Llogaritë më të mira të tregtisë në Mbretërinë e Bashkuar për tregtarët në vitin 2021 - Udhëzuesi i plotë!

Llogaritë më të mira të tregtisë në Mbretërinë e Bashkuar për tregtarët në vitin 2021 - Udhëzuesi i plotë!

Llogaritë e tregtimit në internet, qoftë aksionet dhe aksionet e tij, nafta, ari, gazi natyror ose indekset - nëse doni të tregtoni asete në internet, do t'ju duhet një llogari tregtare.

Kjo ju lejon të depozitoni fonde në një ndërmjetës të rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar dhe më pas të blini dhe shisni mijëra instrumente financiarë me një klikim të një butoni. Me atë që tha, ka qindra ndërmjetës në hapësirën në internet që ofrojnë llogari tregtare, kështu që të dish se për cilën platformë të zgjedhësh mund të jetë sfiduese.

Si i tillë, ne do të sugjeronim të lexoni udhëzuesin tonë të thelluar mbi Llogaritë më të mira të Tregtisë në Mbretërinë e Bashkuar për Tregtarët në 2021`. Brenda tij, jo vetëm që shqyrtojmë pesë ofruesit më të mirë aktualisht në treg, por gjithashtu ju japim disa këshilla të dobishme se si funksionojnë në të vërtetë llogaritë e tregtisë.

Shënim: Megjithëse matjet si tarifat, komisionet, pagesat dhe huazimet janë gjëra të rëndësishme për t'u marrë parasysh kur zgjedhni një llogari tregtare në MB, duhet të siguroheni që platforma të rregullohet. Kjo do të sigurojë që fondet tuaja të mbeten të sigurta në çdo kohë.

Tabela e Përmbajtjes

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  Cilat janë llogaritë tregtare?

  Llogaritë e tregtisë janë thjesht platforma në internet që ju lejojnë të blini dhe shisni instrumente financiare nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Ato ofrohen dhe lehtësohen nga firmat tradicionale të brokerimit, shumica e të cilave rregullohen nga organet kryesore të licencimit si Autoriteti i Sjelljes Financiare (FCA). Në raste të tjera, ndërmjetësi mund të ketë një licencë me rregullatorët ndërkombëtarë - të tilla si ASIC në Australi ose CySEC të Qipros.

  Sido që të jetë, në mënyrë që të tregtoni me një ndërmjetës në internet, do të duhet të hapni një llogari tregtare. Procesi mbetet kryesisht i njëjtë, pavarësisht nga platforma që zgjidhni. Për shembull, do t'ju duhet të siguroni një sërë informacionesh personale, të tilla si emri juaj i plotë, adresa e shtëpisë dhe data e lindjes. Në mënyrë që të veprojnë në përputhje me rregulloret kundër pastrimit të parave, ndërmjetësit do të duhet të verifikojnë identitetin tuaj.

  Kjo kërkon pajisjen me letërnjoftimin tuaj të lëshuar nga qeveria, të tilla si një pasaportë ose patentë shoferi. Pasi të keni anashkaluar konfigurimin fillestar, atëherë do të duhet të financoni llogarinë tuaj tregtare. Duke vepruar kështu, ju do të jeni në gjendje të investoni në një gamë të tërë të aktiveve financiare. Kjo përfshin gjithçka, nga aksionet dhe aksionet, mallrat, indekset, normat e interesit, obligacionet, madje edhe kriptovalutat.

  Përfitimi kryesor i përdorimit të hapjes së një tregtare online llogaria është se ju mund të investoni në aktive duke klikuar një buton. Jo vetëm që kjo përfshin PC desktop dhe laptopë, por disa nga llogaritë më të mira të tregtimit në internet vijnë me një aplikacion të plotë celular. Si e tillë, kjo është e përsosur nëse doni të blini dhe shisni asete ndërsa jeni në lëvizje.

  Pro dhe kundër të përdorimit të një llogarie tregtare online

  Pro

  • Qindra llogari tregtare ndërmjetësues online për të zgjedhur
  • Procesi i hapjes së llogarisë zgjat disa minuta
  • Depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti, portofolin elektronik ose llogari bankare
  • Mijëra instrumente financiarë për të investuar
  • Disa llogari tregtare online ofrojnë tregti pa komision
  • Përhapjet po bëhen gjithnjë e më konkurruese në MB
  • Shumica dërrmuese e ndërmjetësuesve në Mbretërinë e Bashkuar rregullohen nga FCA

  të Cons

  • Jo të gjitha llogaritë e tregtisë në internet janë të rregulluara - shkel me kujdes
  • Ju do të duhet të investoni në baza DIY
  • Kapakët e levave zbatohen për tregtarët në Mbretërinë e Bashkuar

  Çfarë investimesh mund të bëj me një llogari tregtare online?

