fbpx

Markets.com Rishikim

Vlerësimi
£ 100 Depozita Minimale
Llogaria e hapur

Rishikimi i plotë

Markets.com është një ndërmjetës në mbarë botën FX dhe CFD. Themeluar në vitin 2008, Markets.com menaxhohet nga Safecap Investment Limited e cila drejtohet nga Cysec Qipriot dhe FSCA e Afrikës së Jugut. Safecap Investment Limited është në pronësi të një kompanie të zhvillimit të softverit të njohur si Playtech. Shumë e konsiderojnë Markets.com si të sigurt pasi që kompania e saj mëmë, Playtech, është në bursën e Londrës dhe është përbërëse e Indeksit FTSE 250.

Aktualisht, platforma ofron tregtimin e mbi 2,000 aktiveve si CFD, Forex, aksione, indekse, kriptovaluta, bono dhe ETF. Me mbi 5 milion përdorues të regjistruar, platforma merr rreth 13 milion tregti të vendosura në vit që përkthehet në rreth 185 milion dollarë në vlerë të tregtuar. Për më tepër, Markets.com ofron një ndërfaqe inovative tregtare që u drejtohet më shumë tregtarëve themelorë sesa atyre teknikë.

Markets.com u themelua në 2006 dhe u bë një ndërmjetës i çertifikuar i Forex në 2008. Ai është rritur në një ndërmjetës me reputacion brenda një kohe të shkurtër, i cili pjesërisht është mundësuar nga partneriteti me partnerë të profilit të lartë në industri. Sipas informacionit të marrë nga Daytrading.com, markets.com ka një numër çmimesh nën rripin e saj duke përfshirë:

 • Çmimi për ndërmjetësin më të mirë në Shërbimin e Klientit Evropë 2012 (Rishikimi Global i Bankave dhe Financave)
 • Çmimi për Shërbimin më të Mirë të Klientit 2012 (London Investor Show Forex)
 • Çmimi për Ofruesin e Forex të Vitit 2017 (UK Forex Awards)
 • Çmimi për Platformën më të Mirë të Tregtimit të Forex 2017 (UK Forex Awards)

Tregjet.com Avantazhet dhe Disavantazhet

Përparësitë

 • Ajo ofron tarifa të ulëta tregtimi
 • Procesi i hapjes së llogarisë është jashtëzakonisht i qetë dhe i shpejtë
 • Ofron një larmi mjetesh inovative kërkimore
 • Ajo ofron një larmi të gjerë asetesh për të tregtuar
 • Ajo ofron një platformë mbresëlënëse të tregtarëve të internetit MarketsX që është miqësore për fillestarët dhe e pasur me veçori.
 • Ajo ofron një gamë të gjerë të mjeteve të tregtisë dhe opsioneve të mbështetjes së klientit
 • Aplikacioni i tij celular sinkronizohet pa ndërprerje me platformën e saj të uebit.
 • Ofroni një numër platformash tregtare duke përfshirë platformën e pronarit të bazuar në internet.
 • Zyrat globale ofrojnë qasje të lehtë dhe fleksibile në opsione të tilla si nxitje më e lartë dhe / ose promovime bonusesh.

Disavantazhet

 • Platforma nuk ofron humbje të garantuara të ndalimit.
 • Ka ankesa për tarifa dhe kosto të fshehura
 • Ata kanë burime të kufizuara arsimore në platformën e tyre tregtare
 • Ato ofrojnë norma më të larta se mesatarja të shkëmbimit.
 • Platforma e tyre ka një funksionalitet të dobët të lajmeve.
 • Ata nuk ofrojnë mbështetje gjatë fundjavës. Vetëm në ditët e punës.
 • Përdoruesit nga SH.B.A., Kanada, Belgjika, Australia, Japonia dhe India nuk kanë qasje në platformën e tregtimit.

