Mësoni 2 Udhëzues për Tregtinë 2021 mbi Tregtimin e Letrës!

Mësoni 2 Udhëzues për Tregtinë 2021 mbi Tregtimin e Letrës!

Tregtimi i letrës është procesi i blerjes dhe shitjes së pasurive përmes një llogarie demo të drejtpërdrejtë. Ju do ta bëni këtë përmes një ndërmjetësi në internet me qëllimin e vetëm për të kopjuar kushtet e tregut në botën reale pa rrezikuar kapitalin tuaj.

Kjo është e dobishme për një numër arsyesh. Për shembull, llogaritë e tregtimit të letrës janë të shkëlqyera për ata prej jush që kanë pak ose aspak përvojë se si funksionojnë investimet në internet.

Në mënyrë të ngjashme, procesi është gjithashtu i favorshëm nëse doni të provoni strategji të reja, ose nëse po kërkoni të vlerësoni efektivitetin e një roboti tregtar automatik.

Në Udhëzuesin tonë Mëso 2 Tregtinë 2021 mbi Tregtimin e Letrës, ne shpjegojmë gjithçka që duhet të dimë për llogaritë demo të drejtpërdrejta. Ne gjithashtu ju japim një udhëzues hap pas hapi se si të filloni me një platformë të tregtimit të letrës, si dhe pesë ndërmjetësit më të mirë për ta bërë këtë.

Tabela e Përmbajtjes

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  Çfarë është tregtimi i letrës?

  Me pak fjalë, tregtimi i letrës i referohet procesit të blerjes dhe shitjes së instrumenteve financiare pa rrezikuar ndonjë para. Në vend të kësaj, ju do të tregtoni me fonde të llogarisë demo përmes një ndërmjetësi në internet. Objektivi kryesor është të testohen kushtet e tregut në botën reale në një mjedis pa rreziqe. Në shumicën dërrmuese të rasteve, do t'ju duhet të përdorni një ndërmjetës në internet për të fituar qasje në një llogari tregtare të letrës.

  Kjo do të thotë që do t'ju duhet të hapni një llogari demo me ndërmjetësin, i cili nga ana tjetër, duhet t'ju japë hyrje të menjëhershme në tregjet. Kjo ose do të vijë në formën e një platforme të tregtimit në internet në të cilën mund të përdorni përmes shfletuesit tuaj, ose softuerit tregtar të desktopit, si p.sh. MT4/ MT5. Sido që të jetë, gjithçka që shihni në platformën tuaj të tregtimit të letrës zakonisht do të pasqyrojë atë që po ndodh në tregjet financiare të botës reale.

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e tregtimit të letrës?

  Pro

  • Një mënyrë e përsosur për të mësuar se si funksionon hapësira e tregtimit në internet
  • Nuk ka nevojë të depozitoni ndonjë fond ose të rrezikoni paratë tuaja
  • E shkëlqyeshme për testimin e strategjive të reja të tregtisë
  • Mësoni se si funksionojnë treguesit teknikë
  • Aftësia për të provuar-drejtuar një sistem tregtimi automatik
  • Mirë për testimin e ofruesve të shërbimeve të sinjalit

  të Cons

  • Pamundësia për të përjetuar efekte anësore emocionale të humbjes së parave
  • Ju mund të ndërmerrni më shumë rreziqe sesa normalisht kur bëni tregti me fonde letre

  Për kë është i përshtatshëm tregtimi i letrës?

  Mos gabo në lidhje me këtë - platformat e tregtimit të letrës nuk janë vetëm për investitorët e rinj. Përkundrazi, ato ofrojnë një mënyrë efektive për të provuar një sërë strategjish dhe procesesh tregtare në një mjedis pa rreziqe.

  Më poshtë po rendisim disa nga shumë arsyet pse mund të dëshironi të merrni në konsideratë një ndërmjetës në internet që ofron një strukturë të plotë të llogarisë demo.

