Si të blini Bitcoin me kartelë debiti - Mësoni 2 Udhëzues tregtar 2021

Si të blini Bitcoin me kartelë debiti - Mësoni 2 Udhëzues tregtar 2021

Gjatë viteve të para të ekzistencës së Bitcoin, ishte praktikisht e pamundur të investosh në monedhën dixhitale me para të botës reale. Megjithëse kishte disa platforma në internet që ju lejuan të depozitoni fonde me një llogari bankare, procesi i investimit nga fundi në fund shpesh do të zgjaste disa javë.

Shpejt përpara në 2021 dhe tani është shumë e lehtë për të blerë Bitcoin me një kartë debiti. Në fakt, ka shumë platforma që u shërbejnë klientëve në MB, disa prej të cilave rregullohen nga FCA.

Në këtë udhëzues, ne shpjegojmë hollësitë dhe mënyrat se si mund të blini Bitcoin me një kartë debiti të përditshme. Ç'është më e rëndësishmja, ne shqyrtojmë ato që ju duhet të shikoni para se të përdorni një ndërmjetës të ri, shkëmbim ose platforma tregtare - të tilla si rregullimi, tarifat dhe tërheqjet.

Shënim: Ndërsa zbulojmë këtë udhëzues, duhet të mendoni se cilat janë qëllimet tuaja të investimit para se të blini Bitcoin. Për shembull, ndërsa disa ndërmjetës janë më të përshtatshmit për investime afatgjata, të tjerët janë më të favorshëm për tregtarët e përditshëm.

Tabela e Përmbajtjes

   

  eToro - Bleni dhe Investoni në Asete

  Vlerësimi ynë

  • Bleni mbi 2,400 aksione
  • Tregtoni mijëra CFD
  • Depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti, portofol elektronik, ose llogari bankare dhe PayPal
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Vetëm kriptot e vërteta janë në dispozicion për përdoruesit e SH.B.A.
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

   

  Blini Bitcoin Me një Kartë Debi në 5 Minuta

  Nuk keni kohë të lexoni plotësisht udhëzuesin tonë të thelluar? Nëse është kështu, ndiqni hapat e zjarrit të përshkruar më poshtë për të blerë Bitcoin me një kartë debiti tani.

  ➖ Hapi 1: Hapni një llogari me vlerësimet tona më të vlerësuarat Broker Bitcoin - Rocket Crypto

  ➖ Hapi 2: Verifikoni identitetin tuaj duke ngarkuar një kopje të ID tuaj

  ➖ Hapi 3: Vendosni detajet e kartës së debitit dhe shumën e depozitës

  ➖ Hapi 4: Shkoni në Trading Bitcoin faqe dhe vendosni një urdhër blerjeje

  ➖ Hapi 5: Ruani Bitcoin në broker derisa të jeni gati për të shitur

  Blerja e Bitcoin me një kartë debiti - Bazat

  Nëse jeni i ri në botën e çuditshme dhe të mrekullueshme të kriptovalutave, atëherë është më mirë që të keni një kuptim të vendosur se si funksionon procesi i investimit para se të ndaheni me paratë tuaja. E para dhe më e rëndësishmja, në mënyrë që të blini Bitcoin me një kartë debiti, do t'ju duhet të përdorni një platformë të palës së tretë. Ky mund të jetë një shkëmbim special kriptovalutash ose një ndërmjetësues CFD.

  Platforma që zgjidhni do të varet nga lloji i investimit që dëshironi të bëni. Për shembull, nëse po kërkoni të blini Bitcoin në mënyrë që ta tregtoni atë me kriptovaluta të tjera si Ethereum ose Ripple, atëherë do të ishit më së miri të përdorni një shkëmbim kriptomonedhash.

