fbpx

Cryptohopper Rishikim

Vlerësimi
€ 20 Depozita Minimale
Llogaria e hapur

Rishikimi i plotë

Cryptohopper është një kompani relativisht e re që ka selinë në Holandë. Kompania është në pronësi të Cryptohopper BV. Kompania ofron mjete të shumta që ndihmojnë tregtarët të arrijnë rezultate më të mira. Sipas Crunchbase, ndërmarrja nuk ka mbledhur fonde nga investitorët.
Në një intervistë të Forbes me vëllezërit, ata folën rreth asaj se si ata arritën të nisnin dhe rritnin kompaninë me vetëm 2,000 €. Anëtarët e Cryptohopper mund të përdorin mjetet e shumta që ofrohen nga kompania. Ata gjithashtu mund të blejnë mjete të tjera në ndërmarrjen treg. Zhvilluesit nga e gjithë bota mund të përdorin tregun për të shitur mjetet e tyre të tregtimit.

Përparësitë

 • Lehtë për t’u përdorur - Platforma e uebit është krijuar në mënyrë elegante, duke e bërë të lehtë navigimin dhe përdorimin.
 • Përputhshmëria - Cryptohopper përdor një model API. Si i tillë, është i pajtueshëm me më shumë se 10 shkëmbime kripto.
 • Qindra mjete - Cryptohopper treg ka qindra mjete. Përdoruesit mund të lexojnë vlerësime nga përdoruesit e kaluar.
 • Udhëzime - Cryptohopper ofron një bibliotekë të plotë të tutorial në shumë tema.
 • Programi Affiliate - Kompania ka një program bashkëpunues ku përdoruesit mund të fitojnë një komision për të gjitha referimet.

Disavantazhet

 • Nuk dihen shumë informacione rreth themeluesve.
 • Periudha e provës 7 ditore është relativisht e shkurtër.
 • Cryptohopper nuk ka një numër telefoni të dedikuar.

Karakteristikat e Cryptohopper

Bot Cryptohopper ka një numër karakteristikash që të gjitha ndihmojnë tregtarët të arrijnë rezultate më të mira. Karakteristikat kryesore janë:

Tregtimi automatik

Tregtim automatik është një nga konceptet më të njohura në Wall Street. Shtë një koncept që lejon tregtarët të hapin dhe të mbyllin tregtinë automatikisht kur përmbushen disa parametra. Duke përdorur algoritme, tregtarët janë në gjendje të bëjnë tregti edhe kur nuk tregtojnë vetë. Bot i Cryptohopper mund të fillojë tregti në një mënyrë më efikase.

Arbitrazhi i këmbimit dhe tregut

Cryptohopper ka integrimet me më shumë se 70 shkëmbime tregtare. Siç ndodh shpesh, çmimi i kriptomonedhave nuk është i njëjtë në të gjithë shkëmbimet. Për shembull, një shkëmbim i caktuar mund të shesë BTC për 7,200 dollarë ndërsa një tjetër e shet për 7,100 dollarë. Prandaj, bot mund t'ju ndihmojë të përfitoni nga këto diferencime të çmimeve dhe t'ju ndihmojë të merrni një çmim të mirë.

Marrja e tregut

Brokerat online kryesisht fitojnë para përmes bërja e tregut. Ata përfitojnë nga diferenca midis ofertës dhe kërkojnë çmimet e aktiveve. Bot Cryptohopper ka konfigurime të shumta për bërjen e tregut që do t'ju ndihmojnë të merrni marrëveshjen më të mirë.

Trading Mirror

Tregtimi me pasqyra është një strategji tregtare që lejon tregtarët të blejnë strategji të provuara. Kjo bën të mundur që tregtarët e papërvojë të përfitojnë nga përvoja e ekspertëve të tregtisë.

zvarritës ndalesa

Një humbje e ndaluar është një mjet i rëndësishëm në treg. Mjeti automatikisht ndalon një tregti me humbje dhe nuk lejon që ajo të bëjë më shumë humbje. Një humbje e ndaluar ka disa të meta sepse nuk kap fitime. Një mjet më i mirë, i siguruar nga Cryptohopper është një ndalesë zvarritëse. Ky ndalesë merr fitime dhe zvogëlon shanset e rreziqeve të larta në drejtim të një ndryshimi.

Tregtimi i letrës

Tregtimi i letrës njihet gjithashtu si tregti demo. Kjo ju lejon të tregtoni të dhëna të drejtpërdrejta të tregut duke përdorur para të gatshme. Ky mjet është i rëndësishëm për tregtarët të cilët sapo kanë filluar në treg. Ajo gjithashtu ka një mjet praprovimi që ju jep të dhëna historike për të provuar strategjinë tuaj.

Shkëmbimet Mbështetur nga Cryptohopper

Cryptohopper mbështet disa nga më të mirat kriptomonedha popullore shkëmbimet. Disa nga këto shkëmbime janë Huobi, Kraken, Binance, Coinbase dhe Poloniex ndër të tjera. Më poshtë janë disa nga këto shkëmbime dhe koha përkatëse e tyre.