  Nëse jeni në kërkim të llogarive më të mira të tregtisë në internet në Mbretërinë e Bashkuar të vitit 2021, atëherë ne do të kishim 82% të suksesit dhe mesatarisht 35-45% në muaj të tregtimit të fitimit supozojmë se po kërkoni të blini dhe shisni asete në baza afatshkurtra. Me fjalë të tjera, ju po kërkoni të përfitoni nga lëvizjet afatshkurtra të çmimeve, në krahasim me mbajtjen e një investimi për një numër vitesh.

  Sidoqoftë, llogaritë e tregtisë në internet zakonisht vijnë në dy forma - CFD dhe Forex. Le të shqyrtojmë këto dy klasa të aseteve në më shumë detaje.

  Llogaritë e Tregtisë CFD

  Kontratat për diferenca, thjesht të 'CFD', ju lejojnë të tregtoni një instrument financiar pa zotërimin e aktivit themelor. Në vend të kësaj, ju thjesht po spekuloni për vlerën e ardhshme të aktivit. Kjo është shumë e dobishme nëse jeni një tregtar ditor, pasi ju jep mundësinë të keni mijëra pasuri që përndryshe do të ishte e vështirë të investohet.

  Për shembull, në fillim të vitit 2021 vlera e naftës arriti nivele të reja, me një çmim prej pak më shumë se 20 dollarë për fuçi. Nëse dëshironi të spekuloni se çmimi i ardhshëm i naftës do të rritet gjatë ditëve ose javëve të ardhshme, gjithçka që do të duhet të bëni është të vendosni një 'urdhër blerje' përmes një Tregtimi i CFD llogari.

  Pa përdorimin e një CFD do të ishte praktikisht e pamundur të investosh në naftë, pasi do të të duhej të zotërosh fizikisht dhe të ruash asetin. Me atë që tha, nuk është vetëm vaji në të cilin mund të investoni përmes llogarisë tuaj tregtare CFD. Përkundrazi, ju mund të blini dhe shisni dhjetëra klasa asetesh.

  Kjo perfshin:

  ✔️ Aksionet dhe aksionet

  ✔️ Indekset e tregut të aksioneve

  ✔️ ETFs

  ✔️ Metalet e çmuara

  ✔️ Energjitë

  ✔️ Normat e interesit

  ✔️ Ardhmes

  ✔️ cryptocurrencies

  Ndërsa mbulojmë më hollësisht më poshtë, llogaritë e tregtisë në internet CFD gjithashtu ju japin mundësinë e aplikimit të levave, që do të thotë që ju mund të investoni më shumë sesa keni në llogarinë tuaj. Për më tepër, ju do të keni gjithashtu mundësinë e shitjes së shkurtër të një aktivi. Kjo do të thotë që ju mund të spekuloni mbi vlerën e aktivit që po shkon poshtë.

  Llogaritë e tregtimit Forex

  Shumica dërrmuese e llogarive të tregtimit në internet ju japin gjithashtu akses në hapësirën e Forex-it me shumë trilion kile. Për ata që nuk janë në dijeni, kjo klasë e veçantë e pasurive i referohet blerjes dhe shitjes së monedhave. Koncepti kryesor është të përfitosh nga lëvizjet e vogla të çmimeve midis dy monedhave - të njohura si një "palë Forex".

  Për shembull, le të themi që kursi i këmbimit ndërmjet EUR / USD aktualisht është 1.10. Kjo do të thotë që për çdo Euro, blerësi merr 1.10 dollarë amerikanë. Nëse mendoni se çmimi i EUR do të rritet kundrejt USD, ju do të vendosni një 'porosi të blerjes'. Përndryshe, një 'porosi e shitjes' do të vendoset nëse mendoni të kundërtën.

  Ç'është më e rëndësishmja, kursi i këmbimit midis EUR / USD - dhe dhjetëra çifteve të tjera të huaja, lëviz mbi një bazë të dytë nga e dyta. Si i tillë, është perfekt për ata prej jush që planifikojnë të bëjnë tregti ditore. Për më tepër, hapësira në Forex operon mbi baza 24/7, kështu që ju mund të tregtoni valuta pa pasur nevojë të shqetësoheni për orët e tregut.

  Çiftet e tregtisë Forex zakonisht ndahen në tre kategori kryesore - diploma të mëdha, të mitur dhe ekzotikë.

  ✔️ Majors

  Çiftet kryesore janë monedhat më të tregtuara në botë. Kjo do të thotë që ju do të përfitoni disa spread-e shumë të ngushta, si dhe likuiditet të garantuar si ditën ashtu edhe natën.

