Faqet kryesore të minierave në re? Udhëzuesi ynë Falas 2021 për faqet më të mira të minierave në re

Faqet kryesore të minierave në re? Udhëzuesi ynë Falas 2021 për faqet më të mira të minierave në re

Platforma e minierave në re e Bitcoin

SHAMINING është e angazhuar në sigurimin e minierave në re ndërsa përdor teknologjinë, të zhvilluar nga ekspertët në fushën e IT dhe kriptomonedhave. Ideja kryesore e produktit është aplikimi efektiv i burimeve të ndryshme informatike. Ne priremi t'i bashkojmë investitorët, përfshirë të sapoardhurit, në një platformë të vetme së bashku. Besimi i klientëve tanë bazohet në prova të qarta: ata me ndershmëri marrin të ardhurat e tyre çdo ditë. SHAMINING është i angazhuar në sigurimin e minierave në re ndërsa përdor teknologjinë, të zhvilluar nga ekspertët në fushën e IT dhe kriptovalutave. Ideja kryesore e produktit është aplikimi efektiv i burimeve të ndryshme informatike. Ne priremi t'i bashkojmë investitorët, përfshirë të sapoardhurit, në një platformë të vetme së bashku. Besimi i klientëve tanë bazohet në prova të qarta: ata me sinqeritet marrin të ardhurat e tyre çdo ditë.

VLERSIMI LT2

 • Investoni nĂ« internet nga kudo
 • TĂ«rhiqni paratĂ« tuaja tĂ« sigurta dhe tĂ« menjĂ«hershme
 • Kontrolloni minatorĂ«t tuaj nga çdo pajisje, qoftĂ« desktop apo telefon celular

Miniera në re të Bitcoin Sidoqoftë, me industrinë e tejngopur tani, është praktikisht e pamundur të shikosh.

Kjo sepse hapësira minerare dominohet nga një numër i vogël lojtarësh - shumica e të cilëve janë të vendosur në Kinë. Me sa u tha, ju ende keni një shans për të bërë fitime të vazhdueshme përmes minierave duke ndarë burimet tuaja me investitorë të tjerë.

I njohur si 'miniera në re', nuk ka asnjë kërkesë për të blerë ndonjë pajisje ose për të kontribuar me energji elektrike. Në vend të kësaj, ju thjesht blini 'fuqi të shkathtësisë' dhe do të merrni një pjesë të fitimeve - proporcionale me investimin tuaj.

Nëse dëshironi të eksploroni nëse kjo është diçka që i plotëson qëllimet tuaja afatgjata të investimeve - sigurohuni që të lexoni tonë Udhëzues falas 2021 për faqet më të mira të minierave në re.

Shënim: Miniera në re është një sektor i parregulluar, kështu që ka shumë platforma fluturuese që nuk kanë qëllime të tjera përveç vjedhjes së parave tuaja. Si i tillë, shkel me shumë kujdes para se të regjistrohesh.

Tabela e PĂ«rmbajtjes

   

   

  ÇfarĂ« Ă«shtĂ« Cloud Minierat?

  Miniera në re është procesi i minierave të kriptomonedhave si Bitcoin dhe Ethereum pa pasur nevojë të blini ndonjë pajisje. Zakonisht, hardueri që kërkohet për të minuar kriptovalutat mbi baza DIY mund të kushtojë mijëra. Për më tepër, me bllokimin themelor që rrit nivelet e tij të vështirësisë me kalimin e kohës, pajisjet e sapo blera hardware shpejt duhet të zëvendësohen me pajisje edhe më të fuqishme - më pas duke e bërë investimin tuaj të tepërt.

  Ju atëherë duhet të merrni parasysh faktorët në kostot e ekzekutimit të pajisjes suaj, jo më pak sepse do t'ju kërkohet ta keni atë operues 24 orë në ditë për të pasur një shans për të fituar një fitim. Si të tilla, pajisjet e fuqishme të minierave kërkojnë një sasi të pahijshme të energjisë elektrike për të funksionuar, e cila është edhe një kosto tjetër që do të hajë në Roi tuaj afatgjatë. Kjo është ajo ku miniera e reve të Bitcoin hyn në lojë.

