Brokerat më të mirë të Bitcoin - Mësoni 2 Tregtoni Udhëzuesin e Plotë 2021!

Brokerat më të mirë të Bitcoin - Mësoni 2 Tregtoni Udhëzuesin e Plotë 2021!

Brokerat e Bitcoin, në kërkim të bashkimit me revolucionin e kriptomonedhës duke blerë disa Bitcoin tuajin? Nëse është kështu, mënyra më e lehtë dhe më efektive për ta bërë këtë është përmes një ndërmjetësi Bitcoin.

Me pak fjalë, ndërmjetësit më të mirë të Bitcoin ju lejojnë të hapni shpejt një llogari, të depozitoni fonde me një kartë debiti ose krediti - dhe pastaj të blini sa më shumë ose aq Bitcoin sa dëshironi.

Me këtë tha, ka qindra platforma aktive në treg, kështu që të dish se me cilin ndërmjetës të regjistrohesh nuk është diçka e lehtë. Si i tillë, ne do të sugjeronim të lexoni udhëzuesin tonë për Brokerat më të Mirë të Bitcoin.

Jo vetëm që zgjidhim 5 zgjedhjet tona më të mira të ndërmjetësve Bitcoin të vitit 2021, por gjithashtu shpjegojmë pse të zgjedhësh Bitcoin CFD është mënyra më e sigurt, e lirë dhe më e përshtatshme për të bërë një investim.

Shënim: Metrika më e rëndësishme për të kërkuar kur kërkoni një ndërmjetës Bitcoin është rregullorja. Në fund të fundit, nëse ndërmjetësi është i palicencuar, duhet ta shmangni atë.

Tabela e Përmbajtjes

   

  eToro - Bleni dhe Investoni në Asete

  Vlerësimi ynë

  • Bleni mbi 2,400 aksione
  • Depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti, portofol elektronik, ose llogari bankare dhe PayPal
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Vetëm kriptot e vërteta janë në dispozicion për përdoruesit e SH.B.A.
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

   

  Cilat janë ndërmjetësit Bitcoin?

  Një ndërmjetës Bitcoin është thjesht një tregtare online platformë që ju lejon të blini dhe shisni kriptovaluta. Ngjashëm me një ndërmjetës tradicional në internet, procesi kërkon që ju të hapni një llogari, të depozitoni fonde dhe më pas të vendosni se sa Bitcoin dëshironi të blini. Brokerat zakonisht ju lejojnë të përdorni mënyra të përditshme pagese si një kartë debiti / krediti, llogari bankare ose e-wallet, gjë që e bën procesin e blerjes super të lehtë.

  Në kthim, ndërmjetësit e Bitcoin do t'ju marrin një tarifë. Kjo mund të vijë në një sërë formash dhe madhësish, kështu që kostot tuaja do të varen nga ndërmjetësi që përdorni. Për shembull, ndërsa ndërmjetësit e njohur Bitcoin si Coinbase ngarkojnë tarifa për të depozituar fonde bëni një blerje - platformat si Crypto Rocket dhe eToro nuk e bëjnë. Si i tillë, duhet të kuptoni strukturën e tarifës së ndërmjetësit para se të filloni të zhyteni.

  Me sa u tha - ka dy lloje të ndërmjetësve Bitcoin aktivë në hapësirën në internet - kështu që ai që zgjidhni do të varet nga qëllimet tuaja afatgjata të investimeve. Ç'është më e rëndësishmja, ky ose do të jetë një ndërmjetës që kërkon që ju të ruani Bitcoin tuaj në një portofol privat, ose një ndërmjetës që lehtëson investimin tuaj përmes një CFD të rregulluar.

  Llojet e ndërmjetësve të Bitcoin

  Supershtë shumë e rëndësishme për ju të kuptoni se si zgjedhja juaj e ndërmjetësit mund të ketë një fjalë kryesore në përbërjen e blerjes tuaj Bitcoin, kështu që ne e shpjegojmë këtë në më shumë detaje në seksionet më poshtë.

  ✔️ Blerja e Bitcoin 'Aktual'

  Bitcoin është një monedhë e decentralizuar - që do të thotë se nuk kontrollohet nga asnjë person apo autoritet i vetëm. Si të tillë, ata që mbajnë Bitcoin në një portofol privat janë 100% përgjegjës për ruajtjen e tij të sigurt. Me fjalë të tjera, nëse portofoli juaj Bitcoin do të hakohej - ose do të transferonit fonde në një adresë të pavlefshme, Bitcoin-i juaj do të humbte përgjithmonë.

