S&P 500 Krerët Përtej Nivelit 4100 në një Reagim Ekonomik Global

S&P 500 Krerët Përtej Nivelit 4100 në një Reagim Ekonomik Global

S&P 500 Analiza e Çmimeve - 8 Prill

S&P 500 rinovoi vitin e lartë duke u ngritur mbi 4100 në kohën e postimit. Indeksi është duke u konsoliduar nën një rekord të ri të lartë prej 4102.5, postuar pas një rritje prej 0.12% të Enjten, shkaktuar nga ndjenjat pozitive të tregut. Ekonomia globale u hodh pasi optimizmi për rritjen e shpejtë tejkaloi rreziqet gjeopolitike.

Nivelet kryesore
Nivelet e rezistencës: 4300, 4200 4100
Nivelet e Mbështetjes: 4000, 3900, 3800
S&P 500 Trendi Afatgjatë: Bullish
S&P 500 ka fituar terren pas një muaji seancash të forta negative, me treguesin RSI që po ngrihet dhe vendos një kalim të fortë ndaj territorit të tij të blerë më shumë. Aktualisht, çmimi gjeti rezistencë në vijën horizontale në nivelet 4100 dhe çmimi është në lëvizje është akoma në tendencë që të rrisë rezistencën në mbështetje.

Një fotografi përtej 4100 mbetet në foto, duke treguar nivelin si mbështetje të mundshme solide. Ndërkohë, nivelet 4000 ka të ngjarë të veprojnë si mbështetje në dobësi. Tregtimi mbi këtë rajon do të ndihmojë për të mbajtur theksin përmbys, drejt niveleve 4200. Nëse indeksi nuk arrin të mbyllet ditën mbi 4100, e cila aktualisht shihet si një zonë e freskët për dema, niveli në 4000 mund të mbështesë presionin e blerjes për të mbetur i paprekur.
S&P 500 Trendi afatshkurtër: Duke filluar
Në harkun kohor prej katër orësh, veprimi i çmimeve ka thyer vijën e rezistencës 4100, por u lehtësua në 4089 nivelet më të ulëta afatshkurtra. Një pushim nën 4-orë MA 13 në pjesën e poshtme e zhvlerëson drejtimin bullish, ndërsa tregtimi i qëndrueshëm mbi krye të 4100 konfirmon trendin e rritjes. Në anën negative, nëse S&P 500 arrin të depërtojë më poshtë në zonën e bashkimit MA 5 dhe MA 13, ajo mund të bjerë në nivelet 4000.

Përndryshe, nëse shitësit nuk arrijnë ta çojnë S&P 500 poshtë në nivelet kryesore 4000 dhe mesataren lëvizëse 4-orëshe 5 dhe 13, kjo mund të rrisë rrezikun e një lëvizjeje më të lartë drejt niveleve 4200. Në rast se interesi i shitjes vazhdon, rajoni kryesor i mbështetjes prej 3950 dhe nivelet 3900, i cili mbivendoset me vijën e tendencës në rritje nga marsi mund të ndalojë rënien.

Shënim: Learn2.Trade nuk është këshilltar financiar. Bëni kërkimin tuaj para se të investoni fondet tuaja në ndonjë aktiv financiar ose produkt ose ngjarje të paraqitur. Ne nuk jemi përgjegjës për rezultatet tuaja të investimit

 • Komisioner
 • përfitimet
 • Depozita Min
 • Rezultat
 • Vizitoni ndërmjetësin
 • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
 • Depozita minimale $ 100
 • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
$ 100 Depozita Min
9
 • Platforma e tregtimit të Cryptocurrency vlerësuar me çmime
 • 14 Cryptoassets në dispozicion për të investuar në
 • FCA & Cysec rregullohen
$ 200 Depozita Min
9.8

Produkte investimi shumë të paqëndrueshme të parregulluara. Asnjë mbrojtje e investitorëve të BE-së.

 • Mbi 100 produkte të ndryshme financiare
 • Investoni nga 10 dollarë
 • Tërheqja në të njëjtën ditë është e mundur
$ 100 Depozita Min
9.8
 • Cryptos të tregtisë së lartë si Bitcoin, Litecoin dhe Ethereum plus më shumë
 • Komisione zero dhe asnjë tarifë bankare për transaksionet
 • Shërbim rreth orës me mbështetje në 14 gjuhë
$ 100 Depozita Min
8.5
 • Platforma e tregtimit të Cryptocurrency vlerësuar me çmime
 • 100 dollar depozitë minimale,
 • FCA & Cysec rregullohen
$ 100 Depozita Min
9.8
Ndani me tregtarët e tjerë!

Autori: Azeez Mustapha

Avatar

Azeez Mustapha është një autor, tregtar, analist i tregjeve, strateg i sinjaleve dhe menaxher i fondeve me përvojë.