  Kjo sepse do të keni aftësinë për të tregtuar Bitcoin me qindra monedha të tjera përmes një platforme të vetme. Sidoqoftë, shumica e këtyre platformave veprojnë në një mënyrë të parregulluar, kështu që shkelni me kujdes. Në skajin tjetër të spektrit, nëse po kërkoni të blini Bitcoin me një platformë solide dhe të rregulluar, ne do t'ju sugjeronim të përdorni një ndërmjetës në internet.

  Duke vepruar kështu, jo vetëm që keni qetësinë e mendjes ndërmjetësi i kriptomonedhave rregullohet, por tarifat shpesh janë shumë të ulta. Për më tepër, ju do të keni gjithashtu mundësinë e shkurtimit të Bitcoin (duke spekuluar se ajo do të shkojë) poshtë në vlerë) dhe duke aplikuar levën (duke investuar më shumë sesa keni në llogarinë tuaj).

  Pro dhe kundër të përdorimit të një karte debiti për të blerë Bitcoin

  Pro

  • Depozita juaj duhet të kreditohet në llogarinë tuaj menjëherë
  • Zgjidhni nga Visa, Visa Electron, MasterCard ose Maestro
  • Disa platforma nuk ngarkojnë asnjë tarifë depozite për kartën e debitit
  • Ata që pranojnë karta debiti duhet të jenë të licencuar
  • Tërhiqni fondet përsëri në kartën tuaj të debitit kur të derdhni
  • Brokerat me vlerësim më të lartë përdorin enkriptimin SSL për të mbajtur të dhënat e kartës suaj të sigurt
  • Dhjetra ndërmjetës të rregulluar për të zgjedhur

  të Cons

  • Kufijtë janë më të ulëta në krahasim me një transfer bankar
  • Së pari do të duhet të verifikoni identitetin tuaj
  • AMEX mbështetet rrallë

  Tarifat për të blerë Bitcoin me një kartë debiti

  Para se të shikojmë hollësitë për mënyrën e zgjedhjes së një ndërmjetësi në internet, le të shqyrtojmë disa nga tarifat që do t'ju duhet të merrni parasysh kur përdorni kartën tuaj të debitit. Merrni parasysh, tarifat specifike do të ndryshojnë nga ndërmjetësi në ndërmjetës, prandaj sigurohuni që ta kontrolloni këtë përpara se të hapni një llogari.

  Fe Tarifat e depozitave

  Tarifa e parë që duhet të kërkoni është një tarifë e mundshme për përdorimin e një karte debiti. Ndryshe nga një kartë krediti, lëshuesi i kartës suaj të debitit nuk do t'ju tarifojë për përdorimin e kartës për të blerë Bitcoin, pasi ajo përpunohet në të njëjtën mënyrë si çdo transaksion tjetër. Me atë që thashë, disa ndërmjetës të palëve të treta do t'ju marrin një tarifë transaksioni për përdorimin e kartës suaj të debitit.

  Nëse e bëjnë këtë, kjo tarifohet si përqindje kundrejt shumës që dëshironi të depozitoni.

  • Një shembull kryesor i kësaj është shkëmbimi popullor i kriptovalutave Coinbase - i cili tani ka një zyrë në Mbretërinë e Bashkuar.
  • Platforma akuzon një marramendëse 3.99% kur përdorni një kartë debiti.
  • Pra, nëse do të blini Bitcoin me vlerë 1,000 £, do të përfundonit duke paguar 39.99 £ si tarifa depozite.
  • Dhe kjo para se të shkoni në komisionin e tregtisë së platformës dhe përhap!

  Kjo është arsyeja pse ne do të sugjeronim të qëndronit pranë një ndërmjetësi që ju lejon të depozitoni fonde me një kartë debiti falas. Në fakt, të gjithë ndërmjetësit që janë rekomanduar në këtë faqe e bëjnë pikërisht atë.

  Komisioni i tregtisë

  Tarifa tjetër për të cilën duhet të bëni konsiderata është ajo e komisionit të tregtimit të platformës. Me pak fjalë, ky është një komision që komisioneri i kriptomonedhës ngarkon kur vendosni një tregti.