  Ndryshe nga një investim tradicional, nuk do të jeni në gjendje të merrni telefonin dhe të kërkoni nga ndërmjetësi të hetojë humbjen. Përkundrazi, ky është rreziku i blerjes së Bitcoin 'aktual', pasi duhet të siguroheni që ta mbani të sigurt në çdo kohë.

  Tani, kjo nuk është domosdoshmërisht një lëshues për të thënë nëse e dini se si funksionojnë kuletat e kriptovalutave. Sidoqoftë, nëse jeni një fillestar i plotë që hyni në hapësirën e Bitcoin për herë të parë, mendimet për të ruajtur monedhat tuaja nuk janë asgjë më shumë se të ngurtësohen - veçanërisht nëse përfshihen sasi të mëdha të kapitalit.

  Sidoqoftë, nëse dëshironi të zotëroni Bitcoin "aktual", ndërmjetësi në fjalë do të lehtësojë porosinë tuaj përmes një metode të përditshme pagese. Pasi të jenë blerë monedhat, atëherë do t'ju duhet t'i tërhiqni ato në një portofol privat. Disa platforma ju lejojnë të ruani monedhat brenda 'portofolit të internetit' të ndërmjetësit - megjithëse, kjo është jashtëzakonisht e rrezikshme.

  ✔️ Blerja e CFD-ve në Bitcoin

  Kështu që na lë me opsionin 2 - blerjen e CFD-ve të Bitcoin. Për ata që nuk janë në dijeni, një CFD (Kontratë për Ndryshim) është një instrument financiar që ju lejon të investoni në një aktiv pa marrë ju pronësinë. Në vend të kësaj, ju thjesht po spekuloni nëse çmimi i aktivit do të rritet ose ulet.

  Kjo jo vetëm që përfshin aktive si Bitcoin, por fjalë për fjalë çdo instrument financiar që tregtohet në tregjet tradicionale. Mendoni përgjatë vijave të arit, naftës, stoqeve, indekseve, gazit, grurit dhe ETF-ve. Nga njëra anë, blerja e një Bitcoin CFD do të thotë që ju në të vërtetë nuk zotëroni asetin themelor.

  Sidoqoftë, a ka rëndësi kjo? Në thelb, nëse jeni duke kërkuar për të blej Bitcoin sepse mendoni se vlera e tij do të rritet në të ardhmen, atëherë CFD mund ta lehtësojnë këtë. Për shembull, nëse blini një Bitcoin CFD kur vlerësohet në 6,000 dollarë - dhe e shisni atë dy vjet më vonë me një çmim prej 10,000 dollarësh - ju përsëri bëni të njëjtin fitim që do të kishit bërë duke zotëruar Bitcoin 'aktual'.

  Në fakt, përfitimet e përdorimit të ndërmjetësve Bitcoin që specializohen në CFD janë katërfish - siç e shpjegojmë më poshtë.

  1. Tarifat janë shumë më të ulta

  Një nga ndërmjetësit më të njohur të Bitcoin në hapësirën në internet është ai i Coinbase. Arsyeja kryesore për këtë është se platforma e bën shumë të lehtë blerjen e Bitcoin me një kartë debiti ose krediti të përditshëm. Sidoqoftë, Coinbase kërkon shumë për shërbimet e saj.

  Për shembull, ju duhet të paguani 3.99% për të depozituar me një kartë debiti / krediti, dhe pastaj 1.5% të tjera sa herë që blini ose shisni Bitcoin. Këto tarifa janë i madh në krahasim me ndërmjetësit e Bitcoin që specializohen në CFD.

  Në fakt, shumica e ndërmjetësve të Bitcoin që ne rekomandojmë në këtë faqe jo vetëm që ju lejojnë të depozitoni fonde falas - por ju mund të tregtoni Bitcoin pa paguar asnjë komision.

  2. Brokerat e CFD rregullohen shumë

  Pjesa më e gjerë ndërmjetësi i kriptomonedhave hapësira operon në një mënyrë të parregulluar. Kjo është kryesisht për shkak të faktit se shumë pak vende ende nuk kanë instaluar legjislacion specifik për kripto - që do të thotë që platformat janë në gjendje të tregtojnë pa mbajtur një licencë.

  Përkundrazi, hapësira e ndërmjetësit CFD është rregulluar shumë - që do të thotë që fondet tuaja të mbesin të sigurta në çdo kohë. Për shembull, të gjithë ndërmjetësit më të vlerësuar të Bitcoin të renditur në këtë faqe kanë një licencë rregullative të nivelit një. Kjo përfshin organe të tilla si FCA e MB, ASIC e Australisë ose CySEC e Qipros.