  Karakteristika kryesore e çifteve kryesore është se ato gjithmonë do të përmbajnë dollar amerikan. Monedha tjetër që përbën çiftin do të jetë një monedhë e fortë. Mendoni sipas linjave të sterlinës (GBP), euros (EUR) dhe dollarit Australian (AUD).

  Çiftet kryesore të njohura përfshijnë:

  • GBP / USD
  • EUR / USD
  • USD / JPY 
  • USD / CHF
  • AUD / USD

  ✔️ Të miturit

  Çiftet e vogla Forex gjithashtu përmbajnë dy monedha të forta, por ato nuk kanë nevojë të përmbajnë dollar amerikan. Ju përsëri do të përfitoni nga përhapjet konkurruese kur tregtoni të mitur, por jo aq të ngushtë sa diplomat e mëdha. Për më tepër, likuiditeti do të jetë ende i fortë, por përsëri, jo aq i fortë sa çiftet kryesore.

  Palë të vogla të njohura Forex përfshijnë:

  • GBP / JPY
  • CHF / JPY
  • NZD / JPY
  • EUR / GBP
  • AUD / NZD

  ✔️ Exotics

  Nëse doni të fitoni ekspozim ndaj monedhave në zhvillim, atëherë mund të dëshironi të eksploroni nëse llogaria juaj e tregtisë në Forex pret çifte ekzotike të Forex. Secila palë do të përbëhet nga një monedhë nga një ekonomi në zhvillim (të tilla si Turqia ose Brazili), së bashku me dollarin amerikan. 

  Ndryshe nga diplomat dhe të miturit, ekzotikët mund të jenë jashtëzakonisht të paqëndrueshëm dhe ata shpesh vuajnë nga nivele më të dobëta të likuiditetit. Për më tepër, do të zbuloni se përhapjet në çifte ekzotike janë shpesh shumë më të gjera.

  Llojet e llogarive tregtare

  Llogaritë e tregtisë zakonisht vijnë në një nga dy opsionet - një llogari me pakicë ose një llogari profesionale. Nëse jeni një tregtar i përditshëm që kërkoni të blini dhe shisni asete mbi një bazë më rastësore, do të bini në pragun e një investitori me pakicë.

  Kjo do të thotë që ju do të kufizoheni në sasinë e levave që mund të aplikoni. Gjithashtu ne i mbulojmë hollësitë e huasë në më shumë detaje më poshtë, si një banor në Mbretërinë e Bashkuar ju jeni të detyruar nga rregulloret e vendosura nga ESMA. Kjo do të thotë që ju do të kufizoheni nga leva ndërmjet 2: 1 dhe 30: 1 - në varësi të asetit që dëshironi të tregtoni.

  Në skajin tjetër të spektrit, tregtarët profesionistë janë në gjendje të aplikojnë sasi shumë më të larta të huasë përmes llogarisë së tyre tregtare në MB - shpesh deri në 500: 1. Tregtarët profesionistë zakonisht janë mësuar edhe me tarifa më konkurruese, pasi vëllimet e tyre janë shumë më të mëdha se investitorët me pakicë.

  Depozitat dhe Tërheqjet e Llogarisë Tregtare

  Nëse po kërkoni të investoni para të botës reale në hapësirën e tregtimit në internet, do t'ju duhet të mendoni për metodën tuaj të preferuar të depozitës. Shumica e ndërmjetësve në internet ju japin një sërë opsionesh për të zgjedhur, të tilla si:

  • Kartë debiti
  • Kartë krediti
  • Paypal
  • Skrill
  • Neteller
  • Transferimi i Bankës Lokale
  • Tela ndërkombëtare

  Tarifat e llogarisë tregtare

  Në mënyrë që të tregtoni në internet me një ndërmjetës në Mbretërinë e Bashkuar, do të duhet të paguani tarifa. Mbi të gjitha, ndërmjetësit janë në biznesin e fitimit të parave. Tarifat specifike që duhet të paguani mund të ndryshojnë në mënyrë të egër, varësisht nga platforma në fjalë.

  Sidoqoftë, më poshtë kemi përshkruar disa nga tarifat kryesore që do t'ju duhet të merrni parasysh përpara se të zgjidhni një llogari tregtare.

  🥇 Tarifat e depozitimit dhe tërheqjes

  Disa ndërmjetës do t'ju tarifojnë kur ju vendosni të depozitoni ose tërheqni fonde. Nëse e bëjnë, atëherë është gjithçka, por e sigurt që kjo do të vijë në formën e një pagese përqindjeje. Për shembull, le të themi që ofruesi i llogarisë tregtare ngarkon 2% në depozitat e Visa. Nëse do të depozitonit 1,000 £ në llogarinë tuaj tregtare, do të paguanit një tarifë prej 20.

