10 Bonuset më të mira Forex për tregtarët në 2021

10 Bonuset më të mira Forex për tregtarët në 2021

Gjeni bonusin më të mirë të Forex me mijëra ndërmjetës Forex aktivë në hapësirën e tregtimit në internet, industria është bërë disi e mbingopur në vitet e fundit. Kjo më pas i ka detyruar platformat të bëhen gjithnjë e më konkurruese - me synimin që të dallohen nga turma. Në krye të kësaj është ofrimi i bonuse Forex.

Me pak fjalë, agjentët e Forex do të ofrojnë një bonus regjistrimi për ata që janë ende për të hapur një llogari. Kjo zakonisht vjen si një bonus depozitë i përputhur, që do të thotë që depozita juaj fillestare do të rritet me një përqindje të caktuar. Në raste të tjera, mund t'ju ofrohet një bonus pa depozitë.

Nëse jeni të etur të zbuloni se çfarë janë bonuse Forex, si funksionojnë ato dhe çfarë duhet të bëni për të kërkuar një të tillë - sigurohuni që të lexoni udhëzuesin tonë në 10 Bonuset më të mira Forex për tregtarët në 2021.

Shënim: Fondet e bonusit Forex janë jashtëzakonisht të vështira për t'u kthyer në para të gatshme. Bonusi do të vijë gjithmonë me një shumë minimale të tregtisë të cilën do t'ju duhet të plotësoni para se të lejohet një para në dorë.

Tabela e Përmbajtjes

  Çfarë është një Bonus Forex?

  Në formën e tij më themelore, një bonus Forex është thjesht një promovim që ndërmjetësit ofrojnë si një mjet për t'ju tërhequr në platformën e tyre. Në shumicën e rasteve, bonusi do të jetë i disponueshëm vetëm për ata prej jush që janë ende për të hapur një llogari në platformën në fjalë. Megjithëse bonusi mund t'i kushtojë para ndërmjetësit në periudhën afatshkurtër, shpresohet që ju të qëndroni në platformë afatgjatë.

  Si i tillë, bonuse Forex po bëhen gjithnjë e më bujare në tregtare online hapësirë. Sa i përket bazave, shpërblimet e Forex-it zakonisht vijnë në një nga dy format - a Bonus depozite dhe një asnjë bonus depozitave. Lidhur me të parën, kjo është ajo ku depozita juaj e parë do të përputhet me një përqindje të caktuar, deri në një shumë të caktuar.

  Për shembull, ndërmjetësi mund t'u ofrojë klientëve të rinj një bonus të përputhur 100% deri në 500. Pasi të vazhdoni të bëni depozitimin, ndërmjetësi do të kreditojë llogarinë tuaj me shumën përkatëse të bonusit. Kur bëhet fjalë për një bonus pa depozitë, kjo funksionon ashtu si sugjeron emri - ju do të merrni bonusin pa qenë e nevojshme të bëni një depozitë.

  Ndërsa do të trajtojmë më në detaje më poshtë, shpërblimet e Forex do të vijnë gjithmonë me një sërë kushtesh për të cilat duhet të bëheni të vetëdijshëm para se të regjistroheni. Ç'është më e rëndësishmja, do t'ju kërkohet të tregtoni një shumë të caktuar para se të mund të tërhiqni fondet e bonusit për para në botë.

  Cilat janë Pro dhe Kundrat e Bonuseve Forex?

  Pro

  • Ju lejon të tregtoni me më shumë para sesa keni depozituar
  • Zakonisht i disponueshëm për të gjithë tregtarët që ende nuk kanë hapur një llogari
  • Ju zakonisht mund të përdorni fondet e bonusit për të tregtuar ndonjë palë valutash
  • Disa shpërblime ofrohen mbi bazën 'pa depozitë'
  • Kërkoni një bonus me sa më shumë ndërmjetës që dëshironi

  të Cons

  • Do të kërkohet të tregtoni një shumë të caktuar para se të pranohet tërheqja

  Si funksionon një bonus Forex?

  Kështu që tani që e dini se çfarë është një bonus Forex, le të hedhim një vështrim në disa shembuj të botës reale se si një bonus mund të funksionojë në praktikë.