  3. Ruajtja dhe shitja është pa ndërprerje

  Siç e kemi vërejtur shkurtimisht më parë, blerja e Bitocin 'aktual' është një makth logjistik. Për shembull, nga ju kërkohet të tërhiqni monedhat nga ndërmjetësi juaj i zgjedhur dhe më pas t'i mbani të sigurta në një portofol privat. Kur bëhet fjalë për të shkarkuar investimin tuaj Bitcoin, atëherë duhet të transferoni monedhat përsëri në një ndërmjetës në internet dhe t'i këmbyeni ato me para. Ky është një proces mjaft i rëndë dhe i mbushur me rreziqe.

  Me sa u tha, duke përdorur një ndërmjetës Bitcoin që specializohet në CFD, nuk keni pse të shqetësoheni aspak për ruajtjen. Kjo është për shkak se CFD thjesht ndjekin aktivin themelor - që do të thotë se instrumenti financiar nuk ekziston. Si i tillë, nuk ka frikë se Bitcoin juaj do të humbet ose vidhet!

  Për më tepër, kjo gjithashtu e bën atë një fllad kur bëhet fjalë për të arkëtuar investimin tuaj. Ndërsa Bitcoin juaj ruhet në ndërmjetës përmes një instrumenti CFD, ju thjesht duhet të vendosni një urdhër shitje për të dalë nga tregtia juaj. Sapo ta bëni, atëherë mund të tërhiqni fondet përsëri në kartën tuaj të debitit / kreditit, llogarinë bankare ose portofolin tuaj elektronik.

  4. Aftësia për të aplikuar levave dhe shitje të shkurtër

  Ndryshe nga një ndërmjetës konvencional Bitcoin, ata që ofrojnë kriptovaluta në formën e CFD ju lejojnë të aplikoni levave. Për ata që nuk janë në dijeni, kjo do të thotë që ju do të keni mundësinë e tregtimit më shumë sesa keni në llogarinë tuaj.

  Në Mbretërinë e Bashkuar, për shembull, investitorët janë në gjendje të aplikojnë levë deri në 2x kur tregtojnë Bitcoin, që do të thotë se një investim prej 500 £ do t'ju lejojë të blini me vlerë 1,000 £. Në rajone të tjera, ju mund të tregtoni mirë deri në 100x - do të thotë një bilanc 500 would do t'ju lejojë të tregtoni me 50,000!

  Në mënyrë të ngjashme, ndërmjetësit e CFD-së që mbajnë kriptovaluta ju lejojnë gjithashtu të shisni me shpejtësi Bitcoin. Kjo do të thotë që ju mund të bëni fitime në rast se Bitcoin bie në vlerë.

  Pagesat në Bitcoin Brokers

  Kështu që tani që njihni dy llojet e ndërmjetësve Bitcoin aktualisht aktivë në treg, tani do të diskutojmë për pagesat. Mbi të gjitha, ju do të blini Bitcoin me para të botës reale - kështu që duhet të mendoni se si keni ndërmend të merrni fonde brenda dhe jashtë ndërmjetësit.

  Mënyra pagese

  Shumica e ndërmjetësve të Bitcoin ju lejojnë të depozitoni dhe tërheqni fonde me një sërë metodash pagese. Kjo mund të përfshijë:

  • Kartat e debitit
  • Credit Cards
  • Transferimi i Bankës Lokale
  • Tela e Bankës Ndërkombëtare
  • Paypal
  • Skrill
  • Neteller
  • Western Union

  Bestshtë më mirë të kontrolloni nëse mënyra juaj e preferuar e pagesës mbështetet ose jo para hapjes së një llogarie me ndërmjetësin.

  Tarifat e depozitave / tërheqjeve

  Në disa raste, ndërmjetësit e Bitcoin do t'ju marrin një tarifë për të depozituar dhe / ose tërhequr fonde. Siç kemi diskutuar më herët, llojet e Coinbase ngarkojnë një dajak 3.99% në depozitat e kartave të debitit / kreditit.

  Kjo do të thotë që një depozitë prej 1,000 £ do t'ju kushtojë 39.99 £ si tarifa. Në skajin tjetër të spektrit, të ngjashmit e eToro nuk ngarkojnë asgjë për depozitat dhe vetëm 5 dollarë për tërheqjet.