  Në formën e tij më themelore, miniera në re e Bitcoin ju lejon të përdorni hapësirën e minierave të kriptovalutave nga komoditeti i shtëpisë tuaj - pa pasur nevojë të blini ndonjë pajisje ose të konsumoni ndonjë energji elektrike. Përkundrazi, ju do të investoni fonde në një operacion të plotë minerar që tashmë ka kornizën e kërkuar për të minuar me sukses.

  Duke vepruar kështu, ju do të merrni një pjesë të fitimeve minerare - proporcionale me shumën që investoni. Kjo ju lejon të shihni një kthim të investimit tuaj nga dita e parë, pasi platformat e minierave në re të Bitcoin zakonisht paguajnë çdo ditë. Atëherë do të keni mundësinë të ri-investoni fitimet tuaja, që do të thotë se mund të përfitoni nga frytet e interesit të përbërë.

  Sidoqoftë, është e rëndësishme të theksohet se hapësira e minierave në renë Bitcoin shpesh vepron si Perëndimi i egër. Ndërsa ka një numër platformash të krijuara dhe të besueshme atje - shumë nuk janë. Në fakt, ka pasur platforma të panumërta të minierave në re që thjesht u zhdukën brenda natës - duke marrë me vete fondet e investitorëve gjatë rrugës. Si i tillë, duhet të shkelësh me shumë kujdes.

  Cilat janë pro dhe kundër të minierave në re?

  Pro

  • Minat e kriptomonedhave pa pasur nevojĂ« pĂ«r ndonjĂ« pajisje
  • AsnjĂ« kĂ«rkesĂ« pĂ«r tĂ« konsumuar energji elektrike
  • Investoni sa mĂ« pak ose sa dĂ«shironi
  • Shihni njĂ« kthim tĂ« investimit tuaj nga dita e parĂ«
  • Zgjidhni kriptovalutĂ«n qĂ« dĂ«shironi tĂ« minave
  • Merrni njĂ« pjesĂ« tĂ« fitimeve minerare proporcionale me investimin tuaj

  të Cons

  • ShumĂ« vende tĂ« minierave me hije
  • Fitimet e mundshme janĂ« shumĂ« tĂ« ulta

  Si funksionojnë platformat e minierave në re?

  Para se të bashkoheni në një platformë minierash cloud për herë të parë, është e rëndësishme që të keni një zotërim të fortë të mënyrës se si funksionon zakonisht procesi. Si i tillë, ne do të sugjeronim rishikimin e udhëzimeve të mëposhtme hap pas hapi.

  Shënim: Në shembujt e minierave në re që japim më poshtë, ne po përdorim numra të thjeshtëzuar dhe llogaritjet. Kjo është për tu siguruar që ju e kuptoni procesin në tërësinë e tij.

  đŸ„‡ Hapi 1: Zgjidhni njĂ« sit tĂ« minierave nĂ« re

  Porti juaj i parë i thirrjes do të jetë zgjedhja e një siti minierash në re Bitcoin që plotëson nevojat tuaja individuale. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të kryeni kërkime të zgjeruara në platformë - të tilla si sa kohë ka funksionuar faqja dhe si janë rishikimet në domenin publik.

  Ne kemi paraqitur disa këshilla se çfarë duhet të shikoni në një Bitcoin. site minierave cloud më poshtë në udhëzuesin tonë. Përndryshe, ne gjithashtu rendisim zgjedhjet tona kryesore për vendet më të mira të minierave të reve të vitit 2021 deri në fund të kësaj faqe.

  đŸ„‡ Hapi 2: Hapni njĂ« llogari dhe fondet e depozitave

  Pasi të keni zgjedhur një platformë të minierave në re që dëshironi të përdorni, atëherë do të duhet të hapni një llogari. Në shumicën e rasteve, do të duhet të jepni vetëm një adresë emaili dhe të zgjidhni një emër përdoruesi dhe fjalëkalim. Kjo është për shkak se faqet e minierave në re nuk kanë asnjë lidhje me monedhat fiat - kështu që atyre nuk u kërkohet të ju kërkojnë ndonjë informacion personal ose financiar.