Prmimet e Cryptohopper


Cryptohopper bën para në dy mënyra. Së pari, fiton para nga paketat e abonimit që ofron. Së dyti, gjithashtu duhet një prerje nga shitja e mjeteve të tregtimit në treg. Shitësit e veglave në treg janë përgjegjës për arritjen e një çmimi të mirë të mjeteve të tyre. Cryptohopper ka katër paketa. Këto pako janë:

Paketa e Pionierit

Pioneer është një paketë që u drejtohet tregtarëve fillestarë. Paketa nuk ngarkon fonde për shtatë ditë. Në shtatë ditët, tregtarët kanë aftësinë për të filluar 80 pozicione, maksimumi 2 shkas, 1 bot tregtar të simuluar dhe maksimumi 15 monedha të zgjedhura.

Paketa Explorer

Kjo paketë është e ngjashme me paketën Pioneer. Dallimi i vetëm është se paketa akuzon $ 16.58 në muaj kur paguhet çdo vit dhe $ 19 kur paguhet çdo muaj. Në shumicën e rasteve, abonentët e Pioneer lëvizin në Explorer pasi skadon periudha e provës.

Paketa aventurier

Paketa aventureske është e ngjashme me paketën explorer. Dallimi është se numri i pozicioneve është rritur në 200. Shkaktarët maksimalë janë rritur në 5 dhe numri i monedhave është rritur në 50. Ai gjithashtu ofron një tipar të Arbitrazhit të Shkëmbimit. Paketa shkon për 41.5 dollarë në muaj kur paguhet çdo vit dhe 49 dollarë kur paguhet çdo muaj.

Paketa Hero

Kjo është paketa më e shtrenjtë që ofrohet nga Cryptohopper. Numri maksimal i pozicioneve rritet në 500, numri i monedhave rritet në 75, numri i nxitësve rritet në 10 dhe ofrohet një bot tregtar i simuluar. Paketa gjithashtu ka karakteristika si bërja e tregut dhe arbitrazhi i tregut. Paketa kushton 83.25 dollarë në muaj kur paguhet çdo vit dhe 99 dollarë kur paguhet çdo muaj. Të gjitha çmimet përjashtojnë tatimin mbi vlerën e shtuar.

Rregullimi i llogarisë Cryptohopper

Ekzistojnë dy llogari kryesore që mund të vendosni në Cryptohopper. Ju mund të regjistroheni si një tregtar ose një shitës në treg.

U ngrit tregtari i kriptohoperit

Hapi i parë që duhet të bëni është të vizitoni faqen e internetit. Në anën e sipërme të djathtë të faqes në internet, do të shihni një buton të shkruar Filloni një provë falas. Ju gjithashtu mund të klikoni butonin Provo tani në faqen kryesore.

Ne ju rekomandojmë që të filloni me një provë falas dhe të provoni platformën. Nëse funksionon, duhet të regjistroheni në paketën bazë të eksploruesit. Ju duhet të vazhdoni me azhurnimin e paketave ndërsa njiheni më shumë me platformën.
Pasi të ndiqni lidhjen e mësipërme, do të kaloni në faqen e treguar më poshtë. Në këtë faqe, do t'ju duhet të futni informacionin tuaj bazë si adresën e postës elektronike, emrin e përdoruesit, emrin tuaj të plotë dhe fjalëkalimin tuaj. Më e rëndësishmja, ju rekomandojmë të lexoni Termat dhe kushtet para se të vazhdoni. Ju mund të injoroni abonimin në buletin. Gjithashtu, ju rekomandojmë që të vendosni një fjalëkalim të fortë.

Pasi të keni verifikuar adresën e emailit, mund të futeni në llogarinë tuaj ku do t'ju kërkohet të plotësoni të dhënat tuaja në profilin tuaj. Detajet që do të pyeten janë: emri juaj, adresa, vendi, qoftë një llogari biznesi apo individuale, numri juaj i telefonit dhe faqja juaj e internetit. Gjithashtu, ju keni mundësinë e konfigurimit për vërtetimin me dy faktorë.
Në këtë faqe, ju gjithashtu mund të vendosni njoftimet që dëshironi të merrni, gjuhën që dëshironi të përdorni, grafikët që dëshironi të përdorni dhe nëse doni të jeni parapagues beta. Kur të identifikoheni për herë të parë, do të keni një mjet që do t'ju përshkojë në të gjithë platformën.

Pult Cryptohopper

Pamja e ekranit më poshtë ju tregon pultin e Cryptohopper. Kjo do të jetë faqja që shihni sa herë që identifikoheni.