  Disa ndërmjetës do ta shtojnë këtë në shumën e transaksionit, që do të thotë se 1,020 £ do të merren nga karta juaj. Përndryshe, ata mund ta heqin atë nga bilanci juaj. Në këtë rast, ju do të fillonit me një bilanc të llogarisë tregtare prej 980 £, edhe pse karta juaj u debitua për 1,000 £.

  🥇 Komisionet e tregtimit

  Ju mund të duhet të paguani një komision tregtar sa herë që bëni një investim me llogarinë tuaj tregtare. Nëse është kështu, ndërmjetësit përdorin një model me përqindje të ndryshueshme. Në termat e Layman, tarifa juaj e tregtimit do të shprehet si përqindje, dhe pastaj shumëzuar me madhësinë e tregtisë suaj.

  Për shembull:

  • Brokerimi i llogarisë tregtare kërkon një komision prej 1%
  • Ju investoni 5,000 £ në një CFD ari
  • Kjo arrin në një komision prej 50 £

  Ju gjithashtu do të duhet të paguani një komision kur të dilni nga tregtia juaj.

  • Investimi juaj prej ari CFD tani vlen 6,000
  • Në një komision tregtar prej 1%, ju paguani një tarifë prej 60

  Si i tillë, do të duhet të paguani komisionin e tregtimit në të dy skajet e tregtisë. Me këtë tha, shumica e llogarive të tregtisë që ne rekomandojmë në këtë faqe ju lejojnë të tregtoni mbi një bazë pa komision. Kjo ka potencialin për t'ju kursyer shumë para të humbura në tarifa.

  🥇 Përhapet

  Pavarësisht nga llogaria e tregtisë me të cilën regjistroheni, gjithmonë do të duhet të paguani një tarifë të pasaktë në formën e 'përhap' Ky është ndryshimi midis çmimit 'blerje' dhe 'shitur' të një aktivi. Në rastin e tregtimit të Forex, përhapja shprehet në 'pips' Në tregtinë me CFD, referohet në 'pikat'.

  Sido që të jetë, është më mirë të llogarisni përhapjen në përqindje, pasi kjo do t'ju japë një pamje të zogjve se sa po paguan. Për shembull, le të themi se jeni duke tregtuar CFD të aksioneve. Diferenca midis çmimit të blerjes dhe shitjes është 0.5%, që do të thotë që ju po paguani një spread që është e barabartë me 0.5%.

  Pra, kjo do të thotë që kur vendosni tregtinë tuaj, duhet të bëni të paktën 0.5% të fitimeve për t'u shkëputur. Si i tillë, sa më i gjerë të jetë përhapja, aq më sfidues është të fitosh një fitim. Kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë vetëm llogari tregtare që vijnë me spread të ngushtë.

  Levave në Llogaritë e Tregtisë në Mbretërinë e Bashkuar

  Nëse po kërkoni të hapni një llogari tregtare në Mbretërinë e Bashkuar, lajmi i mirë është që ju do të jeni në gjendje të aplikoni fuqi mbi shumicën dërrmuese të aseteve që ndërmjetësi mbështet. Lajmi i keq është se ju do të jeni të kufizuar në sa leva mund të aplikoni nëse jeni një tregtar me pakicë.

  Siç kemi trajtuar shkurtimisht më herët, ju do të konsideroheni një klient me pakicë nëse nuk kërkoni të investoni si një tregtar profesionist. Ju do të duhet të provoni statusin tuaj profesional duke ngarkuar dokumente të lidhura me vlerën tuaj neto dhe përvojën në tregtimin e aseteve.

  Si një klient me pakicë në MB, ju do të jeni të detyruar nga kufizimet e levave të vendosura nga Autoriteti Evropian i Letrave me Vlerë dhe Tregjeve (ESMA) - të cilat i kemi përshkruar më poshtë.

  • Çiftet kryesore Forex: 30: 1
  • Palë të vogla / ekzotike Forex, ari dhe indekse kryesore CFD: 20: 1
  • Të gjithë mallrat e tjerë CFD: 10: 1
  • Aksionet dhe aksionet e CFD: 5: 1
  • cryptocurrencies: 2: 1

  Siç mund ta shihni nga sa më sipër, kufijtë e llogarisë suaj tregtare do të përcaktohen nga rreziqet e klasës specifike të pasurisë. Për shembull, çiftet kryesore të Forex vijnë me kufijtë më të lartë, sepse paqëndrueshmëria është përgjithësisht e ulët. Në skajin tjetër të spektrit, kriptovalutat si Bitcoin dhe Ethereum lejojnë vetëm levave prej 2: 1 pasi ato janë aktive tepër spekulative.

