Lëvizja e sipërme e AUDUSD-it e mbuluar nga 0.7650 pengesa megjithë dobësinë e dollarëve

Lëvizja e sipërme e AUDUSD-it e mbuluar nga 0.7650 pengesa megjithë dobësinë e dollarëve

Analiza e Çmimit AUDUSD - 8 Prill

Çifti AUDUSD mbeti mbi nivelin 0.7600 për gjysmën e parë të tregtisë së së enjtes, por pa fituar ndonjë tërheqje të fortë përpara kur ishte i kufizuar nga barriera në 0.7650. Rritja u ndihmua nga gjendja aktuale e rrezikut, e cila dobësoi statusin e strehimit të sigurt të dollarit amerikan dhe rriti monedhat e perceptuara më të rrezikshme, siç është dollari australian.

Nivelet kryesore
Nivelet e Rezistencës: 0.7850, 0.7725, 0.7650
Nivelet e Mbështetjes: 0.7531, 0.7461, 0.7220
AUDUSD Trendi Afatgjatë: Duke filluar
Në kornizën kohore ditore të AUDUSD, mund të shohim se mesataret lëvizëse të 5 dhe 13 janë nën rezistencën e vijës trende, e cila vepron si një pengesë. Demat gjithashtu janë duke e vëzhguar nivelin e ri 0.7650 të lartë për një shpërthim të mundshëm të përmbysjes.

Për sa i përket analizës teknike, një ndarje e thjeshtë përtej barrierës në 0.765 favorizon demat që shkojnë në veri. Nga ana tjetër, kushtet e RSI mund të paraqesin një sfidë për demat pas kësaj. Sipas tregtisë së RSI nën linjat e saj mesatare prej 50, ajo sinjalizon një qëndrim më konsolidues dhe ka të ngjarë të bjerë në rënie.
AUDUSD Trendi afatshkurtër: Duke filluar
Nga niveli në fund të muajit paraardhës, AUDUSD ka tregtuar horizontalisht, me një paragjykim fillestar brenda ditës. Për të zgjeruar korrigjimin në zonat 0.7650, të paktën një zhvendosje tjetër poshtë është e nevojshme. Vlen të përmendet se kushtet e larta të RSI pas zonës së vijës mesatare rrisin gjasat që çifti të lëvizë më lart.

Një ndërprerje e nivelit 0.7557 në rënie mund të lëvizë paragjykimin e rënies nga 0.5506 në 0.7064 në nivelet 0.6462 për një ndryshim prej 38.2 përqind. AUDUSD është kthyer në neutral ndërsa tërhiqet pasi goditi 0.7650. Një rritje tjetër është lehtësisht në favor për sa kohë që mban mbështetja prej 0.7557 minorësh. Mbi 0.7650 do të rifillojë kthimi nga rezistenca 0.7531 në terma afatshkurtër në 0.7850.

Shënim: Learn2.trade nuk është këshilltar financiar. Bëni kërkimin tuaj para se të investoni fondet tuaja në ndonjë aktiv financiar ose produkt ose ngjarje të paraqitur. Ne nuk jemi përgjegjës për rezultatet tuaja të investimit

 

 • Komisioner
 • përfitimet
 • Depozita Min
 • Rezultat
 • Vizitoni ndërmjetësin
 • 20% bonus mirëseardhje deri në 10,000 $
 • Depozita minimale $ 100
 • Verifikoni llogarinë tuaj para se të kreditohet bonusi
$ 100 Depozita Min
9
 • Platforma e tregtimit të Cryptocurrency vlerësuar me çmime
 • 14 Cryptoassets në dispozicion për të investuar në
 • FCA & Cysec rregullohen
$ 200 Depozita Min
9.8

Produkte investimi shumë të paqëndrueshme të parregulluara. Asnjë mbrojtje e investitorëve të BE-së.

 • Mbi 100 produkte të ndryshme financiare
 • Investoni nga 10 dollarë
 • Tërheqja në të njëjtën ditë është e mundur
$ 100 Depozita Min
9.8
 • Cryptos të tregtisë së lartë si Bitcoin, Litecoin dhe Ethereum plus më shumë
 • Komisione zero dhe asnjë tarifë bankare për transaksionet
 • Shërbim rreth orës me mbështetje në 14 gjuhë
$ 100 Depozita Min
8.5
 • Platforma e tregtimit të Cryptocurrency vlerësuar me çmime
 • 100 dollar depozitë minimale,
 • FCA & Cysec rregullohen
$ 100 Depozita Min
9.8
Ndani me tregtarët e tjerë!

Autori: Azeez Mustapha

Avatar

Azeez Mustapha është një autor, tregtar, analist i tregjeve, strateg i sinjaleve dhe menaxher i fondeve me përvojë.