  Kjo shprehet gjithashtu si përqindje, vetëm këtë herë përkundrejt shumës që dëshironi të tregtoni. Për më tepër, do të duhet të paguani këtë tarifë në të dy skajet e tregtisë - që do të thotë se do të tarifoheni kur të bëni një urdhër blerjeje një urdhër shitje.

  Për shembull:

  • Coinbase ngarkon një tarifë tregtare prej 1.5%
  • Nëse dëshironi të blini Bitcoin me vlerë 1,000 £, do të paguanit një komision prej 15
  • Kjo do t’ju ​​linte me Bitcoin vetëm 985 £
  • Disa muaj më vonë, Bitcoin juaj tani vlen 1,500 £, kështu që ju vendosni të arrini fitimet tuaja
  • Në një komision prej 1.5%, porosia juaj e shitur 1,500 £ rezulton në një tarifë prej 22.50

  Edhe një herë, shumica e ndërmjetësve të Bitcoin që kemi renditur në këtë faqe ju lejojnë të tregtoni kriptovaluta pa paguar asnjë komision. Në vend të kësaj, tarifa e vetme që duhet të merrni parasysh është përhapja - të cilën ne e shpjegojmë në seksionin tjetër.

  Përhapja

  Pavarësisht nëse jeni duke investuar në aksione dhe aksione, mallra, ETF ose indekse - gjithmonë do të paguani një tarifë indirekte të njohur si spread. Blerja e Bitcoin nuk është ndryshe. Për ata që nuk janë të vetëdijshëm, diferenca është diferenca midis çmimit "të blerë" dhe çmimit "të shitur" të një aktivi.

  Ky hendek në çmim është se si ndërmjetësit sigurojnë që ata gjithmonë të fitojnë para - pavarësisht nga mënyra në të cilën shkojnë tregjet.

  Në rastin e blerjes së Bitcoin, la përhapja është e rëndësishme pasi menjëherë ju vë në disavantazh. Në termat e Layman, ju duhet të bëni fitime që janë të barabarta me spread-in, vetëm për t'u shkëputur. Si i tillë, sa më i lartë përhapja, aq më e vështirë është për ju të fitoni para.

  Për shembull:

  1. Çmimi real i tregut të Bitcoin është 7,000
  2. Ndërmjetësi ofron një çmim 'blerje' prej 6,860
  3. Çmimi i 'shitjes' arrin në 7,140
  4. Diferenca midis dy çmimeve kundrejt çmimit të tregut është 140
  5. Kjo arrin në 2%, që do të thotë se përhapja është 2%

  Pra, nëse do të blini Bitcoin me vlerë 2,000 £ nga një ndërmjetës që kërkon një përhapje prej 2%, do të duhet të bëni një fitim prej të paktën 2% vetëm që të barazoheni. Me fjalë të tjera, nëse blini Bitcoin dhe menjëherë vendosni ta shisni, do të humbisnit 2%.

  Tërheqja e investimit tuaj Bitcoin

  Nëse po kërkoni të blini Bitcoin me një kartë debiti, atëherë ekziston një shans i mirë që po e bëni këtë sepse mendoni se do të vlejë më shumë në të ardhmen. Në fakt, kjo është arsyeja kryesore pse njerëzit investojnë në Bitcoin, pasi konsensusi i përgjithshëm është se monedha dixhitale ende vlen vetëm për një fraksion të potencialit të tij afatgjatë.

  Me sa u tha, ju duhet të mendoni se si synoni ta mbani Bitcoin tuaj të sigurt. Kjo është faza e procesit të investimit që shpesh heq investitorët e rinj, jo më pak sepse Bitcoin është e decentralizuar - do të thotë që ju kërkohet të merrni përgjegjësinë e plotë për monedhat tuaja.