  Atëherë do të duhet të depozitoni disa fonde, me faqet e minierave cloud që zakonisht mbështesin një varg kriptovalutash për të zgjedhur. Procesi funksionon në të njëjtën mënyrë si një shkëmbim kriptomonedhash i palëve të treta, për aq sa do t'ju duhet të transferoni fondet nga portofoli juaj privat.

  Ju do të duhet të:

  • Klikoni nĂ« kriptovalutĂ«n qĂ« dĂ«shironi tĂ« depozitoni nĂ« sitin e minierave nĂ« re
  • Kopjoni adresĂ«n unike tĂ« portofolit tĂ« depozitĂ«s nĂ« kujtesĂ«n tuaj
  • Kaloni te portofoli juaj privat dhe ngjiteni nĂ« adresĂ«
  • Vendosni shumĂ«n qĂ« dĂ«shironi tĂ« depozitoni dhe pastaj transferoni fondet
  • Faqja juaj e minierave nĂ« re duhet tĂ« kreditohet brenda 10-20 minutash

  đŸ„‡ Hapi 3: Zgjidhni njĂ« kriptomonedhĂ« pĂ«r tĂ« minuar

  Pasi të keni zgjedhur një platformë minerare cloud që dëshironi të përdorni, atëherë do të jeni në gjendje të bëni një investim. Faqet e minierave në re zakonisht ju japin mundësinë e minierave të një numri kriptomonedhash të ndryshme, secila prej të cilave do të vijë me pro dhe kundrat e saj.

  Për shembull, ndërsa miniera Bitcoin ofron më shumë stabilitet sesa kriptovalutat e tjera në treg, nxjerrja e një monedhe alt më pak të njohur potencialisht ofron një potencial më të madh të ngritjes.

  Shënim: Ekzistojnë një numër faktorësh që duhet të merrni në konsideratë para se të zgjidhni se cila kriptomonedhë do të minojë - të tilla si hashati minimal, madhësia e kontratës dhe rendimenti i parashikuar. Ne e trajtojmë këtë në më shumë detaje më vonë.

  Pasi të keni gjetur një kriptovalutë që dëshironi ta mjegulloni, do të duhet të vendosni se sa dëshironi të investoni. Pasi ta bëni, do të merrni fondet e marra nga bilanci i llogarisë tuaj dhe procesi i investimit ka përfunduar.

  đŸ„‡ Hapi 4: Merrni pjesĂ«n tuaj deri nĂ« maturimin e kontratĂ«s

  Në shumicën dërrmuese të rasteve, do t'ju kërkohet të investoni për një periudhë minimale. E njohur si 'Periudha e Kontratës', kjo dikton gjatësinë e kohës që do t'ju duhet për të mbyllur investimin tuaj fillestar. Kjo operon në një natyrë të ngjashme me obligacionet me normë fikse, për aq kohë sa ju do të merrni pagesa interesi gjatë gjithë afatit dhe shumën origjinale të depozitës në datën e maturimit të kontratës.

  Sidoqoftë, shumica e vendeve të minierave në re do të shpërndajnë pjesën tuaj të fitimeve të minierave në baza ditore. Kjo do të ndodhë çdo ditë deri në maturimin e kontratës. Kur ta bëjë këtë, atëherë ju do të merrni shumën e principalit përsëri në tërësi.

  PĂ«r shembull:

  • Ju investoni 1 BTC nĂ« njĂ« kontratĂ« minierash Bitcoin
  • Kontrata Ă«shtĂ« njĂ« vit
  • Investimi nĂ« minierat paguan 0.0001 BTC nĂ« ditĂ«
  • Ju merrni 0.0001 BTC çdo ditĂ« pĂ«r njĂ« vit
  • Sapo tĂ« pĂ«rfundojĂ« periudha njĂ« vjeçare, ju do tĂ« merrni pĂ«rsĂ«ri 1 BTC tuaj

  Nëse është e mundur, këshillohet që të ri-investoni pagesat tuaja ditore përsëri në një investim tjetër. Kjo do t'ju lejojë të shijoni efektet e interesit të përbërë, që do të thotë se do të fitoni "interes mbi interesin" dhe kështu - të rritni paratë tuaja shumë më shpejt.