  Si të gjeni llogaritë më të mira tregtare në Mbretërinë e Bashkuar?

  Kështu që tani që keni njohur hollësitë e mënyrës se si funksionojnë llogaritë e tregtisë - si dhe shumë pasuri që mund të tregtoni, tani duhet të filloni të mendoni për platformën specifike që dëshironi të përdorni.

  Nga njëra anë, ka fjalë për fjalë qindra ndërmjetës të rregulluar nga FCA që veprojnë në tregun e MB, gjë që është e shkëlqyeshme për zgjedhjen e konsumatorit. Nga ana tjetër, kjo e bën disi të vështirë të dihet me kë të regjistrohesh.

  Si i tillë, ne do të sugjeronim të lexoni këshillat e mëposhtme se si të gjeni llogaritë më të mira tregtare në Mbretërinë e Bashkuar.

  Rregullorja

  Porta juaj e parë e thirrjes duhet të jetë të siguroni që ofruesi i llogarisë tregtare është i rregulluar. Kjo është thelbësore, pasi do të sigurojë që fondet tuaja të mbesin të sigurta në çdo kohë. Për më tepër, ndërmjetësuesve të rregulluar u kërkohet të mbajnë fondet e klientëve në llogaritë e ndara bankare.

  Kjo vepron si një mbrojtje në rast se ndërmjetësi pushon së ekzistuari. Nëse jeni në MB, atëherë është më së miri të përdorni një ndërmjetës të rregulluar nga FCA. Përndryshe, llojet e CySEC dhe ASIC janë gjithashtu organe licencimi të respektuara në të gjithë botën.

  🥇 Pagesat

  Ju do të tregtoni pasuri në këmbim të paundëve të botës reale dhe penës, kështu që duhet të siguroheni që mënyra juaj e preferuar e pagesës të mbështetet. Mënyra më e lehtë për të marrë para në një llogari tregtare është të përdorni një kartë debiti ose krediti. Duke vepruar kështu, llogaria juaj tregtare do të kreditohet menjëherë.

  Shumica e llogarive të tregtisë gjithashtu mund të financohen përmes një transferi bankar. Megjithëse ky është një proces shumë më i ngadaltë në krahasim me caRD-në e debitit / kredisë, ju shpesh do të përfitoni nga kufij më të lartë. Disa ndërmjetës do të mbështesin gjithashtu e-kuletat elektronike si Paypal dhe Skrill.

  🥇 Tarifat

  Siç kemi diskutuar më parë në udhëzuesin tonë, do t'ju duhet të bëni një sërë konsideratash kur bëhet fjalë për tarifat. Kjo fillon që në kompensim me tarifat e depozitave, dhe pastaj komisione për çdo tregti që ju bëni.

  Ju gjithashtu duhet të eksploroni ato spread-et që do të duhet të paguani në klasat tuaja të preferuara të aseteve. Të gjitha në të gjitha, përqendrohuni në llogaritë e tregtisë që ofrojnë depozita dhe tërheqje falas, përhapje të ngushtë dhe tregti me komision zero.

  R Instrumente të tregtueshëm

  Pastaj duhet të eksploroni se cilat klasa të aseteve mbështet ndërmjetësi. Për shembull, gjithçka është mirë dhe mirë nëse platforma ofron tarifa të ulëta, por do të mbeteni të zhgënjyer nëse dëshironi të tregtoni një monedhë specifike dhe nuk mbështetet. Si i tillë, shfletoni listën e ndërmjetësit të instrumenteve të tregtueshëm para se të hapni një llogari tregtare.

  . Mjetet e Analizës Teknike dhe Themelore

  Për të analizuar tregjet financiare dhe kështu - të parashikoni se në cilën mënyrë ka mundësi të lëvizë një aktiv specifik, do t'ju duhet ndihma e mjeteve kërkimore. Në krye të kësaj është analiza teknike, e cila i referohet procesit të leximit të modeleve historike të skemave.

  Si i tillë, do të dëshironi të hapni një llogari tregtare me një ndërmjetës që mbështet shumë tregues teknikë. Në mënyrë të ngjashme, kërkimi themelor është po aq i rëndësishëm kur tregtoni në internet. Kjo i referohet ngjarjeve të lajmeve në botën reale dhe sesi lajmet mund të ndikojnë në çmimin e ardhshëm të një aktivi.

  . Burimet arsimore

  Nëse jeni një fillestar absolut në botën e tregtisë në internet, është më mirë të përdorni një ndërmjetës që ofron materiale edukative. Kjo do t'ju lejojë të përmirësoni aftësitë dhe njohuritë tuaja të tregtisë në internet pa pasur nevojë të përdorni burime të jashtme. Mendoni përgjatë linjave të videove, udhëzuesve hap pas hapi, ideve tregtare, uebinarëve dhe seminareve.