  Bon Bonus depozite

  Bonusi i depozitës është lloji më i popullarizuar i bonusit i ofruar në internet Forex brokers. Siç e kemi vërejtur shkurtimisht më parë, ndërmjetësi do të përputhet me depozitën tuaj me një përqindje të caktuar - dhe bonusi do të ketë një shumë maksimale të bashkangjitur me të.

  1. Ju pretendoni një bonus depozite të përputhur 100% me një ndërmjetës Forex
  2. Brokeri i Forex lejon një bonus maksimal prej 1,000 £, e cila është ajo që vendosni të depozitoni
  3. Me të bërë depozitën tuaj, ndërmjetësi pastaj krediton llogarinë tuaj me një shtesë prej 1,000 £
  4. Bilanci juaj fillestar është 2,000 £ - edhe pse vetëm e keni financuar llogarinë tuaj me 1,000 £

  Sapo të kreditohet bonusi - i cili zakonisht është i menjëhershëm, ju mund të filloni të tregtoni menjëherë.

  ✔️ Bonus Pa Depozitë

  Siç sugjeron emri, një bonus pa depozitë ju jep një bonus pa kërkuar që ju të bëni një depozitë. Këto shpërblime janë shumë të kërkuara - jo më pak sepse tregtari mund të marrë bonusin pa rrezikuar ndonjë fond. Me atë që tha, asnjë shpërblim depozite zakonisht është shumë më i vogël në krahasim me një bonus të krahasuar.

  1. Ju pretendoni një bonus pa depozitë prej 20 £ me një ndërmjetës të ri në Mbretërinë e Bashkuar
  2. Ju hapni një llogari dhe pastaj verifikoni identitetin tuaj - i cili kërkohet për të parandaluar abuzimin me bonus
  3. Pasi të jetë konfirmuar ID-ja juaj, Forex Trading faqja atëherë do ta kreditojë llogarinë tuaj me 20 paund bonus pa depozitë
  4. Pastaj mund të filloni tregtinë me fondet tuaja të bonusit menjëherë

  Kushtet dhe Kushtet e një Bonusi Forex

  Megjithëse shembujt e mësipërm ilustrojnë sa mund të jenë bonuse fitimprurëse në Forex, nuk është thjesht një rast i marrjes së fondeve të bonusit dhe më pas i arkëtimit. Përkundrazi, duhet të bëheni të vetëdijshëm për një numër termash dhe kushtesh që ndërmjetësit zakonisht instalojnë.

  Ount Shuma minimale e tregtisë për t’u tërhequr

  Gjëja më e madhe që qëndron në rrugën tuaj për të qenë në gjendje të tërhiqni bonusin tuaj Forex është ajo e minimumit tregtar. Le të themi që ju depozitoni 500 dhe merrni një bonus 250 £ - duke e çuar gjendjen fillestare në 750. Nëse do të ishit në gjendje të tërhiqni 750 £ drejtpërdrejt nga ndërmjetësi i Forex dhe në llogarinë tuaj bankare - ky nuk do të ishte një model biznesi shumë i mirë për platformën. Përkundrazi, platforma dëshiron që ju të përdorni fondet e bonusit për të tregtuar.

  Si i tillë, fondet tuaja të bonusit në mënyrë efektive ngrihen derisa të plotësoni disa kushte. Në shumicën dërrmuese të rasteve, do të keni pjesë të bilancit tuaj të bonusit të lëshuar si para të tërheqshme kur të përmbushni një madhësi të caktuar tregtare. Për shembull, ndërmjetësi mund të lirojë 1 £ nga bonusi juaj për çdo 10,000 £ që tregtoni.

  Kjo do të thotë se:

  1. Ju keni 250 £ në fonde bonusi
  2. Ndërmjetësi do të lëshojë 1 £ për çdo 10,000 £ të tregtuara
  3. 10,000 x £ 250 = 2.5 milion £
  4. Si i tillë, do të duhet të tregtoni një total prej 2.5 milion £ për të liruar 250 £ dhe kështu - të tërhiqni bonusin në tërësinë e tij

  Nga njëra anë, një shumë minimale tregtare prej 2.5 milion £ nuk është asgjë më pak se astronomike - veçanërisht kur mendoni se bonusi është vetëm 250. Me këtë tha, ju do të kishit një shans shumë më të mirë për të përmbushur synimet tuaja të bonusit nëse:

  • Angazhohuni në ditë tregtare që vendos dhjetra tregti në ditë
  • Shpesh aplikoni hua për tregtinë tuaj
  • Madhësitë tuaja tregtare zakonisht janë të mëdha

  L Afati kohor

  Nëse termat e mësipërm nuk ishin mjaft të vështirë, ju gjithashtu duhet të faktorizoni kufijtë kohorë që vijnë zakonisht bonuse Forex. Kjo është edhe një taktikë tjetër e përdorur nga platformat për ta bërë procesin e arkëtimit të bonusit edhe më sfidues. Në shumicën e rasteve, ndërmjetësit do t'ju japin 30 ditë kohë për të përdorur fondet e bonusit para se të revokohen.