  Zgjedhja e cila kriptomonedhe për të minuar

  Kështu që tani që e dini se si funksionojnë zakonisht platformat e minierave në re, tani duhet të mendoni për kriptovalutën specifike që dëshironi të minoni. Kjo nuk është e lehtë, pasi nuk ka asnjë përgjigje të vetme për monedhën më të mirë të minierës. Në vend të kësaj, ka shumë variabla që duhet të merrni në konsideratë.

  Kjo perfshin:

  Pot Potenciali Afatshkurtër i Monedhës

  Së pari dhe më e rëndësishmja, duhet të shikoni se si kriptomonedha në fjalë po performon në tregun e hapur. Për shembull, nëse monedha ka qenë në një trajektore përpjetë për disa javë ose muaj, atëherë mund të jetë e vlefshme të hidheni.

  Pse Epo, ju do të merrni fitimet tuaja të minierave në cloud çdo ditë, të cilat do të paguhen në kriptovalutën që po shfrytëzoni. Si e tillë, vlera në botën reale e medaljes do të ketë një ndikim të drejtpërdrejtë në Roi tuaj të përgjithshëm, veçanërisht nëse planifikoni të shisni monedhat tuaja sapo të paguhen.

  Pot Potenciali Afatgjatë i Monedhës

  Nëse jeni më të interesuar në afatgjatë qëndrueshmëria e investimit tuaj, ju mund të jeni më së miri të zgjidhni një kriptovalutë që mendoni se ka një shans të mirë për të rritur vlerën në të ardhmen. Duke vepruar kështu, ju do të mbani fitimet tuaja të minierave në re me synimin e shitjes së monedhave në një numër vitesh.

  Në fund të fundit, nëse jeni të sigurt në potencialin e kriptomonedhës suaj të zgjedhur, ju keni shansin për të marrë monedha me një çmim të zbritur përmes minierave në re.

  . Konkurrenca

  Gjatë disa viteve fillestare të Bitcoin, ishte e mundur për të fituar shpërblime të minierave me një pajisje bazë CPU. Kjo ishte për shkak se praktikisht nuk kishte konkurrencë midis minatorëve, që do të thotë se të gjithë kishin një shans të mirë për të fituar atë shpërblim të bllokut shumë të rëndësishëm. Sidoqoftë, pasi Bitcoin është tani një klasë pasuri me shumë miliardë paund, hapësira minerare dominohet nga një numër i zgjedhur i pajisjeve të burimeve të mira.

  Si e tillë, mund të jetë me vlerë të zgjidhni një kriptovalutë që operon në një fushë minierash më pak konkurruese. Në fakt, sa më pak e vlefshme të jetë monedha përkatëse, aq më shumë shanse do të ketë operacioni juaj i minierave në re vazhdimisht duke fituar shpërblimin e bllokut.

  . Prodhimi i Projektuar

  Shumica e vendeve të minierave në re do t'ju japin një ndarje të pagës së parashikuar në kriptovalutën tuaj të zgjedhur. Kjo ndonjëherë shprehet si një shumë dollarësh për çdo KW / s ose MH / s. Sidoqoftë, kjo e bën të vështirë të dihet saktësisht se sa keni gjasa të merrni, kështu që ne preferojmë faqe që ofrojnë rendimente të parashikuara në përqindje.

  Merrni shënim, nuk ka kurrë ndonjë garanci se do të realizoni rendimentin e parashikuar të publikuar nga faqja e minierave në re, pasi kushtet e tregut ndryshojnë pothuajse çdo ditë.

  Si mund të zgjedh një sit minierash në re?

  Zgjedhja e platformës që do të përdorni në përpjekjen tuaj për të përfituar nga miniera në re është pjesa më e vështirë e procesit. Kjo sepse industria operon në një mënyrë të parregulluar, kështu që paratë tuaja nuk janë kurrë 100% të sigurta.

