Grupet më të mira falas të sinjalit Forex Telegram 2021

Grupet më të mira falas të sinjalit Forex Telegram 2021

Sinjalet Forex mund t'i çojnë përpjekjet tuaja të tregtimit të monedhës në nivelin e ardhshëm. Ju do të merrni një sugjerim tregtimi që do të përshkruajë se cilat blerje / shitje, hyrje dhe dalje duhet të bëni - dhe me cilin çmim.

Kjo ju lejon të përfitoni nga analiza e thelluar teknike pa pasur nevojë të ngrini gishtin. Me atë që tha, skena e tregtisë Forex mund të lëvizë me një ritëm tepër të shpejtë.

Kjo është arsyeja pse ju këshillohet më mirë të përdorni një shërbim të sinjalit Forex që shpërndan sinjalizime përmes Telegram. Duke vepruar kështu, nuk do të humbni kurrë më një mundësi tregtare Forex.

Kjo është pikërisht ajo që ne ofrojmë në Mëso 2 Trade - një shërbim i plotë sinjal Forex i Telegram që ju ofron mesatarisht 5 këshilla për sot. Lexoni më tej për të mësuar më shumë rreth asaj që ne ofrojmë!

 

Tabela e Përmbajtjes

   

  Mësoni 2 Shërbimin e Sinjaleve Tregtare Falas

  Vlerësimi LT2

  • Merrni 3 sinjale falas në javë
  • Nuk kërkohen pagesa ose detaje të kartës
  • Testoni Efektivitetin e Sinjaleve tona të Nivelit të Lartë
  • Mbulohen çiftet kryesore, të vogla dhe ekzotike

   

  Cilat janë sinjalet Forex të Telegramit?

  telegram sinjalet Forex janë thjesht sugjerime tregtare që ju dërgohen përmes aplikacionit. Në formën e tij më themelore, ofruesi juaj i zgjedhur i sinjalit mund t'ju dërgojë një këshillë të tregtimit të monedhës që duket si më poshtë:

  • Rendi i hyrjes: Bleni AUD / CAD në 0.9590
  • Ndalo humbjen: 0.9520
  • Merrni-Fitimi: 0.9690

  Siç mund ta shihni nga sa më sipër, ju keni prezantuar gjithçka që ju nevojitet për të shkuar dhe për të vendosur majën përkatëse në ndërmjetësin tuaj të zgjedhur Forex. Kjo do të thotë, ju e dini se me cilën palë lidhet sinjali, nëse duhet të shkoni gjatë ose shkurtër, dhe çfarë urdhrash për hyrjen, ndaljen e humbjes dhe marrjen e fitimit.

  Kjo është arsyeja pse sinjalet Forex janë kaq të njohura - pasi ato lehtësojnë nevojën që ju të bëni ndonjë hulumtim tuajin. Mbi të gjitha, të jesh i qetë me treguesit teknikë dhe mjetet e leximit të skemave mund të duhen shumë vite për tu zotëruar.

  Pse Telegram?

  Mësoni 2 Trade - si disa ofrues të tjerë të sinjaleve Forex aktivë në hapësirë ​​- kanë vendosur të krijojnë dyqane përmes Telegram. Kjo është për shumë arsye kryesore. E para dhe më e rëndësishmja, Telegram mund të shkarkohet nga kushdo me klikimin e një butoni përmes Google Play ose App Store.

  Ju nuk keni nevojë të paguani asgjë për të instaluar aplikacionin, as nuk ka ndonjë tarifë mujore ose vjetore të çfarëdo lloji. Kjo është arsyeja pse Telegram tani është shtëpia e mbi 400 milion përdoruesve në të gjithë botën. Aplikacioni Telegram punon në një mënyrë të ngjashme me Whatsapp, që do të thotë që ju do të dërgoni dhe merrni mesazhe përmes një lidhje interneti.

  Nga perspektiva jonë këtu në Mëso 2 Trade, kjo na lejon të sigurojmë sinjalin tonë Forex shërbimin Telegram në një shkallë globale. Më e rëndësishmja, kur u dërgojmë një sinjal Forex mijëra anëtarëve brenda grupit tonë të Telegramit, mesazhi dërgohet në kohë reale. Kur të mbërrijë, një njoftim do të shfaqet në telefonin tuaj.

  Komuniteti i Sinjalit Telegram

  Një arsye shtesë pse ne në Mëso 2 Trade kemi zgjedhur një shërbim të sinjalit Forex në Telegram është aspekti i komunitetit të aplikacionit. Për shembull, nëse bashkoheni në shërbimin tonë të sinjalit Forex, automatikisht do të shtoheni në grupin tonë të Telegramit.

  Duke vepruar kështu, ju do të bashkoheni me grumbuj anëtarësh të tjerë me të njëjtin mendim që duan të bëjnë fitime të qëndrueshme në skenën e Forex. Ndërsa disa nga anëtarët tanë janë tregtarë me përvojë, të tjerët janë fillestarë të plotë. Kjo do të thotë që, pavarësisht nga përvoja juaj e mëparshme në Forex, ju mund të komunikoni me anëtarët e tjerë të grupit tuaj.

  Ne jemi krenarë për komunitetin tregtar që kemi ndërtuar përmes grupit tonë të sinjalit Forex Telegram - pasi të gjithë janë në të për të ndihmuar njëri-tjetrin. Për shembull, nëse dikush ka vërejtur një lëvizje teknike në tabelat GBP / USD, ata mund të njoftojnë grupin për gjetjet e tyre.

