fbpx

Klub biznesi Rishikim

Vlerësimi
N / A Depozita Minimale
Llogaria e hapur

Rishikimi i plotë

Klubi i Biznesit është një kompani fintech e filluar së fundmi që ka zhvilluar një grup unik të mjeteve që fuqizojnë bizneset për të arritur më shumë. Kompania ka krijuar kriptovalutën e saj, portofolin, shkëmbimin dhe kartat e parapaguara. Të gjitha këto produkte dhe shërbime kanë krijuar një ekosistem unik që do të ndihmojë kompanitë dhe individët të arrijnë më shumë në një mënyrë efikase. Produktet e kompanisë janë në zhvillim për më shumë se dy vjet.

Avantazhet dhe disavantazhet e Klubit të Biznesit

Përparësitë

 • Filluar nga profesionistë me përvojë dekada në sektorin financiar.
 • Rregulluar nga rregullatori financiar Maltese.
 • Lehtë për t'u përdorur aplikacionet Android dhe iOS
 • Përfaqësues të përkushtuar të shërbimit ndaj klientit.
 • E ndertuar duke patur parasysh sigurine.
 • Tarifat minimale për të përdorur platformën.

Disavantazhet

 • Uebfaqja mund të bëhet shumë më mirë.
 • Një kompani e re që nuk është testuar në shkallë të gjerë.
 • Çmimi i BCT do të vazhdojë të luhatet.
 • Nuk pranon monedha fiat

Cilat produkte ofrohen nga Klubi i Biznesit

Shenja e Klubit të Biznesit

Klubi i Biznesit është ndërtuar duke përdorur teknologjinë blockchain. Siç sugjeron emri, ajo është një teknologji që lejon përdorimin e blloqeve të ndryshme që janë të ndërlidhura me njëri-tjetrin. Një bllok është i përbërë nga seri të stampuara në kohë të regjistrave të pandryshueshëm të të dhënave. Këto të dhëna nuk janë nën menaxhimin e askujt. Në vend të kësaj, të dhënat kontrollohen nga të gjithë përdoruesit dhe nuk mund të ndryshohen. Teknologjia e bllokimit është më e njohur për rolin e saj në Bitcoin dhe monedhat e tjera të kriptuara. Shenja e Klubit të Biznesit (BCT) është një pjesë e rëndësishme e Ekosistemit të Klubit të Biznesit. Theshtë thelbi që lidh anëtarët e klubit. Shenja, e cila është ruajtur në Portofolin aktiv të Klubit të Biznesit ka fuqinë reale të blerjes që kanë monedhat e tjera. Monedha gjithashtu ndryshon dorë në ekosistem.

Portofoli aktiv i klubit të biznesit

Një Portofol i Klubit të Biznesit është një portofol dixhital që lejon anëtarët dhe mbajtësit e Biznesit Token të ruajnë monedhat e tyre. Portofoli, i cili është i disponueshëm në versionet e internetit, Android dhe iOS është ndërtuar për të siguruar që të gjitha argumentet të jenë të sigurta dhe të papërshtatshme nga manipulimi. Anëtarët në ekosistem mund të përdorin shenjat BCT në portofolin e tyre për të blerë. Ata gjithashtu mund të ndajnë argumentet me anëtarët e tjerë në ekosistem.

Blockchain i Klubit të Biznesit (BCB)

Cryptocurrency janë zhvilluar duke përdorur teknologjinë blockchain. Blockchain i Klubit të Biznesit (BCB) është teknologjia që fuqizon zhvillimin e Shenjave të Klubit të Biznesit. Në total, vetëm 720 milion argumente BCT do të krijohen. Kur të arrihet ky numër, teknologjia e Klubit të Biznesit Blockchain do të pushojë së prodhuari më shumë shenja. Çdo BCT do të jetë me vlerë $ 1. Kjo do të çojë në një rritje në çmimin e BCT Tokens ndërsa furnizimi dobësohet ndërsa kërkesa rritet.

