Uniswap (UNIUSD) Çmimi; Momentumi i Arinjve Në Rritje Gradualisht, 24 $ Niveli i çmimit Mund të Arrihet

Uniswap (UNIUSD) Çmimi; Momentumi i Arinjve Në Rritje Gradualisht, 24 $ Niveli i çmimit Mund të Arrihet

Analizimi i Çmimit pa pagesë - 08 Prill

Në rast se demat fitojnë me sukses më shumë presion dhe e shtyjnë çmimin nën nivelin e mbështetjes prej $ 29, çmimi i Uniswap mund të ulet në nivelin e çmimit $ 24 dhe $ 21. Nëse demat fitojnë më shumë vrull dhe rritin çmimin mbi nivelin e rezistencës prej $ 34, atëherë, niveli i rezistencës prej $ 39 dhe 44 $ mund të testohet.

Tregu UNI / USD
Nivelet kryesore:

Nivelet e rezistencës: 34 dollarë, 39 dollarë, 44 dollarë

Nivelet e mbështetjes: 29 $, 24 $, 21 $

Trendi Afatgjatë i UNI / USD: Bearish

Në perspektivën afatgjatë, Uniswap është bearish. Crypto formoi një model të dyfishtë të tabelës së lartë javën e kaluar në tabelën ditore. Çmimi pritet të jetë nën arinjtë, por ka një ndërprerje nga demat që parandalojnë lëvizjen e trendit rënës, kjo është ajo që bëri që çmimi të përjetonte lëvizje të ndryshme. Sidoqoftë, presioni i shitësve tejkalon presionin e blerësve. Ulja e çmimit parashikohet në tregun Uniswap.

Grafik ditor UNIUSD, 08 Prill

9 periudhat EMA po lufton për të kapërcyer dobësitë e EMA 21 periudhave dhe Uniswap po tregton nën dy EMA në kontakt të ngushtë që tregojnë atë treg të paqëndrueshmërisë së ulët. Në rast se demat fitojnë me sukses më shumë presion dhe e shtyjnë çmimin nën nivelin e mbështetjes prej $ 29, çmimi i Uniswap mund të ulet në nivelin e çmimit $ 24 dhe $ 21. Nëse demat fitojnë më shumë vrull dhe rritin çmimin mbi nivelin e rezistencës prej $ 34, atëherë, niveli i rezistencës prej $ 39 dhe 44 $ mund të testohet. Indeksi i Relacionit të Forcës po përkulet në 40 nivele që tregojnë një sinjal të shitjes i cili mund të jetë tërheqje përpara se lëvizja bearish të vazhdojë.

Trendi Afatmesëm UNI / USD: Bearish

Uniswap është i dobët në tregun 4-orësh. Çmimi u ul në nivelin e mbështetjes në 24 $ javën e kaluar. Çmimi tërhiqet për të rigjetur nivelin e rezistencës prej 29 $. Për momentin, arinjtë po përgatiten për të marrë tregun. Veprimi i çmimit në tabelën 4-hoiur ka formuar një model të tabelës "të dyfishtë". Ky është një sinjal bearish; çmimi mund të ulet dhe të depërtojë në rënie të nivelit të çmimit $ 29 dhe niveli i mbështetjes në 24 $ mund të testohet.

Grafik 4-orësh UNIUSD, 08 Prill

Uniswap po qëndron pezull mbi të dy EMA-të si një shenjë e lëvizjes. Sidoqoftë, periudha 14 e indeksit të forcës relative është duke zbritur në 43 nivele tregon një sinjal të shitjes.

 

 • Komisioner
 • përfitimet
 • Depozita Min
 • Rezultat
 • Vizitoni ndërmjetësin
 • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
 • Depozita minimale $ 100
 • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
$ 100 Depozita Min
9
 • Platforma e tregtimit të Cryptocurrency vlerësuar me çmime
 • 14 Cryptoassets në dispozicion për të investuar në
 • FCA & Cysec rregullohen
$ 200 Depozita Min
9.8

Produkte investimi shumë të paqëndrueshme të parregulluara. Asnjë mbrojtje e investitorëve të BE-së.

 • Mbi 100 produkte të ndryshme financiare
 • Investoni nga 10 dollarë
 • Tërheqja në të njëjtën ditë është e mundur
$ 100 Depozita Min
9.8
 • Cryptos të tregtisë së lartë si Bitcoin, Litecoin dhe Ethereum plus më shumë
 • Komisione zero dhe asnjë tarifë bankare për transaksionet
 • Shërbim rreth orës me mbështetje në 14 gjuhë
$ 100 Depozita Min
8.5
 • Platforma e tregtimit të Cryptocurrency vlerësuar me çmime
 • 100 dollar depozitë minimale,
 • FCA & Cysec rregullohen
$ 100 Depozita Min
9.8
Ndani me tregtarët e tjerë!

Autori: Azeez Mustapha

Avatar

Azeez Mustapha është një autor, tregtar, analist i tregjeve, strateg i sinjaleve dhe menaxher i fondeve me përvojë.