  E re për tregti

  Pika fillestare e dukshme janë ato që kanë pak ose aspak përvojë se si funksionon tregtia në internet. Ç'është më e rëndësishmja, nëse kurrë më parë nuk keni bërë një porosi të blerjes ose shitjes me para në botë, është ndoshta më së miri që të filloni me një llogari tregtie demo. Duke vepruar kështu, ju mund të mësoni hollësitë se si funksionojnë platformat e tregtimit në internet në një mjedis 100% pa rreziqe.

  Gjërat që ju ka të ngjarë të mësoni nga tregtimi i letrës janë:

  Urdhërat e Tregut

  E para dhe më e rëndësishmja, një llogari tregtare e letrës do t'ju lejojë të fitoni një kuptim të vendosur se si funksionojnë porositë e tregut. Kjo përfshin gjithçka, nga porositë e blerjes dhe shitjes, porositë kufitare, porositë e humbjeve të ndaluara, porositë e fitimit dhe provat e porosive të humbjeve. Këto lloje të porosive qëndrojnë në thelbin e tregtisë në internet - pasi lejon ndërmjetësuesin të dijë se çfarë po kërkon të arrish.

  Lëvizjet e çmimeve

  Pasi të keni kuptuar se si funksionojnë porositë e tregut, atëherë duhet të kaloni ca kohë duke analizuar trendet e tregut. Kjo do t'ju japë mundësinë më të mirë të mundshme për të kuptuar sesi instrumentet lëvizin zakonisht në tregjet financiare.

  Menaxhimi i rrezikut

  Llogaritë e tregtimit të letrës janë gjithashtu të shkëlqyera për ndërtimin e strategjive tuaja të menaxhimit të rrezikut. Kjo është një pjesë thelbësore e procesit të tregtimit në internet pasi porositë tuaja duhet të mbrohen gjithmonë nga një lëvizje e papritur e tregut në mënyrë të gabuar. Ata pa strategji të mjaftueshme të menaxhimit të rrezikut janë të dënuar të humbin para në afat të gjatë.

  Përhap

  Nëse ende nuk e keni kuptuar mirë se si përhap punon - duhet të përdorni një llogari të tregtimit të letrës. Mbi të gjitha, përhapja mund të ketë një ndikim të madh në aftësinë tuaj për të përfituar nga një tregti. Për më tepër, përhapja zakonisht do të luhatet gjatë ditës së tregtimit, kështu që një llogari demo do ta demonstrojë këtë në kushtet e tregut në botën reale.

  levave

  Levave është një mjet i përdorur nga shumica e tregtarëve të aftë, pasi u jep atyre mundësinë për të rritur pozicionet e tyre. Me atë që tha, ajo gjithashtu mund të amplifikojë humbjet tuaja. Si i tillë, ne do të sugjeronim provimin e levave përmes një llogarie të tregtimit të letrës përpara se të rrezikoni paratë tuaja. Duke vepruar kështu, do të shihni të dy të mirat ana e keqe e tregtisë në marzhe.

  Testimi i një ndërmjetësi

  Për më tepër që janë një mjet i shkëlqyeshëm për të rinjtë për të mësuar litarët e tregtisë në internet, llogaritë demo janë gjithashtu një mundësi e shkëlqyeshme kur bëhet fjalë për të testuar një ndërmjetës të ri. Kjo sepse do të shihni se si funksionon platforma e tregtimit në një arenë të drejtpërdrejtë tregtare pa pasur nevojë të depozitoni fonde. Pastaj, nëse faza e tregtimit të letrës kthen rezultate të mira, mund të procesoni të hapni një llogari të plotë.

  Analiza teknike e të nxënit

  Analiza teknike është një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të zotëroni nëse dëshironi të bëni një sukses të përpjekjeve tuaja tregtare online. Për ata që nuk janë në dijeni, analiza teknike është procesi i leximit të tabelave. Objektivi kryesor është të shikojmë trendet historike të çmimeve, dhe se si këto trende lidhen me çmimet aktuale dhe të ardhshme.