  Kjo do të thotë që të gjitha fondet e bonusit të mbetura në llogarinë tuaj pas datës së skadimit do të hiqen. Nëse bonusi i Forex vjen me një afat kohor prej më pak se 30 ditë, ju ndoshta duhet ta shmangni atë.

  Pa Çiftet e Kualifikueshme

  Në disa raste, bonusi i Forex mund të përcaktojë kufizime në çifte të caktuara valutash. Ndërsa diplomat dhe të miturit zakonisht janë mirë për të përdorur fondet tuaja të bonusit, çiftet ekzotike mund të mos mbulohen. Si i tillë, sigurohuni që të kontrolloni termat dhe kushtet për të siguruar që çifti juaj i preferuar i Forex-it është i lejuar.

  National Kombësitë e mbështetura

  Disa agjentë Forex do të ofrojnë bonuse vetëm për kombësi të caktuara. Kjo është arsyeja pse duhet të përdorni gjithmonë domenin që përputhet me vendin tuaj të banimit - pasi agjentët zakonisht kanë faqe të shumta në internet për rajone të ndryshme.

  Deposit Depozita minimale

  Shumica e bonuse Forex do të vijnë me një shumë minimale depozite. Promovimet zakonisht tregojnë vetëm shumën maksimale të bonusit të lejuar, kështu që do t'ju duhet të kontrolloni termat dhe kushtet për ta gjetur atë.

  Bonuset më të mira Forex në vitin 2021 - Lista e Fundit

  Deri tani që jeni të armatosur me njohuritë e kërkuara për të maksimizuar përpjekjet tuaja të gjuetisë së bonuseve, tani do të rendisim 10 bonuset tona kryesore të Forex-it për vitin 2021.

  Shënim: Ndërsa shumë agjentë të huaj Forex në Mbretërinë e Bashkuar kanë një mbrojtje globale - shpërblimet shfaqen shpesh në dollarë amerikanë. Mos u shqetëso, shuma e bonusit ose do të jetë e njëjtë në stërlina (100 dollarë = 100 £), ose ndërmjetësi do t'ju ofrojë ekuivalentin e GBP (100 dollarë = 77 £).


  1. Bonusi i Depozitave të Tregjeve Moneta

  Dëshironi të rrisni depozitën tuaj me 50% shtesë? Kur të financoni llogarinë tuaj tregtare të Moneta Markets me 500 dollarë ose më shumë, ne do t'ju japim një bonus prej 50%! Pavarësisht nëse jeni një mbajtës i llogarisë Moneta Markets ekzistuese ose një klient i ri, bëni një depozitë dhe më pas vendosni duke përdorur formularin më poshtë për të kërkuar bonusin tuaj sot!

  RATING L2T

  • Depozita minimale është 250 dollarë
  • Zgjidhni përdorimin e formularit për të kërkuar 50% bonus depozite
  • Hyni në platformën Moneta Markets dhe filloni tregtinë!

  2. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Ekipi në AVATrade tani po ofron një bonus të madh Forex me 20% deri në 10,000 dollarë. Kjo do të thotë që do të duhet të depozitoni 50,000 dollarë për të marrë alokimin maksimal të bonusit. Merrni parasysh, do të duhet të depozitoni një minimum prej 100 $ për të marrë bonusin, dhe llogaria juaj duhet të verifikohet para se të kreditohen fondet. Në kushtet e tërheqjes së bonusit, ju do të merrni $ 1 për çdo 0.1 lot që tregtoni.

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  3. Tregjet.com - 25 £ Bonus Forex pa depozitë

  Markets.com është një lojtar kryesor në hapësirën e Forex në Mbretërinë e Bashkuar. Me dhjetëra çifte monedhash të ndara nëpër diploma të mëdha, të mitur dhe ekzotikë - arena e saj tregtare është shumë e shtrirë. Ju do të merrni një bonus pa depozitë prej 25 £ vetëm për hapjen e një llogarie. Bonusi është vetëm për klientët e rinj dhe nuk ka asnjë afat kohor për t'u shqetësuar.