  Telegrami falas i sinjaleve Forex

  Duke kryer një kërkim të shpejtë në internet, ka të ngjarë të përmbyteni me shumë sinjale Forex falas grupe të Telegramit. Tani, është e rëndësishme të mbani mend se tejkalimi i performancës së tregut të tregtisë së monedhës në një bazë të qëndrueshme nuk është një arritje e lehtë.

  Përkundrazi, duhet shumë vite përvojë për të lexuar, analizuar dhe interpretuar në mënyrë efektive tabelat e çmimeve dhe treguesit teknikë. Si rezultat, nëse një ofrues po ofron një sinjal falas Forex grup Telegram, ka të ngjarë të jetë një kap.

  Mbi të gjitha, pse do të jepte ofruesi i sinjalit salcën e tyre sekrete falas? Ajo që zakonisht zbulojmë është se një sinjal Forex falas Grupi Telegram do të nxijë informacionin kryesor. Për shembull, ofruesi mund t'ju thotë që të shkoni shkurt në AUD / NZD në 1.08.

  Sidoqoftë, nëse nuk ju jep çmimet e kërkuara të humbjes dhe marrjes së fitimit - nuk keni një strategji dalëse në vend. Me fjalë të tjera, sinjalet Forex falas Grupi Telegram do t'ju kërkojë të paguani një shtesë për të marrë të dhënat e nxira!

  Mësoni 2 Sinjale tregtie Forex Telegram: Si funksionojnë ato?

  Nëse jeni plotësisht i ri në botën e Mësoni 2 Trade dhe shërbimin tonë të sinjalit Forex me vlerësim të lartë Telegram, na tregoni gjithçka që duhet të dini.

  Ekipi tregtar në shtëpi

  E para dhe më e rëndësishmja, mund të pyesni se nga i marrim sinjalet tona më të vlerësuara të Forex në Telegram. Thënë thjesht, ne kemi një ekip tregtarësh me përvojë në shtëpi këtu në zyrën tonë me qendër në Londër.

  Këta tregtarë janë përgjegjës për skanimin e tregjeve të tregtimit të monedhës gjatë gjithë kohës. Çelësi këtu është të kërkosh mundësi të mundshme tregtare kur shfaqen tendenca të caktuara. Për ta arritur këtë, ekipi ynë do të përdorë një bollëk treguesish teknikë dhe mjeteve të vizatimit të skemave.

  Më e rëndësishmja, tregtarët tanë të brendshëm të gjithë punojnë së bashku për të siguruar që pajtimtarët tanë janë mësuar me mundësi fitimi sa më shpejt që të identifikohet një lëvizje në treg.

  Ne duhet ta bëjmë të qartë se gjetja e një mundësie të mundshme tregtare është vetëm gjysma e betejës. Kjo do të thotë, ne në Mëso 2 Tregtinë gjithashtu do të përpiqemi të konstatojmë pikat më efikase dhe më të rrezikshme të hyrjes dhe daljes. Siç mund ta dini, kjo përfshin një seri porosish - të tilla si porositë e blerjes / shitjes, porositë e humbjeve të ndalesave dhe porositë e përfitimit.

  Ne e mbulojmë këtë në seksionin më poshtë.

  Porositë e sugjeruara të tregtimit Forex

  Çdo tregtar me përvojë do t'ju tregojë se gjithmonë duhet të keni një plan hyrje-dalje kur angazhoheni në skenën e Forex. Pa një, ju në mënyrë efektive jeni duke luajtur bixhoz. Kjo është arsyeja pse ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm do të ketë gjithmonë një synim fitimi, si dhe një tavan të rrezikut. Para se të arrijmë në atë. le të fillojmë me atë çmim shumë të rëndësishëm të hyrjes.

  Bleni / Shisni Çmimin e Hyrjes

  Në të gjitha, përveç disa rasteve, sinjalet tona Forex të Telegramit do të vijnë gjithmonë me një çmim limit të sugjeruar të blerjes ose shitjes. Përjashtimi i vetëm nga ky rregull është nëse një mundësi tregtare duhet të shfrytëzohet menjëherë, që do të thotë që ne do t'ju themi të bëni një urdhër tregu.

  Sidoqoftë, çmimi limit i porosisë që ne ju dërgojmë përmes Telegram do të përfaqësojë çmimin më të favorshëm për të hyrë në treg.

  • Për shembull, le të supozojmë që ne mendojmë se duhet të shkoni pak në EUR / JPY - e cila aktualisht është me çmim 123.06.
  • Megjithëse mund të mendojmë se kjo palë duhet të shkurtohet përmes një urdhri shitje, nuk mendojmë se 123.06 është një çmim i mirë për të hyrë në treg.
  • Përkundrazi, mund të presim që çmimi të rritet gjatë orëve të ardhshme para se të arrijë një nivel të rëndësishëm të rezistencës.
  • Sa më sipër, ne mund të sugjerojmë që të vendosni porosinë tuaj të kufirit të shitjes në 123.78

  Siç u përmend më lart, vetëm në shumë pak raste do të zgjedhim një urdhër tregu mbi një urdhër kufiri.