  Për ta arritur këtë, do të duhet të mësoni se si funksionojnë treguesit teknikë. Kjo përfshin gjithçka nga RSI, MACD, Bollinger Bands dhe Fibonacci Retracement. Ndërsa ju me siguri mund të mësoni teori e analizës teknike, e vetmja mënyrë e sigurt për të përmirësuar aftësitë tuaja është të provoni analizën tuaj në kushtet e tregut në botën reale.

  Dhe çfarë mënyre më të mirë për ta bërë këtë sesa një llogari tregtare e letrës? Ç'është më e rëndësishmja, ju mund të bëni aq gabime sa dëshironi - pasi nuk do të rrezikoni asnjë cent!

  Testimi i Strategjive të reja

  Le të supozojmë se ju jeni një tregtar me përvojë që keni blerë dhe shitur monedha për disa vite. Ndërsa keni pasur sukses të mirë, mund të vijë një kohë kur vendosni të merrni një qasje të re. Mbi të gjitha, tregjet financiare operojnë në një industri gjithnjë në ndryshim, kështu që ajo që funksionoi dje mund të mos funksionojë domosdoshmërisht sot.

  Duke pasur këtë në mendje, nëse dhe kur vendosni të filloni të punoni në një strategji të re tregtare, do të dëshironi ta provoni këtë në një mënyrë që shmang rrezikun. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të përdorni një llogari tregtare të letrës. Kjo do t'ju lejojë të bëni rregullime kur dhe kur e shihni të arsyeshme.

  Pastaj, kur të ndjeni se strategjia juaj e re është e gatshme të fillojë tregtinë në botën reale, mund ta vendosni atë!

  Provimi i sinjaleve tregtare

  Një nga avantazhet më të mira të përdorimit të një llogarie të tregtimit të letrës është se ju lejon të provoni një shërbim të ri të sinjalit pa rrezikuar ndonjë para. Sigurisht, mund t'ju duhet të grumbulloni pak para për të aktivizuar shërbimin e sinjalit për muajin e parë, por përveç kësaj, një strukturë e llogarisë demo do t'ju lejojë të provoni sugjerimet përpara se të bëni një zotim më afatgjatë.

  Kjo është diçka që ne në Learn 2 Trade inkurajojmë në mënyrë aktive për lexuesit tanë. Ç'është më e rëndësishmja, shërbimi ynë i sinjalit Forex dhe kriptomonedhës vjen me një garanci të kthimit të parave për 30 ditë. Si e tillë, kjo ju jep kohë të mjaftueshme për të provuar sinjalet tona përmes një llogarie të drejtpërdrejtë tregtare. Pasi të keni kryer analizën tuaj, ju mund të vendosni nëse sinjalet funksionojnë ose jo për qëllimet tuaja afatgjata të tregtimit. Dhe nëse jo - është në rregull, thjesht kërkoni një rimbursim të plotë dhe nuk ju kushton asgjë!

  Provimi i Sistemeve të Tregtimit Automatik

  Në disa raste, llogaritë e tregtimit të letrës ju lejojnë të provoni tregtare auto sisteme si robotët Forex dhe EA (Këshilltarët e Ekspertëve). Tani, do t'ju duhet të përdorni një ndërmjetës në internet që ju jep juve akses në platformën MT4 ose MT5. Nëse e bëjnë këtë, atëherë mund të hapni një llogari demo dhe të shkarkoni programin MT4 / M5 në pajisjen tuaj.

  Pas kësaj, do të duhet të lidhni robotin tuaj të automatizuar me softuerin e tregtimit. Dhe kjo është e gjitha - softueri i tregtimit automatik do të vazhdojë të tregtojë në emrin tuaj. Ç'është më e rëndësishmja, nuk ka rëndësi nëse boti ju bën para apo jo - pasi jeni duke tregtuar letër përmes një llogarie demo të drejtpërdrejtë! Nëse rezulton se roboti automatik është i mirë në atë që bën, atëherë mund të kaloni në një llogari brokerimi në botën reale.