  Tarifat e ndërmjetësit Bitcoin

  Brokerat e Bitcoin janë në biznesin e fitimit të parave, kështu që duhet të keni një zotërim të fortë të strukturës së tarifave të platformës. Kjo mund të përfshijë:

  Komisionet e tregtimit

  Ky është një komision i ngarkuar nga ndërmjetësi sa herë që bëni një tregti. Kjo përfshin një tarifë kur blini Bitcoin, si dhe kur e shisni. Nëse ngarkohet një komision tregtar, atëherë ju do të paguani një përqindje të shumës që dëshironi të blini.

  Për shembull, le të themi që ndërmjetësi kërkon një tarifë prej 1.5% dhe ju dëshironi të blini Bitcoin me vlerë 2,000 £. Kjo do të përkthehej në një tarifë fillestare prej 30 £. Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për shitjen e Bitcoin-it tuaj do t'ju duhet të paguani edhe një komision.

  Për shembull, le të themi se investimi juaj 2,000 £ Bitcoin tani vlen 3,000. Kjo do të thotë që ju do të paguani 1.5% të vlerës aktuale të tregut prej 3,000 £ - që është e barabartë me 45 £. Siç u përmend më herët, shumica e ndërmjetësve të Bitcoin që ne rekomandojmë në këtë faqe nuk ngarkojnë fare komisione tregtare.

  Përhapet

  Të gjithë ndërmjetësit e Bitcoin do të ngarkojnë një përhap. Ngjashëm me hapësirën tradicionale të investimeve, ky është ndryshimi midis çmimit të 'blerjes' dhe 'shitjes' së aktivit.

  Për shembull, le të themi se Bitcoin ka një çmim 'blerje' prej $ 6,000 dhe një çmim 'shitje' prej $ 6,060. Duke llogaritur diferencën midis dy çmimeve, ne marrim një përhapje prej 1%. Kjo do të thotë që ju keni nevojë për investimin tuaj Bitcoin që të rritet me të paktën 1% vetëm për t'u shkëputur.

  Shpesh ka një shkëmbim ndërmjet përhapjeve dhe komisioneve të ngarkuara nga ndërmjetësit e Bitcoin, kështu që duhet ta kontrolloni këtë para se të regjistroheni. Për shembull, ndërsa një ndërmjetës mund të mos ngarkojë asnjë komision, mund të zbuloni se përhapjet e tij janë disi jokonkurruese.

  Si funksionojnë ndërmjetësit Bitcoin?

  Ende i hutuar se si funksionon procesi i investimeve në një ndërmjetës Bitcoin? Nëse është kështu, do të gjeni një udhëzues të thjeshtë hap pas hapi të përshkruar më poshtë. Kjo zbërthen procesin nga fundi në fund për hapjen e një llogarie, depozitimin e fondeve, blerjen e Bitcoin dhe ç'është më e rëndësishmja - arkëtimi i investimit tuaj.

  Hapi 1: Gjeni një Broker Bitcoin

  Për të marrë topin, do të duhet të gjeni një ndërmjetës Bitcoin që plotëson nevojat tuaja. Nëse ju pëlqen tingulli i investimit në Bitcoin përmes CFD, do të gjeni top pesë zgjedhjet tona të renditura në fund të kësaj faqe.

  Nëse doni të zotëroni Bitcoin 'aktual', mund të jetë e vlefshme të përdorni eToro. Kjo sepse platforma është e rregulluar, ajo pranon shumë mënyra pagese dhe në fund të fundit - nuk keni nevojë të tërhiqni monedhat tuaja.

  eToro - Bleni dhe Investoni në Asete

  Vlerësimi ynë

  • Bleni mbi 2,400 aksione
  • Depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti, portofol elektronik, ose llogari bankare dhe PayPal
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Vetëm kriptot e vërteta janë në dispozicion për përdoruesit e SH.B.A.
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

   

  Përndryshe, nëse doni të kryeni disa studime nga ana juaj, lëvizni poshtë në seksionin tonë në si të zgjidhni një ndërmjetës Bitcoin?

  Hapi 2: Hapni një llogari

  Në mënyrë që të blini Bitcoin me një ndërmjetës të rregulluar, do të duhet të hapni një llogari. Mos u shqetëso - procesi rrallë zgjat më shumë se 5-10 minuta, dhe pasi të vendosesh, je i lirë të blesh dhe të shesësh Bitcoin siç dëshiron.