Kartela me Parapagim të Klubit të Biznesit

Klubi i Biznesit është zhvilluar kartat e parapaguara që ndihmojnë në menaxhimin e fondeve në portofolin aktiv. Janë pesë karta me parapagim që janë mundësuar nga Visa. Këto karta janë:

 • Space Black Metal - Kjo është karta më premium e parapaguar nga BCT Club. Ajo ka një kunj BCT prej 50,000 BCT, një kthim para 5%, një kufi tërheqjeje ATM prej $ 2,500 dhe një bilanc maksimal të kartës prej $ 50,000.
 • Pearl White Metal - Kjo është një kartë që ka një pjesëmarrje BCT prej 25,000 BCT, një kthim 4% të parave, një kufi tërheqjeje ATM prej $ 2,500 dhe një bilanc maksimal prej $ 25,000.
 • Pure Gold Metal - Kjo është një kartë e parapaguar me një pjesëmarrje prej 5,000 BCT, një kthim 3% të parave, një kufi tërheqjeje prej ATM prej $ 1,000 dhe një bilanc maksimal prej $ 20,000.
 • Royal Blue Plastike - Kjo kartë ka një kunj BCT prej 1,000 BCT, një kthim parash 2%, një kufi tërheqjeje ATM prej $ 1,000 dhe një bilanc maksimal prej 15,000 $.
 • Leaf Green Plastic - Kjo është një kartë falas që ka një kthim parash prej 1%, një limit tërheqjeje prej ATM prej 250 $ dhe një bilanc maksimal prej 15,000 $

Klubi i biznesit Cloud

Informatika në re është bërë një pjesë integrale e mënyrës se si drejtohen bizneset. Shtë një model i mirë për të siguruar efikasitet dhe ulje të kostove operative të biznesit. Klubi i Biznesit ka zhvilluar një shërbim kompjuterik intuitiv të cloud që lejon përdoruesit të ruajnë dokumente dhe skedarë. Përdoruesit mund të kursejnë më shumë deri në 2 terabajt të dhëna.

Rrjeti Social i Klubit të Biznesit

Rrjeti Social i Biznes Klubit është një produkt brenda ekosistemit të Biznesit që lejon përdoruesit të komunikojnë, të ndajnë të dhëna, të reklamojnë biznesin e tyre dhe të blejnë më shumë artikuj. Këto transaksione mund të përfundojnë të gjitha duke përdorur shenjën BCT.

Shkëmbimi i Klubit të Biznesit

Shkëmbimi i Klubit të Biznesit është një produkt që pritet të lançohet në 2019. Produkti do t'u mundësojë mbajtësve të BOT Tokens të shesin dhe blejnë argumente BCT.

Si të Anëtarësoheni në Klubin e Biznesit

Hapi i parë i anëtarësimit në Klubin e Biznesit është vizita në faqen e internetit. Në anën e djathtë të faqes kryesore, do të shihni butonin e regjistrimit. Ndiqni butonin dhe do t'ju çojë në faqen tjetër ku supozohet të futni detajet tuaja. Sigurohuni që të futni detaje të sakta. Gjithashtu, sigurohuni që të lexoni termat dhe kushtet e ndërmarrjes. Meqenëse kompania është në ditët e para, duhet të keni një numër përdorimi referues për të vazhduar. Më pas duhet të verifikoni adresën tuaj të postës elektronike duke klikuar në një lidhje që ju dërgohet.

 

Si të Hyni në Klubin e Biznesit

Në faqen kryesore, ka një buton të identifikimit në anën e sipërme. Ju duhet të vendosni adresën tuaj të postës elektronike ose emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin për të vazhduar. Duhet të konsideroni të aktivizoni një proces vërtetimi me dy hapa për të vazhduar. Përndryshe, ju mund të identifikoheni duke përdorur android aplikacion celular Kompania nuk ka lëshuar ende versionin iOS të aplikacionit.

Verifikimi i Llogarisë së Klubit të Biznesit

Ashtu si me të gjitha produktet financiare, është e rëndësishme që të verifikoheni. Verifikimi ndihmon për të provuar identitetin e përdoruesve. Kërkohet gjithashtu nga ligji. Ju e verifikoni llogarinë tuaj duke klikuar në një lidhje ose buton që ju dërgohet. Pas regjistrimit, do t'ju kërkohet të dërgoni një fotografi të azhurnuar të vetes dhe dokumentet e identifikimit.