  Grackat e llogarive të tregtimit të letrës

  Sa të mrekullueshme janë llogaritë e tregtimit të letrës - ato vijnë me një numër grackash. Në krye të kësaj është një ndjenjë false e sigurisë. Për shembull, le të themi që keni përdorur një llogari demo për disa javë - dhe gjatë fazës së testimit keni bërë kthime prej 45%.

  Tregtari pa përvojë pa dyshim do të drejtohej drejt ndërmjetësit të tyre, të hapte një llogari të vërtetë tregtare dhe të depozitonte fonde. Duke menduar se tregtare online është një erë, ata më pas do të kërkojnë të përsërisin suksesin që kanë hasur përmes pajisjes së tyre të llogarisë demo.

  Në të vërtetë, një strategji e tillë nuk do të përfundojë kurrë mirë. Ç'është më e rëndësishmja, kur jeni duke tregtuar letra me fonde demo, është gjithçka, por e sigurt se do të ndërmerrni rreziqe që zakonisht nuk do t'i bënit në një mjedis të botës reale. Kjo është për shkak se kurrë nuk e rrezikoni të humbni para kur tregtoni letër, kështu që gjithçka që shihni në ekran është disi mashtruese.

  Efektet anësore emocionale të tregtimit

  Pavarësisht nëse është një tregtar i ri apo një investitor me përvojë me vite përvojë nën rripin e tyre - të gjithë tregtarët do të hasin humbje. Ky mund të jetë një pozicion i rastit që bie ndesh me ta, ose disa javë ose muaj me të kuqe. Sido që të jetë, humbjet janë vetëm një pjesë e skenës së investimeve në internet.

  Tani, ata që e bëjnë atë në hapësirën e tregtisë dinë si të merren me këto humbje. Ata thjesht mësojnë nga gabimet e tyre dhe kalojnë në tregtinë e radhës. Sidoqoftë, investitorët e rinj shpesh bëjnë të kundërtën. Kjo do të thotë, tregtari do të fillojë të marrë vendime irracionale dhe me rrezik të lartë - duke rezultuar më pas në një djegie të llogarisë.

  Pika kryesore këtu është që një llogari tregtare e letrës nuk do të prezantojë efektet anësore emocionale të tregtisë. Sigurisht, përsëri do të hasni humbje në strukturën e llogarisë suaj demo - por, kjo nuk do të ndihet njësoj si humbja e parave të botës reale. Duke pasur këtë në mendje, ju do të njihni hollësitë e 'psikologjisë tregtare' vetëm kur të tregtoni me kapitalin tuaj.

  Si të zgjidhni një llogari të tregtimit të letrës?

  Kështu që tani që i dini si avantazhet ashtu edhe disavantazhet e tregtimit të letrës, tani duhet të diskutojmë procesin e zgjedhjes së një platforme.

  Me qindra ofrues aktivë në hapësirë, të dish se cila llogari demo për të hapur mund të jetë sfiduese. Si i tillë, sigurohuni që të merrni në konsideratë udhëzimet e renditura më poshtë.

  Zgjidhni një ndërmjetës që synoni ta përdorni

  Siç e kemi vërejtur në të gjithë udhëzuesin tonë, do të duhet të përdorni një ndërmjetës në internet nëse dëshironi të hapni një llogari tregtare të letrës. Kjo sepse do të replikoni kushtet e tregut në botën reale. Për shembull, ndërsa çmimi i GBP / USD mund të jetë 1.2200 në ndërmjetësin A, ai mund të jetë pak më i lartë në 1.2240 në ndërmjetësin B.