  Ky është procesi i përgjithshëm që kërkohet për të blerë dhe ruajtur Bitcoin:

  1. Ju blini Bitcoin nga një ndërmjetës në internet
  2. Ju shkarkoni një portofol dixhital Bitcoin
  3. Ju pastaj tërhiqni Bitcoin nga ndërmjetësi duke futur adresën tuaj unike të portofolit (zakonisht 36 karaktere alfa-numerike)
  4. 10 minuta më vonë, Bitcoin arrin në portofolin tuaj dixhital
  5. Bitcoin mbetet në portofolin tuaj derisa të vendosni se doni ta shisni
  6. Pastaj duhet të transferoni monedhat përsëri tek një ndërmjetës dhe t'i këmbyeni ato me para

  Siç mund ta shihni nga shembulli i mësipërm, procesi i blerjes, tërheqjes, ruajtjes dhe më pas i shitjes së Bitcoin-it tuaj nuk është vetëm i rëndë por jashtëzakonisht shumë kohë. Për më tepër, dhe mbase më e rëndësishmja - nëse portofoli juaj dixhital ishte hackuar - ose keni bërë një gabim duke futur adresën e gabuar të portofolit - Bitcoin juaj do të zhdukej përgjithmonë.

  Kjo është arsyeja pse ju këshillohet më mirë të blini Bitcoin me një ndërmjetës të rregulluar në internet. Duke vepruar kështu, nuk ka asnjë kërkesë për të tërhequr monedhat tuaja, as nuk keni nevojë të shqetësoheni për ruajtjen. Në vend të kësaj, investimi juaj mbetet në platformën e rregulluar për aq kohë sa dëshironi ta mbani atje.

  Arkëtimi i investimit tuaj Bitcoin në një kartë debiti

  Siç u përmend më lart, jo vetëm që procesi i tërheqjes dhe ruajtjes së Bitcoin tuaj në një portofol privat është i mbushur me rreziqe, por është një sherr i madh kur bëhet fjalë për të arkëtuar investimin tuaj. Sidoqoftë, duke përdorur një ndërmjetës të rregulluar që ofron siguri të shkallës institucionale, procesi i arkëtimit nuk mund të jetë më i lehtë.

  Këtu keni një shembull se si do të funksiononte procesi kur përdorni një kartë debiti.

  1. Ju blini Bitcoin me vlerë 1,000 £ nga një ndërmjetës i rregulluar, pa komision i CFD
  2. Bitcoin mbetet në llogarinë tuaj të brokerimit
  3. 12 muaj më vonë, Bitcoin është me vlerë 60% më shumë se çmimi që keni paguar për të, kështu që vendosni të arrini investimin tuaj
  4. Duke vendosur një porosi 'shitje', Bitcoin juaj shndërrohet menjëherë në monedhë të botës reale (paund, dollarë, euro, etj.) Mbi një bazë pa komision
  5. Ju më pas kërkoni një tërheqje përsëri në kartën tuaj të debitit
  6. Fondet mbërrijnë në kartën tuaj të debitit 1-3 ditë pune më vonë

  Siç mund ta shihni nga shembulli i mësipërm, një nga përfitimet kryesore të përdorimit të një ndërmjetësi të rregulluar CFD është se ju do të jeni në gjendje të arrini investimet tuaja në Bitcoin me një klikim të një butoni.

  Zgjedhja e një ndërmjetësi për të blerë Bitcoin me një kartë debiti

  Kështu që tani që keni njohur hollësitë e asaj që duhet për të blerë Bitcoin me një kartë debiti, ne tani do të diskutojmë procesin e zgjedhjes së një ndërmjetësi në internet. Kjo nuk është një arritje e lehtë, a ka tani dhjetëra ndërmjetësues Bitcoin që ju lejojnë të bëni një investim me para të botës reale.

  Shënim: Nëse nuk keni kohë të hulumtoni një ndërmjetës Bitcoin mbi baza DIY, ne do t'ju këshillonim të kontrollonit pesë platformat që ne kemi rekomanduar në fund të kësaj faqe. 

