagan carane proses dagang end-to-end.

Milih Broker Online

Kanggo dagang kanthi online, sampeyan kudu nggunakake makelar. Wis suwe banget yen sampeyan kudu tuku pesenan lan adol liwat telpon karo broker saham tradisional.

Kosok baline, kabeh saiki ditindakake kanthi online. Nyatane, sampeyan ora mung bisa dagang saka omah sampeyan dhewe, nanging umume makelar online saiki nawakake aplikasi dagang kanthi lengkap. Kaya ngono, saiki sampeyan bisa dagang nalika lagi pindhah.

Yen wis dikandhani, pancen ana ewonan makelar online sing nyedhiyakake klien ritel saben dina. Siji tangan, iki nguntungake banget saka perspektif sampeyan minangka pedagang, amarga platform sing luwih jenuh tegese para pialang kudu ante kanggo nolak kompetisi.

Iki bisa uga ana kanthi nyuda biaya dagang lan panyebaran sing luwih kenceng, utawa fitur inovatif kayata 'Copy Trading'. Saliyane, iki angel banget kanggo ngerti platform dagang online sing kudu didaftar.

Kepiye Sampeyan Pilih Platform Dagang Online?

Kanggo mbantu sampeyan, kita wis nyathet sawetara faktor penting sing kudu sampeyan pikirake nalika milih makelar online.

🥇 Peraturan

Kanggo nawakake layanan dagang online kanggo klien ritel adhedhasar Inggris, makelar kudu diatur karo Otoritas Prilaku Keuangan (FCA). Kayane, iki minangka syarat sing ora bisa dirundingake nalika milih platform anyar.

Ing kasus paling umum, broker online bakal ndhaptar nomer registrasi FCA, sing banjur bisa referensi silang liwat situs web regulator. Yen ora, sampeyan bisa nelusuri jeneng makelar kanthi online liwat dhaptar FCA. Pungkasane, yen maklar ora nampa lisensi FCA, sampeyan kudu ngindhari platform kanthi kabeh biaya.

🥇 Pembayaran

Sampeyan uga kudu nimbang cara mbayar sing luwih seneng digunakake nalika nyepetake lan mbatalake dana. Cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku liwat debit utawa kertu kredit, amarga celengan biasane cepet.

Kajaba iku, sawetara makelar ngidini sampeyan nggunakake e-wallet kaya PayPal utawa Skrill, sanajan iki ora mesthi kedadeyan. Kajaba iku, umume makelar ndhukung transfer bank. Sanajan biasane ngidini watesan sing luwih dhuwur, transfer bank minangka pilihan pambayaran sing paling alon.

🥇 Biaya lan panyebaran

Sampeyan kudu mbayar ragad kanggo nggunakake platform dagang online, amarga makelar duwe bisnis entuk dhuwit. Sampeyan bisa uga kudu mbayar komisi variabel, sing persentasi saka jumlah sing sampeyan perdagangan. Contone, yen sampeyan nggawe perdagangan regane £ 4,000, lan makelar dikenani komisi 0.2%, mula sampeyan bakal mbayar mbayar biaya £ 8.

Ing ndhuwur komisi, sampeyan uga kudu nimbang panyebaran. Iki bedane rega 'tuku' lan rega 'adol'. Yen panyebaran dhuwur banget, mula bakal menehi pengaruh langsung marang kemampuan sampeyan kanggo bathi kanthi konsisten. Contone, yen nyebarake persentase donya nyata 1%, sampeyan kudu nggawe paling ora 1% supaya bisa rusak.

🥇 Instrumen Keuangan

Sampeyan uga kudu nggawe sawetara pertimbangan babagan nomer, lan jinis instrumen finansial sing dianakake dening makelar. Ing akeh kasus, platform dagang online bakal nutupi forex lan CFD. Babagan mantan, iki ing ngendi sampeyan tuku lan adol mata uang, kanthi tujuan entuk bathi saka gerakan rega cilik.

Ing kasus CFD (kontrak-kanggo-beda), iki ngidini sampeyan mbayangake sakbenere kelas aset, tanpa kudu duwe aset sing ndasari. Contone, CFD ngidini sampeyan perdagangan apa wae saka saham lan saham, emas, minyak, gas alam, indeks pasar saham, suku bunga, berjangka, lan uga cryptocurrency.

