Si të blini Bitcoin me kartë krediti - Mësoni 2 Udhëzues Tregtie 2021

Si të blini Bitcoin me kartë krediti - Mësoni 2 Udhëzues Tregtie 2021

Blerja e Bitcoin me një kartë krediti nga komoditeti i shtëpisë tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Jo vetëm që bllokimi i internetit është i mbushur me ndërmjetës në internet që rregullohen nga organe kryesore si FCA - por ju mund të investoni me një sërë metodash të përditshme pagese.

Si i tillë, nëse po kërkoni të blini Bitcoin me një kartë krediti - jeni me fat. Me këtë tha, jo të gjithë ndërmjetësit në internet duhet të merren parasysh. Për shembull, megjithëse ata mund të kenë licencën e kërkuar për të pranuar pagesa me kartë krediti nga banorët e Mbretërisë së Bashkuar, tarifat themelore mund ta bëjnë blerjen tepër të shtrenjtë.

Prandaj, ne do të sugjeronim të lexoni udhëzuesin tonë të thelluar. Jo vetëm që shpjegojmë mënyrën më të lehtë për të blerë Bitcoin me një kartë krediti, por gjithashtu ju tregojmë edhe ndërmjetësve më të mirë në internet për ta bërë këtë.

Shënim: Edhe pse ndërmjetësi juaj i zgjedhur mund të mos ju faturojë një tarifë për të blerë Bitcoin me një kartë krediti, lëshuesi mund të. Nëse e bëjnë, kjo ka të ngjarë sepse ofruesi i kartës së kreditit e shikon transaksionin si një paradhënie parash. 

Tabela e Përmbajtjes

   

  eToro - Bleni dhe Investoni në Asete

  Vlerësimi ynë

  • Bleni mbi 2,400 aksione
  • Tregtoni mijëra CFD
  • Depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti, portofol elektronik, ose llogari bankare dhe PayPal
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Vetëm kriptot e vërteta janë në dispozicion për përdoruesit e SH.B.A.
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

   

  Blini Bitcoin Me një Kartë Krediti në 5 Minuta

  Nuk keni kohë të lexoni të plotë udhëzuesin tonë të thelluar? Nëse është kështu, ndiqni hapat e zjarrit të shpejtë të përshkruara më poshtë blej Bitcoin me një kartë krediti tani.

  ➖ Hapi 1: Hapni një llogari me vlerësimet tona më të vlerësuarat Broker Bitcoin - Rocket Crypto

  ➖ Hapi 2: Vendosni një kopje të ID tuaj për të verifikuar identitetin tuaj

  ➖ Hapi 3: Vendosni detajet e kartës së kreditit dhe depozitoni fondet

  ➖ Hapi 4: Vendosni një porosi 'blej' për të blerë Bitcoin

  ➖ Hapi 5: Mbajeni Bitcoin tuaj derisa të jeni gati për të shitur

  Blerja e Bitcoin me një kartë krediti - Bazat

  Nëse dëshironi të blini Bitcoin me një kartë krediti, do t'ju duhet të përdorni një ndërmjetës në internet. Këto janë platforma të palëve të treta që ju lejojnë të investoni në një sërë asetesh nga komoditeti juaj. Në krye të kriptovalutave si Bitcoin, Ethereum, dhe Ripple - kjo mund të përfshijë gjithashtu aksione dhe aksione tradicionale, mallra dhe indekse. Sidoqoftë, pavarësisht nga ndërmjetësi që vendosni të përdorni, procesi mbetet kryesisht i njëjtë.

  Për shembull, fillimisht do të kërkohet të hapni një llogari. Kjo kërkon disa informacione themelore personale, dhe rrallë kërkon më shumë se disa minuta për t'u plotësuar. Tjetra, atëherë do të duhet të verifikoni identitetin tuaj. Shumica e ndërmjetësve ju lejojnë ta bëni këtë automatikisht duke ngarkuar një kopje të pasaportës ose patentës tuaj. Si i tillë, nuk ka nevojë të presim ditë të tëra derisa një zyrë e pajtueshmërisë njerëzore të rishikojë dokumentet tuaja.