Mbështetja e kriptovalutave

Markets.com ka mbështetje për tregtimin e Bitcoin Futures, Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple dhe Bitcoin Cash. Sidoqoftë, tregtarët mund të tregtojnë vetëm CFD të kriptovalutave që do të thotë se ata nuk mund të mbajnë drejtpërdrejt ndonjë pasuri dixhitale. Për këtë arsye, nuk ka nevojë të krijoni një portofol kriptomonedhë pasi mund të menaxhoni të gjitha pasuritë nga komoditeti i platformës. Për më tepër, tregtia e kriptovalutave zhvillohet 24/7 me të ardhmet e Bitcoin duke pushuar midis 22:00 dhe 23:00 GMT

Si të Regjistrohemi dhe Tregtojmë me Markets.com

Regjistrimi në platformë është një proces mjaft i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë. Ekziston një video udhëzuese në faqen e tyre që ju çon nëpër proces në rast se bëhet e vështirë për këdo. Pasi të filloni regjistrimin, do të duhet të paraqisni informacionin bazë siç janë emri juaj, numri i telefonit, data e lindjes dhe adresa. Më vonë, do t'ju duhet të siguroni informacionin tuaj financiar dhe tatimor. Së fundmi, do të ketë disa pyetje që vlerësojnë përvojën tuaj tregtare dhe ekspertizën e përgjithshme financiare në tregti.

Pasi të regjistroheni për një llogari, do t'ju duhet të paraqisni disa dokumente për verifikim. Kjo është pavarësisht nga cilido zyrë në të cilën vendosni të regjistroheni. Për ta bërë këtë, duhet të futesh në llogarinë e regjistruar dhe të kalosh te "Verifikimi". Pasi të keni atje, do të gjeni një seksion ku mund të ngarkoni dokumente për prova të vendbanimit dhe identifikimit (POR dhe POI). Dokumentet e vlefshme për POI përfshijnë kartat e identitetit kombëtar, pasaportat dhe lejen e drejtimit. Për POR, dokumenti mund të jetë çdo faturë e shërbimeve: uji, energjia elektrike, gazi, telefoni, kablli ose interneti, ose një deklaratë e kartës së kreditit / debitit.

Thjesht dijeni se sapo të verifikohet plotësisht llogaria juaj, nuk do të jeni në gjendje të ndryshoni përsëri të dhënat tuaja personale. Prandaj, nëse gjendeni në një situatë ku duhet të azhurnoni të gjitha detajet personale, mund t'ju duhet të kontaktoni ndihmën e Markets.com për ndihmë. Gjithashtu, jini të gatshëm t'u siguroni atyre letra shtesë për të vërtetuar kërkesat tuaja.

Llogaritë e tregjeve.com

Pjesë e procesit të regjistrimit do të jetë zgjedhja midis disa opsioneve të llogarisë. Llogaritë që do të duhet të zgjidhni përfshijnë:

 • Llogaria Reale: Llogaria Anormale e Tregtisë së Drejtpërdrejtë.
 • Llogaria Demo: Një llogari praktike që është falas dhe e disponueshme për një kohë të pakufizuar.
 • Swap Free Account: Një llogari miqësore islamike. Vepron brenda ligjeve të Sheriatit Islam të tregtisë pa interes.

Të gjitha këto llogari ofrojnë të njëjtat karakteristika të tilla si webinars, analiza e përditshme e tregut, dhe mbështetje 24-orëshe të klientit me ndryshime minutë këtu dhe atje.

Si të tregtoni në Markets.com

Për ata që preferojnë një prezantim vizual se si të bëjnë tregti në Markets.com, faqja e tyre në internet ofron një përshkrim video se si të bëjnë një tregti. Për ata që preferojnë një shpjegim me shkrim, këtu janë hapat:

 • Zgjidhni një aktiv duke përdorur listën në anën e majtë të platformës tregtare. Përzgjedhja e një aktivi do ta bëjë pasurinë të shfaqet në qendër të ekranit së bashku me informacionin dhe vlerat përkatëse.
 • Në anën e djathtë të ekranit, do të shihni mundësi për blerjen ose shitjen e asetit. Klikoni mbi blerjen nëse kjo është hera juaj e parë që blini një aktiv dixhital dhe në shitje nëse doni të shisni një aktiv që është në zotërimin tuaj.
 • Do të shfaqet një dritare pop-up me detaje të tilla si çmimet e blerjes dhe shitjes, madhësitë minimale të tregtisë, tendencat e tregtimit, etj. Në këtë pikë, ju keni mundësinë të zgjidhni edhe "të përparuar" për lloje dhe opsione më të përparuara të tregtisë. Plotësoni formularin dhe zgjidhni "Vendosni Renditjen".
 • Një tjetër mundësi që mund të përdorni për të ekzekutuar një tregti është duke telefonuar drejtpërdrejt në Tregun e Tregtisë dhe duke vendosur një porosi në telefon. Sidoqoftë, kini kujdes që Tavolina e Tregtisë është në dispozicion vetëm në Anglisht.