  Çmimi i përfitimit

  Mos gabo në lidhje me këtë - çdo sinjal Forex i Telegramit që ne ju dërgojmë do të përmbajë një çmim të porosisë së përfitimit. E thënë thjesht, ky është çmimi që ne besojmë se çifti përkatës i Forex-it duhet të arrijë në një periudhë afatshkurtër.

  Nëse dhe kur kjo të ndodhë, porosia juaj e fitimit do të mbyllë automatikisht pozicionin tuaj dhe kështu do të bllokojë fitimet tuaja.

  • Ne shpesh kemi një qasje sistematike ndaj sinjaleve tona Forex në Telegram. Kjo do të thotë, ne zakonisht marrim një raport rreziku / shpërblimi 1: 3.
  • Kjo do të thotë që synimi ynë i porosisë së fitimit në përqindje do të jetë trefishi i rrezikut tonë të mundshëm.

  Për shembull, nëse jemi të gatshëm të bëjmë një humbje maksimale prej 1%, atëherë objektivi ynë i fitimit do të jetë fitimi prej 3%.

  Çmimi Stop-Fitimi

  Ngjashëm me porositë e marrjes së fitimit, porositë e ndalimit të humbjes janë diçka që të gjithë sinjalet tona Forex të Telegramit do të sigurojnë. Siç e kemi trajtuar shkurtimisht më lart, ky është thjesht çmimi me të cilin pozicioni ynë do të mbyllet nëse tregtia po lëviz në drejtimin e duhur.

  Nëse qëndroni në raportin tonë të zakonshëm të rrezikut / shpërblimit të përdorur 1: 3, kjo do të thotë që ne do ta vendosim çmimin tonë të humbjes në 1%.

  Për shembull:

  • Le të supozojmë se ne jemi duke tregtuar GBP / USD - e cila aktualisht është me çmim 1.2978.
  • Ne mendojmë se dyshja do të rritet në orët e ardhshme, kështu që ne vendosëm një porosi të përshtatshme për kufirin e blerjes.
  • Në mënyrë që të marrim porosinë tonë për humbje të ndaluar prej 1%, do të na duhet të vendosim çmimin në 1.2849.
  • Kjo do të thotë që GBP / USD të binte në këtë shifër, tregtia jonë do të mbyllej dhe humbjet tona do të kapeshin në 1%.

  Ç'është më e rëndësishmja, kjo siguron që sinjalet tona Forex të Telegramit t'ju lejojnë të tregtoni në një mënyrë super të rrezikshme nga rreziku.

  Shpërndarja përmes Telegramit

  Pasi të gjitha sa më sipër të përcaktohet nga ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm - ata do të vazhdojnë të shpërndajnë informacionin te anëtarët tanë të sinjalit Forex të Telegramit. Duke vepruar kështu, ju si anëtar do të merrni një njoftim në pajisjen tuaj celular duke ju bërë të ditur se keni një mesazh të ri në Telegram.

  Si parazgjedhje, ju do të jeni në gjendje të shihni në krye të telefonit tuaj se kush është dërguar mesazhi nga ne (dhe) dhe çiftin e parë të fjalive të mesazhit në fjalë. E vetmja gjë që ju duhet të bëni atëherë është të klikoni në pamjen paraprake të mesazhit për të shkuar direkt në grupin e sinjalit Forex Mësoni 2 Tregtinë Telegram.

  Hereshtë këtu që do të shihni një mesazh si më poshtë:

  instrument: EURCAD (INTRA DAY)
  Rendit: Shitet
  Çmimi i hyrjes: 1.5510
  Stop: 1.5600
  Objektiv: 1.5389
  Rreziku i rekomanduar:% 1
  RRR: 1: 2

  Tani, siç mund ta keni vërejtur, tregtia e mësipërme në EUR / CAD ka një raport rrezik / shpërblim prej 1: 2. Sigurisht, kemi përmendur më herët që në shumicën e rasteve kemi një qasje 1: 3, kjo nuk është vendosur në gur. Mbi të gjitha, skena e tregtimit të Forex është një fushë beteje mjaft komplekse dhe e larmishme.

  Si i tillë, në disa raste, ne mund të paraqesim një sugjerim tregtar që merr një qasje paksa të ndryshme. Loja e fundit është akoma e njëjtë - ne synojmë të përfitojmë nga tregtia jonë në mënyrën më të rrezikshme.

  Ju gjithashtu mund të vini re se sinjali ynë Forex në Telegram përfshin një nivel të 'rrezikut të rekomanduar' prej 1%. Kjo është diçka që përfshijnë të gjithë sinjalet tona Forex të Telegramit, ka të bëjë me sasinë e kapitalit tregtar që ne mendojmë se duhet të rrezikoni për këtë sugjerim të veçantë.

  Për shembull, nëse bilanci i llogarisë tuaj të ndërmjetësuesit Forex qëndron në $ 2,000 atëherë një nivel rreziku i rekomanduar prej 1% do t'ju shihte të dilni 20 $ në këtë pozicion. Si e tillë, kjo nuk duhet të ngatërrohet me çmimin tonë të porositur të porosisë së humbjes.

  Duke vepruar në sinjalet tona Forex të Telegramit

  Kështu që tani që e dini se si funksionon sistemi i sinjalit Forex Mëso 2 Trade Telegram, tani duhet të shpjegojmë procesin e veprimit sipas sugjerimeve tona. Ç'është më e rëndësishmja, është e domosdoshme që të përdorni një ndërmjetës në internet Forex që plotëson një sërë kriteresh të rëndësishme.