  Sidoqoftë, ne do të sugjeronim të rishikoni metrikat e mëposhtme para se të ndaheni me paratë tuaja.

  Rregullorja

  Me shumicën e industrisë Bitcoin që operon në një mënyrë të parregulluar, kjo e bën procesin e investimit të rrezikshëm. Ç'është më e rëndësishmja, nuk do të kishit ku të drejtoheni në rast se ndërmjetësi përfshihet në keqpërdorime.

  Si i tillë, duhet të përdorni vetëm një ndërmjetës që është duke marrë një licencë rregullatore. Në shumicën dërrmuese të rasteve, kjo do të bëhet me një organ licencimi të nivelit të parë si FCA (MB), ASIC (Australi) ose CySEC (Qipro).

  Në fakt, disa nga ndërmjetësit e listuar në këtë faqe mbajnë licenca me të shumëfish organet rregullatore.

  . Kartat e Debitit të Mbështetur

  Megjithëse ndërmjetësi mund të presë depozita të kartave të debitit, përsëri duhet të kontrolloni nëse karta juaj specifike mbështetet apo jo.

  Për shembull, kemi hasur në ndërmjetësues online që pranojnë Visa, por jo MasterCard.

  Ky hap është veçanërisht i rëndësishëm nëse jeni duke përdorur një kartë të lëshuar nga Maestro ose AMEX, pasi mbështetja është më pak e zakonshme në krahasim me Visa ose MasterCard.

  ✔️ Tarifat, Komisionet dhe Përhapjet

  Supershtë shumë e rëndësishme që të keni një kuptim të vendosur të strukturës së tarifave të përdorura nga ndërmjetësi. Siç kemi trajtuar më herët në udhëzuesin tonë, disa ndërmjetës kërkojnë një tarifë transaksioni për depozitat e kartave të debitit.

  Për më tepër, ju duhet të eksploroni nëse ndërmjetësi ngarkon ose jo komisione tregtare. Shumica e ndërmjetësve të listuar në këtë faqe ju lejojnë të tregtoni në bazë të komisioneve.

  Në krye të tarifave të depozitave dhe komisioneve të tregtimit, ju gjithashtu duhet të eksploroni se sa konkurrues është ndërmjetësi në departamentin e shpërndarjes. Kjo mund të bëjë të gjithë ndryshimin kur investoni në Bitcoin - veçanërisht nëse planifikoni të angazhoheni në tregtim afatshkurtër.

  ✔️ Siguria

  Vetëm për shkak se ndërmjetësi juaj i zgjedhur mban një licencë rregullatore, kjo nuk do të thotë që kontrollet e sigurisë janë në rregull. Kjo është thelbësore, pasi do të dëshironi të siguroni që llogaria juaj e investimeve të mbetet e sigurt në çdo kohë.

  Në krye të kësaj është një ndërmjetës kriptomonedhash që punëson siguri të shkallës institucionale. Kjo përfshin vërtetimet e vërtetimit me dy faktorë - që kërkon që ju të futni një kod unik që i dërgohet telefonit tuaj sa herë që hyni në llogarinë tuaj.

  Ne gjithashtu presim që faqja e internetit e ndërmjetësit të ketë kriptim SSL. Kjo siguron që të dhënat tuaja personale të mos futen në duar të gabuara.

  ✔️ Levave dhe shitjes së shkurtër

  Ndërsa shumica mund të kërkoni të blini Bitcoin me një kartë debiti për qëllimin e vetëm për të mbajtur investimin tuaj në planin afatgjatë, disa prej jush mund të jenë duke parë lojën afatshkurtër.

  Nëse është kështu, dhe ju po kërkoni të aplikoni levave në tregtinë tuaj, sigurohuni që të kontrolloni nëse ndërmjetësi e mbështet apo jo këtë. Mos harroni, nëse jeni me qendër në Mbretërinë e Bashkuar dhe nuk vlerësoni se jeni një tregtar profesionist, do të kufizoheni në leva prej 2: 1 në monedhat e kriptuara.