  Sidoqoftë, ne kemi renditur disa nga faktorët kryesorë që duhet të shikoni para se të bashkoheni në një sit të ri të minierave në re.

  Shënim: Nëse nuk keni kohën e duhur për të kryer hulumtimin tuaj, ne kemi renditur zgjedhjet tona kryesore të platformës minerare në cloud.

  đŸ„‡ Reputacioni dhe Gjurmimi i Rekordeve

  Megjithëse platformat e minierave në re nuk janë të rregulluara, ju ende keni një bollëk informacioni të disponueshëm për ju në domenin publik. Së pari, kontrolloni për të parë se kur u hap faqja e minierave në re. Sa më gjatë të jetë funksionuar - aq më mirë.

  Më pas duhet të eksploroni faqet e internetit si Reddit për të vlerësuar perceptimin publik të ofruesit të minierave në re. Nëse ka ankesa të vazhdueshme nga investitorët e kaluar të faqes, ju ndoshta duhet ta shmangni atë.

  Co Monedha të Mbështetura

  Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh llojin e kriptovalutës me të cilën dëshironi të financoni llogarinë tuaj të minierave në re. Nëse platforma nuk mbështet një monedhë që ju mbani aktualisht, kjo do të thotë që do të duhet të shkoni dhe ta blini atë.

  Kjo ka të ngjarë të rrisë koston e investimit tuaj kur faktorizoni tarifat e këmbimit, kështu që vlerësoni se cilat monedha mbështeten përpara se të hapni një llogari.

  Pajisjet minerare

  Platformat e minierave në re kërkohet të kenë një konfigurim të plotë të pajisjeve minerare që është në gjendje të fitojë vazhdimisht shpërblime blloku. Nëse jo, nuk do të keni shanse për të fituar para. Në ballë të kësaj janë pajisjet hardware që platforma zotëron.

  Siç e kemi vërejtur më herët, minatorëve shpesh u kërkohet të azhurnojnë vazhdimisht pajisjet hardware kur dhe kur niveli i vështirësisë në bllokim rritet. Si i tillë, eksploroni konfigurimin e faqes së minierave cloud në fjalë dhe thelbësisht - çfarë pajisje zotëron.

  Vendndodhja

  Vendndodhja e platformës së minierave në re duhet të luajë gjithashtu një rol të rëndësishëm në procesin tuaj të vendimmarrjes. Për shembull, do të dëshironi të zgjidhni një operacion minierash që bazohet në një vend me çmime të lira të energjisë. Kjo është për të siguruar që prodhimi juaj nuk do të hahet nga konsumi i vazhdueshëm i energjisë elektrike.

  Në mënyrë të ngjashme, ju do të dëshironi të zgjidhni një sit minierash në re që bazohet në një vendndodhje të kripto-miqësore. Nëse nuk është kështu, ekziston gjithmonë mundësia që operacioni të mbyllet nga autoritetet lokale.

  Contract Kontrata minimale

  Shtë e rëndësishme të vlerësoni kontratën minimale me të cilën do të lidhet investimi juaj. Për shembull, nëse faqja e minierave në re kërkon që të gjithë investitorët të angazhohen në një kontratë një vjeçare, kjo do të thotë që investimi juaj kryesor nuk do të paguhet derisa të mbarojë viti. Kjo mund të jetë problematike nëse keni përjetuar një krizë afatshkurtër të fluksit të parave dhe keni nevojë të arrini investimet tuaja.

  đŸ„‡ Tarifat

  Kompanitë e minierave në re janë në biznesin e fitimit të parave. Si i tillë, do të duhet të keni një zotërim të fortë të strukturës themelore të tarifës. Në disa raste, ju mund të merrni një tarifë të ndryshueshme bazuar në sasinë e energjisë elektrike që konsumohet. Në raste të tjera, faqja e minierave në re mund të marrë një përqindje të shumës që merrni në fitime. Për shembull, platforma mund të marrë 10% të shpërblimit tuaj minerar 0.0001 BTC.

