Llogaritë më të mira të menaxhuara në Forex: Mësoni 2 Tregtoni Shërbimin Forex MAM të Shpjeguar

Llogaritë më të mira të menaxhuara në Forex: Mësoni 2 Tregtoni Shërbimin Forex MAM të Shpjeguar

Nëse jeni të interesuar të tregtoni valuta, por shqetësoheni për sasinë e punës që mund të sjellë - atëherë një llogari e menaxhuar në Forex mund të jetë pikërisht ajo që ju po kërkoni.

Përndryshe referuar si një llogari MAM, kjo ju mundëson të zhyteni në blerjen dhe shitjen e çifteve të monedhës, pa pasur nevojë të ekzekutoni vetë tregtinë vetë.

Këtu hyn tregtari i ditur. Kjo do të thotë, ata do të menaxhojnë investimet në mënyrë që ju të mos keni nevojë.

Në këtë faqe, ne thellohemi në atë se cilat llogari të menaxhuara në Forex janë dhe më konkretisht - sesi shërbimi MAM 2 Trade MAM mund t'ju ndihmojë të kaloni përpjekjet tuaja tregtare në nivelin tjetër!

 

Tabela e Përmbajtjes

   

  AvaTrade - Tregtoni me besim dhe përfitim

  Vlerësimi ynë

  • Aplikacioni ynë fitues i çmimeve AvaTradeGO
  • Tregtimi i kriptovalutave 24/7
  • Shërbim shumë-gjuhësor i drejtpërdrejtë i klientit
  • Rregullimi në 6 juridiksione

   

  Regjistrimi në MAM (Menaxheri i Shumë Llogarive)

  Deposit Depozita minimale për t'u bashkuar me MAM është $ 5,000.00

  Hapi 1:

  • Regjistrimi i një llogarie duke përdorur këtë lidhje: https://www.avatrade.com/visit/avatrade-mam
  • Kjo është një llogari e veçantë që kërkohet nëse tashmë e keni një të tillë me Avatrade për t'u bashkuar me MAM.
  • Plotësoni të dhënat tuaja dhe shtoni kodin e partnerit: 110448
  • Zgjidhni: Metatrader 4
  • Monedha: USD

  Hapi 2:

  • Ngarko ID-në dhe faturën e shërbimeve + formularin e Prokurës të plotësuar.
  • Në të majtë do të shihni një skedë për të ngarkuar dokumente në panelin e kontrollit në Avatrade.

  Hapi 3:

  • Ju lutem informoni support@learn2.trade se sa më sipër është kompletuar me numrin e llogarisë tuaj Metatrader 4 dhe emrin tuaj të përdoruesit në llogari, dmth. adresën e postës elektronike dhe emrin tuaj të plotë vetëm kur llogaria juaj Avatrade është VERIFIKUAR Krejtësisht!

   

  Mësoni 2 Tregoni MAM Shpjeguar

  Ne në Learn 2 Trade jemi krenarë të njoftojmë se tani kemi një shërbim MAM të plotë në funksionim. Ta themi thjesht, kjo ju lejon të përfitoni plotësisht nga ekipi ynë i tregtarëve të huaj të Forex në një natyrë pasive 100%.

  Kjo do të thotë, duke zgjedhur të injektojë kapital në shërbimin MAM Learn 2 Trade MAM përmes AvaTrade - ju mund të tregtoni në mënyrë aktive Forex pa pasur nevojë të ngrini gishtin. Në vend të kësaj, çdo fitim që ne do të bëjmë do të pasqyrohet indirekt në llogarinë tuaj. 

  Në seksionet më poshtë ne mbulojmë hollësitë e mënyrës se si funksionojnë llogaritë tona MAM në mënyrë që ju të vendosni nëse shërbimi i përmbush ose jo qëllimet tuaja financiare.

  Si bëjmë tregti

  E para dhe më e rëndësishmja - na lejoni të shpjegojmë se si ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm i afrohet tregut të huaj. Me pak fjalë, tregtarët tanë kanë përvojë me vlerë dekadash mes tyre - që do të thotë se ata kanë një zotërim të fortë të analizave teknike të përparuara.

  Si i tillë, ekipi ynë do të vendosë një shumëllojshmëri të treguesve thelbësorë teknikë gjatë gjithë ditës së tregtimit për të skanuar dhe hulumtuar çifte të veçanta Forex. Kjo përfshin gjithçka, nga RSI, Lëvizja e Mesatareve dhe Bandat Bollinger te Aroon Oscillator, MACD dhe On-Balance-Volume.

  Për sa i përket strategjisë - tregtarët tanë kryesisht përqendrohen në pozicionet e tregtimit ditor - që do të thotë që ne kërkojmë të hyjmë dhe të dalim nga tregu brenda disa orësh. Në raste të tjera, nëse shohim një prirje pak më të gjatë në krijimin, ne mund të zgjedhim të ekzekutojmë një strategji tregtare.

  Ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm është gjithashtu i aftë për strategjitë e përvëlimit. Kjo do të hyjë në veprim kur të identifikojmë se një çift është bllokuar në një periudhë konsolidimi - më pas na lejon të hyjmë në pozicione me rrezik të ulët për sa kohë që trendi mbetet në vend.

  Ç'është më e rëndësishmja, tregtarët tanë do të kenë gjithmonë një strategji hyrëse dhe dalëse në formën e menaxhimit të rrezikut. Kjo do të thotë vendosja e qëllimeve të qarta për secilën pozicion duke vendosur urdhra ndalje-humbjeje dhe përfitimi.

  Si të hapni një llogari MAM

  Procesi i investimit në llogarinë MAM Learn 2 Trade MAM është shumë i thjeshtë.

  Për një përshkrim të hollësishëm - ju lutemi lëvizni në seksionin e mësipërm në "Regjistrimi në MAM (Menaxheri i Shumë Llogarive)".

  Shuma minimale e investimit MAM

  Në mënyrë që të përfitoni nga shërbimi ynë MAM përmes AvaTrade, investimi minimal i kërkuar është $ 5,000. Kjo është në të vërtetë shumë e arsyeshme kur mendoni se mesatarja e industrisë është më e madhe se 10,000 dollarë.

  Importantshtë e rëndësishme të theksohet se kapitali juaj është i sigurt në AvaTrade. Ç'është më e rëndësishmja, kjo faqe brokerimi e vlerësuar më së miri rregullohet në gjashtë juridiksione dhe është e autorizuar të operojë në më shumë se 100 vende. Si e tillë, AvaTrade kërkohet të ndjekë një numër rregullash thelbësore që lidhen me mbrojtjen e klientit, pastrimin e parave dhe llogaritë e ndara bankare. -

  Marrëveshja e Tarifave dhe Ndarjes së Fitimit

  Ne në Learn 2 Trade kemi vendosur të zbatojmë një sistem të ndarjes së fitimit në shërbimin tonë MAM të Forex. Kjo është thelbësore, pasi siguron që ekipi ynë i tregtarëve të jetë i motivuar jo vetëm për të fituar sa më shumë para - por për ta bërë atë në një mënyrë që i shmanget rrezikut.

  Ne kemi zgjedhur një sistem të ndarjes së fitimit 70/30 - që do të thotë që 70% e fitimeve të mbahen nga ju dhe 30% e mbetur të tarifohet si komision nga Learn 2 Trade.

  Për shembull:

  • Le të supozojmë që ju investoni 5,000 dollarë në shërbimin MAM Mëso Tregtinë 2
  • Në fund të muajit 1 - tregtarët tanë gjenerojnë kthime prej 5%
  • Me kapital prej $ 5,000 - kjo përkthehet në një fitim në fund të muajit prej $ 250
  • Nga kjo shifër, ju do të mbani 175 dollarë, ndërsa Learn 2 Trade do të bënte një komision prej 75 dollarësh
  • Si i tillë, bilanci juaj në fund të muajit do të ishte 5,175 dollarë

  Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme të theksohet se si të gjitha shërbimet Forex MAM - ne gjithashtu marrim një tarifë vjetore mirëmbajtjeje prej 2%. Kjo bazohet në sasinë e kapitalit të investuar në shërbim.

  Çfarë është një llogari e menaxhuar në Forex?

  Llogaritë e menaxhuara në Forex ju mundësojnë të investoni fonde përmes një tregtari të aftë Forex. Ky tregtar jo vetëm që do t'ju ofrojë qasje në tregun multi-trilion dollarësh, por gjithashtu do të vendosë tregti për ju. Kjo jo vetëm që do t'ju kursejë shumë punë, për të mos përmendur kërkime dhe planifikim - por gjithashtu do t'ju kursejë shumë kohë dhe stres.

  Nëse jeni fillestar në tregtinë e Forex, kjo është edhe më shumë arsye për të zgjedhur një llogari të menaxhuar në Forex. Të mësosh tregjet financiare mund të duhen vite për tu përsosur, çfarë për të kuptuar me të gjitha analizat teknike, statistikat dhe diagramet e hollësishme të çmimeve.

  Një llogari e menaxhuar në Forex ju përshpejton në botën e tregtisë së Forex pa ju dashur të bëni shumë fare. Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni për vendosjen e tregtisë ose kohën e duhur në treg - gjithçka që duhet të bëni është të depozitoni vlerën minimale të investimit siç përcaktohet nga ndërmjetësi juaj. Tani gjithçka për të cilën duhet të shqetësoheni është të vendosni se cilin tregtar do të zgjedhë të bëjë ofertën tuaj për ju.