  Sapo të jeni gati, atëherë do të duhet të depozitoni disa fonde. Nëse ndërmjetësi Bitcoin në fjalë mbështet pagesa me kartë krediti, kjo zakonisht do të mbulojë Visa dhe MasterCard. Për sa i përket tarifave, kjo do të ndryshojë në varësi të ndërmjetësit që përdorni. Për shembull, platformat e njohura si Coinbase kërkojnë një 3.99% të rëndë për pagesat e kartave të kreditit. Kjo është në kontrast të plotë me llojet e eToro - të cilët nuk paguajnë asnjë tarifë depozite.

  Kur depozita e kartës suaj të kreditit është shtuar në llogarinë tuaj të brokerimit - e cila zakonisht është e menjëhershme, atëherë mund të blini Bitcoin me një klikim të një butoni. Në shumicën e rasteve, thjesht duhet të futni sasinë e Bitcoin që dëshironi të blini në paund dhe pendë dhe të konfirmoni porosinë. Nëse përdorni një ndërmjetës të rregulluar, atëherë mund të ruani monedhat tuaja në platformë derisa të jeni gati për të shitur.

  Pro dhe kundër të përdorimit të një karte krediti për të blerë Bitcoin

  Pro

  • Pagesat e kartave të kreditit zakonisht shtohen në llogarinë tuaj të brokerimit menjëherë
  • Brokerat zakonisht mbështesin Visa dhe MasterCard
  • Platformat më të mira nuk ngarkojnë asnjë tarifë për të përdorur një kartë krediti
  • Brokerat e Bitcoin duhet të rregullohen nëse dëshirojnë të pranojnë pagesa me kartë krediti
  • Me të arkëtuar investimin tuaj, tërhiquni përsëri në të njëjtën kartë krediti
  • Grumbuj ndërmjetësish Bitcoin për të zgjedhur
  • Procesi i investimit nga fundi në fund nuk duhet të zgjasë më shumë se 10-15 minuta

  të Cons

  • Kufijtë shpesh ekzistojnë kur përdorni një kartë krediti
  • Brokerat e rregulluar do të duhet të verifikojnë identitetin tuaj
  • Mbështetja për kartat e kreditit AMEX është e rrallë

  Tarifat për të blerë Bitcoin me një kartë krediti

  Nga njëra anë, blerja e Bitcoin me një kartë krediti është shumë e përshtatshme. Për më tepër, ju gjithashtu do të përfitoni nga një proces tërheqës pa ndërprerje kur bëhet fjalë për të arkëtuar Bitcoin tuaj. Sidoqoftë, ekzistojnë një numër tarifash që duhet të merrni parasysh përpara se të zhyteni. Kjo jo vetëm që përfshin tarifat specifike të pagesave, por edhe tarifat e tregtimit.

  Si i tillë, sigurohuni që të rishikoni sa më poshtë para se të përdorni një kartë krediti për të blerë Bitcoin.

  Fe Tarifat e depozitave

  Disa, por jo të gjithë, ndërmjetësues të Bitcoin do t'ju marrin një tarifë depozite për të përdorur një kartë krediti. Nëse e bëjnë, kjo do të vijë në formën e një pagese të ndryshueshme. Me fjalë të tjera, sa më shumë që depozitoni, aq më shumë duhet të prisni të paguani.

  Një ndërmjetës në veçanti që është i njohur për akuzën e tarifave të larta të depozitave është ai i Coinbase. Siç u përmend më lart, platforma do t'ju tarifojë një dajak 3.99% për të përdorur një kartë krediti kur blini Bitcoin.

  Për shembull:

  • Le të themi që ju doni të blini Bitcoin me vlerë 2,000 £ në Coinbase
  • Ju dëshironi të përdorni kartën tuaj të kreditit Visa, kështu që duhet të paguani 3,99%
  • Kjo do të thotë që do të duhet të paguani 79.80 £ tarifa
  • Si i tillë, ju do të merrni vetëm Bitcoin me vlerë 1,922 £ edhe pse karta juaj e kreditit u tarifua për 2,000

  Ç'është më e rëndësishmja, kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë vetëm ndërmjetësues të Bitcoin që ju lejojnë të depozitoni fonde falas. Në fund të fundit, gjithashtu mund të duhet të paguani një tarifë përmes përhap ose përmes një komisioni tregtar.