🥇 Piranti Dagang

Sampeyan paling becik nggunakake makelar sing negesake banget karo indikator teknis. Piranti kasebut ngidini sampeyan nganalisa tren reregan sejarah kanthi prekara canggih. Yen wis, sampeyan duwe kasempatan paling apik kanggo ngevaluasi arah menyang endi aset sing dipilih.

Indikator teknis sing misuwur kalebu osilator stokastik, rata-rata obah (MA), indeks kekuatan relatif (RSI), lan band bollinger. Pungkasane, sampeyan kudu milih platform dagang online sing nawakake puluhan indikator teknis.

🥇 Riset

Akses menyang alat riset uga dadi faktor penting sing kudu sampeyan ngati-ati nalika milih platform dagang anyar. Iki kalebu kalebu update warta wektu nyata sing bakal nyebabake aset utawa industri tartamtu.

Kajaba iku, iku uga migunani nalika makelar duwe bagean analisis khusus. Ing kene para pedagang ahli nerbitake sudut pandang babagan aset sing bisa dipindhah ing pasar kanthi jangka pendek.

Bukak Akun Kanthi Platform Dagang Online

Yen wis milih makelar online sing nyukupi kabutuhan, mula sampeyan kudu mbukak akun. Proses registrasi biasane ora luwih saka 5-10 menit. Intine, makelar kudu ngerti sapa sampeyan, lan apa sampeyan duwe pengalaman sing dibutuhake kanggo dagang kanthi online. Iki kanggo mesthekake yen platform tetep tundhuk karo peraturan sing diwatesi dening FCA.

Mangkene informasi sing kudu sampeyan lebokake nalika mbukak akun kanthi situs dagang.

✔YE Informasi pribadhi

Sampeyan kudu ngetik informasi pribadi. Iki bakal kalebu jeneng lengkap, alamat omah, tanggal lahir, nomer asuransi nasional, lan rincian kontak.

✔YE Informasi Pakaryan

Pialang kudu ngerti status lapangan kerja lan penghasilan taunan sawise pajeg.

✔YE Ngadeg Keuangan

Sampeyan kudu ngandhani broker babagan apa sing sampeyan kira-kira regane net, lan apa sampeyan minangka klien ritel utawa institusi.

✔YE Pengalaman Dagang Sadurunge

Pialang bakal takon sampeyan babagan pengalaman dagang sadurunge. Iki bakal kalebu jinis aset sing wis didol sadurunge, lan ukuran rata-rata perdagangan.

Verifikasi Identitas

Kanggo tetep tundhuk karo hukum anti-pencucian dhuwit, kabeh platform dagang sing diatur karo FCA kudu verifikasi identitas sampeyan. Proses kasebut cukup gampang lan mung mbutuhake sampeyan ngunggah salinan KTP sing diterbitake pamrentah, uga bukti alamat.

Sanajan sawetara makelar ngidini sampeyan setor dana sadurunge proses verifikasi rampung, sampeyan ora bakal bisa mundur nganti dokumen wis dikonfirmasi. Kaya ngono, paling becik mbatalake proses KYC (Ngerti Pelanggan) yen sampeyan mbukak akun.

Simpenan lan Pengunduran

Nalika mbiayai akun broker sampeyan, sampeyan kudu ditawani pirang-pirang cara pambayaran. Sanajan iki beda-beda saka broker-menyang-broker, kita wis nyathet cara setoran lan penarikan sing paling umum ing ngisor iki.

🥇 Kertu Debit lan Kredit

Celengan dhuwit liwat kertu debit / kredit biasane ngasilake dana supaya langsung dikreditake. Ngawasi biaya - luwih-luwih yen nggunakake kertu kredit. Nalika maklar bisa uga ora dikenani biaya saben-saben, perusahaan sing ngetokake kertu kredit bisa uga nggawe celengan minangka advance cash. Yen bisa, iki bisa narik ragad 3%, kanthi bunga ditrapake kanthi cepet.

🥇 Transfer Bank

Umume platform dagang online bakal nampa transfer bank. Prosese luwih alon tinimbang pembayaran debit / kertu kredit, sanajan watesan biasane luwih dhuwur. Yen celengan digawe liwat UK Faster Payments, dana bisa uga dikreditake kanthi sedina.

🥇 E-Dompet

Sanajan kurang umum tinimbang kertu debit / kredit utawa transfer bank, saiki sawetara makelar anyar nampa e-dompet. Iki kalebu jinis PayPal, Skrill, lan Neteller. Simpenan E-Dompet ora mung gratis, nanging ing kasus biasane, sampeyan ngidini sampeyan narik dana kanthi jangka wektu sing paling cepet.