  Sigurisht, tregtari do të kërkojë një prerje. Mbi të gjitha, është puna e tyre e madhe dhe aftësia e tyre që po ju ndihmon të fitoni ato fitime. Përqindja do të ndryshojë nga tregtari në tregtar, dhe ne kemi gjetur se në përgjithësi, do të jetë midis 10% dhe 50%.

  Kur bëhet fjalë për tregtinë në Forex, ose në fakt ndonjë tregti - nuk ka garanci. Asgjë nuk është pa rreziqe. Ju mund të gjeni një tregtar të aftë me përvojë dekadash i cili kërkon një tarifë të lartë komisioni. Me këtë tha, duke paguar 40% në vend të 10% për një tregtar pak më pak me përvojë nuk do t'ju garantojë më shumë fitime.

  Uebi në të gjithë botën po përhapet me platforma ndërmjetësish që ofrojnë llogari të menaxhuara në Forex dhe kështu do të vini re se shumica e tyre premtojnë rezultate të shkëlqyera. Përderisa e kuptojmë se është e rëndësishme të jemi të sigurt në ato që 'shesin' për të thënë, fakti i çështjes është se rrallë ka ndonjë provë nga këto platforma për ta mbështetur atë.

  Thjesht nuk funksionon si funksionon tregtia, dhe askush nuk ka një top kristali. Kërkoni aftësi, reputacion dhe rezultate me siguri. Por, merrni premtime për sukses brenda një nate me një kripë për hir të portofolit tuaj.

  Si funksionojnë llogaritë e menaxhuara në Forex?

  Procesi i saktë i investimeve ndryshon nga faqja në vend. Por, në përgjithësi, hapat për të krijuar një llogari janë të ngjashme.

  Në thelb ju:

  • Investoni një vëllim specifik parash në një tregtar
  • Ai tregtar do të blejë dhe shesë asete për ju.
  • Nëse tregtari nuk bën fitim për ju, ata nuk marrin një tarifë.
  • Kur tregtari bën një fitim për ju, kjo është kur do të merret përqindja e paracaktuar.

  Ka dy mënyra që ju të filloni me një llogari të menaxhuar në Forex. Një opsion është hapja e një llogarie të menaxhuar përmes një firme brokerimi, një mundësi tjetër është përmes një pale të tretë.

  Llogaria e menaxhuar në Forex përmes një ndërmjetësi në internet

  Në disa raste, ndërmjetësit e Forex-it ju ofrojnë qasje në llogaritë e menaxhuara. Kjo zakonisht do të përqendrohet në një marrëveshje tregtare kopje. Një marrëveshje e tregtisë së kopjimit është një tipar deri diku gjenial që ju lejon të zgjidhni një tregtar punën e të cilit ju e admironi. Më pas do të kopjoni portofolin e tyre si për like.

  Pra, çdo urdhër blerje apo shitje që ky tregtar ekzekuton do të pasqyrohet në portofolin tuaj (në proporcion me investimin tuaj). Me këtë në mendje - wkur jeni duke kërkuar një llogari të menaxhuar në Forex, një nga opsionet më transparente dhe të adaptueshme duhet të jetë një tregti kopjimi.

  Platforma të tilla si eToro ju lejojnë të shikoni secilën metrikë të secilit portofol të investitorëve individualë. Nga kjo, ju do të keni një ide të mirë se në çfarë lloj asetesh përqendrohet investitori, si dhe kthimin mujor të investimit, dhe stilin e përgjithshëm të investimeve.

  E vetmja gjë që ju kërkohet të bëni për të filluar është të hapni një llogari me ndërmjetësin që dëshironi. Pasi llogaria juaj të jetë konfirmuar, duhet të depozitoni disa fonde, të bëni disa detyra shtëpie dhe të vendosni se cilin investitor / ët do të donit të kopjonit si për shembull. I gjithë procesi është pasiv nga kjo pikë e tutje.

  Llogaria e Menaxhuar e Specializuar

   Disa njerëz nuk janë të interesuar të kopjojnë punën e një tregtari tjetër. Në këtë rast, gjithmonë ka një llogari të specializuar të menaxhuar në Forex. Për të shkuar në këtë rrugë, duhet të regjistroheni në një firmë brokerimi në internet e cila ofron llogari të specializuara të menaxhuara në Forex. Ju do të duhet të depozitoni të paktën shumën minimale që pritet të investoni.

  Ndërsa disa platforma ndërmjetësimi ju mundësojnë të zgjidhni tregtarin tuaj bazuar në qëllimet tuaja personale të investimeve, në shumicën e rasteve, ndërmjetësi thjesht do të zgjedhë tregtarin që ata mendojnë se është më i përshtatshmi për nevojat tuaja.

  Disa platforma përdorin AI (Inteligjencën Artificiale) dhe 'mësimin makinerik', i cili automatikisht njeh dhe mëson modelet në grupe masive të të dhënave. Me fjalë të tjera, të mësuarit makinerik është një algoritëm. Pra, në vend se një tregtar njerëzor, investimet tuaja do të kryhen nga Algo Trading Bot.

