Sinjalet më të mira të aksioneve për fillestarët 2021

Sinjalet më të mira të aksioneve për fillestarët 2021

Ndonjëherë referuar si një 'shkas për veprim', sinjalet e aksioneve ofrojnë sugjerime të dobishme për mundësi potencialisht fitimprurëse tregtare. Me fjalë të tjera, do t'ju thuhet se çfarë porosish duhet të bëni në tregtinë përkatëse - bazuar në analiza të thella teknike ose themelore të ekzekutuara nga ofruesi i sinjalit.

Duke kërkuar për sinjalet më të mira të aksioneve për fillestarët? Nëse është kështu, ne në Learn 2 Trade kemi gjithçka që ju nevojitet.

Në këtë udhëzues, ne flasim për hollësitë e sinjaleve të aksioneve, se si ato mund t'ju ndihmojnë të tregtoni në një mënyrë pothuajse pasive dhe çfarë duhet të bëni për të filluar sot!

 

Tabela e Përmbajtjes

   

  Mësoni 2 sinjale të aksioneve tregtare

  E RENDITURA E PARA

  • Merrni 3 sinjale aksionesh në javë
  • Të gjitha sinjalet përmbajnë porosi hyrëse dhe dalëse
  • Përfitoni nga ekspertët tanë të tregut të aksioneve
  • Vetëm 15 £ në muaj me një garanci 30-ditore të kthimit të parave

   

  Sinjalet më të mira të aksioneve për fillestarët

  Le të themi që ju po kërkoni të përdorni shkëmbime të mëdha aksionesh, të tilla si NYSE dhe NASDAQ për të tregtuar aksione si Disney, Amazon, Tesla, Facebook dhe kompani të tjera të bluve. Siç e dini - është e domosdoshme që së pari të mësoni analiza themelore dhe teknike.

  Të dyja këto strategji analize mund të kërkojnë vite për tu mësuar dhe zakonisht përfshijnë studimin e një shumëllojshmërie të të dhënave financiare, grafikët historikë dhe aktualë të çmimeve dhe tregues të shumtë. Tregues të tillë përfshijnë Indeksin e Fuqisë Relative, Indeksin Mesatar të Drejtimit, Vëllimin në Bilanc, Oshilatorin Stokastik, MACD, dhe më shumë.

  Ndërsa shumë të rinj përpiqen të kapërcejnë kërkimin e përparuar të lartpërmendur, ata shpesh e shohin se është mënyra e shpejtë për të hedhur një buxhet tregtar me pak ose pa fitime. Kjo sepse, pa mjete të tilla, tregtarët nuk janë në gjendje të identifikojnë trendet e çmimeve dhe mundësitë potencialisht fitimprurëse. Në thelb jeni duke u tregtuar i verbër. Kjo nëse nuk përdorni sinjalet më të mira të aksioneve për fillestarët!

  Këtu në Mëso 2 Trade, ne duam të ndihmojmë tregtarët të bëjnë fitime të qëndrueshme dhe të arrijnë potencialin e tyre maksimal. Si i tillë, sinjalet tona të tregtimit të aksioneve do t'ju mundësojnë të tregtoni me një qasje të rrezikshme dhe të informuar.

  Ndërsa diskutojmë gjatë këtij udhëzuesi për sinjalet më të mira të aksioneve për fillestarët, sugjerimet tona ju drejtojnë gjatë procesit të tregtimit të aksioneve. Kjo është deri në pikën ku nuk keni pse të bëni asnjë analizë fare. Mësoni 2 Sinjalet tregtare nuk janë të rezervuara për vetëm fillestarët, pasi edhe investitorët e zënë me përvojë do të përfitojnë nga kjo qasje e kursimit të kohës për tregtinë.

  Si funksionojnë sinjalet e aksioneve

  Për këdo që hyn në kategorinë e një 'fillestari sinjale të sinjaleve', le të shpjegojmë se si funksionojnë. Me pak fjalë, sinjalet e aksioneve mund të krahasohen me këshilla tregtare ose sugjerime.