  Me sa u tha, ju duhet të hapni një llogari demo me një ndërmjetës në internet nëse keni ndërmend të përdorni platformën kur të bëni tregti me para të vërteta. Mbi të gjitha, nuk ka asnjë pikë që kalon javë të tëra në testimin e një strategjie tregtimi letre në një ndërmjetës, për të ndërruar ndërmjetësit në një datë të mëvonshme. Nëse e bëni këtë, mund të vini re se ndërmjetësi operon në një natyrë krejt tjetër nga ajo e llogarisë suaj demo.

  Kushtet e Tregtisë në Botë Reale

  Pa dyshim, duhet të siguroheni që llogaria juaj e zgjedhur e tregtimit të letrës ofron kushte të tregut në botën reale. Nëse jo, atëherë e mposht objektivin kryesor. Ç'është më e rëndësishmja, nëse jeni një fillestar që kërkon të mësojë se si funksionon tregtia ose një investitor me përvojë që shpreson të testojë një robot të ri automatik - pika kryesore është që ju të doni të kopjoni kushtet aktuale të tregut.

  Gjatësia e gjykimit

  Disa ndërmjetës në internet do të vendosin një limit në sasinë e kohës që mund të tregtoni përmes një llogarie demo. Kjo është për të bërë që ju të bëni tranzicionin me një llogari brokerimi të parave të vërteta. Me këtë tha, ju do të dëshironi në 30 ditët e fundit për të provuar platformën, kështu që sigurohuni që të vlerësoni se sa kohë ndërmjetësi është i gatshëm t'ju japë para se të revokohet llogaria demo.

  Bilanci i Llogarisë Demo

  Pastaj duhet të vlerësoni se me çfarë bilanci vjen llogaria e tregtimit të letrës. Kjo do të sigurojë që ju janë dhënë 'fonde' të mjaftueshme për të provuar strategjitë tuaja. Disa nga ofruesit më të mirë të llogarive të tregtimit të letrës që ne rekomandojmë në këtë faqe ju japin një bilanc fillestar prej të paktën 50,000 $.

  Mjetet e leximit të tabelës

  Pasi të keni mbuluar bazat, atëherë duhet të eksploroni se me cilat mjete të leximit të skemave paraqitet struktura e tregtimit të letrës. Treguesit teknikë si RSI dhe MACD qëndrojnë në themel të tregtisë në internet, prandaj është thelbësore që të pajiseni me mjetet e nevojshme për të provuar strategjitë tuaja.

  Metoda e pagesës

  Një numër i zgjedhur i ndërmjetësve në internet do t'ju kërkojë të bashkangjitni një mënyrë pagese - edhe nëse keni ndërmend të përdorni vetëm lehtësinë e llogarisë demo. Edhe pse ndërmjetësi ka të ngjarë ta bëjë këtë për të siguruar që njerëzit të hapin disa llogari, ne zakonisht shmangim platforma që ju kërkojnë të bashkangjitni një kartë debiti / krediti. Mbi të gjitha, një nga arsyet kryesore për tregtinë e letrës është të provosh ndërmjetësin përpara se të bësh një zotim financiar!

  Si të filloni me një llogari të tregtimit të letrës

  Po kërkoni të filloni me një llogari të tregtimit të letrës sot, por jo shumë i sigurt se ku të filloni? Më poshtë do të gjeni një udhëzues hap pas hapi që mund t'ju sjellë një platformë të llogarisë demo brenda pak minutash!

  Hapi 1: Zgjidhni një ndërmjetës online

  Porta juaj e parë e thirrjes do të jetë gjetja e një ndërmjetësi në internet që ofron një lehtësi të llogarisë tregtare. Atëherë duhet të shikoni një sërë faktorësh të tjerë për të përcaktuar nëse ndërmjetësi në internet është apo jo i duhur për ju. Mbi të gjitha, duhet të bashkoheni në një platformë tregtare vetëm nëse keni ndërmend të përdorni ndërmjetësin në një datë të mëvonshme.