  Kjo përfshin sa vijon:

  Rregullim

  Mos gabo në lidhje me këtë - duhet të përdorësh një faqe në internet të tregtimit të Forex që është e licencuar nga një organ me reputacion. Shumica e platformave që ne priremi të përdorim rregullohen nga llojet e ngjashme FCA (MB), CySEC (Qipro) dhe / ose ASIC (Australi). Në fund të fundit, kjo siguron që ju të mund të veproni në sinjalet tona Forex në Telegram në një mjedis 100% të sigurt dhe të sigurt.

  Çiftet e mbështetura

  Ndërsa shumë nga sinjalet tona Forex të Telegramit përqendrohen në çifte të mëdha dhe të vogla - kjo nuk është gjithmonë rasti. Përkundrazi, ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm shpesh gjen mundësi fitimi në çifte më pak likuide.

  Për shembull, kjo mund të përfshijë një palë që përmban randin e Afrikës së Jugut ose monedhën Kenia. Me këtë në mendje, ne do të sugjeronim përdorimin e një ndërmjetësi forex që ofron shumë çifte - jo vetëm në departamentin e madh dhe të vogël, por edhe ekzotikë.

  Duke vepruar kështu, kjo do të sigurojë që ju të jeni gjithmonë në gjendje të veproni sipas sugjerimeve tona tregtare sapo të vijë sinjali Telegram.

  Tarifat dhe Komisionet

  Siç kemi diskutuar në këtë udhëzues, ne shpesh zgjedhim një raport rreziku / shpërblimi 1: 3. Nga njëra anë, megjithëse këto fitime janë disi modeste, ato shumë shpejt mund të shtohen gjatë muajit.

  Sidoqoftë, aftësia juaj për të maksimizuar fitimet tuaja do të pengohet nëse përdorni një ndërmjetës që nuk ofron tarifa dhe komisione konkurruese. 

  Për shembull: 

  • Le të supozojmë se ju merrni 500 dollarë në një nga sinjalet tona Forex të Telegramit
  • Ndërmjetësi juaj i zgjedhur kërkon një komision prej 1% - pra $ 5 për vendosjen e porosisë
  • Synimi ynë i fitimit prej 3% është arritur, kështu që aksioni juaj prej $ 500 është tani me vlerë 515 $
  • Ju dilni nga pozicioni - përsëri paguani një komision prej 1% - në vlerë prej 5.15 dollarësh
  • Si i tillë, ju keni paguar 10.15 $ komision për këtë tregti të veçantë

  Sa më sipër, kjo e bën tregtinë disi të paqëndrueshme, pasi do të kishit paguar më shumë në komision që realisht i keni realizuar në fitim. Kjo është arsyeja pse ne sugjerojmë vetëm platforma Forex që ju lejojnë të tregtoni në një mënyrë 100% pa komision. 

  Duke vepruar kështu, tregtia e mësipërme do t'ju kishte lejuar të mbani të gjitha fitimet prej $ 15 që dha sinjali ynë Forex i Telegramit. Përveç komisioneve, duhet të siguroheni që ndërmjetësi juaj i zgjedhur të ofron përhapje të ngushtë. 

  Kjo është një tarifë indirekte që shpesh neglizhohet nga tregtarët e rinj. Për ata që nuk janë në dijeni, përhap është thjesht ndryshimi midis çmimit të blerjes dhe shitjes së çiftit të monedhës të ofruar nga ndërmjetësi juaj. Në shumicën e rasteve, ndërmjetësit tanë të rekomanduar ofrojnë shpërndarje me më pak se 1 pip çifte kryesore.  

  Aplikacioni i Tregtimit celular

  Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme që të zgjidhni një platformë tregtare Forex që ofron një aplikacion të plotë për celularë. Nëse kjo është diçka e ofruar nga ndërmjetësi, ajo zakonisht do të jetë në përputhje me të dy pajisjet iOS dhe Android. Arsyeja që ne mendojmë të lëvizshëm aplikacione tregtare janë të rëndësishme për shërbimin tonë të sinjalit Telegram është se skena e Forex lëviz me një ritëm tepër të shpejtë. 

  Për shembull, ne mund të dërgojmë një sinjal tregtar në Forex që duhet të veprohet menjëherë. Nëse jeni larg nga pajisja juaj kryesore e desktopit - përsëri do të merrni sinjalin përmes aplikacionit Telegram. Por, nëse nuk keni qasje në llogarinë tuaj të brokerimit Forex në telefonin tuaj, nuk do të jeni në gjendje të veproni sipas sinjalit. 

  Edhe një herë, të gjitha platformat Forex që ne rekomanduam këtu në Mëso 2 Tregtisë ofrojnë aplikacione të vlerësuarat për celularë. Kjo do të sigurojë që të mos e humbisni kurrë mundësinë për të vepruar në një nga sinjalet tona Forex të Telegramit! 

  Sinjalet Forex në Telegram - Planet dhe Çmimet

  Goesshtë e vetëkuptueshme që ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm në Mëso 2 Trade punojnë jashtëzakonisht shumë. Ata shfrytëzojnë përvojë me vlerë në vite për t'ju sjellë sinjalet më të mira Forex të Telegramit. 