  Për shembull, pasi të bashkoheni në grupin Telegram Tregtisë Mëso 2, do të filloni të merrni 3 sinjale në javë. Çdo sinjal do të përmbajë informacione thelbësore për sa i përket sugjerimeve të porosive fitimprurëse - të cilat merren nga analiza jonë e thelluar e tregjeve të aksioneve. Si i tillë, nuk duhet të shqetësohesh për humbjen e mundësive të tregtimit të aksioneve kurrë më.

  Ç'është më e rëndësishmja, ju gjithashtu po i kurseni vetes sherr për të kryer orë me orë analize teknike që zakonisht kërkohen për të vlerësuar ndjenjat e tregut.

  Për t'ju dhënë një ide më të qartë, hidhni një vështrim në paraqitjen e një shembulli të sinjalit të aksioneve Mëso 2 Tregtisë më poshtë:

  • Stock: Disney
  • E gjatë ose e shkurtër: Gjatë
  • Çmimi limit: $ 205.00
  • Ndalo humbjen: $ 203.00
  • Merrni-Fitimi: $ 214.00

  Sinjalet më të mira të aksioneve do të përmbajnë të gjithë informacionin e mësipërm. Siç mund ta shihni, kjo përfshin emrin e aksioneve dhe nëse rekomandohet të shkoni gjatë ose shkurtër.

  Sinjalet tona bazohen vetëm në analiza, kështu që nëse sinjali i aksioneve sugjeron të shkojë gjatë në Disney, kjo është për shkak se pas shumë hulumtimesh - tregtarët tanë të brendshëm mund të parashikojnë një rritje të vlerës. Në mënyrë të ngjashme, nëse sinjali sugjeron të shkojë pak, kjo është për shkak se të gjitha të dhënat tregojnë drejt një rënie të çmimit.

  Çfarë përfshijnë sinjalet më të mira të aksioneve

  Në seksionin rreth kemi dhënë një pasqyrë tuaj se si duket një sinjal i aksioneve të Tregtisë 2. Megjithëse kjo është mjaft e mjaftueshme që ju të bëni porositë tona të sugjeruara në ndërmjetësin tuaj të zgjedhur të aksioneve, është më mirë të keni një kuptim të asaj që ato në të vërtetë nënkuptojnë.

  Me këtë në mendje, më poshtë ne diskutojmë secilën nga pikat individuale të të dhënave që do të hasni kur të merrni një sinjal të aksioneve Mëso 2 Tregtisë.

  Aksione të tregtueshme

  Gjëja e parë që do të shihni në sinjalin tuaj të aksioneve është emri i kompanisë në të cilën shohim një mundësi të mundshme tregtimi. Aksionet janë tregtuar në mënyrë aktive globale për qindra vjet, dhe kështu ka shumë tregje të ndryshme që analistët tanë eksplorojnë.

  Sinjalet tona të aksioneve zakonisht përfshijnë kompani nga disa nga shkëmbimet më të mëdha në botë. Për shembull, analistët tanë kanë tendencë të përqendrohen në aksione të listuara në tregjet e SHBA dhe MB si NYSE, NASDAQ dhe Bursa e Londrës.

  Kjo e fundit përfshin kompani të tilla si Lloyds Banking Group, Vodafone, Tesco, Natwest, Rolls Royce Holdings, dhe shumë më tepër. Në NYSE, disa nga aksionet më aktive në të cilat tregtarët tanë të brendshëm përqendrohen përfshijnë Disney, Ford Motors dhe Johnson & Johnson.

  Simbolet tona të aksioneve NASDAQ zakonisht përfshijnë Tesla, Amazon, Microsoft, PayPal, Alphabet, dhe më shumë. Siç mund ta dini, bursat shpesh përfshijnë listime të dyfishta. Nëse ky është rasti, simboli ynë i aksioneve do t'ju tregojë se cilën shkëmbim duhet të synoni. Nëse nuk jeni kurrë i sigurt - thjesht kërkoni ndihmë nga një nga përfaqësuesit tanë të shërbimit ndaj klientit!