  Disa nga gjërat që duhet të shikoni janë:

  • Çfarë asetesh ju lejon ndërmjetësi të tregtoni?
  • Sa konkurrues është ndërmjetësi kur bëhet fjalë për spread-et, tarifat dhe komisionet?
  • Cilat mënyra pagese mbështet ndërmjetësi?
  • Çfarë licencash rregullatore mban ndërmjetësi?
  • Nëse po kërkoni të merreni me tregtinë e automjeteve, a e mbështet ndërmjetësi MT4 / 5?
  • A ofron ndërmjetësi mbështetje të nivelit të lartë të klientit?

  Nëse nuk keni kohë të hulumtoni vetë një ndërmjetës në internet, atëherë do të gjeni pesë ofrues të tregtisë së letrës me vlerësim të lartë të renditura në fund të kësaj faqe.

  Hapi 2: Hapni një llogari Demo

  Pasi të keni gjetur një ndërmjetës të përshtatshëm në internet, atëherë do të duhet të hapni një llogari. Kjo do t'ju kërkojë të futni disa informacione themelore personale në mënyrë që ndërmjetësi të dijë kush jeni. Mos u shqetëso - nuk ke asnjë detyrim të depozitosh ndonjë fond - ose madje të shtosh një mënyrë pagese për atë çështje. Në vend të kësaj, është thjesht për të parandaluar përdoruesit të hapin llogari të shumta të tregtimit të letrës.

  Si i tillë, do të duhet të siguroni:

  • Emri i plotë
  • Adresa e shtepise
  • Data e lindjes
  • kombësi
  • Kontaktoni Details

  Hapi 3: Zgjidhni një Platformë Tregtare

  Pasi të keni hapur një llogari me ndërmjetësin tuaj të zgjedhur, atëherë do të duhet të vendosni se cila platformë tregtare funksionon më mirë për ju. Në shumicën dërrmuese të rasteve, ju do të zgjidhni të zgjidhni një platformë tregtimi në internet që ju lejon të hyni në pajisjen demonstruese përmes shfletuesit tuaj, ose mund të shkarkoni një platformë si MT4 / 5. Nëse vendosni për këtë të fundit, kjo do t'ju lejojë të provoni strategjitë tuaja të EA ose një robot të automatizuar!

  Hapi 4: Filloni tregtimin e letrës

  Sapo të ngarkoni platformën tuaj të preferuar tregtare, duhet të shihni një bilanc 'dummy'. Tani jeni të lirë të bëni porosi të blerjes dhe shitjes. Si dhe kur ta bëni, fondet do të zbriten nga bilanci juaj i tregtimit të letrës. Ju duhet të përpiqeni të tregtoni sikur ta bëni me para të botës reale.

  Ne gjithashtu do të sugjeronim mbajtjen e skedave në statistikat tuaja të rendit historik. Kjo do të përshkruajë shumën e fitimeve dhe humbjeve tuaja, e cila është thelbësore për të përcaktuar nëse strategjitë tuaja tregtare funksionojnë ose jo.

  Hapi 5: Përditësoni në një llogari të vërtetë brokerimi

  Nëse, dhe vetëm 'nëse' zbuloni se strategjitë tuaja tregtare po funksionojnë, atëherë mund të konsideroni azhurnimin në një llogari brokerimi të plotë. Lajmi i mirë është që ju keni dhënë tashmë informacionin tuaj personal, kështu që gjithçka që duhet të bëni është të ngarkoni disa ID dhe një dëshmi të adresës. Kjo është një kërkesë minimale për ndërmjetësit e rregulluar në internet, pasi platformat duhet të sigurojnë që ata të qëndrojnë në përputhje me ligjet kundër pastrimit të parave.