  Për të filluar procesin, do të duhet të jepni informacionin e mëposhtëm:

  • Emri i plotë
  • Data e lindjes
  • Adresa e shtepise
  • kombësi
  • Kontaktoni Details

  Ju gjithashtu do të duhet të zgjidhni një emër përdoruesi dhe një fjalëkalim të fortë. Për më tepër - dhe ndoshta më e rëndësishmja, ndërmjetësuesve të rregulluar u kërkohet të verifikojnë identitetin tuaj para se të mund të depozitoni fonde.

  Edhe një herë, procesi zgjat disa minuta. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ngarkoni një kopje të qartë të pasaportës ose patentës tuaj, dhe platforma duhet të jetë në gjendje të vërtetojë dokumentin menjëherë.

  Hapi 3: Fondet e depozitave

  Tani do të duhet të shtoni disa fonde në llogarinë tuaj të posaçme të ndërmjetësuesit Bitcoin. Siç kemi diskutuar më parë, kjo ka të ngjarë të përfshijë zgjedhjen e një karte debiti / krediti, llogari bankare ose portofolit elektronik.

  Para se të vazhdoni, kontrolloni për të parë se cila është shuma minimale e depozitës së ndërmjetësit. Ju gjithashtu duhet të kontrolloni nëse ndërmjetësi do t'ju marrë ose jo një tarifë në mënyrën tuaj të zgjedhur të depozitës.

  Hapi 4: Bleni Bitcoin

  Pasi llogaria juaj të jetë financuar, ju jeni gati të blini Bitcoin. Kjo do të kërkojë që ju të vendosni një urdhër blerjeje, prandaj sigurohuni që të ndiqni hapat e përshkruar më poshtë.

  • Zgjidhni një porosi 'blej'
  • Shkruani shumën e Bitcoin që dëshironi të blini në monedhën tuaj vendase
  • Zgjidhni një porosi të tregut për të marrë çmimin tjetër të disponueshëm
  • Nëse dëshironi të aplikoni levë, zgjidhni shumëfishin tuaj
  • Vendosni një urdhër për humbjen e ndalimit nëse dëshironi të mbyllni tregtinë tuaj me një çmim të caktuar nëse tregjet shkojnë kundër jush

  Sapo të konfirmoni porosinë e blerjes, blerja juaj duhet të ekzekutohet brenda disa sekondave.

  Hapi 5: Shlyerja e investimit tuaj

  Nëse keni blerë Bitcoin me një ndërmjetës CFD (ose plotësisht me eToro), nuk keni nevojë të bëni asgjë më tej. Epo, derisa të vendosni të shisni Bitcoin-in tuaj - shpresojmë që me një çmim më të lartë se sa keni paguar.

  Nëse e bëni këtë, thjesht duhet të futeni përsëri në llogarinë tuaj të ndërmjetësit Bitcoin dhe pastaj të vendosni një urdhër shitje. Disa sekonda më vonë, ju nuk do të mbani më Bitcoin, dhe të ardhurat do të shtohen në bilancin tuaj të parave të gatshme.

  Më pas mund të tërhiqni paratë përsëri në të njëjtën mënyrë pagese që keni depozituar!

  Gjetja e ndërmjetësve më të mirë të Bitcoin

  Nuk ka diçka të tillë si 'ndërmjetësi më i mirë Bitcoin' për-thënë, pasi asnjë-dy platforma janë të njëjta. Për shembull, ndërsa një ndërmjetës mund të ofrojë përhapje shumë të ngushtë dhe komisione të ulëta, mund të mos mbështesë mënyrën tuaj të preferuar të pagesës. Në mënyrë të ngjashme, ndërmjetësi mund të ketë shumë licenca rregullatore, por nuk do të jetë mirë nëse tarifat e depozitave dhe tërheqjeve janë shumë të larta.

  Si i tillë, ne do të sugjeronim të lexoni udhëzimet më poshtë në kërkimin tuaj për ndërmjetësit më të mirë të Bitcoin për vitin 2021.

  Rregullorja

  Kjo pikë e veçantë është e panegociueshme. Ç'është më e rëndësishmja, ju duhet të siguroheni që ndërmjetësi juaj i zgjedhur Bitcoin të rregullohet. Nëse nuk është, evitojeni. Ne preferojmë ndërmjetësuesit e Bitcoin që rregullohen nga organet e nivelit të parë si FCA, ASIC ose CySEC. Kjo do të sigurojë që ju të jeni në gjendje të blini dhe shisni Bitcoin është një mjedis i sigurt dhe i sigurt.