  E gjatë ose e shkurtër

  Në shembullin tonë më parë, ne përmendëm që secili sinjal i aksioneve do të përfshijë një sugjerim për të shkuar 'gjatë' ose 'të shkurtër'.

  Për të qartësuar:

  • Nëse besojmë se aksionet do ngrihem në vlerë - sinjali ynë do t'ju tregojë shko gjatë
  • Nga ana tjetër, nëse besojmë se aksioni do bie në çmim - sinjali ynë do t'ju tregojë shko shkurt

  Si i tillë:

  • Nëse sugjeron sinjali i aksioneve të Tregtisë 2 gjatë - krijoni një blej porositni me ndërmjetësin e aksioneve sipas zgjedhjes suaj
  • Ndërsa, nëse sugjeron sinjali i aksioneve të Tregtisë 2 i shkurtër - krijoni një shes porositni me ndërmjetësin e aksioneve

  Fokusi kryesor këtu është të bëjmë përvojën e tregtisë së aksioneve të secilit një më fitimprurëse - me ju që të bëni sa më pak punë të jetë e mundur.

  Goesshtë e vetëkuptueshme që ne nuk kemi asnjë lidhje me asnjë nga aksionet në të cilat kryejmë analiza. Fokusi kryesor është që analistët tanë profesionistë të bëjnë të gjithë punën - aq sa nuk keni nevojë.

  Limit Çmimi i Porositjes

  Sinjalet më të mira të aksioneve tregojnë një çmim 'urdhër kufiri' për secilin pozicion të mundshëm. Për ata që nuk janë në dijeni, ju mund të hyni në tregun e aksioneve në dy mënyra të ndryshme.

  Mënyra e parë është përmes një 'porosie tregu'. Kjo porosi shpesh do të zgjidhet automatikisht në platformën tuaj të zgjedhur tregtare. Kjo i tregon ndërmjetësit tuaj në internet që ju pëlqen çmimi aktual i aksioneve dhe dëshironi që porosia juaj të ekzekutohet menjëherë - me çmimin tjetër më të afërt të tregut.

  Tregtarët afatshkurtër priren të favorizojnë një urdhër kufiri. E cila, për ata që nuk janë në dijeni, ju lejon të hyni në treg me një pikë shumë specifike të çmimit. Si të tillë, ekspertët tanë kryejnë kërkime të gjera për të zvogëluar sasinë e rrezikut që lidhet me përpjekjet tuaja tregtare.

  Le të hedhim një vështrim në një shembull:

  • Ne jemi duke tregtuar aksione të Tesla-s, të cilat kanë një çmim prej 677.00 $
  • Le të themi që ekipi ynë do të arrijë në përfundimin se nëse Tesla rritet në 682.00 $ - është e mençur të shko gjatë
  • Si i tillë, sinjalizohet një porosi kufitare prej 682.00 $

  Porosia do të ekzekutohet automatikisht sapo të goditet ky çmim. Prandaj, porosia do të mbetet në pritje derisa Tesla të arrijë 682.00 dollarë, ose ne ju themi që të anuloni porosinë manualisht.

  Shumica dërrmuese e sinjaleve tona të aksioneve do të përfshijnë një çmim limit porosie, përveç nëse sigurisht, mundësia kërkon një urdhër tregu - dhe kështu - ekzekutim të menjëhershëm.

  Çmimi i porosisë Stop-Humbje

  Ne kemi folur gjerësisht për hyrjen tuaj në treg - dhe përmendëm që sinjalet më të mira të aksioneve do të përfshijnë sugjerime të blerjes / shitjes dhe kufizimit të porosisë. Soshtë kaq e rëndësishme të kesh një strategji dalëse.

  Me këtë në mendje, tani është koha të flasim për daljen tuaj ndaj rrezikut nga tregtia e sinjalit të aksioneve. Në fund të ditës, qëllimi kryesor është të tejkalojmë tregun e aksioneve - natyrisht si në jetë, nuk ka kurrë ndonjë garanci. Sidoqoftë, një urdhër i ndalimit të humbjes do të ndalojë fjalë për fjalë humbjet tuaja.