  Llogaria e menaxhuar në Forex: Shembull

  Në këtë pikë, ju duhet të keni një kuptim të mirë të mënyrës se si funksionojnë llogaritë e menaxhuara në Forex, kështu që tani është koha të shikoni se si funksionojnë zakonisht fitimet dhe humbjet brenda këtij lloji të llogarive.

  Shembujt që kemi përdorur më poshtë bazohen në figura teorike. Por, ata janë ende përfaqësues se si shkon procedura e investimit kur tregtoni duke përdorur një llogari të menaxhuar në Forex në botën reale.

  1. Le të themi se keni investuar 20,000 dollarë në një platformë të specializuar llogarie në Forex
  2. Tani ajo platformë ju alokon një tregtar me përvojë që përdor ritëm tregtare në strategjinë e tij tregtare. Tarifa juaj e komisionit për çdo fitim është 15%
  3. Deri në fund të muajit të parë, tregtari bën fitime prej 20%. Nga investimi juaj $ 20,000 kjo barazohet me një fitim prej $ 4,000 ($ 20,000 x 20% = $ 4,000).
  4. Pastaj nga kjo, tregtari merr komisionin e tij të dakorduar më parë me 15%, e cila arrin në $ 600 ($ 4,000 x 15% = 600 $)
  5. Fitimi juaj në fund të muajit në këtë skenar arrin në 3,400 $. Si i tillë, portofoli juaj tani vlen 23,400 dollarë.

  Tani, le të themi që muaji dy nuk shkoi aq mirë sa muaji i parë. Përsëri, e gjitha kjo është hipotetike.

  1. Deri në fund të muajit dy, le të themi që tregtari bën një humbje prej 15%.
  2. Për shkak të faktit se portofoli juaj ishte me vlerë 23,400 $ deri në fund të muajit, kjo do të thotë që ju keni një humbje prej $ 3,510.
  3. Për shkak se tregtari bëri një humbje këtë muaj, ata nuk marrin asnjë komision.
  4. Portofoli juaj në këtë skenar tani vlen 19,890 dollarë.

  Si për çdo gjë, ka gjithmonë ngritje dhe ngritje, dhe ju mund ta shihni qartë nga ky shembull që ai mund të ndryshojë nga muaji në muaj. Pra, nga njëra anë, është mirë sepse nuk ka asnjë tarifë komisioni të zbatueshme në një vrap më pak të suksesshëm. Nga ana tjetër, kjo do të thotë që investimi juaj do të bjerë në vlerë.

  Llojet e llogarive të menaxhuara në Forex

  Ekzistojnë një numër i mirë i llogarive të menaxhuara në Forex të ofruara nga ndërmjetësuesit në internet. Edhe pse sistemet Mam, Pamm dhe Lamm tingëllojnë pothuajse të njëjtat, ka sigurisht dallime të dukshme midis këtyre sistemeve të tregtimit.

  Para hapjes së një llogarie të menaxhuar në Forex, është gjithmonë e këshillueshme që së pari të bëni disa hulumtime. Gjërat më të rëndësishme për t'u shënuar janë ndryshimet specifike midis secilit sistem tregtar, dhe për t'u siguruar që do të jetë i përshtatshëm për ju personalisht.

  Mbi të gjitha, ajo që funksionon për një investitor, mund të mos funksionojë për një tjetër. Duke pasur parasysh këtë, ne do t'ju ndihmojmë të bëni dallimin midis 3 sistemeve të administrimit të parave dhe të shpjegoni pak për secilin.

  Mami

  Mam qëndron për 'Menaxher me shumë llogari'. Siç sugjeron emri, një llogari Mam ju ndihmon në menaxhimin e llogarive të shumta për të tregtuar dhe investuar, të gjitha duke përdorur një platformë të vetme.

  Kjo llogari e menaxhuar në Forex mendohet të jetë e përshtatshme për investitorët që mund të tolerojnë rrezikun. Arsyeja është që, menaxherët janë në gjendje të caktojnë leva më të larta në nën-llogaritë e veçanta.

  Mish qengji

  Një shkurtesë për 'Moduli i Menaxhimit të Alokimit të Lotit', është në thelb një paraardhës i Pamm (diskutuar më poshtë) për shkak të faktit se nuk funksionon bazuar në madhësinë e llogarisë së secilit investitor.

  Sa herë që grazhd blen një monedhë standarde, të gjitha llogaritë e klientit zgjerohen me një pjesë standarde. Ato zakonisht konsiderohen të jenë më të përshtatshme për investitorët që tregtojnë me një sasi të madhe të kapitalit.

  Në një skenar ku investitori ka një portofol shumë më të madh se menaxheri në fjalë, kjo mund të mos funksionojë aq mirë. Ndërsa kur menaxheri dhe klienti kanë të njëjtën madhësi investimi, sistemi është shumë i dobishëm.