  E Tarifa e paradhënies së parave të gatshme

  Në varësi të lëshuesit të kartës së kreditit, nga ju mund të kërkohet gjithashtu të paguani një 'komision paradhënieje'. Siç sugjeron emri, kjo është një tarifë e ngarkuar kur përdorni kartën tuaj të kreditit për të bërë një tërheqje të ATM-së. Ndërsa është e vërtetë që nuk jeni duke bërë tërheqje nga ATM, disa kompani të kartave të kreditit përfshijnë lloje të tjera transaksionesh në pragun e paradhënies së parave të gatshme.

  Shembujt përfshijnë transfertat e parave në internet, depozitat e lojërave të fatit dhe ndërmjetësit online. Nëse është kështu, duhet të prisni të paguani në rajonin e 3% të vlerës totale të transaksionit. Për shembull, një blerje Bitcoin 2,000 would do t'ju kushtojë 60. Për më tepër, ndryshe nga produktet dhe shërbimet e tjera, një paradhënie në para ka interesin e aplikuar menjëherë.

  Këshilla jonë do të ishte që të kontaktoni me kompaninë e kartës suaj të kreditit paraprakisht, vetëm për t'u siguruar që transaksioni nuk do të shkaktojë një paradhënie parash.

  Komisioni i tregtisë

  Mbi tarifat e depozitave dhe një paradhënie parash, ju gjithashtu duhet të eksploroni nëse ndërmjetësi juaj i zgjedhur akuzon ose jo një komision tregtar. Edhe një herë duke përdorur Coinbase si shembulli ynë kryesor, ndërmjetësi tarifon 1.5% sa herë që blini dhe shisni Bitcoin. Me një blerje prej 2,000 £, kjo do të arrinte në 30. Kjo më pas do të hiqej nga blerja juaj, duke ju lënë me 1,970.

  Ju gjithashtu do të kërkohet të paguani 1.5% kur të arrini të arkëtoni investimin tuaj Bitcoin. Për shembull, nëse keni shitur Bitcoin kur portofoli juaj vlente 4,000 £, do të duhet të paguani 60.

  Importantshtë e rëndësishme të theksohet se disa ndërmjetës në internet ju lejojnë në të vërtetë të blini dhe shisni BItcoin mbi një bazë pa komision. Në fakt, shumica e ndërmjetësve që ne kemi rekomanduar në këtë faqe thjesht e bëjnë atë. Si i tillë, ju qëndroni për të ulur kostot tuaja të tregtimit me një distancë.

  Përhapja

  Tarifa përfundimtare që duhet të shikoni është përhapja. Ky është ndryshimi midis çmimit 'të blerë' të Bitcoin, me atë të çmimit "shitur". Kur llogaritni ndryshimin në terma përqindjeje, kjo është shuma që ju indirekt po paguani për të bërë tregtinë tuaj.

  Për shembull:

  1. Çmimi 'real' i tregut të Bitcoin është 10,000 £
  2. Ndërmjetësi ofron një çmim 'blerje' prej 9,900
  3. Çmimi i 'shitjes' arrin në 10,100
  4. Diferenca midis dy çmimeve kundrejt çmimit të tregut është 100
  5. Kjo arrin në 1%, që do të thotë se përhapja është 1%

  Pra, nëse do të blinit Bitcoin, do të duhet të fitonit të paktën 1% në fitime vetëm për t'u shkëputur. Me fjalë të tjera, nëse blini Bitcoin dhe pastaj e shisni menjëherë, do ta bënit me humbje prej 1%. Si i tillë, sa më i lartë përhapja, aq më shumë indirekt ju kushton të tregtoni.

  Kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë vetëm ndërmjetësues që ofrojnë spread-a shumë të ngushtë.

  Tërheqja e investimit tuaj Bitcoin

  Megjithëse deri më tani ne e kemi përqendruar udhëzuesin tonë në procesin e blerjes, ju gjithashtu duhet të bëni disa konsiderata në lidhje me arkëtimin e investimit tuaj. Në fund të fundit, ne supozojmë se po blini Bitcoin sepse mendoni se do të rritet në vlerë në planin afatgjatë.