  Duke pasur këtë në mendje, ne vendosim një tarifë për llogarinë tonë premium. Por, para se të arrijmë në këtë, është e rëndësishme të theksohet se ne gjithashtu ofrojmë një shërbim falas të sinjalit Forex të Telegramit. 

  Ne shpjegojmë se si funksionon kjo në seksionin më poshtë. 

  Sinjalet falas Forex

  Duke hyrë në një kërkim të thjeshtë në Google me diçka përgjatë linjave të 'Sinjaleve Forex Falas' - do të përmbyteni me mijëra rezultate. Kjo sepse skena e sinjalit tregtar është e mbushur plot me ofrues që ofrojnë hënën në një shkop. 

  Siç e dini, shumica dërrmuese e këtyre ofruesve kurrë nuk përmbushin asnjë nga pretendimet e guximshme që ata bëjnë. Në vend të kësaj, ata janë ekspertë të marketingut agresiv - më pas duke ju premtuar fitime të "garantuara" që as tregtarët më të aftë nuk do të ëndërronin kurrë të ishin në gjendje t'i bënin. 

  Duke marrë reputacionin disi 'hije' që ka skena e sinjalit Forex, ne në Mëso 2 Tregtisë ofrojmë një shërbim të sinjalit 'falas' të plotë. Këto sinjale vijnë me të gjitha pikat kryesore të të dhënave të përmendura më parë - të tilla si hyrja, ndalja e humbjes dhe çmimi i porosisë së fitimit. 

  Me fjalë të tjera, sinjalet tona falas në Forex nuk zbehin asnjë nga informacionet që ju nevojiten për të vepruar sipas sugjerimit. Dallimi kryesor midis asaj të llogarive tona falas dhe premium është se e para ofron vetëm 3 sinjale Forex Telegram në javë. 

  Përkundrazi, llogaria e primit vjen me një mesatare prej 5 sinjalesh në ditë. Sidoqoftë, arsyeja kryesore që ne ofrojmë sinjale Forex falas të Telegramit është se duam që ju të shihni se sa i qëndrueshëm është ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm. 

  Sigurisht, ne mund të bëjmë pretendime super të guximshme si shumica dërrmuese e ofruesve në këtë industri, por kjo thjesht nuk do ta shkurtojë atë. Në vend të kësaj, duke filluar me sinjalet tona falas në Forex, ju mund të provoni sugjerimet tona tregtare pa qenë e nevojshme të rrezikoni një cent të vetëm. 

  Në fakt, nuk keni nevojë as të rrezikoni ndonjë nga kapitali juaj tregtar - pasi mund të përdorni një llogari demo Forex për të provuar sugjerimet tona. Duke vepruar kështu, ju mund të vlerësoni nëse sinjalet tona Forex të Telegramit janë të drejta për qëllimet tuaja financiare dhe qëndrimin ndaj rrezikut. 

  Sinjalet Premium Forex

  Pjesa më e madhe e anëtarëve të Mësoni 2 Trade janë në llogarinë premium. Arsyeja kryesore për këtë është që anëtarët premium marrin sinjale Forex të Telegramit gjatë gjithë ditës. Kjo përfshin të gjitha zonat kohore globale - kështu që nuk ka rëndësi se ku jeni të vendosur - do të keni shumë mundësi për të fituar para. 

  Siç e kemi vërejtur në seksionin e mësipërm, llogaria premium zakonisht vjen me 5 sinjale Forex në Telegram në ditë. Tani, për sa i përket çmimit, ne jemi një paketë mujore e drejtë dhe e thjeshtë që mund të anulohet në çdo kohë - pa pyetje. 

  Ju mund të zgjidhni nga tre paketa, të cilat janë renditur më poshtë:

  • 35 £ në muaj - faturuar çdo muaj
  • 65 £ për tre muaj (21.66 në muaj) - faturuar çdo tre muaj 
  • 95 £ për gjashtë muaj (15.83 £ në muaj) - faturuar çdo vit
  • 250 £ për qasje gjatë gjithë jetës

  Siç mund ta shihni nga sa më sipër, çmimet e sinjalit tonë Forex në Telegram janë shumë konkurruese. Ta themi sinqerisht - nëse jeni serioz në lidhje me fitimet afatgjata në skenën e tregtimit të monedhës, atëherë një tarifë maksimale mujore prej 35 £ është jashtëzakonisht konkurruese. 

  Dhe sigurisht, nëse regjistroheni për një plan pak më të gjatë, ju e merrni këtë çmim edhe më tej. Mos harroni - ne në Learn 2 Trade kurrë nuk ju mbyllim në një marrëveshje nga e cila nuk mund të dilni. Përkundrazi, ju mund të anuloni pajtimin tuaj në çdo kohë të dhënë. 

  Shënim: Ju mund të merrni sinjalet tona premium Forex falas për një vit. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të hapni një llogari me Longhorn FX dhe të bëni një depozitë. Pastaj, dërgoni me email support@learn2.trade me një pamje të ekranit të llogarisë tuaj të financuar për të marrë qasje!