  Pamm

  Duke qëndruar për 'Moduli i Menaxhimit të Alokimit të Përqindjes', kjo llogari e menaxhuar në Forex ndryshon nga dy të tjerët që kemi përmendur. Kjo sepse me Pamms ju jeni në gjendje të dedikoni një përqindje të kapitalit tuaj në mënyrë që të jeni në gjendje të kopjoni tregtinë nga llogaria kryesore.

  Si investitor që përdorni këtë lloj llogarie të menaxhuar, ju jeni në gjendje të përdorni llogari të shumëfishta për të caktuar përqindje të ndryshme për çdo sistem tregtar, duke diversifikuar kështu kapitalin tuaj.

  Menaxherët e parave e duan këtë sistem falë sasisë së madhe të opsioneve të mundshme. Kushtet e investimit konsiderohen të jenë fleksibile, sepse tregtarët mund të paracaktojnë periudhën e tregtimit, shumën e komisionit dhe kohën e kthimit sipas dëshirës së tyre.

  Investitorët gjithashtu pëlqejnë opsionin Pamm sepse ekziston një gamë e madhe menaxherësh profesionistë. Pamm ju jep pak më shumë kontroll mbi investimet tuaja gjithashtu, sepse mund të monitoroni tregtinë tuaj drejtpërdrejt. Ju jeni gjithashtu në gjendje të emëroni ose ndërroni tregtarët në listën tuaj të zgjedhur të investitorëve, si dhe të vendosni nivelet e lejuara të tërheqjes.

  Llogaritë e menaxhuara në Forex: Pozitivet

  Kur tregtarët janë duke kërkuar mundësi investimi ata zakonisht marrin parasysh rrezikun e përfshirë. Një nga arsyet që llogaritë e administruara në Forex janë kaq të popullarizuara është sepse rreziku dhe investimi i qenësishëm konsiderohen të ulëta, me kthime të mëdha.

  Këtu janë disa nga pjesët më të mira për të investuar përmes një llogarie të menaxhuar në Forex:

  Fleksibiliteti

  Ndërsa prekëm, llogaritë e menaxhuara në Forex janë me të vërtetë fleksibile për investitorët. Nuk ka rëndësi nëse tregu është bullish apo bearish. Llogaritë e menaxhuara në Forex zakonisht gjejnë një mënyrë për të bërë fitim në fund të fundit.

  Gjeneroni fitime

  Arsyeja kryesore që shumica e njerëzve vendosin të investojnë para në Forex është të krijojnë një fitim. Si i tillë, me investimin e duhur, ju mund të bëni një kthim të shkëlqyeshëm.

  Sidoqoftë, është e rëndësishme të jesh super vigjilent përpara se të angazhohesh për çdo investim. Kjo është arsyeja pse llogaritë e administruara në Forex konsiderohen si një mundësi kaq e madhe për fitime.

  Për më pak se $ 5k ju mund të fitoni deri në 20% çdo muaj. Nëse dëshironi edhe më shumë kthim gjithmonë mund të investoni disa para më shumë. Disa investitorë raportojnë se kanë bërë kthime deri në 65% - 100% të investimit tuaj fillestar.

  Platformat më të njohura u ofrojnë klientëve rezultate të ndryshueshme, që do të thotë që ju jeni në gjendje të konfirmoni rezultatet e një tregtari. Një gjë shumë e rëndësishme për të mbajtur mend megjithatë është të sigurohemi gjithmonë që platforma po shpreh në mënyrë të ligjshme kthimet e saj.

  Investimi pasiv për çdo nivel aftësie

  Zakonisht nuk këshillohet të filloni të tregtoni Forex nëse jeni plotësisht i ri në skenë. Në fund të fundit, ju nuk do të donit të rrezikonit që përvoja juaj t'ju kushtojë një pjesë të madhe të fondit tuaj të investimeve në një treg shumë të paqëndrueshëm.

  Një nga gjërat më të mira për një llogari të menaxhuar në Forex është se pa ndonjë përvojë të mëparshme, ju jeni në gjendje të tregtoni valuta. Në të njëjtën kohë, ju mund të përfitoni plotësisht nga aftësia dhe përvoja e një tregtari me përvojë Forex. 

  Nuk ka kohë për tregti? Nuk ka problem

  Fakti që llogaritë e administruara në Forex janë një mënyrë kaq pasive e investimit nuk është tërheqëse vetëm për tregtarët e rinj të Forex, por edhe për njerëzit që nuk kanë kohë për të menaxhuar përpjekjet e tyre tregtare.

  Tregtimi i Forex kërkon shumë kohë dhe përkushtim. Si e tillë, bukuria e llogarive të menaxhuara është se ju mund të jeni të sigurt në dijeninë që edhe kur jeni të zënë duke vazhduar jetën - llogaria juaj tregtare po menaxhohet nga një ekspert në atë fushë.