Sinau Dagang Forex

Yen sampeyan kepengin entuk bathi saka ruang forex pirang-pirang triliun, sampeyan bakal bisa tuku lan adol mata uang. Konsep sing penting yaiku ngasilake bathi lan nalika kurs mata uang bisa pindhah.

Kaya ngono, sampeyan bakal dagang 'pasangan' forex, sing kasusun saka rong mata uang sing beda. Contone, yen sampeyan pengin perdagangan pound sterling dibanding euro, mula sampeyan kudu perdagangan GBP / EUR.

Yen wis dikandhani, sawetara makelar bakal ndhaptar luwih saka 100 pasangan mata uang sing beda. Pasangan mata uang iki dipérang dadi telung kategori utama - jurusan, bocah cilik, lan eksotis.

🥇 Jurusan

Kaya jenenge, pasangan utama kalebu loro mata uang 'utama'. Iki bakal kalebu mata uang saka ekonomi paling gedhe ing donya, kayata dolar AS, pound Inggris, euro, yen Jepang, lan franc Swiss.

Yen sampeyan lagi wae miwiti ing jagad dagang forex, luwih becik sampeyan tetep tetep karo pasangan utama. Iki amarga jurusan nemoni tingkat volatilitas sing kurang, panyebaran sing luwih kenceng, lan tumpukan likuiditas.

🥇 Bocah cilik

Pasangan cilik kalebu siji mata uang utama lan siji mata uang sing kurang cair. AUD / USD minangka conto utama pasangan sing durung diwasa. Dolar AS minangka mata uang utama pasangan kasebut, dene dolar Australia minangka mata uang sing kurang dikarepake.

Sanajan bocah cilik isih entuk manfaat saka jumlah likuiditas sing signifikan, panyebaran asring luwih wiyar tinimbang jurusan. Iki tegese perdagangan bocah cilik luwih larang ing jangka panjang. Kanthi pratelan kasebut, volatilitas rada luwih dhuwur ing pasangan suntingan, mula ana luwih akeh kesempatan kanggo ngasilake luwih gedhe.

🥇 Eksotis

Pasangan mata uang eksotik bakal kalebu mata uang anyar lan mata uang utama. Iki bisa uga kalebu dolar AS lan dong Vietnam, utawa pound sterling tumrap lira Turki.

Apa wae, pasangan eksotik bisa dadi ora stabil, lan nyebar asring banget jembar. Iki sebabe sampeyan paling ora ngindhari eksotik nganti sampeyan sinau dagang forex ing tingkat lanjut.

Kepiye Cara Kerja Perdagangan Forex?

Sawise sampeyan milih pasangan mata uang sing dikarepake, sampeyan kudu nemtokake cara menyang pasar. Sadurunge nyinau dhasar, penting kanggo njlentrehake prabédan antarane urutan 'tuku' lan 'adol' ing konteks dagang forex.

🥇 Yen sampeyan yakin yen mata uang dipanggonke ing sisih kiwa saka pasangan arep Mundakake regane, mula sampeyan kudu nyelehake a tuku pesenan.

🥇 Yen sampeyan yakin yen mata uang dipanggonke ing sisih tengen saka pasangan arep Mundakake regane, mula sampeyan kudu nyelehake a adol pesenan.

Contone, ayo ngomong yen sampeyan dagang GBP / USD. Yen sampeyan ngira yen GBP bakal nambah regane tinimbang USD, mula kita bakal tuku pesenan. Kajaba, yen sampeyan rumangsa yen USD bakal mundhak dibandhingake GBP, sampeyan bakal nggawe pesanan jual.

Tuladha Pesenan 'Tuku' ing Forex Trading

Tetep karo tema GBP / USD, ayo 'ujar manawa sampeyan milih pesen' tuku '£ 500. Iki tegese sampeyan yakin manawa GBP bakal mundhak rega luwih saka USD.

  • Rega GBP / USD saiki 1.32
  • Sampeyan masang pesenan tuku £ 500
  • GBP / USD mundhak dadi 1.34, tegese GBP saya kuwat dibanding USD
  • Iki nuduhake kenaikan 1.51%
  • Bathi sampeyan udakara £ 7.55 (£ 500 x 1.51%)

Tuladha Pesenan 'Jual' ing Forex Trading

Ing conto iki, kita uga bakal tetep nganggo GBP / USD. Mung wektu iki, kita bakal nggawe pesenan 'adol'. Iki tegese sampeyan yakin yen USD bakal ngluwihi GBP.