  Për më tepër, duhet të vlerësoni nëse platforma e minierave cloud ndan ose jo shpërblimin e bllokut bllokoni tarifat e transaksioneve, ose thjesht shpërblimin. Në shumë raste, platformat do të mbajnë tarifat e transaksioneve që ata grumbulluan kur fituan shpërblimin e bllokut, që do të thotë se po humbni rendiment shtesë.

  Rreziqet e përdorimit të një siti minerar në re

  Siç është rasti me çdo produkt investimi, ju duhet të keni një kuptim të vendosur të rreziqeve themelore. Mbi të gjitha, kriptovalutat veprojnë në një industri shumë spekulative, kështu që gjithmonë ekziston mundësia që të humbni para.

  ⚡ Scam Cloud Mining Sites

  Megjithëse minierat në re janë akoma një dukuri e re e arsyeshme, ka pasur shembuj të panumërt të faqeve të internetit të mashtrimit që kanë ikur me fondet e klientit.

  Ndërsa platforma mund të ketë funksionuar fillimisht në një mënyrë të ligjshme, ne kemi parë raste kur faqja e minierave cloud thjesht mbyllet brenda natës, me investitorët që humbin gjithçka.

  Në fund të fundit, nuk ka asnjë garanci se kjo nuk do të ndodhë me ju, jo vetëm për shkak të natyrës së parregulluar dhe pa kufij të kriptovalutave.

  Kushtet e Tregut

  Ju do të nxirrni kriptovaluta, kështu që fitimet tuaja do të paguhen në monedha kriptomonedha. Si i tillë, për të realizuar fitimet tuaja në paund dhe pendë, do t'ju kërkohet të shisni monedhat tuaja në treg të hapur.

  Sidoqoftë, nëse tregjet e kriptovalutave kalojnë një periudhë bezdi, mund t'ju duhet të shkarkoni monedhat tuaja me një çmim të zbritur.

  Kjo mund të rezultojë në një humbje, duke e bërë më pas investimin e minierave të tepërta. Në raste më të rënda, nëse projekti përkatës i kriptomonedhës shembet plotësisht, fitimet tuaja të minierave në re mund të jenë të pavlefshme.

  ⚡ I mbyllur nĂ« njĂ« kontratĂ« jofitimprurĂ«se

  Megjithëse një sit minierash në re mund të ketë pasur sukses të mëparshëm në nxjerrjen e një kriptomonedhe të veçantë, nuk ka asnjë garanci se kjo do të jetë gjithmonë kështu.

  Për shembull, nëse një veprimtari e madhe minerare zhvillon një pajisje të re harduerike që ka kapacitetin për të gjeneruar më shumë energji hashing se çdo gjë tjetër në treg, faqja e minierave në re mund të mos jetë më në gjendje të konkurrojë.

  Kjo do të ishte shumë problematike nëse jeni i mbyllur në një kontratë minierash në re që nuk jeni në gjendje të dilni.

  Faqet më të mira të minierave në renë 2021

  MegjithĂ«se ne do tĂ« sugjeronim kryerjen e kĂ«rkimit tuaj para se tĂ« bashkoheni nĂ« njĂ« sit tĂ« ri tĂ« minierave nĂ« re, ne kemi renditur zgjedhjet tona kryesore mĂ« poshtĂ«. Ç'Ă«shtĂ« mĂ« e rĂ«ndĂ«sishmja, sigurohuni qĂ« platforma tĂ« jetĂ« e pĂ«rshtatshme pĂ«r nevojat tuaja individuale dhe tĂ« kuptoni rreziqet.

  përfundim

  Nëse e keni lexuar udhëzuesin tonë për nxjerrjen e reve në Bitcoin nga fillimi në fund, shpresohet që tani të keni një kuptim të vendosur se si funksionon kjo hapësirë. Kjo duhet të përfshijë faktorët që duhet të merrni në konsideratë në zgjedhjen e një vendi minierash në re, si dhe vlerësimin e asaj kriptomonedhe për të minuar.