  Lehtësia me të cilën mund ta bëni këtë me kartën tuaj të kreditit do të varet përfundimisht nga lloji i ndërmjetësit që përdorni dhe nga mënyra se si synoni të ruani monedhat tuaja. Për shembull, nëse përdorni një ndërmjetës të rregulluar si eToro, nuk ka asnjë kërkesë për të tërhequr investimin tuaj jashtë. Kjo sepse platforma ka kontrollet e kërkuara të sigurisë për të mbajtur fondet tuaja të sigurta.

  Në skajin tjetër të spektrit, nëse jeni duke përdorur një ndërmjetës të parregulluar - të cilin ne do ta këshillonim fuqimisht, do të ishte më mirë të tërhiqni monedhat tuaja në një portofol privat. Kjo jo vetëm që do të thotë që ju jeni 100% përgjegjës për mbajtjen e investimit tuaj të sigurt, por do të zbuloni se procesi i tërheqjes është shumë i rëndë.

  Për shembull, procesi nga fundi në fund përfshin:

  1. Blerja e Bitcoin me kartën tuaj të kreditit
  2. Tërheqja e Bitcoin në një portofol privat
  3. Mbajtja e Bitcoin tuaj të ruajtur në portofol derisa të jeni gati për të shitur
  4. Kur të jeni gati për të shitur, duhet të transferoni monedhat te një ndërmjetës në internet
  5. Më pas duhet të shkëmbeni Bitcoin me paund
  6. Pastaj duhet të tërhiqni monedhat në një llogari bankare - sipas rregulloreve kundër pastrimit të parave

  Kjo është në kontrast të plotë për të përdorur një ndërmjetës të rregulluar si eToro. Për shembull, pasi të keni blerë Bitcoin-in tuaj, mund ta lini atë në ndërmjetës derisa të jeni gati për të shitur. Kur të jeni, mund ta ktheni përsëri në monedhën fiat me një klikim të një butoni.

  Së fundmi, thjesht duhet të kërkoni një tërheqje përsëri në të njëjtën kartë krediti që keni përdorur për të bërë një depozitë. Ju mund ta bëni këtë sepse tashmë keni përdorur burimin e financimit në ndërmjetës, kështu që gjithçka është brenda rregullave të ligjeve të Mbretërisë së Bashkuar kundër pastrimit të parave!

  Zgjedhja e një ndërmjetësi për të blerë Bitcoin me një kartë krediti

  Deri tani që kemi mbuluar faktorë të rëndësishëm si depozitat, tërheqjet dhe tarifat - tani do të diskutojmë hollësitë e zgjedhjes së një ndërmjetësi. Mbi të gjitha, ka dhjetra ndërmjetës në internet Bitcoin që pranojnë karta krediti, kështu që të dish se cilën platformë të zgjedhësh mund të jetë sfiduese.

  Platformat më të mira të tregtimit të opsioneve dixhitale

  Si i tillë, sigurohuni që të lexoni udhëzimet e mëposhtme përpara se të regjistroheni me një platformë të re.

  Shënim: Nëse nuk keni kohë të zgjidhni një ndërmjetës vetë, ne do t'ju sugjerojmë të lëvizni deri në fund të kësaj faqe. Duke vepruar kështu, ju do të gjeni pesë ndërmjetësit tanë më të mirë të vlerësuar të Bitcoin për vitin 2021 - nga të cilët janë të rregulluara dhe pranojnë karta krediti. 

  Sidoqoftë, ne do të sugjeronim të rishikoni metrikat e mëposhtme para se të ndaheni me paratë tuaja.

  Rregullorja

  Siç e kemi vërejtur gjatë gjithë udhëzuesit tonë deri më tani, duhet të përdorni vetëm një ndërmjetës në internet që është i rregulluar. Kjo duhet të përfshijë organe licencimi si FCA të MB, CySEC në Qipro dhe ASIC në Australi.