  • Rega GBP / USD saiki 1.32
  • Sampeyan masang pesenan adol £ 1,500
  • GBP / USD mudhun dadi 1.29, tegese USD dadi luwih kuat tinimbang GBP
  • Iki nuduhake penurunan 2.27%
  • Bathi sampeyan udakara £ 34.05 (£ 1,500 x 2.27%)

Sinau kanggo Dagang CFD

Segmen utama kaloro ruang dagang online yaiku CFD. Kaya sing wis kasebut sadurunge, CFD ngidini sampeyan tuku lan adol kanthi praktis ing saben kelas aset sing bisa dibayangake. Iki amarga sampeyan ora diwajibake duwe utawa nyimpen aset sing nduwe dhasar kanggo nandur modal.

Nanging, CFD mung nglacak rega real-estate saka aset kasebut. Kayane, CFD pancen kondusif kanggo ngakses pasar sing bakal angel digayuh.

Ing ngisor iki kita nyathet kelas aset utama sing dilindhungi CFD.

✔️ Saham lan Saham

✔️ Indeks

✔️ Tarif Bunga

✔️ Logam Keras

✔️ Energi

✔️ Mbesuk

✔️ Pilihan

✔️ Cryptocurrency

Kepiye Cara kerja Perdagangan CFD?

Ing babagan cara kerjane perdagangan CFD, iki meh padha karo tuku lan adol pasangan forex. Bentenipun utama sing kudu sampeyan dingerteni ing tahap iki yaiku terminologi. Nalika ing forex, kita biasane nemtokake perdagangan minangka urutan tuku utawa adol, ing ruang CFD kita nggunakake istilah 'dawa' lan 'cendhak'.

Kajaba iku, CFD ora bakal dipasang kanthi pasangan kaya forex. Nanging, sampeyan dagang aset tinimbang regane donya nyata saka mata uang sing dominan, sing biasane dolar AS. Contone, apa sampeyan dagang CFD ing bentuk saham, minyak, gas alam, utawa emas - aset umume regane regane USD.

🥇 Yen sampeyan yakin manawa aset bakal ditindakake Mundakake regane, mula sampeyan kudu nyelehake a long Pesenan.

🥇 Yen sampeyan yakin manawa aset bakal ditindakake nyuda regane, mula sampeyan kudu nyelehake a singkat Pesenan.

Iki minangka salah sawijining aspek CFD dagang sing paling apik, amarga sampeyan bakal duwe opsi adol cendhak. Ing kene sampeyan spekulasi babagan nilai aset sing ilang. Iki minangka sesuatu sing bakal angel ditiru ing ruang investasi tradisional minangka klien ritel.

Sinau kanggo Saham Dagang

Yen sampeyan pengin perdagangan saham kanthi jangka panjang, sampeyan bakal luwih becik tuku ekuitas sing dipilih saka broker saham konvensional. Iki amarga sampeyan bakal duwe saham langsung, tegese sampeyan bakal biasa karo macem-macem proteksi investor.

Sing penting, iki kalebu hak legal kanggo mbayari dividen sing disebarake dening perusahaan sing dimaksud - sebanding karo jumlah saham sing sampeyan nyekel.

Nanging, yen sampeyan pengin sinau dagang saham kanthi jangka pendek, sampeyan kudu nggunakake platform CFD. Iki amarga biaya sing gegandhengan karo tuku lan adol saham ing pangertene tradisional luwih dhuwur tinimbang CFD. Kajaba iku - minangka klien ritel sampeyan ora duwe kemungkinan yen bisa adol ekuitas sing dipilih kanthi cendhak. Sepisan maneh, iki ditawakake meh kabeh platform CFD.

Nanging, yen sampeyan pengin ngakses pasar saham global kanthi online, sampeyan bakal duwe rong pilihan - tuku lan adol saham individu, utawa investasi ing indeks.

✔️ Dagang Saham Individu

Yen sampeyan duwe katrampilan sing dibutuhake kanggo nandur modal ing saben perusahaan, sampeyan bakal duwe akses menyang ewonan ekuitas CFD. Iki kalebu perusahaan chip biru sing didhaptar ing pasar populer kayata NASDAQ lan London Stock Exchange, uga perusahaan cap cilik-menengah.