  Pas kësaj, thjesht duhet të depozitoni disa fonde me një kartë debiti / krediti, portofolin elektronik ose llogari bankare - dhe jeni mirë të filloni! Me këtë tha, nëse zbuloni se strategjitë tuaja tregtare nuk janë aq të suksesshme në një mjedis të botës reale, ju mund të dëshironi të merrni parasysh që të ktheheni përsëri në llogarinë tuaj të tregtimit të letrës. Kjo do t'ju lejojë të vlerësoni se çfarë është do gabim pa humbur më shumë para.

  Brokerat më të mirë të tregtimit të letrës për vitin 2021

  Nuk keni kohë të gjeni vetë një llogari të nivelit të lartë të tregtisë? Nëse është kështu, më poshtë do të gjeni pesë ofruesit tanë të rekomanduar të tregtisë së letrës për vitin 2021.

  Secili ofrues është një ndërmjetës i rregulluar që ofron shumë klasa të aseteve - dhe të gjitha pajisjet e tregtimit të letrës pasqyrojnë atë të tregjeve reale financiare si-për-si.

  1. eToro - Platforma më e mirë e tregtimit të letrës për fillestarët

  Nëse qëllimi juaj kryesor është të gjeni një platformë të tregtimit të letrës që do t'ju lejojë të mësoni hollësitë se si funksionojnë investimet në internet, ne do t'ju sugjerojmë të eksploroni eToro. Platforma miqësore për përdoruesit ofron një strukturë të plotë të llogarisë demo që mund të arrihet brenda pak minutash. Vetëm Cryptos të vërtetë janë në dispozicion në SH.B.A.

  Ju do të keni aftësinë për të blerë, shitur dhe tregtuar mijëra instrumente financiarë në eToro. Kjo përfshin aksione, kriptovaluta, indekse, ETF, mallra dhe fonde.

  Nëse e shihni që eToro është llogaria e duhur e brokerimit për ju, platforma ju lejon të filloni me vetëm 200 dollarë. Ju mund të depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti, portofol elektronik ose llogari bankare pa ndonjë kosto. Së fundmi, eToro gjithashtu ofron një tipar të tregtisë së kopjeve që ju lejon të pasqyroni portofolin e tregtarëve ekspertë.

  Vlerësimi ynë

  • Mbështet të gjitha llojet e kartave të kreditit
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Llogaritë shprehen vetëm në USD
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

  2. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  3. Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Capital.com është një ndërmjetës në internet i rregulluar nga FCA që ofron shumë instrumente financiarë. Të gjitha në formën e CFD - kjo mbulon aksione, indekse, mallra, madje edhe kriptovaluta. Ju nuk do të paguani asnjë qindarkë të vetme në komision, dhe përhapjet janë shumë të shtrënguara. Objektet e levave janë gjithashtu në ofertë - plotësisht në përputhje me kufijtë e ESMA-s.

  Edhe një herë, kjo qëndron në 1:30 për diplomat dhe 1:20 për të miturit dhe ekzotikët. Nëse jeni të vendosur jashtë Evropës ose vlerësoni se jeni një klient profesionist, do të merrni kufij edhe më të lartë. Marrja e parave në Capital.com është gjithashtu një fllad - pasi platforma mbështet karta debiti / krediti, kuleta elektronike dhe transferime të llogarive bankare. Më e mira nga të gjitha, mund të filloni me vetëm 20 £ / $.

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Ekipi në AVATrade tani po ofron një bonus të madh Forex me 20% deri në 10,000 dollarë. Kjo do të thotë që do të duhet të depozitoni 50,000 dollarë për të marrë alokimin maksimal të bonusit. Merrni parasysh, do të duhet të depozitoni një minimum prej 100 $ për të marrë bonusin, dhe llogaria juaj duhet të verifikohet para se të kreditohen fondet. Në kushtet e tërheqjes së bonusit, ju do të merrni $ 1 për çdo 0.1 lot që tregtoni.