  Krahas një numri të mbrojtjeve të tjera rregullatore, kjo do të sigurojë që fondet tuaja të mbahen në llogari të ndara bankare. Si e tillë, nëse ndodhi më e keqja dhe ndërmjetësi shkoi poshtë, investimet tuaja Duhet jini të sigurt

  . Kartat e Kreditit të Mbështetura

  Ju gjithashtu duhet të vërtetoni që ndërmjetësi juaj i zgjedhur Bitcoin mbështet lëshuesin tuaj specifik të kartës. Në shumicën e rasteve, ndërmjetësit do të kenë aftësinë të pranojnë Visa dhe MasterCard. Edhe pse shumë më të rrallë, disa madje do të ofrojnë mbështetje për AMEX. Me këtë tha, ju këshillohet më mirë ta kontrolloni këtë para se të hapni një llogari.

  ✔️ Tarifat, Komisionet dhe Përhapjet

  Ne tashmë kemi mbuluar tarifat në këtë udhëzues, kështu që duhet të dini se çfarë të kërkoni. Sidoqoftë, kjo duhet të fillojë me vetë procesin e depozitimit, pasi platforma si Coinbase do t'ju tarifojnë 3.99% për kënaqësinë e përdorimit të një karte krediti.

  Pas kësaj, eksploroni nëse platforma ngarkon apo jo një komision për tregtinë e Bitcoin. Në fund, sigurohuni që të kontrolloni konkurrencën e përhapjes. Mos harroni, ky është ndryshimi midis çmimit të blerjes dhe shitjes së aktivit.

  ✔️ Siguria

  Mënyra më e përshtatshme për të ruajtur investimin tuaj në Bitcoin është ta mbani atë në ndërmjetësin tuaj të zgjedhur. Sidoqoftë, duhet të eksploroni ato masa mbrojtëse që platforma zbaton së pari. Nëse po blini Bitcoin në kuptimin tradicional, sigurohuni që ndërmjetësi mban monedha në depo të ftohtë.

  Kjo do të thotë që portofoli nuk është i lidhur me internetin. Me sa u tha, nëse vendosni të blini Bitcoin në formën e një CFD (Kontrata për Ndryshim), nuk keni pse të shqetësoheni për ruajtjen. Kjo sepse aktivi themelor nuk ekziston, pasi është thjesht një derivat financiar në të cilin po investoni.

  Për sa i përket mbajtjes së sigurt të llogarisë suaj, ne preferojmë ndërmjetësuesit që ofrojnë 2FA. Kjo është ajo ku ju kërkohet të futni një PIN unik që i dërgohet telefonit tuaj sa herë që dëshironi të futeni në llogarinë tuaj të brokerimit.

  ✔️ Levave dhe shitjes së shkurtër

  Nëse po kërkoni të blini dhe shisni Bitcoin në baza afatshkurtra, atëherë mund të dëshironi të merrni në konsideratë një ndërmjetës CFD. Duke vepruar kështu, ju do të jeni mësuar me një sërë mjetesh që përndryshe nuk do të ishin në dispozicion në një ndërmjetës tradicional. Për shembull, CFD-të ju lejojnë të aplikoni levave kur tregtoni Bitcoin.

  Kjo do të thotë që ju mund të blini më shumë Bitcoin sesa keni në llogarinë tuaj. Nëse jeni nga Mbretëria e Bashkuar (ose Bashkimi Evropian) atëherë do të kufizoheni me leva prej 2: 1 kur tregtoni kriptovaluta. Disa platforma ofrojnë një zgjidhje për këtë duke ofruar levë si një 'shumëzues'.

  Sidoqoftë, platformat CFD ju lejojnë gjithashtu të shisni Bitcoin me pak kohë. Kjo do të thotë që ju po spekuloni për çmimin e ardhshëm të Bitcoin që do të ulet.

  Support Mbështetja e klientit

  Së fundmi, ne gjithashtu do të sugjeronim të eksploroni departamentin e shërbimit të klientit të ndërmjetësit Bitcoin. Kjo duhet të përfshijë llojet e kanaleve mbështetëse të ofruara - të tilla si biseda të drejtpërdrejta, telefoni ose posta elektronike. Në mënyrë të ngjashme, duhet të kontrolloni gjithashtu për të parë në cilat orë punon ekipi i mbështetjes.