  Support Mbështetja e klientit

  Së fundmi, mos harroni për mbështetjen e klientit - në fund të fundit, mund të vijë një kohë kur keni nevojë për ndihmë në llogarinë tuaj tregtare. Bestshtë më mirë të qëndrosh me ndërmjetës që ofrojnë mbështetje 24/7 për klientët në një numër kanalesh të ndryshme. Biseda drejtpërdrejt është më e përshtatshme, megjithëse disa tregtarë preferojnë mbështetjen telefonike ose postën elektronike.

  Si të hapni një llogari tregtare: Udhëzues hap pas hapi

  Kështu që tani që dini të gjeni një llogari tregtare që plotëson më mirë nevojat tuaja, tani do të shqyrtojmë procesin e hapjes së llogarisë. Lajmi i mirë është se procesi nga fundi në fund i regjistrimit, verifikimit të identitetit tuaj, depozitimit të fondeve dhe vendosjes së një tregtie rrallë zgjat më shumë se 10-15 minuta.

  Si i tillë, thjesht ndiqni udhëzimet hap pas hapi të përshkruara më poshtë për të filluar tani.

  Hapi 1: Zgjidhni një llogari tregtare në MB

  Për të marrë topin, do të duhet të gjeni një ofrues të llogarisë tregtare. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të ndiqni këshillat e dobishme që përshkruam në seksionin më sipër.

  Me këtë tha, nëse nuk keni kohë për të kërkuar vetë një ndërmjetës, ne kemi renditur pesë llogaritë kryesore të rekomanduara të tregtisë në Mbretërinë e Bashkuar drejt fundit të kësaj faqe.

  Të gjitha llogaritë e tregtisë mbështeten nga një organ rregullator i nivelit të parë si FCA dhe CySEC, dhe tarifat janë super-konkurruese.

  Hapi 2: Hapni një Llogari Tregtare dhe Verifikoni Identitetin

  Kaloni në faqen kryesore të ndërmjetësit tuaj të zgjedhur dhe zgjidhni të hapni një llogari të re tregtare. Siç ndodh me të gjitha investimet në internet, ndërmjetësi do të duhet të mbledhë disa informacione personale nga ju.

  Kjo ka të ngjarë të përfshijë:

  • Emri dhe mbiemri
  • Data e lindjes
  • kombësi
  • Adresa e shtepise
  • Numri i Sigurimit Kombëtar
  • Përvoja e Tregtimit të Mëparshëm

  Në mënyrë që të pajtohet me ligjet kundër pastrimit të parave, ndërmjetësi do të duhet të verifikojë identitetin tuaj. Disa ndërmjetës ju lejojnë ta bëni këtë në një fazë të mëvonshme, megjithëse, do t'ju duhet ta bëni këtë para se të lejoheni të bëni një tërheqje. Si i tillë, është më mirë ta heqësh procesin tani.

  Për të përfunduar procesin e KYC (Njohni klientin tuaj), do të duhet të ngarkoni një kopje të qartë të pasaportës ose patentës tuaj. Disa, por jo të gjithë, ofruesit e llogarive tregtare do të kërkojnë gjithashtu një provë të fundit të adresës - të tilla si një faturë të shërbimeve ose deklarata e llogarisë bankare.

  Hapi 3: Fondet e depozitave

  Tani do të duhet të financoni llogarinë tuaj tregtare të sapo krijuar. Siç u përmend më herët, mënyra specifike e pagesës në dispozicionin tuaj do të varet nga ndërmjetësi juaj i zgjedhur. Sidoqoftë, kjo zakonisht përfshin një kartë debiti / krediti, portofol elektronik ose transfer bankar. Sigurohuni që të përmbushni shumën minimale të depozitës së ndërmjetësit.

  Hapi 4: Vendosni një Tregti

  Tani që keni depozituar fonde, ju jeni gati të bëni tregtinë tuaj të parë. Likelyshtë e mundshme që ofruesi juaj i zgjedhur i llogarisë tregtare ofron mijëra instrumente financiarë nëpër grupe të klasave të aseteve, kështu që ju jeni më mirë të kërkoni për instrumentin që dëshironi të tregtoni.

  Tjetra, atëherë do të duhet të vendosni një urdhër. Kjo mund të jetë mjaft konfuze nëse nuk keni tregtuar më parë, prandaj sigurohuni që të rishikoni pikat e renditura më poshtë.