Yen milih rute CFD, regane saham sing dipilih bakal nuduhake rega regane nyata ing aset kasebut. Contone, yen rega saham American American Tembakau munggah 2.3% ing wektu 24 jam, CFD masing-masing uga bakal nambah 2.3%.

✔️ Dagang Indeks Pasar Saham

Yen sampeyan kepengin dagang saham lan saham, nanging ora duwe ilmu sing dibutuhake kanggo milih saben perusahaan, bisa uga kudu dipikirake indeks pasar saham.

Uga diarani 'indeks', indeks pasar saham ngidini sampeyan nggawe spekulasi babagan atusan perusahaan ing siji perdagangan - sabanjure nggawe posisi sampeyan ing macem-macem industri.

Contone, kanthi investasi ing S&P 500, sampeyan bisa tuku saham saka 500 perusahaan sing paling gedhe ing AS. Kajaba iku, indeks FTSE 100 ngidini sampeyan nandur modal ing 100 perusahaan paling gedhe sing didhaptar ing London Stock Exchange.

Sawise maneh, yen milih indeks pasar saham kanthi CFD, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo dawa utawa cendhak. Kayane sampeyan isih duwe kesempatan kanggo golek bathi sanajan pasar saham sing luwih akeh mudhun.

Apa sing Disebarake?

Ora preduli sampeyan dagang forex utawa CFD - sampeyan kudu ngerti babagan panyebaran kasebut. Ing bentuk sing paling dhasar, iki beda antarane rega 'tuku' lan rega 'adol'. Ing ndhuwur komisi dagang, panyebaran kasebut njamin manawa makelar online ngasilake dhuwit.

Ukuran panyebaran penting kanggo sampeyan minangka pedagang, amarga nuduhake biaya sing sampeyan bayar kanthi ora langsung. Contone, yen ana kesenjangan 0.5% nalika nyebarake saham, iki tegese sampeyan kudu entuk paling ora 0.5% bathi supaya bisa rusak.

Tuladha Penyebaran ing CFD

Cara paling gampang kanggo ngetung panyebaran nalika dagang CFD yaiku kanthi cara ngrampungake prabédan persentasi antarane rega tuku lan adol.

  1. Sampeyan pengin lenga 'dawa' ing lenga
  2. Broker nawakake rega 'tuku' $ 71
  3. Rega 'adol' yaiku $ 69
  4. Iki tegese panyebaran yaiku bedane antara $ 69 lan $ 71
  5. Ing istilah persentase, iki nyebar 2.89%

Ora preduli sampeyan mutusake lenga dawa utawa kurang, sampeyan bakal mbayar nyebar 2.89%. Iki tegese sampeyan kudu entuk paling ora 2.89% bathi supaya bisa rusak.

🥇 Yen lunga long ing lenga, sampeyan kudu mbayar $ 71. Yen sampeyan langsung metu saka posisi sampeyan, sampeyan bakal nindakake kanthi rega adol $ 69. Kaya ngono, sampeyan butuh rega minyak menyang Mundakake by 2.89% mung kanggo break malah.

🥇 Yen lunga singkat ing lenga, sampeyan kudu mbayar $ 69. Yen sampeyan langsung metu saka posisi sampeyan, sampeyan bakal nindakake kanthi rega tuku $ 71. Kaya ngono, sampeyan butuh rega minyak menyang nyuda by 2.89% mung kanggo break malah.

Apa Pengaruh?

Leverage minangka alat sing apik banget lan beresiko sing bakal ditemokake ing situs dagang online. Sacara ringkes, leverage ngidini sampeyan dagang ing level sing luwih dhuwur tinimbang sing ana ing akun broker. Jumlah tartamtu ditemtokake dening faktor, kayata 2: 1, 5: 1, utawa 30: 1. Faktor sing luwih dhuwur, luwih akeh dagang lan kanthi mangkono - bathi utawa rugi sampeyan bakal luwih dhuwur.

Contone, umpamane sampeyan mung duwe akun £ 300 ing akun sampeyan. Sampeyan pengin nggunakake gas alam kanthi dawa, amarga rumangsa yen aset kasebut regane banget. Kaya ngono, sampeyan ngetrapake pengaruh 10: 1, tegese sampeyan sejatine dagang kanthi £ 3,000.