  Për më tepër, ju mund të jeni të interesuar në shitjen e shkurtër të Bitcoin. Nëse po, kjo do të thotë që ju po spekuloni se çmimi i tij do të ulet. Në fund të fundit, do t'ju duhet të përdorni një ndërmjetës të rregulluar CFD nëse kërkoni të përdorni leva dhe / ose shitje të shkurtër.

  Support Mbështetja e klientit

  Alsoshtë gjithashtu e rëndësishme të përdorni një ndërmjetës Bitcoin që ofron mbështetje të nivelit të lartë. Kjo zakonisht vjen në formën e bisedës së drejtpërdrejtë ose postës elektronike, megjithëse disa ndërmjetës gjithashtu ofrojnë një linjë mbështetëse telefonike.

  Për më tepër, sigurohuni që të kontrolloni në cilat orë dhe ditë ekipet e shërbimit ndaj klientit. Standardi i industrisë është 24/5, domethënë mbështetja është e padisponueshme gjatë fundjavave.

  Si të blini Bitcoin me një kartë debiti

  Nëse kurrë nuk keni blerë Bitcoin më parë dhe dëshironi disa udhëzime, ndiqni hapin hap pas hapit të përshkruar më poshtë.

  🥇 Hapi 1: Zgjidhni një ndërmjetës që mbështet kartat e debitit

  Porta juaj e parë e thirrjes do të jetë zgjedhja e një ndërmjetësi në internet që mbështet depozitat dhe tërheqjet e kartave të debitit. Sipas seksionit më lart, tani ju keni mjetet e kërkuara për të gjetur një ndërmjetës që plotëson kërkesat tuaja personale.

  Nëse nuk keni kohë të hulumtoni vetë një ndërmjetës, do të gjeni pesë ndërmjetësit tanë të vlerësuar me bitcoin të renditur në fund të kësaj faqe. Çdo ndërmjetës ka një reputacion të shkëlqyeshëm në tregtare online hapësirë, kështu që paratë tuaja janë të sigurta në çdo kohë.

  🥇 Hapi 2: Hapni një llogari dhe ngarkoni disa ID

  Ndërsa do të përdorni një ndërmjetës të rregulluar, do t'ju kërkohet të hapni një llogari. Procesi rrallë zgjat më shumë se disa minuta dhe thjesht kërkon disa informacione themelore personale.

  Kjo perfshin:

  • Emri i plotë
  • Data e lindjes
  • Adresa e shtepise
  • kombësi
  • Kontaktoni Details

  Pastaj do t'ju kërkohet të verifikoni identitetin tuaj. Shumica e ndërmjetësve të renditur në këtë faqe ju lejojnë ta bëni këtë në një mënyrë të automatizuar. Thjesht ngarkoni një kopje të qartë të ID tuaj të lëshuar nga qeveria (pasaportë ose patentë shoferi) dhe sistemi duhet ta vërtetojë atë menjëherë.

  🥇 Hapi 3: Përdorni Kartën tuaj të Debitit për të Depozituar Fondet

  Pasi të jeni verifikuar ID, atëherë do të jeni në gjendje të depozitoni disa fonde me kartën tuaj të debitit. Kaloni në faqen bankare të ndërmjetësit tuaj të zgjedhur dhe zgjidhni opsionin e kartës së debitit.

  Pastaj, futni 16 numrat në pjesën e përparme të kartës suaj, së bashku me datën e skadimit të saj dhe CVV. Vendosni shumën që dëshironi të depozitoni në monedhën tuaj vendase dhe konfirmoni transaksionin.

  🥇 Hapi 4: Bleni Bitcoin

  Tani që llogaria juaj e brokerimit është financuar, mund të vazhdoni të blini Bitcoin. Drejtohuni tek seksioni i kriptomonedhës së faqes dhe shikoni për Bitcoin. Merrni shënim, shumica e ndërmjetësve do ta vlerësojnë Bitcoin në dollarë amerikanë, pasi ky është standard i industrisë.