  Mësoni 2 Sinjale Forex të Telegramit Tregtar - Synimet Mujore

  Ngjashëm me sinjalet tona individuale të Forex në Telegram, ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm ka disa synime që ata i vendosin vetë çdo muaj. Në krye të kësaj është një 'normë fitimi' mujore prej 76%. Nëse nuk jeni njohur me mënyrën e funksionimit të normës së fitimit, kjo është thjesht përqindja e tregtisë së suksesshme që sinjalet tona dhanë gjatë një muaji. 

  Për shembull, le të supozojmë që sinjalet tona Forex të Telegramit dërgojnë 100 sugjerime në muajin Dhjetor. Nga këto 100 tregti, një normë fitimi prej 76% do të thoshte që 76 ishin fitimprurëse, ndërsa pjesa tjetër 24% nuk ​​ishin. 

  Me sa u tha, është e rëndësishme të theksohet se norma e fitimit është krejtësisht e ndryshme nga një 'kthim i investimit' mujor (ROI). Kjo pasi e para na tregon vetëm sa tregti fituese dhe humbëse kemi pasur gjatë një periudhe të caktuar kohe. Kjo e fundit, megjithatë, na tregon se sa fitim financiar kemi bërë në një muaj - bazuar në totalin e aksioneve tona. 

  Për shembull:

  • Le të themi që gjatë muajit janar, sinjalet tona Forex të Forex dhanë një ROI prej 35%
  • Në total, ju keni vepruar në 100 nga sugjerimet tona të tregtisë - duke grumbulluar 50 dollarë në secilën pozicion
  • Kjo do të thotë që në total, shpenzimi juaj ishte 5,000 dollarë 
  • Nga kjo shifër, ju bëtë 35% të fitimeve
  • Si i tillë, ju keni fituar 1,750 dollarë.

  Kjo është mënyra më e lehtë për të llogaritur fitimet dhe humbjet tuaja mujore. Në fund të fundit, ju nuk do të merrni domosdoshmërisht gjithmonë të njëjtën sasi. Në fakt, mund të jesh i sigurt, por madhësia e tregtisë do të ndryshojë në secilën pozicion. 

  Për shembull, ndërsa tregtia juaj e parë fillimisht rrezikon 1% të një gjendje llogarie $ 5,000, tregtia juaj e dhjetë mund të rrezikojë 1.5% të një bilanci prej $ 6,000. Çështja këtu është se ndërsa niveli ynë historik i fitimit prej 76% është i rëndësishëm, ju gjithashtu duhet të keni kujdes se sa po grumbulloni në përqindje kundrejt asaj të kapitalit tuaj të përgjithshëm tregtar. 

  Grupet e tjera të Telegramit të Sinjaleve të Tjera Forex

  Ne në Learn 2 Trade duam që anëtarët tanë të marrin vendime të informuara. Me këtë në mendje, më poshtë ne diskutojmë një numër të grupeve të tjera të sinjalit Forex të Telegramit aktualisht në treg.

  FXStreet 

  Me më shumë se 21,000 anëtarë, FXStreet është një grup sinjali Telegram me një pjesëmarrje të madhe. Kjo është kryesisht për shkak të jetëgjatësisë së tyre - ata kanë qenë në veprim për më shumë se 10 vjet. Sigurisht, kjo gjithashtu flet fort për efektivitetin e grupit, pasi nuk do të kishte qenë në gjendje të tërheqë kaq shumë anëtarë.

  FXStreet

  Pa dyshim, grupi bën pretendime të guximshme, të tilla si një normë saktësie 90%, si dhe fiton deri në 600 pips në javë. Rruga FX ka një faqe në internet, përveç grupit Telegram, i cili strehon tiparet e tij më të forta. Materialet arsimore, njohuritë në tregun e Forex, zhvillimet e rëndësishme të lajmeve dhe kurset e këmbimit në kohë reale janë ndër ofertat më të mira të tij. Të gjitha këto, përfshirë webinaret javore dhe videot e analizave, janë të arritshme vetëm në planin premium.

  Ju mund të zgjidhni nga disa opsione pagese. Kjo përfshin një plan mujor që kushton 35 $, një plan 3-mujor i cili shkon për një 31.66 $ të reduktuar në muaj, dhe një plan 6-mujor për $ 26.66 në muaj. Pasi të keni kryer pagesën tuaj, ju merrni qasje në grupin Telegram, i cili ofron mbështetje 24-orëshe për klientët.

  Sinjalet FXPro

  FX Pro është një ofrues sinjali që është shtëpia e katër tregtarëve të brendshëm. Këta tregtarë me përvojë të mirë skanojnë tregjet në zona të ndryshme kohore, duke kërkuar për mundësinë më të mirë për ju për të bërë një tregti. Pasi të identifikojnë ndonjë mundësi të tillë, ata ju njoftojnë menjëherë në mënyrë që të veproni sipas gjetjeve të sinjalit sa më shpejt të jetë e mundur.

  FX Pro ka një popullaritet të konsiderueshëm në hapësirën e ofruesit të sinjalit Forex. Si shumë ofrues të tjerë të sinjaleve, ata gjithashtu bëjnë disa pretendime të forta, duke shpallur një normë suksesi prej 89 nga çdo 100 sinjale të ofruara. Ata gjithashtu bëjnë pretendime të mbi 1000 pips në javë.