  Method Metodat e Pagesës

  Kontrolloni për të parë se cilat mënyra pagese mbështet ndërmjetësi Bitcoin. Ne preferojmë ndërmjetësuesit që ofrojnë depozita pa tarifa përmes kartave të debitit / kreditit dhe kuletave elektronike, jo më pak sepse llogaria juaj do të kreditohet menjëherë. Përndryshe, shumica e ndërmjetësve të Bitcoin ju lejojnë të depozitoni fonde me një llogari bankare. Sidoqoftë, do të duhet të prisni disa ditë që të pastrohen fondet.

  ✔️ Përhapjet dhe Komisionet

  Do të duhet të paguani një tarifë të një lloji kur përdorni një ndërmjetës Bitcoin, prandaj sigurohuni që të zbuloni se çfarë përbën kjo para regjistrimit. Në një botë ideale, duhet të përdorni një ndërmjetës që ju lejon të tregtoni Bitcoin mbi një bazë pa komision, së bashku me spread-et e ngushta.

  ✔️ CFD ose 'Bitcoin aktual'

  Shtë e rëndësishme që të kuptoni përbërjen themelore të investimit tuaj Bitcoin. Për shembull, nëse doni të blini Bitcoin 'aktual', në shumicën dërrmuese të rasteve do t'ju duhet të tërhiqni monedhat në një portofol privat. Nëse vendosni për CFD, nuk do të zotëroni asetin themelor. Por, ju do të jeni në gjendje të aplikoni levave dhe të shesë Bitcoin shkurtër, dhe ndërmjetësi CFD do të duhet të rregullohen shumë.

  ✔️ Edukimi dhe kërkimi

  Nëse sapo keni filluar në botën e kriptovalutave, atëherë mund të jetë e vlefshme të përdorni një ndërmjetës Bitcoin që ofron një mori burimesh arsimore. Kjo mund të përfshijë video të dobishme, udhëzues hap pas hapi, dhe madje edhe uebinar.

  Në skajin tjetër të spektrit, nëse jeni një investitor me përvojë, qëndroni në ndërmjetësit e Bitcoin që ofrojnë mjete të avancuara të skicimit, tregues teknikë dhe lajme themelore në kohë reale.

  Support Mbështetja e klientit

  Mos harroni të eksploroni se cilat kanale të shërbimit ndaj klientit ofrohen - të tilla si biseda e drejtpërdrejtë, posta elektronike dhe mbështetja telefonike. Më tej, kontrolloni për të parë nëse orët e hapjes së ekipit mbështetës pasqyrojnë atë të zonës tuaj lokale të orës.

  5 ndërmjetësit më të mirë të Bitcoin për vitin 2021 - zgjedhjet tona kryesore

  Gati për të blerë Bitcoin tani, por nuk keni kohë të hulumtoni një ndërmjetës në bazë të një DIY? Nëse është kështu, më poshtë do të gjeni pesë ndërmjetësit tanë më të mirë të Bitcoin në vitin 2021.

  Para se të lexoni në secilën nga pesë zgjedhjet tona kryesore, është e rëndësishme të theksohet se të gjitha platformat tona të rekomanduara plotësojnë kriteret e mëposhtme:

  • Rregulluar nga një organ licensues i nivelit një
  • Tarifa të ulëta, shpërndarje dhe komisione
  • Mbështetni metodat e përditshme të pagesës
  • Ekipi i nivelit të lartë të shërbimit të klientit
  • Oferta levave dhe shitje të shkurtër

  1. eToro - Brokeri më i mirë Bitcoin për fillestarët

  Nëse jeni një fillestar i plotë në botën e Bitcoin të investimeve në internet, ne do t'ju sugjeronim eToro. Platforma rregullohet nga tre organe të nivelit një. Kjo përfshin FCA, ASIC dhe CySEC. Si të tilla, fondet tuaja janë të sigurta në çdo kohë. Metodat e mbështetura të pagesës përfshijnë karta debiti / krediti, kuleta elektronike dhe një transfer bankar. Vetëm Cryptos të vërtetë janë në dispozicion në SH.B.A.

  Pasi të keni marrë fonde në eToro, procesi i blerjes zgjat vetëm disa minuta. Në fakt, eToro është një nga ndërmjetësit e paktë që ju jep mundësinë e blerjes së Bitcoin 'aktual'. Nëse zgjidhni të parën, nuk do të jeni në gjendje të aplikoni levë ose të shkoni shkurt. Në vend të kësaj, do t'ju duhet të investoni përmes një CFD.

  Pavarësisht nëse po blini Bitcoin 'aktual'. Na pëlqen gjithashtu eToro për ofertën e tij të Tregtisë së Kopjimit. Kjo ju lejon të pasqyroni tregtinë e investitorëve të tjerë të kriptos, kështu që është e përsosur nëse keni pak ose aspak njohuri për hapësirën.