  • Bleni / Shisni Porosinë:  Kjo i referohet drejtimit që ju mendoni se do të shkojnë në treg. Për shembull, nëse mendoni se aktivi do të rritet në vlerë, vendosni një porosi 'blerje'. Përndryshe, nëse mendoni se vlera e aktivit do të ulet, mund ta shkurtoni atë duke vendosur një porosi 'shitje'.
  • Kunji: Kjo i referohet shumës që dëshironi të merrni në tregtinë tuaj. Shkruani këtë në paund dhe pendë.
  • Rendi i Tregut / Kufirit: Nëse jeni të kënaqur duke marrë çmimin tjetër të disponueshëm në aktivin tuaj të zgjedhur, lini kutinë e porosisë të vendosur në një porosi 'tregu'. Nëse dëshironi të zgjidhni një çmim specifik për të hyrë në treg, ndryshojeni këtë në një porosi 'limit'.
  • Levave: Kjo është faza që ju do të jeni në gjendje të aplikoni levave në porosinë tuaj. Mos harroni, kufijtë tuaj do të përcaktohen nga aktivi që tregtoni.
  • Ndalo humbjen: Ju mund të vendosni çmimin që dëshironi të tregtisë tuaj të jetë i afërt nëse tregjet lëvizin kundër jush.
  • Urdhri i përfitimit: Kjo ju lejon të bllokoni automatikisht fitimet tuaja kur aktivi arrin një objektiv të caktuar të çmimit.

  Në fund, konfirmoni tregtinë për të ekzekutuar porosinë tuaj.

  Llogaritë më të mira të tregtisë në Mbretërinë e Bashkuar për tregtarët në vitin 2021 - zgjedhjet tona

  Nëse jeni gati të filloni të blini dhe shisni asete tani, por nuk mund të gjeni një ndërmjetës që plotëson nevojat tuaja, më poshtë ne kemi renditur pesë llogaritë tona kryesore të tregtisë në internet të Mbretërisë së Bashkuar të vitit 2021.

  Çdo ndërmjetës plotëson kërkesat tona të rrepta. Kjo përfshin matjet që rregullojnë rregulloren, tarifat e ulëta, përhapjet e kufizuara, mënyrat e pagesës dhe mbështetjen e klientit.

  1. eToro - Llogaria më e mirë e tregtisë për fillestarët

  eToro është ideale nëse nuk keni përvojë të tregtimit në internet. E para dhe më e rëndësishmja, platforma ofron një veçori të Kopjimit të Tregtisë, e cila ju lejon të kopjoni tregtinë e përdoruesve të tjerë. Si e tillë, llogaria juaj e tregtisë do të automatizohet, për aq sa do të keni vendet tuaja të tregtisë pa pasur nevojë të ngrini gishtin. Na pëlqen gjithashtu eToro sepse ofron shumë opsione depozite.

  Për shembull, mund të zgjidhni nga një kartë debiti / krediti, transfer bankar ose një portofol elektronik si Paypal ose Srill. Të gjitha depozitat janë gjithashtu falas. eToro është gjithashtu një mundësi e dukshme sepse nuk do të tarifoheni nga asnjë komision për të blerë dhe shitur asete. Në vend të kësaj, duhet të luftosh vetëm përhapja. Për sa i përket licencimit, eToro rregullohet nga FCA, CySEC dhe ASIC.

  Vlerësimi ynë

  • Mbështet të gjitha llojet e kartave të kreditit
  • Asnjë tarifë tregtare përveç përhapjes
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Llogaritë shprehen vetëm në USD
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  2. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  3. Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Capital.com është një ndërmjetës në internet i rregulluar nga FCA që ofron shumë instrumente financiarë. Të gjitha në formën e CFD - kjo mbulon aksione, indekse, mallra, madje edhe kriptovaluta. Ju nuk do të paguani asnjë qindarkë të vetme në komision, dhe përhapjet janë shumë të shtrënguara. Objektet e levave janë gjithashtu në ofertë - plotësisht në përputhje me kufijtë e ESMA-s.

  Edhe një herë, kjo qëndron në 1:30 për diplomat dhe 1:20 për të miturit dhe ekzotikët. Nëse jeni të vendosur jashtë Evropës ose vlerësoni se jeni një klient profesionist, do të merrni kufij edhe më të lartë. Marrja e parave në Capital.com është gjithashtu një fllad - pasi platforma mbështet karta debiti / krediti, kuleta elektronike dhe transferime të llogarive bankare. Më e mira nga të gjitha, mund të filloni me vetëm 20 £ / $.

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Ekipi në AVATrade tani po ofron një bonus të madh Forex me 20% deri në 10,000 dollarë. Kjo do të thotë që do të duhet të depozitoni 50,000 dollarë për të marrë alokimin maksimal të bonusit. Merrni parasysh, do të duhet të depozitoni një minimum prej 100 $ për të marrë bonusin, dhe llogaria juaj duhet të verifikohet para se të kreditohen fondet. Në kushtet e tërheqjes së bonusit, ju do të merrni $ 1 për çdo 0.1 lot që tregtoni.