  Rishikimi i sinjaleve FXPro

  FX Pro pretendon të diferencohet nga ofruesit e tjerë duke siguruar një pajtim javor. Plani javor kushton 7 dollarë dhe ju mund të vendosni paraprakisht nëse doni të angazhoheni për një periudhë më të gjatë - duke përdorur një llogari demo për të provuar efektivitetin e tyre. Nëse jeni të kënaqur me atë që shihni, atëherë mund të shkoni për një plan mujor ose tremujor.

  Planet më të gjera të pajtimit janë për tre muaj dhe një vit, të cilat kushtojnë 120 $ dhe 380 dollarë respektivisht. Ata gjithashtu kanë një pajtim anëtarësie prej 500 $ gjatë gjithë jetës që ju jep qasje të pakufizuar në grupin Telegram.

  Blerësit

  Blerësit janë relativisht të rinj, duke operuar për vetëm rreth katër vjet. Përveç sigurimit të sinjaleve në Forex, ju gjithashtu merrni këshilla për veprime në treg për metalet e çmuara (argjendi dhe ari). Ekipi i analistëve në Blerësit ndërmarrin kërkime gjithëpërfshirëse të skemave për të dalë me tregtinë e sugjeruar.

  Sigurisht, secili sugjerim nga Blerësit, siç bëjmë në Mëso 2 Tregtinë, mbulon të gjithë spektrin nga çifti i monedhës deri te çmimi i fitimit dhe humbjes së ndalimit, si dhe kur të hysh në treg. Të gjitha informacionet e nevojshme i vijnë grupit Telegram në kohë reale.

  Blerësit

  Fitimet, sipas ekipit te Blerësit, numërojnë deri në 1,500 pips në muaj. Ata pretendojnë ta arrijnë këtë duke dërguar deri në 3 sinjale çdo ditë. Ashtu si me ofruesit e tjerë, ekziston një tarifë abonimi.

  Ekzistojnë tre plane që kanë të njëjtën fushë shërbimi, por ndryshojnë vetëm në kohëzgjatjen e kohës që dëshironi të vazhdoni të merrni sinjale. Planet fillojnë nga 59 dollarë në muaj në 149 dollarë për tre muaj dhe 249 dollarë për gjashtë muaj. Mund ta anuloni pajtimin tuaj në çdo kohë që dëshironi.

  Instituti Forex

  Ky është një ofrues i sinjaleve Forex me seli në MB. Instituti Forex gjithashtu paraqet pretendime të guximshme për një normë suksesi 85% dhe një arritje mujore prej 1,500 pips, ashtu si Blerësit. Gjithashtu, ngjashëm me ofruesit e tjerë që kemi diskutuar, ata dërgojnë sinjalet në kohë reale.

  Sinjalet mbulojnë të gjithë spektrin e të dhënave të kërkuara - të tilla si çiftet e monedhës që do të tregtohen, çmimet e hyrjes dhe daljes, dhe nëse është një urdhër blerje apo shitje. Instituti Forex ofron mbështetje të shpejtë për klientët në grupin Telegram dhe madje edhe në WhatsApp.

  rishikimi i institutit Forex

  Ju do të duhet të paguani 50 dollarë për një muaj për të hyrë në këto sinjale Forex. Kjo vjen me një periudhë prove 3-ditore për të provuar sinjalet në një llogari demo. Ju nuk mund të fajësoheni sepse mendoni se kjo është një kohë shumë e shkurtër për të verifikuar pretendimet e tyre, jo më pak sepse tregjet e Forex lëvizin me një ritëm të shpejtë.

  Sidoqoftë, mund ta anuloni planin në çdo kohë nëse ndiheni të pakënaqur me ofruesin. Gjëja më e mirë për të bërë është të përdorni kohën duke testuar sinjalet në një llogari demo. Nëse vendosni të anuloni, gjithçka që do të humbni është 50 $ fillestare për planin - në krahasim me një përqindje të madhe të kapitalit tuaj tregtar.

  Si të Anëtarësoheni në Grupin tonë të Telegramit të Sinjalit Forex

  Nëse ju pëlqen tingulli i bashkimit me një grup Telegram me sinjal Forex 100% transparent, me vlerësim të lartë - ndiqni hapat më poshtë për të filluar tani!

  Hapi 1: Hapni një Llogari Forex Broker

  Siç e kemi vërejtur më parë, do të duhet të keni një llogari aktive të ndërmjetësimit Forex në mënyrë që të veproni sipas sinjaleve tuaja. Nëse tashmë keni një llogari me një ndërmjetës me të cilin jeni të kënaqur - mund të kaloni në hapin tjetër.

  Nëse jo, mund të lexoni udhëzuesin tonë për më të mirët Forex brokers ketu Nuk keni kohë të lexoni udhëzuesin tonë? Epo, nëse po kërkoni udhëzime se cila faqe tregtare e Forex-it ia vlen të përdoret së bashku me sinjalet tona - mund të dëshironi të provoni eToro.

  eToro - Bleni dhe Investoni në Asete

  Vlerësimi ynë

  • Bleni mbi 2,400 aksione
  • Tregtoni mijëra CFD
  • Depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti, portofol elektronik, ose llogari bankare dhe PayPal
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Vetëm kriptot e vërteta janë në dispozicion për përdoruesit e SH.B.A.
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

  Kjo firmë e rregulluar brokerimi ju lejon të tregtoni grumbuj palë Forex pa komision. Përhapjet janë gjithashtu të pakta dhe ju lehtë depozitoni dhe tërheqni fonde, me disa mënyra pagese për të zgjedhur.

