Argjend fuqishëm bullish!

Argjend fuqishëm bullish!

Mitingje argjendi në kohën e shkrimit dhe qëndron në nivelin 25.449. Çmimi ka hequr pengesat e menjëhershme duke sinjalizuar blerës të fortë.

Çmimi ka zhvilluar një rikthim afatshkurtër pas shitjes së fundit masive. Ndjesia aktuale e rreziqeve që mbizotëron në tregjet mund ta çojë Argjendin më lart në periudhën afatshkurtër.

Analiza e Grafikut XAG / USD H1!

XAG / USD kërceu mbi vijën e trendit rënës dhe ka regjistruar një ndarje të vlefshme mbi nivelin e 50% retracement. Tani po bën presion mbi nivelin e përjavshëm R1 (25.447).

Mbyllja mbi të dhe përtej 25.409 vlera e sotme e lartë mund të shpallë më shumë fitime përpara. Çmimi ka riprovuar vijën rrëshqitëse të nivelit të përmirësimit 50% (sl) që konfirmon shpërthimin e përmbysjes.

Çmimi është i fortë pasi të stabilizohet mbi vijën mesatare të pitchfork në ngjitje (ml). Tani tregtohet mbi vijën rrëshqitëse të brendshme (sl) e cila ka vepruar si një rezistencë dinamike. Vija mesatare e sipërme (uml) shihet si objektivi dhe pengesa tjetër përmbys.

Përfundim!

Ndërprerja mbi vijën e trendit rënës dhe përmes nivelit 50% retracement mund të sjellë një rritje më të madhe.

 

shënim: Learn2.Trade nuk është këshilltar financiar. Bëni kërkimin tuaj përpara se të investoni fondet tuaja në ndonjë aktiv financiar ose produkt ose ngjarje të paraqitur. Ne nuk jemi përgjegjës për rezultatet tuaja të investimit.

 • Komisioner
 • përfitimet
 • Depozita Min
 • Rezultat
 • Vizitoni ndërmjetësin
 • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
 • Depozita minimale $ 100
 • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
$ 100 Depozita Min
9
 • Platforma e tregtimit të Cryptocurrency vlerësuar me çmime
 • 14 Cryptoassets në dispozicion për të investuar në
 • FCA & Cysec rregullohen
$ 200 Depozita Min
9.8

Produkte investimi shumë të paqëndrueshme të parregulluara. Asnjë mbrojtje e investitorëve të BE-së.

 • Mbi 100 produkte të ndryshme financiare
 • Investoni nga 10 dollarë
 • Tërheqja në të njëjtën ditë është e mundur
$ 100 Depozita Min
9.8
 • Cryptos të tregtisë së lartë si Bitcoin, Litecoin dhe Ethereum plus më shumë
 • Komisione zero dhe asnjë tarifë bankare për transaksionet
 • Shërbim rreth orës me mbështetje në 14 gjuhë
$ 100 Depozita Min
8.5
 • Platforma e tregtimit të Cryptocurrency vlerësuar me çmime
 • 100 dollar depozitë minimale,
 • FCA & Cysec rregullohen
$ 100 Depozita Min
9.8
Ndani me tregtarët e tjerë!

Autori: Olimpiu Tuns

Olimpiu Tuns

Olimpiu Tuns u diplomua me një Master në Administrim Biznesi dhe është një Analist / Tregtar / Trainer i Tregut me përvojë me 10 vjet përvojë në tregjet financiare që ka ekspertizë në Forex, Commodities, Index, Cryptocurrency dhe Stoqet. Ai punoi si Analist i Tregut për tre kompani të mëdha brokerimi, si një tregtar i mjeteve dhe si një kontribues / krijues i përmbajtjes për portalet e lajmeve dhe platformat arsimore.