  Për të shpjeguar më tej, gjithçka mund të ndodhë në arenën e tregtimit në internet. Çështja është që me një urdhër ndalimi-humbjeje, ju jeni në gjendje të paktën të mbani kontroll mbi sa fitoni ose humbni - para se pozicioni juaj të mbyllet automatikisht nga platforma e tregtisë që zgjidhni.

  Në shembullin tonë të mëparshëm të një sinjali të aksioneve, ne thamë që duhet të shkoni gjatë në Disney me 205.00 $, me një humbje të ndaluar të vendosur në 203.00 $. Kjo ilustron se duke ndjekur sugjerimin tonë - jo më shumë se 1% do të humbasë në këtë tregti. Sapo aksioni të bjerë në 203.00 $ - ndërmjetësi do të mbyllë automatikisht pozicionin tuaj për ju.

  Çmimi i Porosisë Merrni me Fitim

  Një urdhër tjetër i rëndësishëm që ne pa dyshim përfshijmë në secilin sinjal të aksioneve është marrja e fitimit. Siç thamë, kjo bllokohet në fitimet tuaja automatikisht. Në shembullin e mëparshëm, ne vendosëm sugjerimin e çmimit të përfitimit në Disney në 214.00 $ - 4% mbi çmimin e porosisë limit.

  Kjo do të thotë që nëse ndiqni këtë sinjal në letër, do të fitonit prej 4% - nëse tregtia e aksioneve shkon në rrugën tonë. E thënë thjesht, nëse arrihet kjo pikë e çmimit - tregtia juaj do të mbyllet automatikisht - duke mbyllur kështu fitimin tuaj me 4%. Ç'është më e rëndësishmja, kjo është pa pasur nevojë që ju të koha në bursat.

  Stoqet SIGNALE - Rreziku Vs Shpërblimi

  Këtu në Mëso 2 Tregtinë, ekipi ynë i brendshëm i analistëve ekspertë janë gjithmonë të vëmendshëm ndaj rrezikut ndaj shpërblimit për çdo tregti kur ndajnë sinjalet e aksioneve. Në shembullin tonë të mëparshëm, u përdor një raport rrezik-shpërblim prej 1: 4. Si i tillë, ne po kërkojmë të rrezikojmë 1% të aksioneve tona fillestare në mënyrë që të bëjmë 4%.

  Si pasojë, sugjerimi për porosinë tonë për ndalimin e humbjes ishte 1% dhe fitimi i marrë ishte 4%. Ne gjithashtu zakonisht përdorim një raport rreziku / shpërblimi 1: 3 në sinjalet tona të aksioneve - do të thotë nëse 1 në çdo 3 tregti është i suksesshëm - ne jemi në rrugën e duhur.

  Grupi Telegram i Sinjaleve më të Mirë të Stoqeve

  Sinjalet më të mira të aksioneve dërgohen përmes grupit të Telegramit Tregtisë Mëso 2.

  Shihni arsyet e renditura më poshtë:

  • Të besueshëm dhe të sigurt: Mbi 500 milion njerëz përdorin Telegram. Mesazhet janë të koduara për privatësi dhe shërbimi nuk kërkon shumë të dhëna - madje edhe duke punuar me një lidhje interneti më pak se ideale
  • Kohe reale: Mesazhet e bazuara në re janë dërguar në kohë reale për të gjithë përdoruesit, që do të thotë që ju kurrë nuk do të humbni një sinjal të aksioneve Mëso 2 Trade!
  • Shërbim Falas: Shërbimi Telegram është plotësisht falas, kështu që gjithçka që duhet të bëni është të shkarkoni aplikacionin, të lidheni në internet dhe jeni mirë të shkoni
  • Biseda në grup: Anëtarët tanë të sinjalit të aksioneve të Tregtisë 2 janë në gjendje të bisedojnë dhe të ndajnë ide përmes mediave, mesazheve dhe ngjitësve. Kjo krijon një ndjenjë të shkëlqyeshme të shoqërisë dhe bashkësisë
  • Imazhe informuese: Këtu në Mësoni 2 Tregtisë ne dëshirojmë të mbështesim sinjalet tona të aksioneve me prova të forta - do të thotë që ne shpesh ndajmë grafikë ose tabela me grupin tonë të anëtarëve të Telegramit.