  Hapi 2: Zgjidhni një Plan të Sinjalit Tregtar Mëso 2

  Pasi të keni një llogari brokerimi me kosto të ulët, atëherë duhet të vendosni se cilin plan të Tregtisë Mësoni 2 që dëshironi të zgjidhni. Nëse jeni i ri në sinjale dhe doni të na provoni më parë - mund të filloni me planin falas. Kjo do t'ju sjellë 3 sinjale në javë.

  Nëse 3 sinjale në javë nuk e ulin atë mjaft mirë për ju, atëherë plani premium do t'ju sjellë rreth 5 sinjale në ditë. Nëse dëshironi të provoni planin premium përpara se të bëni një zotim më afatgjatë, atëherë çmimet e atëhershme fillojnë nga 35 £ për muajin. Nëse dëshironi të ulni çmimin, paketat 3 dhe 6-mujore po shqyrtojnë mirë.

  Hapi 3: Shkarkoni Telegramin dhe Bashkohuni 

  Pasi të keni të vendosur një plan të sinjalit Mëso 2 Tregtisë, atëherë mund të vazhdoni të shkarkoni aplikacionin Telegram në telefonin tuaj. Këtë mund ta bëni direkt nga dyqani zyrtar i Telegramit ose ta kërkoni në dyqanet Google Play / Apple.

  Pastaj, vazhdoni të bashkoheni në grupin Telegram Tregtisë Mëso 2. Duke vepruar kështu, më pas do të merrni sinjalet tona Forex në kohë reale - drejtpërdrejt në telefonin tuaj!

  Udhëzues për Telegramin e Sinjaleve Forex: Vendimi?

  Në përmbledhje, marrja e sinjaleve të Forex përmes grupit Mëso 2 Tregtinë e Tregtisë do t'ju lejojë të tregtoni valuta pa pasur nevojë të bëni ndonjë nga detyrat.

  Kjo do të thotë asnjë analizë teknike ose themelore - dhe asnjë kërkesë për t'u ulur në pajisjen tuaj për orë të tëra në lëvizjet përfundimtare të çmimeve të kërkimit. Në vend të kësaj, sinjalet tona Forex të Telegramit do të dërgojnë një njoftim në telefonin tuaj sapo të arrijë një mundësi tregtare thjesht sigurohuni që të përdorni platforma më e mirë e tregtisë Forex MB për fillestarët.

  Nëse doni të mësoni të plotë përvojat e sinjalit tregtar 2 - që gjithashtu përfshin kriptovaluta, mallra dhe stoqe - llogaria jonë premium do t'ju japë mesatarisht 5 sugjerime në ditë. Kjo gjithashtu vjen me një garanci 30-ditore të kthimit të parave - kështu që nëse për ndonjë arsye nuk jeni të kënaqur, mund të kërkoni një rimbursim të plotë - pa pyetje!

   

  Mësoni 2 Shërbimin e Sinjaleve Tregtare Falas

  Vlerësimi LT2

  • Merrni 3 sinjale falas në javë
  • Nuk kërkohen pagesa ose detaje të kartës
  • Testoni Efektivitetin e Sinjaleve tona të Nivelit të Lartë
  • Mbulohen çiftet kryesore, të vogla dhe ekzotike

   

  FAQs

  Çfarë është një grup Telegram i sinjalit Forex?

  Siç sugjeron emri, ky është një shërbim i sinjalit Forex i ofruar nga Mëso 2 Trade - që do t'ju dërgojë sugjerime tregtimi direkt në aplikacionin tuaj Telegram.

  Cila është norma e fitimit të shërbimit të sinjalit Forex Mëso Tregtinë 2 Telegram?

  Historikisht, ne kemi arritur një normë fitimi prej 76%. Kjo do të thotë që për çdo 100 sinjale që ne dërgojmë, 76 kthejnë një fitim.

  Si mund ta di nëse shërbimi juaj i sinjalit Forex është i ligjshëm?

  Ne e kuptojmë se skena e sinjalit Forex dominohet nga artistë të mashtrimit. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë disa masa mbrojtëse. Së pari, plani ynë premium vjen me një garanci 30-ditore të kthimit të parave. Kjo do të thotë që nëse për ndonjë arsye nuk jeni të kënaqur me shërbimin tonë, ju mund të kërkoni një rimbursim të plotë në çdo kohë brenda kësaj periudhe. Për më tepër, ne gjithashtu ofrojmë një shërbim falas të sinjalit. Kjo do t'ju sjellë 3 sinjale në javë dhe do t'ju lejojë të provoni të nxisni shërbimin tonë përpara se të azhurnoni në llogarinë premium.

  Çfarë palë mbulon shërbimi i sinjalit tuaj Forex të sinjalit tuajTelegram?

  Shërbimi ynë i sinjalit Forex mbulon dhjetra çifte. Shumica vijnë nga kategoritë kryesore dhe të vogla, megjithëse, ne gjithashtu mbulojmë ekzotikë.

  Si duken sinjalet tuaja Forex në Telegram?

  Të gjithë sinjalet tona Forex vijnë me çiftin përkatës, nëse duhet të blini ose shisni, çmimin e hyrjes dhe çmimin e humbjes së ndalimit dhe fitimit të fitimit.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.