Ing conto iki, £ ​​300 sampeyan saiki dadi wates. Yen regane perdagangan mudhun kanthi faktor 10: 1 (100/10 = 10%), sampeyan bakal ilang kabeh wates. Iki dikenal minangka 'likuidasi'. Kajaba, yen wates sampeyan £ 300 lan sampeyan dagang ing 25: 1, sampeyan bakal dilikuidasi yen aset mudhun kanthi faktor 25: 1 (100/25 = 4%).

Yen sampeyan dadi pedagang ritel sing adhedhasar ing Inggris (utawa negara anggota Eropa babagan perkara kasebut), sampeyan bakal dibuwang watesan pengaruh sing diinstal dening European Securities and Markets Authority (ESMA).

Watesan Panganggone ESMA

🥇 30: 1 kanggo pasangan forex utama
🥇 20: 1 kanggo pasangan forex non-utama, emas, lan indeks utama
🥇 10: 1 kanggo komoditas kajaba indeks ekuitas emas lan non-utama
🥇 5: 1 kanggo saham individu
🥇 2: 1 kanggo cryptocurrency

Pesenan Pasar: Apa Apa lan Cara Kerja?

Yen sampeyan pengin sinau dagang kanthi online, pancen penting sampeyan ngerti kepiye pesenan pasar. Intine, iki bakal ngidini sampeyan nutup perdagangan kanthi otomatis nalika rega regane kena.

Contone, yen perdagangan cocog karo sampeyan, sampeyan bisa njamin bathi kanthi nutup perdagangan kanthi otomatis. Simiaillly, yen perdagangan nglawan sampeyan, supaya pasar bisa metu saka perdagangan lan kanthi mangkono - nyuda kerugian sampeyan.

Ing ngisor iki kita nyathet sawetara pesenan pasar sing paling penting sing kudu sampeyan ngerteni.

✔️ Pesenan Stop-Loss

Kaya jenenge, pesenan mandeg-mandheg bakal nyuda cahya sampeyan babagan perdagangan sing ilang. Contone, umpamane sampeyan ngira-ngira babagan Bitcoin, lan sampeyan mbukak perdagangan regane 2,000 kanthi rega tuku $ 9,500.

Kaya ngono, sampeyan ngarep-arep rega Bitcoin saya mundhak. Nanging, sampeyan uga nggawe pesanan mandeg supaya sampeyan ora duwe masalah. Amarga sampeyan ora pengin kelangan luwih saka 5% saka nilai perdagangan, sampeyan menehi order stop-loss ing $ 9,025.

Mung sawetara dina mengko, Bitcoin tank lan regane 20%. Wiwitane, sampeyan bakal kelangan £ 400 (20% saka perdagangan £ 2,000). Nanging, nalika sampeyan nginstal stop-loss kanthi akal $ 9,025, sampeyan nyuda rugi mung £ 100 (5% saka £ 2,000).

✔️ Pesenan Stop-Loss Dijamin

Efektif pesanan mandeg-rugi, ora ana jaminan manawa pesanan sampeyan bakal diisi. Contone, yen sampeyan milih supaya mandheg ing GBP / USD sajrone asil referendum Brexit, mesthine manawa pesen kasebut ora bakal bisa tuku. Iki amarga GBP / USD ngalami periode volatilitas ekstrem.

Kosok baline, pesenan mandeg-rugi 'dijamin' bakal mesthi dicocogake, amarga efektif minangka kesepakatan antarane sampeyan lan makelar. Elinga, sampeyan kudu mbayar ragad sing luwih dhuwur kanggo nglakokake supaya mandeg-mandeg, sanajan sampeyan bisa uga mbayar.

✔️ Ikut Pesenan -Profit

Sanajan penting banget kanggo nglindhungi perdagangan sampeyan supaya ora kakehan kerugian gedhe, sampeyan uga kudu nyiyapake supaya nutup perdagangan kanthi otomatis nalika entuk bathi. Yen ora, sampeyan bisa uga bakal kliwat kesempatan kanggo ngunci bathi yen sampeyan ora ana ing piranti desktop. Kayane, pesenan njupuk bathi bakal nutup perdagangan kanthi rega sing wis ditemtokake.

Contone, yen sampeyan dagang perak ing $ 18.24, lan sampeyan pengin ngunci bathi nalika aset mundhak nganti 10%, sampeyan bisa milih supaya entuk untung ing $ 20.06. Yen rega regane $ 20.06, perdagangan bakal ditutup kanthi otomatis kanthi bathi 10%.