  Vlerësimi ynë

  • Mbështet të gjitha llojet e kartave të debitit / kreditit
  • Regjistrimi i shpejtë dhe procesi i KYC
  • Llogaritë shprehen vetëm në USD
  75% e llogarive të investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues. Ju duhet të konsideroni nëse keni mundësi të merrni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.

  2. EightCap - Tregtoni mbi 200+ pa komision të pasurive

  EightCap është një ndërmjetës në internet Forex që është plotësisht në përputhje me MT4. Ju mund të tregtoni mbi 200 instrumente financiarë në këtë platformë të njohur dhe ka dy lloje llogarish për të zgjedhur.

  Një llogari lejon tregtinë pa komision me përhapje që fillojnë me vetëm 1 pip. Ose, mund të tregtoni nga 0 pips në një komision të sheshtë prej 3.50 $ për rrëshqitje. Sa i përket tregjeve, EightCap mbulon gjithçka, nga Forex dhe aksionet te indekset dhe mallrat.

  Jo vetëm që mund të filloni me këtë ndërmjetës për vetëm 100 $, por mund të tregtoni falas përmes strukturës së llogarisë demo. Më e rëndësishmja, ky ndërmjetës rregullohet nga trupi ASIC i nivelit të parë.

  Vlerësimi LT2

  • Agjent i rregulluar ASIC
  • Tregtoni mbi 200+ asete pa komision
  • Përhapet shumë i ngushtë
  • Nuk ka tregti të kriptomonedhave
  Kapitali juaj rrezikon të humbasë kur tregton CFD në këtë platformë

  3. Capital.com - Komisionet Zero dhe Përhapjet Ultra-Ulët

  Capital.com është një ndërmjetës në internet i rregulluar nga FCA që ofron shumë instrumente financiarë. Të gjitha në formën e CFD - kjo mbulon aksione, indekse, mallra, madje edhe kriptovaluta. Ju nuk do të paguani asnjë qindarkë të vetme në komision, dhe përhapjet janë shumë të shtrënguara. Objektet e levave janë gjithashtu në ofertë - plotësisht në përputhje me kufijtë e ESMA-s.

  Edhe një herë, kjo qëndron në 1:30 për diplomat dhe 1:20 për të miturit dhe ekzotikët. Nëse jeni të vendosur jashtë Evropës ose vlerësoni se jeni një klient profesionist, do të merrni kufij edhe më të lartë. Marrja e parave në Capital.com është gjithashtu një fllad - pasi platforma mbështet karta debiti / krediti, kuleta elektronike dhe transferime të llogarive bankare. Më e mira nga të gjitha, mund të filloni me vetëm 20 £ / $.

  Vlerësimi ynë

  • Komisione zero për të gjitha pasuritë
  • Përhapje super të ngushtë
  • FCA rregullohet
  • Nuk ofron tregti tradicionale të aksioneve

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  4. AVATrade - 2 x $ 200 Bonuse Mirëseardhjeje Forex

  Ekipi në AVATrade tani po ofron një bonus të madh Forex me 20% deri në 10,000 dollarë. Kjo do të thotë që do të duhet të depozitoni 50,000 dollarë për të marrë alokimin maksimal të bonusit. Merrni parasysh, do të duhet të depozitoni një minimum prej 100 $ për të marrë bonusin, dhe llogaria juaj duhet të verifikohet para se të kreditohen fondet. Në kushtet e tërheqjes së bonusit, ju do të merrni $ 1 për çdo 0.1 lot që tregtoni.

  Vlerësimi ynë

  • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
  • Depozita minimale $ 100
  • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
  75% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  5. EuropeFX - Tarifat e Mëdha dhe disa platforma tregtare FX

  Siç sugjeron emri, EuropeFX është një ndërmjetës specialist i Forex-it. Me atë që tha, platforma gjithashtu mbështet CFD-të në formën e aksioneve, indekseve, kriptovalutave dhe mallrave. Ju do të jeni në gjendje të tregtoni përmes MT4, kështu që mund të zgjidhni nga softueri desktop, ose një aplikacion celular / tablet. Nëse dëshironi të tregtoni përmes shfletuesit tuaj standard të internetit, ndërmjetësi gjithashtu ofron platformën e vet amtare - EuroTrader 2.0. Për sa i përket tarifave, EuropeFX ofron përhapje super të ngushtë në çiftet kryesore. Paratë tuaja janë të sigurta në çdo kohë, jo më pak për faktin se ndërmjetësi është i autorizuar dhe licencuar nga CySEC.