  Më e rëndësishmja, ju jeni gjithashtu të vetëdijshëm për rreziqet e shumta të investimit në një vend minierash cloud - të tilla si të qenit i mbyllur në një kontratë jofitimprurëse ose të veproni në një treg bearish të kriptovalutave.

  Me atë që tha, miniera në re ofron mundësi për të bërë fitime të vogla, megjithëse të qëndrueshme. Nuk ka ndonjë kërkesë për të blerë pajisje të shtrenjta harduerike dhe as nuk keni nevojë të shqetësoheni për konsumin e energjisë elektrike. Në vend të kësaj, thjesht duhet të vendosni se cilën monedhë dëshironi të minoni, sa dëshironi të investoni dhe kaq.

   

   

  FAQs

  A ka ndonjë platformë falas për minierat në re?

  Ndërsa një numër platformash minierash cloud mund të pretendojnë të ofrojnë shërbimet e tij mbi një bazë pa tarifa, nuk ka gjasa të jetë një operacion i ligjshëm. Mbi të gjitha, pse platforma do të kalonte nëpër telashet e investimit të shumave të parave në një platformë minerare të plotë, vetëm për të ofruar falas shërbimet e saj të minierave në re?

  Si mund ta di nëse një sit minierash në re është i besueshëm?

  Faqet e minierave në re funksionojnë në një mënyrë të parregulluar, kështu që duhet të jeni vërtet të kujdesshëm me atë me të cilin regjistroheni. Gjëja më e mirë që mund të bëni është të kontrolloni se sa kohë ka funksionuar platforma dhe të rishikoni reagimet në domenin publik nga investitorët e kaluar dhe aktualë.

  Sa kushton miniera në re?

  Nga njëra anë, nuk do të keni nevojë të blini ndonjë pajisje, kështu që mund të investoni sa më pak ose aq sa dëshironi. Sidoqoftë, do të duhet të paguani një tarifë për të përdorur një faqe minierash në re, e cila do të ndryshojë nga ofruesi në ofrues.

  Sa kohë janë kontratat e minierave në re?

  Afati minimal i kontratës i ofruar nga platformat e minierave në re do të ndryshojë nga faqja në vend. Ndërsa disa ofrojnë një afat minimal prej 6 muajsh, të tjerët janë më të gjatë.

  A mund të dal nga kontrata e minierave në re herët?

  Kjo varet nga kushtet e kontratës. Faqet më të mira të minierave në re do të ofrojnë një klauzolë përfundimi që ju lejon të dilni nga një kontratë nëse mbetet e padobishme për një numër të caktuar ditësh radhazi.

  ÇfarĂ« kriptomonedhash mund tĂ« minave cloud?

  Faqet e minierave në re do të mbështesin kriptovalutat në varësi të pajisjeve që ata posedojnë. Kjo sepse kriptovalutat shpesh do të kenë algoritmin e tyre të heshimit, kështu që platformat duhet të investojnë në pajisje të specializuara. Sidoqoftë, opsionet përfshijnë Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin dhe më shumë.

  Si paguhen fitimet nga minierat?

  Faqet e minierave në re zakonisht shpërndajnë fitime në baza ditore. Kjo zakonisht është në të njëjtën monedhë që ju po shfrytëzoni cloud. Për shembull, nëse po shfrytëzoni Ethereum, do të merrni fitimet tuaja ditore në ETH.

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha Ă«shtĂ« njĂ« studiuese dhe shkrimtare me qendĂ«r nĂ« MB qĂ« specializohet nĂ« financat e tĂ« gjitha gjĂ«rave. Kjo pĂ«rfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, nĂ« tregtinĂ« e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar pĂ«rmbajtje tĂ« bazuar nĂ« financa pĂ«r disa vjet dhe ka njĂ« larmi botimesh nĂ« domenin nĂ« internet. Ç'Ă«shtĂ« mĂ« e rĂ«ndĂ«sishmja, ajo Ă«shtĂ« nĂ« gjendje tĂ« shpjegojĂ« subjektet komplekse financiare nĂ« njĂ« mĂ«nyrĂ« miqĂ«sore pĂ«r fillestarĂ«t.