  Telegrami po bëhet shpejt mënyra më e mirë për të siguruar sinjalet më të mira të aksioneve. Ka arsye të ndryshme siç janë renditur më sipër. Telegrami është shumë i përshtatshëm dhe privat gjithashtu. Kur hyni në grupin e sinjaleve të aksioneve të Tregtisë 2, ju po bashkoheni me një komunitet tregtar me të njëjtin mendim - ku të gjithë kemi një dëshirë të ndërsjellë për të dalë përpara tregjeve të aksioneve dhe për të bërë fitime të qëndrueshme!

  Shërbimi është shumë i lehtë për tu personalizuar, pasi do të jeni në gjendje të vendosni tonin tuaj specifik të njoftimit, në mënyrë që të dini se keni një sinjal të aksioneve Mëso 2 Tregtisë. Edhe nëse jeni dikush që preferon telefonin e tij të heshtur gjatë gjithë ditës, mund ta vendosni në mënyrë që aplikacioni t'ju paralajmërojë për mesazhet e Telegramit pavarësisht.

  Plani më i mirë i sinjaleve të stoqeve

  Këtu në Mëso 2 Tregtinë, ne kryejmë kërkime të fuqishme dhe intensive në tregjet e aksioneve. Ky hulumtim përqendrohet në analizë të përpiktë teknike, e cila përfshin vizatimin e grafikëve, mjete të përparuara të treguesve dhe shumë kërkime të hollësishme në të dhënat financiare të kompanive pas aksioneve.

  Orët e pafundme janë shpenzuar në prapaskenë për t'u ofruar anëtarëve tanë një plan plotësisht të plotë të sinjaleve të aksioneve - sepse ne besojmë në cilësi mbi sasinë. Si i tillë, në vend që të ju përmbytim me dhjetëra sinjale në ditë - ne dërgojmë 3 sugjerime në javë - përmes grupit Mëso 2 Tregtinë e Tregtisë.

  Nëse shqetësoheni se pas një ose dy javësh mund të jeni të pakënaqur me shërbimin e sinjalit të aksioneve - ky nuk do të jetë problem. Ne jemi aq të sigurt në cilësinë e shërbimit tonë të sinjalit saqë u ofrojmë të gjithë anëtarëve një garanci 30-ditore të kthimit të parave. Kjo do të thotë që nëse vendosni të lini brenda 30 ditësh, thjesht mund të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes së klientit për të kërkuar rimbursim.

  Për të provuar shërbimin më të mirë të sinjaleve të aksioneve në potencialin e tij maksimal duhet:

  • Drejtohuni tek një ndërmjetës me reputacion të aksioneve në internet me një llogari demo. dhe regjistrohuni. Ne e vlerësojmë eToro - pasi ndërmjetësi është pa komision, shërben më shumë se 17 milion klientë dhe ofron një llogari demo falas me 100,000 dollarë në fonde letre
  • Kur të merrni një sinjal të aksioneve Mëso 2 Tregtisë përmes Telegram - ndiqni rendin në letër përmes llogarisë suaj demonstruese eToro
  • Kur të mbyllni pozicionin tuaj - merrni parasysh fitimet / humbjet
  • Ndiqni sinjalet, tregtoni dhe përsëritni - të paktën për disa javë
  • Disa javë më poshtë, mund të llogaritni fitimet dhe fitimet për të parë se sa të suksesshëm janë sinjalet tona

  Siç është e qartë nga lart - duke testuar shërbimin tonë më të mirë të sinjaleve të aksioneve përmes një llogarie demo falas, ju mund të merrni një mendim se si funksionon dhe një ide nëse i përshtatet stilit tuaj personal të tregtisë.