  Si të blini Bitcoin me një kartë krediti

  Nëse kurrë nuk keni blerë Bitcoin më parë dhe dëshironi disa udhëzime, ndiqni hapin hap pas hapit të përshkruar më poshtë.

  🥇 Hapi 1: Zgjidhni një ndërmjetës që mbështet kartat e kreditit

  E para dhe më e rëndësishmja, ju duhet të gjeni një platformë në internet që jo vetëm që shet Bitcoin, por ju lejon ta blini atë me një kartë krediti. Për ta bërë këtë, thjesht ndiqni udhëzimet që diskutuam në seksionin e mësipërm.

  Përndryshe, nëse nuk keni kohë për të hulumtuar një platformë dhe përkundrazi dëshironi të blini Bitcoin tani, lëvizni poshtë dhe rishikoni ndërmjetësit e renditur në fund të kësaj faqe. Të gjithë ndërmjetësit tanë me vlerësim të lartë rregullohen nga organe si kjo FCA dhe CySEC, të gjithë ata mbështesin kartat e kreditit dhe të gjithë ofrojnë tarifa super-konkurruese.

  🥇 Hapi 2: Hapni një llogari dhe ngarkoni disa ID

  Të gjithë ndërmjetësit e rregulluar do t'ju kërkojnë të hapni një llogari para se të blini Bitcoin me një kartë krediti. Kjo fjalë për fjalë zgjat disa minuta, dhe kërkon thjesht disa informacione themelore personale nga ju.

  Kjo perfshin:

  • Emri i plotë
  • Data e lindjes
  • Adresa e shtepise
  • kombësi
  • Kontaktoni Details

  Pasi të keni hapur llogarinë tuaj të brokerimit, atëherë do të duhet të verifikoni identitetin tuaj. Zakonisht mund ta bëni këtë duke ngarkuar një kopje të qartë të pasaportës ose patentës tuaj.

  🥇 Hapi 3: Përdorni kartën tuaj të kreditit për të depozituar fonde

  Tani që llogaria juaj e brokerimit është hapur dhe verifikuar, tani mund të depozitoni disa fonde me një kartë krediti. Kaloni në faqen e pagesave dhe zgjidhni lëshuesin tuaj të kartës përkatëse (Visa, MasterCard, etj.)

  Pastaj, futni sa vijon:

  • Shuma në GBP që dëshironi të depozitoni
  • Numri i kartës së kreditit me 16 shifra
  • Numri CVV me 3 shifra (pjesa e pasme e kartës)
  • Data e skadimit

  🥇 Hapi 4: Bleni Bitcoin

  Në shumicën dërrmuese të rasteve, depozitat e kartave të kreditit shtohen menjëherë në llogarinë tuaj të brokerimit. Si i tillë, mund të vazhdoni me blerjen tuaj të Bitcoin.

  Në një natyrë të ngjashme me mallrat e tjerë si ari, argjendi, nafta dhe gazi natyror - Bitcoin është me çmim kundrejt dollarëve amerikanë. Si i tillë, ndërmjetësi juaj mund të shfaqë gjendjen e llogarisë tuaj në USD.

  Pasi të jeni në faqen e tregtimit për BTC / USD, shikoni për kutinë e porosisë. Për të përfunduar blerjen tuaj, do të duhet të futni sa vijon:

  • Stake: Kjo është sasia e Bitcoin që dëshironi të blini. Siç u përmend më lart, ka të ngjarë të keni nevojë për të futur këtë në USD.
  • Rendi i kufirit / tregut: Nëse dëshironi të blini Bitcoin me çmimin aktual të tregut, zgjidhni një porosi 'tregu'. Nëse dëshironi të futni me një çmim specifik, ndryshojeni këtë në një porosi limit. Duke vepruar kështu, porosia juaj do të ekzekutohet vetëm nëse dhe kur shkaktohet çmimi.
  • Levave: Shumica e ndërmjetësve në internet ju japin mundësinë e aplikimit të levave. Nëse e bëjnë këtë, do ta shihni atë të renditur brenda kutisë së porosisë. Kjo duhet të shënohet si shumëfish, të tilla si 2x.
  • Urdhri i Ndalimit të Humbjes: Nëse doni të mbroni veten nga humbjet e mëdha, duhet të instaloni një urdhër ndalimi-humbjeje. Duke specifikuar një çmim, porosia juaj do të mbyllet automatikisht kur çmimi të shkaktohet.
  • Urdhri Merrni-Fitimi: Së fundmi, nëse doni të arrini fitimet tuaja kur Bitcoin rritet me një shumë të caktuar, ju mund ta vendosni këtë përmes një urdhri përfitimi.