Paneli është faqja e parë që sheh kur identifikohesh në llogarinë tënde. Në kroskot, do të shihni porositë e hapura dhe mënyrën se si po tregtojnë. Nën porositë e hapura, do të shihni më shumë detaje rreth këtyre porosive. Ju do të shihni pozicionet e hapura, pozicionet e shkurtra dhe fondet e rezervuara. Më poshtë, do të shihni më shumë detaje rreth pozicioneve. Me pak fjalë, paneli do t'ju japë më shumë detaje rreth pozicioneve të hapura dhe të mbyllura.
Pak poshtë skedës së panelit të kontrollit në të majtë tuaj është historia e tregtisë. Kjo ju tregon të gjitha tregtitë që keni vendosur dhe mbyllur duke përdorur bot. Kjo do t'ju tregojë monedhën, çiftin e monedhës, llojin e tregtisë, shumën që keni investuar, normën, tarifën dhe rezultatet e tregtisë.
Skeda e grafikëve do t'ju tregojë grafikët nga shkëmbimi juaj i preferuar i kriptove. Mund ta ndryshoni shkëmbimin në anën e djathtë të sipërme të tabelës. Një shembull i kësaj tregohet më poshtë.

Nën skedën e tabelave është skeda e testimit të rikthimit. Kjo është ajo ku ju i provoni përsëri strategjitë tuaja për të parë se sa efektive janë ato. Skeda e rikontestimit tregohet më poshtë.

Pak më poshtë skedës së riprovimit janë strategjitë. Kjo është ajo ku ju krijoni strategjitë tuaja. Shtë gjithashtu vendi ku do të vendosni strategjitë që shkarkoni nga tregu.
Skeda e tregut ju lejon të blini algoritme nga tregu. Më në fund, faqja e aplikacioneve ju lejon të lidhni Cryptohopper me aplikacione të tjera të jashtme si TradingView, Zapier dhe Autosync.

Si të bëheni një shitës i kriptohoperit

Shitësit e kriptohoperit luan një rol të rëndësishëm në të gjithë ekosistemin. Kjo sepse krijojnë mjete që përdoruesit mund t’i blejnë dhe t’i përdorin për të tregtuar. Kompania zbuloi platformën e tregut gjatë ngjarjes CES 2019 në Shtetet e Bashkuara. Ka me qindra mjete në treg dhe disa shitës duket se po bëjnë para të mira. Për shembull, Strategjia Nakamoto ka një mjet të quajtur MTA Bear që kushton 50 dollarë. Deri në këtë shkrim, aplikacioni ka 1490 komente. Kjo do të thotë që ai ka fituar më shumë se 75 mijë dollarë në aplikacion.
Për t'u bërë shitës, duhet të ndiqni kjo lidhje dhe aplikoni. Në aplikimin tuaj, kompania do t'ju bëjë një numër pyetjesh. Procesi është zakonisht shumë i rreptë dhe i lodhshëm sepse kompania dëshiron të marrë sa më shumë informacion rreth jush. Ai dëshiron të sigurojë që ju të siguroni mjetet më të mira për tregtarët. Pasi të aprovoheni, mund të ngarkoni algoritmin tuaj dhe të filloni të bëni para.

Opsionet e pagesës së Cryptohopper

Cryptohopper pranon mundësi të shumta pagese. Ai pranon karta debiti dhe krediti, portofola si Skrill dhe PayPal dhe kriptomonedha si Bitcoin, Monero, Ripple, ZCash, Litecoin dhe Dash. Shuma minimale me të cilën mund të filloni të tregtoni është 20 euro. Megjithatë, për të zvogëluar rreziqet, rekomandon kompania që e filloni me rreth 300 euro.

Kujdesi ndaj klientit Cryptohopper

Cryptohopper ka bërë shumë për të siguruar që pyetjet e klientëve të marrin përgjigje. Kompania ka vendosur një vend gjithëpërfshirës pyetje të shpeshta faqe që u përgjigjet shumicës së pyetjeve të zakonshme. Kompania gjithashtu ka një faqe kontaktoni që ka një formë ku përdoruesit mund të dërgojnë pyetje. Përveç gjithë kësaj, kompania ka faqe të mediave sociale ku përdoruesit mund të dërgojnë pyetje.

Rregullorja e kriptopoperit

Cryptohopper është një kompani që është e regjistruar në Hollandë. Sidoqoftë, kompania nuk rregullohet nga asnjë rregullator financiar. Kjo sepse nuk ka nevojë të rregullohet pasi nuk ofron ndonjë shërbim ndërmjetësimi.

Përmbledhje e Cryptohopper

Cryptohopper është një nga kompanitë më të shpejta të fintech në botë. Zhvilluesit krijuan një platformë intuitive të internetit dhe të lëvizshme që ka fuqizuar tregtarët globalë që bëjnë tregti të parave me kriptovaluta. Platforma ndihmon njerëzit pa përvojë në treg për të marrë pjesë dhe për të arritur lirinë financiare. Sidoqoftë, përdoruesve u kërkohet të bëjnë shumë punë para se ta përdorin atë në tregun real. Ata duhet të provojnë përsëri strategjitë për një kohë. Përveç kësaj, kompania ka krijuar një platformë që i fuqizon tregtarët të shesin sinjalet e tyre tek tregtarët globalë.

INFORMACIONI I BROKERIT

URL e faqes në internet:
https://www.cryptohopper.com/

OPSIONET E PAGESS

 • Bitcoin,
 • monedhës,
 • gurgullimë,
 • ZCash,
 • Litecoin,
 • Vizë lidhëse