  Shumëllojshmëri

  Siç e kemi përmendur, natyrisht ka pak më shumë rrezik të përfshirë në tregtinë e Forex mbi bazën e DIY. Tregtimi përmes një llogarie të menaxhuar në Forex ju jep juve akses në një gamë kaq të larmishme jo vetëm të aktiveve - por njohurive dhe strategjitë tregtare. Ç'është më e rëndësishmja, nuk keni nevojë të jeni ekspert Forex për të investuar.

  Brokerat dhe tregtarët më të mirë do të kenë udhëzimet e kontrollit të rrezikut që do të ndiqen dhe ka të ngjarë të përdorin kufijtë e zbritjes. Në përgjithësi, ju duhet të prisni një rrezik prej jo më shumë se 2-3% të investimeve tuaja të përgjithshme në një tregti.

  Nëse keni një llogari më të madhe investimi, atëherë rreziqet e ndërmarra nga tregtari ka të ngjarë të jenë shumë më të ulëta. Një shembull i kësaj do të ishte nëse filloni llogarinë tuaj të menaxhuar në Forex me një firmë duke përdorur një kufi zbritës prej 20%. Edhe kjo mund të jetë shumë për t'u trajtuar. Me atë që tha, qëndro me ofruesit e menaxhuar të llogarive Forex që ofrojnë 'mbrojtje ekuilibri'.

  Kontrolli

  Ekziston një keqkuptim i zakonshëm midis investitorëve që menaxhuan llogaritë e tregtimit në Forex rrezikojnë sigurinë dhe sigurinë e llogarive të tyre. Arsyeja që njerëzit besojnë se kjo është se menaxheri i parave që tregton llogarinë gjithashtu do të ketë qasje në ato detaje.

  E vërteta është, ju keni kontroll të plotë mbi llogarinë tuaj. Menaxheri i parave lejohet të përdorë vetëm llogarinë tuaj personale në mënyrë që të tërheqë fonde për qëllime të tregtimit. Për të qenë të qartë, menaxheri juaj i parave nuk lejohet të tërheqë fonde as nga llogaria juaj.

  Ju keni autoritetin dhe kontrollin për të mbyllur llogarinë tuaj dhe për të tërhequr investimet tuaja nëse nuk jeni të lumtur. Por, ideja e përgjithshme me një llogari të menaxhuar në Forex është ta konsiderosh atë një mundësi investimi afatgjatë.

  Pra, megjithëse shumica e ofruesve ju mundësojnë të tërhiqni shpejt paratë tuaja sa herë që dëshironi - nëse keni mundësi, përpiquni t'i përmbaheni.

  Vështirë për të manipuluar

  Forex shpesh konsiderohet të jetë imun ndaj manipulimit, ndryshe nga e ardhmja dhe tregjet e aksioneve që përdorin mekanizma të centralizuar të funksionimit. Nga ana tjetër, Forex ka një treg të përshkruar si të decentralizuar, pa asnjë çmim të vetëm.

  Likuiditeti i Forex

  Investitorët në të gjithë botën përdorin llogari të administruara në Forex në masë të madhe për shkak të natyrës shumë likuide të tregut - përveç mos-detyrimit për të bërë personalisht porosi për blerje ose shitje.

  Me llogari të menaxhuara në Forex, ju jeni në gjendje të tërhiqni investimet tuaja kur dhe kur e shihni të arsyeshme. Ndryshe nga investimet e biznesit ose dhënia me qira e pronës - nuk keni nevojë të prisni derisa të vijë oferta më e mirë dhe më pas të shisni aksionet ose pronën tuaj në mënyrë që të shihni një fitim.

  Llogaritë më të mira të menaxhuara në Forex të vitit 2021

  Nëse e gjithë kjo bisedë e llogarive të menaxhuara në Forex po ju bën të dëshironi të mbërtheni sa më shpejt të jetë e mundur - atëherë ne kemi renditur më poshtë platformat tona më të vlerësuara

  Llogaria e menaxhuar në Forex: Rreziqet

  Aty ku nuk ka garanci, ekziston rreziku. Pra, në këtë drejtim, duke investuar përmes një llogarie të menaxhuar në Forex dhe duke u mbështetur në një tregtar me përvojë për të bërë ofertat tuaja, kjo nuk do të thotë që ju garantohet një javë, muaj apo vit i shkëlqyeshëm në treg.

  Pasja e një tregtari me përvojë prapa jush akoma ju vë në vend të mirë për të marrë rezultatet më të mira në çfarëdo situate. Dhe gjëja më e mirë që mund të bësh është të jesh realist me rreziqet, si me çdo strategji tregtare.

  Komentuesit e tregut vërejnë se një nga mënyrat më të mira për të ulur rreziqet e përfshira është që të diversifikoni investimet tuaja. Një mënyrë e shkëlqyeshme për ta bërë këtë është të kopjoni një pjesë të vogël të tregtarëve të kopjimit në platformën eToro.