  Pasi të keni plotësuar matjet e mësipërme, përfundoni blerjen tuaj duke klikuar në butonin 'blej'.

  5 agjentët kryesorë për të blerë Bitcoin me një kartë krediti

  Gati për të blerë disa Bitcoin me një kartë krediti tani, por nuk keni kohë të kërkoni vetë një ndërmjetës? Nëse është kështu, shikoni pesë rekomandimet tona kryesore të renditura më poshtë.

  1. eToro - Brokeri më i mirë Bitcoin për fillestarët

  eToro është opsioni përfundimtar nëse jeni fillestar absolut në botën e Bitcoin dhe investimeve në internet. Më e rëndësishmja, ju mund të përdorni një kartë krediti për të depozituar fonde pa u tarifuar. Tërheqjet ngarkohen me vetëm 5 $, që është më se e arsyeshme. Vetëm kriptot e vërteta janë në dispozicion për përdoruesit e SH.B.A.

  eToro është rregulluar shumë, me licenca nga FCA, CySEC dhe ASIC. Platforma është gjithashtu miqësore me SH.B.A., megjithëse për shkak të rregulloreve, nuk do të jeni në gjendje të shesni shkurt Bitcoin. Nga ana tjetër, eToro ofron një veçori inovative të quajtur Copy Trading. Kjo ju lejon të kopjoni tregtinë e përdoruesve të tjerë, gjë që përsëri, është ideale nëse sapo keni filluar.

  Vlerësimi ynë

  • Mbështet të gjitha llojet e kartave të kreditit
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Llogaritë shprehen vetëm në USD
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

  2. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  3. Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Capital.com është një ndërmjetës në internet i rregulluar nga FCA që ofron shumë instrumente financiarë. Të gjitha në formën e CFD - kjo mbulon aksione, indekse, mallra, madje edhe kriptovaluta. Ju nuk do të paguani asnjë qindarkë të vetme në komision, dhe përhapjet janë shumë të shtrënguara. Objektet e levave janë gjithashtu në ofertë - plotësisht në përputhje me kufijtë e ESMA-s.

  Edhe një herë, kjo qëndron në 1:30 për diplomat dhe 1:20 për të miturit dhe ekzotikët. Nëse jeni të vendosur jashtë Evropës ose vlerësoni se jeni një klient profesionist, do të merrni kufij edhe më të lartë. Marrja e parave në Capital.com është gjithashtu një fllad - pasi platforma mbështet karta debiti / krediti, kuleta elektronike dhe transferime të llogarive bankare. Më e mira nga të gjitha, mund të filloni me vetëm 20 £ / $.

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Ekipi në AVATrade tani po ofron një bonus të madh Forex me 20% deri në 10,000 dollarë. Kjo do të thotë që do të duhet të depozitoni 50,000 dollarë për të marrë alokimin maksimal të bonusit. Merrni parasysh, do të duhet të depozitoni një minimum prej 100 $ për të marrë bonusin, dhe llogaria juaj duhet të verifikohet para se të kreditohen fondet. Në kushtet e tërheqjes së bonusit, ju do të merrni $ 1 për çdo 0.1 lot që tregtoni.