  • £ 25 asnjë bonus depozitash
  • Nuk ka afat kohor për të përdorur fondet e bonusit
  • Vetëm konsumatorë të rinj
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. Plus-500 - 20 £ Bonus Forex pa depozitë

  Ndërmjetësi i madh në Mbretërinë e Bashkuar Plus 500 po synon gjithashtu hapësirën për bonus pa depozitë. Duke hapur një llogari, do t'ju jepet një bonus 20 £ - pa kërkuar depozitë. Platforma në vetvete është një nga ndërmjetësit më të besuar në Forex dhe CFD në hapësirën e tregtimit në internet. Plus 500 mban licenca të shumta rregullatore dhe kompania e saj mëmë është e listuar në Bursën e Londrës.

  • £ 20 asnjë bonus depozitash
  • Në dispozicion vetëm për klientët për herë të parë
  • Verifikoni identitetin tuaj para se të bëni një tërheqje
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. Brokerat Interaktivë - Bonus Forex i Referimit prej 200 $

  Nëse keni familjen ose miqtë që mund të jenë të interesuar të bëjnë pak tregti në internet Forex, pse të mos merrni parasysh përdorimin e programit të referimit Interactive Brokers? Për çdo klient të ri që hapni një llogari, do të merrni 200 dollarë.

  • 200 $ bonus referimi
  • Paguheni për çdo klient të ri që ju referoni
  • Bonus i paguar pasi klienti i ri tregton një shumë të caktuar
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  7. Tregjet CMC - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Brokeri britanik CMC Markets tani po ofron një bonus mjaft të lëngshëm $ 200 për mirëseardhjen - dy herë. Sapo të depozitoni 200 dollarët e parë, ndërmjetësi do të përputhet me një shtesë prej 200 dollarësh - duke marrë bilancin tuaj fillestar prej 400 dollarë. Pastaj do të duhet të tregtoni Forex me vlerë 1 milion dollarë për të tërhequr fondet e bonusit. Sapo të keni arritur një tregti me vlerë 2 milion dollarë, CMC Markets do t'ju japë një shtesë prej 200 $.

  • 200 $ bonus mirëseardhje- dy herë
  • Depozita e parë prej 200 $ përputhet si-si-si
  • Tërhiqni fondet e bonusit kur kërkesa e tregtisë $ 1 milion goditet
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  8. HYCM - Bonus depozite prej 10% deri në 5,000 dollarë

  HYCM është një platformë jashtëzakonisht e popullarizuar tregtare onilne që u ofron të gjithë klientëve të rinj një bonus depozite prej 10%. Shuma e bonusit është kufizuar në $ 5,000 - që do të thotë se do të duhet të depozitoni $ 50,000 për të marrë maksimumin. Ju do të duhet të tregtoni një pjesë të madhe 30 lotësh standarde për të marrë $ 1,000 në fonde bonusi nga ndërmjetësi, prandaj bëni këtë në mendje.

  • Depozitoni 50,000 dollarë për të marrë shumën e plotë të bonusit
  • Tregtoni 30 lote standarde për të tërhequr $ 1,000 në fonde bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  9. Bluzë - 30 $ Regjistrohu Bonus Forex

  Brokeri global i Forex Tickmill tani u ofron klientëve të rinj një bonus prej 30 $ pa depozitë. Për të parandaluar abuzimin me bonusin, do të duhet të verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohen fondet. Lajmi i mirë është se Tickmill ju lejon të tërhiqni çdo fitim të bërë nga oferta juaj e mirëseardhjes prej 30 $.

  • $ 30 asnjë bonus depozitave
  • 100% pa rrezik - nuk kërkohet depozitë
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  10. TemplerFX - 30 $ Bonus Pa Depozitë

  Në një natyrë të ngjashme me Tickmill, TemplerFX po ofron gjithashtu një bonus prej 30 $ pa depozitë. Të gjithë ju duhet të bëni për të marrë bonusin është të hapni një llogari dhe të verifikoni identitetin tuaj. Ju do të duhet të tregtoni një minimum prej 5 pjesësh standarde për të qenë në gjendje të tërheqni bonusin, plus çdo fitim të zbatueshëm.