A rregullohet Klubi i Biznesit?

Klubi i Biznesit rregullohet nga Autoriteti i Shërbimeve Financiare Malteze (MFSA). MFSA është një nga rregullatorët më të respektuar financiarë në Bashkimin Evropian. Akoma, kompania nuk ka treguar nëse ka zyra në Maltë apo jo.

Cilat janë tarifat e ngarkuara nga Klubi i Biznesit?

Klubi i Biznesit ngarkon tarifa minimale për transaksionet e bëra brenda rrjetit. Portofoli aktiv tarifon midis 0.3% dhe 0.4% nga llogaria juaj çdo ditë. Kompania ka një periudhë 45 ditore 'të butë' për të gjitha depozitat e klientëve të parave. Kjo do të thotë që kompania do t'ju marrë 15% të shumës që keni depozituar nëse vendosni të tërhiqni gjatë kësaj periudhe të butë dite. Ndërkohë, kompania gjithashtu ngarkon një komision prej 0.25% për të gjitha transaksionet e bëra në ekosistem.

Anëtarët në ekosistem mund të fitojnë para duke referuar anëtarët e tjerë në kompani. Ky komision varet nga shuma që depoziton klienti i referuar në ekosistem.

Monedhat e Pranuara nga Klubi i Biznesit

Klubi i Biznesit ka adoptuar një qasje të monedhës dixhitale. Kjo do të thotë se nuk pranon monedha fiat për depozitat. Kompania pranon kriptovalutat e mëposhtme:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • BCT
 • Bitcoin Cash
 • Gurgullimë
 • Monero
 • Vizë lidhëse
 • Litecoin
 • litar

Si të depozitoni para në klubin e biznesit

Klubi i Biznesit nuk pranon depozita duke përdorur metodat konvekcionale si kartat e debitit, PayPal dhe Skrill. Në vend të kësaj, ajo pranon monedha dixhitale, të cilat zakonisht depozitohen nga kuletat e tjera.

Klubi i biznesit Mbështetja për klientët

Mbështetja e klientit është shumë e rëndësishme për të gjitha bizneset. Klientët me pyetje mund t'i dërgojnë kompanisë një email ose ta kontaktojnë atë përmes mediave sociale. Përdoruesit mund të lexojnë edhe Pyetjet e bëra më Shpesh (FAQ) të hollësishme Megjithatë, kompania mund të bëjë më shumë për të përmirësuar mënyrën e komunikimit me klientët. Për shembull, nuk ka asnjë faqe kontakti. Në vend të kësaj, ajo përcjell një person për t'i shkruar atyre një mesazh me email. Një problem tjetër është se Klubi i Biznesit nuk ka thënë se ku është i vendosur. Ndërsa rregullohet në Maltë, anëtarët e ekipit të listuar janë të gjithë në Zvicër. Uebfaqja e kompanisë është në dispozicion vetëm në anglisht.

A është Klubi i Biznesit një vend i sigurt për të investuar?

Klubi i Biznesit është një kompani e re që u nis në vitin 2020. Ajo ka qenë në zhvillim që nga viti 2018 dhe udhërrëfyesi tregon se do të vazhdojë të zhvillohet deri në vitin 2021. Nga sipërfaqja, shumë nuk janë përgjigjur. Për shembull, ndërsa kompania ka përmendur për themeluesit, ajo nuk ka përmendur më shumë se ku ndodhet. Gjithashtu, shkëmbimi BCT ende nuk është lansuar, që do të thotë se shitja e argumenteve tuaja BCT mund të jetë pak e vështirë. Sidoqoftë, si me të gjitha kompanitë e reja, ne ju rekomandojmë që të investoni vetëm një pjesë të vogël të parave tuaja. Ju duhet të kuptoni rreziqet.

INFORMACIONI I BROKERIT

URL e faqes në internet:
https://business.club/home

OPSIONET E PAGESS

 • Bitcoin,
 • Ethereum,
 • BCT,
 • Bitcoin Cash,
 • gurgullimë,
 • monedhës,
 • Dash,
 • Litecoin,
 • litar,