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  Siç sugjeron emri, EuropeFX është një ndërmjetës specialist i Forex-it. Me atë që tha, platforma gjithashtu mbështet CFD-të në formën e aksioneve, indekseve, kriptovalutave dhe mallrave. Ju do të jeni në gjendje të tregtoni përmes MT4, kështu që mund të zgjidhni nga softueri desktop, ose një aplikacion celular / tablet. Nëse dëshironi të tregtoni përmes shfletuesit tuaj standard të internetit, ndërmjetësi gjithashtu ofron platformën e vet amtare - EuroTrader 2.0. Për sa i përket tarifave, EuropeFX ofron përhapje super të ngushtë në çiftet kryesore. Paratë tuaja janë të sigurta në çdo kohë, jo më pak për faktin se ndërmjetësi është i autorizuar dhe licencuar nga CySEC.

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim

  Në përmbledhje, llogaritë e tregtimit të letrës janë ideale për investitorët e të gjitha formave dhe madhësive. Nëse sapo keni filluar në botën e tregtisë në internet, një strukturë demo do t'ju lejojë të mësoni litarët përpara se të rrezikoni paratë tuaja. Në skajin tjetër të spektrit, platformat e tregtimit të letrës janë të shkëlqyera për të testuar strategji të përparuara të tregtisë, si dhe EA dhe robotë të automatizuar.

  Nëse jeni gati për të filluar udhëtimin tuaj të tregtimit të letrës sot, ne do t'ju sugjerojmë të merrni parasysh brokerin tonë të nivelit më të lartë Crypto Rocket. Platforma e rregulluar ofron llogari demo që pasqyrojnë atë të kushteve të tregut në botën reale - gjë që është thelbësore. Më e mira nga të gjitha, nuk ka asnjë kërkesë për të shkarkuar ndonjë softuer - pasi gjithçka mund të arrihet nga platforma e tregtarit në internet.

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

  FAQs

  Çfarë është tregtia e letrës?

  Tregtimi me letër i referohet procesit të tregtimit përmes një llogarie demo. Ju do të përjetoni kushte tregtare në botën reale pa pasur nevojë të rrezikoni paratë tuaja.

  A duhet të depozitoj fonde për të marrë një llogari tregtare të letrës?

  Në shumicën dërrmuese të rasteve nuk keni nevojë të depozitoni fonde për të fituar hyrje në një llogari tregtare. Në vend të kësaj, thjesht duhet të regjistroni një llogari me ndërmjetësin tuaj të zgjedhur.

  A mund të fitoni para përmes një llogarie të tregtimit të letrës

  Jo, tregtimi i letrës është thjesht procesi i blerjes dhe shitjes së aseteve me fonde 'letre'. Në termat e Layman, kjo do të thotë që ju po tregtoni me para të rreme dhe kështu - çdo fitim që ju bëni nuk është i vërtetë!

  A mund të përdor leva kur tregtoj letër

  Po, llogaritë e tregtimit të letrës zakonisht pasqyrojnë atë të llogarive reale të brokerimit. Si i tillë, ju do të keni qasje në të gjitha mjetet e njëjta sikur të tregtonit me para të vërteta.

  Çfarë ndodh kur llogaritë e mia të tregtimit të letrës shkojnë në zero?

  Ju shpesh mund të rifreskoni bilancin nëse shkoni në zero. Nëse kjo ndodh, është një tregues i sigurt se nuk jeni ende gati të tregtoni me para të vërteta!

  Si mund të azhurnoj nga llogaria e tregtimit të letrës në një llogari reale?

  Nëse i keni dhënë tashmë të dhënat tuaja personale ndërmjetësit, thjesht duhet të ngarkoni disa ID dhe depozitoni fonde. Pas kësaj, ju mund të filloni të tregtoni me para të vërteta.

  A mund të hap një llogari demo MT4 pa një ndërmjetës?

  Jo, ju mund të përdorni MT4 vetëm nëse keni një llogari brokerimi.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.