  Duke marrë parasysh faktin që ne ofrojmë një garanci 30-ditore të kthimit të parave, ju me të vërtetë nuk keni asgjë për të humbur duke filluar procesin përmes një strukture llogari demo.

  Çmimet e sinjalit të aksioneve

  Këtu në Mëso 2 Tregtinë, ne krenohemi me transparencën. Si i tillë, nuk ka ndonjë strukturë të madhe pagese kur bëhet fjalë për sinjalet tona të aksioneve.

  Thjesht paguani 15 £ në muaj dhe ne do t'ju dërgojmë 3 sinjale aksionesh çdo javë - duke detajuar mundësitë potencialisht fitimprurëse me çmimet e hyrjes dhe daljes. Siç thamë, kjo gjithashtu vjen me një garanci 30-ditore të kthimit të parave.

  Zgjedhja e një ndërmjetësi për sinjalet më të mira të aksioneve

  Zgjedhja e një ndërmjetësi për sinjalet më të mira të aksioneve nuk duhet të merret lehtë. Si e tillë, shih më poshtë një listë të matjeve kryesore për t'u marrë parasysh.

   

  eToro - Bleni dhe Investoni në Asete

  Vlerësimi ynë

  • Bleni mbi 2,400 aksione
  • Tregtoni mijëra CFD
  • Depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti, portofol elektronik, ose llogari bankare dhe PayPal
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Vetëm kriptot e vërteta janë në dispozicion për përdoruesit e SH.B.A.
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

   

  Rregullim

  Rregullorja është atje lart kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një ndërmjetësi për sinjalet më të mira të aksioneve. Pa rregullore, ju po e lini veten të prekshëm nga ofruesit e errët. Për të mos përmendur faktin që ju po u dorëzoni para kompanive që nuk mbajnë përgjegjësi për veprimet e tyre.

  Platforma e tregtimit të aksioneve eToro rregullohet nga disa prej autoriteteve financiare më të respektuara në botë - përfshirë FCA (MB), ASIC, (Australi) dhe CySEC (Qipro). Për ata që nuk janë të vetëdijshëm, platformat e rregulluara të tregtimit të aksioneve duhet t'i përmbahen rregullave strikte kur bëhet fjalë për ndarjen e fondeve të klientëve, transparencën e tarifave, KYC dhe kontrollet e hollësishme. Si të tillë, ndërmjetësit e rregulluar si eToro ju ofrojnë një rrjet sigurie.

  Komisionet dhe përhapjet

  Sinjalet tona të aksioneve priren të jenë të drejtuara drejt tregtisë afatshkurtër dhe kapjes së fitimeve modeste - rregullisht. Si i tillë, duhet të kërkoni një ndërmjetës në internet i aksioneve që mund t'ju ofrojë spread të ngushtë dhe norma të ulëta komisioni për tregtimin.

  Nëse juria është akoma e gatshme për atë që mund të jetë ndërmjetësi më i mirë për sinjalet e aksioneve për ju, atëherë mund të jeni të interesuar për eToro. Siç e përmendëm më lart, ndërmjetësi është plotësisht i licencuar dhe i rregulluar. Dhe - platforma e tregtimit shoqëror ju mundëson të tregtoni aksione pa paguar asnjë cent tarifa komisioni. Kjo do të thotë që tarifa e vetme për të cilën duhet të mendoni është përhapja.

  levave

  Nëse buxheti juaj i tregtimit nuk është aq mbresëlënës sa dëshironi, mos u shqetësoni. Shumë nga anëtarët tanë përdorin sinjalet tona të aksioneve dhe aplikojnë levave përmes një ndërmjetësi në internet për të rritur pozicionet e tyre.

  Ndërmjetësi më i vlerësuar eToro ofron levave në tregtinë e aksioneve deri në 1: 5 nëse jeni me bazë në MB ose Evropë. Nëse jeni të vendosur diku tjetër, mund të jeni në gjendje të merrni deri në 1:20.