Platforma Trading

Platforma tregtare Markets.com është në dispozicion në disa gjuhë të tilla si arabisht, anglisht dhe spanjisht. Për më tepër, tregtarët kanë lirinë dhe fleksibilitetin për të zgjedhur nëse do të bëjnë tregti në platformën e tyre në internet të Markets.com ose përmes aplikacionit të tyre celular. Me Web Trader, nuk keni nevojë të shkarkoni materiale shtesë pasi gjithçka, siç janë mjetet dhe veçoritë e përparuara, janë lehtësisht të disponueshme në platformë. Me aplikacionin celular, mund t'ju duhet të shkarkoni disa gjëra.

Aplikacioni celular është i disponueshëm për përdoruesit e Android dhe iPhone. Aplikacioni është miqësor për fillestarët dhe mbështetet në teknologji të shkëlqyeshme. Platforma e tregtisë gjithashtu mbështet tregtinë me MetaTrader 5 (MT5), e cila është një mundësi më e mirë për tregtarët ekspertë. Për më tepër, platforma ofron personalizim të nivelit të lartë siç është zgjedhja midis një teme të errët ose të dritës. Për t'i përdorur këto, drejtohu te "Llogaria ime dhe Vendosja" dhe më pas zgjidh "Karakteristikat e Platformës".

Rregullorja dhe Siguria

Markets.com është një pjesë e Tradetech Markets Pty Ltd e cila ndodhet në Australi. Tradetech Markets Pty Ltd mbikëqyret nga Komisioni Australian i Letrave me Vlerë dhe Investimeve.

Tradetech Markets Pty Ltd dhe Safecap Investments Ltd janë të dy filialet ePlaytech PLC. Playtech renditet gjithashtu në LSE (Bursa e Londrës) dhe është pjesë e indeksit FTSE 250.

Në rajonin e Evropës, menaxhohet nga SafecapInvestmets Ltd, i cili mbikëqyret nga FSCA dhe CySEC. Klientët me pakicë dhe profesionistë në këtë rajon mund të kenë përfitime përkatësisht deri në 1:30 dhe 1: 300. Ekziston edhe Kompensimi i Investitorëve deri në 20,000 Euro.

Në rajonin e Afrikës, menaxhohet nga TradeTech Markets Pty Limited Afrika e Jugut. Prandaj, ajo mbikëqyret nga Afrika e Jugut FSCA (Autoriteti i Sjelljes së Sektorit Financiar). Përdoruesit në këtë rajon mund të kenë mundësi përdorimi deri në 1: 300 dhe gjithashtu të marrin një bonus depozite të parë deri në 35%.

Në Australi, menaxhohet nga AutralianTradetech Markets Pty Ltd. Mbikëqyret nga ASIC. Në Australi, përdoruesit përfitojnë levë deri në 1: 300 me një bonus depozite të parë deri në 20%. Për të gjitha rajonet, Markets.com ka një tipar të njohur si Mbrojtja e Bilancit Negativ i cili mban fondet e klientëve në llogari të veçanta bankare për mbrojtje të shtuar.

Tregjet.com Tarifat dhe Kufijtë

Sipas ankesave të shumta nga përdoruesit, platforma është e shtrenjtë dhe nuk është aq konkurruese me udhëheqësit e tjerë të industrisë, siç janë tregjet CMC ose IG. Përhapjet minimale janë mbi mesataren. Përhapjet minimale të monedhës dixhitale janë më të lartat në Evropë me 140 pikë për Bitcoin dhe 15 pikë për Ethereum.

Tërheqjet janë falas dhe mund të merren nga 2 deri në 5 ditë pune. Llogaritë me tre muaj pasivitet tarifohen rreth 10 $ në muaj. Kjo tarifë është veçanërisht e fshehur dhe nuk është aq e zbuluar sa pjesa tjetër e tarifave. Market.com mban një listë të azhurnuar të të gjitha përhapjeve dhe kufijve të levave në faqen e tyre të internetit.

Tregjet.com Mënyrat e Pagesës

Markets.com ofron një zgjedhje të gjerë të metodave të depozitave. Kjo perfshin:

 • Kartat e kreditit / debitit
 • Transferimi i telave
 • Skrill
 • Paypal
 • Neteller

Të njëjtat metoda të depozitimit më sipër mund të përdoren gjithashtu për të tërhequr. Sidoqoftë, në një përpjekje për të qëndruar në përputhje me statutet e pastrimit të parave, Markets.com këmbëngul që tërheqjet të bëhen përmes së njëjtës metodë e përdorur për të depozituar. Për fat të mirë, nuk kushton absolutisht asgjë për t'u tërhequr. Kërkesat minimale të tërheqjes renditen si më poshtë:

 • Ju duhen minimumi 10 USD / GBP / EUR për t'u tërhequr përmes një karte krediti ose debiti.
 • Ju duhet një minimum prej 5 USD / GBP / EUR për t'u tërhequr përmes Neteller ose Skrill.
 • Ju duhet një minimum prej 100 USD / GBP / EUR për t'u tërhequr përmes transferimit të telave.