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  Siç sugjeron emri, EuropeFX është një ndërmjetës specialist i Forex-it. Me atë që tha, platforma gjithashtu mbështet CFD-të në formën e aksioneve, indekseve, kriptovalutave dhe mallrave. Ju do të jeni në gjendje të tregtoni përmes MT4, kështu që mund të zgjidhni nga softueri desktop, ose një aplikacion celular / tablet. Nëse dëshironi të tregtoni përmes shfletuesit tuaj standard të internetit, ndërmjetësi gjithashtu ofron platformën e vet amtare - EuroTrader 2.0. Për sa i përket tarifave, EuropeFX ofron përhapje super të ngushtë në çiftet kryesore. Paratë tuaja janë të sigurta në çdo kohë, jo më pak për faktin se ndërmjetësi është i autorizuar dhe licencuar nga CySEC.

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim

  Në përmbledhje, blerja e Bitcoin me një kartë krediti nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Thjesht duhet të gjesh një ndërmjetës të përshtatshëm, të hapësh një llogari, të vendosësh të dhënat e kartës tënde të kreditit dhe kaq - sapo ke blerë Bitcoin. Sidoqoftë, pjesa e ndërlikuar e procesit është të dish se cilin ndërmjetës do të përdorësh, jo më pak sepse ka dhjetra për të zgjedhur në vitin 2021.

  Me këtë tha, ne shpresojmë që duke lexuar udhëzuesin tonë nga fillimi në fund, ju të dini shumë metrika që duhet të shikoni. Kjo duhet të përfshijë tarifat e depozitave, komisionet, spread-et, mbështetjen e klientëve dhe levave.

  Më e rëndësishmja, duhet të siguroheni që ndërmjetësi juaj i zgjedhur të rregullohet nga një organ si FCA. Për t'ju ndihmuar gjatë rrugës, ne kemi renditur pesë ndërmjetësit tanë më të mirë të vlerësuar Bitcoin aktualisht në treg - të gjithë pranojnë depozita dhe tërheqje të kartave të kreditit.

   

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  FAQs

  Si ta blej Bitcoin me një kartë krediti?

  Do t'ju duhet të gjeni një ndërmjetës në internet që pranon depozitat në kartat e kreditit. Pasi ta bëni, thjesht hapni një llogari, verifikoni identitetin tuaj dhe futni detajet e kartës suaj të kreditit. Për të përfunduar procesin, vendosni një porosi 'blerje'.

  Cila është depozita minimale kur përdorni një kartë krediti për të blerë Bitcoin?

  Shumica e ndërmjetësve në internet do të zbatojnë një shumë minimale depozite kur përdorin një kartë krediti, e cila zakonisht qëndron brenda kufijve 50-150.

  Pse duhet të ngarkoj ID për të blerë Bitcoin me një kartë krediti?

  Brokerat online Bitcoin që pranojnë karta krediti kërkohet të verifikojnë identitetin e secilit dhe çdo personi që përdor faqen e tij. Kjo siguron që ndërmjetësit të jenë në përputhje me rregulloret kundër pastrimit të parave.

  Cilat tarifa depozite duhet të paguaj kur përdor një kartë krediti për të blerë Bitcoin?

  Disa, por jo të gjithë, ndërmjetësit e Bitcoin kërkojnë një tarifë depozite kur përdorin një kartë krediti. E shprehur si përqindje, kjo llogaritet përkundrejt madhësisë së depozitës tuaj.

  A do të më lejojë banka ime të përdor kartën time të kreditit për të blerë Bitcoin?

  Kishte raporte në fillim të vitit 2018 që një numër bankash në Mbretërinë e Bashkuar nuk do të pranonin më depozita në kartë krediti kur blinin Bitcoin në internet. Sidoqoftë, nuk duhet të keni probleme nëse jeni duke përdorur një ndërmjetës të rregulluar, pasi platforma në fjalë ka të ngjarë të ofrojë mijëra pasuri të tjera.

  A mund të tërhiqem përsëri në kartën time të kreditit?

  Po, pasi të keni arkëtuar investimin tuaj Bitcoin në ndërmjetësin tuaj të zgjedhur, mund të tërhiqni bilancin tuaj në të njëjtën kartë krediti që keni përdorur për të bërë depozitimin.

  A mund ta shkurtoj Bitcoin?

  Ju mund ta shisni Bitcoin shkurt duke përdorur një ndërmjetës të rregulluar CFD ..

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.