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  Siç sugjeron emri, EuropeFX është një ndërmjetës specialist i Forex-it. Me atë që tha, platforma gjithashtu mbështet CFD-të në formën e aksioneve, indekseve, kriptovalutave dhe mallrave. Ju do të jeni në gjendje të tregtoni përmes MT4, kështu që mund të zgjidhni nga softueri desktop, ose një aplikacion celular / tablet. Nëse dëshironi të tregtoni përmes shfletuesit tuaj standard të internetit, ndërmjetësi gjithashtu ofron platformën e vet amtare - EuroTrader 2.0. Për sa i përket tarifave, EuropeFX ofron përhapje super të ngushtë në çiftet kryesore. Paratë tuaja janë të sigurta në çdo kohë, jo më pak për faktin se ndërmjetësi është i autorizuar dhe licencuar nga CySEC.

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim

  Hapësira e investimeve në Mbretërinë e Bashkuar është shtëpia e qindra llogarive të tregtisë në internet. Kjo e bën super të lehtë blerjen dhe shitjen e aseteve nga komoditeti i shtëpisë tuaj - si dhe përmes telefonit tuaj celular. Sidoqoftë - dhe siç e kemi mbuluar gjerësisht në udhëzuesin tonë, asnjë-ndërmjetës nuk janë të njëjtë. Si e tillë, kjo mund ta bëjë atë një detyrë shqetësuese në të ditur se cila llogari tregtare është më e mira për nevojat tuaja personale.

  Për t'ju ndihmuar gjatë rrugës, ne kemi diskutuar disa nga shumë faktorë që duhet të shikoni kur zgjidhni një ofrues të llogarisë tregtare. Kjo përfshin rregullimin, komisionet e ulta ose zero, përhapjet e shtrënguara, grumbujt e metodave të përditshme të pagesave, një përzgjedhje të mirë të mjeteve kërkimore dhe mbështetjen e klientëve. Ç'është më e rëndësishmja, ne gjithashtu kemi renditur llogaritë kryesore të tregtisë në Mbretërinë e Bashkuar të vitit 2021 për ata prej jush që nuk kanë kohë për të kryer kërkimin tuaj.

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  FAQs

  Si mund të depozitoj fonde në llogarinë time tregtare?

  Ju normalisht mund të depozitoni dhe tërheqni fonde me një kartë debiti ose krediti, transfer bankar ose portofol elektronik.

  A ofrojnë të gjitha llogaritë tregtare levave?

  Po, shumica e llogarive tregtare të Mbretërisë së Bashkuar ju lejojnë të aplikoni levave. Sidoqoftë, do të jeni të kufizuar në sa leva mund të aplikoni - sipas rregulloreve të ESMA-s. Kjo varion nga 2: 1 në 30: 1, në varësi të asetit që tregtoni.

  Cila është depozita minimale e kërkuar kur financon llogarinë time të tregtisë?

  Ju normalisht duhet të depozitoni në rajonin prej 50 dhe 150 when kur vendosni llogarinë tuaj. Shuma specifike do të ndryshojë në varësi të ndërmjetësit tuaj të zgjedhur.

  Kush rregullon llogaritë e tregtisë në internet në MB?

  Shumica e llogarisë tregtare në Mbretërinë e Bashkuar rregullohen nga FCA. Organe të tjerë të shquar të licencimit përfshijnë ASIC, CySEC dhe MAS.

  A e mbështesin shitjen e shkurtër llogaritë e tregtisë në MB?

  Po, pasi shumica e llogarive tregtare mbështesin produktet CFD, ju do të keni mundësinë e shitjes së shkurtër të aktivit tuaj të zgjedhur.

  A do të marr dividentë të aksioneve kur nga llogaria ime e tregtisë?

  Nëse jeni duke përdorur një llogari tregtare që ofron aksione dhe aksione në formën e CFD-ve, ju nuk do të keni të drejtë për dividendë. Kjo sepse nuk e zotëron asetin themelor. Nëse janë dividentë që po i ndiqni, do të duhet të hapni një llogari tregtimi aksionesh me një ndërmjetës të rregulluar të aksioneve.

  A janë vërtet falas llogaritë e tregtisë pa komision?

  Nga njëra anë, ndërmjetësit pa komision ju lejojnë të tregtoni asete pa paguar asnjë komision ndërmjetësimi. Sidoqoftë, përsëri do të duhet të merrni parasysh përhapjen, pasi kjo nuk mund të shmanget pavarësisht se cilin ndërmjetës po përdorni.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.