  Për shembull, sepse mund të kopjoni një tregti për 200 $, kjo do të thotë që nëse do të donit të mund të investonit $ 2k dhe t'i blini vetes një supergrup me 10 tregtarë me përvojë.

  Ashtë një mënyrë e mirë për të mos vendosur të gjitha vezët tuaja në një shportë. Ju nuk do të ndjeni efektet e një seance të keqe tregtare aq sa do të ndjeni vetëm me atë tregtar që do të kopjonte.

  Vendosja për një llogari të menaxhuar në Forex

  Vetëm duke kryer një kërkim të thjeshtë në internet, do të shihni se ka shumë grupe llogarish të menaxhuara në Forex për të zgjedhur.

  Këtu janë disa konsiderata që duhet të keni parasysh kur jeni duke kërkuar për platformën e përsosur të llogarisë Forex për ju.

  Llojet e menaxhuara të llogarisë

  Gjëja e parë që duhet të bëni është të mendoni se çfarë lloj llogarie të menaxhuar në Forex dëshironi të hapni. Nëse mbeteni në kontroll ndërsa ndërtoni mbi diversitetin e portofolit tuaj të investimeve është ajo që dëshironi - atëherë ne rekomandojmë një platformë si eToro.

  Në anën e kundërt të medaljes, nëse doni një proces plotësisht të automatizuar nga fillimi në fund - atëherë FX Mac mund të jetë platforma për ju. Ju nuk keni nevojë t'i bëni vetë tregtarët. Në vend të kësaj, ata e bëjnë atë për ty dhe kujdesen për gjithçka që nga ajo moment.

  Kthimet e verifikueshme

  Importantshtë e rëndësishme të jeni në gjendje të kontrolloni se informacioni i dhënë për ju është i saktë kur bëhet fjalë për kthimet e deklaruara. Nëse një tregtar thotë se ata kanë bërë kthime që arrijnë në 3 ose 4 shifra, kjo nuk do të thotë se është e vërtetë.

  Forshtë për këtë arsye që ne rekomandojmë zgjedhjen e platformave të cilat ju lejojnë të verifikoni personalisht ndonjë nga rezultatet e ofruara nga tregtari juaj i zgjedhur.

  Ne rekomandojmë të provoni një llogari demo falas, ose të paktën një provë në mënyrë që të merrni një ndjesi për platformën. Më e rëndësishmja, ju gjithmonë duhet të zgjidhni një platformë e cila është plotësisht e licencuar dhe e rregulluar. Theshtë mënyra e vetme për të fituar atë besim.

  Kërkohet investimi minimal

  Siç mund ta shihni, ka shumë ndryshime kur bëhet fjalë për kërkesat minimale të investimeve nga ofruesit e llogarive të menaxhuara në Forex. Platformat si FX Pig do t'ju lejojnë të filloni nga 500 dollarë, ndërsa pagesa minimale e Word Markets është shumë më e lartë në 5,000 dollarë.

  Për shembull, nëse dëshironi të filloni të vogla, ne rekomandojmë të zgjidhni një ofrues me një investim minimal më të vogël për të mbajtur buxhetin tuaj nën kontroll.

  Llojet e pagesave

  Merrni parasysh se si dëshironi të paguani për investimin tuaj përpara se të tërhiqeni kur zgjidhni një ofrues për llogarinë tuaj të menaxhuar në Forex.

  Shumica e platformave të llogarive Forex ju mundësojnë të përdorni metoda pagese të përdorura zakonisht si Mastercard dhe Visa. Kjo do të thotë që paratë tuaja duhet të transferohen pothuajse menjëherë.

  eToro është i njohur mirë për të pasur një larmi të gjerë metodash pagese në dispozicion për përdoruesit dhe madje mbështet edhe kuleta elektronike si Skrill, Neteller dhe Paypal. Kuletat elektronike shpesh lejojnë depozita dhe tërheqje shumë më të shpejta sesa metodat tradicionale.

  Përqindja e pjesës së të ardhurave

  Përveç platformave si eToro, do të duhet të paguani tarifa komisioni kur investoni përmes llogarive të menaxhuara në Forex. Përqindja e tarifës së komisionit ndryshon me një diferencë mjaft të gjerë. Këto ndarje të të ardhurave mund të jenë diku midis 10% dhe deri në 50%. 

  Ata thonë se ju merrni atë që paguani, kështu që zakonisht do të vini re se tregtarët më me përvojë priren të vijnë me një normë më të lartë komisioni.

  Por mos lejoni që frika nga tarifat e komisionit t'ju çojë të zgjidhni tregtarin më të lirë. Mbi të gjitha, disa gjëra në jetë vlejnë për një tarifë më të lartë. Kjo është arsyeja pse hotelet vlerësohen nga yjet, dhe ato më të mirat kushtojnë më së shumti.