Koha e tërheqjes ndryshon në varësi të mënyrës së pagesës që po përdoret. Të gjithë ata qëndrojnë rreth së njëjtës industri normale për disa ditë pune, e cila shpesh është ndërmjet 2-5 ditë pune.

Markets.com Mbështetja për Klientin

Ajo ofron mbështetje 24/5 që është e arritshme përmes bisedës ose përmes një faqeje kontakti në faqen e tyre zyrtare. Ju gjithashtu mund të gjeni faqen e tyre "Na Kontaktoni" në faqen e tyre në fund të faqes ose në cepin e djathtë të faqes "Qendra e Mbështetjes". Faqja 'Qendra e Mbështetjes' hapet gjithashtu për një FAQ së bashku me lidhjet e tyre të kontaktit dhe bisedës. Faqet e Markets.com në Facebook dhe Twitter përdoren kryesisht për marketing dhe komente. Për më tepër, meqenëse markets.com është globale, mbështetja e saj është shumëgjuhëshe dhe vjen në gjuhë të ndryshme si Spanjisht, Anglisht, Frëngjisht, Italisht, Gjermanisht, Arabisht, dhe Bullgarisht.

karakteristika

Markets.com strehon një sërë burimesh shtesë kërkimore dhe materialesh që janë veçanërisht të dobishme për tregtarët fillestarë. Të gjitha këto burime janë të arritshme në seksionin e Edukimit. Shërbime të tjera të disponueshme në platformë përfshijnë:

 • trending Tani
 • Konsensusi i Tregut
 • Trendet e tregtarëve
 • Ngjarjet & Tregtia
 • Tregtimi Qendror

Të gjitha tiparet e mësipërme janë të drejtuara për t'ju ndihmuar të mësoni se si të tregtoni, nga zbulimi i mundësive të mundshme deri te kryerja e hulumtimit të thelluar të tregut. Shumica e këtyre mjeteve mund të arrihen nga brenda platformës tregtare në një llogari të verifikuar. Për më tepër, përdoruesit mund të kenë akses në lajmet e drejtpërdrejta nga platforma.

Fatkeqësisht, platforma nuk ka dispozita për forume bisede ose dhoma ku tregtarët mund të angazhohen në tregtinë shoqërore. Ashtë për të ardhur keq sepse tipare të tilla janë veçanërisht të dobishme për tregtarët fillestarë që duan të shkëmbejnë ide dhe u shpjegohen koncepte të vështira. Për më tepër, platforma gjithashtu nuk ofron tregtim të automatizuar i cili mund të jetë i dobishëm për periudhat kur tregtarëve u duhet një ndërprerje nga tregtia.

përfundim

Markets.com u ofron investitorëve fillestarë dhe ekspertë aftësinë për të tregtuar rreth 2,200 asete nga vetëm një platformë. Për më tepër, procesi i regjistrimit të llogarisë së tyre është jashtëzakonisht i shpejtë dhe i shpejtë. Fillestarët kanë mundësinë e shtuar të provojnë një llogari demonstruese për të fituar një ndjesi të platformës pa humbur paratë e tyre. Platforma e tyre tregtare është intuitiv i përdoruesit dhe ofron një numër të madh të mjeteve themelore dhe të analizave teknike për përdoruesit. Për më tepër, platforma është shumë e rregulluar në rajone të ndryshme dhe kështu e sigurt për tregti.

INFORMACIONI I BROKERIT

URL e faqes në internet:
https://www.markets.com/

Gjuha:
Anglisht, spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, turqisht, polakë, portugez, italian, holandez, kinez, arabisht

Instrumente:
CFD, Forex, Crypto, Stoqe

Llogaria demo:
Po

Min. Tregtia:
$2

Rregulluar nga:
Safecap rregullohet nga FSB, CySec

OPSIONET E PAGESS

 • Kartat e kreditit / debitit
 • Transferimi i telave
 • Skrill
 • Paypal
 • Neteller