  Vlerësimi ynë

  • MT4 dhe platformat e tregtisë vendase
  • Përhapje super të ulët
  • Reputacion i madh dhe i licencuar nga CySEC
  • Llogaria Premium ka një depozitë minimale prej 1,000 EUR

  82.61% e investitorëve me pakicë humbasin para kur tregtojnë CFD me këtë ofrues

  përfundim

  Si përfundim, hapësira e tregtimit në internet tani është e mbushur me agjentë Bitcoin. Si i tillë, jo vetëm që duhet të kaloni kohë duke vlerësuar nëse po blini Bitcoin "aktual" ose CFD, por më pas duhet të shikoni një sërë faktorësh të tjerë - të tilla si rregullimi, tarifat, komisionet dhe pagesat.

  Nëse nuk keni kohë për të kryer kërkime - dhe në vend të kësaj doni të blini Bitcoin tani, ne kemi renditur pesë ndërmjetësit tanë më të mirë të vlerësuar të vitit 2021. Këta ndërmjetës të para-verifikuar ju lejojnë të blini Bitcoin në një mënyrë të sigurt, me kosto efektive, dhe mënyrë e përsosur - kështu që procesi i investimit nga fundi në fund nuk duhet të zgjasë më shumë se 10 minuta!

  AvaTrade - Broker i themeluar me tregti pa komision

  Vlerësimi ynë

  • Paguani 0% në të gjitha instrumentet CFD
  • Tregtoni mijëra CFD
  • 500: 1 Në dispozicion objektet e levave
  • E përsosur për tregtarët e rinj dhe e rregulluar shumë
  • Depozitoni menjëherë fondet me një kartë debiti / krediti

   

  FAQs

  Si ta blej Bitcoin në internet?

  Duke u regjistruar në një nga ndërmjetësit tanë të rekomanduar, ju mund të blini Bitcoin me një kartë debiti ose krediti. Opsione të tjera përfshijnë një tel banke ose portofol elektronik.

  Cila është sasia minimale e Bitcoin që mund të blej në një ndërmjetës në internet?

  Kjo varet nga ndërmjetësi Bitcoin me të cilin regjistroheni. Jo vetëm duhet të kontrolloni shumën minimale të depozitës, por edhe madhësinë minimale të tregtisë. Në shumicën e rasteve, mund të filloni me një investim prej rreth 50.

  Pse duhet të ngarkoj ID kur përdor një ndërmjetës Bitcoin?

  Ndërsa ne rekomandojmë vetëm ndërmjetësuesit e Bitcoin që rregullohen nga organet e licencimit të nivelit të parë, do t'ju duhet të ngarkoni një kopje të ID tuaj. Kjo për të siguruar që ndërmjetësi mbetet në përputhje me ligjet vendase dhe rajonale kundër pastrimit të parave.

  Çfarë tarifash depozite duhet të paguaj kur përdor një kartë debiti / krediti për të blerë Bitcoin?

  Edhe një herë, kjo ndryshon në varësi të ndërmjetësit. Për shembull, ndërsa eToro ju lejon të depozitoni fonde me një kartë debiti / krediti falas, Coinbase tarifon 3.99%.

  Si mund ta shes investimin tim Bitcoin?

  Nëse keni përdorur një ndërmjetës të rregulluar CFD për të blerë Bitcoin, thjesht duhet të bëni një urdhër shitje. Kur ta bëni, paraja do të shtohet në bilancin e llogarisë tuaj për tërheqje.

  A duhet të ruaj investimin tim Bitcoin në një portofol?

  Jo nëse jeni duke përdorur një ndërmjetës CFD, si pasuria themelore që ekziston.

  A mund ta shkurtoj Bitcoin?

  Po, ju mund ta shkurtoni Bitcoin duke përdorur një ndërmjetës të rregulluar CFD. Duke vepruar kështu, mund të aplikoni edhe levave.

   

   

  Autori: Samantha Forlow

  Samantha Forlow

  Samantha është një studiuese dhe shkrimtare me qendër në MB që specializohet në financat e të gjitha gjërave. Kjo përfshin gjithçka, nga kapitali tradicional dhe investimet e fondeve, në tregtinë e Forex dhe CFD. Samantha ka shkruar përmbajtje të bazuar në financa për disa vjet dhe ka një larmi botimesh në domenin në internet. Ç'është më e rëndësishmja, ajo është në gjendje të shpjegojë subjektet komplekse financiare në një mënyrë miqësore për fillestarët.