  T & C të tërheqjes

  Ju duhet të kontrolloni kushtet dhe kushtet e rëndësishme të një platforme të menaxhuar të llogarisë Forex para çdo lloj angazhimi.

  Ju duhet të shikoni kushtet e tërheqjes dhe të kuptoni me të vërtetë se çfarë pritet nga ju. Ju mund të shihni se një ofrues i veçantë i llogarisë Forex ka një 'periudhë minimale të shlyerjes'. Kjo do të thotë që ju nuk mund të prekni investimin tuaj derisa të ketë kaluar periudha e përcaktuar kohore.

  Mundohuni t'u jepni këtyre ofruesve një vend të gjerë. Ç'është më e rëndësishmja, mund të vijë një kohë në jetën tuaj kur të keni nevojë për fonde investimi me efekt të menjëhershëm dhe kjo periudhë e shlyerjes mund t'i heq gjërat vërtet për ju.

  Për të përfunduar

  Në përgjithësi, duhet thënë se llogaritë e menaxhuara në Forex janë të shkëlqyera për një sërë investitorësh. Ky është veçanërisht rasti nëse dëshironi të tregtoni tregjet e zënë Forex në një mënyrë pasive.

  Duke lejuar një tregtar me përvojë Forex të blejë dhe shesë në emrin tuaj, ju në thelb po fitoni qasje në një arenë të madhe financiare pa pasur nevojë të kaloni orë të tëra duke hulumtuar dhe studiuar tabela.

  Vlen të kihet parasysh se vetëm sepse tregtari juaj i zgjedhur është disi ekspert, nuk do të thotë se ju garantohen fitime të mëdha. Por kjo ju jep një shans shumë më të mirë për të qenë të suksesshëm.

  Absolutelyshtë absolutisht e domosdoshme që të siguroheni që të hulumtoni ofruesin tuaj të zgjedhur të menaxhuar të llogarisë Forex. Kjo përfshin sigurimin që ata kanë licencat përkatëse dhe janë të rregulluara plotësisht nga organet përkatëse.

  Mund të filloni me MAM Forex Forex Mësoni tani duke klikuar në lidhjen më poshtë!

   

  AvaTrade - Tregtoni me besim dhe përfitim

  Vlerësimi ynë

  • Aplikacioni ynë fitues i çmimeve AvaTradeGO
  • Tregtimi i kriptovalutave 24/7
  • Shërbim shumë-gjuhësor i drejtpërdrejtë i klientit
  • Rregullimi në 6 juridiksione

   

  FAQs

  Çfarë është MAM Forex Trade 2?

  Ta themi thjesht, llogaria MAM 2 Trade MAM ju lejon të tregtoni Forex në një mënyrë pasive. Kjo është për shkak se ju do të investoni indirekt në ekipin tonë të tregtarëve - kështu që çdo fitim që ne bëjmë të pasqyrohet në llogarinë tuaj. Si i tillë, ju mund të rrini të qetë dhe të tregtoni në mënyrë aktive Forex pa pasur nevojë të bëni ndonjë nga punët e vështira!

  Sa kushtojnë vitet e shërbimit MAM 2 Trade MAM?

  Ne jemi shumë përpara kur bëhet fjalë për tarifat. Së pari, ne tarifojmë një tarifë vjetore standarde të mirëmbajtjes standarde të industrisë prej 2% - e cila bazohet në sasinë e kapitalit që keni investuar në MAM. Së dyti, për të siguruar që tregtarët tanë të brendshëm janë të motivuar për të maksimizuar fitimet financiare - ne gjithashtu operojmë një sistem të ndarjes së fitimit. Kjo funksionon në 70/30 - që do të thotë se 70% e fitimeve mbahen nga ju.

  Cila është investimi minimal MAM?

  Për të filluar me shërbimin MAM Learn 2 Trade MAM, do t'ju duhet të përmbushni një investim minimal prej 5,000 $. Kjo është shumë më pak se minimumi standard prej $ 10,000.

  Cilat palë Forex synon MAM Learn 2 Trade?

  Ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm janë super-fleksibël kur bëhet fjalë për tregjet e tregtueshme. Në shumicën e rasteve, ne përqendrohemi në çiftet kryesore si EUR / USD dhe GBP / USD. Me atë që tha, ne gjithashtu mbajmë një vëzhgim të valutave në zhvillim - veçanërisht kur bëhet fjalë për zhvillimet kryesore të lajmeve.

  Me cilin ndërmjetës është regjistruar MAM Learn 2 Trade MAM?

  Llogaria MAM Learn 2 Trade MAM është e disponueshme përmes ndërmjetësit të besuar të tregtisë Forex AvaTrade. Kjo platformë me vlerësim të lartë ofron dhjetëra tregje Forex, nuk ngarkon asnjë komision dhe rregullohet nga në juridiksione.

   

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.