  Si e tillë, shuma e huasë në ofertë do të varet jo vetëm nga ajo aktiv që tregton, por edhe nga vendi ku jeton. Disa kombësi janë të mbuluara me sasinë e levave që një ndërmjetës mund të ofrojë, ndërsa të tjerët mund të kenë aq sa dëshirojnë.

  Tregjet e aksioneve

  Gjithmonë sigurohuni që të jeni plotësisht të vetëdijshëm se cilat tregje është në gjendje t'ju ofrojë një platformë tregtare. Mbi të gjitha, nëse merrni një sinjal për të bërë një porosi në një stok të MB - duhet të siguroheni që ndërmjetësi ofron qasje në këtë treg. Përndryshe, është një mundësi e humbur e sinjalit të aksioneve.

  eToro, për shembull, ofron qasje në 2,400+ aksione të ndryshme nga tregje të ndryshme globale. Si e tillë, shanset që ky ndërmjetës në internet të mos ketë qasje në një nga aksionet e paraqitura në sinjalet tona të aksioneve është shumë e vështirë.

  pagesat

  Një tjetër metrikë për t’u marrë në konsideratë është nëse platforma e tregtimit të aksioneve pranon një sërë llojesh pagese. Disa ndërmjetës më tradicionalë në internet lejojnë klientët të depozitojnë vetëm duke përdorur transferin bankar - gjë që mund të vonojë udhëtimin tuaj të sinjalit të aksioneve deri në një javë.

  eToro pranon gjithçka, nga kartat e kreditit dhe debitit deri te transferimet bankare, dhe kuletat elektronike si PayPal, Skrill, Neteller dhe më shumë - në varësi të vendit ku jetoni.

  Si të përdorni sinjalet më të mira të aksioneve - Ecja hap pas hapi

  Deri tani ju ndoshta po ndiheni të sigurt mjaftueshëm për të dalë përpara dhe për të pushtuar tregjet e aksioneve - duke përdorur sinjalet tona për t'ju drejtuar.

  Duke pasur parasysh këtë, ne kemi përpiluar një përshkrim të thjeshtë me 5 hapa se si të përdorim sinjalet më të mira të aksioneve këtu në Mëso 2 Tregtinë!

  Hapi 1: Bashkohu Mëso 2 Tregtisë

  Gjëja e parë që duhet të bëni është të regjistroheni në Mëso 2 Trade. Ky është një proces i shpejtë dhe i lehtë për ta bërë topin të rrokulliset. Në mënyrë që të fitoni qasje në sinjalin tonë privat të aksioneve Grupi i Telegramit - do të duhet të paguani tarifën tonë mujore prej 15. Mos harroni, kjo vjen me një garanci 30-ditore të kthimit të parave - pa pyetje.

  Hapi 2: Bashkohuni në Grupin tonë të Telegramit të Sinjaleve të Aksioneve

  Tani mund të bashkoheni me sinjalet tona të aksioneve në grupin e Telegramit për të filluar të merrni 3 sugjerime tregtare në javë.

  Për ta bërë këtë, do të duhet të shkarkoni Telegram në telefonin tuaj celular (nëse nuk e keni bërë tashmë). Tjetra, do të merrni udhëzime të plota se si të veproni.

  Hapi 3: Aktivizo njoftimet e personalizuara

  Siç thamë më herët, ju mund të personalizoni njoftimet tuaja në Telegram. Si i tillë, është e mençur të siguroheni që mesazhet e njoftimit janë me zë të lartë në mënyrë që të mos humbni kurrë një sinjal aksioni në kohë reale.

  Këtë mund ta bëni specifik për grupin Telegram Tregtisë Mëso 2. Kjo siguron që kur tingëllon njoftimi specifik, ju e dini që keni marrë një sinjal të aksioneve që duhet të kontrolloni.

  Hapi 4: Merrni sinjalet e aksioneve dhe porositni vendet

  Siç thamë, mesazhet e Telegramit vijnë në kohë reale. Si i tillë, kur dërgojmë sinjale të aksioneve - do të lajmëroheni menjëherë për mundësinë potencialisht fitimprurëse.