  • $ 30 asnjë bonus depozitave
  • Nuk kërkohet të financoni llogarinë tuaj për të marrë bonusin
  • Kaloni një proces KYC para se të merrni bonusin
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

   

  përfundim

  Nëse e keni lexuar udhëzuesin tonë gjatë gjithë rrugës, tani duhet të keni një kuptim të vendosur se çfarë është një bonus Forex dhe si funksionojnë ato. Ju gjithashtu do të dini se ndërmjetësit zakonisht ofrojnë ose një bonus depozitë të përputhur ose një bonus pa depozitë. Sido që të jetë, do të duhet të siguroheni që jeni plotësisht të vetëdijshëm për termat dhe kushtet e bonusit. Ç'është më e rëndësishmja, kjo përqendrohet në shumën që do t'ju kërkohet të tregtoni para se të bëhet tërheqja. Në shumicën e rasteve, kthimi i një bonusi Forex në para të gatshme do të jetë jashtëzakonisht i vështirë.

  Për shembull, ndërmjetësit zakonisht kërkojnë nga ju të tregtoni valutë në vlerë prej $ 10,000 vetëm për të lëshuar $ 1 në fonde bonusi. Kur filloni të shumëzoni këto shifra me një bonus me tre shifra, ju jeni shumë shpejt në terrorizmin miliona paund. Në fund të fundit, nuk mund të ketë kuptim të kërkoni një bonus Forex me synimin për të bërë para. Në vend të kësaj, shpërblimet përdoren më së miri për të praktikuar dhe përmirësuar aftësitë tuaja tregtare në një mjedis të botës reale.

  FAQs

  Çfarë është një bonus pa depozitë në Forex?

  Siç sugjeron emri, një bonus pa depozitë në Forex ju lejon të kërkoni një bonus pa depozituar asnjë fond. Në vend të kësaj, thjesht duhet të hapni një llogari dhe të verifikoni identitetin tuaj për të marrë bonusin.

  Çfarë është një bonus i depozitave të përputhura me Forex?

  Ndryshe nga një bonus pa depozitë, një bonus i depozitës së përputhur do t'ju kërkojë të bëni një depozitë. Shuma e bonusit do të bazohet në një përqindje të shumës që ju depozitoni. Për shembull, një bonus i përputhur 100% prej 200 £ do t'ju jepte një bilanc fillestar prej 400, edhe pse keni depozituar vetëm 200.

  Si mund të tërheq një bonus Forex?

  Ju nuk do të jeni në gjendje të tërhiqni një bonus Forex derisa të përmbushni kërkesat minimale të tregtisë të gjetura në termat dhe kushtet. Kjo mesatare është rreth $ 1 e fondeve bonus të lëshuara për çdo 10,000 $ që tregtoni.

  Si mund të plotësoj kërkesat minimale të tregtisë në një bonus Forex?

  Sa herë që hapni dhe mbyllni një pozicion Forex, madhësia e tregtisë do të zvogëlohet nga objektivi juaj. Për shembull, nëse madhësia e tregtisë është 5,000 £ kur bleni dhe shisni çiftin, do të kishit zbritur 10,000 £ nga kërkesa minimale e tregtisë.

  A duhet të përdor leva kur shënjestroj një bonus Forex?

  Nga njëra anë, aplikimi i levave do të amplifikojë madhësinë e tregtisë tuaj në Forex dhe kështu - do të rrisë shumën që jeni në gjendje të fshini nga kërkesa juaj e synuar e bonusit. Sidoqoftë, nuk duhet të aplikoni kurrë levave thjesht për qëllim të ndjekjes së një bonusi Forex.

  A mund të përdor bonusin tim të Forex-it në ndonjë palë monedhe?

  Në shumicën e rasteve, agjentët e Forex ju lejojnë të përdorni fondet tuaja të bonusit në çdo palë të monedhave. Sidoqoftë, disa ndërmjetës mund t'ju kufizojnë vetëm në të diplomuar dhe të mitur.

  A duhet të verifikoj identitetin tim për të marrë një bonus Forex?

  Nëse pretendoni një bonus pa depozitë, do të duhet të verifikoni identitetin tuaj para se të kreditohen fondet e bonusit. Kjo është për të parandaluar abuzimin me bonuset.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.