  Futni sasinë e Bitcoin që dëshironi të blini dhe pastaj konfirmoni porosinë tuaj. Nëse po kërkoni të bëni një tregti më të sofistikuar - siç është aplikimi i levave ose shitja e shkurtër, futni kërkesat tuaja përpara se të konfirmoni porosinë tuaj.

  5 ndërmjetësit kryesorë për të blerë Bitcoin me një kartë debiti

  Nëse dëshironi të blini Bitcoin me një kartë debiti, por nuk jeni i sigurt me cilin ndërmjetës do ta bëni këtë, shikoni pesë rekomandimet tona më poshtë.

  1. eToro - Brokeri më i mirë Bitcoin për fillestarët

  eToro është ideale nëse po blini Bitcoin për herë të parë. Ju mund të hapni një llogari brenda pak minutash, dhe ndërmjetësi mbështet si kartat e debitit ashtu edhe ato të kreditit. Nuk ka tarifa për të depozituar fonde me një kartë debiti. Vetëm kriptot e vërteta janë në dispozicion për përdoruesit e SH.B.A.

  Si e tillë, duhet të vëzhgosh vetëm shpejtësinë. Në mënyrë thelbësore, eToro rregullohet nga FCA, ASIC dhe CySEC - kështu që mbetjet tuaja mbeten të sigurta në çdo kohë. Ju mund të arrini fitimet tuaja në Bitcoin përsëri në kartën tuaj të debitit, megjithëse, do të zbatohet një tarifë e vogël prej $ 5.

  Vlerësimi ynë

  • Mbështet të gjitha llojet e kartave të kreditit
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Llogaritë shprehen vetëm në USD
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

  2. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  3. Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Capital.com është një ndërmjetës në internet i rregulluar nga FCA që ofron shumë instrumente financiarë. Të gjitha në formën e CFD - kjo mbulon aksione, indekse, mallra, madje edhe kriptovaluta. Ju nuk do të paguani asnjë qindarkë të vetme në komision, dhe përhapjet janë shumë të shtrënguara. Objektet e levave janë gjithashtu në ofertë - plotësisht në përputhje me kufijtë e ESMA-s.

  Edhe një herë, kjo qëndron në 1:30 për diplomat dhe 1:20 për të miturit dhe ekzotikët. Nëse jeni të vendosur jashtë Evropës ose vlerësoni se jeni një klient profesionist, do të merrni kufij edhe më të lartë. Marrja e parave në Capital.com është gjithashtu një fllad - pasi platforma mbështet karta debiti / krediti, kuleta elektronike dhe transferime të llogarive bankare. Më e mira nga të gjitha, mund të filloni me vetëm 20 £ / $.

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Ekipi në AVATrade tani po ofron një bonus të madh Forex me 20% deri në 10,000 dollarë. Kjo do të thotë që do të duhet të depozitoni 50,000 dollarë për të marrë alokimin maksimal të bonusit. Merrni parasysh, do të duhet të depozitoni një minimum prej 100 $ për të marrë bonusin, dhe llogaria juaj duhet të verifikohet para se të kreditohen fondet. Në kushtet e tërheqjes së bonusit, ju do të merrni $ 1 për çdo 0.1 lot që tregtoni.

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  Siç sugjeron emri, EuropeFX është një ndërmjetës specialist i Forex-it. Me atë që tha, platforma gjithashtu mbështet CFD-të në formën e aksioneve, indekseve, kriptovalutave dhe mallrave. Ju do të jeni në gjendje të tregtoni përmes MT4, kështu që mund të zgjidhni nga softueri desktop, ose një aplikacion celular / tablet. Nëse dëshironi të tregtoni përmes shfletuesit tuaj standard të internetit, ndërmjetësi gjithashtu ofron platformën e vet amtare - EuroTrader 2.0. Për sa i përket tarifave, EuropeFX ofron përhapje super të ngushtë në çiftet kryesore. Paratë tuaja janë të sigurta në çdo kohë, jo më pak për faktin se ndërmjetësi është i autorizuar dhe licencuar nga CySEC.