  Për të përsëritur, të gjitha sinjalet e aksioneve përfshijnë emrin e aksioneve dhe nëse duhet të shkojnë gjatë ose të shkurtër. Ne gjithashtu përfshijmë një kufi, humbje të ndaluar dhe çmim fitimi.

  Hapi 5: Rishikoni sinjalin e aksioneve

  Pasi të keni shqyrtuar sinjalin e aksioneve, drejtojuni ndërmjetësit tuaj të zgjedhur në internet dhe vendosni porositë e sugjeruara. Sapo të godisni konfirmoni porosinë, platforma do të ekzekutojë porosinë tuaj.

  Për të përmbledhur, pas vendosjes së pozicioneve tuaja, porositë tuaja të humbjes dhe marrjes së fitimit do të veprohen automatikisht vetëm nëse / kur të jetë arritur pika specifike e çmimit.

  Nëse tregtia e aksioneve ishte e suksesshme, fitimet tuaja nga tregtia do të shtohen automatikisht në llogarinë tuaj të tregtisë.

  Sinjalet më të mira të aksioneve: Vendimi

  Sinjalet më të mira të aksioneve ju ndihmojnë në kapjen e mundësive tregtare potencialisht fitimprurëse - të parëndësishme për nivelin tuaj të përvojës së tregtimit të aksioneve.

  Këtu në Mëso 2 Tregtinë, ekipi ynë i ekspertëve të brendshëm të aksioneve gjithmonë përfshin si strategjinë e hyrjes dhe daljes në çdo sinjal. Kjo përfshin emrin e aksioneve, pavarësisht nëse është një blerje apo shitje, kufiri i çmimit, dhe ndalimi i humbjes dhe marrja e fitimit.

  Për më tepër, nëse nuk ju pëlqejnë sinjalet e aksioneve që ne ofrojmë, gjithmonë mund të bini në garancinë tuaj për kthimin e parave 30-ditore. Thjesht kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes së klientit për një anulim dhe rimbursim.

   

  Mësoni 2 sinjale të aksioneve tregtare

  E RENDITURA E PARA

  • Merrni 3 sinjale aksionesh në javë
  • Të gjitha sinjalet përmbajnë porosi hyrëse dhe dalëse
  • Përfitoni nga ekspertët tanë të tregut të aksioneve
  • Vetëm 15 £ në muaj me një garanci 30-ditore të kthimit të parave

   

  FAQs

  Sa kushtojnë sinjalet e aksioneve?

  Këtu në Mëso 2 Tregtinë, ne u dërgojmë 3 sinjale cilësore të aksioneve në javë anëtarëve të grupit tonë të Telegramit. Kjo është për një pagesë mujore prej vetëm 15 £.

  Çfarë mund të bëj me një sinjal të aksioneve?

  Çdo sinjal i aksioneve të Tregtisë Mëso 2 do të përfshijë të gjitha pjesët përbërëse të porosisë tuaj. Për shembull, sinjali do t'ju tregojë se cilat aksione duhet të tregtoni, nëse duhet të shkoni gjatë ose shkurtër dhe çfarë çmimi të futni një urdhër ndalimi-humbjeje dhe përfitimi. Thjesht drejtohuni tek një ndërmjetës aksionesh me reputacion dhe të rregulluar si eToro dhe vendosni porositë tona të sugjeruara. eToro do të ekzekutojë porositë tuaja të kufizimit, humbjes së ndalimit dhe marrjes së fitimit kur dhe kur të udhëzohen. Duke pasur këtë në mendje, sinjalet tona të aksioneve prekin nevojën për të koha e tregjeve dhe për të mbyllur pozicionet manualisht.

  A do të fitoj para me sinjale aksionesh?

  Ndërsa do të dëshironim të garantonim një sinjal fitues çdo herë, ashtu nuk funksionon tregtia e aksioneve. Nuk ka një top kristali. Sidoqoftë, ne jemi aq të sigurt në hulumtimet tona dhe sinjalet e hollësishme të mbështetura në analiza, saqë u ofrojmë të gjithë anëtarëve të RI një garanci 30-ditore të kthimit të parave.

   

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.