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim

  Shpresojmë që duke lexuar udhëzuesin tonë nga fillimi në fund, tani të keni një kuptim të mirë të asaj që duhet për të blerë Bitcoin me një kartë debiti. Siç e dini tani, procesi nuk mund të jetë më i lehtë. Thjesht hapni një llogari, ngarkoni disa ID, futni detajet e kartës suaj të debitit dhe kaq - ju keni blerë Bitcoin në më pak se 10 minuta.

  Sidoqoftë, pjesa më sfiduese e procesit është gjetja e një ndërmjetësi që plotëson më mirë nevojat tuaja. Ndërsa kemi diskutuar gjerësisht, duhet të shikoni për metrikat që rregullojnë rregulloren, komisionet, tarifat e depozitave, mbështetjen e klientëve etj.

  Për t'ju ndihmuar gjatë rrugës, ne kemi renditur pesë ndërmjetësit tanë kryesorë që ju lejojnë të blini Bitcoin me një kartë debiti. Kjo ju kursen sherr për të kryer hulumtimin tuaj të thelluar, pasi të gjitha platformat tona të rekomanduara janë verifikuar paraprakisht.

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  FAQs

  A është e mundur të blini Bitcoin me një kartë debiti të parapaguar?

  Po, për sa kohë që ndërmjetësi mbështet lëshuesin e kartës (Visa, MasterCard, etj.), Atëherë nuk duhet të keni asnjë problem duke përdorur një kartë debiti të parapaguar për të blerë Bitcoin. Me këtë tha, ju duhet të kontrolloni nëse tërheqjet mund të përpunohen përsëri në kartë.

  Cila është depozita minimale kur përdorni një kartë debiti për të blerë Bitcoin?

  Kjo do të ndryshojë në varësi të ndërmjetësit që përdorni. Kjo zakonisht qëndron brenda intervalit-50- £ 100, megjithëse, sigurohuni që ta kontrolloni këtë para se të hapni një llogari

  Pse duhet të ngarkoj ID për të blerë Bitcoin me një kartë debiti?

  Në mënyrë që të qëndrojnë në përputhje me lëshuesin e tyre të licencës, ndërmjetësit e rregulluar Bitcoin duhet të verifikojnë secilin përdorues që regjistrohet në faqen e tij.

  Çfarë tarifash depozite duhet të paguaj kur përdor një kartë debiti për të blerë Bitcoin?

  Nëse një tarifë depozite është e ngarkuar, ajo zakonisht tarifohet si përqindje kundrejt vlerës së blerjes tuaj. Me këtë tha, grumbujt e ndërmjetësve ju lejojnë të depozitoni fonde me një kartë debiti falas.

  A do të më lejojë banka ime të përdor kartën time të debitit për të blerë Bitcoin?

  Ju nuk duhet të keni lëshuar duke përdorur kartën tuaj të debitit për të blerë Bitcoin - veçanërisht nëse jeni duke përdorur një ndërmjetës të rregulluar.

  A mund të tërhiqem përsëri në kartën time të debitit?

  Po, edhe pse nëse keni përdorur një kartë debiti për të depozituar fonde në ndërmjetësin tuaj të zgjedhur, do t'ju duhet të tërhiqni fitimet tuaja përsëri në të njëjtën kartë. Kjo është për të kundërshtuar kërcënimet e pastrimit të parave.

  A mund ta shkurtoj Bitcoin?

  Nëse dëshironi të përdorni kartën tuaj të debitit për të shkurtuar Bitcoin, do t'ju duhet të përdorni një ndërmjetës të rregulluar CFD. Ka me qindra aktive në hapësirën e Mbretërisë së Bashkuar, prandaj zgjidhni me mençuri.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.